Nu är vi framme på Gotland och här kommer ...

imag0242 (MMS)

Nu är vi framme på Gotland och här kommer vi stanna för en veckas semester, så håll tummarna för att vädret blir Braa! Puss på er alla som står ut med mina dåliga updates :*


en liten sneakpeak



två bilder från våran lilla semester!

En riktig slödag har jag, det regnar ute och det gör mig seg som ett tuggummi. Tvättning av kläder och packning och också något som min dag innehåller, imorgon bitti (klockan nio för att vara exakt) tutar vi vidare mot Gotland!

Just nu ska jag testa mig på en pastasås, får se om köket är kvar när jag är klar, och om jag kommer så långt så får vi se om presonerna som ska äta den överlever, spännande!

xoxo


hemma i rusket


åjåjåj vilket uppehåll,hmmmm....

De flesta av er vet väl att jag har varit i Norge och njutit av sool, bad i havet och massa båtåkning. Jag är hemma nu i ett par dagar innan vi drar till Gotland och stannar där i en vecka.

Alla vettiga datorer i huset har gått sönder så det enda vi äger nu är en seg jobbdator så ska försöka få in alla bilder från semestern men det tar ca hundra år per bild.

see ya later


proud



små, stolta medaljörer!

Det är inte säkert att det blir så mycket blogg i helgen eftersom det inte finns trådlöst internet i huset där vi ska vara, äger inget mobilt heller, men ska försöka lösa det på något sätt!

Annars får ni hade bra så hörs vi på söndag när vi anländt till oslo!
PUSS


green


green nails, bilden ger inte färgen rättvisa, den är lite mer knall. Tycker färgen är så gräslig att det bli snygg, ibland går det runt!

Idag har vi varit och hejat på Kajsa och André när de deltog i en springtävling, och sen har vi bara städat, städat och städat. Vi håller ju på att flytta ut, dock bara över helgen. Hyresgästerna kommer vid sex ikväll!

See ya soon


god natt


Nu bäddar jag ner mig i sängen med mina kära vänner som ni så fint ser ovan. Vi hörs imorgon! kissbye


slappigt


bild från igår eftermiddag.

Hej hopp! Hela min dag har varit slapp och seg, det känns som om jag har stenar i fingertopparna och i skinkorna. Alltså, jag dras neråt hela tiden, är hängig och slapp. Får liksom inte sträckt riktigt på mig. har ni känt så nångång? Asfrustrerande. Slarvade hemskt med maten igår så det får jag väl utför idag, som man bäddar får man ligga heter det väl?

Nu ska jag sätta hörlurarna långt in i öronen och gå ut och klippa gräset, inte favoritsysslan, men why not.

pusshej


inspiration


Det var nice


out


Fattar inte varför i skruttan det tar så jäkla lång tid att ladda upp bilder?

Jag som har en massa bilder från dagen.. Vill ju gå och lägga mig innan soluppgången.

Har haft en jäkla skön dag, sol, bad och häng! Imorgon måste jag packa ut mig ur mitt egna rum, vilket nöje, ohyes.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och hoppas att jag somnar tidigare än föregående natt, då jag låg vaken till fyra. Så mina vänner, sov inte från 8-10 på kvällen om du inte planerar att vara vaken hela natten :)

puss på er


vacation is on


Fyfarao, det har tagit en kvart (utan överdrift!) att få upp den här jäkla bilden.

Vi njuter av det fina vädret vi har idag, om ett par tre timmar ska jag röra mig mot vbro och kolla hur fröken Linda har fått det i sitt hus! Blir nor lite myshäng och massa prat.

I helgen ska vi hyra ut vårat hus (förstår inte riktigt why????) så jag måste börja städa och packa ut mig ur mitt rum, stughäng i skogen hela helgen och på söndag drar jag till Oslo.

nai, inte kan jag sitta här när till och med våra röda väggar blir solbrända, puss på er


niiiiiice

Äntligen, idag är det cero moln. Nu går jag ut i solen och där ska jag befinna mig absolut hela dagen, see ya


dirty words


Haha för denna jävla bilden.

Okej, nu måste vi nog ta ut soporna, har dragit på det hela dagen,

Mitt knä börjar f**ka också, löper i tio minuter och hela benet viker sig, vad är det för knas.

nehepp. see you aorund


dagens


skjorta med huva (NY!!!) BIK BOK linne H&M bandeau BIK BOK shorts H&M skor CONVERSE klocka CHEAPO


den 6 juli


Vart i skruttan är det underbara sommarvädret som vi borde ha nu? kallt, myggit och molnigt..

Körningen igår gick bra, för att vara första gången alltså. Lite discokänsla i varje korsning, men annars good!
Nu ska vi göra lite duties som att rasta hunden och sortera sopor, sen ska jag gå ut och springa. Ikväll ska jag åka till fröken Linda och se hur hennes nya hem ser ut!

ses sen


survive or die, that's the question


Okej då var det dags, premiär på övningskörning, eller egentligen inte, körde lite i skogen sommaren då jag var tolv, men lagligt kanske vi ska säga då så är det nu premiär. Lite nervös, men nu är det raka vägen mot lappen som gäller, men det är ju ett par år kvar, sån tur då, jag lär nog behöva träning!

wish me luck


sängpotatis


Bild från midsommar

Hej hopp! Jag är så sjukt slö och jag älskar det! Har legat i min säng och degat precis hela dagen, okej en ganska lång promenad med mamma har jag gått, men annars, hej sängpotatis. Vädret är hyfsat men sugen på att gå ut och lägga mig och steka är jag verkligen inte, fy för dessa jävla myggor..

Ikväll ska jag träna och titta på tv och dricka te, favoritkväll. Älskar sådana kvällar då jag är helt själv och kan göra precis vad jag vill och få det helt lugnt runt huvudet!

Nu är det dags för middag, lax står på menyn idag!

PUSS


festivalguide

Fick en kommentar för ungefär en vecka sedan om lite packning inför festival, som jag tyvärr fick in idag, antar att denna personen skulle på p&l, menmen, bättre sent än aldrig so here we go, Kamillas festivalguide!

 
1. Parkas som tål regn. Väldigt bra att ha ifall regn skulle inträffa, kan även vara skönt att dra på sig en kylig kväll. Glöm inte att huva är A MUST, inte vill ni väl bli blöta i håret?
2. Gummistövlar, skitbra på leriga festivalområden, plus att det är apsnyggt!
3. Jeansshorts, behöver jag säga mer? Det funkar absolut alltid
4. Klänning, jag själv skulle föredra en långklänning, snyggt och somrigt och till ett par sneakers blir det en ledig och skön look.
5. Ett par snygga brillor får du inte glömma, när solen skiner är det skönt att dra på sig ett par solglasögon!
6. Snygga men enkla linnen är alltid ett säkert kort till jeansshortsen, funkar närsomhelst, varsomhelst och hursomhelst!
7. I sommar tycker jag stråhatten är en riktig hit, bland både killar och tjejer! Den får ni inte glömma, livar upp vilken outfit som helst!
8. Och mina favoriter conversen. Passar till precis allt och passar bättre än klackar på festival!
9. Flipflops, skönt att ha någonting att hoppa ur och i på mindre än en sekund, även otroligt bekvämt. Matchas till både klänning och shorts, utan problem!

Med dessa nyckelplagg är det bara att mixa och matcha efter smak, nedan får ni några exempel på hur det kan se ut;


inspiration


Jag vet att min bloggning har varit kass på sistonde, men ni tycker väl inte att det är konstigt? Jag har varit på resande fot nästintill hela tiden sen vi fick sommarlov.

Men nu är jag hemma en veckas tid och då blir det lite mer blogg.

Den här kvällen bjuder jag på lite inspiration, så enkelt så snyggt! En somrig klänning och jeansväst funkar finfint.

Hörs imorgon! PUSS


the kick ass outfit



Syrran fick en hel outfit igår i konfirmationspresent. Kolla shoesen bara, helt goergous!

Sitter och tittar på barnprogram med Kajsa och André, har saknat dom helt fruktansvärt mycket, mina gullisar!

See ya


my words to you



Katrine, igjennom alle år har vi hållt sammen. I tykt og tynt, höyt og laft, i godt og vondt, og for värt år som har gått så har båndet mellom oss bare blitt sterkere og sterkere.

Jeg er så utrolig glad for at jeg har deg å dele alt med, bortsett fra klär og sminke da. Du er min beste venn og elskede söster.

Jag håper at vi om femti år sitter på en veranda og drikker vin og titter ut over barnebarna våres som leker.

I tykt og tynt

Glad i deg!


hemma


hej och hå, nu är jag hemma igen!

Idag har vi haft konfirmation för alla slantar och många tårar har fällts, sjukt känslig dag. Inte minst SJUKT varm dag, har totaldött i min bunad. Efter kalaset bytte vi om till badkläder och drog och tog ett dopp i sjön, måste säga att jag saknar havet och saltvatten.

Linnet ni ser jag har på mig ovan är nytt från carlings. Är såpass långt att jag under eftermiddagen har användt det som en liten klänning!

Ni ska få se vad jag har köpt under min semester, men vi har massa besök så det blir senare!

PUSS


RSS 2.0