alltså hösten




den är vacker


Thursday

God morgon på er! Sitter i skolan i sällskap av min syster. Dagen är hyfsat kort och ikväll ska jag inte göra något speciellt alls. Skönt, nu är det full fart mot helgen:))


inspiration


byxorna, sjukt snygga. Helheten, i min smak.


Gårdagens


favorit i repris


från mig till er

tre låtar värda att lyssna på;

Coldplays nya - Paradise
Kapten Röds Saknade vänner och Ju mer dom spottar

söndag


söndagsfrukost

Lilla Kajsa fin i håret

Hej! Den här söndagen inleddes med en lång och otroligt god frukost. Mamma hade till och med gjort varm oboy och vispat grädde♥

Idag ska jag fortsätta min lugna helg. Ska ut och jogga ikväll annars händer inte alls mycket!

Hoppas ni mår bra!


the best


<3


Nu kastar jag in handduken. Vi ses imorgon, godnatt!


details



pics






bildbomb från kvällen, helt sinnes god mat


Mamma har bjudit oss på en helt underbar b...

imag0831_1316884 (MMS)

Mamma har bjudit oss på en helt underbar black and White middag på Äppelbo wärdshus, nu efterrättar vi!


lyckligt lottad



jag är lyckligt lottad.

Nu, efter en långpromenad, ska jag hoppa in i duschen och göra mig ren och fin sen om ett par timmar ungefär har mamma planerat något för hela familjen, see you!


shoe detail



Dr Martens boots and Vagabond wellingtons


god-morgon


morgonstund i mitt hjärta

God förmiddag! Jag kan inte besrkiva med ord hur starkt jag känner för en sådan morgon som jag idag har haft. En morgon där man ligger och drar sig i sängen hur länge man vill. Man går upp och kliver i de slappaste och mysigaste kläderna man äger, slänger lite vatten i ansiktet och lunkar in i köket och gör världens största och godaste frukost. Tar med sig frukosten i soffan och sätter på de missade programmen från veckan på webben. När frukosten är uppäten pausar man avsnittet, lunkar åter igen in i köket och sätter på kaffe. Sätter sig åter i soffan och sneglar en stund till på det som händer på skärmen, man pausar, hämtar kaffet och sitter och segar en timme till.

ÅH, love it

Den här morgonen är det hollywoodfruar och ensam mamma söker som har rullat.

Nu ska jag gå ut i det strålande vädret och sätta mig bredvid min kära syster och läsa några tidningar!


nu är det helg



Nu tar jag helg! skulle dock önska att jag hade lika mysigt sällskap som förra helgen

Sitter med ett fett glas Coca Cola och skålar helgen välkommen. Har nyss kommit upp ur ett kokhett bad och om 50 minuter drar Idol igång. Kvällen blir lugn, och jag kommer njuuuuuuta!


te och header


Hej! Efter en timmes mattestudy ungefär sätter jag mig nu med en kopp te för att trixa och mixa lite med headern på vår företagsblogg! Som jag skrev igår så är jag extremt taggad på helg, känner mig så klar för en hellugn helg. Dock satte mamma upp en mystisk lapp på vår skafferidörr förut idag. Det stod något i stil med "Klockan 17.45 på lördag ska ni vara klara och lite finklädda". Undrar vad hon nu har hittat på för lurigt!

Vilken är den optimala helgen för er? Vad gör ni för att få en så bra helg som möjligt?


dagens


byxdressen, en hjärtlig favorit


simple detail - green


God morgon! Sitter i skolan och går igenom lite grejer att göra under dagen. Jag och min kära kollega (hihohö) Amanda jobbar på för fullt med vårat företag och det rullar på framåt, känns sjukt roligt! Runt tio idag ska vi på ett möte och klockan 17 i eftermiddag kör vi aktiviteter i Äppelbo, pepp.

Vi hörs till kvällen!


ny


jag har en alldeles ny stickad tröja från Only

Nu kör jag hemmaplugg en timme, vi ses!


Dagens detalj. Nu är vi påväg till hemlig ...

imag0829_1316333 (MMS)

Dagens detalj. Nu är vi påväg till hemlig destination (aquanova blge), sen ska jag pussa min älskling hejdå


nuare



Just nu sitter jag och varvar veckorevyn med sofis mode med facebook med bloggar med kaffe samtidigt som min karl sitter 1 meter ifrån och spelar Gavin Degraw, mmmmmm. Hoppas ni mår bra!

Ikväll samlas hela högen framför teven, då blir det "Hur många lingon finns det i världen". Jag har inte sett den så jag är sjukt taggad, var på deras Elvis föreställning i våras och jag blev helt förälskad.

seee you


nu mår vi


pojkvän, familj, sol, harmoni, chill, cykling, promenader, godis, tv, sen frukost, fotografering, musik

den här helgen är god


hösthelg



Nu är väl ändå hösten här på riktigt! Den härliga, friska luften och solen som får de knalla löven att glittra. underbart.

Jag och min älskling gick ner till älven för en stund sedan och satte oss på en bänk och bara pratade och knäppte en massa fina bilder!

Nu tror jag Katrine har lagat ihop några bakade potatisar med massa gott innehåll. Bästa helgen på länge!


just nu


fredagsmyyyyyyyys


dagens


jacka från Levis, byxor från Cheap Monday, kängor från Dr Martens, blus och väska från Odd Molly, fjädrar från StyleByTyra


just nu


bloggar, sneglar på top model och gör ett intag av eftermiddagsenergi


dagens detalj


inbakat

Hej! var hos läkaren igår och fick svar på många frågor angående min mage. Mentalt känns det mycket bättre nu, men fysiskt så är det inte så mycket bättre. Magen styr och ställer lite hur den vill, men jag ska tydligen bara stå ut, i alla fall i ett par veckor till, så jag biter ihop!

Igår och idag körde vi andra tillfället med Active Kids, skitkul!

Den här helgen kommer bli underbar. Jag har inga som helst måsten och det bästa av allt; den ska delas med David!

Nu kör vi idol på webben och te


magfan

Hej! dåligt med blogg nu. Min mage har börjat göra uppror igen och det gör att min vardag vänds upp och ner. På detta har jag fått en hemsk huvudvärk också, det resulterade i att jag fick lägga mig vid halv tre idag och vaknade inte förän halv sju. Ska till läkaren imorgon och kräva en ordentlig utredning på detta helvetet.

Hoppas ni mår bra! kram

just nu


Håller mig uppdaterad om Fashion Week i New York med en kopp kaffe och Adele ur högtalarna


it is getting better


bli-frisk lunch

Hej! Mår bättre idag, det är ju alltid skönt när det går rätt väg.

Jag gör verkligen, absolut ingenting. Dock är det skönt, det har varit intensivt den här veckan(läs: det har varit skitkul) men vila behöver man.

Imorgon är det höstmarknad här i Äppelbo. Vi ska ställa oss där med lite kläder, inredning och andra prylar som det är dags att släppa taget om. Kom till Äppelbo Gemenskap imorgon om ni inte har annat för er. Ligger Ca. 700 m förbi skolan när man kommer från kyrkan!

kram


sick



Ungefär precis så pigg som bilderna visar känner jag mig

SKIT. Hela natten led jag av feberfrossa varvat med svettattacker. Tog mig friheten att stanna hemma idag eftersom vi bara har en bestämd lektion och därmed har jag inte missat så mycket. Dock måste jag vara bättre tills imorgon då vi har en liten presentation som ska göras.

Nu sitter jag och kurerar mig med kaffe och svenska hollywoodfruar på tv3play. sjukt kul.

see you


sjuk(t) olägligt


lite utav hur jag såg ut idag

ATTAN, jag har blivit förkyld..................... Tur att det inte hann bli för illa innan vi var klara med Active Kids för den här veckan. Vi körde vår andra lektion idag, och även den blev lyckad! himla kul!

Nu ska jag tvätta bort smink och sätta på mig mina bekvämaste kläder och sappa på teven tills mina ögon faller igen. INGA måsten.

puss


nöjd


jag känner mig nöjd nu

Efter så himla mycket planering och jobb har vi äntligen dragit igång Active Kids inom vårt UF- företag Active UF! Vi körde mellan fyra och fem i Dala-Järna idag, och det blev vällyckat. Så skönt.

Det har varit så mycket att göra de senaste dagarna att allt annat som har med fritid att göra har fått ligga och vila. Tur att det vi gör är sjukt roligt!

Nu ska jag lägga mig, kommer somna dirr och jag kommer sova så skönt. Imorgon kör vi här i Äppelbo. PEPP.

Vår UF- blogg hittar du HÄR och vår facebook-sida hittar du HÄR.

Godnatt


hej


Så kul har vi det när vi planerar inför Active Kids


G.R.Y.M.M.A.

HÄR och HÄR

hösten kommer med stormsteg


Jag och Ruff tidigare idag

Hej ho. ÄNTLIGEN har idol börjat igen, alltså gör hösten intrång på riktigt nu. Idol = höst. Höst = Idol.

Vi gör inget annat, som jag nämnde tidigare, än att planera och planera inför starten av Active Kids nu på tisdag. Det är så himla mycket att göra, men det ska bli riktigt roligt. Sjukt taggad!

Nu ska vi avrunda denna planeringsdag, imorgon är det nya tag!


dagens


långkjol och feathers


Hej! Har haft en halvdag i Borlänge med Am...

imag0825_1315147 (MMS)

Hej! Har haft en halvdag i Borlänge med Amanda och syrran. Har inhandlat kläder till vårt företag. På tisdag drar vi igång active kids, Pepp!


tröttdag


hudvårdserie från Aloe Vera

Hej! jag har haft en riktig tröttdag idag. Efter skolan var det meningen att jag och Amanda skulle gå på gymmet och rensa våra huvuden lite, men båda kände sig lite sega så vi bestämde oss för att låta latheten ta över och den hade inte svårt att bestämma sig. Gymmet var alltså uteslutet. Ett tydligt tecken på att jag var sjukt trött efter skolan var att jag somnade på Amandas golvmatta. Det ska mycket till för att jag ska somna på ett hårt golv, men det var inga problem idag.

Ikväll har vi bara ätit god mat och käkat grönsaker och dipp framför teven. För en stund sedan lät jag mitt ansikte genomgå en Aloe Vera behandling, nu är huden bebismjuk! Jag har ätit godis och crap säkert, utan överdrift, varje dag i sommar och det har verkligen huden fått erfara.

Imorgon ska jag jobba på Tempo här i Äppelbo, börjar 09.15 så nu är det läggdags!

vi ses


dagens


dagens i spegelform


planering


bild från Karlstad i helgen

För tillfället är det planering planering och planering som gäller. På tisdag kör vi igång med vår första aktivitetskväll i samband med vårt UF företag; Active UF. Det är massa att förbereda så det är sådär lagom fullt upp.

Annars så var vår klass ute på fjälläventyr måndag till onsdag. Massa olika uppdrag i olika former. Har cyklat säkert 3,8 mil och gått nästan 2 mil och sovit i vindskydd. Låter hårt, men det var sjukt roligt!

nu är det våffeldags, vi hörs

ps. kika in på vår UF-blogg och följ oss på facebook (Active UF)!


Hej! Igår kom jag hem efter ett tre dagars...

imag0821_1314854 (MMS)

Hej! Igår kom jag hem efter ett tre dagars fjälläventyr med roliga utmaningar och uppdrag! Berättar mer efter skolan i eftermiddag. Have it nice


RSS 2.0