the christmas will soon be here



ååååh, imorgon är det 1:a december allihopa!!!!!! :) Så mysigt! Var ute på en liten promenix nyss och just nu faller det stora snöflingor så vi får hoppas att man vaknar imorgon, håret åt alla kanter, vinglar ut i köket och tänder lite mysiga ljus, tar fram chokladkalendern och kollar ut och hela marken är täckt med ett vitt täcke. DET ÄR ADVENTTIDER! Som ni märker så ÄLSKAR jag julen.

Skulle aldrig klara mig utan chokladkalender, big tradition! Har ni chokladkalender?

förfriskande


Har nyss varit ute på en löptur med Katrine. Förfriskande! Jag har märkt att ordet förfriskande förekommer väldigt ofta i mitt ordföråd nu förtiden. Vilket fult ord....

yeye, det förfriskande plugget väntar och från och med klockan 20.00 är jag bänkad framför teven med en te kopp. mmm förfriskande

peace out, det här inlägget var så förfriskande

Nyårs-styling


(bikbok)

Om ni är osäkra på nyårsoutfit är denna snygging ett säkert drag tillsammans med ett svart fodral, ett par skyhöga klackar, en kuvärtväska med snygga detaljer and of course stora ringar

so happy i could die

Hejsan! Sitter i skolan just nu och pluggar för fullt. Bättre och roligare uppdatering får det bli när jag kommer hem.

Så länge kan ni lyssna på den här låten♥

första advent







första ljuset tillägnas min pappa

spara dig till grisen

Sitter hemma hos julan. Passar på att blogga lite när hon fyller sin mage med lite food. Ni vet, jag ska på julbord ikväll så jag sparar mig ;)

:*

29/11 09 söndagslook


Glad första advent allihopa :) Utan snön får jag inte riktigt fram stämningen, men hoppas att årets första julbord, som går av stapeln i kväll, får mig i rätt stämning!

Om drygt en timme beger jag mig till Julia som är hemma denna helgen och umgås lite :)

perfection


time to sleep

Alla ni nya som kikar in här; Hjärtligt välkomna hit! Här kommer ni trivas :)   Lägg till mig på favoritlistan nu så ni inte glömmer bort mig! :*

styling tips



Är ni trött på innehållet i eran garderob? Vill ni få fram det lilla extra?
Då är mitt bästa tips att kolla igenom era föräldrars gamla kläder! Jag gör det titt som tätt och hittar ALLTID något flashigt! Det är ju faktiskt så att de gamla stilerna kommer tillbaka nu och därför passar det ypperligt att rota i sina föräldrars garderob.

Titta bara själva vilken killer-outfit jag fick fram genom att sätta på med en gammal, sliten, LEE jeansjacka från 80-talet, matchat med en helt vanlig, grå zip-hoodie och ett par jeans! Om ni skulle ha en oversized jeansväst hemma så klaffar det också! Sjukt snygg och rockigt, men ändå väldigt enkelt!

Hemma efter julhandlardagen

Åj, kom på att jag glömde uppdatera imorse. Vi har i alla fall varit och julhandlat hela dagen. Väldigt mysig familjetrip!

Jag har köpt massor med julklappar, till MIG SJÄLV! haha..

Är nyss hemkommen nu och mitt huvud värker så fruktansvärt, blä.






Kan också meddela att jag är sjukt uttråkad, som ni märker. Har fått en förfrågan om utgång i kväll, men mitt huvud bromsar lite där. We'll se! :*

galningar



Kommer ni ihåg när jag, Julia och Amanda hade tjejkväll? Den videon jag la ut förut då vi dansade så fint till michael jacksons "beat it"? Denna bilden är från den kvällen då vi fick för oss att vi skulle gå ut och springa mitt i natten. Haha, fick lite flashback och jag saknar den kvällen!

kom kom snö


no make up on

happy saturday everyone! Nu är det nog dags för mig att sova tror jag, imorgon ska vi åka iväg och julhandla. Åh, nu är det snart jul alltså. Men kan inte låta bli att skratta åt alla hus som har dekorerat så fint med belysningar och det ser så himla mysigt ut, men utan snön ser det bara....random ut? Om inte snön kommer nu så är jag rädd att denna julen kommer tappa mycket stämning.

Godnatt puss från mig!

Here is the answers

           Vad är din naturliga hårfärg?

Från början var mitt hår nästan vitt, speciellt på somrarna. För ungefär 4 år sedan färgade jag mitt hår mörkbrunt och då förstörde jag nog min naturliga(FINA!) hårfärg. Den blev lite mer råttfärgad på något sätt, nu slingar jag mitt hår med blekning regelbundet så det ser naturligt ut. Så, svaret på frågan, jag är inte riktigt säker på hur min naturliga  hårfärg ser ut just nu, men jag brukar säga att den jag har nu är min naturliga ;)
 
 
Har du tappat alla dina tänder? :P

Haha! Nej, sist jag kollade satt alla mina tänder kvar!

Men om det är mjölktänderna du menar så ja, dom är borta varenda en ;)
 
 
Vem är din favorit på idol?

Tove är helt klart min favorit på idol! Hennes personlighet och utstrålning är sjukt cool och dom har verkligen lyckats bäst med henne gällande stylingen. Man verkligen längtar efter varje fredag för att se vad hon har på sig. Sen är hennes röst sjukt snygg!
 
 
Hej, min fråga är hur många läsare du har? :) kramkram<3

Hejhej :) hmm, det är otroligt olika. Men jag tror kanske att de flesta tror att jag har mer läsare än det jag egentligen har, men mellan 50 och 100 om dagen, beroende på hur mycket jag uppdaterar och så!
 
 
Knövlar du eller viker du ditt papper när du är på toaletten?

Hahah, Jag knövlar mitt papper, har alltid gjort! ;)
 
   
Hej, måste bara säga att din blogg är grym!

Så till frågan! Hur anser du din blogg vara själv? Bra, dålig, sådär?

Hej hopp :) Tack så mycket! Det var en svår fråga.. Jag ser ju  på bloggar jag tycker är bra och tar inspiration från dom. Dock måste man anpassa sig mycket efter vart man bor osv. Det här stället är väldigt litet och det är många härifrån som läser min blogg så man måste alltid tänka på vad man skriver och lägger på bloggen.

Men, jag skulle nog själv följa min blogg om jag var någon annan ;)
 
 
Hur länge har du bloggat? :)

Jag har bloggat i lite över ett år!
 
 
Hur många gånger har du varit utomlands och isf vart?
Tre gånger tror jag, två gånger till Gran Canaria och en gång till Mallorca
 
 
har du vaccinerat dig mot influensan, och är du ett twilight fan?
Jag har vaccinerat mig. Skrev om det förra veckan, blev riktigt dålig.
Jag älskar den första twilight-filmen och kan knappt vänta med att se new moon!
Att Robert Pattinson är så jävla läcker hjälper till....
 
 
jag tycker att du ska följa din dröm och flytta till karlstad och börja på den skolan nu när det ändå är gratis för dig.
vad tycker du?


Ja visst, för er kanske det inte borde finnas tvekan i denna situation, men det gör det. Jag är bara 16 år till hösten och fortfarande väldigt ung. Jag vet inte om jag är redo att lämna fågelboet. Dock är jag sååååå himla sugen så jag funderar starkt, men det är bara att söka, har ju världens tid att bestämma mig :)
 
 
om du sätter dig på toaletten och efter att ha gjort dina behov märker att pappret är slut, vad gör du då?
 
hahahahah, den här fråga gjorde min kväll! Jag reser mig upp, drar upp byxorna och låtsas som ingenting ;)
Haha, nejdå, jag ropar på min kära mamma
pratar du norska med dina syskon?

Med Katrine (min äldsta lillasyster och mitt ända helsyskon) pratar jag norska eftersom vi båda är födda i Norge och har pratat norska med varandra hela livet. Men Kajsa och André, som båda är födda i Sverige och fortfarande väldigt små, pratar jag Svenska.
 
 
du och johan går väll på samma skola? känner du han, lr är ni konkurenter? garbomannen alltså..

Jag och Johans har nog Sveriges största bloggbråk, utanför bloggen!! Det är catfight varje dag i skolan.

Haha, nejdå! Jag och Johan går på samma skola. Vi känner varandra inte så jättebra, men dom gångerna jag har pratat med honom så har jag fått ett bra intryck, han verkar vara en väldigt trevlig och snäll person och hans blogg är jättebra!
 
 
Har du varit kär i två personer samtidigt ?
Jag har bara varit kär en gång i hela mitt liv och det var definitivt bara i en person. Men visst kan man ha känt pirr för mer än en person någon gång långt tillbaka i tiden i mitt unga liv.
 
 
Ja hur mkt väger du egentligen? :) och hur lång är du? :)
Ja, hur mycket väger jag? Har faktiskt inte koll. Brukar ALDRIG väga mig, men jag gissar att jag ligger runt 60 kg kanske? Har ingen aning, bryr mig inte så mycket heller :) Jag är 170 cm lång!
 
 
Twilight fansen blir utnyttjade, tycker du att det är rätt eller fel? :O
 
 Jasså, blir dom? Jag har faktiskt ingen aning om detta så jag kan inte uttala mig riktigt om det..
som du själv tog som förslag,
hur lång är du?
hur mkt väger du?
och är du & david tsm igen?


:)

Kolla två frågor upp så får du svar på det ;)

 
 
har du något favorit plagg? isåfall vilket? :)

Jag tror inte att jag har något speciellt favoritplagg i min garderob, men jag tycker att jeansleggings är den smartaste uppfinningen i hela världen!
 
 
varför flyttade eran familj till sverige?

För att min mamma blev kär :)
 
 

okej! var är ditt secret place? ;) stämmer det att du är ett år yngre än alla andra som går första på gymnasiet men att din syster går med rätt åldersgrupp? i så fall, varför är det så? stod du din pappa nära?

hoppas på svar på alla! särskilt den första :D


Mitt secret place är mitt hemliga ställe, och det kommer att förbli mitt hemliga ställe ett tag till ;) Hoppas du fick svar på din fråga, hehe.. Det stämmer helt! Jag är ett år yngre än mina klasskamrater och det kommer av att i Norge finns det ingen förskola utan man börjar ettan direkt så när jag kom hit var jag ett år smartare än alla andra i min ålder ;) Min syster går där hon ska, och varför hon gör det vet jag inte, men hon är född väldigt sent på året och hon kom inte in i svenskan riktigt lika snabbt som jag gjorde.

Innan mamma och pappa separerade var jag väldigt ung så jag kan inte riktigt sätta fingret på om vi stod varandra när eller inte, det svaret får man mer när man kommer upp i den åldern jag är nu då man börjar prata mer och ha djupa samtal. Sista åren träffades vi några gånger om året och pratade i telefon lite då och då, men självklart gled man ifrån varandra när det blev sådant avstånd.

hur sköter du ditt hår ?

Nu har jag skött mitt hår galet dålig faktiskt.... fy skäms Kamilla! Förut var jag faktiskt riktigt duktig, då gjorde jag inpackning flera gånger i veckan och plattade det väldigt sällan. Efter att jag klippte mig förra veckan bestämde jag mig för att ta tag i hårskötandet igen och den här veckan har jag gjort två hårinpackningar och inte plattat hela håret en enda gång, oftast använder jag den bara för luggen och lite framhängande hår.

Dock lufttorkar mitt hår ALLTID!


Shit va utmattande det är att svara på frågor. Tycker synd om storbloggarna när dom har frågestunder, fy satan vad slitsamt.. 21 frågor räcker gott och väl alltså!

Vad tyckte ni om detta då? Ska jag fortsätta med frågestunder i framtiden?

Frågestund avslutad!

Frågestunden är nu avlsutat! Inga mer frågor nu

fredagsmys

Har nyss varit ute på en förfriskande promenad med Linda, nu ska jag hoppa in i duschen och sätta mig framför teven och titta på idol! Tror mamma har köpt dipp och grönsaker också, FREDAGSMYS!

jag (katrine) gästbloggar i smyg


hejsan alla! nu smyggästbloggar jag, haha! jag är kamillas lillasyster för er som inte visste.
igårkväll skulle jag och kamilla egentligen vara barnvakt åt andré tillsammans, men hon dissade mig och åkte till sitt 'secret place'.
vi hade lite tråkigt, så vi körde till med en film. den är åt fel håll, men ni får väl vrida nacken av er eller nått ;)
undrar hur kamilla kommer reagera när hon ser detta, haha!
i´m so bad!

ledighet

hmm, jag kom precis på att det var väldigt bra att jag höll mig borta från bloggen igår, för då fick jag himla mycket plugg gjort och det resulterade i ledighet idag. Ibland lönar det sig att vara ambitiös ;)

Ledighet för mig är en hel dag i sängen med lite gott och THE HILLS rullar på, avsnitt efter avsnitt


bomba frågor, när ni har chansen

Skulle bara upplysa er om att ikväll kommer alla frågor ur frågestunden besvaras, så om ni har frågor kvar så bomba nu, det finns fortfarande lite tid kvar!

empty blog

Hej, hej, hej och hemskt mycket hej!

Vilken dålig bloggerska jag var igår, det lovas bättre idag!

mina tankar imorse:
"hmmm, något stämmer inte. Känner mig lite tom? Nej, vafan, jag uppdtareade bara en gång igår?! det är ju inte jag som är tom, det är bloggen."

Så kan det gå, kroppen känner av när inte bloggen har tillfredställts tillräckligt.

26/11 09

God morgon! Blev ganska sent inatt så här sitter jag trött som få och försöker plugga.

Ikväll ska jag vara snäll och vara barnvakt i ett par timmar. Ne, inget intressant att tell you så jag avslutar här och går tillbaka till plugget. :*

God morgon



God morgon? Åj, jag somande runt halv sex och vaknade för kanske en halvtimme sedan. Visst är det väl skönt, men vafan, dagen/kvällen försvinner ju helt. Nu ska jag träna tror jag, har ändå inget att göra.

Kom ihåg att ställa frågor nu kära läsare, frågestunden är fortfarande aktiv!

frågestund! (avslutad)

Nu tycker jag att vi kickar igång min bloggs första frågestund ! Jag får en del frågor varje dag och ofta är dom anonyma, så att svara på varje fråga i ett inlägg känns lite för mycket. Så nu samlar vi alla frågor i ett inlägg så ni får era svar! :)

Så ställ en fråga, precis vad som helst. Allt du vill veta om mig, ska försöka svara så ärligt som möjligt på ALLA!

(Hur sköter du ditt hår? Vad använder du för smink? Vart köper du oftast kläder? Hur lång är du? Hur mycket väger du? Vad har du för skostorlek?..........)

mutning



Okej, jag måste verkligen muta mig själv för att jag ska få mitt skolarbete gjort! Det är ju hemskt.

Men okej, såhär lyder min mutning;
"Kamilla! När du har gjort klart ditt arbete om längdskidor ska du få läsa denna gudomliga tidning"

Lunch



Eftersom Grissvininfluensan är här nu så gick jag och Katarina och lunchade bort, iväg från matsalen. Fyfan va äckligt att det ligger smitta i luften.

Nu väntar plugget, yippie

25/11 09 dagens look



Dagens plagg: Arbetarskjorta tagen ur mammas sambos garderob.

gris-sjukan

Okej, våran kommun kom inte undan. Nu är folk drabbade på högstadiet, av den poppulära sviniga grissjukan. Ska man våga gå ut bland folk imorgon? Jag har tagit sprutan, men jag hör att det tar två veckor innan den verkar. Okej, det har inte gått två veckor så I think I will shit my panties soon.


Trysil




Haha, catch the dressing bitch. Man måste ju bjuda på sig själv

lunch





24/11 09



Som ni kanske vet så tillbringade våran linje dagen i Trysilfjällen. Första åket i år och jag dog femtio gånger typ. Nejdå, det gick bra! På nya skidorna och allt ;)

bild tagen under förberedning av lunch och vi var väldigt lata och åkte rullband upp!

i'm not kissiebitch

Jag är så trött, så trött trött. gääääsp.

Aja, jag ska börja packa lite för resan imorgon till Trysil!!!!! Första åket i år, it rules.

Som ni såg på mitt schema för veckan ska jag tillbringa kvällen on a secret place. Haha, ni måste vara aströtta på det där skitsnacket, känner mig lite som kissieashole, men, lite privatliv youknow!

puss på er, ni är goa :*

kommentaren

läsarkommentar: du borde tänka på vilka bilder du egentöligen ägger ut

Den kommentaren fick jag om denna bilden ;


Okej, jag vill gärna ha svar på vad du menar?

23/11 09 dagens look


my week.



This is my week. Denna vecka har vi morotsvecka. Då går man inte efter vanligt schema utan man får en hel vecka på sig att jobba ikapp eller höja sitt betyg i olika ämnen.

welcome to my closet


Tror ni det är dags att rensa och städa kanske?

Alltså kolla röran. Längst upp är det bara shorts och sommarplagg så dom orkar jag inte bry mig i just nu. I mitten har vi alla jeans och längst ner alla "myskläder".

Min garderob är i princip proppfull. Jag skulle kunna klämma in några fler jeans men annars helt fullt. Plus att jag har tre stora kartonger fulla. Självklart används inte riktigt allt, men jag tycker om att spara. Jag får nämligen gå runt och lyssna på alla föräldrars tjat som "gud va dum man är som inte sparar, allt som var inne förut kommer ju tillbaka nu". Så istället för att själv bli sådan om typ 30 år så sparar jag mina kläder just in case ;)

När jag flyttar själv SKA jag ha walk-in-closet.

sunday night, hemma-spa


Jag började med att slita ut min cykel i 30 minuter, sen gjorde jag mysigt i badrummet och fyllde badkaret och tittade på THE HILLS.

Sen gjorde jag en hårinpackning.


smörjde in kropp och face

sen åkte jäveln fram, fyfan, hatar att noppa ögonbrynen

(Efter helvetet sköljde jag ur hårinpackningen)

målade naglarna. Började med ett nagelförstärkande lack, sen provade jag en ny färg, gorgeous!


Sen fick mina bleka fötter piffas upp lite också.

my god vilken skön kväll! Ni borde prova :)


söta ni.

Ska bara tacka för alla kommentarer som nu mera rullar in. Det behöver inte vara några fina ord riktat mot min blogg eller mig, men bara att ni lämnar ett spår här värmer så otroligt mycket! Hur roligt som helst. Bloggningen blir så mycket roligare när man får lite respons!

TACK!

22/11 09 brunch



vaknade för ungefär en timme sedan och nu är det dags för brunch!

kvällen




Låt bilderna tala

klippen


Som ni ser så är mitt hår inte så uppklippt och det är verkligen så jag vill ha det, så idag blev det bara en enkel toppning, som vanligt!

the hills


Sitter helt uppslukad i teven här då thaa hills snurrar för fullt.

styling by me.

Mamma ska visa upp sina produkter på en julmarknad idag och frågade mig efter en bekväm och mysig outfit fast ändå snygg!

Här är resultatet;


Tror ni hon gillade det........?



...... Jag lyckades! Väldigt typiskt mammas stil och en bekväm och snygg outfit som passar för anledningen.

21/11 09

God morgon! Jag skulle nog har sovit i minst en timme till men våran frisör har anländt nu så om man vill bli fin i håret får man sova en annan gång.

Fyfan, jag har blivit så jävla dålig av den där förbannade svinsprutan.. Jag tror jag fick alla biverkningar man kan få. Jag har huvudvärk, kallsvettas, feber, förkyld, hosta, till och med ONT I ENA ÖRAT, och självklart så fruktansvärt ont i armen. Kan det bli bättre?

Är det bara jag som fått alla dessa biverkningar?

what's the deal med en ny gina modell?



Vart är norrkvinnan vi är vana med att se? Vart är Pernille Holmboe?

fredagens middag



Det här var det som serverades här hemma ikväll. Jag har ingen aning om vad det heter, jag har ingen aning om hur man gör det. Det enda jag vet är att det är gudomlig gott! Ni har väl hört uttrycket "det kn***ar i munnen"?

Matlagning



Vad står på menyn ikväll tro?

nice nails



har haffat två nya nagellack idag. Ett mörkblått och ett orange, kommer bli läckert!

dagens



Animal cardigan on

inspiration, detaljerade axlar




20/11 09

God morgon! Nästa gång det är den tjugonde har jag looov, och det är snaaart jul! älskar julen.

hm, och vem annars om inte jag har blivit dålig av svinsprutan? Så nu ligger jag här i min säng och har bestämt mig för att distansplugga idag.


min frukost idag; nystekta baguetter

ginatricot för trender.


Och med den pussmunnen säger jag godnatt!

Föresten, ser ni vilken tröja jag använder som sovtröja? Jag kommer ihåg när jag köpte den och jag var såååå överlycklig för att jag hade haffat en oversize tröja. Haha, men sen skaffade alla, verkligen ALLA sådana. Så ja, den blev gömd längst in i min garderob ganska snabbt.

Varför är det så att GinaTricot för trenderna på dessa småställen? Det slår fanimej aldrig fel.

PS. Inge skit till ginas kläder dock, diggar mycket av deras kläder stenhårt. Billigtochbra!

help me!

hjälp mig nu ni läsare jag har! Vad vill ni läsa här? Något mer av det? något mindre av det? Kom med förslag!!!! :)

19/11 09

Hejsan! Lite kass bloggning här kanske? Aja, så är det när man varit sjuk. Inspirationen försvinner helt.

Haha, sen fick jag en rolig kommentar häromdagen som löd typ " Hur får du blogginspiration när du bor mitt i skogen?". Haha, den var rolig tyckte jag. Det är ju faktiskt sant, man tappar så sjukt mycket inspiration av denna skogshåla med bara regn och rusk.

Får se vad som slinker in här under kvällen. Ska försöka hitta något roligt!

pusss

inspiration.


do I have a secret place?

Nu ska jag rycka upp mig och fräscha till mig. Det börjas med en dusch, sedan ögonbrynsnoppning (ååh, vad jag har gruvat mig, hatar det, det gör så ont..), på med nagellack osv osv. Sen middag sen away to the secret place again ;)

17/11 09

God morgon! Idag är det sista dagen hemma. Åh vad trött jag är på att bara vara hemma på dagarna, så jävla tråkigt..
Men imorgon ska jag vara frisk nog att gå till skolan.

Nu är det breakfast time, när alla ni andra förmodligen lunchar för fullt nu!

puss på er :*

no doubt.



don't mess around with this guy. Utan tvekan den snyggaste människan på hela denna planeten!

inspiration.



gorgeous! Nästa shoppingtrip ska den här röda cardiganen haffas.


mys.



Nu ligger jag i soffan med ett varmt täcke och tittar på extreme homemakeover(heter det så?). Till skillnad från förra inlägget så dricker jag faktiskt TE nu, med massa honung! Ni vet väl att det är bra för förkylning?


feber.



nu har jag fått feber också. Titta vad ledsen jag är! buhu...

Och för att bilden skulle se extra sorglig ut så la jag till en tom tekopp. haha

16/11 09

Igår var det världens snack här om att vi skulle beställa en utomlandsresa över jul. Alla var så på, jag framför allt. Tänk så skönt då?

Kommer hem idag, mamma säger "vi har en jullösning". Då tänker jag "YES! varma land, here I come". Så säger mamma att de  har bestämt att julen firas vid bestefar (morfar) och hans familj. Jag som trodde jag skulle bli besviken om hon sa något annat, men den varma julkänsla for igenom mig. En jul med släkten, snö på marken (förhoppningsvis) massa julklappar, god NORSK julmat, hmmm, undrar om vi kom fram till den bästa lösningen alltså? enligt mig - JA

Förra julen då alla var samlade här hemma hos oss.

snart JUL.

Tråkig bloggning här idag. Noll inspiration today. Ikväll är jag bänkad framför paradise hotel och imorgon är det skola.

Nu är det endast fem veckor kvar till jullov. mmmmmmm

15/11 09

Hej hopp!

Nu har vi nyss kommit från frukostbordet. Är så jävla seg i hela kroppen alltså. Igår somnade jag frysandes, alltså feberfrossa då. Är det någon som vet varför jag får aftor (blåsor) längst bak i munnen, ner mot halsen när jag blir förkyld? Aftorna förorsakar nämligen feber. Sjukt jobbigt.

Nu ska jag vila lite, sen ska vi ut och skogsvandra lite ;)

mysmiddag.



älgmiddag A LA mama

someone new.



helt fast

14/11 09 christmas?



Jag har sånna Julfeelings! Lite släkt från Norge, snö på marken och sena nätter och långa sovmorgnar och gemensam frukost. Och sist men inte minst, mjukiskläder! Det är så himla jul tycker jag.

ruff nelson.



titta vad som mötte mig imorse, our dog och lilla nelson. åååååh :')

jag lovar, eller nästan lovar i alla fall, att det här blev den sista nelsonbilden i  helgen. Men bara kanske ;)

Eller ni kanske vill se? tell me

mopsen nelson.



Nu mår jag bra! Tänk att en liten varelse som rör sig 15 cm över marken kan få en på så gott humör. Ni ser ju själva, ni måste ju förstå att jag är som en liten unge som svävar på moln med denna i min närvaro?

Tror jag ska göra om min blogg till en mopsblogg bara för att det är världens coolaste hund!

fredagsmys, again.



Sitter uppe på stationära nu faktskt. Sjuukt länge sen. Inser nu att det är sååå mycket skönare än en bärbar.
Hatar min bärbara för tillfället, helt fucked up. blä

Ikväll hänger reeeeeeza och eddie löst. i know it.

Hoppas ni myser fredag lika som jag! puss på er cuties :*

sötaste lilla varelsen in the world.


Titta vilken gosefis! Ja, jag alltså, daah :) Nej, haha, bortse från en sliten, osminkad Kamilla. Jag syftar på vofsen, har ni sett så sött?

Antagligen får vi besök av den lilla krabaten strax, ååh jag längtar. Fast först måste jag duscha ju, vi ska ju på dejt jag och lilla Nelson! shiiit, bråttom..

det börjas tidigt.


VR and spotify



Nu ska jag sätta mig och bläddra i veckorevyn. I bakrunden är spotify väldigt aktiv.

(Tänkte att ni skulle få se min spellista, men jag är ju så händig så jag kan inte ens förstora bilden?)


friday the 13th

God morgon! Någon som har råkat ut för någon olycka ännu? Hittils har det inte synts till nån otur för min del. Det enda som är lite störande är att jag har fullt i jordkorn i min säng efter att min bror (2 år) kom in imorse med en blomkruka med kattmat i? aja, i blomkrukan var det fullt i jord och självklart några hål i botten. Snäll som han är började han skaka på krukan i min säng så all jord bara forsade ner. TACK!

Vad jag gör annars? Jag ligger i min säng med min hostande hals och rinnande näsa och varvar mellan att läsa veckorevyn och läsa bloggar och fejjjan såklart!


boost that party energy.






Öppnade katalogen från H&M och insåg snabbt att det var ett väldigt bra utbud på festkläder till väldigt billiga priser. Blev imponerad då jag aldrig har gått ihop riktigt med H&M's kläder, men det var ju verkligen många grejer i katalogen som var värt att klicka hem! Får nästan lite nyårs feeling redan. Är bjuden till en nyårsfest men har inte svarat ännu. Vad jag vill göra på nyår har jag faktiskt inte tänkt på, det är ju trots allt ett tag kvar!

torsdagsmys.

Eller nej, nu är det faktiskt fredag! det är dags för fredagsmys.



Var i posten med mamma för en stund sedan och där låg det lite smått och gott. Bland annat skolkatalogen, spännande!

tack!

Anonym: ville bara säga att du är en stor inspirations källa till mig även fast jag inte känner dig ! din stil är sjukt fin och dina tankar är väldigt intressanta! keep it going

Sådana kommentarer gör mig så sjukt glad!! Blir varm i hela kroppen, att JAG inspirerar folk? Det är helt sjukt. Så otroligt kul att se att det man gör/skriver uppskattas! Tack så himla mycket för din värmande kommentar!

Skulle jättegärna vilja veta vem ni är, får väldigt många anonyma kommentarer. Självklart värmer dom också precis lika mycket, men det är ju alltid roligt med namn :)

Besök min videofy.me sida.

Jag har märkt att filmeran från PINK krånglar lite här på bloggen så om ni vill se alla filmer i fullt format så besök min videofy.me sida. Där finns alla videos från konserten och lite till! LÄNK

PINK - den tio timmars långa resan tillbaka till sweden

Dagen efter konserten så skulle vi gå upp runt halv sex för att sedan lämna lägenheten senast kvar över 6. Detta var på morgonen alltså. Tåget som skulle ta oss till Karlstad åkte från stationen i Oslo halv åtta och eftersom vi skulle ta tunnelbana ner och köpa frukost och så, så ville vi ha god tid. På morgonen vaknade jag och fick en äcklig känsla av att vi hade sovit för länge. Jag väckte Katrine och hennes ögon blev betydligt mycket större när hon tittade på klockan. Den visade sig vara 20 över 6 och vi skulle ha gått för 5 minuter sedan. Vi väckte systrarna som sov så gott och jag sprang runt och skrek "ingen jävel sminkar sig, på med kläder och borsta tänder sen UUUUUT!". 7 minuter senare var fyra stressade och osminkade tjejer med tunga väskor springandes påväg till tunnelbanan.
Det är helt sjukt att vi endast en halvtimme efter vi vaknat anlände till stationen. Så vi fick god tid trots allt!

Så här skulle ni ha fått ett par bilder från när vi sitter på tåget, men dom behåller jag för mig själv då alla såg ut som vandrande lik och zombies!


Lunch i Karlstad


Efter mycket stress även i Karlstad satt vi äntligen på tåget påväg till Torsby. Min kära mamma hade kollat fel och sa att det var buss som skulle ta oss från karlstad. Men när vi kom till buss-stationen sa dom att tåget gick från tågstationen om 8 minuter. Det innebar att vi fick kuta till stationen och köpa biljetter. 1 minut efter vi satte oss ner rullade tåget iväg. TUR. Här sitter vi då svettiga och anfådda.

fikastopp i Torsby.


En kort resumé av dessa två dagar ; BÄST

pink - after the koncert.





pink - avslutning


PINK - del 3















sick.

God morgon! Här ligger jag helt död i min säng. Eftersom jag inte har annat för mig idag så ska det bli en jävla massa update från PINK. Så stay to!

night lovers.

Liiite bad update, men ah, jag har haft fullt upp hela dagen. Nu ligger jag här med feber och rinnande näsa och känner mig FRESH :D

Skulle bara berätta att skidor och pjäxor är införskaffat under dagen, NÖÖJD!

godnatt :*

får jag komma till skolan?

Nu är jag hemma efter en lång dag och jag är mycket slut. Mitt huvud värker, min kropp fryser, min näsa rinner och min hals hostar. Låter som det perfekta tillståndet i mina öron!

Jag vill dra mig upp till skolan imorgon, känns som om det var länge sedan! Dock vet jag inte om jag är välkommen i detta tillstånd, tveksamt. UUUH, svineriet liksom.

11/11 09



Nu ska jag slänga i mig en frukost sen bär det av upp mot Sälen där jag ska köpa ny skidutrustning och kanske intervjuas för en praktikplats, scary..!

föresten så haffade jag en snygg tröja från H&M i Oslo;

bloggen fram till helgen.

Eftersom jag har sjukt mycket bilder och filmer från konserten som jag gärna vill dela med mig av så kommer det att nu fram till helgen dyka upp inlägg med videos och bilder från PINK eftersom det är omöjligt för mig att ladda upp allt på samma dag. Så kika in lite då och då och häng med på resan ;)

PINK - del 2


(hoppas ni ursäktar det äckligt dåliga ljudet på kameran)

Ännu har inte alla anländt

PINK gör entré


PINK - mina favoriter




new mössa.



Jag har en nyyy mössa! yes fett seriös bild, I know ;)

Förlåt mina kära babes för att inte PINK bilderna kommer in, men min dator är lite fucked up, ursäkta språket men det är verkligen det rätta ordet.

PINK - del 1






the best monday.

Nu ska ska kläderna på, sminket på, ytterkläder och skor på. Sen rör vi oss ner mot centrum där vi ska äta middag och go for some shopping. Det här blir den bästa måndagen i mitt liv i think. Ikväll ska vi se självaste PINK live! avundsjuka? det skulle jag ha varit..

hoppas ni njuter av skolbänken och skrivbordet eller vad det nu måtte vara ;)

framme.

Nu har vi äntligen kommit fram. Resan tog lång tid idag.. Nu ska vi spela lite tvspel sen får vi se när kudden ropar, imorgon ska vi på stan och förbereda för resan hemåt. Haha, hinner knappt komma hit innan vi måste tänka på hemresan..

vi hörs imorgon! :*

sommaren 09.


Katrine tömde sitt gamla minneskort där vi hittade massa bilder från i somras. Vilka känslor det väcker, saknar det!

Me

and sis


Haha, saltvatten hår och osminkad. Kan man blir snyggare...? ;)


Precis hemkommen från Göteborg. Tas emot med öppna armar av kära Kajsa


Dom har bilderna har jag inte sett sen dom togs. Det känns verkligen som allt detta var igår. Oh i miss it

farsdag.



I remember you

i don't belive you.


Sneak peak.


Morgonkvällens outfit? oh yes!

PINK.

Gooood morgon! Är ni pigga? Det är jag.

Ska strax sätta igång med packningen, åker ju till Oslo ikväll med girlsen! Imorgon är det PINK, kan ni fatttta?! Nu blev jag nervös. Hon är väldigt, väldigt stor. Jag har lyssnat på hennes musik sen... Alltid! Hon ska jag se live imorgon!!

Är det någon fler som ska se PINK?

saturday night.

Under dagen har jag hunnit med att smaka på mammas svamplasagne, som förövrigt var väldigt god. Jag har tränat och svarat på massa frågor om tobak i en undersökning där jag var slumpvis utvald. haha, knäppa frågor..

Nu får vi snart lite besök och då hamnar skålarna med dipp och grönsaker på bordet. Jaa, mmmmm, bättre än godis!

:*


Dagens frisyr.



En slapp, rufsig fläta. Loveit

home.

And i am home again! Ni undrar väl vart jag har varit? hmm

Är jättetrött så jag är väldigt sugen på min säng känner jag. Helgen blir lugn, på söndag kväll åker vi till Oslo där PINK väntar på oss. Fattar ni? PINK.

see ya tomorrow.

Förstår inte varför jag får sånna julkänslor? Det måste vara för att snön har kommit, och den liggen faktiskt kvar på marken! Och ja, den förökar sig, jag gillar det här!

Ikväll blir det inge mer blogg för min del, jag ska åka till ett mystiskt, hemligt ställe. hmmm, undrar vart jag ska? ;)

Vi hörs imorgon allahopa!

:*


välkommen till våra tävlingar.



Idrottskläder på? fortfarande? jah!

städastädastäda.

dresscode for today.


äntligen.

Åhj va glad jag blev imorse när jag kollade ut genom fönstret!


Nu har snön kommit!!! :)

godnatt.

Godnatt på er!

i am not dead.



Nu är jag åter tillbaka, jag har inte dött ;)

Sitter i mitt rum med sis och pratar massa. Nu ska vi förflytta oss till köket där det väntar några tekoppar och ännu mera snackis.


that's me.



Kolla mitt jävla kalufs till hår att ha. That's me!

Tack för hårprodukter och plattång!

bevisa att du inte är som alla andra.

När det händer saker i ens liv som inte alls var planerat som man ångrar djupt, så finns det en sak att göra.
Bevisa att du är speciell, trots detta misstag. Gjort är gjort. Dra inte ner dig i skiten genom att gå tillbaka till händelsen och lägg inte ner tid på att ångra. Istället ryck upp dig och bevisa att du, trots misstaget, är väldigt speciell och verkligen sticker ut i mängden. Alla gör misstag, det är så man lär sig. Ingen är perfekt fast man gärna vill tro det ibland. Låt dig själv misslyckas, låt dig själv göra misstag. Om livet är som en dans på rosor genom hela livet, ja, då har man levt ett jävligt olärorikt liv! 

kom ihåg, ta lärdom av era misstag! Nästa gång kommer ni inte att begå det misstaget igen, tro mig.

JAG
är INTE som alla andra, JAG är speciell

hoppas du en vacker dag kommer förlåta mig för vad som hände

take a bath.



5 km blev det, nöööjd!

Nu ska jag lägga mig i badkaret och unna mig lite lyx.

run bitch, run.

Nu går jag ut och springer. Hörs när jag kommer in igen!


3/11 09

Hejsan! Idag stannade jag hemma då humöret fortfarande inte är på topp. Känner mig usel..

annars ska jag snart gå och göra mig frukost.

ha en bra jobb/skoldag allihpa

hörs imorgon.

hejsan! inget bloggande idag för dagen har varit pissig helt enkelt. Blir inge mer bloggande ikväll. förhoppningsvis är jag på bättre humör imorgon.

puss på er :*

var snäll mot dina goda.

Hej hopp till vardagen säger vi då! Är alla vakna? usch va jobbigt det var med klockan imorse. blä, ville slänga den i väggen, men ja, jag som många andra använder min mobil som väckarklocka och det är ju min älskling så lite snäll får man väl vara?

Nu dunkar mcfly mr. brightside i mina öron. Tack för musik asso, gör vardagen en aning ljusare! tycker ni inte?


back to reality.

Godnatt mina kära vänner! Nu är helgen över och det är dags för vardag och skola, och nu tillkommer det där fina ordet igen "blää".

Läsarfråga.

Anonym : Är du inte tsm med David längre ?..

Enkelt svar - Nej

haha.


städtant.


Nu är det storstädning här alltså.

Snart drar vi till kyrkogården och tänder ett ljus för papi ♥

1/11 09











RSS 2.0