last day


Hej! Hade en mysig kväll hos Trine igår bara så det är sagt!

Skulle väl bara säga att jag kör min sista dag på praktiken imorgon vilket känns väldigt vemodigt i och med att jag har blivit att trivas så himla bra där! Praktiken på G-sport har verkligen varit min bästa praktik någonsin, det har varit så jäkla bra!
 
Men självklart blir det också skönt att komma hem, saknar alla där hemma jättemycket.

Nu ska jag dricka te med farmor och sen bär det av ut på en joggingtur :)


hej hå


Beeebis

buus

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag :) Jag har själv haft en körig dag, på ett bra sätt! Först jobb, sedan väntade jag på Trine en timme innan hon blev klar på sitt jobb, kollade lite affärer och så under tiden. Sedan drog vi upp till Bestefar (morfar) m. fam och kollade på det lilla fölet som ni ser ovan (uuuuuursöt) och sedan följde jag med Trine på ridträning, så ja, kvällen gick bort ganska snabbt. Nu sitter jag hemma hos Trine och skall även spendera natten här, mys!

För er som inte vet vem Trine är så är det min mammas lillasyster, moster som det så fint heter. Känns konstigt att säga moster eftersom det bara är fyra år mellan oss och att vi har växt upp ihop!

Vi hörs imorgon!


nytt


Magkort T-shirt med fransar, matchas snyggast till höga, slitna jeansshorts och en slarvig knut i håret

Söt jumpsuit att använda i sommar bara som den är

kostyminspirerade byxor med hög midja och rosett, matchas till den klassiska skjortan eller en simpel vit t-shirt (båda instoppade så de snygga detaljerna vid midjan syns!)

Alltihop från Bikboks rea, allt som allt blev det 297 kronor, ett KAP


Specialbeställning från kajsa helene eriksson "några fina bilder från norge"












Såhär har min dag sett ut. Två olika loppisar och en eftermiddag med norsk pölse og lompe och massa mysprat hos Oldemor

Nu lämnar jag Oslo för denna gång, vi hörs i Kongsvinger!


I oslo


trine och henriette

Hej! Varit fullt upp de senaste dagarna. Igår efter praktiken åkte jag raka vägen till Oslo på födelsedagsfest med släkten, riktigt trevligt faktiskt, inte ofta vi träffas. Idag tog vi en sen morgon och begav oss ut på stan vid två snåret och kikade lite affärer, hittade lite grejer på rea, men annars var det bara skönt att vandra runt i och med att det var så fint vårväder!

Nu ska vi äta lunch (höhö) och sen blir det middag lite senare!

PUSS


Ibland är det gott, ibland är det ej


Hade precis kommit in från en 45 minuters lång powerwalk och möts av detta på köksbänken, ibland känns det för bra

Hej på er! Kvällen har varit skön. Tog mig en powerwalk, duschade och packade in håret och hade sedan te-kalas med farmor framför lyxfällan. Nu ska jag gå och lägga mig väldigt strax!

Det enda som känns lite drygt för tillfället är att jag saknar David helt otroligt mycket, vi lyckas alltid vara på praktik på olika veckor och vara på olika ställen hela tiden, så nu har det blivit liiiite för mycket. Miss you!

Har egentligen inte så mycket att säga så jag tror jag sätter punkt här innan det blir för mycket dösnack.


Vi hörs imorgon! PUSS


årets första förbrukning och sportig lärdom


Årsdebut för de röda conversen today

Hallo! Hur mår ni? Jag mår jättebra! Har haft ännu en bra dag på G-sport, lär mig lite nytt varje dag i och med att att det är ett annat sortiment än vad jag är van vid, så det är superkul!

Nu har vi nyss ätit lite traditionell norsk mat, fiskekaker og poteter med smeltet smør, så nu väntar jag på att matkoman ska lägga sig lite så jag kan bege mig ut på en springrunda.

Annars så löper veckan mot slitt slut, typ, och på fredag efter jobb åker jag raka vägen till Oslo och träffar lite släkt där. Kongsvinger ligger ju bara 10 mil från Oslo så det är inte långa vägen med buss.

Hoppas ni har det bra allihopa! Får se om vi hörs mer ikväll, annars kikar jag in och säger hej imorgon :)

KRAM


dagens detaljer


dagens lunch a la norgevis, så ser det ut. Ni anar inte vad bortskämda vi är i sverige på den fronten (på skolorna tänker jag mest då)

dagens kvällsklädsel

Fick några underbart snygga slippers, som vi så fint säger på norska, av farmor

arbetsplagg


bortskämd i vårens stormsteg



Nemen tjenare!

Okej, andra dagen gjord. Idag gick det ännu bättre! Kände mig lite mer säker på saker och ting, tog mest hela gårdagen till att gå runt och bekanta mig lite, så idag blev det en liten knuff framåt. Tiden gick så fort också, hade någonting att göra hela tiden, det gillar jag!

Apropå ingenting så är det helt sjukt varmt här, är det det hemma också? Här var det 8 plusgrader halv nio imorse!!! Allt bara smälter bort, det regnar från taken. Inte mig emot, våren får gärna komma på riktigt nu!

Jag tycker det är så mysigt att vara här hos farmor och farfar, så skönt att det blir över en längre period också, annars brukar det bara bli ett par dagar. Man känner sig som liten igen när man är här, blir jätte bortskämd, men det är tillåtet ibland, tycker jag... ;)

Hoppas ni har det bra vart ni än är och att ni njuter av att våren kommer med stormsteg!


blÄ

röv blogg.se

9 more to go


Hej på er! Hann ju som sagt inte blogga innan jag var tvungen att ge mig av igår. När jag kom fram på kvällen igår var det bara en massa prat och kvällsmat som stod på listan, sedan blev det inte alldeles försent heller i och med att jag skulle upp och göra min första praktikdag på G-sport idag! Dock blev det sovmorgon, börjar inte förän tio, ren lyx. Det gick bra idag, lite nytt och sådär, men det kommer jag fort in i! Efter jobbet mötte jag upp tante (faster) och hennes pojkvän för att skaffa mig ett norskt kontantkort. Sjukt nödvändigt, blir ju så dyrt annars.. Så nu är det fixat! (thank you tante)

Ska gå och lägga mig och läsa lite nu, börjar bli lite trött. Just det! Först idag drog jag fingrarna ur rumpan och läste Elin Kling och Jonna Berghs nya magasin "styleby". Riktigt impad blev jag! Trots att dom är väldigt insatta i branschen är det svårt att kasta sig in i något så riskfyllt som att skapa et helt nytt modemagasin. MEN det var riktigt, riktigt bra. Lite av allt tyckte jag det hade så jag rekomenderar verkligen er som inte läst det att göra det! Lite elle-inspirerat, fast ändå eget.

Vi hörs imorgon mina vänner, PUSS


Hej! Hann inte blogga innan jag åkte, hade...

Hej! Hann inte blogga innan jag åkte, hade skidskola hela dagen! Men nu är jag strax i Norge. Vi hörs imorgon! :)


god natt


Okej, nu tar jag kvällen. Är sjukt trött och dagen har varit lång, men alla tummar upp för denna dagen, väldigt skön!

ses imorgon, puss och kram


dagen som den var







taday


Har haft en underbar dag i Hunflen! Det har varit så himla fint väder, jag och mamma satt mot en vägg hela dagen med solsteken rakt i ansiktet, och bara pratade och hade det skönt. Solen var verkligen varm, det var så bra!

Efter Hunflen bjöds det på dundergod middag hos Kajsa och Andrés farmor, och nu sitter jag här hemma och kollar in körslaget, tycker det är lite roligt.

Ska börja packa lite smått, åker ju till kongsvinger imorgon och stannar där i två veckor, skall nämligen ha praktik på en sportbutik där. Skönt att få så mycket tid, vilket man inte får annars, ska bo hos farmor och farfar så det blir mysigt!

Lägger upp lite bilder från dagen alldeles strax, stay tuned!


ledig dag


Hejsan hoppsan! NU kan vi pusta ut och ta ett stort kliv in i helgen. Känns jätteskönt!

Jag har varit ledig idag, trots det, som jag nämnde tidigare, har jag varit i skolan. Glömde dock massa papper hemma så jag kunde inte jobba så jag lade mig i en soffa i biblioteket och kollade web-tv, haha varför göra det hemma när du kan göra det i skolan typ.

Vid två snåret, efter syobesök, drog jag till gymmet och tränade i  ungefär en timme, och nu är jag hemma, nyduschad och pigg!

Om circa en timme ska jag gå till gymmet här i Äppelbo och lägga mig i solariumet en stund, ska bli himla skönt, är lite frusen så lite solarievärme blir helrätt.

hörs sen!


MYS MYS MYS


på frukostbordet imorse

God morgon! Idag är jag ledig och njuter av det till fullo, i skolan. Jag har nämligen bokat tid med studievägledaren klockan 13.00 och sedan går det en teater vid tio som jag vill se, så varför inte. Tycker det är ganska skönt att bara sitta i skolans kafeteria och ta det lugnt!

Efter mötet med syon ska jag byta om till träningskläder och köra lite styrka på gymmet, sedan mot kvällningen blir det hemmamys med familjen!

Haha, på tal om mys. På radion imorse var det en som berättade om att han hade en vän på facebook som alltid släppte så roliga statusuppdateringar, och bland dom som var det något i form av "Nu har jag börjat förstå facebookspråket! Skriver man att "jag sitter och myser" betyder det att man har så jävla tråkigt och skriver man att "i helgen blir det bara massa mys" betyder det att man inte har ett jävla skit att göra"

Så alltså, hemmamys ikväll, jag har inte ett skit att göra, men därmed inte sagt att jag vill göra något annat!


it was



Såhär ser det ut för mig nu, nyss  (eller nyss, lade upp första bilden för typ två timmar sedan) ätit en sallad och nu sitter jag och läser lite tidningar!

Satt med ett sjukvårdsprov i nästa tre timmar idag, tre sjuka timmar, 2 timmar och 45 minuter för att vara exakt. Jag var så sjukt less på det där provet tillslut att jag bara ville kräkas all over it. När jag kom hem var jag tvungen att rensa huvudet lite så jag sadlade om till träningskläder och begav mig ut på en powerwalk/joggingtur på ungefär en timme. Himla skönt!

Nu ska jag plocka ihop lite i mitt rum och sedan gå och lägga mig och läsa lite. Har en engelsk bok på över 500 sidor att läsa inom en månad. haha, det blir intressant att se om det är möjligt. Jag brukar oftast läsa typ 20 sidor och sedan lägga av. Ah, men som sagt, intressant.

Hoppas ni har haft en bra dag!


today today on me



Såhär såg jag ut idag. I min nya jacka också, gillar den! Dock är den en riktig hår-raggare. På lunchen idag så häpnade Amanda över att det var så fruktansvärt mycket hår på ryggen, och tro mig, det var hur mycket hår som helst. Har ingen aning om vart det kom ifrån, men hår var det. Nu är det bara att släpa med sig en roller i fickan!

Jackan är av märket VOLCOM och är beställd från JUNKYARD.SE. (finns tyvärr inga av dessa jackor kvar på lager, tror ej det kommer in fler heller i och med att jag köpte min på rea och hade turen att haffa den sista)


dagens bild och effektivitet


denna bild står för dagens bild. Tom, Isac och Amanda

Hejsan! Sitter i skolan och jobbar på för fulla muggar med vårat projektarbete, som innebär tre olika informationsfilmer om säkerhet i fjällen. Vi började lite smått imorse att spela in en sjukvårdsfilm, men allt gick emot oss så nu sitter vi inne och redigerar!

Snart är det lunchdags, och sedan ska jag skriva prov. Tycker om när det händer saker, tycker om när det känns effektivit, det gör det nu, det är bra.


sleep tight


old pic

Nu går jag och lägger mig med några tidningar! Tycker det är så sjukt skönt att ta kvällen tidigt, man blir så mycket piggare dagen efter. Ska bara byta ut innehållet i min väska innan jag hoppar till sängs, från träningskläder till utekläder, för imorgon blir det filminspelning ute i snön för alla slantar!

Puss och Godnatt!


fylld dag



hej, sitter och äter kvällsmat, som ni ser!

Min dag i korta drag; Skola, IDfoto, gym/simning med Manda, hemfärd och här är jag nu!

Nu tänkte jag plugga lite sjukvård, eller snarare repetera lite. Tycker sjukvård är sjukt roligt så det sitter nog hyfsat, men lite repetition är aldrig fel!

Hoppas ni har haft en bra dag, jag kanske kikar in och säger godnatt senare, kram :)


jätte stor sol


skinnshorts, strumbyxor, dr martens, vit skjorta, dunjacka, dataväska, solglasögon

Hej hopp! Nu är jag hemkommen från en lång skoldag. Lite slut och seg i kroppen men ska alldeles strax ge mig ut på en långpromenad med Katrine, förhoppningsvis piggnar jag till.

Tänkte ju inviga min nya jacka idag, men det var inte aktuellt efter att ha kollat på termometern imorse som visade 18 sjuka minusgrader. Det var ju dumt.

Nu ska jag ta mig lite käk


Bloggen kastar om

Scrolla ner lite så hittar ni inlägget där jag har bildbomtat från resan, bloggen tycker om att kasta om ordningen lite idag så bli inte förvirrade!

tummen upp för det


Hejsan hoppsan! Min dator är väldigt seg för tillfället så det tar sådan sjuk tid att lägga upp bilder från Jämtland, men snart så snart så, håll ut!

Har haft min vilodag idag i och med att jag ännu ej haft en sådan efter hemkomst, tog för en stund sedan en fika med mamma och Katrine på Äppelbo Wärdshus, väldigt skönt, och nu ska jag ta en te kopp och en tidning och sätta mig i sängen. Är väldigt trött så kommer förmodligen somna snart så då bestämmer vi att alla bilder från Jämtland kommer upp här imorgon!

Nu checkar jag ut, vi hörs imorgon, PUSS


jämtland


Fjällstation storulvån

Blåsigt på första toppturen (tog inga bilder på andra toppturen i och med att man inte såg skillnad på snö och himmel och att man bara såg några få meter framför sig, sjukt)

Fina tjejor i tält

eyebrow



matlagning

Fulaste mössan

kortspel på kvällen, alla i ett tält

Topptur nummer tre, denna dagen var det så sjukligt fint väder


Lite lurig bild, man kan ju tro att vi har nått toppen, men det har vi inte, låtsades lite



vackert

Isac gillar att luncha i underläge


NU är vi på toppen, bara ett härligt åk ner kvar. Och tro mig, det var sjukt härligt att åka ner i detta fina väder och den fina snön.

Det har var nog den godaste fika jag någonsin intagit, tänk er att man sovit ute en halv vecka och lagat torr påsmat som blir kall innan du hinner sätta i gaffeln, endast uppvärmt snövatten osv, sedan kommer man in från en lång topptur, man är slut i kroppen, får äntligen komma in i värmen och sätter sig ner på rumpan och käkar en fet chokladboll som är den godaste du någonsin smakat och dricker en stor kopp med kaffe som också är det godaste du smakat, ja, bilden ger mig lite lyckorus.

Vi kom in från toppturen vid ungefär halv ett, så resten av den dagen grävde vi oss sittplatser i en snöhög och la dit ett liggunderlag och solade våra näsor i tre timmar. Helt underbart!
nedan följer lite bilder från den eftermiddagen, som enligt mig var den bästa.





Klas som vann tävlingen fulast mössa vann klättring på naturssten inne på fjällstationen

Middag inomhus, obeskrivligt skön känsla (detta var alltså på torsdag kväll, vi hade sovit i tält sedan måndags)

dessert


Sova i sängar!!!!!!!!!!!!

På fredag morgon tog vi våran packning och gick iväg till en vinddriva för att börja gräva våra bivacker. Amanda slog alla med mest packning



in action



Dessa två tyckte det var väldigt varmt, tydligen


Grävde ut våra rum på sidorna


Amanda på morgonen efter en skön natt i bivacken

Min och Amandas dubbelsäng

Om vi ville fick vi på morgonen testa att ha sönder våra bivacker, och den chansen lät inte Isac gå till spillo, ni ser ju ovan hur det gick, detta är alltså endast hans ben dinglande från taket på bivacken

Klas grävde och drog

Och tillslut kom han ner

Ett glatt gäng påväg hem halv åtta på morgonen

Haha, jag ser helt översliten ut, och det var jag. Här stod vi på parkeringen efter bivacknatten och skulle bara slänga in vår packning i bilen, byta om och sedan åka hem, var helt överlycklig. Visst såg jag ut som en pilgrim? och den där mössan, ja den tog mig igenom många hårda stunder, tycker ni inte att JAG borde ha vunnit SNYGGAST mössa??? Jag var dock nominerad till kategorin fulast mössa, orättvist.


En snabb sammanfattning av resan; Resan pågick från måndag till lördag. Måndag till Torsdag sov vi i tält, tisdag, onsdag, torsdag gick på en topptur om dagen, torsdag natt till fredag sov vi i en stuga, hela fredagen grävde vi bivack och fredag natt till lördag sov vi i bivackerna.

Första halvan på resan var jättetuff, alltså alla tältnätter, det var dåligt väder och ganska kallt. Andra halvan var hur rolig som helst och den skulle jag kunna köra om hur många gånger som helst!


kroppen är mör och fin



Hej på er! long time no see.
Kom hem i lördags, alldeles utmattad som ni säkert kan förstå, och då talar bilderna ovan väldigt bra för vad som mötte mig. Landskamp och födelsedagsfirande med apgod mat och massa tårta. Helt perfekt efter en vecka med torr påsmat och nudlar!

Om ni undrar vad landskampen gick ut på så hade vi besök från Norge i helgen och då passade vi på att dra ihop ett norskt och ett svenskt lag för att köra skidstafett. Det var inget att skoja om, det här var på blodigt allvar och bara för att bekräfta allvaret knäppte jag på mig ett par slalomskidor, för att köra favorit i repris från vasaloppet förra helgen liksom.

Sedan igår, inte heller då fick jag vila, för då var det bestämt att vi skulle till Hunflen. Man skulle ju kunna tro att jag borde vara helt död och inte orka någonting, men plötsligt ryckte några galna sidor i mig till och jag tog på mig löparskorna och powerwalkade upp till Hunflen, sedan på vägen hem joggade jag. Tro mig, det känns idag. Jag skulle nog hållt mig till bilen igår för fasen, jag har aldrig varit med om liknande, hela kroppen värker, och då menar jag verkligen HELA, ryggen, magen, armarna, nacken, rumpan, lår och vader, till och med fötterna. Blir väl så efter en vecka på tunna liggunderlag och fysisk ansträngning varje dag. Men inte klagar jag, smärtan är för något gott!

Jag kör en bildbomb från resan här senare ikväll, så kika in då :)


Nu är vi påväg mot fjällen! Vädret är helt...

100media_imag055 (MMS)

Nu är vi påväg mot fjällen! Vädret är helt underbart, tänk tänk tänk om vi får så fint väder i veckan! Jag är så sjukt tagg inför den här resan!! Tält, bivack, puderåkning, skönt umgänge och förhoppningsvis fint väder - nu kör vi! PUSS


today


söndagslook

har suttit ute i solen och njutit lite. Åhh, vad jag hoppas på fint väder uppe i Sylarna, det vore ju underbart!

Nu håller de andra här hemma på att grilla korv ute på gården, då kan man väl få säga att det är vår? Hörde att det inte räknas som vår så vida det inte är 15 plus, men vafan, vår för mig är när solen värmer det minsta och att det är ljust till 18.00 även fast det är 25 minus!


up and awake


God morgon! Blev väckt av André som kom runt nio och tjöt "Det är moooooorrrron!".
Nu sitter jag i sängen med datorn i knät, en tekopp på ena sidan och älskling på andra sidan.

veckan har varit så himla bra, är så glad över att det blev så bra med skidskolan!

Imorgon drar jag till Sylarna med klassen för en veckas fjälläventyr, så idag blir det packning för alla slantar.

Hoppas ni mår bra!


inspireras lite lagomt


Sitter här en kväll som denna och pustar ut en aning och inspireras av kläder för denna vår/sommar. Åh, jag är så tagg på varmare tider nu! Tänk att få börja klä av sig och känna varma vindar svepa omkring, jatack, jag sprudlar inombords av den tanken alltså.

Nu snurrar det mycket i huvudet kring fjällresan som går av staoeln på måndag, mycket som ska fixas och förberedas. inte bara bara att packa inför en hel vecka endast utomhus (okej, vi hade tur och fick bo i en stuga EN natt för att förbereda oss inför en natt i bivack, men ändå) så det gäller att tänka till lite. Maten är det absolut klurigaste i och med att man måste se till att det håller sig en vecka, men det gick utmnärkt i Jotunheimen så det borde bli bra nu också!

Imorgon eftermiddag kör jag min sista skidlektion för denna vecka, sen hoppas jag att snön ligger kvar en stund så jag hinner köra några helger till innan stängning. Vid intresse hör ni av er till mig på 073-8038236 eller [email protected]!

Ne, nu faller mina ögon ner, tror vi säger over and out, vi ses imorgon :))


Nu rinner jag över, av lyckliga vibbar


dagens middag. heheheh.. nygammal favorit kanske

Hej hoppsan! Ja, vad ska jag säga. Mår så sjukt sjukt sjukt bra nu att det finns inte. Det är en mix av allt tror jag! Vårkänslan smyger sig på, vädret är helt underbart, skidskolan går jättebra, hela min familj är bäst, min pojkvän är bäst och ljusare tider är på ingång. Fatta va underbart att våren är påväg, fatta vad vi har framför oss. ÅÅÅÅHHH, blir helt pirrig av hela tanken!!!! :))))))

Nu ska jag skissa lite på matlistan inför nästa vecka, vi ska ju till Sylarna då och sova i tält och åka skidor i puder hela veckan, det är också något som gör mig sjukt pepp på livet!

Om en timme hoppar jag på en buss för att träffa min man, helt underbart!

ah, kan kort och gott säga att jag har det bra!!


yes I are


men det vet jag väl! att jag är vacker alltså

Okej, NU ska jag träna. Det kom en liten pojke vid namn André och gnuggade sig i ögonen, jag hade ju helt glömt bort att det var läggdags så vi vandrade upp och borstade tänder och läste sagor till dom somnade så sött. Kanske glömde nämna att jag är barnvakt?

Så jag har precis blivit klar med läggningen och nu ska jag gå och röra på mig lite.

PUSS


solsken och korvbröd


dagens middag! Brända korvbröd gör det där lilla extra.

Hej hopp! Hur mår ni? Jag mår jättebra idag. Fick en sådan jäkla huvudvärk igår kväll.. Tycks aldrig bli frisk i och med att min matsmältning nog är jorden bedrövligaste och så vidare. MEN, peppar peppar, idag är det jättebra!

Skidskolan har gått jättebra även idag, hade lektion hela förmiddagen och sedan kom lilla Kajsa upp för att åka med mig resten av dagen! Vädret har varit helt underbart också, värmande sol hela dagen!

Nu ska jag ta mig ett träningspass, see you


puss


pussbild, känns lite dated.

Okej, dagen har gått jättebra! Blev inte heldag som planerat, utan endast förmiddag, men det var egentligen ganska skönt i och med att jag är sjukligt och dödligt trött idag. Förstår inte. Men som sagt, det gick jättebra, vi förstod varandra och eleverna var (eller blev i alla fall, hihi) jätteduktiga!

Nu är jag hemma och har gjort mig en stor kopp te och tagit med mig till sängen för att där kolla på senaste avsnittet av stylisterna på kanal5 play. Kan inte säga att det är så spännande, men det är ganska lärorikt vilket gör det roligt, så ni som tycker mode i form av kläder och smink är roligt borde absolut kolla in!

Vi hörs


RSS 2.0