NU åker vi till London, puss och kram

imag0842_1319484 (MMS)

NU åker vi till London, puss och kram


hej


söndagslyx

Helluj. Jag skulle egentligen varit påväg till Göteborg nu, men jag blev inte förvånad när jag imorse insåg att jag kollat fel på tidtabellerna, så då blev det en liten process med ombokning och dylikt, men det löste sig!

Nu sitter jag och lyssnar på musik och TANKAR musik till den långa resan jag har framför mig idag. Blir ungefär 8 timmars resa totalt tror jag, varav en timme hoppas jag att det är JAG som kör, dä ä kurl.

Hoppas ni mår bra, cause I do


varvar ner


mmmmmmmmmmmmmmm

Hej! Är helt slut efter en otroligt intensiv vecka. Dock har det varit så kul att jag inte ens hunnit tänka på att det är slitsamt. MEN, nu när jag varvar ner känns det.

IDAG hade vi premiär för Active Adventure. Vi hade en familjedag med massa roliga aktiviteter vid skidstugan här i Äppelbo. Det var så himla roligt, framför allt att se att barnen trivs, det är det bästa!

Nu lämnar jag UF i en vecka för imorgon rör jag mig neråt västerut i landet till Göteborg och på måndag åker jag och David till LONDON!!:) ska bli så himla skönt. Så var inställda på 1 veckas bloggtorka hörrni!

Nu ska jag fortsätta att packa! Kika in på http://activeuf.blogspot.com för bilder och annat kul från dagen, kram


fix och trix och don


här myser vi med kvällsmat, te och barn-tv.

Hej alla! Idag har det varit åter en dag med mycket tid ägnat åt UF. Alla UF-företagare i Vansbro, inklusive oss, gjorde en affärsidé presentation för näringslivskontoret idag. Det var otroligt kul!

Ikväll har vi fixat och donat lite inför vår aktivitetsdag som inträffar på lördag. Vi har i princip allt fixat nu och det så sjukt skönt, nu är det bara att allt ska falla på plats och självklart att det kommer folk, men det är jag övertygad om :)


just nu



just nu; plugg i högsta hugg och goda resultat


dagens


idag i hemsk kvalité. Stickat och dressat var dagens recept

Är precis hemkommen efter en fruktansvärt lång dag. Har hoppat mellan olika UF grejer sedan lunch till tio över åtta. Vi har fyra stora grejer den här veckan som måste planeras och göras bra, inte bara bara, men som tur är det minst lika mycket skratt som slit i dessa arbeten!

Nu ska jag packa iordning inför morgondagen, då bockar vi av den första av de fyra. Active Kids i Nås!

Sedan hoppar jag så högt jag kan och dyker ner under täcket. Puss


details


dagens detalj - halsband från perfect home


jag längtar


En bild jag tog en härlig höstdag i Oslo för ett år sedan

Sitter här och laddar inför den kommande veckan, ska nog alldeles strax krypa till kojs. Kommer nog behöva mycket sömn för att orka, har insett att det inte kommer finnas en sekund över till någonting som heter fritid den här veckan.
Känns så himla ovant. JAG, jag som är den där lata tjejen som strosar runt i mjukisbrallor och allt är allmänt chill, inga måsten, inga krav, tar alltid de lätta vägarna för att belasta mig själv så lite som möjligt. NU, nu är det andra puckar, och jag gillar det! Man får verkligen en känsla av att man lever, man uppskattar de stunder man faktiskt får vila och ta hand som sig själv. Man uppskattar då man får lite tid över, det gjorde jag inte förut.

Dock börjar jag känna att jag längtar för mycket åt olika håll. Jag längtar efter min släkt, jag längtar efter min pojkvän, jag längtar efter farmor och farfar, jag längtar efter lite miljöombyte.

Jag längtar efter nästa helg, då jag tar mitt pick och pack, far ner till Göteborg, pussar min pojkvän dyngsur, sover en natt, går ombord på ett flygplan och gör mig förtjänt av en underbar mini-semester i London.


söndagmorgon - familjefrukost



Hej! Idag står det inget inskrivet i kalendern så jag tänkte bara ta det väldigt lugnt och försöka vila bort den lilla förkylningen som har hälsat på.

Den här veckan blir det extremt intensivt med tre "ny-lanseringar" och en presentation för näringslivskontoret och UF-kontoret. Mycket planering och mycket göra, men jag tröstar mig med att jag efter den här veckan ska ha höstlov i två veckor!!!! :)

Hoppas allt är finemang!


Lördag kväll



Ikväll har jag ätit kött av en helg som levde för en vecka sedan

Lördagkvällarna är som mysigast under halvåret då det är mörkt vid middagstid!


hela systemet out in the blue



Hej! Det verkar som om luften gått ur alla här hemma efter älgjaktsvecka, jobbvecka och allt vad det innebär. Klockan är nu fem i nio och mer än halva huset har gått och lagt sig. Jag skulle egentligen också kunna gå och lägga mig nu, är faktiskt trött.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker vatten och vilar hjärnan. Under veckorna så är det så många intryck att in, sen lär man sig så himla mycket nytt nu i och med UF. Vet inte när jag lärde mig så mycket nytt på så kort tid sist? I förskolan typ? Verkligen roligt, men man känner hur systemet urladdas när veckan är slut och man varvar ner.

Nu ska jag strosa runt lite på the internet innan jag dyker ner under täcket!


details




black n blue

Nu är jag hemma efter en knacka dörr turné med Active UF. Sjukt roligt!

Nu ska jag bara njuta så mycket det går av resten av helgen, sjukt skönt att vara ledig. Hoppas ni mår bra!


lördagsmorgon och Active Adventure



Lördagsmorgon

Hej! här hemma är det ganska dafft. Jag känner att en yttepytte förkylning smyger sig på, försöker skaka av mig det.

För tillfället sitter jag med en kopp kaffe och förbereder mig för lite Active jobb, vi ska ut på en liten turné idag!

Föresten! Har ni bekanta, eller har själva barn i ålder 3-12 år är ni välkomna på en härlig Active Adventure dag för hela familjen vid Äppelbos skidstuga nästa lördag! Bjud med alla du känner så upplevelsen blir så trevlig som bara möjligt. På plats kommer det att finnas kiosk med korv och god fika samt godis! Musik kommer att spelas och möjligheten att delta i roliga tävlingar och spännande utmaningar kommer att erbjudas. En och annan skogsutflykt för de mindre kommer att avgå under dagen!

Vi kör igång klockan 11.00 och avslutar runt 16.00, alltså nästa lördag den 22 oktober

inträde: 20 kr/person

Bjud in alla ni känner nu!! Välkomna :)


full rulle


kvällsmat och plugg efter en låååång dag

Hej! Det känns som om det bara ploppar upp bilder som ovan här på bloggen i dessa tider, men, det speglar väl lite vad jag gör rätt ofta. haha.

Idag har det varit en väldigt lång dag! Har jobbat som tusan med UF från 8 till 4 och sedan var jag och Amanda på gymmet i en timme och sen hemfärd, duschning osv, och nu sitter jag med plugg. Trots att det är mycket på så tycker jag (som jag nämnde förut) att det är roligt, och det underlättar ju det hela!

Hoppas ni mår bra!

Om ni vill, kan, orkar, känner för det osv får ni gärna komma med förslag på rubriker som jag kan göra inlägg utifrån! Min tid är så knapp nu för tiden så det vore roligt att uppfylla lite önskemål :)

kram


Dagens detalj


Hej! Nu är ännu en ny vecka igång. Tror jag aldrig i hela mitt liv har haft så himla mycket att göra, det är verkligen full rulle dag in och dag ut, men jag klagar inte, allt som händer är väldigt lärorikt och kul så det rullar på utan större problem!

Tanken är att jag ska lägga mig nu, inte för att jag egentligen behöver ta igen sömn utan mest för att jag ÄLSKAR att känna mig utvilad. Jag känner mig så snäll mot mig själv på morgonen när jag vet att jag verkligen fått den sömnen jag behöver.

Dock har jag fastnat lite. Hur gör ni? Går ni upp i morgonrufset och roffar åt er några plagg ur klädkammaren eller väljer ni ut en outfit kvällen innan?
Jag väljer kläder för dagen efter varje kväll, och det gör jag för att jag tar sådan jävla tid på mig. Lider av extrem beslutsångest (i alla situationer) och därför skulle jag aldrig i världen ha tid att välja kläder på morgonen. SÅ, här har jag fastnat, helt ovetande om vad jag ska ha på mig imorgon. Kommer nog säkerligen gå naken, så se upp!


frukost i frosten


söndagsfrukost

Godmorgon! Sitter i köket och blickar ut genom fönstret och ser frost, frost, frost. Nu är det faktiskt tid för snön att komma, hur förvånad skulle man inte bli, om snön plötsligt dök upp nu? Vart tog sommar havåret vägen? Nu är det frost och förra helgen smälte vi bort i 20+.

Jag känner på mig att den här dagen kommer bli bra!


så ser jag ut, eftermiddag ut och helg in och lov ut


Outfiten jag hoppar i så fort jag får chansen, ett klockrent exempel på hur jag vandrar runt alla helger och alla lov


växla ner


Te och tidningar i den friska höstluften

Hallå på er! Idag har jag som alla andra lördagar den senaste tiden, bara slappat och segat. Veckorna rullar på i ett ganska häftigt tempo så det är skönt att växla ner till lägsta på helgerna. Apropå växla, vi har köpt en ny liten bil!! Vi har endast haft automat under min övningskörnings period och nu när det endast är ett halvår kvar till körkortet är det väl dags att lära sig växla? Sagt och gjort, nu har vi en liten röd, tjejig bil som jag sedan kommer att tuta runt i vart jag mig i världen befinner mig.

Ikväll blir det minst lika lugnt som det har varit hela dagen, ska faktiskt dra ut fingret ur rumpan och se på Black Swan, måste vara bland de sista som inte sett filmen..

Vi ses!


helg helg helg


WOHO! helg! Inleder helgen med mackor, te och jobb.

Ikväll bänkar jag mig framför teven och spanar in Idol, från 20 till 23 typ, hej fredag!!!!


Artikel om Active UF i Falukuriren!

klicka på länken/adressen för att komma till artikeln -------> http://www.dt.se/nyheter/vansbro/1.3970077-ungt-foretag-vill-aktivera-barn-och-ungdomar


i rullande förbifart får ni den snyggaste looken



Hej! Extremt dålig update, i know, men det är så sjukt fullt upp just nu. Kom precis hem efter kalasande för Amanda som fyller 19 idag, GRATTIS!!!

Bara för att slänga upp en liten hejhej så postar jag veckans snyggaste look, helt klockren!

Imorgon ska vi på sportakademin och kolla in årets sportprylar och på torsdag är det Kick Off för alla UF företagare. Man kan säga att det rullar på ganska intensivt, men det är roligt!

Vi ses så fort tiden tillåter, have it good.


höstpromenad








många fina motiv ute på promenad igår. Foton tagna och redigerade av mig.

God morgon, eller god förmiddag, vad ni än föredrar.

Har spenderat hela morgonen framför nyhetsmorgon med god-frukost. Har legat och halvsovit till och från, underbart!

Nu ska jag gå ner och hämta kaffe sen ska jag bege mig ut för löpning!


i solen


på promenad med syrran

Hej hå! Kom för en stund sedan tillbaka efter en promenad i värmen. Idag är det första oktober och vi vandrar runt utomhus i linne? Man skulle ju även, utan problem, kunna ligga ute naken. Sjukt varmt.

Nu börjar det skymma, vet inte riktigt vad som står på schemat för kvällen, film kanske?

we'll see, we'll see!


jag flyr sommaren



Kaffe i (läs:sommar-) solen och mysigaste combot

Halloj! Sitter och kollar på gårdagens idol, igen. Vi hade ju tjejmys med tacos framför Idol här hemma igår!

Ska snart bege mig ut på promenad i sommarvärmen, OCH vet ni??? Om tre veckor packar jag väskan och flyger iväg till London med David!!!! :))))


inspiration och vidrig människa


Tommy Ton/Style.com


God morgon. Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Har käkat frukost med Hollywoodfruar som sällskap, jävla vidriga Gunilla Persson, hon gör mig illa till mods, hon borde ha förlorat rätten att få ha barn för länge sedan, stackars tjej..

Nu ska jag rikta tankarna på något annat, KAFFEDAGS!


RSS 2.0