dagens



jeansjacka CUBUS t-shirt H&M byxor VERO MODA halsduk GINA TRICOT (kallt imorse) solglasögon GINA TRICOT fransväska CUBUS skor CONVERSE

Lite anorlunda dagens, men vi han tog en bild i den rätta ställningen innan kameran så glatt meddelade "byt batteri".


Titta vem som är i tidningen idag, hela en...

imag0140 (MMS)

Titta vem som är i tidningen idag, hela en och en halv sida! Han är med på radio dalarna om en halvtimme, på med radion nu!


new (typ)


När jag konfirmerade mig fick jag denna klockan av familjen, men den var alldeles för stor så jag planerade att gå och ta bort några länkar, men glömde bort det. I veckan hittade jag dock rätt på klockan och gick och tog bort tre länkar och nu sitter den som smäck, och snygg är den också! Så här sitter jag ett år efter jag fick klockan och bloggar om ett nytt tillskott i smyckessamlingen.


frågor och svar

hej kamilla!
jo , jag undrar om du tycker att det är snyggt med leopard och zebra tights? eller tycker du att det blir för mycket? är tacksam för svar!

Svar: Hej! Ja, djurmönstrade tights är något som har fallit mig i smaken, eller mönstrade tights överhuvudtaget kan vara riktigt läckert, MEN då måste man vara försiktig med vad man bär till! Skall ni ha på er ett par leopardtights ska ni inte matcha det med en randig tröja exempelvis, det skulle bara se stökigt och förvirrande ut. Fast det är ju en smaksak, tycker ni det är snyggt, så självklart, go for it!

Men ur min mening, om man har på sig ett par mönstrade leggings ska man köra ensfärgat på överdelen!

Så svar på frågan, Jag tycker djurmönstrade leggings blir way to much om man missmatchar med starka färger eller andra mönster på överdelen, men kör man på något enkelt och ensfärgat på överkroppen kan det vara riktigt snyggt!

Hoppas du fick svar på din fråga och att det inte blev alltför rörigt.


Här har ni de djurmönstrade leggingsen jag äger, från vänster; H&M, BIK BOK, ÅHLÉNS

Mönstrade leggings håller i sig även till hösten så gör plats i era garderober nu!

(Fortsätt ställ frågor folkens!!! Skitkul att svara verkligen)


MD



Kände mig som världens uslaste dotter när jag upptäckte att jag faktiskt glömt bort att det var mors dag. Så jag tog cykeln och plockade lite mossa, kottar, blåbärsris och vitsippor och gjorde iordning en liten dekoration till mami! Hela arbetet tog typ 20 minuter. Ibland kommer min kreativa sida fram och sägen hej, men måste erkänna att det inte alls är ofta.

MEN nöjd med denna blev jag!

Gratuelerer mams♥


dress like it's summer


Barnkalas is on!


maybe baybe

Hej allihopa! Som ni såg så fyller min lillayster år idag så jag kommer spendera mycket av dagen tillsammans med henne, men kanske kanske kanske kanske, och BARA kanske så slänger jag upp ett par outfits här senare.

Ha en bra dag, PUSS PÅ ER

surprise my princess





Grattis till världens bästa och sötaste lillasyster som fyller 5 år idag! Lilla vännen som kan lysa upp ens dag bättre än någon annan, älskar dig gull ♥


sommarinspiration


Vi låter bilden tala bara för de flesta av er har väl ögon, enjoy people, för det gör jag!


huvudvärk

God morgon! Kunde inte blogga mer igår eftersom jag helt plötsligt fick världens huvudvärk? Inte likt mig alls. Kunde inte annat än att gå och lägga mig typ halv tio? Inte likt mig alls.

Idag är det lördag och då ska vi pluuuggggga!!! Eller hur?

See ya later


dagens


t-shirt CARLINGS byxor H&M skor CONVERSE solglasögon GINA TRICOT

dags för hamburgers!!!!!!!!!!!


the time goes away


Kikade in på vår linjes hemsida och hittade ett kort på mig under redovisningarna vi hade tidigare i vår, kul!

Sitter för närvarande på Engelska och ska påbörja det sista arbetet i Engelska A. Känns himla skönt. Det är endast en skolvecka kvar nu, vart har tiden tagit vägen?!

I eftermiddag ska jag lämna in min dator på lagning då den skiter sig hela hela tiden. Perfekt timing liksom, jag har massa skolarbete att göra och datorn kommer knappast tillbaka innan skolan är slut OCH mitt USBminne är blown away. Jag är sjukt slarvig av mig så antar att jag bara har mig själv att skylla.

Hörs ikväll, PUSS


idag




enkelt och bekvämt idag består av t-shirt CARLINGS sammetleggings JOSEFSSONS ringar GLITTER, GRAN CANARIA fjäder GRAN CANARIA och tillsatser utomhus var den retro jeansjackan och vita converse.

Nu är det dags för träning sen ska jag försöka bege mig till Vansbro. XO


Dans med typ hela skolan. Haha, nån gång s...

imag0138 (MMS)

Dans med typ hela skolan. Haha, nån gång ska ni få se mina pardans skills!


god morgon

haaaaaaaaaaaay! Börjar halv ett idag så ska dra mig mot skolan om circus en och en halv timme. Har föresten tid vid optikern idag, chansar på att min syn har försämrats, brukar ju känna av det ibland, remember? ;)

Ne, nu ska jag gå ner och fixa mig. PUSS

träning för datanördar


Helllu! Har ni haft en bra dag? Jag har gjort så mycket nödvändigt idag. Känns himla skönt!

Just nu sitter jag faktiskt och cyklar, haha! I ett väldigt lugnt tempo dock, men visst är väl det bättre än att sitta på rumpan. Ett litet tips till er som har svårt att komma igång med träningen kanske? Träna framför datorn!! Tiden går ju så mycket fortare också! Men alla har kanske inte tillgång till det, men det finns faktiskt jättemånga videos på tuben för magträning, rumpträning, benträning, armträning osv. Kan länka till några här senare!

haha, och här övergår vi från träningsmani till min blogg igen.............

Har nog inte så mycket mer att dela med mig av just nu.

Imorgon är det back to school som gäller, PUSS PÅ ER


army


carolinsmode

Tycker det är så jäkla snyggt med army. Sjukt happy att det är tillbaka. Army kommer även hålla i sig till hösten och då är jag definitivt en av dom som kommer bära militärgröna plagg! En grön fjällräven står högt på listan gällande hösten... Men i sommar då? Army? Oh yes


genom åren







Här har ni mig i mitten som 7 åring kanske?


pappa och jag jag och pappa

Haha tolv år

ännu mer hahahah, baksätet 13 vårar

till vänster 14 år

15 år

till höger sixteeeeeeen

Lite kul faktiskt


26/5 10



Jag och syrran för säkert 50 år sedan

Heej! God morgon tänkte jag skriva, men tittade på klockan nyss och va fasen, är den redan halv tre?!
Hela den här förmiddagen har jag pluggat och sökt sommarjobb. Fått lite gjort med andra ord, inte helt fel.

Börjar bli förkyld också, ska be mamma köpa en ny honung, den förra burken rann ju gladerligt ut i hela min väska. Honung är bra för halsen vetni, det säger min mamma ;)

see ya later, kisses


fram med sommaren


Några cool girls bilder innan vi säger godnatt. Eller frågan är om jag säger godnatt nu. Har nämligen plugg kvar som skulle varit klart, sen är jag sjukligt sugen på att sortera min garderob och framhäva mina somriga kläder och gömma tjocka vinterkläder låååångt in. Summer is here for christ!

SOV GOTT, XO


in my wiew


Lillasyster har fått sig ett jävligt oversize basketlinne. Tycker det var ganska fresh! Så en dagens look A LA syster. YEPYEP


look like this


tröja GINA TRICOT t-shirt H&M strumpbyxor MAMMAS ringar GRAN CANARIA, GLITTER skor CONVERSE


sommarsommarsommar


carolinsmode

sommarsommarsommarsommarsommarsommarsommarsommarsommarsommar, ja ni fattar. god damn


back on track


Hej :))))
Hur mår ni? Jag mår helt ok, börjar bli lite krasslig i halsen och är väldigt trött. Men att jag är trött är väl inte förvånande, känner mig trött exakt hela tiden, börjar bli van!

Sitter och pluggar lite. Nu är det fasen inte långt kvar, man börjar liksom inse att man har ganska bråttom.

Ska fortsätta med plugget här, men senare idag får ni en outfit, kanske till och med två?? I AM BACK ON TRACK!


Hej! Skulle bara säga att jag lever. Har h...

imag0136 (MMS)

Hej! Skulle bara säga att jag lever. Har haft en slö dag och inte gjort nånting. Nu på kvällen kom vi på att vi skulle baka kolakakor, och här är resultatet! Good work, xo


back to buisness

Heeeejho! Haft en sjukt seg och skön helg. Imorgon är det back to buisness och då även med bloggningen, good huh? Haha, förra veckan var flum gällande allt. Sååååå på återseende imorgon fellas! XO

the summer is here


Här har jag legat hela förmiddagen i den stekande solen. Dock har gråa moln tagit över himmeln nu, men ack så skönt så länge det varade!

Har även råkat se att mamma tagit fram kött, så det verkar bli grillning här, kan ju inte klaga direkt, grillmat måste ju vara något utav den godaste maten som finns!

Nu ska jag gå och städa badrummet, har lovat mammsen sen två veckor tillbaka så nu passar det ypperligt ;)

XO


Så jäkla underbart väder! Ligger ute i bar...

imag0131 (MMS)

Så jäkla underbart väder! Ligger ute i bara bikini, helt wonderful!


mist




Har precis varit ute på en powerwalk slash fotowalk.

Så jäkla underbart fint nu när dimman ligger över backen, gorgeous.

Har skakat av mig lite energi så kanske ska passa på att gå och lägga mig? Slå på en film maybe, skönt att somna till.

jag tror att jag har gått i någon trött-trans. Jag sover middag precis varje dag, även om jag sover till tolv/ett på dagarna. Har försovit mig VARJE dag den här veckan, förutom idag. Och jag vaknar inte av mig själv före tolv. Hur sjukt? Känner mig inte så trött, men längtar alltid efter att få sova.

Så nu ska jag sätta på en film och sedan sova!
PUSS GODNATT


hej hej hej hej hej hej SAN


Jag är sjukt kissnödig, sjuk uttråkad, sjukt slut, sjukt blä. RAAAAAAAAAAAAASTLÖS, RÄÄÄÄÄDDA MIIIG!

Är jäkligt sugen på GODIS men jag och syrran har ingått en deal där vi inte ska äta något junk överhuvudtaget en månad framöver. Jobbigt. Dock bröt jag den dealen lite grann igår då jag käkade popcorn och chips, (sssschhhhh!). ooops.

Tror jag ska gå och träna och få ur mig lite energi, eller dra till älven och bada typ? hahah, nej cool it.

 Nu avslutar jag här innan det blir för flummigt. Väldigt försent kanske, men innan det blir värre. hahahah, men gaaaah HEJ DÅ


höjden


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!! haha vad kass jag är på updates. Usch ska skärpa mig, promise :D

Måste faktiskt skylla på att det är sjukt mycket plugg nu.

Igår hade jag årets otursdag alltså. Åkte till Vansbro igår och eftersom jag skulle sova över är det ganska självklart att man packar med sig lite grejer i en väska, men det som inte är så självklart bland alla kläder och dator and so on är väl en honungsburk? Beroende som jag är av te tänkte jag att jag tar med mig honungen så slipper vi köpa, smart huh? Väl framme öppnar jag min väska och gissa vad som har hänt? Honungen har läckt och hela min dator och överdelen av väska tog smällen. Fattar ni va kletigt? Alltså honung är inte det fräschaste. Så jag demonterade  hela min packning och började gnugga. När alla prylar (efter jävligt mycket om och men) var tvättade gav jag mig på väskan. Den slängde jag ner i badkaret för att göra en genomsköljning. Jag lutar mig över karet och sätter på kranen och SPLASH så rinner vattnet ner över ryggen och hela bakhuvudet var genomblött. Smart som jag är glömde jag så klart att vrida om kranen till badkarsläge.

Det var en jobbig kväll men jag har som tur är återhämtat mig och det firar vi med lite plugg! wiiiiiiie


bara jag



På senaste tiden har en sak kommit ifatt mig, en jäkligt bra sak. Nämligen tanken på att det är bara jag i hela världen som är just jag. Ingen annan i hela världen har allt just jag har, ingen annan i hela världen är som jag. Jag är helt ensam om att vara jag. Ingen i hela världen lever mitt liv, bara jag.

Det känns himla bra


4 hours


Lite tråkigt, men har på mig nästan samma kläder som i lördags. Allt minus västen. Var himla trött imorse så drog på mig något bekvämt och enkelt och "ledigt". Vilket detta vekrligen är, big plus.

Sa ju förut att jag skulle ta en powernap, men jag har aldrig hört talas om en powernap som varar i fyra timmar? Så, det blev en skönhetssömn i guess och därför måste jag sätta igång med plugget nu, och det kommer resultera i att jag sitter uppe till sena natten.

Funny, XO


hello there


Hej! Blev en liten paus här. Men ingen ångest för det, kan vara skönt ibland! Som ni säkert har förstått så kom vi oss trygt hem igen efter den avkopplande helgen i Norge. Verkligheten har även lyckats komma ikapp mig och det är faktiskt bara TRE VECKOR kvar till lov. Sjukt eller? Så jag har en hel del att ligga i med. Jag ska börja redan ikväll, men först ska jag ta en lång power nap. Älskar power naps, skönaste som finns!

PUSS PÅ ER!


17maj outfit


hipp hipp..


.....HURRA!
Stort grattis till Norge idag!

Nu är vi i full fart här i lägenheten, alla springer omkring och sätter på sig finstasen och utanför hör man orkestermusik och glada människor. Allt är som det ska på 17maj alltså, förutom vädret förstås. Det svek oss i år.
Vi ska snart slänga in allt pick pack i bilen och tuta mot Kongsvinger där vi kommer spendera dagen!

Mot kvällen rullar vi hemåt så vi kanske hörs då!

Ha en rolig dag på skola/jobb! PUSS


god kväll


hej mors, kvällen spenderas framför söndagsfilmen på 3an (norska dock). Har precis smällt i mig två kaffekoppar, förstår inte vad som händer, helt plötsligt är jag sjukt sugen på kaffe. Har till och med tvingat mig själv att koka te-vatten idag, det är liksom min grej, inte kaffe!!!! MEN, vattnet stod orört och kaffe hamnade i koppen, men det här är väl en utav mina perioder. Är sjukt trött på te, måste bara få det sagt, och kaffe MED mjölk är inte så farligt...

Hoppas ni har en skön kväll, kisses


dagens


jeansjacka GAMMAL HITTAD HEMMA, linne DE PALMA (junkyard), leggings GINA TRICOT, skor CONVERSE, hörlurar SKULL CANDY


idag




Hej! Idag har vi varit på museum, ändrade planer alltså. Vi kom lite försent till de tecknade figurerna och bilen (BUHU), så vi drog oss till ett tekniskt museum där de bland annat bjöd på en bubbelshow, haha, sjukt kul!

Nu har vi nyss käkat mat och vidare ikväll vet jag inte vad som händer, men det blir nog väldigt lugnt och skönt!

Hur har vädret varit hemma idag? Här regnar och ruskar det..


photography





foto: jag


el tempo gigante


 God morgon! Slänger upp ett inlägg här innan jag måste börja klä mig and so on. Vi ska nämligen åka och titta på bilen ni ser ovan. El tempo gigante heter den och den kommer ur en tecknad film som jag fullkomligt älskade när jag var liten. Alla figurer ur filmen kommer också vara där så nu skuttar jag runt som ett barn här. Hahah, det skulle ni vilja se väl? ; )

 Kameran kommer givetvis hänga på idag! Vi hörs ikväll, och föresten, imorgon är det norges födelsedag!
PUSS


dagens



Lite dåliga bilder, men vafasen.
jeansväst DET VET NI VÄL? t-shirt H&M halsduk GINA TRICOT ringar INDISKA, GRAN CANARIA leggings GINA TRICOT kängor DR MARTENS


taaaday



Hejsan hoppsan snoppsann! Har precis kommit "hem" efter en dag som har försvunnit fort som fan, ursäkta mig, men vart tar dagarna vägen egentligen?

Idag har vi i alla fall hunnit med lite umgänge hos mammas moster, sen var vi ner på stan en sväng och kikade lite, äckligt mycket folk och kvav luft var ju skönt. Haha, har haft huvudvärk exakt precis hela dagen, får alltid det när det är åska i luften. Sjukt stor skillnad på här och hemma, här är det sommarvärme, det är inte kallt för fem öre. Vad jag minns så är det bitande kallt hemma, har jag fel?

Nu ikväll har vi varit hos mormor och Per och käkat dinner. Mycket trevligt!

Dagens kommer upp strax, PUSS


jag idag



retro jeansjacka från the 80's, halsduk GINA TRICOT, t-shirt H&M, college/harembyxor H&M, solisar GINA TRICOT skor CONVERSE


dagen i bilder










Hahaha.. Fick lov.  ser ni vem det är och framför allt några LIKHETER?
Det är så kul med min gammelmormor för hon har sjukt mycket bilder, och så hittade jag den här och även några andra av mig som liten. Jag har nog nu förstått att jag antagligen var bland de tjockaste barnen i världen på min gotid.

Det fick bli bildbombning då kameran har användts flitigt under dagen, hur mys dag som helst!


korvarna


Kommer ni ihåg korvfingrarna? Yapp, här har ni dom med ett nytt nagellack!

Hej på er! Den här morgonen har varit precis som när jag var liten. Alla var samlade i vardagsrummet (vuxna som barn) och kollade på tecknad film, VARJE HELG. Åhhh, vi har nämligen kollat på askungen hela morgonen. Hur myyyys!

Nu ska vi snart ge oss av till min kära gammelmormor och umgås lite med henne, tråkigt att det inte är sol idag..

Hoppas ni mår bra så hörs vi ikväll! XO


hej hopp hopp hopp hopp


NU är all packning på sin plats inne i lägenheten, pjuh..

Det var jättemysigt att grilla, det bjöds på ASGOD mat och mycket mysprat, just the way I like it! Nu ligger jag i den gigastora soffan och stäcker på benen, sjukt slut efter en "hit och dit" dag. Vi stannade faktiskt och hälsade på mina småsyskons farfar påvägen hit och väl på den rätta sidan av riksgränsen (;)) så hälsade vi även på min och katrines farmor och farfar!

Nu är jag SLUT, imorgon finns det inget inplanerat, ganska skönt. Tror inte det blir så mycket shopping den här helgen, skulle vara skönt att slippa och det är ju inte så att jag skiter pengar heller direkt so, who does?

pusssssssssssss


T-shirt och jeansväst fick bli reseoutfit ...

imag0121 (MMS)

T-shirt och jeansväst fick bli reseoutfit ! Nu sitter vi i bilen påväg till Oslo, ikväll ska vi grilla med lite släkt och bekanta, och vädret är på topp! Or not, jag har inte kunnat sova inatt pga regnet som slog mot fönstret. Det suger ju ganska hårt... vi hörs ikväll när vi kommer fram eller efter grillningen :) xo


dagens - äntligen!



Lite uttjatat med bilder av just denna outfit nu, men hursomhelst
cardigan VERO MODA t-shirt H&M collegebyxor H&M halsduk GINA TRICOT halsband H&M ringar INDISKA, H&M och till det röda låga CONVERSE

PUSS PÅ ER


inspiration by chanel




Dagens inspiration typ. Jag som inte är ett så himla stort fan av skyhöga klackar fullkomligt älskar dessa sneakers! Och en lårtatoo vore väl inte helt fel? Ne inte direkt, JATACK säger vi till dessa godingar!


feathers


Fan va tråkigt med i princip samma bild som förut, lite bättre kvalité på denna, men inte för att det ska vara en ursäkt. Den riktiga ursäkten är att jag väntar på fotografen i huset som inte är hemma för närvarande. Men ni ser ju på ett ungefär vad som pryder mig idag! Ni kommer givetvis få en riktig helbild av looken ikväll.

Nu ska jag kolla klart på chanel's kortfilm av Karl Lagerfeld. Har försökt tre gånger nu men datorn dör på samma ställe varje gång, typiskt va? Min dators fläkt har gått sönder så om den blir för varm stängs den av. Nu har jag dock syrrans dator så nu ska det tekniskt sätt funka! Let's hope i alla fall.

XO


at school


Hej hopp! Har mobilbloggat under morgonen men kom på alldeles nyss att min mobil tyvärr inte har fått föda på en stund vilket betyder PANK.

Vi har i alla fall haft nationella på morgonen, gick sådär, ett godkänt kanske det går att klämma fram? hope so..

Nu har vi strax English sedan är det dansföreställning som gäller, dans är fint! yeppyepp, imorgon bitti bär det av till Oslo, can't wait. Det ska tydligen vara apvarmt och fint i Oslo, kommer bli underbart!

See ya XO


dagens look/different version


foto:jag
på bild: Katrine

Tyckte Katrine (syrran) såg fräsch ut idag och eftersom jag har "ledig dag" och bara har strosat omkring i mysdress så passar det väl utmärkt att hon får ta denna platsen idag?

Hon har på sig jeansskjorta H&M, t-shirt H&M, leggings med skinndetaljer PIECES, ringar H&M GRAN CANARIA, nitarmban OKÄNT halsband H&M och till det röda CONVERSE.

SMASH


teaser - chanel


teaser av chanel resort filmen remember now av Karl Lagerfeld. inspirerande

Hej på er! har en ledig dag idag, eller en dag med "eget arbete" som lärarna säger. Hur skönt! Imorgon har vi nationella i matte och i och med att matte absolut inte är min starka sida så är jag lite osäker på hur det kommer gå, sitter och pluggar matte för fulla muggar nu, skulle ju vara skönt att få ett godkänt i matte med tanke på att det här är förhoppningsvis den sista mattekursen jag läser for the rest of my life.

Nu ska jag fortästta plugga, see ya! xo


accessorises new in

Jag har länge velat ha ett par solglasögon från the local firm men har känt att priset är ganska saftigt med tanke på risken att ett par solbrillor ganska snabbt av ren olycka kan gå sönder är ganska stor. Idag hittade jag ett par som var i samma form och modell till betydligt mycket billigare peng (uppe till vänster). Peeerfect!


new in






Det här fick följa med hem till min garderob idag. uppifrån och ner; t-shirt BLACKBOOK FOR H&M, t-shirt CARLINGS, t-shirt H&M, college/harembyxor (svart, beige) H&M


hemma i mysdress


Hej på er! har mobilbloggat under dagen men det verkar ju inte ha funkat enligt mina planer. Well well, mår ni bra? jag har haft en jäkligt skön eftermiddag, bara strosat runt på kupolen med nels och kollat in allt vår- och sommarfräscht. Fick köpt mig några plagg, kommer upp här inom kort!

Sen en varning till er som tänker käka tacobar på kupolen!!!! jag har ätit där flertal gånger och vet med mig att maten kanske är lite för starkt för min stackars mage, men vafan, det smakar ju gott. Idag dock blev allt en stor katastrof. Maten smakade gott, men magarna tålde det verkligen inte, varken min eller Nellies. Under en halvtimmes tid hade jag sådan kramp i magen att jag inte kunde gå upprest, och Nellies mage började krångla kort därefter. Höhö. Nej, men inte så populärt alltså, så watch out!

Slänger upp lite bilder på new stuff NU!

10/5 10


Foto: Jag
Modell: Katrine

Kolla vilket sjukt ljus vi hade i lördags kväll vid älven, det enda jag har gjort med den här bilden är att lägga på lite mer kontraster. Helt sjukt.

God morgon föresten! Jag är sjukt trött idag, bara så ni vet liksom.

Planerna är att åka till Borlänge efter skolan för att se om vi hittar något schysst, men sparar nog shoppingen till helgen. Åker till Oslo på torsdag och stannar över helgen! Ni vet, om en vecka är det 17 maj och ni vet väl vad det betyder?

Hörs sen, XO


good morning


morn morn fellas!

Bilderna igår blev bra, ljuset var helt perfekt, så kommer antagligen lägga upp ett par till under dagen! 
 
Nu tänkte jag gå och käka lite och sedan go for a run.

see ya later, XO


photos of me




pics


Ikväll har jag och Katrine varit ute och fotat i kvällsljuset vid älven, fick himla mycket fina pics. Show you soon, XO


fokus


Hejsan, helg va? Har bara segat som sjutton hela dagen, det är ju snart kväll igen och jag har knappt kommit ur sängen.

I torsdags var jag och syrran ute och fotade lite, tycker det är skitkul men allt håller sig på amatörnivån, dock..... haha, är det nån som är typ kick ass master på systemkamera och kan några schyssta knep and so on, TELL ME! Jag har faktiskt en fråga, om man vill ha ljusare bakrund men det man har fokus på blir klart och tydligt med fina kontraster???? Tacksam för svar!

Tacos upcoming, PUSS


Slöar framför Web tv, sov till 12 idag, Ni...

imag0101 (MMS)

Slöar framför Web tv, sov till 12 idag, Nice huh?


bekymmer


skjorta GINA TRICOT

När jag klev av bussen på busshållplatsen hemma idag drabbades jag av total panik då jag märkte att min laptop väska var spårlöst borta, min dator låg ju självklart däri. Jag gick tillbaka in i bussen och kollade genom hela raden där jag suttit, nej, ingen väska. Ringde runt överallt där jag antagligen kunde ha ställt ifrån mig den, inte likt mig dock att sätta ifrån mig grejer. Ingen hade någon väska minsann, jag blev mer och mer stressad och humöret sjönk drastiskt. Jag fick lov att skaka av mig lite olämpliga känslor inför fotbollsträningen med knattarna. Efter träningen tog vi bilen till vbro och kollade läget och i en liten hall helt för sig själv står min väska, lättnad? OOOH JA. Welcome home my dear!


Haha, min dator är tillbaka, firandet på v...

imag0099 (MMS)

Haha, min dator är tillbaka, firandet på vansbros svar på mc donalds, höhö. Berättar mer sen!


håll ut


Heeey. Fattar ni vad duktig jag har varit ikväll? Sprang järnet en låååång tur, sedan körde jag hård magträning. Nu har jag den där härliga efteråt känslan som jag avgudar! Imorgon är det redan fredag, älskar att det går så fort, innan vi vet ordet av det så sitter vi där och väntar på att få ta första steget in i sommarlovet, håll ut håll ut håll ut!

Börjar tio imorgon så lite sovmorgon blir det även då, tror helgen blir lugn, plugga matte typ, nationella på onsdag som är ganska avgörande för om jag överhuvudtaget kommer få något betyg, suger ganska hårt på matte tyvärr.

Godnatt PUSS


Gårdagens



jeansjacka från the 80's LEE halsduk GINA TRICOT t-shirt CARLINGS strumpbyxor H&M skor CONVERSE ringar H&M,GLITTER, GRAN CANARIA


Jag och syrran har bokat in oss på en timm...

imag0098 (MMS)

Jag och syrran har bokat in oss på en timmes solning, think i get it all wrong...


today's in very bad quality


Tröja BIK BOK klocka CHEAPO till det, jeansleggings VILA och vita CONVERSE

sorry för superduper dunderkass bild, men det är inte alltid allt matchar med tid, fotograf och place


harmoni


Hey fellas! Hade sovmorgon till halv ett idag, det var det skönaste alltså. Vid halv tolv ungefär gav jag mig av till skolan och hade två lektioner. Vi hade yoga och avslappning på idrotten idag och jag är seriöst sjukt harmonisk i både kropp och humör, har inte varit så lugn på länge, sjuk verkan det hade.

Ska träna snart, antingen lite jogging annars tar jag till cykeln. What do you think?

Har ingen fotograf hemma just nu men jag ska försöka fixa någonting själv! PUSS


some different

Hejsan hoppsan. Har inte varit hemma idag, har spanat fotboll och tagit det väldig lugnt och käkat god mat and so on. Tänkte ni skulle få se dagens outfit imorgon eftersom jag faktiskt provade mig på lite annorlunda idag. Ledtråd har ni på bilden under, nu ska jag sova, PUSS GODNATT


sovmorgon


God morgon! Guuu va länge jag sov idag, blev illamående imorse när jag skulle gå upp, nu börjar det nog bli dags att gå och lägga sig i tid VARJE kväll. SKa hursomhelst dra mig mot skolan alldeles strax. Idag är det onsdag, två dagar till fredag vilket betyder helg, inte helt fel.

Idag skiner solen, lite skillnad mot gårdagen, allt känns sååå mycket bättre när solen tittar fram och himmeln är blå, don't you think?

Vi hörs senare, PUSS


booom

åååååh goooode guuuud, jag är KLAR. Jag kommer aldrig mer i hela mitt liv ha naturkunskap igen och jag är så jävla nöjd med min insats i detta pisstråkiga ämne. GOOD WORK KAMILLA!!!!!!!

GOD NATT


blött och kallt


Hejsan, har precis kommit hem efter en jäkligt kall och blöt träning med tio-åringar. Så förmodligen kommer jag agera fotbollstränare fram till midsommar. Spännande! 

Egentligen har jag inte tid att sitta här just nu, stor inlämning imorgon. En helbild av outfiten hinns nog inte med idag, men ni fick ju se två dåliga bilder imorse. Till västen och linnet hade jag dr martens och dunjackan eftersom det var snöstorm imorse :O sick.

TE och plugg nu, PUSS


Klar med första delen, tar en tekopp innan...

imag0094 (MMS)

Klar med första delen, tar en tekopp innan den andra börjar!


as i said



surpriiise! jeansvästen är på, some new huh? Men idag har jag gjort lite anorlunda under, nämligen missmatchat med lite pojksportigt.

Åker till skolan om circus en halvtimme och då är det dags för nationella. När det kommer till sånt här så är jag rätt trött på skolan, ibland känner jag att det skulle vara så skönt att bara hoppa av och börja jobba.

sen har jag blivit tillfrågad att hålla i en fotbollsträning ikväll, och snäll som jag är tackar jag inte nej så under dagen måste jag lägga upp en träning. HARD WORKING WOMAN as I said!


copycats?


Kenzas egendesignade sko...


mina beställda från Nelly.com....

Kan bara inte låta blir att blir lite fundersam över det här. Det har ju varit skriverier förut om att Kenza kopierat skor från andra designers till sin egna kollektion.

De två par ballerinaskor som ni ser på bilderna ovan är betydligt lika varandra och då är frågan om det här bara är rena slumpen eller om det faktiskt finns en liten copycat i Kenza? Eller så har tillverkarna av mina ballerinor tagit en sneak peak på kenzas skor innan och i princip snott hela ideén?

Det är ju lite kul att det här dilemmat uppstår igen..


godnatt


Ser jag slut ut? Hell ye. Körde mig totalslut på cykeln, så nu kommer jag somna gott!

Så laddar vi inför nationella i Engelska imorgon förmiddag.

Hoppas ni har haft en fin dag! Sov så gott, PUSS


dagens


Jeansjacka CUBUS halsduk GINA TRICOT t-shirt H&M sammetsleggings JOSEFSSONS boots DIN SKO ringar H&M

nu - träning!


invigning


Hej hopp gummisnopp.

Dagen har varit jäkligt skön med tanke på att många klumpar i magen har försvunnit, wonderful!

Har även invigt min jeansjacka för i år, imorse blev det lite för kallt med annars har det funkat bra! Nu ska jag plugga rumpan av mig för på onsdag ska en avgörande och stor inlämningsuppgift vara klar..

Hoppas ni får en skön kväll, outfit kommer senare. PUSS


Sitter och kollar in de andras redovisning...

imag0092 (MMS)

Sitter och kollar in de andras redovisningar, jag var först ut vilket är så jäkla skönt nu i efterhand. Att det gick bra gör inte saken sämre heller ;)


morgonvideo


regndroppe


foto: Katrine

Den här bilden är grym! Blir helt paralyserad när jag kollar på den. Måste säga att jag är stolt ägare av kameran och stolt syster.

Haha, och jaaaa, snart ska ni få se bilder knäppta av mig också ;)


kick ass


Hejsan och sorry för kass update, men jag har faktiskt varit duktig idag och pluggat, i'm gonna kick ass tomorrow!

Nu ska jag ta tag i mitt äckliga rum, och sen ska jag kolla lite webtv och sen börjar det väl bli dags för sängen, ska sova tidigt ikväll för en gång skull.

Eftersom jag lider av en form av bloggtorka nu så undrar jag om det är några speciella inlägg ni önskar, något särskilt ni vill jag ska ta upp?
PUSS


should be like this everyday


Har spenderat förmiddagen ute i solen. Djuren leker, ungarna lär sig cykla utan stödhjul, mamma hänger tvätten ute och allt är fryd och fröjd. Såhär borde det vara varje dag.

Resten av dagen kommer bli en tråkig "dags för sysslor" dag. Måste verkligen städa här, sen har jag massa plugg inför en stor presentation imorgon... Men jag ska nog börja med att gå ut och springa så jag får lite energi!

Såg föresten att det inte går att komma in på "skvallerbloggen", tror ni cowardsen har lagt ner den?
PUSS


happy saturday



Hejsan hoppsan my friends! =)

Ni vet ju att jag jobbade imorse och efter det har jag bara tagit det lugnt med några tidningar och faktiskt fått lite plugg gjort. Prooud!

Resten av kvällen kommer jag fortsätta plugga lite och även träna, Happy saturday allihopa!


hard work


God morgon! Hur mår ni? Bakis och jävlig? Jag var inte ute igår så jag mår goood, MEN jag är sjukt trött och jag förstår att ni undrar vad fasen jag gör vaken nu? Jag har nämligen tackat ja till jobb idag, inventering. Känner lite ångest över det nu med tanke på att jag är way too trött, men det går nog över. Värt det sen!

Sitter hursomhelst och käkar frukost nu as you see. Kvällen igår blev trevlig trots att den blev jättejättelugn. Mycket prat och en tekopp! hö

Vi hörs after work, PUSS


RSS 2.0