en dag fylld


Jag och min lilla ögonsten idag

Hej och hå vilken fylld dag jag har haft! Jag, Kajsa och Katrine åkte upp till Hunflen vid tio imorse och spenderade dagen där, eller i alla fall fram till fyra. Sedan fick vi veta att vi behövdes som hjälp i mataffären som ska öppnas här, så då var det snabbt hem, hoppa i andra kläder och dra iväg.

Kom hem för drygt en timme sedan och har sedan dess fixat lite med bokningar till skidskolan och så. Kul att några har anmält sig! Kör heldag imorgon med ett par ungdomar som jag tror (om jag inte har missuppfattat helt) kommer från Holland, så nu är jag mentalt förberedd för att prata engelska hela dagen imorgon, spännande!

Nu ska jag nog hoppa till sängs, är dock allt annat än trött, är sjukt speedad och klarar inte av att varva ner. Vet inte vad det är..

Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs imorgon :))


klev upp



Som ovan har min senaste en och en halv timme sett ut! Har njutit av ett långt bad, och under tiden gjorde jag en inpackning åt håret, så förhoppningsvis känner även det sig tillfredsställt!

Nu ska jag och Katrine sätta på en film, blommor av stål heter den, Julia Roberts fick en Oscar för den filmen så förhoppningsvis är den bra!

Imorgon blir det en heldag i Hunflen med mina kära systrar. Än så länge har ingen anmält sig till skidskolan, men hoppas det blir några under loppet av veckan!

hörs imorgon:))


söndagens detalj


Upprullade jeans och träskor (inomhus)

hej! Denna söndagen har hittills handlat om söndagsbrunch med familjen, ligga i sängen och kolla in i de sista avsnitten av entourage säsong 7, rycka upp sig för en matshoppingtur med mor och helblodssyster (haha) och nu kör vi torsdagsmiddag istället för söndagsmiddag med ärtsoppa och pannkakor, låter fel men känns helrätt. Börjar äntligen få tillbaka lite matsug igen!

Nu ska jag stänga av verkligheten en stund och bläddra igenom senaste numret av tidningen solo, eller ska jag vänta till lite senare kanske, när jag ligger i ett bad med tända ljus och hårinpackning? Japp, jag röstar för det sistnämnda!

ses sen


Skidskola i Hunflen v.9

Under veckan nio erbjuder vi stor som liten att få gå i skidskola i Hunflen!


Tider och priser för skidskolegrupper är:
Förmiddag; (10.00-12.30) 250kr
Eftermiddag; (13.30-16.00) 250kr
Heldag; (10.00-16.00, varav lunch 1 timme) 450kr
3 dagar; (eftermiddag/förmiddag) 650kr
Vecka; (måndag-fredag, em/fm) 1000kr
(alla priser är per person)


Kurser som erbjuds är:
Nybörjarkurs eller medelkurs för åldrarna; 4-5, 6-8, 9-12, 12-15, 16-uppåt.


Skidlärare: Kamilla Lie
Behörighet: SLAOS skidlärarutbildning steg 1.


Vid anmälan uppges vilken tid ni vill ha, om ni vill ha nybörjar eller medelkurs och er ålder.


Anmälan görs till; mail: [email protected] eller telefon: 073-8038236


jag fick det

heeeeeeeeeej, hoppas ni alla mår bra!! Jag har haft ett par helvetes dagar med magsjuka, usch och fy, börjar bli bättre nu i alla fall, jobbar på att få tillbaka matsuget och så vidare som är helt bortblåst. Ville bara berätta det så ni vet varför jag har varit frånvarande! PUSS

roligt är roligt


Tråkig jag är nu, gammal bild och sådär, men idag mår jag dåligt, min mage bubblar exakt hela tiden och jag är sjukt slak, hoppas hoppas hoppas det inte är... om ni förstår.

Bilden ovan berättar ganska mycket om min dag, den har varit riktigt inspirerande och rolig, som in säkert kan klura ut!

Nu ska jag fortsätta göra det roliga, ibland får det vara så.


så som det kan va


God kväll. Min eftermiddag har varit som resten av dagen, hundra procent lugn och ingenting mer.

Vid nio tiden la jag mig i ett varmt bad och bläddrade igenom senaste numret av veckorevyn, och efter det var jag snäll mot mitt hår och hade i en inpackning. Så från nio till tio var den mest dramatiska timmen på min dag, det låter väl härligt? Men nu får jag det att låta som om min dag har varit jätte dålig, men den har faktiskt varit rätt skön, rätt tråkig, men ändå rätt skön.

Har precis ätit kvällsmat, eller kallar man det till och med nattmat såhär dags?, och kollat in entourage och nu är planerna väldigt enkelriktade mot sängen, är dock inte så trött.

Ses imorgon!


för hela slanten


Såhär har de senaste timmarna sett ut för mig. Älskar att bara sitta och bläddra igenom tidning efter tidning, det är sjukt avslappnande!

Ska sätta igång med lite plugg nu, så någon nytta blir gjord.

Annars finns inte så mycket ork till annat, blir väl tidningar, tv, blogg och plugg resten av kvällen!

PUSS


hej


Hej hopp! Sitter i soffan med en stor kopp te och bläddrar igenom förra nummret av veckorevyn som jag missat. Känner mig inte så kry idag så skolan var inget alternativ imorse. Hoppas det är bättre imorgon då hela klassen skall upp till Sälen på längdskidtur med lite träning inför fjällresan.

See you


nytt



ett par jeans och ett par leggings från Nellys rea ligger nu i ena hyllan i min garderob.

Jeansen från cheap monday gick för 199 kr och leggingsen gick för ynka 79 kr!

Sitter och pluggar engelska för fullt, inte det roligaste, fastnar hela tiden, finner ingen inspiration, men det löser sig säkert!


gårdagens


blus JC jeans CHEAP MONDAY stövletter DINSKO


dagens detalj


Idag bär jag ett halsband från Perfect Home!


fit for fit


Hej på er! Det har varit en lång dag i skolan idag trots att den varit kort. Blev det där flummigt? tror ni förstår.

Har precis slängt i mig lite sallad och är nu fit for fight för lite engelskaplugg och barnpassning!

Kommer att visa er ett par nya brallor lite senare så kika in då!!


dagen som

Den rosa mc-västen är ur acnes höstkollektion 2011, och jag skulle mer än gärna ha den hängandes på min stång.

Mår ni bra? Haft en bra dag? Det har jag!
Lite halvseg i skolan, men dagen gick fort så det var inga bekymmer. Efter skolan hoppade jag och Amanda i vattnet och simmade i 45 minuter innan jag begav mig till David där det bjöds på kyckling och rotfrukter, mer än okej.

Har haft lite förkylningskänningar i ett par dagar nu så idag sprang jag in på apoteket och köpte en liten flaska khan Jang, som det görs så mycket reklam för, för att testa om det funkar, så det återstår bara att se!

Hoppas ni har och får en fin kväll, hörs vi inte ikväll så gör vi det definitivt imorgon, PUSS

back on track


God morgon! Målade ju på ett lager nagellack igår, och denna gången blev det ett brunt lack från depend.

Hoppas ni mår bra och är peppade för en ny vecka. Själv ser jag mest fram emot lovet som går av stapeln på fredag klockan 15.20. Ska bli skönt med lite vila!

Nu är jag hur som helst tillbaka i skolan och det känns helt okej, hoppas veckan går fort bara.

See you


kvällens


Kvällsoutfit! Himla skönt att strosa runt i hemma, ni som inte har - Skaffa!


nu får ni höra


Jag och Kajsa

Katrine

Moa

Elsas modes uppföljare!!!! Kan knappt vänta med att läsa den, läste ju elsas mode i somras och den är så sjukt bra, och så när jag kommer hem nu så visar det sig att syrran (som också läste boken i somras) har haffat tvåan!

Halloj på er! Under förmiddagen bestämde vi för att ta våra pickpack och röra oss mot Hunflen för lite skidåkning, och väl uppe knäppte jag och Kajsa på oss skidor och begav oss upp i backen för att kajsa skulle få känna på hur det kändes, och efter ett par åk åkte hon som om det var världens mest självklara grej, klart man blir stolt.

Har hur som helst haft en riktigt bra dag med sol och skönt umgänge. På kvällskvisten här var jag och Katrine och gymmade och var hemma igen lagom till solsidan!

Nu ska jag dra ett lager lack över naglarna och sedan är det dags för sömn tror jag, skola imorgon. Dock går vi endast en vecka nu, sedan är det lov!!

puss och kram


solen skiner även idag


Halloj. Det blev full rulle hela dagen igår, med strålande väder och massa besök. Helt okej alltså, eller faktiskt riktigt trevligt!

Idag är det minst lika fint och jag börjar bli riktigt sugen på att dra på mig kläder och gå ut i solen, har segat lite nu på morgonen med sen frukost osv.

Har också ett oläst ELLE magasin på 300 sidor, blir ganska exhalterad av den tanken, syssla för kvällen.

Hoppas ni har haft en fin helg hittills och att ni får en super söndag!

Vi hörs senare.


home


Hej! Nu är jag hemma i mitt kära hus tillsammans med min kära familj. Sedan har vi faktiskt besök från Orust, ja, Davids familj är här och hälsar på, supertrevligt!!

Himla skönt att vara hemma efter tre veckor borta, njuter.

Idag är vädret helt underbart, dock lite för kallt för min smak, 25 minus typ, not so nice.

Vi kan höras lite seeenare, ska klippa av mig håret. PUSS


vi mår



Hej och hopp! Det var typ en vecka sedan, long time no see alltså. Jag har bockat av en praktikvecka i skidskolan och laddar nu upp inför ännu en, dock kommer det bli lite annorlunda till veckan eftersom jag då ska göra debut med egna skidskolegrupper!

Ungefär 80% av veckan har vi haft superfint väder, men dagen idag har förmodligen slagit alla. Bilderna ovan tog jag med min mobilkamera på dagen idag då jag och Amanda satt i varsin solstol mot väggen på toppstugan och solade våra näsor, helt underbart!

yesyes, den här veckan har jag tillgång till internet så förhoppningsvis blir uppdateringarna fler i dagarna framöver, Så vi Hörs

bildbomb weekend









♥♥

Helgen blev inte helt som planerat, och tur var det för jag har haft en sådan sjukt skön helg, helt underbar. Jag och min älskling flyttade in i en stuga som ligger 1 minut från backen (helt ensamma, supermys!), igår morse vaknade vi upp till halvkasst väder så vi tog det lugnt på morgonen med mysfrukost och tv, efter en stund sprack det upp och blev dunderfint så då dressade vi på och drog ut i backen och åkte precis hela dagen och på eftermiddagen bestämde jag mig för att stanna hela helgen i stället för att åka hem, och kvällen spenderades framför teven med lite gott. Idag vaknade vi upp till klarblå himmel och en stor sol som var påväg upp så vi skyndade oss att packa ihop våra grejer och drog ut och åkte, vilket vi har gjort till typ nu. Det har varit så himla fint i helgen, kunde inte önskat så mycket mer!

Nu laddar jag inför en ny praktikvecka som kommer att ske i skidskolan, och jag håller alla tummar och tår för att få egna grupper, hade varit himla roligt.

Vi hörs så fort jag får chansen igen, PUSS PÅ ER


hejsan svejsan


Heeeeeeeeeeej!

Nu har jag bockat av första praktikveckan och det ska bli skönt att ta helg. Har haft en rolig men ganska körig vecka i och med att jag har åkt hem två gånger och sådär, men det är lugnt ändå!

Just nu sitter jag på Wärdshuset och väntar på att min pojkvän ska bli klar i backen (själv hade jag inget ork för åkning idag, lite synd dock för det är jättefin kvällssol). Under tiden jag väntat har jag lyckats klämma i mig En kopp kaffe och En redbull, hej koffeinchock. Well well jag håller mig i vilket fall som helst vaken ikväll..

Hoppas ni har haft en bra vecka, vi hörs imorgon kväll då jag är hemma igen!


RSS 2.0