blackiphone

Hej bejbs! har uppdaterat kasst idag, men alla dagar kan inte vara på topp. Kvällen har gått ut på att kolla på mobiler till det svider i ögonen. Min mobil är ju totalt trash typ. Luckan där bak är borta så batteriet glappar hela tiden, vilket resulterar i att telefonen stängs av, så det är sååå dags för en ny. Det blir nog en svart iphone för min del, passar perfect då det finns möjligheter för surfning och massa musik and so on. Ska åka till expert och kika imorgon, let's hope for the best! Hoppas ni får en god natts sömn, känner att ögonlocken börjar falla ner.
GODNATT PUSS

tusen tack


Det här gjorde precis min dag! Blev så himla glad, den här sortens respons gör det så jävla värt att lägga ner alla timmar man faktiskt lägger ner på bloggen!

Tack så jätte jättemycket av hela mitt hjärta, you made my day! STOR KRAM


vårutstyrsel på



fuskskinnjacka H&M herrhoodie H&M randig tröja BIK BOK gamla jeans BIK BOK kängor DR MARTENS halsduk GINA TRICOT


Sitter och inväntar den sista lektionen fö...

dsc03613 (MMS)

Sitter och inväntar den sista lektionen för idag, hej påsklov :)


beställt

Bologna Wrap Singlet SEK 129, Serious Sally by Rut m.fl. - NELLY.COM
On it's way to mama!


packa upp och ner och hit och dit


Hallljjååå! har precis tvättat smink och borstat tänder, vilket jag snabbt insåg var ganska dumt, tandborstningen alltså, eftersom jag blev sjukligt sugen på te. hm, svårt livet kan vara ibland..

Ne, jag ska ta tag i lite kläder and so on, saker och ting måste tvättas innan jag åker upp till Kläppen igen på torsdag. HATAR att packa upp och ner och tvätta och greja, fy.

Nej, dags att sätta fart :D


less colors






halsduk GINA TRICOT skjorta GINA TRICOT t-shirt H&M sammetsleggings JOSEFSONS ringar GRAN CANARIA (marknad) fjäder TRADIVARIUS (gran canaria) boots DIN SKO


missmatchad bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

I sommar skulle jag jättegärna vilja ha en lite missmatchad marinblå bikini, därför klickade jag mig in på Nellys hemsida och designade en egen. Den här bikinin skulle jag vilja bära i sommar, därför tycker jag ni skall klicka på bilden på rösta på min bikini! =)


introduktion and accessoation



Sitter i skolan och har precis haft introduktion på ett nytt program kallat fronter där alla uppgifter som görs i skolan kommer att läggas upp så man kan jobba hemifrån, helt sjukt smart tycker jag. Där sköts alla inlämningar och allt, man får till och med PÅMINNELSE när det är dags att lämna in. Kan inte bli bättre!

Idag kör jag på en rejäl snebena och låtit luggen hänga ner medan håret på andra sidan är bakdraget. En liten fjäder som köptes på gran canaria har fått pryda mitt ena öra idag också. tjing!


frågor och svar

Vilken skola/program vill du byta till? :)
Jag ska göra det här klart en gång för alla! Jag har aldrig vetat hundra procent säkert vad jag velat gå på gymnasiet eller vad jag vill göra senare med livet. Vad jag vill göra senare i livet har jag lagt lite på hyllan för det finns ingen anledning att stressa med det. Annars har jag förstått att jag behöver ha lite kul nu när jag har slitit i 10 år i grundskolan. Att våran klass har blivit som en liten familj här och att vi har sjukligt kul vad vi än gör har varit en uppenbarelse för mig. Fjällturismutbildningen kommer det att bli i två år till, inte en chans att jag lämnar min lilla familj!


looking like this




Från topp till tå; mössa KASK t-shirt CARLINGS klocka CHEAPO byxor VERO MODA kängor DR MARTENS


Semesteroutfit nummer tolv - the last one


Åj va ni har fått vänta på denna, har helt enkelt glömt bort, bad me.

Haha, men det här var väl intressant va? Eftersom vi var ute och sprang var träningskläder en stor del av semestern so here you go. Träningsoutfit A LA Lie! :)

(Om ni kikar in sen så kanske ni hittar en dagens look, beroende på om jag hittar Katrine och att vi har en fungerande kamera. Long time no see säger vi om det!)


Fun life at school




vi råpluggar


29/3 10



God morgon fellas! Sitter i skolan och tycker det känns astungt. Blä. Hoppas dagen går fort. Ett plus är att hela klassen är samlad igen, good shit!

jag och Nellie planerar påsk för fullt och på onsdag kväll drar vi upp för att få åka hela torsdagen. Jag jobbar sen från fredag till onsdag och är ledig resten, hela påsklovet i Kläppen, inte så fel!

Hörs sen, PUSSS


Hej hopp! Sitter och tar några varv i lift...

dsc03606 (MMS)

Hej hopp! Sitter och tar några varv i liften för att fördriva tiden. Åker hem runt åtta..


jag erkänner

  • Jag tycker det är jobbigt att duscha
  • Måste ha minst två tuggummin i munnen när jag tuggar tuggummi
  • Går aldrig utan målade ögonbryn
  • knövlar toapapperet
  • kan klara mig flera flera timmar utan att äta
  • skrattar ihjäl mig åt mina egna skämt
  • hade allvarliga ätstörningar i två år
  • har velat fram och tillbaka sjukt länge på om jag ska byta skola nästa år.
  • är en sucker för gulliga ögon
  • är en sucker för gulligt skratt
  • kliver upp på tok för tidigt på morgnarna om jag ska något, t.ex imorgon börjar jag sju, då kliver jag upp 05.00 trots att jag har 5 minuter att gå till jobbet
  • är en jävel på att dra ut på tiden och gör allt annat när jag ska gå och lägga mig. Precis som nu alltså
PEACE

systerbyster gästbloggar

Hejsansvejsan alla.
Idag är det lördag och jag (Katrine) har inget bättre för mig än att gästblogga syrrans blogg, utan att hon vet :) Skickade iväg ett sms och frågade, men hon var för seg med att svara, så..
Är faktiskt lite smått irriterad för att min fucking jävla dator är seg och inte vill som jag, så snart åker den ut genom fönstret!
Ja, som sagt så fanns det inte så mycket att göra för mig ikväll så jag trixade och mixade lite på photofiltre, och gjorde en extremt gullig bild av mig själv;



Hoppas ni gillade den och att ni andväder den till vettiga saker, och inte blir allt för upphetsade av den.
PUSS PUSS!


Sitter på toppstugan och dricker en stor c...

dsc03599 (MMS)

Sitter på toppstugan och dricker en stor cola. Har åkt lite i parken men blir jävligt opepp av det fula vädret. Det regnar, blä.. Tror jag har fått någon sorts benhinneinflammation också, fy för den här dagen. Börjar jobba halv två. Kanske hörs innan jag drar. Peace out


hjärtat sviker, i'm a rockstar


Sitter och sneglar på finalen av let's dance och snuttar på en rockstar, precis som alla andra kvällar här uppe. Rockstar alltså. Det är som om jag kommer in i en helt annan fas när jag är här, jag får världens abstinens och blir jättedåsig om jag inte dricker en energidryck. Kan ju inte vara bra, kommer säkert få en hjärtinfarkt vilken sekund som helst. Måste bara passa på att tacka alla som läst min blogg och följt upp mig under mina år. Familj och vänner, det har varit kul och givande att ha er med mig. Hoppas inte min överenergiska hjärtinfarkt tar för hårt på er


friday night


Nu är praktiken för i år klar. Skittråkigt, har haft det sjukt kul och kan knappt vänta till nästa år. Bilden ovan är från de två första praktikveckorna i skidskolan. Ser ni att jag får en liten kram av ett barn? auuw, saknar det

Imorgon ska jag jobba, börjar halv två så det blir lite åkning innan dess, hoppas att solen vill kika fram imorgon också. Idag har det varit sjukligt fint ute, har solat hela dagen, känns som om jag har legat på stranden i flera timmar.

Killarna har lämnat oss så denna helgen blir det tjejmys för hela slanten, otroligt skönt!
PUSS


Det är så jäkla fint väder nu! Sitter på e...

dsc03596 (MMS)

Det är så jäkla fint väder nu! Sitter på en pall med solsteken i ansiktet och bara njuter! Sommar på snö typ, mmmmmm


i am alive

Tänkte bara säga att jag lever och att jag har haft en fin solig dag i liften. Några fräknar på näsan har tittat fram, välkommen välkommen typ!

Ikväll ska vi lägga oss sjukt tidigt, halv nio har vi bestämt. Så jävla skönt och nödvändigt. Jag har köpt CHIC som jag ska somna med på magen tänkte jag. Imorgon är det sista praktikdagen för detta läsår. Lite tragiskt, känner mig så hemma här uppe nu.

Hoppas det är lika fint och soligt hemma? peace out

halvdag


Blev bara en halvdag i liften idag, tråkigt, men blev akutdålig i magen så det var bara att löpa hem. Gör ett nytt försök imorgon och hoppas allt är som det ska då, tror jag nästan har glömt hur det är när allt är som det ska.

Nu fryser jag ihjäl och somnar snart så att lägga sig under täcket och sova i någon timme kanske är ett alternativ. mmmmm

Annars får vi se vad som händer ikväll, antagligen blir det precis som vanligt här, vi sitter och gnäller på varandra i brist på annat att göra.


Ute i backen

dsc03592 (MMS)

Ute i backen


the day of today





Idag blev det en ny hjälm (för jäkligt billig peng, sjukt nöjd) och ett pannband att ha under och till hjälmen följde även den snygga gråa mössan (bilden längst ner) med! Haha, den ska ju användas flitigt ;)

Nöjd med allt som är inhandlat idag, hälsade även på andra halvan av klassen som bor i Lindvallen för tillfället, så jag har fått ut lite av dagen idag till skillnad från igår när jag låg inne hela dagen.
Imorgon ska jag upp och ställa mig i liften, hoppas på sjukligt fint väder!!

Vad tycker ni om mobilbloggandet föresten? Ska jag fortsätta liveblogga? ;)

Hm, vad kan detta vara?

dsc03591 (MMS)

Hm, vad kan detta vara?


Hittade dom andra från klassen på stadiu

dsc03590 (MMS)

Hittade dom andra från klassen på stadium


Jag och amanda är Påväg till Lindvallen

dsc03589 (MMS)

Jag och amanda är Påväg till Lindvallen för att titta lite, hörs when i am home


Sitter har och äter lunch, som vi förövr

dsc03588 (MMS)

Sitter har och äter lunch, som vi förövrigt har fått hem från tranan, framför alice i underlandet. Inte så fel..


Nu ska jag rensa min mobil kamera så inn

dsc03583 (MMS)

Nu ska jag rensa min mobil kamera så innan den försvinner ska ni få se hur killarna myste i helgen! Cute Huh?


Hejsan allihopa! Har precis aktiverat mi

dsc03586 (MMS)

Hejsan allihopa! Har precis aktiverat min mobil på Bloggen så nu kommer ni absolut inte bli av med mig;) ska nog köpa en liknande hjälm som ovan när rean börjar nästa vecka. Nu ska vi hemmaliggande kolla på snabba cash, hörs sen! Puss


Hej hej testar att mobilblogga

Hej hej testar att mobilblogga


vibratorn

God morgon! Börjar med lite inspiration såhär på morgonen, enkelt och snyggt, passar för humöret idag.

Sitter och lyssnar på lite musik och Tv-shop snurrar i bakrunden. Jag och Nellie börjar bli helt galna här då vi blev sjukt sugna på att testa en vibrator, haha och inte en sådan vibrator som ni tror, utan en som gör att man får en jätte slimmad och vältränad mage. Haha, vad tror ni? beachbabes 2010?

Nu ska det kikas på snabba cash, PÖSS

pain in the ass

Haha, va tyckte ni om tom och nellies gästbloggning? Jag skrattade så magmusklerna växte några kilo. Det var nog extra roligt för mig som vet hur de är annars. haha.. Tror kanske jag ska införa en gästbloggning från dom en gång i månaden eller nåt, haha. Ne, nu börjar klockan bli lite mycket, alla har gått och lagt sig och här sitter jag. Smärtan har nu förflyttat sig från benen till rygg och rumpa så vi får se om jag tar mig upp imorgon annars avvaktar jag en dag till. over and out

gästblog by Nellie and Tom

ChaCha alla c00la bloggläsare. Eller kamillas c00la bloggläsare kanske vi ska skriva.

Ni vet liksom jag den coola nelliey har skaffat en ny mobil. En HTC Legend. Den är så jävla frän att man kan vara inne på facebook och BLOGGA samtidigt. Coolare än en iphone till och med. Nellie känner sig ganska cool med den i handen. Ska nog snart gå en vända på "stan" bara för att visa hur cool jag är med den.  Jag Tom håller då fan inte med. Jag vill ha en iphone. Någon som säljer en fucking iphone? 
Lite korta saker om mobilen :
legend

  •  När det ringer så blir ringsignalen lägre när man tar den mot örat. Ganska fränt faktiskt.
  • Vibratorn är mjuk och skööön så att man får ett skönt uppvaknande när alarmet ringer.
  • När man skriver sms med någon så blir det som en chattruta och facebook bilden kommer fram.
  • Det snöar i displayen om det snöar ute. Ganska high-tec faktiskt.

Den är bara så ball...


 

Som ni kanske vet så är vi i kläppen på APU just nu. Är det många som har varit i kläppen?
Om ja så vet ni att backarna i kläppen är riktigt jävla värdelösa, det enda som är bra är parken. För den är faktiskt top notch. Till och med vi har blivit parkråttor. Vi kör till och med röda nu liksom. Tom med Telisar och Nellie med ûber skidor. BALLT VA?
    Just nu är jag Nelliey sjuk och jag Tom är inte sjuk och sliter i skidskolan. KnasKlas och Amandapanda bråkar om soporna (alltså om sig själva). Vem som ska gå och slänga dom? det borde bli vi eftersom dom kan ju inte gå och slänga sig själva. För övrigt så lever vi på rockstar och nellies coola HTC LEGEND.
GÖTT


VÅRENS MODE

 Feting NAJS !
Det är såhär det ska se ut i vår. Det är bara så inne.

Vår granne i liftköns fräna egendesignad hoddie. Med rosa prickiga strumpor.


DAGENS OUTFIT:

vita dolce&gabbana strumpor med en vit armani skjorta och hugobossbyxor. Allt är inköpt på Lindex. Rekommenderar outfiten för personer som vill vara lite finare men endå ha komfortabla kläder!

toms




Nu ska vi bara avsluta med några snygga bilder på oss

så snyggt Så c00laFiin finta

Vi måste bara att säga att det här tog oss ett helt jävla avsnitt av svenska hollywoodfruar att göra. Så fan för er om ni inte gillar det.

pusshej

gästblogg incoming

nervous, nellie och tom ska våldgästa min blogg

new moon


Har precis sett klart på new moon och jag har inte gråtit så mycket på sjukt länge. Den där filmen tog mig till en jävla känslig nivå. Grät konstant i 45 minuter. Och sitter nu, efter att filmen slutade för 10 minuter sedan, och fortfarande gråter. Så ni som inte sett den, SE DEN!!!


help me please


Idag blev det ingen praktik. Lite tråkigt, skulle vara kul att testa hur det var att stå och ge folk liftar hela dagen. NOOOT. Nej nu skojade jag, skulle faktiskt vara ganska roligt, men mitt ben tillät inte det idag, får se hur det är imorgon. Jag kan seriöst inte gå som en människa, och ni ska se när jag har setat still ett tag, mitt ben sviker hela tiden. Är det någon som vet vad jag lider av? Jag är jättestel och det känns som om jag överstretchar benet hela tiden, även om jag slappnar av totalt. Det gör sjukt ont, HELP ME?


semesteroutfit nummer elva


Bortse från min fuckade face på den här bilden. Detta är den näst sista outfiten ni får, tragiskt va? Det har blivit som en vana att lägga ut dessa varje dag nu. Men vi var ju bara borta i 12 dagar så det blir lite svårt att få till fler. Men snart kommer jag hem för gott om man säger så, och då är det vår så då kommer det rulla in många fräscha outfits här. Det ser vi fram emot!!


semesteroutfit nummer tio


skadad

Hejsan, duktig update idag va? Jag har åkt skidor nonstopp hela dagen i solen, helt underbart!

Testa röda linen för första gången idag, gick sjukt bra till att börja med men sen blev det jättehårt och jag lyckades ramla och skada mitt lår så nu ser jag inte klok ut när jag går och det är heller inte det skönaste jag har upplevt så jag måste avboka praktiken imorgon..

Hoppas det blir fint väder så jag kan sitta ute i solen, vi hörs mer imorgon! PUSS

wiew


Här är min utsikt just nu, gud va sköööööönt!


springtime in kläppen



Åååh va skönt, visade sig att jag slutade två idag så nu sitter jag ute och verkligen NJUTER av den underbara vårsolen här uppe, det finns nog inget som slår det!

Sitter på en stol ute i snön och lyssnar på skön musik och solar, låter inte det skönt? Det är nästan skönare än det låter, mygod. Ska sitta här och få lite mer fräknar ett tag till sen ska jag gå in och duscha och fixa mig lite för ikväll har jag roliga planer!


semester outfit nummer nio


semesteroutfit nummer åtta - night


seg


Hejsan! Har sjukt ångest över att det är sista dagen i shopen imorgon, har haft roligt och det har gått för snabbt. Men det är ju som vanligt dåra. Nästa vecka ska jag stå i liften, jag längtar så mycket alltå, wiihoo, not. fy och blä.

Hoppas ni har det bra, PUSS

sjukhumor

Nu tänkte jag berätta vad som var så jäkla kul igår. Jag spillde rött nagellack över hela bordet och torkade upp det med massa papper. Ganska självklart. Sedan började Nellie hosta som fan så då tänkte vi driva med Tom som stod i duschen och säga att nellie spydde. Sen kom vi på höjdaridén att lägga mitt nagellackspapper på golvet och placera nellie över så det skulle se ut som om hon spydde blod. När Tom kom ut var alla helt hysteriska och drev om att hon hade blivit akut sjuk. Tom blev helt galen och sprang runt och fattade fan inte varför vi skrattade så mycket, vi skyllde på att det var så vi reagerade när paniken slog in. Vet inte hur länge vi drev och tom blev bara mer och mer arg, hysterisk och panikslagen. HAHAHA, låter inte så kul nu, men fy farao va kul det var, fick nog tio kg magmuskler bara av det, hahaha

kika in imorgon!

Hej på er! En liten kvällsupdate här. Har nyss skrattat så magen har vridit sig in och ut. hahah.. Berättar det imorgon då jag ska låna med mig ett mobilt bredaband hem. Kan säga att Tom är jävligt sur på alla oss andra här, sjukt kul. Hoppas ni mår bra, jag mår toppen och trivs på praktikplatsen. PUSS

semesteroutfit numero siete



more pics from the island




Helllly. Hoppas ni är pigga och friska. Det går bra att jobba fast jag helst skulle vilja vara ute och låta fjällsolen steka mig.

 

Ikväll är planerna att promenera och sola och titta på tv. Imorgon tänkte jag försöka sluta lite tidigare och dra ut i backen. Hoppas att vädret håller i sig.

Have fun guys, see ya


semesteroutfit numero seis

bikini H&M shorts GINATRICOT flipflop H&M

hej och hopp





Hejsan! Har varit i stugan ett par timmar nu och är sjukt slut, har inte gjort så mycket idag, men jag är ju duktig på att bli väldigt trött vad jag än gör eller inte gör.

Ikväll ska jag springa och kanske sola och färga ögonfransarna. Tveksamt om vi hinner med allt, men vi får se vad som hinns. Hoppas ni mår bra, PUSS

framme

Hej everybody! Mår ni bra? Vi har flyttat in i stugan och installerat oss lite grann. Längtar hem redan så det här kommer ju gå åt pipsvängen. Två veckor utan ett enda hembesök, fy farao.

Nu ska jag nog hoppa in i en varm dusch och bara koppla av lite. Hoppas ni får en bra kväll! PUSS

fy och blä för det ja


Nu ska jag bara packa det allra sista sen är vi på G. Blir hämtad om 20 minuter ungefär och jag låter bilden tala för vad jag tycker om det. Fy och blä för att behöva lämna familjen igen, framför allt mina små ögonstenar.

Hoppas ni får en bra skol/jobbvecka eller vad det nu måtte vara! Jag kommer att finnas i skidshopen i Kläppen ifall någon skulle vilja titta förbi och säga hej ;)

Hade så jättebra! PUSS


systematiskt och fint



STORA APPLÅDER för mig! Jag har satt igång med packningen och har till och med slängt in en tvätt! congrats liksom.
Men känner ni igen er? Mitt rum är ju alltid så fint och ordnat när jag packar, jag har det verkligen systematiskt eller hur? Och i mina fina pyjamasbyxor kan det bara inte bli bättre!


semsteroutfit numero cinco


linne GINATRICOT väska GLITTER shorts GINATRICOT cykelshorts (under jeansshortsen) HEMGJORDA skor CONVERSE ring TRADIVARIUS

Eftersom de flesta av dessa grejer blev köpta förra sommaren så vet jag inte om de finns kvar i butik. Tveksamt..

Här var vi på en marknad och prutade järnet, haha sjuktkul


"jag är pigg och glad ändå"





På någon form av pridefestival på Gran Canaria.

Kvällen igår var ganska trevlig. Började med mat och en jävla god tårta på Rogers 40 års kalas. Massa skoj där med lekar och jag tror jag skrattade så mycket att jag kissade på mig vid ett antal tillfällen. Sen bar det av till Vansbro för att träffa lite människor, blev dock inte kvar så länge, trots det kom jag hem halv fyra inatt. Men jag är pigg och glad ändå =) Idag har jag en del att göra, och idag måste jag ju faktiskt eftersom vi åker ikväll. BLÄ


-


Hahaha, då lägger vi upp den här bilden igen då bara för att ni ska förstå att jag är verkligen den lataste och segaste människan i hela jävla värlen, eller ska vi säga universum så vi inte missar några varelser på andra planeter runt omkring, för det går verkligen inte att vara segare och latare än mig. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, hahah.
Ni kanske förstår vad det här handlar om? Just det, jag har ÄNNU inte packat upp och tvättat. Det är ju jäkligt bra med tanke på att jag åker ikväll och kanske måste åka naken?
Good good work KAMILLA.

Föresten så hade jag en trevlig kväll igår, tell you more about that later. SEE YA


13/12 10





Hej ho! Eller god morgon, nej skoja, jag har faktiskt varit vaken ett tag. Lite seg på morgonen bara..

Nu ska jag faktiskt inte lägga så mycket tid på att sitta här utan gå och träna lite sen ska jag sätta igång med upp-packningen och nerpackningen, och idag ska det göras!!! Ikväll är det 40 års kalas, sen kanske utgång, får se vad kvällen bjuder på!
PUSS PÅ ER


semesteroutfit numero cuatro


jeansväst H&M t-shirt VERO MODA jeansshorts H&M väska CUBUS sandaler DINSKO


-



Tror ni att jag packade upp och fick ordning på mina saker idag? Om svaret är NEJ, blir ni förvånade då? Det blir verkligen inte jag. Alltså det är jag som styr över vad jag ska göra och inte göra, och jag vet att jag måste reda upp i mina grejer. Ändå så är det som om det bor några demoner i mig som skickar signaler till hjärnan eller något och säger att det är farligt att städa. Jag dra ALLTID ut på tiden så mycket som det går för att slippa att städa, det slår verkligen aldrig fel.

Måste nog bara erkänna att jag är jävligt lat.

Nu ska jag sova, big day tomorrow ;) hö


inspiiiiiiiiration


Åj va inspirationen bara spirar nu, måste väl vara för att våren spirar.

Alltså den här stilen, en lång, knäppt cardigan över en djupt V-ringad klänning som sticker ut lite under cardiganen till ett par coola strumpbyxor och dr martens. Åh, kom kom kom VÅR

Nej, nu räcker det med inspirations updates för ikväll. Det kryper verkligen i hela kroppen på mig, längtar som en tok efter vårshoppingen! :) :)


de sju dvärgarna after work


Men snälla, åååååh jag dör, hur fånigt snygg var inte den här då? Tror jag måste beställa den bara för att. Gash


enkelt enkelt enkelt



Jag har kommit in i en period där jag är sjukt trött på allt som är "mycket" och "mer". Alltså att man ska blanda massa olika stilar och ha så mycket kläder på sig som möjligt. Nej, blä vad trött jag är. Jag suktar efter väldigt enkla enkla enkla tröjor och kläder. Jag vill inte ha så mycket "jalla jalla" i vår. Något liknande ovan i ljusa och våriga färger till ett par jeans bara och kanske satsa lite mer på skorna, sounds like a plan to me. Jag längtar efter enkelt!
less is fking more


semesteroutfit numero tres


Kvällsshopping outfit. Visst var dojorna snygga?

Haha, ni får bara inte missa min VITA överkropp, jag var ju så jävla röd i både ansiktet och på halsen så jag kastade på mig puder från sheer cover och det visade sig vara typ tusen gånger blekare än resten av mig, haha FAIL. Men vafan jag var verkligen BIG TOMATO under sminket, det skulle ni sett.


upp och ner upp och ner upp och ner


Så gör man om man har bränt sig i facet

Idag var det sista dagen i de gigantiska backarna i Hunflen. Vilken jäkla underbar dag! Underbart väder och glada människor och en avslutning som innebar upp och ner och upp och ner och upp och ner hela backen med skotern och gasen i botten med Nellie. Kanske inte låter så kul, men fan, säg inte det innan ni testat!

Ikväll ska jag lägga all energi på att packa upp riktigt och tvätta allt som ska tvättas av kläder, eller alla vet ju att mamma säkerligen kommer ta sig an det, men jag kan ju låta duktig och säga att jag gör det själv.

På söndag ska vi bort på två veckors praktik igen, är inte riktigt pepp men det blir säkert bra.

see ya


long time no see




Hej! Bloggen fick läggas åt sidan lite idag eftersom jag blir sjukt slut av att vara ute en hel dag och däckar med det första när jag kommer hem. Under kvällen var jag även vid Linda en stund och snackade lite skit, long time no see, så det var trevligt!

Nu ska jag kolla på reprisen av bella&tyra show som hade premiär ikväll eftersom det hackade så sjukt mycket när det livesändes sen ska jag sova.
PUSS


semesteroutfit numero dos


T-shirt CARLINGS cykelshorts HEMGJORDA AVKLIPPTA LEGGINGS

Haha, lägg märke till mitt tomatoface


11/3 10


Påväg till stranden första dagen, bleeekfis

on the beach


Ah, lite strandbilder och så från första dagen. Nu ska jag åka upp till Hunflen och ha skidskola och bara njuta av vårsolen (som jag verkligen hoppas tittar fram idag!!!) ha en bra dag!


den verkliga kamilla

Har satt ihop lite klipp från resan. Den här filmen är väl kanske inte så ni är vana att se mig, men detta är en normal dag i mitt liv, så här kommer mina rätta sidor fram, typ så som jag beter mig 23,30 timmar om dygnet.

Sen får ni ju inte heller missa att observera hur snygg jag var när vi satt på balkongen på kvällarna, haha, OCH cool.


day uno


syrran när vi precis anländt till Arguineguin, där vi har lägenhet, på Gran Canaria

Jag ställde också upp på en "yipppi vi är framme!" pose

Ni vet att jag nämde att jag glömt mina solglasögon? Jag hittade ett par väldigt billiga i ALL HAST på flygplatsen, de fick duga under de 12 dagarna vi var borta!

Första kvällen på en mysig strandrestaurant!


nytt plock





Ja, det här var i princip allt jag unnade mig själv på våran semester. Fick haksläpp då jag kollade prislappen på conversen där nere och såg att de endast kostade runt 400 kr. Haffade dessa röda på stört, blir fint till bara ben och ljusa jeans and so on i sommar!
Även tre ringar varav den randiga (som förövrigt är en äkta snäcka som en man har gjort om till en ring, skickligt!) jag har fått av tante (pappas syster) TUSEN TAKK.
Sen ÄNTLIGEN hittade jag mina fjädrar. En fjäder i en örat och kaboom, skitsnyggt!

Ringen i mitten och fjädrarna köpte jag på en spansk butik som heter tradivarius och de hade mycket "natur"färgade kläder. Mycket fint, den borde dom starta upp i Sverige!


snickarbyxan


Vet ni vad jag har tänkt på sjukt länge nu? Att jag saknar mina gamla snickarbyxor som jag hade när jag var typ 5 eller 6 år! Jag vill ha ett par nya snickarbyxor och ska bannemej haffa ett par inom snar framtid. OLD TIMES is back ;)


some pics




Hejsan all! Idag har vi haft en underbar dag ute i vårsolen med skidskola och andra goa grejer. Jag kommer göra såhär nu istället, som ovan, att jag lägger ut lite bilder från resan då och då för det tar sån jäkla tid att lägga ut så många på en gång.

Är sjukt trött och vill mest av allt i hela världen bara sova lite just nu, men jag ska tvinga ut mig för en springtur så jag blir levande igen.

Hörs senare, PUSS


home home home



Äntligen helt hemma igen. Ska bli sjukt skönt att sova i sin egna säng inatt! Imorgon ska vi  upp och ha lite skidskola och jobba lite i slalombacken, lite kontrast med vad jag just är hemkommen ifrån. Lite bildbombning kommer senare för nu är jag bänkad framför norska paradise som hade premiär igår, nice och nice.
Hörs senare, PUSS


semesteroutfit numero uno


Framöver nu kommer jag att lägga upp en outfit per dag från semestern och här har ni då den första. jag kommer inte lägga upp iordning, alltså dag ett är outfit ett, utan det är lite huller om buller ;) enjoy!


hemma

Hej :) Nu är vi åter i de kalla trakterna. Mamma har precis anlänt för att hämta hem oss, mami :)

Inatt har jag sovit sååååååå skönt. Har knappt fått någon sömn alls den håar semestern för att våran lägenhet är typ två meter från havet och det går inte två sekunder utan att vågorna slår in mot land, har det där suset i huvudet hela tiden. Men inatt var det inga vågor, skönhetssömnen is back!

Har haft en underbar semester, vi hörs mer när jag kommer hem med massa bilder :)

ett litet ihopplock

Hej allihopa! Nu har jag smugit mig in pa ett hotell dar det finns usb uttag, yeees. Men internetet ar segt sa ni far bara ett ihopplock av bilder fran de forsta dagarna. Masssssa bilder kommer nar vi kommer hem!

Idag vilar jag fran solen eftersom den har sugit upp alla mina krafter. Haha, igar reagerade kroppen pa for mycket sol och jag var bankad framfor toaletten hela eftermiddagen helt tills all mat som intagits under dagen kom upp ;) Mysigt ja, sa idag har jag hallt mig i skuggan for det mesta. Hoppas ni mar bra, nu ska det faktiskt bli skont att komma hem. Pa mandag gar flyget hemat, langtar efter alla dar hemma! PUSS


RSS 2.0