ses imorgon

tjenare. Kan inte säga att jag har en för bra dag idag, så jag låter bli att blogga. Vill bara tillföra bloggen positiv energi, och jag håller inte inne på så mycket positivt idag tyvärr. Vill bara att vardagen skall sätta igång, trött på lov..

Vi hörs imorgon!

dagens



Nu säger vi godnatt!


lilla harry



lilla harry

Halloj! Har precis kommit hem efter att ha varit hos Linda en sväng. Hon har fått en liten kaninunge, och gud.jag.dör.vad.den.är.söt! Jag har ju själv haft kaniner genom i princip hela uppväxten, men när vi flyttade till Sverige funkade det inte med vår katt. Men allt är dom söta dessa varelser. Den var så goooosig! Men som ni ser hade jag en filt runt mig, man ska faktiskt ha lite respekt för deras små tänder, det kan göra så sjukt ont om dem bestämmer sig för att bita.

Tyckte jag hörde talas om att vi skulle åka och handla, och då följer jag med i vanlig ordning, så jag får köra lite. Ikväll har jag ingen aning om vad som sker, förmodligen blir det väldigt lugnt och skönt!


dinnertime


Haysan hoppsan. Har precis varit ute på en powerwalk med syster Katrine och nu äter jag lite middag.

Sen ska jag stoppa in hörlurar fyllda med musik i öronen och hoppa på cykeln och cykla mig en långrunda, otroligt skönt!

ses


bien



Hej! Har ganska precis kommit hem från en trevlig eftermiddag med Julia. Vi hann med lunch, lite affärer och en fika och självklart massa prat. Vi hade mycket att ta ikapp!

Nu ska jag nog gå och ta mig lite dinner, och sedan kanske en powerwalk med Ruff (Ruff är då vår hund).

Hoppas ni har haft en, än så länge, bra dag!

kram


dagens


shortsdress från monki, cardigan från syrrans garderob, kängor från Dr Martens och solisar från rayban


from last year


Hittade en bild på mig och Kajsa från Maj förra året, när vi var i Oslo över en långhelg, hela tjocka familjen. mys.

Goddag! Jag ligger fortfarande i sängen och drar mig, har kollat på några avsnitt av glamourama och käkat frukost. Skönt med sådana morgnar tycker jag, älskar att vi har lov! Nu är planerna att ta en kaffekopp och läsa nya numret av veckorrevyn. Ska se om det är tillräckligt varmt för att sitta ute. Vindarna har ju blivit så kyliga nu, vi blev ju väldigt bortskämda med den där underbara sommarhettan vi fick så här i förskott.

Sen ska jag nog ta med mig våran lilla Ruff och gå ut på en promenad, sen får vi se vad dagen bjussar på!

PUSS


kvällen i bilder







haha..


Den här dagen har varit för mysig. Jag har inte alls gjort något speciellt, bara myst, men hade inte kunnat haft det bättre (med David på plats hade det varit prickfritt, men ändå). Måste tacka för dagen med en fet tummen upp. Ikväll sover jag med ett leende på läpparna!

PUSS


dagens



Dagens; höga byxor från bikbok, klänning (som topp) från h&m och träskor


ny


Alldeles sprillans ny för mig, gammal och tröttsam för en annan. Second hand är inte dåligt.

Köpte denna blusen alldeles nyss på Älvgården. Tycker väldigt mycket om den och jag är säker på att den kommer att användas flitigt under våren och sommaren!

hur mycket? 30 små kronor


the b-day



Just det, idag är det min dag, 17 vårar stod nu på sin tur!

Imorse kom hela familjen i vanlig ordning insjungandes med frukost och paket på pricka, i paketet hittade jag mörkchoklad, lite hygienartiklar och pengar. Sedan kom Katrine lite halvnervös in med en egen present. Jag läste ett finfint kort och började sedan riva i papperet. När jag såg loggan på kartongen höll jag på att smälla av, hon har inte köpt ett par sprillans Dr Martens?! Jo, det har hon. Inte vilka som helst heller, utan lyckats haffa EXAKT sådana som jag dregglat efter en lååååång stund. Ja, ni ser ovan, ett par sprillans nya Dr Martens Floral, lycklig!

Min familj är ju helt underbar. Och att Katrine inte istället la pengarna på ett par till sig själv bevisar ju hur underbar hon är.

En minst sagt bra start på dagen!


påsken som den var 2011






























med en kort sammanfattning kan man inte säga annat än att påskhelgen var helt perfekt, på alla vis.


tittut


tjenare! efter en jättemysig påskhelg med familj och pojkvän har jag nu maxat med vilomodus inför den kommande lovveckan. Otroligt skönt!

Tog farväl av min pojkvän idag, som ska spendera lovet i Åre. Känns ju lite tråkigt att jag inte har något speciellt för mig den här veckan, kommer nog bara gå och sakna och sakna, men å andra sidan älskar jag att ha absolut inget att göra så det blir nog bra!

Och, vad händer imorgon då? Ja det kan ni klura på det


glad påsk



Såhär ser det ut i vårat kök alldeles precis nu

Hej! det blev hemfärd en dag tidigare i och med att David åker iväg till åre på måndag och behövde kolla upp några saker inför det.

Så nu har vi alltså hela huset för oss själva, ganska tomt om du frågar mig, men ack så skönt! David sitter och syr sig en plånbok och jag sitter här och äter påskägg och dricker te.

Vilket väder vi har!! Det är ju helt sinnessjukt, vi är mitt i April och det är så varmt. love it.

Nu ska jag kolla igenom alla bilder vi har hunnit ta under detta dygn. Sedan åker ett urplock in här såklart, så kika in lite senare eller imorgon! :)


vi ses!

Hej hopp på er! Hade en jättemysig kväll igår, med film och god mat. Nu håller min älskling på att göra brunch till oss som vi ska ta med oss ut i solen, fattar inte att det är så skönt väder nu, i April redan, helt underbart!

Om en liten stund rör vi oss mot Äppelbo igen och därifrån rör vi oss vidare mot våran sommarstuga där vi ska spendera helgen för att fira påsk, så därför hörs vi inte förän söndag kväll igen, men jag lovar att ta mycket påskinspirerade bilder som jag delar med mig av när vi ses igen! Hade så jätte bra allihopa, och en RIKTIGT GLAD PÅSK till er alla♥

towards


Hej. Nu rör jag mig mot min pojkväns place så jag antar att jag kikar in här först imorgon igen, tills dess får ni hade så jättebra :)


dagens


endast iförd jumpsuit och träskor, hur skönt är inte det?


skönt


Hej på er! Har varit himla skönt väder idag, så jag undangjorde lite tråkigt på morgonen som att städa rummet och så, sedan gick jag ut och satte mig med en kopp kaffe och några tidningar i solen. Sjukt skönt!

Nu är det dags för en mathandlingtrip, slänger upp en outfit också innan vi drar, stay tuned.


hej hopp spetsTopp


Halllloj! Har haft en hyfsat bra dag. Lite humörsvängningar och sådär, tur att sådant bara inträffar en gång i månaden för mig, if you understand.

Har nyss kikat lite på glamourama, haha, fattar inte varför jag fastnar för dessa, egentligen dåliga, svenska webbserier? Löjligt underhållande typ. Äh jag vet inte, tidsfördriv kanske.

Nu ska jag gå ut och cykla mig en långrunda. Egentligen vill jag helst springa, men jag får så sjukligt ont i högerbenet nu för tiden, så blir nog bäst att vila lite, men cykla är ju också goooodie workout!

hörs sedan


dagens


kul med självutlösare ibland.

Idag har jag kört på utsvängda byxor, det har jag inte haft sedan 1998 typ, men tror det eller ej, jag stortrivs!

Köpte byxorna second hand för 30 kronor typ. kap.

Nu drar vi iväg till leksand, hörs imorgon :)


tireeeeeeeeeeed som


hejsan svejsan. Sitter i skolan och har "jobba ikapp" tid. Får dock inget gjort för jag är så sjukt jävla trött och seg att det finns inte, brukar aldrig vara så otrorligt märkbart trött. Kanske inte utstrålar så mycket trötthet på bilden, men det syns på mina ögon. Jag dör va segt.

Jag är så här . långt ifrån att bara lägga mig raklång på soffan här och sova.

Tar mig nog en middagslur när jag kommer hem så jag orkar med kvällen, det kommer nog bli sjukt roligt!


kaka


Igår kväll firade vi mamma med allt va härigheter har att bjuda, som ni ser ovan.

Nu sitter jag och käkar frukost och skall om några minuter klä på mig och gå till bussen, vet inte riktigt vad skoldagen har att bjuda på förutom några presentationer. Vi får se vi får se!

hörs senare


dagens


jumpsuit från H&M cardigan från H&M brillor från RAYBAN


mammas dag


Hej! åkte hem tidigare från skolan idag på grund av huvudvärk. Dock fortsatte jag med plugget direkt jag kom hem och har suttit i ungefär två timmar nu, så det börjar bli dags för en paus ute i solen. Har tagit ett par huvudvärktabletter så det börjar sakta att avta, det är skönt.

Mamma fyller år idag också, överraskade henne med jättefin uppdukad frukost och tända ljus imorse, och en kokbok från halv åtta hos mig. Det är så sjukt mysigt att göra något extra för andra. Sedan fick mamma i födelsedagspresent av Roger att få ta med mig och Katrine på musikal imorgon, glada hudiks-gänget heter musikalen, diggar det gänget stenhårt, sjukt roligt!

Nu ska vi strax åka iväg och handla lite ingredienser till lite bakning till kalaset ikväll. Klart vi vill att världens bästa mamma ska få världens bästa dag♥


underbart



två bilder från igår.

Som bilderna ovan såg ungefär hela min kläppen-vistelse ut igår. Jag satt på en läktare och pressade i solen och kikade på alla duktiga åkare! Självklart tog vi några åk i det roliga slasket, men mestadels satt jag lutandes bakåt och bara njöt.

Dagen idag har varit helt sjukt underbar, har suttit på balkongen i BH och solat och det har nästan varit föööör varmt. Nej, det har varit helt jävla perfekt!

Nu är det middag, PUSS


Sitter på en läktare i kläppens park och n...

imag0632_1302944 (MMS)

Sitter på en läktare i kläppens park och njuter av det fina vädret och den glada stämningen, Helt underbart!


lördag


God morgon! Här sitter jag med david och äter frukost. Vi ska om en dryg halvtimme dra iväg till bussen som tar oss till Kläppen där vi ska spendera dagen, helt sjukt fint väder kommer det bli också, helrätt!

Vi hörs ikväll eller imorgon, beroende på när jag kommer hem osv osv :)

PUSS


The new ones


RayBan Aviator 3025


några fina bilder från den gångna dagen


systrar med lika skor


bus genom fönstret mellan syster och bror


dagens dagens dagen i ära


dagens dagens dagen i ära

skjorta från H&M herr, skor (converse) från stadium, byxor från vero moda, klocka present från mormor, solisar från gina tricot


till jag


Den här kartongen fick jag hem idag. Hur innehållet ser ut får ni se senare!

Nu är det dags för årets första grillning, tror jag i alla fall, kommer inte ihåg om vi har grillat på "riktigt" tidigare i år, men hur som helst så är det grillat som står på menyn idag, helt wonderful!

see you


jag kissar på mig


Jag DÖR


jaoajoajoajoajoajoajao


En liten skymt på vad jag bär idag.

Gick upp imorse och knatade till den så kallade pelarsalen för nationellt prov i svenska B, skrivdel. Blev klar runt tio och insåg att jag inte hade fler lektioner så då hoppade jag på nästa bästa buss och åkte hem. Vädret är ju helt underbart så nu ska jag ta mig en kaffekopp och gå ut i solen!

Vi hörs senare :)


Tips från mig till er! Är ni sugna på någo...

imag0621_1302720 (MMS)

Tips från mig till er! Är ni sugna på något på kvällen, gör en fruktsallad, jag och David äter det nu och det är så sjukt gott. Ett annat plus är att det är nyttigt också! Hoppas ni har det bra :)


study till you pjuuuuk


Såhär ser det ut i mitt rum för tillfället. Te och plugg med min älskling.


under tiden



Hej! har varit hemma i knappt två timmar och under den tiden har det ovan hunnit hända. Gourmémiddag och lite kaffe och några tidningar att koppla av med!

Jag ska fortsätta ta det lugnt en liten stund till innan jag går ut och joggar, sen blir det plugg för fulla muggar resten av kvällen tillsammans med David!

idag har vi haft redovisning på vårat projektarbete som vi har hållt på med väldigt länge. Vi gjorde tre informationsfilmer om fjällsäkerhet, slutresultatet blev riktigt bra :)

hörs


hej


Hej hopp! Hur mår ni?

Jag tror nästan att jag börjar få en förkylning. Vaknade med halsont och snorig näsa..

Nu sitter jag i skolan med lite plugg sådär, vi har inläsningsdagar idag, imorgon och onsdag så jobbar lite på egen hand med det jag behöver komma ikapp i. Sov inte så jättebra inatt så känner mig lite hängig men det blir säkert bättre efter lunchen!

see you


mellis


Hej! Började morgonen med att ta mig frukost och ta med täcket upp i soffan och kolla på kogänget med Kajsa och André. Är lite svag för tecknade filmer, tycker det är svinkul.

Annars sitter jag för tillfället och äter mellanmål som ni ser ovan. Alldeles strax ska vi åka och handla, jag kör jag kör, och sen ska jag hoppa på en buss och åka hem till älskling. Ja, det här är och blir en helt okej söndag!


hot milk with honey


Hej! god kväll och afton. Ligger i sängen och har precis pillat färdigt med en informationsfilm som har ingått i ett projektarbete vi har haft i skolan över en lång tid nu. Skönt att känna att man äntligen blir klar, redovisning på tisdag!

En annan grej jag också precis har gjort är att ha druckit en kopp med varm mjölk och lite honung. Håller på med ett hälsofrämjande program på idrotten där jag fokuserar på att sova bättre, och varm mjölk skall tydligen göra dig tröttare om du dricker det på kvällen. Så nu är det upp till bevis!

Annars så har jag kört lite bil idag igen och även varit ute och sprungit :)

Vi hörs imorgon!

Godnatt godnatt


retro sister



Fick i uppdrag av mamma att ta med mig Kajsa till Älvgården (secondhand butik) och hitta ett par skor och ett par byxor. Okej, kul tänkte jag, lite annat än att hitta kläder till mig själv!

Jag förknippar second hand butiker med en retro stil, det tror jag de flesta gör, och jag tycker det är väldigt svårt att hitta något som är exakt "nutid". Det slutade med att vi kom hem med två par byxor, ett par skor och en jeansjacka.. Kajsa var nöjd i alla fall!

Sen när vi kom hem satte jag på henne outfiten ovan, så hon kunde visa upp sig. Lyckades inte riktigt övertala mamma att byxorna var snygga, men jackan gillade hon och skorna fick en fin tummen upp! Så jag måste säga att uppdraget blev hyfsat godkänt, det viktigaste är väl att kajsa är nöjd?


mjukmorgon


Hej på er! Hade en ganska jobbig natt med mardrömmar och så vidare så imorse runt halv tio käkade jag frukost med familjen och sedan tog jag med mig en kaffekopp till sängen och kollade på de sista avsnitten av stylisterna. Skönt med en mjukmorgon. Brukar aldrig drömma mardrömmar och vakna på nätterna så jag är, eller var i alla fall, helt slut..

Nu har det gått över så nu ska jag klä på mig och gå ut och ta en promenad i det fina vädret, skall också gå och kolla om jag har fått en solglasögon leverans! Beställde mig solglasögon i början av veckan, ni får se vilka det är när jag har fått dom!

Vi hörs sen :)


dagens



Jumpsuit på idag, helt sjukt bekvämt.

Idag har jag varit ute och kört bil igen, jag börjar få in det nu!

Pizzadags med familjen, ses sen!


svansen


En fejkpäls "svans" var det jag lyckades haffa i dag. Den är menad att hänga på min väska, men det kan hända jag hittar på annat kul med den också, det får tiden visa!


jag idag


jag idag

Sitter hemma vid mitt barbord med en kaffekopp och sneglar mot min man som ligger och tar det lugnt i min säng.

Har haft en helt vanlig dag i skolan, håller på med ett projektarbete för tillfället som ska vara klart på tisdag så det är lite att göra, men det är roligt!

Annars har vi varit och shoppat lite second hand nyligen, (vi gick mest dit för att André ville ha glass) visar vad jag köpte sen!

see you


det sker

Hejsan! Sitter i skolan för tillfället och försöker få lite plugg gjort. Idag ska jag ta ett pass på gymmet och sedan spendera kvällen hos David. Blir ingen blogg ikväll, vet jag har varit sämst, men så är det ibland. Imorgon återkommer jag!
puss

hej


har på mig en röd klocka som jag fick av mormor en gång i tiden

Hej! Längse sedan nu.................

Har haft en fin början på denna veckan, har inte gjort så mycket speciellt förutom att umgås med familjen och min kära pojkvän.

Idag har jag, helt appropå ingenting, varit ute på vägarna och övningskört! Alla överlevde så jag är nöjd.

Nu ska jag följa med min lillasyster till hennes farmor och agera lite frisör, vi får se vad mina konstärliga händer hittar på.

jag är inte konstnärlig alls.

PUSS


dagens




höga byxor, kort tröja, låååång jacka och röda converse i detta regnväder

Mamma tog dessa bilder, i'm impressed!


Hej hopp. Befinner mig i Falun på clash of...

imag0608_1301733 (MMS)

Hej hopp. Befinner mig i Falun på clash of mations med David, kommer vara här hela dagen, så vi hörs ikväll eller imorgon :)


new


Dessa skor kom jag hem med igår! Det är fullt dämpningssystem både fram och bak så nu kommer jag springa som en gudinna. Ska inviga dom ikväll :)

Nu ska jag klä på mig och dra och hämta mina kära ögonstenar på dagis. Det känns jätteskönt att vara hemma igen, trots att jag hade det så jäkla bra i Kongsvinger under dessa två veckor, men nu vet jag att jag kan packa upp alla mina saker och lägga bort väskor och allt sådant för en lång stund framöver, nu kan jag slå mig till ro här hemma igen, helt underbart!

Vi hörs senare!


RSS 2.0