Lämna kommentarer!

Nu är det såhär att jag vill se vem som är inne på min blogg , så  jag vill att ni lämnar en kommentar med namn och efternamn under det här inlägget! :)

Thankyou

upp och hoppa

God morgon! :)

Vakna nyss när mamma väckte mig.
Så just nu håller jag på att packa lite , som sagt så åker vi till Norge idag.
Ska iaf fortsätta packa nu , men datan åker med till Norge , så om jag får tillgång till internet så bloggar jag så fort jag kan!

Ha en fortsatt bra morgon!


Sjukling

Idag har dagen gått ut på att frysa , sova , vila frysa och svettas.

Det enda jag har fått i mig idag är TVÅ mackor. Häregud och klockan är halv sex snart. Det är alldeles för lite.
Hur blir man frisk egentligen , om man inte får i sig mat ?

Jag ska iaf försöka få i mig nåt mer innan jag lägger mig , trots att jag inte är hungrig...

varför jag orkar skriva nu är för att jag proppade i mig två alvedon för en stund sen som har börjat verka nu , så jag känner mig lite piggare , men de tlär väl inte vara länge till.

Hörs kanske sen.

puss och kram


bort med alkohol

När ni ska köpa finnmedel osv. är det viktigt att ni tänker på att ta något som inte innehåller (eller väldigt väldigt lite) alkohol!
Alkohol torkar ut huden nåt så fruktansvärt. Att ha torr hud är inte fräsch och framför allt inte bra!
Då saknar man den där fettytan som man måste ha på huden , och då är det lättare för bakterier och smuts att fastna.
Plus att om man har torr hud och ska försöka smörja in ansiktet , så brukar det göra fruktansvärt ont , och då menar jag rent ut sagt jävligt ont!

Det är vad jag tror iaf , och kom ihåg det här med parfymfria krämer och att inte tvätta bort smink och så med tvål eftersom parfym får man finnar av!

Seg morgon

Idag hade jag klockan på halv nio som vanligt , men jag orkade inte gå upp idag. Såklart måste ju det bero på febern. Är inte lika slapp idag som jag var igår , men igår när jag skulle lägga mig så blev jag helt plötsligt illamående , asså , magsjukillamående. Blev så jävla rädd.. Jag försökte skita i det och sova ist.

Idag när jag gick in i köket för att göra i ordning frukost kände jag att jag inte alls ville ha mat , men tänkte att jag provar i alla fall , det är väl bra att få i sig näring nu när man är sjuk. Jag gjorde i ordning youghurt med müsli och en rostad macka. Jag smakade först på youghurten och då vällde illamåendet över mig igen. Jisses , så jag ställde bort youghurten och väntade ltie med att smaka på mackan. Hur som helst så gjorde jag väl det tillslut , och det visade sig gå bra , så man är väl mer känslig mot vissa saker när man är sjuk.

Imorgon åker vi till Norge...

 Ha en fortsatt trevlig "morgon" allihopa :)

This hard life

hatar det här. Nu vill jag vakna

skit

Såklart! Jag har fått feber. Jag som såg fram emot att gå på träning imorgon. fan också
Det är så förbannat jobbigt det här. Fryser samtidigt som kroppen är kokhet plus att mina ögon svider.

usch. Ska jag bara ligga hela dagarna eller ? det är inte vad jag vill.

NEJ NEJ NEJ!

Jag fryser , har ont i halsen , öm i hela kroppen.. Och vad är det för symptom ?
Jo , FEBERsymptom, nej nej nej! Jag vill inte ha feber. Jag hatar feber. USCH!

Då tar det ännu längre tid innan jag kommer igång med träning och fotboll igen.. attan.

Asså , varför ska allt komma på samma gång?

blä , någon som vet om det går att bli frisk innan det bryter ut ? isf , hur ?
Tacksam för svar!

Videoupdate!


Snart kommer det !

Snart kommer mitt första videoinlägg! Gud va nervös jag är , tänk er! :P

Kika in nu lite då och då , plötsligt är det där ;)


dagens outfit

Har inte tid att blogga , ska till Vansbro!

Dagens outfit får ni iaf!

Stickad midjekort kofta från BIKBOK
Jeans från BIKBOK
Linne från GINA TRICOT
Låga "uggs"  


Sleep time

Idag avslutar jag med det här inlägget. Jag är så dåligt på att ta tag i mig själv och stänga av datan på kvällarna. Det blir så himla sent hela tiden.

Men idag , SKA jag stänga av den efter jag har tränat!

Hur som helst så har jag haft en hyfsad dag , varit ute och fått frisk luft och suttit relativt mycket här också iofs , det kanske inte är så bra.

haha , seriöst , kan man få dubbelhaka av att sitta vid datorn för mycket ? jag känner att den är påväg :O Haha , nejdå :P
Men det är bra att använda det för att skrämma sig själv så man inte sitter lika mycket här.
Jag är fast i bloggen på nåt sätt , jag älskar att skriva av mig lite , få ut aggression , lycka , sorg , frustration , eller vad det måtte vara :)

Nu ska jag iaf träna sen sussa :)

Gonatt allihopa , hörs imorgon bitti!

bad bad bad , so freaking bad!


Genom att köpa dessa nagellack från H&M gjorde jag ett misstag! Visst, man kan ju inte förvänta sig annat eftersom dom var så billiga (29,50/st). Jag målade mina naglar med den svarta. Redan dagen efter började den flagna , what ? :O Det är sjukt dåligt! Jag som trodde att billigt är bra , men icke då!

Jag utser H&M nagellack till sämst i test!

Workout!

Nu ska jag och Katrine träna mag och benträning. Det är klipp vi har hittat på youtube. Lade in dom på bloggen förut.
Orkar inte lägga in dom igen. Hursomhelst då är det utmärkt träning när man är förkyld och inte kan gå ut och jogga eller åka skidor eller vad man nu gör annars.
Jag är iaf påväg att bli frisk så imorgon kanske det blir en springvända :)

Dock har jag ett problem med träningen , (tror att det beror på det iaf). Känns som mina vader har växt så mycket efter jag började träna seriöst. Finns det något jag kan göra för att undvika det ? Jag vill inte ha klumpiga muskliga vader.
Can anyone help me please ?

Det är så himla jobbigt!

Har ni någonsin varit med om att nån har kittlat eller varit på dig så mycket att du blir så slut och bara vill SKRIKA rakt ut ; SLUTA! men du får inte fram något ord för personen bara fortsätter och fortsätter och vet inte vart gränserna går ? Och man blir så slut så man börjar skratta och då tar personen en inte på allvar och då blir det bara ännu värre och sen så är man fast i allt det jobbiga liksom. Har ni varit med om det ?

Det var jag nyss , jag är helslut!

Proactive


Detta är anti akne medlet som dom visa på tvins hela tiden. Asså första intrycket är att kändisarna får pengar för att säga att det är bra osv. Man fattar ju att dom är översminkade och att det säkert inte funkar överhuvudtaget. Så kände jag iaf.

Men så kände inté min syster , så hon fick mamma att beställa hem det.
Katrine använde det en stund och jag såg att det gav resultat så jag började jag med.
GUD va effektivt! Man kände sig så ren och fin i huden efter att ha användt det så det är helt sjukt! Finnarna blev betydligt mycket färre och man var inte längre lika rödflammig och jag kunde sluta med foundation. Nog var det skönt!

Så såklart är det inte bara mycket sömn , hur man äter och rör på dig som förebygger finnar, visst det kan det säkert göra för någon men i mitt fall är proactive en stor hjälp för mig!

det består av: en peelingkräm , ansiktsvatten , dag och nattkräm och ansiktsmask.
Själv använder jag för det mesta bara ansiktsvattnet och krämerna eftersom jag känner att jag inte har tid med det andra. Jag är väl ganska lat av mig :P
Men att använda peelingkrämen tar inte många minuter , den kan man ha i ansiktet när man borstar tänderna sen sköljer man ut den.
Ansiktsmasken har jag däremot bara användt en gång och nu är det redje gången vi har proactive.

Jag kan säga att även om jag inte har användt peeling och ansiktsmask så mycket så har jag sett tydliga resultat!

Rekomenderas!

Frisk luft

Nu har jag , Katrine och André nyss varit ute och sparkat. Gud va skönt det var. Skönt med lite frisk luft! 

Nu ska vi snart äta mat , kyckling och ris :) jumm.

Jag har en obehaglig känsla i magen. Allt som händer påverkar mitt självförtroende tror jag.
Usch så jobbigt

Alla människor är olika , det är även allas hy!

Såklart så kan inte jag säga att det jag skriver är "rätt" , men jag tror på detta eftersom det är något jag har provat själv och min hy har blivit betydligt mycket finare. Men såklart så är det ju så att alla har olika hy , och på vissa så kanske inte detta funkar! Men jag har även en syster som har tagit hjälp av detta och hennes hy har också blivit mycket finare. Som sagt så ligger det i generna vad man har för typ av hy , så jag och min syster är nog ganska lika. Men jag tror starkt på detta eftersom det är något som fungerat för MIG. Därför vill jag dela med mig av detta för att andra med hyproblem också kan få chansen.

Sen så tycker jag att om ni får s.k. "finnar" av choklad och ost så tycker jag ni ska kolla upp om ni är allergiska eller så. Jag vet en som var jätteplågad av "finnar", så tillslut gick den till hudspecialist och hudläkare och där fick den diagnosen : allergisk mot ost. Så att det är möjligt att ni är allergiska.

Alla får tycka precis vad dom vill av detta ,  kommentera vad ni tycker är det bästa så läsare kan ta hjälp av det också, men ge inte mig taskiga kommentarer som  "detta är helt fel"eller "vet du ens vad du pratar om".

Tänk på vad ni skriver!

Vårda din hud , del 3 - Såhär ska du äta

Du börjar dagen med frukost ! Då kan du äta en vanlig frukost , det som faller dig i smaken , gröt , ägg , youghurt , smörgås , frukt , ett glas juice eller mjölk. Ät det du tycker är gott , men se till att inte äta "middag" till frukost , utan det ska vara en riktig frukost!

Sen ska du äta lunch! Ät en frisk lunch. Även om maten inte påverkar akne så kan det vara bra att äta en sallad istället för en flötig kebabtallrik. Då blir man inte heller lika tungt mätt. Om du blir hungrig mellan frukost och lunch kan du ta ett mellanmål , som frukt eller drickyoughurt och liknande!

Några timmar efter lunchen är det middag. Då äter du det som serveras!
Även här om du blir hungrig mellan lunch och middag tar du dig en frukt eller liknande!

OM du blir hungrig mot kvällen , kan du ta dig en smörgås eller en skål med flingor. Det är viktigt att inte äta en stor varmrätt eller mycket mat på kvällen eftersom då måste kroppen jobba med det när du sover , vilket gör att du får en dålig sömn , och som sagt så är sömn mycket viktigt!


Vårda din hud, del 2 - Vad kan jag göra för att förebygga akne ?

Även om det inte är ditt fel att du har akne , så är det inte sagt att du inte kan göra något åt det!

Sola inte för mycket: Att sol är bra för finnar och att det torkar ut , är delvis sant!  MEN , solar du för mycket täpps porerna till och din hy försämras , som t.ex för tidigt åldrande eller också hudcancer!

Att tvätta sig för mycket är inte bra: Det finns inga fördelar med att tvätta ansiktet för mycket. Det irriterar bara huden och man ska vara väldigt noga med vad man väljer för rengöringsprodukter för ansiktet. Vissa kan skrapa upp huden så du får osynliga gropar som samlar bakterier , vilket bildar akne. Man ska också tänka på att ALDRIG använda produkter med parfym för ansiktet. Parfym är något utav det värsta du kan ha i ansiktet. Så det som gäller är parfymfria ansiktskrämer och sminborttagningsmedel. Tvätta dig HÖGST två ggr. om dagen!

peta INTE på huden: Försök undvika att peta på huden så mycket som möjligt. Om du petar på eller klämmer en finne tvingas bakterier ner i huden och det förvärrar saken. Om man gnider händerna mycket mot ansiktet får du massor med bakterier i huden och det bildar akne och smutsig hud. Så tänk på att inte vila hakan eller kinderna i händerna. Gå inte och peta på finnarna och stå inte framför spegeln och kläm , det är det dummaste du kan göra. När en finne är mogen "kläms" den av sig själv genom att den spricker vid ett visst tryck , du ska inte behöva göra någonting! (det finns ett undantag , stör du dig JÄTTEMCYKET på finnen och det är verkligen KATASTROF , så kan du i värsta fall ta en lite synål och koka den. När nålen är kokt sticker du hål på finnen , tvätta händerna NOGA innan du gör detta. Sedan tar du två tops och försöker klämma den på det sättet , det viktigaste är att du inte låter händerna komma i kontakt med den skadade huden. Oavsett hur mycket du tvättar dig så finns det alltid bakterier på händerna. Jag rekomenderar inte detta dock , eftersom att klämma leder till ärr i form av gropar i huden , vilket kommer att vara kvar hela livet!)

Alltså håll fett och bakterier borta från huden: När du ska köpa smink för att täcka över ansikte (foundation , puder , conciler osv.) tänk på att ta det som INTE täpper till porerna!  Använd heller inte för feta krämer i ansiktet , feta produkter gör det värre! Dom ska vara milda och parfymfria! Passa hela tiden på att din hud är återfuktad , huden mår inte bra av att vara torr!  En till sak som är viktigt , är att tvätta händerna ofta!

Undvik stress: Mycket stress kan förorsaka akne. Så ta det lungt och ta hand om dig själv!

Träning: När man tränar är det viktigt att man har tvättat bort sminket. När man svettas kan även fettfritt (icke portilltäppande) smink täppa till porerna , så tänk på det , bär ALDRIG smink när du tränar!

Livsstilen: Tänk på att ha ett balanserat kosthold , alltså ät regelbundet , minst tre ggr. om dagen , Frukost , lunch och middag, samt mellanmål. Drick mycket vatten , för det rensar kroppen! Att få en lång, god natts sömn är mycket viktigt!  Och såklart att motionera , röra på sig! Det är bra att röra på sig lite varje dag.

Vårda din hud, del 1 - Vad orsakar akne?

Akne är ett stort problem hos många tonåringar. Det kan sänka självförtroendet. Man kan undvika att vara social och man kan undvika saker som är viktiga för en själv , BARA för att det känns obekvämt med sin hy! Detta är absolut inte bra.

Vad orsakar då akne ?
Jo , många säger att fet mat , choklad , chips och smuts är det som är huvudorsaken till Akne. Guess what ? Det är FEL!
Att du har akne är INTE ditt fel! Att man har oren hy är något som ligger i generna och du har inte gjort något för att få akne. Vissa hudtyper har svårt att göra sig av med döda hudceller. Detta gör det då lättare för smuts och bakterier att fastna. Därifrån bildas akne. 

Att ha en sådan hudtyp är något som ligger i generna och det viktiga är att det inte något med att göra hur du äter osv. Alltså , akne orsakas inte av: Choklad , fet mat eller chips. 

 

Ny kategori!

Nu har det kommit en ny kategori till mig blogg , nämligen : Vårda din hud , bli av med din problemhy!

I den kategorin kommer jag skriva om hur man vårdar huden på bästa möjliga sätt och hur man blir av med akne. Detta är enligt de senaste studierna , och jag tror på detta till hundra procent och vill därför framhäva det.
Det kommer bli olika delar eftersom det finns mycket fakta och mycket man kan göra åt det. Jag kommer lägga in minst ett inlägg om detta varje dag , så kika in varje dag om ni vill veta mer!

28/1-09

God morgon allihopa :) Sovit gott ?
det har inte jag , har vaknat flera ggr med halsont.

Även idag har jag André när mamma lämnar Kajsa på dagis.

Idag vill jag träna , få se om min hals blir bättre utöver dagen , orkar inte sitta inne och ruttna mer , nu är det dags att röra på sig rikigt igen!

Nu ska jag nog gå ner och äta frukost. Just det , jag lärde mig igår att hur än gott havregrynsgröt är så är det VERKLIGEN inte bra för min mage. Jag hade magproblem hela dagen igår. Ganska jobbigt. gick dock över på kvällen. Så idag blir det antingen det vanliga , smörgås och youghurt , eller så kanske jag ska steka ägg och göra mig en äggmacka ? :)  we'll see. 

Hörs sen!

Är med och tävlar!

Vill ni vara med och tävla om en supersnygg design till bloggen ? Gå in på Denises blogg och tävla där. Hon har även massa tips om hur man ska vårda håret , ja , hon har svar på allt när det gäller hår , just för att hon utbildar sig till frisör!  Kika in på hennes blogg!

good day

Idag har jag haft en bra dag!

God natt allihopa! :)

Fina ni

Idag runt kvart över nio kommer Matilda in genom dörren med en inslagen blombukett , jag möter henne och hon räcker buketten till mig.
jag : Vad är det här ?
Matilda: Det är till dig från klassen.

Gud , jag blev så rörd. Kände hur tårarna ville fram. TACK så jätte mycket! Så jävla fint av er allihopa! Det var precis vad jag behövde för att bli på bättre humör!

 vad lyckligt lottad jag är , som har så fina klasskamrater!




TACK SÅ HEMSKT MYCKET!

Nu känns det verkligen som en riktig vinter , när man får vara i Hunflen!



Ikväll var allihopa i Hunflen , jag och mamma och Kajsa och André åkte bob och stjärtlapp och Katrine åkte slalom. Jag åkte inte idag eftersom jag kände mer för att åka med småsyskonen :) Men till helgen , då blir det massa åka! :)

Tog ett kort på backen när jag och Kajsa var på väg upp för att sedan åka ner med bob! (kortet ovan)








Nu är det gjort , äntligen!

Nu har jag äntligen städat mitt rum. Ganska skönt att få det gjort!
Some pics:
(ja , syster tycker om att posa som vanligt)
 
Ganska städat och fint nu , skönt!



Jag har en äckligt obehaglig huvudvärk.:S Det är som att jag är på väg att bli förkyld fast jag nyss har varit det och är det fortfarande fast jag börjar ju bli frisk? varför känns det då som jag ska BLI förkyld? Jag kan väl inte bli det igen ?

usch.

Dagens låt

När jag hörde den här på radion igår kom alla fina minnen upp , alla somrar vi spenderade med familjen i Oslo och crusade runt på varma sommardagar och badade och ... ja , vi gjorde allt en unge kan önska sig.


Dagens låt


Dagens låt


Dagens outfit


Midjekort tröja från GINA TRICOT
Pösjeans från GINA TRICOT
Långt linne från BIK BOK

The beautiful day!

Idag gick jag upp halv nio! Tänk er , jag är skit stolt! :) Jag passade André medan mamma lämnade Kajsa på dagis. Under tiden gjorde jag mig havregrynsgört till frukost , nam nam va gott det var. Havregrynsgröt med lingon , socker och  kanel. Underbart gott!


Efter frukost blev det en dusch. Sen åkte vi upp och handla och här sitter jag nu. I affären köpte jag två tidningar som jag knappt kan vänta med att läsa , men jag har bestämt mig för att städa rummet först! :P
 

Som sagt så ska jag ta allt som det kommer idag , inget stress , igår planerade jag hela dagen till punkt och pricka och senare på kvällen var jag irriterad och frustrerad. Ett tips : Planera aldrig dagen så du känner att du har press på dig för att hinna med allt!

Idag har jag beställt pannkakor till middag! Gud va gott det är , nu längtar jag verkligen till middag! :) 

miss excuse ?

Jag , jag hade världens schema för dagen. Men har jag gjort nåt ? öhm , nej. :P haha.
Jo , lite fysik , men ja det gick ju som det gick. Städat lite har jag också gjort , men blev det klart ? svar nej. :P
Aja , det är inte världens sak. Imorgon ska jag bara ta dagen som den kommer , och jag ska INTE sitta framför teven hela dagen , inte datan heller för den delen. Jag ska vara ute och få frisk luft och vara glad och pigg. Imorgon kommer bli en toppendag! 

Jag har iaf gymmat idag , skönt var det!  Nu ska jag kika runt lite sen ska jag sova. Imorgon ska jag upp Nio för att komma igång.
Om jag går upp runt Elva - halv tolv så får jag så dåliga mattider. Blir inge bra alls , så imorgon ska jag upp och äta frukost så jag får en bra start på dagen!

Hörs imorgon bitti :)

Gonatt!

Nu drar jag

Måaste erkänna att jag faktiskt inte har gjort någonting KLART av det jag skulle idag , jag har börjat städa rummet , men det är inte klart , jag har börjat på fysiken , men jag fattar ingenting , så hur ska jag komma mig någonstans ? Blir så less. Min koncentrationsförmåga är på noll. Skitjobbigt. Vill ur den här skiten NU!

Jag ska iaf på gymmet med Matilda nu , där ska jag ge allt , jag ska träna skiten ur mig , känns som om det vore skönt. Bli riktigt svettig. Måste avreagera mig lite. Jag är ganska frustrerad eftersom ingenting jag vill fungerar!

Saknar Norge gör jag också...

Aja , nu ska jag packa sen drar jag till Gymmet.

Vårens färg 2009:

  Denna tunikas färg är ett exempel på vårens färg. 
Vet inte riktigt om det är min smak helt , men man kan ju göra något eget av det och mixtra och matcha lite , tror det kommer bli bra!


(BILD FRÅN ELLOS)


waoow

Huvudvärk! jippi , passar ypperligt nu när jag  har så lite att göra!  Ni kan ju se på mitt dagsschema i inlägget nedan..

fy ruttä*

Nu börjar det!

God förmiddag allihopa :)

Dagens schema:
Städa
Göra läxor
försöka träna (får se om det går med förkylningen)
Göra en hårinpackning efter duschen
Gå en promenad
blogga
Äta middag
kl. 20.00 kolla på 90210 :D ggaaah , längtar.
Efter 90210 är det "The secret life og an American teenager" Som jag också ska kolla på. Asså , det är dåligt så det nästan blir bra ? hur är det möjligt. aja :P
Sen ska jag försöka lägga mig i tid idag!

Kommer checka av under dagen så jag verkligen får allt gjort!

Ni skulle se

Mitt rum just nu , det är helt obeskrivligt stökigt här inne. det ligger kläder och kuddar och böcker och saker överallt! jag fattar inte hur jag får till det , jag gör det ju inte medvetet , det är ju läskigt! :O   
Ena dagen städar jag , då är det helt rent och allt är på plats , men dagen efter på kvällen då kan det ligga lite mer grejer på bordet t.ex som inte ska ligga där , sen byggs det på hela tiden. Tillslut är mitt rum ett bombnerslag , utan överdrift. Det är helt sjukt!

Imorgon ska jag iaf storstäda rummet , nu ska det bli rent , fint och städat :)
 Just det , Imorgon SKA jag göra läxor också , nu har jag bestämt mig , jag ska bli klar med fysik och jag ska ha kommit en bit på SO. Jag kommer kolla mig själv imorgon kväll , bli mycket besviken på mig själv om det inte är gjort :P


Nu ska jag sova , Gonatt :)

Jag hitta Askungens glasskor på nätet :O

Trodde inte dom fanns i verkligheten , men JO , här har ni Askungens glasskor!
  Okej då , inte helt lik , men härrejäklar vilken sko :O  Snygg som satan. Kanske lite för mycket , men jag skulle helt klart kunna sätta foten i den.

Kostar dock 1385,50 kr på skobutiken.se


sötnosar

 Bikini från topshop
"Going out" Top från topshop



Det enda som fattas du är väl pengar ?

ikväll

Har jag sovit i ungefär en halvtimme , varit ute på en sparkpromenad och druckit en kopp mjölk med kaffe och en kopp te.

Usch , det blir inte så mycket gjort tycker jag =/ allt är så segt just nu.  Imorgon SKA jag ta itu medd alla läxor! Är så seg , kommer alltid med ursäkter för att slippa. Imorgon ska det göras!

Nu vet jag inte vad jag ska göra , lägga mig kanske? nej , jag är inte trött.

men , för er som ska sova - GONATT :)

Gymnastik med syskonen


Dagens låt

Den här är så mysig , och texten är så otroligt fin. Älskar låten.

Sanna Nielsen - I can catch the moon

Trött ? svar ja

Somnade runt halv två igår. Imorse runt 8 tror jag butta Kajsa först på mig lite , sen slog hon på min läsalampa och lyste mig rätt i ögonen sen sa hon ;  Kamilla , vakna , det är VERKLIGEN morgon nu!
Sen ville hon att jag skulle följa henne upp , så jag följde med henne upp i trappen för att öppna grinden åt henne , jag tror jag fortfarande halvsov , var så förbannat trött. När jag öppnade grinden sa jag att jag skulle gå ner och sova mer men icke. Det fick jag verkligen inte , nej nu var det morgon , då ska man inte sova tyckte en liten envis Kajsa. Så vi gick in i Andrés rum där han och mamma var. jag kröp ner under täcket med mamma och somna om där och vakna halv elva igen. Skönt var det. 

Perfekt!

Nu när jag sitter här och nattsurfar så krockar jag med en perfekt bikini!

In quiet times

Nu ligger jag i sängen och bredvid mig ligger Kajsa och snarkar. Den lilla snuttan ville sova med mig , gullunge:)

Jag är inte ett dugg trött och vill inte sova alls. Imorgon kan jag ju faktiskt sova hur länge jag vill så då kan jag sitta här ett tag till :)

Aja , för er som är trötta och ska sova , GONATT :)

I did it!

Jag gjorde det!  Självaste Kamilla Lie åt sin första godis på över ett år , lördagen den 24/1-09!  Yej me!
Satt och tveka en lång stund innan , fattar inte varför ?  Det är som Julia sa "Ta upp en godis och stoppa den i  munnen". Haha , men jag hade en broms i handen eller hjärnan och allt tror jag. Helt sjukt. Nu har jag iaf gjort det. Blev besviken dock , det var inte  så gott som jag trodde. Jag klarar mig fint utan godis. 

Men lite stolt är jag faktiskt , :)

Jag och Katrine ska ut på en kvällspromenad med våran söta hund nu , maybe bejbi I write later ; )

puss och kram!

09 01 24

Vi fick åka tidigare från kursen , skönt att komma hem och få lite av lördagen hemma iaf. Vet inte vad jag ska göra ikväll. Känns så tråkigt, men jag är ju så jävla förkyld så jag kan väl inte göra så mkt.

Imorgon ska jag iaf ha barngympa , får se hur många som kommer då:)

ching


mörkrädd ?

Var läskigt at gå upp idag. hela huset var mörkt och jag var helt själv. Alltså alla låg och sov. Jag gick ju upp klockan sex så det var inte så ljust ute heller om man säger så. Det gjorde ju inte saken bättre att jag drömde mardrömmar om hästar inatt heller. Haha , just hästar. Men det var läskigt.  När jag stod nere i badrummet och sminkade mig så var det som om en katt typ rev med tassarna på fönstret. Härregud va skraj jag blev :O   Men sen hörde jag att det blåste ute så jag sket i det. Men asså det är verkligen inte kul och vara helt själv i ett stort hus på morgonen. Man vill gärna ha folk runt sig. Jag blir iaf hämtad om typ 10 minuter för att åka på tränarutbildning till Malung. Varför ska allt vara så tidigt ?

Aja , hoppas alla får en trevlig morgon! :)

Dagarna flyger iväg

Gud va dagen har gått fort tycker jag! Man hinner ju inte göra nånting. Jag tänkte jag skulle göra läxor idag. Men icke. Hm , jag kommer ju ligga efter som satan när jag kommer tillbaka..  Men jag har dock hunnit med att vara ute och åkt bob och pulka med fámiljen och även gått en liten promenad! :)  Nu på kvällen satt alla framför teven med ost och kex och morötter och selleri och dipp och kollade på let's dance , myys :) 

Imorgon blir det heldag i Malung på tränarutbildning. BOORING!  Hela lördagen försvinner ju!  Från halv nio på morgonen till sex på kvällen håller det på. :O  Alldeles för länge! Men jag antar att det är nödvändigt om jag nu ska träna lilllaget till sommarn.

Nu tänker jag sova , även om jag inte är trött , inte ett dugg faktiskt. Sömn behöver man så jag tänker sova iaf! :)


Gonatt allihopa!

Bad freaking stile

Jag måste säga att jag blev besviken när jag fick höra att Gynning och zytomierska hade förolämpat Blondinbella i sina bloggar. Jag som trodde dom var vuxna kvinnor och iaf var lite mognare än så. jag mena Katrin är över 30? och bella är bara 18! Det är väldigt dålig stil och hacka på någon som är så mycket yngre! jag tror att allt hänger på sjalusi! Dom är helt enkelt avundsjuka på att hon är så framgångsrik redan i så ung ålder och att dom känner att hon är ett hot mot dom , rädd för att bli av med sina fans för henne osv. Det kan inte vara något annat.
Såhär är det , om man känner att en person är ett hot så vill man gärna vara elak och snacka skit om den personen för att andra inte ska tycka om den personen. Känner man att personen inte är ett hot, bryr man sig inte om den , och man lägger sig definitivt inte i dens liv. Så det är tydligt att gynning och zytomierska är avundjsuka på Bella.

Kan dom inte bara acceptera läget som det är ? Om de nu är så att dom är avis , så får då Bella ännu  mer uppmärksamhet nu när dom håller på såhär. Häärejisses.

Vad är det med alla ?

Här är en kommentar som jag fick på mitt förra inlägg : "Om man läser det du skrivit så tänker man genast "här är en tjej som vet vad hon vill och står för väldigt bra saker!" men så bläddrar man lite längre ner och där ser man en bild på dig posande, med världens minsta mage, i bikini! Det verkar lite som att du står på två sidor?"

Alltså! va ? :O  jag menar , tror folk att alla som är smala har anorexia eller nödvändigtvis bantar? Jag är naturligt smal och har faktiskt inte så lätt för att gå upp i vikt. Jag stöttar inte på något sätt att det är okej att svälta sig själv eller att alltid sträva efter det man tror är "perfekt". För att inte stötta detta måste man väl inte vara tjock eller så ?  Jag äter när jag är hungrig och kan även unna mig kakor och sånna sötsaker om jag vill det. Däremot säger jag inte att jag äter onyttigt. Jag är en hälsosam människa , men jag bantar INTE! jag vill vara hälsosam för att ta hand om min hälsa och för att få ett längre och sunt liv! Jag tränar också för att det är nyttigt för kroppen att få lite motion. Det viktiga är att jag gör inte detta för att gå ner i vikt. Jag tycker det är fruktansvärt att folk svälter sig själv och inte mår bra över sig själv. Man måste lära sig att tycka om sig själv och till och med älska sig själv! 

Usch , jag blir så frustrerad av sånt här. Jag står på en sida , och jag anser att det är den rätta sidan , för alla som kan tänka och har en hjärna tycker väl att det låter bättre att "man ska äta när man är hungrig och inte tveka det minsta"
 än att "man ska svälta sig själv och försöka dra ut på tiden så mycket som möjligt för at undvika mat , max en macka per dag typ". ??????   Om det är någon som tycker det andra alternativet var rätt så säg till , jag vill gärna veta vad ni har för åsikter. varför det är rätt att avälta sig själv.

En sak till måste jag tillägga. Jag är för att människor ska må bra och va bekväma med sig själva och ha bra självförtroende. Är man överviktig och man inser att man måste gå ner i vikt för hälsans skull och för att må bra så tycker jag det är okej att banta , OM man gör det för hälsans skull och om det gör att man mår bättre , men det är stor skillnad på att svälta sig själv och banta för att man ska må bättre. För tro mig , man mår absolut inte bra av att svälta sig själv!


Blondinbella mot Katrin Zytomierska






Superbloggarnas viktgräl rullar vidare. Nu går Isabella Blondinbella Löwengrip till ny attack mot Katrin Zytomierksa och hävdar att Katrin njuter av bråket eftersom det ger henne den största uppmärksamhet hon fått sedan exmaken Alex Schulman "dumpade henne". 

Bakgrunden till bråket är Blondinbellas inlägg om att Katrin och Carolina Gynning driver vikthets hos unga tjejer på sina bloggar.  

Nu har de inblandade huvudpersonerna bjudits in till "Debatt" i SVT för att diskutera ämnet. Men Blondinbella vill inte vara med. Dels på grund av en dålig relation till programledaren Janne Josefsson, men också på grund av att debatten med Katrin skulle hamna på en "alldeles för låg nivå".  

- Hon är bara ute efter att bråka. Att hon tackat ja är inte så konstigt, det här är väl den största uppmärksamhet hon fått sedan Alex dumpade henne, säger hon till Expressen.  

Katrin skrattar när hon får höra vad Isabella sagt:  

- Det var väl konstigt sagt? Jag fick ju en hel del uppmärksamhet kring "Idol"!

Enligt Expressen har Blondinbella fått en förfrågan om att medverka i "Kvällsöppet" i TV4 istället för "Debatt", men om så blir fallet lär en av förutsättningarna vara att Katrin Zytomierska inte deltar.



Här är bråket som föregår mellan Blondinbella och Katrin. På inlägget under hittar ni länk till Katrins Debatt mot bantning och anorexia och ytlighet på SVT opinion. Jag har även skrivit mitt svar på hennes debatt på inlägget nedan.


Svar på Katrin Zytomierskas debatt

Jag vet inte om ni har hängt med på bråket mellan Blondinbella och katrin Zytomierska. Det handlar iaf om anorexia osv. Bella är så emot allt det , men Katrin tycker det är okej att banta. Sen har det väl bara utvecklats och Katrin har även kallat Bella för hycklare för att hon gör bort sig när hon skriver osv osv. Katrin har iaf skrivit en debatt till SVT opinion som ni kan läsa här. Jag blir så upprörd när det ständigt snackas om ytan och att size zero är det ideal storleken nu. Så jag skickade in ett svar på debatten till SVT opinion för att jag vill faktiskt uttala mig i detta. Tycker det är fruktansvärt att media håller på såhär.



Svar på debatt:

Jag tycker det är helt sjukt att ni verkligen kan sitta och skriva om detta och göra världens sak av det. Den här debatten påverkar så många unga flickor att ni anar inte! Alla ser ut som dom gör! Har man t.ex varit mullig hela livet så kan man inte bli pinnsmal , varken man vill eller inte. Har man varit spikrak och pinnsmal  hela livet kan man inte bli tjock. Jag tycker media lägger alldeles för mycket vikt på bantningsmetoder och att på en gång en kändis har gått ner lite i vikt så kommer det upp en rubrik som "är hon påväg mot anorexia?". Jag ska säga en sak , det är media som gör att så många flickor i dagens samhälle har anorexia och bullimi. Media driver det här ämnet till överdrift! Alla är som dom är , det är bara att acceptera det! Man ska inte hålla på att sträva mot det man tror är perfekt hela tiden. Man är perfekt som man är. Man ska inte svälta sig själv. Man ska äta när man är hungrig och man kan unna sig någon godbit ibland om man vill ha det. Utan mat dör man , det är en anledning till att det finns mat , det är för att vi ska äta den , det är för att vi ska överleva! Tänker inte folk på alla människor i fattigare tillstånd? Dom går och är jättehungriga men kan inte äta , för att dom inte HAR mat. Skulle dom har mat så skulle det inte vara någon tvekan på att dom åt. Vi är lyckligt lottade som alltid har tillgång till mat , vi behöver aldrig gå hungriga. Ändå är det folk som VÄLJER att svälta sig själv , väljer att inte äta. Vad är det för fel i deras huvud ? Jag vet , det är en sjukdom , det är svårt att göra något åt eftersom det sitter i psyket. Jag tror inte media fattar hur mycket dom påverkar unga flickor när det gäller utseendesfixering. Utan media skulle antalet självmord och anorexiadödsfall osv minska drastiskt! Media skriver alltid "Såhär ska det vara nu"  "det här årets midjemått är.." "Nu ska man se ut såhär och såhär" "Modet i år är..."      


 En sak till , det är sällan att tonåringar kan följa modet som kändisar har , som media tycker att man ska ha. Det är inte vanligt att man har så mycket pengar att man kan köpa en ny väska varje månad för flera tusen. Eller ett par nya skor i veckan för närmare tusenlappen. Jag tror att media är orsaken till så mycket snatteri! Ungdomar vill ha massa saker, men dom har inte råd. Därför är deras lösning att snatta för att dom har ett så stort behov av att alltid ha det senaste och alltid se och vara snyggast! Människor har helt glömt det som finns på insidan. Att ytan är faktiskt inte det som är viktigast! Insidan är det som är viktigast och om det är något media borde lägga vikt på är det verkligen insidan. Man borde börja uppmärksamma goda gärningar som folk gör. Som det här med att vara världsförälder och lägga pengar till de fattiga. Det är en sådan grej som bara försvinner i allt kaos om "gå ner 10 kg på två veckor" eller " Nu ser Nicole richie ut som ett vandrande skelett". Man lägger vikt på helt fel saker och det gör att vårat samhälle går under snart. Vi lever i ett dåligt samhälle just nu p.g.a media. Media har ett dåligt inflytande på människor!    

God morgon!

Idag blev jag väckt av mina underbara småsyskon runt nio tiden. Ganska lagom så man inte ligger och slöar i sängen hela morgonen. Har nyss ätit frukost iaf. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska väl försöka göra lite läxor , känner att jag ligger ganska efter nu..

Idag är det fredag. Jag älskar fredagar! Det går så mycket bra på tv , och sen är det allmänt mysigt bara :)
 
Jo , jag har haft godisförbud i ett år nu , blev klar vid nyår. Hela nyårskvällen satt jag och funderade på om jag skulle ta en bit , men det sa stopp , jag klara inte av det. Så jag tänkte bara att det kommer väl sen. MEN , jag klarar fortfarande inte av det , jag är typ rädd för att bli beroende , jag har ju klarat mig så bra utan nu , man behöver ju egentligen inte godis , det är faktiskt inte bra för hälsan , men man ska ju äta allt med måtta. Lite godis kan väl inte skada , men jag är rädd för att inte kunna sluta äta. Blir så arg. Det hade varit så gott och tugga på lite godis på en fredagkväll sådär. Men nej , jag klarar inte.

Någon som har några tips på hur jag kan göra ?

sweet dreams

Nu går jag och lägger mig , förkyld som jag är. Usch , jag hatar fökylning , hatar att vakna vakna på morgonen med munnen öppen och man är helt stel i ansiktet.

Aja , jag har ätit typ 8 apelsiner ikväll , det är ju mycket c-vitaminer så hoppas det hjälper lite.

Gonatt allihopa.

Chocknyheterna man aldrig trodde om KRISTNA Carola




Som 16-åring blev Carola Häggkvist stjärna över en natt när hon vann Melodifestivalen 1983 med "Främling".
Men framgångarna var långt ifrån någon dans på rosor. För tidningen Filter talar sångerskan ut om den svåra depressionen som följde med kändisskapet.

Carola åkte efter genombrottet till Miami i USA för att PR-fotas. Väl på plats brast det för henne, men ingen förstod hur illa det var.

- Folk trodde att jag hade det så bra. Man jag låg på rummet och grät. Det var den svåraste perioden i mitt liv. Jag funderade till och med på att ta livet av mig. Jag satt så här på badkarskanten, säger Carola med en snittande handrörelse över handleden.

Men även senare i livet har Carola genomgått svåra tider. Strax efter misslyckandet under Melodifestivalen 2008, där hon och Andreas Johnson inte ens kom till final, bröt Carola ihop igen.

Hon hade då nyligen vittnat i våldtäktsrättegången mot Tito Beltran, blivit kallad "korkad" av radioprogramledaren Gert Fylking och blivit kritiserad av sin exmake.

Carola blev polisanmäld för "skyddande av brottsligt". Efter rättegången lades anmälan ner, men senare bröt hon ihop. Hon kände sig mobbad, skriver tidningen Filter



(kopierat inlägg från MSN starlounge)

Jajaja

vill ha en tubkjol , Fast denna är från H&M jag vill dock ha en från GINA TRICOT, men det går inte att kopiera bilder därifrån. Dyra är dom inte heller , 99 kr kostar dom. Helt perfekt!

Today

Var med LInda idag , färgade hennes hår. Kan inte säga att det blev så lyckat , var en dum färg plus att ja ginte är så duktig på att färga hår. Jag menar , det är väl det frisörer är till för ? att fixa hår osv. Så jag behöver inte skämmas för att jag inte är så duktig iaf. :P

Imorgon funderar jag på att titta lite i skolböcker , men jag vet inte. we'll se.

Ching

USCH!

usch usch usch usch usch ....   Vi håller ju på att bygger ut och renoverar hela köket. Idag när Roger skruvade av ett skåp tog vi visst ifrån nån föredetta varelses hem. Jo , det vi möttes av var detta


Ja , ni som inte ser vad det är , Det är ett råttskelett :O uuuuuuh , jag hatar råtter. Fyfan. USCh! Blev så otroligt äcklad... BLÄ


mysko

satt och kollade på sex and the city för en stund sedan , dagens "problem" var trekant. Det var ett ständigt snack om trekanter och att det kanske är mer inne nu än att bara vara två stycken. Att folk kanske skulle gifta sig som ett par på tre osv. sen när det blev reklam slog jag över på femman där VÄNNER sändes. Typ två minuter efter jag hade slagit över sitter två killar och pratar och sen säger det ena ; "Har du någonsin haft trekant?". Haha , jag höll på att smälla av. Asså det var väl kanske inte så märkvärdigt , men jag menar så jävla precis egentligen.

Knasigt

Familjens komiker ?


Ta hand om ditt hår

Tänkte skriva lite om hur viktigt det är att ta hand om ditt hår och vilka skador olika produkter kan medföra.

Jo , jag har alltid haft tjockt,långt,glansigt, vågigt , blondt fint hår. Men i början av sjuan (alltså två och ett halvt år sen) började jag att platta mitt hår VARJE dag. På senare tid började jag även använda hårspray varje dag , vilket jag aldrig hade gjort förr. Det utvecklades mer och mer och tillslut så använde jag nästan en halv hårsprayflaska varje dag. Jag hade med mig flaska till skolan för jag var SÅ rädd för att håret inte skulle ligga där jag vill ha det osv.  Jag kunde nästan bryta av håret bara genom att röra på det. Så stelt var det.
Såklart så medförde detta stora skador på mitt hår. Jag visste ingenting om hårvård , men jag förstod att detta var mycket skadligt för håret.

Med använding av plattång och massa hårspray varje dag utan nåt värmeskydd eller nånting började mitt hår att lossa. Små hårstrån bara rasade av huvudet titt som tätt. Håret blev risigt och tort , och håret blev bara kortare och kortare och tunnare och tunnare. Mina fina vågor som jag hade förut försvann också. Allt förstördes. När jag inte hade något i håret , utan precis hade duschat såg det helt livlöst ut , och det såg ut som om jag var en uteliggare som inte hade möjlighet att ta hand om håret. Alltså mitt hår blev bara mer och mer förstört. Men för mig var det yttre det viktiga (alltså att "se bra ut", vilket jag inser nu att jag inte gjorde) så jag sket i vad som hände med mitt hår. det som var vikigt var att det skulle vara spikrakt och att det skulle vara massa hårspray.

Först i slutet av åttan började jag förstå vad jag höll på med , och jag fick panik , förstod att jag måste göra något direkt onnan håret ramlar av helt. Så jag slutade tvärt med hårspray , men plattången försvann inte direkt. När sommaren kom och vi åkte på semester till Norge på camping slutade jag även med plattången , eller jag jag satte upp håret i en bulle och plattade luggen. På så sätt fick resten av håret vila. Sen slutade jag HELT med plattång också för att mina fina lockar kom tillbaka av saltvattnet. Mitt hår förbättrades mycket och det började även att växa lite vilket det inte hade gjort på , ja , jag vet inte hur länge. sedan dess har jag inte haft hårspray i håret och plattången har jag användt ytterst sällan , isf bara till lite finare tillställningar. Jag använder hårinpackning två-tre ggr i veckan , och mitt har blivit SÅ mycket bättre. Det är tillochmed mjukt. Och det har även fått tillbaka glansen.

Så gör inte som jag , börja aldrig använda plattång varje dag , och använd absolut inte mycket hårspray. det är det skadligaste du kan göra mot håret.   Använd plattången när du ska på fest och liknande , sen kan du ha i lite hårspray om du vill ha de tlite mer på plats än vanligt. Men absolut inte mycket.
Lyssna på mig , jag var inte långt ifrån att tappa håret!

lite tips för att hålla håret friskt:

Hårinpackning som du har i på blött hår , låter det verka i minst fem min. jag kan även ha i det i en halvtimme , beror på vad det är för typ. Men det brukar stå på baksidan.


Hårcréme som du kan ha i när som helst , behövs inte sköljas ur , luktar gott och det kurerar håret 24/7.

Balsamspray Kan också has i när som helst , gör håret mjukt och passar ypperligt om du har gjort slut på ditt balsam. Kurerar också håret 24/7

shampoo och balsam hitta det som passar ditt hår , det som gör att ditt hår blir som finast. Var noga med att inte tvätta håret FÖR ofta , det gör håret torrt!

det tar aldrig slut


Nu kom den efterlängtade härliga förkylningen tillbaka. Fyfan , ursäkta språket , men jag behöver inte en förkylning NU! Jag hatar att vara förkyld. Man sitter helt kabbad framför datan eller teven och gör ingenting. En hel toarulle har jag bredvid mig för säkerhetsskull. Eller det är egentligen för att jag inte orkar lyfta på rumpan och gå till badrummet för att snyta mig. Fökylning är äckligt också , eller nej , det är vidrigt. Man vaknar på morgonen med munnen på vid gavel som om man vore en fågelunge som väntar på mat. Man känner sig så SNYGG! nej , nu..

i'm tired of this freaking sabotagelife!

Ska inhandlas

 Detta är en sånn jag vill ha , fast en HELT annan färg , ve tinte vilken , men inte svart och grå iaf.   
Bild från NELLY

Take a swim


VUC från kvart över nio till kvart i två idag. Kollade på Barn och Fritid , verkligen bra! Mina fötter placeras där i höst :)

Åkte hem vid två , åt middag vid Sonja. Halv fyra åkte jag och Siis tillbaka till Vansbro. Där simmade jag i en timme , sen blev det lite stek i solarium. Vet att det är skadligt , men vaf*n , Jag ska utomlands om en månad , då måste man ju ha lite underlag..
Min bikini från H&M , köpte förr året. Ska väl inhandlas en ny. ska lägga in en sån jag vill ha so you can see


huug


dagens låt


Dagens outfit

 
Stickad kofta från BIK BOK
Jeans från BIKBOK
Låga uggs




Nu ska jag slänga i mig en macka bara sen skjutsar mamma mig till VUC där jag ska möta Amanda :)

Ha en bra morgon allihopa :)

samla poäng och få gratis presentkort

href="http://gratisklader.se/Register.asp?r=152860">

Lördagsshopping i Oslo

Svart och mörklila nagellack från H&M 29 kr/stk
 Sminkväska från H&M 49,50 kr
fr. vänster bodybutter från H&M 29,50 kr... Balsam spray elvital från H&M 59,50  ... Gliss hårkur från H&M 49,50 (ord. pris 84,50)
 Bruna strumbyxor med mönster från H&M 98 kr
Ring från H&M 19,50 kr
 Basic top från CUBUS 99 kr (erbjudande : 2 för 169 kr)
 Stickad kofta från BIK BOK 200 kr
 Jeans från BIK BOK på STOR rea, 99 kr

Look around and see what you finds

 Platåskor H&M , passar utmärkt till finare klänningar. Provade dom till en sidenklänning , väldigt snyggt!
Så otroligt snygga , tänk er dom till ett par ljusa jeans och ett simpelt fint linne och nån typ av skinnjacka på en sommarkväll , urläckert! Skorna kan köpas på DNA
 Vet inte varför jag fastnar för dom här varje gång jag ser dom , men det är något speciellt med dom , så speciella och onormala! Jag skulle lätt kunna gå med sånna , typ om det är lite blött ute en dag , fungerar säkert utmärkt som gummistövlar :)  La coste från DNA.


Dock köpte jag inget av detta eftersom det var annat som prioriterades som t.ex byxor , kofter och lite andra saker. Kommer ett inlägg på det jag KÖPTE senare.

Söta lilla Kajsa

Hon har tillbringat mestadels av dagen i mitt rum tillsammans med mig. Det är skönt , hon är verkligen en glädjespridare!

Dagens citat av henne efter att ha tittat på bilder från Disney On Ice , då hon ser en bild på alla princessor med varsin kavaljér sa hon;

"Titta alla princessor är där , Dom  gifter sig princessor allihopa"

Hon vill även ha;

" Den blå sax lilla , den vill jag klippa med"


Disney On Ice - princess tema


Sveriges befolkning

Efter 2008 ligger Sveriges befolkning nu på 9 256 000 invånare.


hemma igen

Kom hem för några timmar sen. Tvingade mamma att åka hem så vi hann med 90210. Love it. Det är så jävla bra.
resan hem var jobbig. André skrek non stop. fy, Men det är synd om han. En 1 åring vill inte sitta i en bil i flera timmar , det är tråkigt. han vill ju leka. stackarn.
Känner att jag blir sjuk , förkyld som fan. usch

Ja , imorgon lovar jag att bilderna från helgen kommer in.

Nu ska jag sova.

Gonatt everybody

take care of the time

Idag har det varit en lugn och ganska skön dag. Först åkte vi till OSLO SPEKTRUM och tittade på disney on ice , det verkligen jättekul att se det igen , man känner sig som ett litet barn igen , man får ett sånt härligt pirr i magen.  LIka bra som vanligt var det också!

Sen åkte vi till mammas moste "tante marianne" och hennes sambo "onkel tommy" och satt där och prata i ca en timme. Sedan åkte vi vidare till  mormor och Per och åt middag och bara myste och pratade. Väldigt skönt med tanke på att jag sällan träffar dom. Sen när vi skulle åka ville jag bara sitta kvar i deras mjuka soffa och titta på TV och bara ta det lungt. Det kändes så skönt att bara få umgås lite.

sen har vi bara varit här hela kvällen. Massa prat har det blivit om massa olika saker.. Det är nåt jag rekomenderar! Även om ni inte känner att ni behöver prata om nåt så gå ändå och sätt er med en förälder eller en släkting eller en kompis eller vem som helst och bara börja prata. Då kommer man in på allt mellan himmel och jord och  man känner sig så "ren" efteråt. Man har liksom tömt sig helt! Det är skönt!

Nu kommer Truls snart , skönt att se han igen också! Skulle vilja se resten av den familjen också , hoppas det blir snart!

Skriver antagligen mer sen.

FÖRESTEN; BILDER FRÅN DISNEY ON ICE KOMMER ANTINGEN SENARE IKVÄLL ELLER IMORGON!

inge ork

Orkar inte skriva mkt idag , men kan iaf berätta att det blev shopping idag och jag handlade för 800 vilket också var allt jag hade så man kan säga att nu är jag PANK , på riktigt :P Fast det inkommer pengar den 20:nde men 99 kr av dom kommer gå åt till en tubkjol från gina trciot. Guuud , slösan nummer ett! det är jag.

Puss och kram allihopa!

09 01 16

 Nu är vi på väg att åka , kan tro att familjen blir lite irriterad på mig nu eftersom jag tar mig tid att blogga när alla andra packar :P Men jag vill ju säga hejdå innan jag lämnar Sverige. Min lap-top kommer dock följa med till Norge så nog kommer jag blogga där också , men ändå :)

Premiär på bröllopsduellen idag , :) den ska ses!

Puss och kram allihopa!

die another day / Madonna


Be nice

Idag blev det en sanbbis till skolan bara. Hde tre lektioner sen åkte jag hem. Ska nämligen åka till Norge om ungefäer en timme :)

Tänkte påpeka att det finns så många olika busschaufförer! Vissa sitter helt tyst och är nästan blyga. Andra är sura och griniga och nästan blänger på en när man kliver på. MEN! Idag när jag åkte hem från skolan tror jag att jag fann en chaffis så som alla buschaffisar BORDE vara! :O Han var så hemskt trevligt , han pratade med alla och kom med snälla och lite små lustiga kommentarer. När man klev på så sa han HEJ med ett stort brett leende. Det är sant , sådana männsikor gör en på bra humör! Busschaufförer ska vara GLADA , inte SURA. Dom ska vara trevliga och kanske sitta och prata med de gamla penssionererna som sitter längst fram som så gärna skulle vilja växla några ord med denna chauffören. 

Jag måste ju försvara dom och säga att såklart beror det ju på vad man har för passagerare i förhållande till vilket humör man är i , och framför allt blir i. Som tonårskillar som ska jävlas och plinga när dom inte ska av så det blir onödiga stoppar osv. Då blir väl vem som helst förbannad , men en busschaufför ska iaf ha ett stort leende på läpparna från början och vara glad och trevlig och försöka ignorera alla barnsliga pojkar ;)

Men han som färdade hem oss idag var riktigt trevlig och jag blev superglad av att se en så glad människa :)

Pissed off

vill bara säga först och främst hur förbannad jag blir på mig själv när jag ALDRIG kan planera min tid och göra hemtentor och läxläsning och läsa på till prov i tid! blir så arg. Imrogon ska fysiken va inlämnad , dne är långt ifrån klar även om jag har suttit här sen klockan FEM idag , nu är klockan ELVA!!!!! PLus at ajg har spanskaförhör imorgon , SKIT! ja gär riktigt arg nu.

Sen ska jag såklart klaga på lärare som har gett oss så lite tid att förebereda oss på lektionerna. Jag har fått lov att lära mig allt på den här veckan... WHAT? Det är helt sjukt!!! åååååååh! Just nu ör jag så förbannat trött också så jag skulle kunna ja , och när jag är trött blir jag antingen fruktansvärt förbannad eller bara flummig och nu är det ett sånt läge då jag är fruktansvärt förbannnaD! jissssses , jag skulle vilja skrika rakt ut! Är så inihelvete trött på ALLLLT som har med skola att göra!!!!!!!!!!! Hatar skolan mest av allt , jag är så jävla glad för att detta är sista terminen. Jag vill bort från den äckliga smedbergskolan , långt jävla bort!!!!!!! åh!

fuck.........

Jag vill inte sitta i flera timmar och göra samma sak. Jag vill har lite variation. Tänk att jag har slösat bort enhel dag på att sitta i mitt rum framför femtiotals böcker och bara pluggat och pluggat och pluggat! fyfan! Ändå så blir jag så frustrerad  för jag krånglar in mig själv i situationer som jag inte kommer mig ur. Jag fattar ju ingenting. Jag måste vara BLÅST!

USCH USCH USCH USCH!

fanihelvetsjävlaäckelpluggdetskalångtnerigravenjaghatardetsåjävlamktattdetfinnsinteordjagvillbaraskitaialltvillingemervillatalltskavafärdigtnu!!!!

Nej nu ska jag sluta.

Nu kommer jag gå och lägga mig arg också eftersom alla i detta hus har lagt sig så jag har ingen att prata med. Jag hatar att lägga mig upprörd och arg , det är det värsta som finnnnnns! 

nej usch , nu ät allt åt pipsvängen!

ursäkta mitt fula språk i detta inlägg , måste få det ur mig....

Gonatt alla glada!

Nice sunglasses

(bild från sovintage.se)
(sovintage.se)
(sovintage.se)


Det finns jätte många snygga solbrillor på sovintage.se

Gå in här och kika :)

one day it might happen

 Mojje som just nu är (var) deltagare i let's dance fick en plötslig hjärtinfarkt i direktsändning efter han dansat.

Jag tror ej detta visades i TV för jag såg inget. Jag vet inte mer än att det bara hände plötsligt.
Jag menar hur gammal är han?  Vadå plötsligt få en hjärtinfarkt bara sådär. Det ska inte hända i så ung ålder.
JAg kan tro att det beror på stress. Stress förorsakar hjärtinfarkt!
Jag vill säga till alla som har en stressig vardag att tänka efter när ni ser detta , och börja stressa ner!  Det är inte hälsosamt att stressa och tillslut går det på nerverna och du kan bli psykiskt sjuk, som till exempel ångest.   Ta vara på era liv medan ni kan!  Plötsligt händer det och då kan ni inte göra något åt det. Men det kan ni nu!

Ni kan inte sitta och tänka att ; " Det är lugnt , jag klarar mig ändå". Men om det plötsligt skulle hända , vad säger ni dåda ?
Eller ja , om ni ens kan säga nånting. Då kanske det är försent. Ni med familj , då lämnar ni alla era familjemedlemmar bara för att ni inte kunde ta tag i era liv och stresa ner.

Tänk på detta!  ta vara på dig själv, det är viktigt!

SoVintage.se , Snygga solglasögon från -70 , -80 och 90- talet!


You will never know tomorrow

Sitter just nu i min säng och lyssnar på musik. Ganska trevligt att bara ta det helt lugnt såhär på kvällen :) chillalalalalläget.  Ska väl sova snart eftersom det blev så dåligt med sömn inatt. ´

Gjorde dock inge mer på fysiktentan efter mitt förra inlägg.  Ut och sprang var jag iaf :) Riktigt skönt! Man blir så nöjd med sig själv efteråt. Sen är det extra kul nu när man har fått lite kondis! :)

Imorgon är det Torsdag , och det betyder världens jobbigaste förmiddag! Hatar den! Först Svenska sen matte sen Engelska Sen Språkval SEN lunch , och till sist SO. Dagen är inte rolig.. Det är sånna dagar som får en att bli skoltrött , det är sånna dagar som får en att vilja hoppa av och skita i skiten och aldrig komma tillbaka. blä!!

Längtar till fredag när det bär av till Oslo! det är så mysigt att åka bil på kvällen , och hela familjen är med i bilen och det är mörkt och man kan sova och man ska åka långt , det är så skönt! Bara slappna av i flera timmar. Ja , gud , det är så mysigt :)

Vad ska alla göra i helgen ? :)

Gonatt everybody!

babababa i'm lovin it

 ( Max factor masterpiece , världens bästa mascara , man får jättelånga ögonfransar och den ger väldigt mkt liv i ögonen! Finns på de flesta parfymerier , och kostar runt 160 kr)
(Otroligt otroligt otroligt snygga! Ingen tvekan om att jag ska ha sådana! Ska beställa ett par från ellos)
(Natusan -holiday skin. En bodylotion med lite brunfärg i. Funkar perfekt att smörja in sig i efter en dusch! Då kan du se lite skillnad redan dagen efter! Men kom ihåg att tvätta händerna NOGA direkt efter användning! Annars blir du orrange mellan fingrarna och runt naglarna.)
 ( Gliss hair repair. Hårinpackningskur med honunglukt , luktar underbart! Ha i det på blött hår och gnugga in det riktigt i hårbotten och passa på att få på topparna , låt verka i minst 5 min. Sedan skölja ut. Enkelt och håret blir silkeslent och glansigt!)
(Väska från CITYBAG i Norge. Passar bra att ha i skolan och även på stan. Kostar runt 600 kr)

Homework is shit

Sitter här med min dumma fysiktenta. Usch , det är så fruktansvärt jobbigt och jag börjar bli förkyld också ,vilket inte gör saken bättre.  Vill bara ut och springa...

I helgen blir det Disney on ice i Oslo med Hela familjen :) fick biljetter av Oldemor i julklapp , TUSEN TAKK!
Ska väl shoppa loss lite på lördag , WIIEHOO :)

Inatt la jag mig 00.30 så . JA , jag är ganska trött. Har vart opigg hela dagen och ingenting har funkat. orkar inte ett smack.

Nu ska jag nog på med löparskorna innan jag blir crazy. Jag måste annars har jag inge ENERGI till att göra tentan , passar ju bra nu eftersom det är just ENERGI jag skriver om. Lalala..

Mår alla bra ? hör av er till mig :) kommentera!

Förutom hemtenta , halvägs förkylning och trött så mår jag prima ! När jag kommer in från springrundan kommer jag vara pigg och glad och nöjd :)

skriver mer sen , ska lägga mig tidigt ikväll , senast 10 så jag får en riktig natts sömn!

puss och kram

No freaking time

Eftersom min bloggtid nu är satt på kvällen för att jag inte har tid under dagen , får ni se mkt bilder av min vardag för att jag är trött och inte orkar skriva så mkt.

Här har ni bilder på lite kompisar när vi satt inne på konsum idag efter skolan:

(Matilda är nöjd med sin Leksandbiljett)

Ja , det får bli den bilden från det. I eftermiddag har jag och LInda och Malin varit i Vansbro och simmat och bastat , SKÖNT!
Efteråt gick jag och Linda till Niklas och kollade på film medans Niklas med ett gäng med andra killar spelade Poker , öhm , socialt , svar JA :D

Och nu har jag nyss gjort läxor och är SÅÅ klar för att hoppa till sängs :)

Gonatt allihopa , pusshejs


go for workout

var på gymmet idag och gjorde lite nytta :)

Mina gymkompisar :)
(Matilda)
(Katrine)
(Malin)


Fell in love

 Den här väskan var superduper snygg! Men jag tänker inte köpa den nu , finns säkert hundratals sånna som är billigare på Gran canaria :) Nu närmar det sig fatkiskt! Bara en och en halv månad kvar , wiiie :)

Framsteg inom modellvärlden! eller ... ?

Jag har blivit överraskad på sistonde av folk som är lite "grova" eller ja , större än en modell vanligtvis brukar vara som är med och gör modelluppdrag , mest i "Americas next top model". Alltså possitivt överraskad!   Tycker det är superbra att alla tjejer får uppfylla en dröm oavsett storlek. 

MEN , idag kollade jag på en uttagning till "Americas next top model". Då kom det en tjej som var ganska stor , och hon sa att hon tyckte själv att hon passa bra som en "+ Modell" , som dom kallar det för dom större,. Men då sa käraste Tyra Banks att hon var för smal för att vara + modell och för stor för att vara bara modell. Då blev jag rasande. Då spelar det ju ingen roll att man ger dom större en chans. För om inte ALLA har möjlighet att bli modell (inom vissa gränser förståss , det finns måttor på hur stor man får vara , men det säger väl sig självt , man måste ju vara fräsch) så är det lika bra att köra med en pinnsmal kropp utan knappt några kurvor. Nej alla från modell smal till + modellernas största storlek ska då ha chansen att bli modell tycker jag! 
Tyckte så synd om den där tjejen som stod där och var mitt emellan , men var så inställd på att detta skulle gå igenom för hon hade ett fint utseende och en +modells kropp , men nej , då räckte inte det.

Tycker det är diskriminering på hög nivå , och dessutom säga det i TV då miljontals människor ser på!
Men jag antar att det är det folk är ute efter att se när det gäller dessa program , jag tycker också det är kul att se , men det är inte kul att se hur självförtroendet försvinner hos de stackars tjejerna när juryn säger att dom inte duger , inte är tillräckligt det , eller tillräckligt det etc.

Hur tycker ni om det här ? Tycker ni det är okej , och att dom som åker på audition tar den risken ? eller tycker ni lika som jag att alla borde få en chans ? 

Kom med era åsikter!

The great looking couple

  Tycker att Angelina Jolie och Brad Pitt är det snyggaste och sötaste paret genom tiderna. Har kollat en del på the E! channel på sistonde och det är mkt "red carpet" med. Man ser dom ofta där. Tycker det är så gulligt när dom kommer hand i hand , och Angelina är som en söt oskyldig prinsessa och Brad är hennes "lifeguard" som skyddar henne i alla lägen , man ser liksom hur mkt dom bryr sig om varandra! Dom verkligen strålar!  Det är något speciellt med dom. 

Jag utser dom till kändisvärldens finaste par och jag hoppas det aldrig brister!

Ska beställas

       Snygga sandaler från ELLOS

Dagens låtar MISS LI


whatever

Blev inge Linda ikväll så ist har det blivit ost/kex/dipp/selleristämger och morötter sen har det också blivit mag/benträning som jag la in på bloggen förut. Så nu har jag lite tid över att blogga.

Var ute en sväng med Kajsa idag :)


När vi gick hem från Sonja idag sparkade jag och Katrine i förväg , då hade tysligen Kajsa sprungit efter oss helt till skolan(300 m , ganska mkt för en treåring) och ropat på oss , men det var motvind så vi hörde ingenting. Sen hade hon inte orkat springa nå mer så då hade hon bara satt sig ner och börja gråta sen satt hon där tills mamma och Roger kom , cvilket inte var så länge , men ändå :O Stackars lilla vännen! Det sticker i hjärtat när jag tänker på det. Har så OTROLIGT dåligt samvete , tänk dig , lilla Kajsa har sprungit så hon blev döslut och ropat på oss , sen har hon liksom bara sett att vi har gått ifrån henne .. :'( Nej , usch , blir alldeles tårögd. stackars :( usch va dumma vi är!

Sen ville jag gottgöra det så hon fick följa med oss ut och åka spark , och då plötsligt på nåt konstig sätt ramla hon med huvudet ner i marken men benen och så var fortfarande kvar på sparken och sen skulle jag hon reagera och få stopp på sparkjäveln , så då skrapa hon ansiktet längs den kalla vägen. Nej fyfan , tycker så synd om henne , sen gör det inte allt så mkt bättre att hon är så liten och hjälplös. Som tur va gick det bra , inga sår eller nånting! det måste ha varit hennes otursdag idag.. 

Måste bara få det ur mig , har så ont i magen efter det som har hänt idag så.. Kajsa du är något alldeles speciellt , jag ÄLSKAR dig otroligt mkt , skulle kunna göra ALLT för dig. Du är solstrålen i mitt liv , och jag skulle offra livet för att du ska ha det bra! 

Givetvis känner jag så för resten av min familj också , men det är något alldeles speciellt med Kajsa <3

Allt går snabbare och snabbare för varje dag som går

Imorse drog jag på träning halv tio , sen kom jag hem runt tolv , kollade på syrrans träning , gick till Sonja och käkade, Åkte ut och sålde allmanackor och kom hem och här sitter jag nu. det har varit min dag hittils , och det har gått i ett smack , det har gått så fort! usch.

Ska åka till Linda sen , sen blir det filmkväll där.
 Tror jag ska sova först , är så otroligt hemskt trött..

Det har inte hänt nåt speciellt roligt idag , bara varit fullsmockad hittils , inte hunnit med att ta det lungt :P

Ska sova vid Linda inatt , så det blir inge mer bloggning ikväll , men imorgon när jag kommer hem ska jag berätta vad vi gjorde och sen förhoppningsvis har jasg fått bilder av Julia :)

pling

love












The winters shoelove

.....


Bra dag

Jisses vad jag är glad idag :D har haft världens bästa dag , känner mig så otroligt pigg! :D

Följde med Julia hem idag , dettaä r lite av vad vi gjorde ;

(Julia på guitarhero)

( Jag på trumhero?:P)

Första fotbollsträningen för denna sässong med Vansbros damlag var det också idag , kul och börja igen :)


Lägger in bilder sen som jag och Julia tog med hennes nya systemkamera , gud vilken bra kamera , skitkul och knäppa pics med dom , blir jättebra bilder!

chinchong

Noppa ögonbryn på kvällen

Ska komma med ett litet tips till alla som noppar sina ögonbryn! :)

Jo , jag har iaf märkt det på mig själv att jag blir hemskt rödflammig runt ögonbrynen när jag noppar dom.
Vet inte hur det är med er , men är ni smarta , så kan ni för säkerhets skull noppa ögonbrynen på kvällen så ni slipper gå ut bland folk , som till skolan då i mitt fall , rödflammig mellan ögonbrynen och runt dom , det är ju inte värst snyggt.


I karlstad i söndags köpte jag en vit eyeliner. Det var verkligen ett bra köp! Om man ska ut på fest eller bara ska ut i vardagen också , men jag tänker nog bara använda det på speciella tillställningar , men hursomhelst , om man lägger lite vitt runt ögonen får man större ögon och ögonen blir jättefina av det :) Vit ögonskugga funkar också , vilket jag använde innan jag köpte min eyeliner! :)

Tiden går fort

Nu sitter jag här i min säng igen , och ska snart sova. Känns som att jag gjorde det nyss även fast det var ett dygn sen :O

Imorgon ska jag först med Julia hem efter skolan , sen ska jag åka till Vansbro på fotbollsträning , Linda ska också med , så nu blir det att träna kondis för hennes del ; )

Hursomhelst så ringde Olle (han som fixar allt inom Äppelbo aik fotboll) till oss idag , det var ju passande för jag försökte få tag på han igår. Iaf så fick jag prata med han , bestämde tid för barngymnastik , det blir från och med 23/1 på Söndagar från 13-14:00. Då får barn från noll år och uppåt komma , det ska bli mysigt :) Sen sa jag att jag var intresserad av att träna ett lag i år så det trodde han att itne var några problem och sen anmälde han mig till en tränarutbildning :) Så det händer saker nu , känns skönt! :)

Nej nu ska jag sova , men jag är inte trött. Hur pigg som helst , man kanske inte ska dricka Kaffe precis innan man går och lägger sig. Men jag är beroende , det är så fruktansvärt gott! ^

Nattinatt , sov gott everybody!

Första skoldagen 2009

Dagen började med att gå upp kvart över sex , gjord emig i ordning , var klar kvart i sju, sen jag gjorde jag i ordning frukost vilket jag inte har ätit innan skolan på över ett år ,:O Tog med mig maten upp till teven , satt där och kolla på playhouse disney och käkade , man får en ganska bra start på morgonen av alla barnprogram , alla är jämt så glada :)  Ja , jag måste ju påpeka att det var jättegott med frukost och att det är ett löfte jag definitivt kommer hålla :) 
 

Här är min frukost idag , bollnäsvaniljfil med fruktmüsli och en liten hembakad smörgås med messmör och ost, och ett glas mjölk blev det också förstås :)




Kom till skolan idag och fick se på internteven att våran klass skulle till aulan första lektionen på gymnasieval info. Så vi kilade iväg dit och då fick vi veta att vi bara har nästa vecka och veckan efter det på oss att lämna in ansökningar :O För mig är det ingen fara för jag har redan bestämt mig för barn och fritid i Vansbro men för som som inte vet än då? shhiiet :S   Har tid vi syon på måndag halv elva , så då kommer min ansökningsblankett bli klar så då är det inge mer stress med det , det enda jag behöver fundera på är vad jag ska ta som andrahandsval , vet redan första och tredje men inte andra?  uuh , tredje blir fotbollsgymnasiet i Mora barn och fritid.  jaja , det fixar sig olsson det löser sig nog ;)

Dagen var väl som vanligt förutom ny lärare i SO och sen får vi ny lärare i Biologi också. Två bra lärare försvann ... =/

Kan säga att vi mobbade Matilda lite grann idag också , på SKOj! :P Men tillslut ville inte hon mer så då gick hon och prata då inte med mig på hela dagen , aj då :S Vet att vi gick för långt , borde ha slutat länge före , men det är så svårt å stoppa när du reagerar så roligt :P Förlåt vännen!

Ja , och sen fick Julia sin julklapp idag , ett halsband med en "diamant" på och en pärla :) jätteglad blev hon , kul med en sån reaktion! :)  Och nu har min mobil velat ge ifrån sig bilderna till datan så nu ska ni få se hur snyggt jag slog in den  ;) haha...

Fysik hemtentan blev uppskjuten till Tisdag , Thank god! :O Så då är det inge stress med den heller , så nu kan jag träna i lugn å ro :)

Kan inte fatta egentligen hur många som har köpt UGGS i julen :O Sjukt många som hade det idag! 
Haha , det är lite skrattretande :P I norge var UGGS inne förra året , iochförsig är det det i år också , men som börja ju förra året , här i Sverige blev det in i år , varför ligger Sverige alltid ett steg bakom Norge ? Har märkt det med det mesta som blir mode nu förtiden , Norge är alltid steget före , wierd tycker jag!

Nej , nu har jag skrivit alldeles för mkt , ska nog gå och träna nu , kanske skriver ett kvällsinlägg, har ju inte tid att skriva så mkt nu pga skola osv , vet inte riktigt hur man mobilbloggar heller , men det ska jag ta reda på ; )

chao

boooring

Har så fruktansvärt ångest nu , skolan börjar imorgon , och jag hatar verkligen skolan. usch.  Men nu börjar jag på den sista terminen , vilket är skönt! När jag går ut nian ska jag spotta på alla lärare tror jag , hrmf :P

Kom på att jag inte slagit in Julias julklapp och den ska ges till henne imorgon så då blev det klappinslagning nyss, kändes bara konstigt eftersom julen faktiskt är över , iaf vad det gäller klappar osv. Tråkigt , julen är det finaste som finns! Bara umgås med släkt och ta det helt lungt och äta god mat, det finns verkligen inge bättre!

Tänkte jag skulle lägga in en bild på den fina julklappen men min mobil/data/usb-sladd krånglar. Vet inte vad det är men mobilen vill iaf inte överföra filerna till datan så då är det väl som det är. 

Sen har jag kommit på ett lite försent nyårslöfte! Och det är att jag ska äta frukost alla morgnar vilket jag inte har gjort förut . Då åt jag bara frukost på helgerna och på lov för när det är skola ligger jag hellre och latar mig i sängen till sista minuten , men det år blir det ikke så! Nu ska det upp och ätas frukost VARJE morgon :)

aja , skönt att man får en mjukstart i skolan iaf , går ju bara två dagar sen är det helg så det ska bli skönt, Men jag har dock en hemtenta till på fredag så , jippppi! not..

GONATT allihopa :)

Jag är inte arbetslös

Ja , nu undrar säkert alla vad jag menar med att jag inte är arbetslös :P  Jo , idag blev jag godkänd av double.net och är nu reklamdistributör :) Det är ju ett arbete jag tjänar pengar på det , och får utbetalt en vsumma pengar varje månad , såklart beroende på hur många som har klickat sig in genom mina annonser och hur många som har köpt utifrån det jag har gjort reklam på. Så klicka in på det från mig blogg ;) Det är inte helt fel att köpa nånting heller! 

Kollade på Top Model idag innan jag gick ut på en långpromenad med syster yster och våran hund , Ruff :) Sen gick ajg in på bilbliioteket för att kolla efter böcker som handlar om barnlekar osv. Det här med barngympan är verkligen på allvar , tycker det är lite kul , jag älskar ju barn så att få umgås med dom en timma en dag i veckan är absolut underbart! Skulle ringa ang. gymnastikhallstider också men han jag skulle prata med jobbade nattskift så det får bli imorgon då. Måste ju sätta igång snart om det ska bli något av.

Tänkte jag skulle börja sjunga i kör nu efter jul också , så det lär väl bli av också. Måste putsa på rösten lite. Måste erkänna att jag var duktig när jag var mindre , jag sjöng ju i barnkör två ggr i veckan och var med på olika saker och sjöng, jag höll igång rösten om ni förstår , men efter jag flyttade hit har det bara blivit mindre och mindre och mindre så nu tkr jag det är dags att sätta igång igen :)

Sen vill jag börja hålla på med hästa igen vilket jag också gjorde JÄTTEmkt innan jag flyttade hit till Sverige.
Oh ja , det är så mkt jag vill göra , men jag antar att man inte kan göra precis allt man vill hela tiden. Tänk om det ändå kunde vara så..

Ja , en sak till , inom kort kommer jag börja videoblogga :)

Vad tycks om det ?

7/1 09

Idag gick jag upp 09.00 för att titta på nyhetsmorgon. Blondinbella var med 09.15. Tycker det är intressant att höra liksom hur hon har lyckats att blir så framgångsrik inom bloggen osv. Tycker det är helt sjukt att det ens går! :)

Vid halvtolv hämtade jag Kajsa på dagis , pratade samtidigt med Irene och fick lite barnlekar , ska ju starta barngymnastik :)

Sen har jag bara suttit här hela dagen , osocialt , jag vet , men jag håller på och fixar med sidan och designar  och så , får inte riktigt till det som jag vill , men jag har ial fått in en IPOD , haha , så nu har jag typ all musik på min blogg , behöver ju inget musikprogram på datan nästan :P hehe. 
 
Får se om det blir Julia idag , mamma vill ha hjälp med barnpass och så eftersom hon är sjuk nu.

Röv , imorgon börjar skolan. ÅNGEEST , svar ja! usch , hatar den där skiten , vill att allt ska va över.

Leonardo DiCaprio vill vara Hugh Hefner

  Tro det eller ej , men den heta filmstjärnan Leonardo DiCaprio vil göra en film om Hugh Hefner och om han resa genom livet , med sig själv i huvudrollen som Hugh.

Hoppas att det förslaget slår igenom. Skulle gärna vilja se en ny film med DiCaprio. han är ju så snygg att man aldrig får nog av att bara sitta och glo på hans fina asnikte!  

Men hursomhelst , en film om Hugh Hefner med Leonardo DiCaprio i huvudrollen skulle bli en storartad film!

Nu när starlounge är så nära botten kan dom väl sjunka helt ner dit också ?

NU tycker jag att starlounge kan ta å skärpa tillsig. Tycker det är så  jävla dålig stil och mobba kändisar på det sättet. Asså jag vet att det är det dom är till för , att lägga ut inormation om kändisar och så. Men det lär finnas gränser på vad man får skriva! Som att trakassera Britney Spears t.ex. Blir så förbannad! Britney har tagit sig ur en svår period i hennes liv nu , och försöker komma sig riktigt på benen igen och försöker visa oss att hon är tillbaka , men då hittar media på saker om henne för att trycka ner henne ännu mer ?! härregud , hitta possitiva , SANNA saker om henne ist. Speciellt till starlounge , har ni tänkt på att ni kanske är sånna som trycker ner männsikor/kändisar så långt att deras liv spårar ut. Dom tål inte all kritik dom får och självförtroendet sjunker så mycket att dom gör saker för att glömma det , som att ta droger och gå ut och supa. Fyfan , ni borde skämmas så fruktansvärt mkt. USCH! Om ni inte kan hitta riktig fakta om kändisarna som inte trycker ner dom så behöver ni inte skriva nånting överhuvudtaget! Det är inte kul att läsa lögner!

Bra träning!

 bra magträning som jag gör minst varannan dag! Det går fort men ändå känns det nåt så fruktansvärt i magen :)
 Bra benträning som jag använder ganska ofta! passar ypperligt nu när jag inte kan gå ut och springa och liknande :)


Testa dessa 8 minuters träningspass , dom funkar , tro mig :) Jag har blivit mkt starkare i ben och mage sen jag gjorde det här första gången!

hahaha..


............

Idag har det fan inte hänt nånting .. det enda jag har gjort är att lämna André vid Sonja sen har jag bara latat mig. Vad händer med mig ? :O Jag brukar inte va SÅ lat.  Men när de tär 25 minus grader ute så vill man inte ut och göra nånting plus att mitt f'''''t skavsår går aldrig bort heller. Så träna kan jag inte heller.
yehyeh , nog om det :)

Kolla på E! imorse , kollade på lite stilar som ska komma 2009 osv. UHH :S säger jag bara :P det var väl nåt som var fint , men härregud , hur ska man kunna se ut som en clown som har ramlat ner i ett hav av målarfärg ? Ja , det var typ så kläderna såg ut. Om dom inte var clownaktiga var det mest kärringkläder , såå ja... 
Sen 2009 hårmode var inte så possitivt heller..  Nu är det mode att klippa KILLKORT. :O NEJ! guud.  Spelar ingen roll om folk skulle erbjuda mig 80 miljoner , jag skulle inte klippa av mig håret. Asså , tjejer ska väl inte ha KILLKORT hår. Det är kanske en anledning att det heter KILLkort , kanske för att det är till för killar ? ..  Aja , hoppas det inte är så illa som det ser ut NU iaf.   

Klockan fyra blir det middag vid sonja , alltid lika gott där :) 

Nu har det hänt det som inte fick hända , fyfan , blir grön av ilska , orkar inte en gång tillllllll!


röv

The killers - human


Karlstad

Ja , det blev Karlstad iaf. Vi fick låna glycol (glykol?)  av Stefan , thanks :)  Mamma och roger gick ju på IKEA som vanligt och jag och Katrine kollade in köpcentret. INte så mkt att hurra över men några affärer var det väl. Jag handlade på H&M , VERO MODA och CARLINGS. Det fanns ju GINA TRICOT där också , jag brukar jämt handla där , men fyfan vilken kass gina det var där , liten som fan och bara gamla kläder. nej fy!  Men jag åkte dit med 150 kronor i presentkort på H&M och en påse med fullt i massa småpengar :P haha. I påsen visade det sig vara 400 kronor , så nog var det nånting.;)           

Här får ni se vad jag har inhandlat för ungefär 530 kroners...
                            
 
Runda örhängen 19 kr H&M  , 
"halvringar" örhängen 29 kr H&M ,
 Vit eyeliner 24 kr H&M,
Mörkrosa lipgloss 29 kr H&M,
Ljusrosa lipgloss 29 kr H&M



Mössa från CARLINGS 99 kr


Stickad kofta från VERO MODA 299 kr , finns även i mörkgrå.

Jobbig morgon ? aja , lite roligt var den :)

Började med att mamma kom in och väckte mig hastigt. Eller jag , om hon nu lyckades väcka mig. hursomhelst så sa hon att dom funderade på att åka till IKEA och handla lite. Jag fråga helt som vanligt om det var Karlstad hon mena, Och det ver det. Sen börjar jag tänka lite , och fattar typ ingenting. Så då säger jag: - Men vafan ska inte Tomas komma idag då ?
och mamma ba: - Tomas ? hahah.. Nejdu.
jag: - äh , nu fattar inte jag nåt iaf.
mamma: - haha , är du vaken överhuvudtaget eller?
Jag: - Nej , det tror jag inte.


HAHA...  Det var lite äckligt faktiskt. Jag kommer ju ihåg nu att jag drömde att onkel Tomas skulle komma , sen väckte mamma väl mig så hastigt att jag inte hann vakna riktigt. Så då fick dröm bli "verklighet" en stund :P haha. Men ändå så var jag hundra procent vid medvetande , jag minns allt från början till slut utan problem. Sen när mamma sa "Tomas?" Då förstod ju jag på henne att han inte skulle komma , då fick jag verkligen en känsla av att vara helt tom i huvet. Fyfan va äckligt det va , jag fattade ingenting , jag försökte verkligen tänka också men det gick inte , fick inte fram nånting. Tänkte ifall det var ändrade planer eller nåt men jag fattade ingenting :P haha.. Sen efter en tio minuter då gick det upp för mig att jag hade drömt liksom , eller asså det gick inte upp för mig sådär pang heller , utan det smällte med tiden typ :P haha , konstigt var det iaf :P

somsagt vi skulle åka till IKEA men det visade sig vara 25 grader kallt idag , så bilen ville inte gå :) ååååååh , jag som ville åka =/ 

Jag dör snart , varje natt drömmmer jag om Norge och familjen där.. Saknar det/dom så fruktansvärt mkt , blir alldeles för sällan. Så är de tinte meningen att det ska va. Jag är i behov att umgås med dom MINST en gång i veckan! Pallar fna inte snart.. usch.
Men jag har ju världens underbaraste familj här som fyller upp en stor del av tomrummet , men det räcker inte...

Ja , jag måste dela med mig av lite morgonskratt :P vi hittade nya funktioner på våra webkameror så då kommer det lite bilder här :)
 (Katrine i mitten för er som inte känner igen)
HAHA! Mysko lillebror vi har :P
hahaha xD nu rinner tårarna .. :') hahahha...Titt på dom då :')titt på oss , igår hade vi världens fight , idag... :)


:)

Mamma berättade att  Kajsa hade varit vaken inatt.  Först hade hon vaknat och då ville hon ha mat , sen när hon hade ätit då tänkte väl mamma att hon skulle somna. Men icke då. Plötsligt Sa hon;
- Du mamma , tror du att det kan komma älgar in i vårat hus?
mamma;- Nej , dom är ju för stora för att komma igenom dörren.
Kajsa: - Jaha , just det.
kajsa: - Men lilla bebisen då , dom där kalven , dom kan komma in mamma!
mamma:- Men en älg kan inte öppna en dörr.
Kajsa:- men då KROSSAR dom dörren mamma , dom gör det!
mamma: - Nej , men Kajsa , Dom är ju rädda , dom törs inte ens komma in i trädgården.
Kajsa: Nehej , nej , okej , va bra mamma.


Haha , ja vilka diskussioner hon kan föra ibland :P  Roligt är det!
Hon är bara tre år , en smart treåring tycker jag. Man häpnas ibland av saker hon säger. Eller ibland , ganska ofta måste jag säga :O :) 

Sitter och kollar på ice age 2 , vilken härlig film det är asså.  Drack iskaffe odag också föresten , de tär typ gott 1/4 av koppen sen börjar det smaka skit , konstigt :S

tjohej

den 3 januari 2009 Lördag

Idag har det varit en ganska seg dag än så länge. Fast jag har bara vart vaken i en och en halv timme , men det känns som en evighet.  Jag gick upp och åt frukost sen spelade jag lite piano , sen hamnade jag här i min säng med datan i knät. Sen har jag suttit här ett bra tag.. usch , blir så less på mig själv. Jag ska ju vara aktiv , vara ute och röra på mig och träna och så. Hur jävla sjukt är det inte att et litet skavsår kan hindra en från så mycket. Men jag ska iaf tvinga mig ochmitt skavsår ut på långpromenad idag!

Idag ska jag åka mer skridskor. vill åka skidor också men det går ju inte.. 

hade inge kul å skriva nu , men jag skriver kanske senare

01:31

Ligger i sängen nu och funderar starkt på att sova :P  Orkar inte hålla ögonen öppna mer.
Ikväll har jag vart på hockeyplanen med Linda , Katrine och Baller :) Fyfan , helt otroligt att det ska bli så fruktansvärt mycket skratt när Linda är i närheten :O :D :)  OM jag och Linda är i samma rum då är det inte en tyst minut kan jag lova :P :D  Ja , vänner som henne borde alla ha!

Ska väl kanske va med henne imöra också :)
vi funderade på att åka upp till skalet och sova där en natt också , nån som vill följa ?


nej , uscha , nu är jag trötter iaf

GONATT:)

Andra nyårsdag

Nu har det nästan gått 2 dagar i 2009. Än så länge så har det här året vart helt okej : )  Hoppas det fortsätter och blir ett toppenår :)   Jag vill träna men jag har världens fetaste skavsår på hälen så jag vet inte vad jag ska göra för att inte påverka det , nån som har förslag ?

Ska nog åka skridskor ikväll så lite får man ju rört på sig sen kanske jag tar några situps pch lite benträning ;)
kanske ska följa med till Mary en sväng och fika sen ska jag ringa till Lisbeth Eriksson ang. slalompjäxor som hon skulle skänka , fatta va perfekt , jag som behöver pjäxor och sen får jag det gratis , om hon har dom kvar förstås :)

Nej nu blev jag sugen på Kaffe ..

chiniling

Nyårskvällen - sammanfattning

Tänkte berätta lite vad vi gjorde igår. Egentligen var det en helt vanlig kväll där vi hade supertrevligt som vanligt :)

Först gjorde vi oss i ordning och så , sen satte alla sig till bords och jag och Tomas serverade förrätten som bestod av;
ett litet rundt tunnbröd inte större än 15 cm i diameter som heter "umgås" på där la vi hemmagjord kaviar och majonäs , på det la vi kalla laxbitar och tillslut på toppen kräftstjärtar. Hur gott som helst , rekomederas! :)

Sen serverade mamma och Therese varmrätten som var kalkon med stuffing och en potatismosgratäng med rödvinssås coh kalkonsky med broccoli och rosenkol. riktig nyårsmat! :)

Efterrätten blev serverad av Katrine, henriette och Victoria. Det var, som det heter på norska, Kromkake som var formad som en blomskål på nått sätt med maräng och vaniljvisp och bär i. det var också jättegott , så det var verkligen en lyckad nyårstrerätters!

Sen som jag skrev igår var det bordshockeyturnering efter middagen , vet inte riktigt vem som vann men kul var det iaf : )

När klockan närmade sig tolv gick vi ut och tog med glas och champange. Roger,Moa, Erik och Victoria tog på sig badkläder och satte sig i karet. Vi andra samlade oss lite runt. När klockan blev tolv small det i champangeflaskan och i pommacflaskan och fyrverkerierna lyste upp hela himlen. Vilken stämning det var att stå och dricka POMMAC (:P) och se på fyrverkerier. En helt perfekt nyårsafton vill jag säga!

Sen sist meninte minst så kommer jag rabbla upp alla som var här igår och gjorde kvällen så bra som den blev :)

Moa eriksson
Erik Eriksson
Victora Sörensen Eriksson
Kajsa Eriksson
André Eriksson
Katrine Lie
Trude Lie
Roger Eriksson
Henriette Haugli Halvorsen
Tomas Johansen
Theres Sjöstedt
Och sen jag , Kamilla Lie

Nyårsdagen

 Har varit ute och gått en lång promenad idag. Kollat lite på hus åt Tomas och Henriette. Hoppas hoppas att dom kan flytta hit någon gång.
Tog en fin bild på våran promenad också ,:) (bilden över)  Det är så fruktansvärt fint ute nu , det är frost på träden och solen lyser på , nej , det finns inge finare!

Ronnie och Marie med barn (minus Lovisa) var här nyss också , trevligt att få lite besök :)

Nu ska vi nog äta middag, sen åker Tomas och Henriette hem idag. Inte så kul. Eller rättare sagt förjävligt tråkigt..............
Skulle önska dom var i närheten av oss hela tiden. Jobbigt när det är så långt emellan.....

Aja .
pusshejleverpastej

RSS 2.0