kläppen livs



Nu har vi bytt stuga. I denna stuga skall vi nu bo i två veckor. Inte så pjåkig va?

Idag hade jag min första dag på KLÄPPEN LIVS. Gick riktigt bra! Helgjobb (och lov) är bordat för mig nu.

Än så länge är det bara jag och Amanda i stugan, men vi inväntar resten av klassen. Eller nej, resten av halva klassen.

Ikväll ska vi mysa med Wallander och grönsaker och dipp och imorgon halv nio börjar våran praktik. Jag kommer att befinna mig i skidskolan tillsammans med mandis.

Nu ska jag ut och springa i kylan. Hoppas ni har haft en fin helg! PUSS


lördagsmys

Hej hoppsan! Idag har vi åkt skidor från ca. två till halv sex. Nu sitter vi och tittar på Robinsonfinalen och de nybakade bullarna står och svalnar lite, jumm.

Kvällen blir inte så sen, ska nämligen upp och jobba imorgon. 08.00 börjar jag så det är kanske bäst att vara utvilad, på första dagen och allt!

Hoppas ni har en fin lördagskväll, PUSS

marsansåsen



Resan hit gick super. Det enda som var kämpigt var ALLL jäkla packning. Det var så jäkla tungt och det var en bit att gå från busshållplatsen till stugan. MEN vi överlevde vilket väl är det viktigaste? Vi hittade ett oöppnat, övergivet marsansås paket i kylskåpet som nu snart är tomt, humm, hoppas det smakade gott till den som har ätit upp'et som Amanda skulle ha sagt. Värmlänningen.. hihoo
PUSS


today i am wearing




t-shirt CARLINGS sammetsleggings ELLOS dunjacka CARLINGS boots DIN SKO halsduk ACCESSORIZE

Nu håller jag på att packa det sista. Åker om ca en timme! Hinner inte uppdatera mer innan jag åker, men jag kanske slänger upp ett inlägg ikväll. Hoppas ni får en toppen fredag! PUSS


ge mig tuggummi

Denna kvällen har gått ut på att plugga och packa. PANIK att jag ska vara borta i två veckor. Eller nej, det är inte panik, men det är verkligen PANIK att jag ska PACKA för två veckor. Även PANIK att jag inte har eget internet på två weeks. Gash, inte det lättaste. Vart är mitt tuggummi typ?  Men det artar sig, hoppas jag..

Nu är klockan väldigt mycket och jag ska upp om inte allt för länge.  Vi hörs imorgon, godnatt PUSS

störningsmoment



När jag var och sydde om mina leggings hittade jag den här katalogen och frågade så snällt om jag kunde kika. Jag hade sån tur att jag fick ta med mig katalogen hem och då har det uppstått ännu ett störningsmoment för mitt plugg. hmm. Okej, jag ska bläddra igenom LAREDOUTE sen ska jag PLUGGA


leggings/cykelshorts



Här har ni mina gamla leggings som nu är NYA cykelshorts. Väldigt nöjd blev jag! Kommer att bära dom med ett par strumpbyxor nu när det är så kallt, annars när vi drar till de varmare bräddgraderna kommer jag ha dom på bara ben. Väldigt viktigt att ha något oversized på överkroppen när man har dessa på sig!!!! Cykelshorts är en balansgång. Antingen är det skitfult eller så ser det riktigt bra ut. Gäller att matcha rätt!
Vad tycks?


sy om dom


Mami in action?


Sitter och lyssnar på tokio hotels ablum "humanoid". Förvånansvärt, men det är faktiskt helt okej. Har aldrig gett dom en chans, känns lite för långt borta. Men, jag tar tillbaka min åsikter om bandet (behöver inte tas upp här), det sista albumet är BRA!

Nu ska jag klä på mig och traska bort till en bekant och låna symaskin och sy om mina leggings till cykelshorts, restultat visas senare!
OVER AND OUT


nytt nytt nytt




sådär, tre par trosor och sammetsleggings från ELLOS. WELCOME TO MY CLOSET


dagens look?


Sjuklingen speaking! Är inte i skolan idag eftersom jag vaknade upp kass för alla slantar. Nu har jag i alla fall fått mig lite frisk luft och hämtat ut ett paket där det fanns lite goa grejer till mig. Det får ni se alldeles strax!

Annars är planerna för dagen att sy upp några gamla leggings till cykelshorts och sedan plugga massor. Längesen jag körde hemmaplugg..
PUSS


ERRRRRROR

ERRROR ERROR ERRRRROR. GAAAAAH, jäkla blogg.se. Inga bilder, knappt några inlägg går att ladda upp innan ERRRRROR. Nu får det vara nog


kvällslugnet



Nu har jag gjort mig klar för natten och sitter här med en TEkopp och SOFISmode. Kvällslugnet är nog det skönaste som finns.

Ska läsa lite turism innan jag släcker ögonen också, har TVÅ prov att ta ikapp. Time to study?
Ni kommer ihåg hur det var för mig förra våren va? Satt kvar men 18 STORA uppgifter när det var två veckor kvar av NIAN. Så ska det inte bli i år!

Hoppas ni får en godnatts sömn, PUSS


the look of today



Foto: Katrine Lie

Hoodie BIKBOK t-shirt H&M leggings BIKBOK ringar H&M

Nu är mina planer att utsätta min kära cykel för en halvtimmes svett och tårar, sen blir det en tekopp eller två framför teven kanske. Imorgon börjar jag halv ett, how awesome? LÅNG sovmorgon med andra ord.

Efter skolan idag blev det en 30 minutare i solariet och det gillade inte huden på min bröstkorg. ALL RED. Jaja, massa aloe vera och det är gone imorgon. PUSS


norska korvar



Sitter i vardagsrummet och har nyss ätit tre NORSKA korvar. STOR skillnad på NORSKA och SVENSKA korvar.
Funderar på att träna kanske.. Har hört att träning är i princip det enda som "tar bort" träningsvärk?

Ska hooka up med min fotograf också så om en stund bjuds det på en outfit. goodgood. Over and out. PUSS


27/1 10



God morgon! Känns inte som om jag har sovit alls inatt, är helt tung i huvudet. Men jag kan inte minnas att jag har varit vaken så det måste ha varit en väldigt kass natts sömn.

Idag har vi redovsning i engelskan som jag inte har koll på för ett ruttet öre. Får förlita mig på de andra och hoppas och tro att dom kan..

(sry för inlägget under? Blev väldigt emotionell, not like me. menmen lite känslor är väl aldrig fel att visa maybe baybe!)
Dags för frukost! PUSS


grief


Den här bilden togs i Oslo för lite mer än ett år sedan, och det jag genomgick då är obeskrivligt. Dagen innan denna bild togs fick jag beskedet att min pappa hade gått bort. Det var det tyngsta beskedet jag någonsin fått. Känslan av att förlora någon du håller kär går inte att föreställa sig om du inte har upplevt den, den är TOM. Innan jag upplevde detta trodde jag att man låg och grät dygnet runt ända tills man kom över det, men nu vet jag att allt går i vågor. En halvtimme efter jag fick beskedet kunde jag sitta och skratta. det har ingenting att göra med att jag tycker det som hände var roligt, nej det är för att alla reagerar på olika sätt och sorgen kommer i vågor. En dagen är aldrig den andra lik! Jag har också lärt mig att jag ALDRIG kommer komma över detta. Tomrummet kommer alltid finnas inom mig, men jag sörjer inte varje dag. Jag tänker varje dag, men jag sörjer inte. Sorgperioderna är upp och ner.

Jag vill säga till alla som upplever någon sort av sorg nu att aldrig ge upp hoppet! Hur hopplöst det än känns så kommer det alltid ljusare tider.

Jag tyckte allt var hopplöst
nu mår jag BRA


waste of time



Nu har vi precis kommit hem efter en kortis i Hunflens backar. Sitter här med en tekopp och kollar runt lite. Vet inte vad jag ska göra, är så sjukt slut, men ändå så sjukt rastlös.

Imorgon är det vanlig skoldag, ska bli skönt, få sätta på sig lite normala (läs: OCH NYA!) kläder och låta kroppen få vila! Plötsligt säger det pang sen blir jag världens muskelkvinna, så mycket träning som jag har fått på senaste. Det skulle väl vara snyggt? haha, yeah right.

snart PH, PUSS


fine winterday




Dagen har varit sjukt skoj! Bräda kommer jag åka mycket i vinter.
Men ni förstår väl nu, att efter två dagar med träning av muskler jag inte är van vid så är jag så jäkla slut i HELA kroppen (läs: och huvud!!!) att jag går och dåsar.

Är lite sugen på att åka skidor/snowboard ikväll i lilla backen här i Äppelbo, men jag vet inte om min kropp är med mig på det.

See ya, PUSS


what the problem is



God morgon! Sovit gott? För min del var det väldigt frestande att ligga kvar i sängen men idag ska vi åka bräda och det ska jag inte gå miste om.

Igår hade jag med mig varm oboy till fjälls och då var jag så vaken att jag blandade oboyen i termosen, vilket jag märkte blev väldigt petigt och krångligt. Självklart står mamma bredvid och skakar på huvudet åt mig. Idag ska jag ta med mig TE och då tänkte jag vara smart! Så jag kokade vatten och hällde över det i en kastrull och la tepåsarna i vattnen (som ni ser ovan). Det är ju smart, för då är det bara att hälla över det i termosen och bankers liksom! Men återigen stod min kära mor och skakade på huvudet... what the problem is?

Kommer hem i eftermiddag, vi hörs då! Sålänge tycker jag ni ska lyssna på ONE REPUBLICs nya album! PUSS


lc



Ni som har hängt med ett tag vet ju att jag prenumererar på VR. I det senaste numret är det självaste LC (Lauren Conrad) som pryder omslaget! Jag brukar inte se upp till människor för då blir det lätt att man gräver ner sig i avundsjuka, men om det är någon som jag verkligen tar inspiration av, karriärmässigt så är det LC. Hon är sjukt framgångsrik i modebranschen redan i en ålder av 24, impressive! Hon har även lanserat en egen klädkollektion vilket också är bra gjort, hon bor ju trots allt i L.A. bland tusentals andra grymma designers!
Creds to her


tillskott i garderoben





För att fylla ut tomrummen som finns här för närvarande så får ni en liten kik på vad som inhandlades i helgen.

Solhatten längst upp blir pricken över I:et (bokstavligt talat) på Gran Canaria om en månad(!!!!!)

Sen har jag lite avsikter med de gråa leopardmönstrade leggingsen längst ner. Dom ska jag klippa av och sy om till cykelshorts!
Sen tycker jag att kläder som bara hänger på galjar är så jäkla tråkigt, dom blir ju självklart mycket mer intressanta när dom sitter på, snyggt matchat och hela paketet!


hej hej hej hej

hej hej hej och hemskt mycket hej!

Idag har vi åkt längdskidor HELA dagen. Jag är sjukt slut i kroppen, in a good way! Eftersom jag inte är så jäkla duktig på längdskidor, så blev det SÅ många tippar idag. Jag har blåmärken på skinkorna och armbågarna, har även skavsår på hälarna, hejho!

haha, jag är väldigt rastlös och blir lite less på att tiden för att blogga inte finns till när vi är ute sådär hela dagarna. Men det har ni väl förståelse för? Kommer ju inte ditcha bloggen!

Nu är det 90210, see ya!

raaastlös

Good fucking morning YO.

Jag är så jäkla rastlös! Snart ska vi dra till min lovely gammelmormor och äta norsk korv. Runt fyra snåret sätter vi oss på en buss mot K-vinger och därifrån kommer vi att röra oss hemåt. Helgen har fått för fort, men det ska bli skönt att komma hem. Roliga saker som väntar actually! Imorgon ska klassen åka upp på fjället och åka längdskidor, how fun? På tisdag ska alla åka bräda, wiiiho!

haha, överenergisk är bara mitt förnamn. Nu ska jag packa TJING BOOOM

avatar avatar avatar



Avatar får en BIG tummen UPP! Jag vill leva i deras värld! Jag vill också bli kär i en stor, muskulös äventyrsfigur som vill rädda världen!

Nu är det nattmat på G, PUSS


make some more place in your closet



Fick med mig en hel del hem från stan idag, mycket basic och nödvändigt. Undrar hur jag ska få med alla kassar på bussen imorgon?

Nu är vi i alla fall hemma en sväng och ska snart äta middag sen bär det av på bio. AVATAR i 3D!

Hoppas ni får en fin kväll. PUSS


gårdagens


Skjorta H&M HERR ormleggings ÅHLÉNS oversize t-shirt JC

Ni får gårdagens IDAG istället för att den försvunna kameran blev hittad för en ynka timma sedan. Snart ska vi bege oss mot stan för lite shopping och ikväll ska vi gå och se AVATAR i 3D. Hoppas den är lika bra som alla säger!

Vi hörs senare fellows. PUSS


lejonet



Så såg jag ut i håret efter att jag blev attackerad av en liten rebell som nog ibland tror att han är ett lejon.

Tror ni att jag hann göra allt jag skulle idag? Yes det gjorde jag, tror jag..Jag började morgonen med frukost, sen satte jag mig vid telefonen och sökte lite sommarjobb, sen åkte vi och fixade nytt pass (såg ut som en gorilla på kortet, HAHA), sen kollade vi efter skor, sen tog vi en fika, sen åkte jag och solade, åkte hem en sväng sen satte jag mig på bussen till Oslo och här är jag nu. Tror jag hann med allt! Förutom att träffa studievägledaren. Jag ringde henne i alla fall, men hon var upptagen. So, good work Kamilla!


friday night

Hej ho! Nu är jag framme i storstaden. Eftersom ingen kamera blev med till Norge har jag inga bilder att bjuda på men ska se om det finns någon kamera här som jag kan låna så ni får looken. En glad Nelson var det som hoppade på mig när jag kom in genom dörren, vilken fin välkomst.

Hoppas ni gör något kul ikväll, friday night, game night?
PUSS

alla är vi olika

Haha, när vi satt på hemköp i Malung och väntade på bussen idag kommer den en riktigt läskig man in (såg ut som en uteliggare. Han hade slarviga och skitiga kläder och gick och mumlade för sig själv. Vi upptäckte snabbt att han mumlade någonting på danska och han kom emot oss och blev mer och mer upprörd i rösten. Han ställde sig framför oss och började babbla på. Han var jätteupprörd. De få orden jag snappade upp och jag förstod var " det er våldtekt" "det er seksuelt overgrep". Han kom närmare och närmare och det blev väldigt obehagligt då han stod och i princip skrek åt oss "det er våldtekt, seksuelt overgrep". Så jag tog till min manliga (läs: FARLIGA) (HAHA) röst och blåste i tummen så mina muskler blev större och sa åt han att sticka långt härifrån!

Han började sakta backa men fortsatte snacka, sen försvann han bakom en hylla men kom tillbaka lika snabbt igen och babblade fortfarande om våldtäckt osv. Han försvann och kom tillbaka ungefär tre gånger innan vi blev av med han. Den slutliga reaktionen från oss var ett jäkla förskräckt gapskratt. Haha, vilka människor det finns...

here i am



Nu har vi kommit fram. Eller vi har varit här ett tag! Resan gick snabbt och smärtfritt, precis som att dra av ett plåster. Jag sov i princip hela resan, är så otroligt slut i både kropp, själ och hjärna.

Just nu sitter jag här med en tekopp och kopplar av lite. Imorgon är det full rulle som gäller. Jag ska fixa nytt pass, boka möte med studievägledare, söka sommarjobb, sola, titta efter skor och också hinna umgås med farmor och tante. På kvällen bär det av till Oslo! Hoppas ni får en fin kväll. PUSS


travel-look


skjorta H&M HERR byxor ONLY hörlurar SKULLCANDY raggsockor MAMMA

Idag gick jag upp klockan åtta och satte på mig träningskläder och gick ut och sprang. Vilken fräsch start på morgonen! Känner mig hur pigg som helst. Nu har jag packat klart och ska vara snäll och gå och hämta min syster på dagis sedan bär det av till tåget som kommer färda oss till Norge. Eller Norge och Norge, först måste vi vänta i Malung i två timmar, kabooom..

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi ikväll! PUSS


skidjackan




Här har ni min nya skidjacka från WARP köpt på STADIUM. Den ser väldigt blå ut på bilderna men den är i princip knall-lila! NÖJD


Erika Johnson för café




Vad tycker ni om Paradise Hotels Erika Johnson som modell? Jag tycker hon gör sig bra som modell men jag gillar påklädda modeller bättre. Mycket mer spännande med modeller för olika deisgners. Glamourmodeller är inget för mig, många av dom får inte ens betalt..

Dock ser ni hur mycket make up och styling gör (retuschering också!!!) för såhär tycker inte jag hon ser ut i verkligheten. Natural's the best


weekendtrip

Hej! Hoppas ni ursäktar min dåliga uppdatering idag. Kan inte rå för att nätet krånglar. Skulle ju visa er min nya jacka, men det går så jäkla segt här så ni får se den imorgon förmiddag om det är bättre då :)

Jag kanske har glömt att berätta att jag åker till Norge imorgon? Vi åker ju utomlands om några veckor och mitt pass har gått ut och eftersom jag är norsk medborgare så får jag inte förnya mitt pass i Sverige, så det är det som ska göras i helgen. Åker till Kongsvinger imorgon och vidare till Oslo på fredag!

Vi hörs imorgon, godnatt PUSS

the look of this wednesday



skjorta H&M HERR byxor ONLY ringar GLITTER H&M

Hej hopp! Nu först vaknade jag för dagen... Nej, jag har varit i skolan hela dagen och var döslut när jag kom hem och däckade i prinsip på en gång. Sov från fem till åtta ungefär, hej nosleep inatt? Innan jag somnade får jag skylla på att nätet inte fungerade angeående den dåliga uppdateringen.


tonårsmödrar

Blev inte så mycket tid över till bloggning idag. Jag var ju på föräldramöte på mina barns skola och sen efter hemkomsten var det träning och matlagning, blöjbyten osv osv.

haha, nejdå, inga blöjbyten och inga barn på mig än på ett tag! Jag var på utvecklingssamtal med min mentor och min mamma och det verkar som om jag sköter mig bra i skolan ; ) Nu ska jag i alla fall sova tänkte jag och imorgon ska ni få se min nya skidjacka, den är fresh!

godnatt PUSS

hemma



Nu är jag hemma efter två dagars skidåkning. Har bråttom iväg på föräldramöte, jag har blivit förälder förstår ni.
PUSS


update

hej hopp! Sitter i en stuga i kläppen och tittar på 2 ½ men. Inväntar paradise ;) Har haft en heldag med skidåkning, från halv nio till sex. Är ganska slut i kroppen.. Men jag klagar inte, många andra sitter ju trots allt vid skolbänken och jobbar med matte.

Hoppas ni får/har en nice kväll, PUSS

i'm off to kläppen



God morgon! Nu drar jag iväg till Kläppen och stannar där tills imorgon. Hoppas ni får en bra dag, för det kommer nog jag få!

PUSS


godnatt

Nu är det dags för mig att krama kudden. Imorgon åker klassen till Kläppen och jag kommer stanna kvar där tills på tisdag då vi också har åkdag.
GODNATT PUSS

idag har jag på mig



skjorta GINATRICOT t-shirt H&M "ormleggings" ÅHLÉNS raggsockor MAMMA

Nu far jag på ljusparty. Jag fullkomligt älskar doftljus och det är tveksamt om jag kommer hem tomhänt. Ha en trevlig kväll! PUSS


dinnertime



Nu drar jag iväg på middag, tror det kommer bjudas på någon slags älggryta, jummy!

Runt sexslaget ska jag iväg på ljusparty, förhoppningsvis hinner jag hem emellan och ger er en riktigt the look of today! PUSS

the look of today, sneak peak



Eftersom min kära mamma verkar ha snott kameran (no hard feelings, det är ju hennes kamera) så kunde jag inte ta outfitbilder nu innan middagen. Men ikväll lovar jag er! Ni får en jäkligt kass webcam bild sålänge...

17/1 09

God morgon alla glada! Hoppas ni har sovit gott. Trots alla dramatik inatt så somnade jag på studs runt halv två. Jag har aldrig sett en riktig brand förut och det var verkligen det mäktigaste jag har sett i hela mitt liv. Eld är inte att leka med, fy vad hemskt det var att se...

Nu tänkte jag gå ut och löpa och ikväll är vi bjudna på middag, annars har jag no plans för dagen.
PUSS


äppelbokiosken

Usch va hemskt. Min mamma och hennes sambo var ute och gick och upptäckte att kiosken här i Äppelbo stod i lågor. Fy va hemskt, den mysiga lilla kiosken. Ska dra på mig jättemycket kläder och åka dit och se hur det ser ut....

shop till you drop



När jag har suttit här hemma idag och inte gjort någonting har jag faktiskt lyckats få till några kap. Detta ovan är beställt och förhoppningsvis påväg ner i brevlådan. Är helt fu**ing kär i tröjan, helt perfect, en fryd för ögat. 


snake


Syrran var jättesnäll idag och haffade ett par "ormleggings" (som jag kallar det) till mig. Nöjd!

Annars är mitt liv att jämföra med en Apelsin just nu, har så jäkla tråkigt. Gör absolut ingenting, därav den tråkiga bloggningen under dagen.

Hoppas ni har en trevlig lördagskväll! Nu ska jag träna, vet att det är sent men jag måste göra nåt innan jag svimmar av rastlöshet. PUSS


vem tar du inspiration av?



Jag vet att de flesta tar inspiration från bloggar numera. Modebloggarna konkurrerar ut modetidningar. Dock finns det ju så många olika stilar på olika människor. Skulle vara kul att veta vem ni tar inspiration från? dela med er i kommentarsfältet!

inspiration för killar



WOW säger jag bara. Inte ofta man hittar modebloggar av killar! Riktigt roligt att se att en kille ta initiativ och inspirerar och sätter trender för killar. Numera är det bara tjejer man ser som är trendsättare. Tråkigt för killarna.. Men killar, vill ni ha inspiration? Kika in här då.

raggsockor



Nu såhär på vintern så har jag ALLTID (nästan i alla fall) raggsockor på mig. Jag har lätt för att frysa om fötterna sen är jag en riktig sucker för raggsockor. Vet inte varför men jag har alltid tyckt att raggsockor är charmerande.. Lite fulsnyggt kanske. Tycker det är gulligt om dom är hemgjorda också! ............................


UPDATE
Hahah, skojar jag eller? Sitter jag och bloggar om raggsockor? Snacka om segt.. Ne, vad vill ni läsa om? Jag har pisstråkigt och har ingenting vettigt för mig. NEED HELP

detta pryder mig idag




Idag är det detta som pryder mig, spetstopp GINA TRICOT skjorta H&M HERR leggings GINA TRICOT

Nu har jag proppat i mig så mycket av mammas nybakde bröd att jag tror jag spricker (läs: och spyr) snart..
Tror på en skön "gör vad du vill" fredags kväll. Jag ska först och främst träna. Jag tycker faktiskt det är skitkul att träna! Om det inte blir Malung/sälen ikväll så blir det bara väldigt lugnt. Tänkte försöka ta mig till Sälen imorgon bitti, får se hur det går!
PUSS


patternleggings



Nästa gång jag beger mig ut på shopping ska jag bunkra upp med leggings i olika mönster. Tycker det kan göra en för övrigt tråkig look ganska cool. Alltid bra att ha!

Sitter i skolan och fick helg för två minuter sedan. Skönt? oh ja.

Ikväll blir det hemmamys (tror jag??) med let's dance och vise versa. Vi kan höras mer när jag kommer hem! PUSS

inspiration



Mina tankar var att jag skulle plugga lite turism nu, men böckerna ligger i skolan.. självfallet!

Så i brist på trötthet och något att göra så får ni här lite inspiration.

Imorgon är det redan fredag, är det bara jag som tycker tiden flyger iväg? man hinner ju inte med. Hoppas på att åka upp till Sälen i helgen och inhandla nya skidkläder och sen få åka lite skidor. Längesen nu, det börjar krypa i benen.

Hoppas ni får/har en god natts sömn så hörs vi imorgon! PUSS

inspo


grrrrrrrrrrrrrrrrr är det enda jag säger och låter det tala.

Nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa lite. Tog en powernap på nästan tre timmar så nu känner jag mig ganska pigg. Efter cyklingen är det TV och TE, check

bildbombning







Ser ni mig? (blå jacka vit mössa)







home

Nu är jag hemkommen! Har haft två riktigt roliga och lärorika dagar. Dock har jag nog varit väldigt naiv och trott att allt ska gå bra och att jag är jätteduktig så jag har varit väldigt nära att tippa ett flertal gånger. haha, men det var kul!

Jag är riktigt riktigt riktigt trööööttt så jag ska sova nån timme nu tror jag. Vi hörs ikväll :)

update

Hej hopp tänkte bara berätta att jag lever! Dessa två dagar har varit underbara! Strålande sol och fjällmiljö med glada människor, loveit!

Haha, gissa vem som lyckades krocka med ett träd även fast vi blev åtsagda att ta det väldigt lugnt? haha, antar att Kamilla får en sån adrenalinkick att hon inte kan behärska sig.. Det gick bra med både skotern och mig. Eller jag fick en skada och jag tror den heter skrattsjukan?

Vi hörs när jag kommer hem imorgon :)

12/1 10 skoterutbildning

Nu åker jag på skoterutbildning i två dagar. Bloggar igen på torsdag kväll! Hoppas ni får två sköna dagar så hörs vi.
I'm off


dom här ska med



HAHAHAH, dessa snygga härliga läckra... eh name? hahaha, dom ska med i alla fall

packing damn it



Sitter här och tuggar tuggummi för fullt och är lite stressad inför morgondagen.. Imorgon ska våran klass på snöskoterutbildning, haha yes that's right(!), och jag har ingen aning hur mycket och vad jag ska packa. Och när jag blir stressad så tuggar jag tuggummi, gärna tre/fyra åt gången. Sen är det inte så jäkla lätt att få översikt över det man ska ha med sig när garderoben ser ut som ett bombnerslag. Nej nu åker det in ett par tuggisar till sen måste jag fortsätta.....

today i'm wearing



Idag glider jag runt i detta, jeansväst H&M skjorta H&M HERR byxor ONLY headphones SKULL CANDY raggsockor A LA MAMMA.

Såg att någon undrade vilken storlek jag kör med på skjortorna.Jag vill ha storlek på skjortorna, tycker det är finare då de är lite större och i och med att jag köper dom på herr avdelningen (anser att skjortorna är snyggare där) så är dom ju stora i storlekarna redan så jag kör på medium. all clared up?

Nu ska jag köra ett träningspass och sen ska jag faktiskt försöka plugga undan lite. PUSS

11/1 10 orange nails


Sitter nu i skolan efter ett lååångt jullov enligt min mening. Tycker många klagar över att lovet har gått för fort, men jag tycker det har gått väldigt segt. Det är skönt att vara tillbaka i gamla rutiner och ha någonting att göra för en gång skull!

Tror ni att jag lyckades bra med att vända tillbaka dygnet? hm, om man säger såhär, jag somnade efter mycket vändning och vridning och suckande klockan halv tre inatt. Dvs 4 timmars sömn för mig. Aja, hoppas jag är tired ikväll..

ha en fortsatt trevligt dag! see ya when i get home

what to wear




Sitter här med en tekopp och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. Jag tror jag är skjortsugen, och sen jeansvästen över. Det blir nog bra, känns lämpligt i förhållande till den hemska kylan som vi har här i trakterna. BLÄ, är det någon som har under femton minus?

twilight by stephenie meyer



Nu är jag inne i en twilight-crush igen. Har sett filmen säkert 175 ggr och håller även på med den första boken nu. Förvånande att jag inte sett New moon faktiskt, men jag är lite av den typen som tycker om överraskningar och jag älskar att vänta med det bästa till sist, och då så länge som bara möjligt typ. That's me! Jag måste vänta till det perfekta tillfället att se New Moon!

Jag blir ju helt tagen av Robert Pattinson i twilight, han är så mystisk. grrrrrrrr

tell me some fun stuff



Känner mig på lite "lovemyself" humör. haha, nej men jag har så tråååååkigt. Ja, jag vet! Jag är i akut behov av att skratta, MYCKET. Kan inte ni snälla dela med er av den roligaste grejen ni har upplevt eller en rolig historia eller bara något fjantigt trams ni hittar på bara? I need some humor!

Så, berätta något roligt :)

christmasnewyaerstyle


Här får ni en sista kik på jul/nyårslookarna på ett tag. Körde ganska svart, tycker ni inte? Dock tycker jag att dessa två outfitsen passar bra till vanliga festligheter också. Jag tycker det är så överskattat, framför allt nyår. Det är sååå stort och man ska vara så hiiimla uppklädd. Äsch pyttsan, klä dig med något du skulle kunna använda på en vanlig utgång och tillsätt några tunga accessoarer bara?
Måste säga att jag är ganska nöjd med dessa ovan och det bästa är att alla plagg kan användas till så mycket annat också, melove!

bssst, vad tycker ni om nya headern?

10/1 10



God morgon! Idag mår jag lite lite bättre. Har sluppit en natt där jag har frusit ihjäl i alla fall.

Imorgon börjar skolan, och ångesten som alltid har funnits där i samband med att skolan ska börja efter ett lov och så finns inte nu, måste ju vara ett tecken på att man trivs bra i skolan?

Nu ska jag gå och kika om jag får i mig nån matbit. Igår fick jag inte mig någonting så jag känner mig så jäkla tom.
Vi hörs senare :*

9/1 10




Hejsan hoppsan säger en jättesjuk Kamilla. Tar tillfället att blogga då massa tabletter har drogat ner mig ett tag, har haft brist på ork hela dagen.

Jag ligger i vardagsrummet och knarkar cola och värmer mig vid brasan. Jag vill faktiskt be den fruktansvärda kylan att dra långt åt helvete, det är dens fel att jag har blivit förkyld och febrig. Mitt rum är typ dåligt isolerat eller något så jag har legat och frusit HELA natten, vilket har gjort mig förkyld.

Hoppas ni är friska och njuter av lördagskvällen!

fireplace


Sitter här och bloggar framför the fireplace. Fryser jättemycket, och det är inget mindre än feberfrossa. yeeej
Men feber kan jag stå ut med om jag slipper magsjuka..

Vad händer ikväll allihopa? Är det nån ,som jag, som bara ska titta på tv och ta det väldigt, väldigt lugnt?

Hoppas ni får en bra kväll i alla fall, pusss *

bloggtorka


Farligt snygg

Ni missar väl inte let's dance ikväll på tv4?

Jag lider av världens bloggtorka. Vad ska jag skriva om????! Jag är helt tom. Men min vardag består av absolut ingenting just nu. Jag håller i alla fall på att planera mitt år för fullt. Nu väldigt snart ska jag börja sälja heminredningsprodukter från perfect home. Det här året är lika med nya möjligheter. 2010 ska vara fartfyllt och framgånsrikt!

barneskolen



Det här är ett klipp från det näst sista, eller sista året i Norge. Våran klass hade föreställning för föräldrar och släkt, och här står jag och en kompis som heter Andrea och leker lite!

ännu en film från the old days



jag tror vi var lite sexfixerade..

GAMLA dagar

Fick för mig att kolla gamla band från stendåldern typ, nej men typ fem år tillbaka. HAHA, va mycket som händer på bara några år! Har suttit här och skrattat åt hur mycket konstigt vi gjorde på den tiden. Sjukt kul att vi faktiskt filmade så mycket som vi gjorde. Här kommer lite pics och en video till att börja med!

jag för nästan 6 år sen

jag och Matilda uppträder med fin sång. (matilda till vänster, jag till höger)

nyhetsreporter i Thailand. Hahah, ja ni ser väl vem det är?

Jag och Truls har en intressant diskussion om hur man har sex, haha, har också filmat det, tänkte ni skulle få se det sen




fler filmer kommer senare...

negativ energi

Hejsan!  Här vaknar jag med halsont och känner mig illamående. Halsont kan jag stå ut med, men illamående, blääää. Har jag också hamnat i skiten nu?

När vi ändå är igång med det negativa kan jag säga att jag avskyr vintern just nu och längtar efter sommar. Vinter till all ära, men nu är för KALLLLLLT. Eller idag verkar det inte vara lika kallt som de andra dagarna den här veckan, men still way to cold!

Hoppas ni har haft en trevlig förmiddag :)

min fotograf är sjuk



Varför ni inte har fått några bra och roliga bilder idag har en bra förklaring. Min kära syster till fotograf (vänster på bilden) ligger insjuknad i magsjuka. Det är hon som tar de flesta bilder på mig som är till bloggen. Hon var väldigt noga med att ni skulle få veta det (bssst, det ligger nog i brist på uppmärksamhet så hon vill nog få sitt namn lite synligt, men säg inte att jag sa det..)

sömnproblem



Nu har jag tagit mig en dusch och kokat en kopp té så nu ska jag titta på de avsnitten av paradise som jag har missat. Sen funderar jag på att sova tidigt idag efter alla dessa "uppesittar" nätter. Men wish me luck, jag kommer inte kunna somna, har fått sömnproblem på senaste tiden tror jag. Haha, stackars mig

nike



ready efter lite träning. Funderar på om jag ska gå och äta en delicious paj mamma har gjort, är inte hungrig, men det är väldigt frestande. hmm

Annars har jag noll inspiration alls för tillfället, hoppas ni överlever

dåliga rutiner

haha, god morgon! shit, idag sov jag för länge. ooopsi, menmen

Idag ska jag bara ta det lugnt här hemma, haha som vanligt, ni såg kanske mitt panikslagna inlägg inatt. Magsjuka går ju i vårat fridfulla hus, så jag ska tvinga mig ut i den stickande kylan och gå en promenad, har hört att det är bra om man vill hålla sig frisk? Och sen fick jag ett tips i en kommentar att jag skulle äta vitpepparkorn, så det ska jag göra, TACK FÖR TIPSET!

vi hörs senare!

spyru

nejnejnejnejnej!!!!!!!! Nu är det tre i min familj som har fått magsjuka, FAN

Fattar ni vilket helvete jag har framför mig? Om jag blir smittad vill säga. RÖVEN

jag vill inte :(

the look of today


Eftersom jag fick några frågor om vart mina kläder kom från angående gårdagens outfit så får jag väl dela med mig av vart dessa kläder kommer ifrån, Tröja från H&M, byxor från vila

PS. Skjortan som jag hade igår är från H&M herr

winterland



hahahahahah, yapp, det är mina ögon, det är så jävla kallt ute


Har precis kommit in från en långpromenad i det farligt kalla vädret. Hahah, ni såg väl mina ögonfransar? och håret på bilden över också, det är svinkallt!

Nu ska jag träna och sen ska jag sätta mig med årets första veckorevyn och bara koppla av lite. Haha inte för att jag har brist på tid för avslappning för jag har knappt gjort annat det här lovet, men man ska väl passa på ;)

5/1 10

god morgon! Det blev ännu en sen kväll/natt. Tycker lite synd om mig själv eftersom skolan börjar snart och jag har vänt helt och håller på dygnet och av erfarenheter vet jag att det är lättare att vända på dygnet än att vända tillbaka det. wish me luck

Nu ska jag titta på pradise som jag missade igår (glömde bort).

GRATULERER MED DAGEN ONKEL :)

kvällens look


gräsklippare

Nu är mitt rum shining och det är jag med ;) Efter ett bad med gräsklippning, nej rakning menade jag, så känner jag mig ganska len och skinande, haha.

Nu har jag inget speciellt alls att göra. Lite senare blir det film :)

En dagens outfit kommer att dyka upp om en stund!

puss :*

Bathing Pug



Tomas og Henriette, dere må nok skaffe dere et badekar! hahahahaha

vardagssysslor

Hej på er!

har precis varit ute på långpromenad med syrran. Solen skiner idag, hur skönt som helst! Nu har jag lite tråkiga grejer som behöver göras, först ska jag städa badrummet, sen ska jag städa mitt rum, och det vill säga damsuga (nej, just det, vi har inga damsugarpåsar så jag måste SOPA, hahahaha), tvätta golvet, damtorka, blabla. fy BLÄ. Hatar att städa

Aja, time to sätta fart. Linda Sundblads nya singel Let's dance får gå på repeat. Har ni sett reklamen med Elin Kling där den låten spelas? Den är fresh!


notting hill



Efter att ha sovit i ett par timmar såhär på kvällskvisten ska jag nu gå ut med lilla vovsen och sen ska jag koka en kopp te och titta på söndagsfilmen på trean! Jag har ju blivit kär i den filmen, och i Hugh Grant, men det har jag alltid varit.

21.00 på trean gott folk! Puss på er och trevlig kväll :*

nyårsoutfiten



På nyårsafton slängde jag ut outfitbilder i allhast och hann aldrig berätta vart allt kom ifrån, so here you go!

Kavaj - köpt i somras på H&M
Spetstopp - Gina tricot
kjol - Gina tricot
kedjor och ringar - H&M och Glitter
ballerinapumps - din sko

söndagsmys



Efter en lång springtur ska jag nu lägga mig under täcket med twilightboken och bara ta det lugnt. Nu är det vacation my friends!

hahah, lägg märke till mina fina, ordnade naglar!

söndagsmys



Efter en lång springtur ska jag nu lägga mig under täcket med twilightboken och bara ta det lugnt. Nu är det vacation my friends!

toppen av lathet

hahaha, jag måste skratta åt mig själv. Jag gör i princip ingenting på dagarna och skulle lätt kunna slänga upp några roliga inlägg här. Men jag är så lat att jag inte ens orkar att röra min händer och fixa ett okej inlägg. Är det toppen av lathet tro? haha

Idag ska jag dra ihop något roligt hoppas jag, men först ska jag ut och springa!

good day, bad day?

Hej hopp gummisnopp

Som jag skrev i föregående inlägg så slappar jag till max idag. Somnade runt tolv tiden, efter frukost, och sov till två. Sen har jag bara slöat. Vet ni hur skönt det är? älskar sånna dagar.

Fast nu känner jag mig jävligt uttråkad och rastlös. Jag börjar även bli irriterad och frustrerad på personer som jag inte borde lägga ner energi på. Ska nog träna, det låter bra

2/1 10

God morgon! Inga olyckor idag än så länge, kanske klarar mig idag men tanke på den häftiga olyckan med kaviartuben igår..

Idag känner jag bara för att kura ner mig under täcket och ha filmmaraton, hela dagen. Är på riktigt vila humör.

Hörs senare, puss

Snappp

Hej och hopp!

Den här dagen har jag inte hunnit med alltså, SNAPPPPPP så är den borta. Jag funderar på att sätta på en film och bara sooomna skönt.

Annars har jag beställt tågbiljetter till Stockholm nästa fredag! Ska åka och hälsa på Erika över helgen :)

Pusss godnatt

ett års skillnad


Nyårsafton 2008-2009


nyårsafton 2009-2010

Dessa två bilder säger ganska mycket om vad 2009 har gjort med mig som person. För ett år sedan var jag lite inskränkt i mig själv, inte tillbakadragen men inte så jätteframåt heller, jag var inte så självsäker.

Nu efter ett år med mycket motgångar och medgångar och massa nya erfarenheter har jag växt som person och mognat och blivit mycket mer självsäker!

nyårsafton 09-10



hahah, man måste ju bjuda på sig själv







Dessert A LA Kamilla och Truls


Tomas tyckte att han var så fin i mittbena och slickat

Men det tyckte inte vi så Katrine höll i huvudet och jag rufsade

Fina flickor

haha, som ni kanske redan har märkt så är inte jag den som goes serious när kameran åker fram

12 slaget

SKÅL OCH GOTT NYTT ÅR


hopp


Vi skickade upp två ljusballonger, en för mammas kusin som gick bort för några år sedan och en för våran pappa som gick bort för ett år sedan♥

fresh start?

Halloj! 

Min dag börjades med frukost, ganska normalt va? Jag tog en rostad macka och skulle försöka klämma ut det sista som var kvar i kaviartuben. Jag tog i och tröck allt jag kunde, och precis på sekunden då all kaviar sprutade ut vred hela tuten sig mot mig och jag blev dränkt i kaviar, JÄTTEMYSIGT! Jag tror kaviar är den äckligaste doften som finns i hela världen.

Inte nog med det, jag skyndade mig självklart till duschen för att få bort den äckliga stanken. Jag börjar med att sätta på duschen så den hinner bli varm. När jag kliver in i duschen i all hast spolas världens kallaste vatten på min rygg. Alltså, en väldigt bra början på 2010, detta bådar inte gott...

RSS 2.0