snart sommarlov på riktigt

Vilken härlig eftermiddag/kväll jag har haft! Först låg jag som sagt i solen i ungefär en och en halv timme i eftermiddags. Efter det åkte vi till Ticknäset och badade och sen åkte jag, Katrine, Malin och Matilda hem hit och pratade och skrattade. Nu nyss har jag och Katrine gått en promenad sen har vi spelat fia med knuff! Avslappnad och rolig kväll!

Imorgon ska jag upp tidigt igen. Usch.. Nu är det som tur är bara fyra dagar kvar, sen blir det riktigt sommarlov! Nästan tre veckor i Norge ska bli underbart!

sov gott!

Nej tack till magsjuka

Åh va skönt! Nu har jag legat ute i kvällssolen och bara njutit. Den är inte för varm och det är helt perfekt! Jag börjar bli riktigt brun nu, det är bra eftersom jag åker till Norge på Söndag. Då är det bra att ha underlag!

Annars ska samma gäng som var vid Ticknäset i förrgår dra dit ikväll igen!  Jag vet inte om jag inbillar mig själv att jag mår illa eller om jag verkligen gör det? Idag efter morgonfikat fick jag lov att springa in på toaletten för jag var helt säker på att allt skulle komma upp igen. Men nej, ingenting. Nu känner jag mig lite konstig i magen och det bubblar och låter HELA tiden. Jag vill INTE ha magsjuka!!!!!!

29/6 09

God morgon! Sitter och äter flingor och ska snart åka till Dala-järna där jag har konfirmationsundervisning till två.

Idag ska det blir ännu varmare har jag hört. 29 grader!! Det är ju utomlandstempereturer! Imorgon skulle det till och med bli 30 grader. Det är sjukt! 

Men som sagt, solen kan va farlig. Mamma har spytt inatt. Det kan mycket möjligt vara på grund av solen och det kan också vara vanlig magsjuka. Det vet vi inte, men jag tror att det är för att hon har fått för mycket sol..

Nu ska jag åka. Hoppas ni får en bra dag!

besvärligt

Nu är jag hemkommen efter en heldag mitt i solen på en fotbollsplan där jag dömt fem matcher. De sista tre var jag helt borta. Nu förstår jag varför man ska dricka vatten och  och äta frukt eller mackor eller liknande regelbundet när det är så varmt ute. Det är sjukt! Jag var helt okoncentrerad och helt borta. Huvudet sprängde och mina ögon hängde och jag var jättetrött. Jag har fortfarande ont i huvudet och det verkar inte ge sig heller. Solen är något utav det bästa som finns, men just idag var den inte min vän

28/6 09

god morgon! Sitter och äter flingor och ska snart åka iväg till Vansbro för att döma en match vid nio.  Fem matcher ska jag döma idag, jag kommer storkna. Nu när det är så varmt också. Det är bara att dricka massor med vatten!

Hoppas ni får en underbar dag i solen!

puss

Kväll vid ticknäset


solnedgång


Fina Vestbergssyskon

Tog kort på solen genom mina solglasögon

haha


Äppelbo FBI! kör fan inte moped när ni har druckit


Det var en väldigt fin sommarkväll med massa äppelbomänniskor! :)

Jag är så glad att det inte är så mycket myggor i år. Det är verkligen ingenting mot vad det var förra året. Förra året var jag sönderbiten och hade bulor på hela kroppen redan i mitten av maj. Jag har än så länge inte fått något riktigt katastrof myggbett som man vill klia sönder. Det är skönt!

Godnatt!

Cuphelg och full fart

Så, nu är jag hemma riktigt för första gången på hela dagen. Det är sjukt att det kan vara så full fart här i våran lilla by! Det är väldigt roligt, och vädret gör att stämningen är på topp!

Efter jobbet träffade jag Linda vid Gullängen (fotbollsplan) och tittade på lite fotboll. Sen åkte vi hem till henne och satt nere vid älven bl.a och pratade lite.

Nu är jag hemma för grillning med familjen, sen ikväll blir det antagligen ticknäset (badplats) med några människor!

Eftersom jag har fullt upp med jobb och sådana grejer och råkade glömma kameran hemma, så blir det inga bilder idag. Hoppas ni står ut!

27/6 09

God morgon!

Sitter nu och äter frukost. Är hyfsat pigg faktiskt! Om en kvart/tjugo minuter åker jag till jobbet. Lite lustigt, men jag ska jobba med mamma idag. Dom hade brist på folk så då satte dom in mamma också.

Jag slutar vid två och då är det fritt fram. Vi pratade om grillning här hemma med bara familjen!

Vi får höras när jag kommer hem igen!

Dålig uppdatering

Förlåt för det, men idag har det varit full fart hela dagen! Först konfirmationsundervisning sen behövde jag vila så jag gick ut och somnade på studsmattan ett tag sen iväg för att jobba. Nu är jag äntligen hemma igen och har slagit mig lite till ro. Imorgon ska jag upp tidigt igen. jag inviger nämligen mitt sommarjobb imorgon, på ICA NÄRA i Äppelbo! Jag har jobbat där mycket förut också, men bara lite då och då.

Just nu känner jag att hela mig stinker hambrugare och grillolja. Usch, det är resultatet av att stå och grilla och sälja hamburgare i fem timmar.

Nu ska jag checka lite bloggar sen facebook sen GODNATT!

David, älskling, kom hit!

26/6 09

Nu har jag precis kommit hem från konfirmationsundervisningen. VI slutade vid tolv idag eftersom vi körde på så intensivt på lägret. Så skönt! Nu är det helg, sen är det bara en vecka kvar sen blir det norge i tre veckor! mmmmm

Ikväll ska jag grilla och stå i kiosk, för ikväll är det parad och så för alla lag som är med i pepe cup som startar idag.

Dagens outfit;

Cardigan från Vila
Linne från Gina Tricot
Shorts från H&M

Rest in peace Michael Jackson

Michael Jackson fick under dagen en hjärtinfarkt. Man kämpade för att rädda hans liv, men tyvärr var det inte möjligt. Michael jackson har lämnat oss.

Jag förstår inte att det är sant! Michael Jackson, DÖD?! Det fungerar inte. Jag älskar hans musik! Han blev endast 50 år och lämnar efter sig tre barn som inte är äldre än tolv år. usch, det här är hemskt.. Jag förstår inte.

R.I.P Michael Jackson ♥


hemkommen

Nu har jag varit i Malung och tittat på match, har precis kommit hem och det är dags för kvällsmat. Kanske en och annan runda fia med knuff kanske? Ja, det röstar vi tummen upp för! Ikväll ska jag komma i säng tidigt så jag kan åka på konfirmationsundervisning imorgon, hoppas min mage mår bättre imorgon..


Sol och fisk

Idag har jag legat ute och njutit! Älskar solen och värmen, nu är det sommar! jag kan inte fatta det.

Nu är det middagsdags och här hemma serveras det lax. mmmm! Den bästa fisken som finns! Fast fiskpinnar är jävligt gott, vad är det för fisk?

Hoppas ni njuter lika mycket som mig! pusss

25/6 09

Hejsan!

Inge konfirmationundervisning för mig idag eftersom jag vaknade av illamående och yrsel. Jag vågade inte resa mig upp från sängen på två timmar eftersom jag var övetygad att allt jag åt igår skulle komma upp. usch, det la sig lite i alla fall, så nu tänkte jag gå ut och lägga mig på studsmattan. Vädret är ju jättehärligt!

Vi får höras sen!

Lite färg på kroppen


Lite färg har jag fått dessa två soliga dagar

konfirmationslägret i bilder


Malin bäddar sin säng



jag Innan årets första dopp

Det tog sin lilla tid..

tillslut

Några girls på bryggan

Malin och Ida väntar på korv

Frukost

Nån blev trött och somnade när vi hade undervisning i kyrkan

Malin i solen

Lunch med Malin in tha sun

Sen kom bussen och hämtade oss, HAPPINESS

Påväg hem

dagens låt


hemma

nu är jag ÄNTLIGEN hemma igen. bilder kommer senare

dagens outfit


Oversize tröja från Gina Tricot
Jeansleggings från Gina Tricot
Oversizeväska, present från veckorevyn

22/6 09

Godmorgon!

Åhj vad tidigt det är.. Jag skulle gärna ha sovit i minst två timmar till. Nåja, måste man så måste man!
Om ungefär en och en halv timme blir jag hämtad. Sen åker jag på konfirmationsläger i två dagar så nu kan det hända att bloggen är orörd i dessa dagar.

Det är faktiskt helblå himmel nu, men det är väl för att det är så tidigt. Molnen kommer väl fram så småning om ;)
Nu måste jag gå och göra mig färdig!

Ni får hade så jättebra, så hörs vi!

Pusss

Mobil på vift

MIn mobil råkade försvinna efter ridturen idag. Varken jag eller Katrine visste var, när eller hur. Så nu har vi precis varit ute och letat.  

Mitt på åkern var det något som började ringa under allt gräs och där låg min bejb!

Kämpiga djur

Nu är jag tillbaka från ridturen. Har träningsvärk i låren och är så slut så kroppen hänger inte med på mina rörelser. Det låter väl bra?

Nu ska jag ta en LÅNG, varm dusch och packa färdigt och sen ska jag nog lägga mig. Jag vet inte hur det är med internetåtkomst och så borta i Öje, men det skulle väl inte vara någon fara med två dagar ledigt från bloggen..

Vi hörs

Packar

Nu håller jag på att packa inför konfirmationslägret som börjar imorgon. Vi ska iväg till Öje! Det är ungefär 6 mil härifrån så det är inte alltför långt, skönt. För er som tycker det är intressant så ska jag konfirmera mig 5 juli. Alltså om exakt två veckor!

Slänger ni också alla grejer i sängen när ni ska packa?

lunch



Lunchade med syster! Vi spelade Fia med knuff and i LOST, ooh no!

Solen tittar fram med jämna mellanrum

Nu har jag legat ute i ungefär en timme och på den tiden kanske jag har fått 20 minuter sol, sammanlagt. Men lite lite färg har jag faktiskt fått! Syllesättning medan man väntade på solen var att titta på moln. Det kan faktiskt vara riktigt roligt, det är sjukt, man kan nog hitta olika figurer och mänster i VARENDA moln bara man har lite fantasi!

Moln är fint, men nu vill jag ha HELblå himmel och en stor, varm sol!

21/6 09

God morgon! Nu är jag vaken efter ungefär 8 och en halv timmes sömn.  Det är ganska fint väder ute så mina planer nu är att gå ner och äta frukost och sedan gå ut och känna om det är varmt. Förhoppningsvis är det det, så jag kan sola lite :)  Annars ska vi nog antagligen rida idag.

Nu vill jag ha en VARM sommar, vart är dagarna då himmeln är HELblå och dagarna är så varma så man nästan storknar? give it to me!

Vi hörs senare!

Dags för sömn

Nu har Matilda och Malin åkt hem och jag och Katrine har snott mamma och Rogers SKÖNA säng! Nu kommer jag sova gott! Ikväll har vi bara pratat en massa och spelat fia med knuff och lekt "gissa vad/vem jag tänker på" leken. haha..


Min sallad jag käkade förut

två omgånga rmed fia med knuff

Godnatt allihopa!

Utvilad

Så, nu har jag ätit, sovit och kollat på TV. Nu är jag utvilad och taggad för en tjejkväll här hemma! Det kommer nog att bli ganska lugnt, men det är alltid roligt att umgås med Vestbergsflickorna och Siis.

Jag sitter här och tänker igenom sommaren. Om ungefär två veckor åker jag till Norge och stannar där i tre veckor! Tror ni jag längtar eller? Tre veckor vid havet, med långa stränder och fint väder (DET ÄR ETT MÅSTE!!). Förra året blev jag väldigt brun under de tre veckor som spenderades i Norge, men då var det fint väder varenda dag. Jag hoppas på lika bra i år! Jag hoppas solen och värmen kommer snart så man kan börja steka lite ;)

Vi hörs senare lovers!

Dags för lunch.. eller?

Nu tänkte jag gå och göra mig lite lunch. Eller heter det middag nu? När går gränsen mellan lunch och middag? Är det vid tolv, eller får man säga lunch efter tolv?

Aja, mat som mat, jag ska gå och göra mig en sallad nu!

Jag idag


Provade nåt nytt med håret idag, nämligen mittbena! Har inte haft det sen.. ja, när jag var väldigt liten. Lockarna är gjorda med plattång! Och dom svarta naglarna är tillbaka också :D (bli inte skrämda av bilden, det är bara jag som är osminkad..)

Haha, nu ser man verkligen hur smutsig min spegel är :O Kanske det är dags att putsa lite?


20/6 09

God morgon bloggen!

Hur mår ni? Min hals kittlas lite, annars är  det helt okej! När jag kollade ut nyss så såg jag att det var soligt, hoppas det håller i sig hela dagen så man kan sola lite. Eller, jag har inte känt hur varmt det är ute, det kanske är iskallt. Idag har jag inga planer alls, får ta det som det kommer helt enkelt!

Nästa vecka har jag hört att det ska bli varm och soligt, hoppas verkligen att det stämmer. Den här sommaren behöver pimpas upp med lite sol! Just det, på måndag åker jag på konfirmationsläger i två dagar också.

Nej, nu kurrar magen, vi hörs!

Problem?

Är det bara jag som har lite problem med bloggen? När jag ska godkänna kommentarer så står det fortfarande att de inte är godkända. Min statistik visar heeelt fel, alltså jag får fler kommentarer från olika personer än statistiken visar att det är. Alltså fel. Är det någon annan som har dessa problem?

ingen midsommar utan jordgubbar ♥



bilden blev väldigt dålig, men det fanns något lockande i den..

Har nyss ätit en skål med mjölk och jordgubbar toppat med lite socker! Det var sjukt gott, har inte ätit det sen förra sommaren och det var verkligen en efterlängtad smak


frossa marabou sommar i sommar


Nu har även jag provat den nya marabou chokladen med torkade jordgubbar i. Jag trodde att det skulle vara jätteäckligt, men tro det eller ej, det var riktigt gott! Lite hallonsoda slank ner också ;)

Jag idag


Jeansjacka från Cubus
Linne från H&M
Kjol från Gina Tricot
väska från Glitter
pumps

fläta i håret

Ring från H&M
armband från bikbok, vila och present från Julia

klocka från mormor och armband från bikbok och ring som jag ärvt av mamma

Midsommarafton

Nu har vi varit på hembygdsgården och tittat när Kajsa och André dansade runt majstången. Man brukar alltid få så härlig sommarstämning när man ser alla glada människor som firar sommaren, men idag fanns inte den stämningen eftersom vädret var väldigt dåligt. Det blåste och det var otroligt kallt och alla skyndade sig hem efter dansen.. Lite bilder hann jag dock ta innan alla skyndade iväg!

Mamma gjorde midsommarlunch; Kycklingröra och sillröra. Det är jättegott!

Dekorerade huset med lite småträd

Sommar

På hembygdsgården reste dom majstången

Barn med föräldrar dansede runt stången

Synd att jag inte fick med Kajsa riktigt, men här ni i alla fall de två underbaraste ungarna i världen uppklädda och fina i bunader!

dagens låt


19/6 09

God morgon! Eller goddag.

Nu har jag nyss ätit frukost och kikat lite TV. Skönt med en lugn start. Jag tog mig en riktig sovmorgon idag, tyckte jag förtjänade då jag har gått upp tidigt varenda dag, trots att det är lov! Tog en bild på min frukost men min mobil krånglar igen så då får vi klara oss utan. Jag åt i alla fall en skål med flingor toppad med jordgubbar, sen en macka med sallad och ägg, riktigt gott!

Jasså, Glad midsommar allihopa! I våran familj ska vi bara mysa till det här hemma, antagligen åka till hembygdsgården och se när Kajsa och André dansar runt majstången med alla barn!  Ni som ska festa ikväll, ha så kul!

Vi hörs senare!

jag och mig själv

Nu har jag lagt mig i sängen och ska alldeles strax sova. Så skönt! Dock känns det tomt, och ja, ni vet ju varför..
positiva tankar nu Kamilla!

Imorgon har vi (tror jag i alla fall) bestämt att vi i familje ska mysa till det här hemma med en god middag och så. Det blir nog jättebra, jag är inte på festhumör i alla fall. Nu är jag väldigt trött, vi hörs imorgon!

pussss godnatt

Dagens låt


Filmmys

Nu blir det filmmys med syster och sen blir det sängen. Har inte lagt mig tidigt på jättelänge så ikväll ska jag hoppa i säng tidigt och få mig en riktigt god sömn! Imorgon är det midsommarafton också. Inte så kul att vädret är dåligt. För min del blir det nog en lugn hemmakväll med familjen!

Hörs

Kommer sakna dig älskling

Den här dagen har varit och är väldigt slitsam. Imorse fick jag lov att säga hej då till David som åker iväg hemåt. Vi vet inte när vi träffas nästa gång eftersom båda kommer jobba så att säga hela sommaren. usch, det här suger.

Att vara kär är det bästa som finns i hela världen, men att det kan göra så fruktansvärt ont..

Jag saknar dig älskling!

Fotbollskola över

Något fel var det på bloggen igår. Det gick inte att publicera inläggen. Jag provade hur mycket som helst, men det gick ikke.

Nu är i alla fall fotbollskolan avklarad, lite sorgligt men ändå väldigt skönt! Det har varit en utmattande vecka med dåligt väder. Men vi har haft kul!

Alla ledare (bild lånad av dalademokraten.se)

Delar av min grupp (bild lånad av dalademokraten.se)

Dagens smycken

Sitter och kollar på Paris Hilton - my new BFF. Det är riktigt spännande! Eller ja, så löjligt att det blir spännande.

I pausen passar jag på att slänga in lite bilder på alla smycken jag har på mig idag;

Klocka - present från mormor (efter min konfirmation ska jag köpa en riktigt stor klocka, i HERRmodell!)

Stor ring från H&M

Vit guld ring, har ärvt från mamma som hon en gång fick av pappa. Bär den ALLTID

Läderarmband från BIK BOK

Sommarkänsla

Nu är vi hemma en sväng för grillning med familjen. Det var hur gott som helst och just nu känner jag mig bara proppmätt och tanken på mat gör mig illamående. haha, nej då, men är det god mat så är jag en jävel på att ta för mig, kanske lite för mycket ibland, haha :P

Idag har vädret varit helt okej, inte regn i alla fall, imorgon ska det bli ännu bättre. Hoppas sommaren kommer på riktigt nu, det är ju sommarlov! Jag försöker somra till mig lite i alla fall..
...
med fläta i håret. Det kommer jag att köra på mycket i sommar! Väldigt somrigt

16/6 09

God eftermiddag ska man väl säga!

Nu har min förkylning tagit fart, jag vaknade helt igentäppt imorse, kunde knappt prata till en början och halsen gjorde förbannat ont.. Så det blev inge fotbollskola för mig, bad någon annan ta över, men jag ska försöka dra mig dit imorgon. Blev en lååång sovmorgon i alla fall. Här går vi bara runt och slöar, försöker hitta på något att göra men det är inte så lätt. haha..

Ikväll får vi se om det blir grillning hemma eller om vi stannar här hos älskling.

Ikväll lovar jag att uppdatera bättre än de senaste dagarna!

vi hörs!

äckligaste ever!


Igår när vi var och handlade träffade jag på dom här nya tuggumi-smakerna i hyllan. Såklart blev jag lockad av chokladsmaken. Den ena var mint och choklad och den andra var choklad och kola. Jag kan meddela att jag blev väldigt besviken när jag smaka. Fyfan, ursäkta språket, men jävlar va äckligt det var! Det smaka gammal choklad som har legat i ungefär 5000 år. Båda två var så jävla äckliga. Köp ALDRIG dessa! Det var INTE gott, det äckligaste ever!

Ni kan ju förstå hur äckligt det var, då David knappt kunde prata med mig för att andedräkten blev så rutten. Då är det illa! Tuggumi ska ju ge dig fräsch andedräkt..

15/6 09

Hejsan allihopa!

Förlåt för dålig uppdatering, men igårkväll dog älsklings internet och imorse skulle jag iväg tidigt och sen försov jag mig så jag hann inte. Jag har nämligen varit på fotbollskola hela dagen. Är ledare för en grupp med 10-åriga flickor! Det är faktiskt helt okej, tjejerna är jättesnälla och lyssnar och är positiva. Dock har det varit lite blött och kallt idag, men det skulle blir bättre imorgon! Fotbollskolan håller på tills på torsdag så fram tills tre på dagarna kommer min blogg få lida dagarna framöver. Men efter det kommer jag lägga ner tid på min blogg! promise..

Ikväll blir det match, ska bara titta dock eftersom min hals är kass och förylningen smyger sig på. Är det inte typiskt, nu när jag är ledig?

aja, vi får höras sen!

Läsarfråga

Fick en läsarfråga om min design. Tänkte jag skulle svara i dens blogg men det gick inte att komma in så jag svarar här och hoppas den personen hittar tillbaka hit! :)

Den, anonym, frågade om jag hade gjort all min design själv osv. Och JA, det har jag. Inte alls komplicerat. Det lättaste alternativet tror jag :P Jag gick bara in på designadinblogg.se  och lärde mig koder och så sen ändrade jag bara färg osv. Hur enkelt som helst. Ja, och sen lade jag bara upp en bild i headern. Väldigt simpelt! Så jag tipsar er om att gå in på designadinblogg.se. Jag har fått fruktansvärt mycket hjälp därifrån. Man får svar på i princip allt!
 

14/6 09

Hejsan!

Fick veta imorse att träningen var inställd på grund av blöt plan så det blev en lång sovmorgon med älskling! Runt halv tolv gick vi upp, älskling hoppade in i duschen och jag gjorde i ordning frukost. Efter det har vi bara segat och tagit det lugnt. Vart tar solen vägen? Jag blir trött av allt regn.

Nu ska vi nog kolla på en film(wow va förvånande, sega framför en film) sen ska vi gå och handla middag. Är det någon som har förslag på någon god middag vi kan äta ikväll? Vi ska mysa till det riktigt med god mat nu dom sista dagarna. Älskling åker ju hem för att jobba i Göteborg på onsdag eller torsdag, stannar där i över en månad. Det kommer bli tungt. Såklart kommer vi träffas och så, men det är ju svårt när båda två jobbar ungefär 45 mil ifrån varandra..

KISS

Läsarfråga

hej! Jag har läst ett tag och undra hur det går med din mammas viktminskning? :)

För er som inte har följt bloggen så länge så påbörjade vi ett "projekt" för ett par månader sen ungefär. Det gick ut på att min mamma, efter födsel av fyra barn, skulle gå ner i vikt. Hon skulle alltså börja träna eftersom hennes matvanor är bra! DOck har min mamma foglossning och höftfel. När hon började träna fick hon en inflammation i höften och kunde därför inte fortsätta. Hon var sängliggande till och från i flera veckor. Tillsut fick hon en spruta som tog bort smärtan, så nu går det hyfsat bra och hon har kunnat börja jobba igen, men hon ska hålla sig borta från träning tyvärr. Så vi avslutade det hela och jag håller inte koll på om hon går upp eller ner i vikt. Men jag förmodar att just nu står det ganska still!

Har ni fler frågor så är det bara att lämna en kommentar!

Tillbaka hos älsklingen

Vi har precis börjat göra iordning middagen. Kyckling och ris med café de Paris sås. Hur gott som helst!

Ikväll är det marknads dans också. Men vädret är så himla kasst så jag stannar  hellre inne. Alla som ska dit får ha så kul!

Mamma och Roger har åkt på bröllop nu också. Så himla fina dom var! Mamma var underbart fin. Numera ser man inte henne i finkläder så ofta. Nu hade hon på sig en marinblå balklänning. Håret var bakåtdraget med ett stort hårspänne med blanka stenar på. Luggen hängde kvar framme. Hon var så himla fin! Vi tog lite kort så om jag får så kanske jag lägger in några kort sen!

Nu måste jag gå tillbaka till matlagningen. Vi hörs!

Ha en trevlig kväll! pusss

13/6 09

Hejsan!  Nu är jag hemma en sväng för att rida och umgås med siis lite grann. Vid fyra åker jag tillbaka till älskling igen och då ska vi göra iordning en god middag och bara mysa. Det är ju så himla tråkigt väder och då är det perfekt med innemys!

Det var många nya läsare på min blogg igår så får väl passa på att önska er välkomna! hoppas ni stannar kvar :)

Nu ska jag dra iväg till horsen men vi hörs sen!

pusss

Nästa - städning

Nu har vi anländt till Vansbro. blev ett par timmars sömn också innan vi åkte. Fruktansvärt skönt var det! Ikväll blir det filmmys. Det är perfekt när det är så dåligt väder! Nu ska vi städa lägenheten lite grann.

Imorgon klockan tio har jag ett möte om fotbollskolan nästa vecka. Ska nämligen vara tränare i en fotbollskola! Sen blir det hem och vara barnvakt även imorgon då mamma och Roger ska på bröllop.

Hoppas ni får en fin kväll!

Ska rycka upp mig genom att ta en varm dusch

jag är himla slut i huvudet. Jag känner mig helt koma nu! Igår natt var jag ute hela natten, och imorse blev jag tvungen gå upp klockan åtta. Inte så populärt..

Nu ska jag i alla fall gå och duscha och sen åker vi nog till älskling. Skulle ha ridit idag, men något, eller någon kanske man säger, kom ivägen så jag blev på dåligt humör. Det är ju så dåligt väder nu också så det blir nog en myskväll framför film. Skönt!

Hoppas alla är gladare och piggar än jag!

Pusss

gratis film


Starka naglar


Mjukisbyxor är skön hemmaoutfit

Nu har jag nyss vårdat mina naglar lite. Jag använder, som jag har sagt förut, Trind nail repair. Det är ett blankt nagellack som gör naglarna starka. Det har verkligen fungerat för mig! Jag hade hur torra naglar som helst förut. Dom sprack och var helt hopplösa förut. De gick av när jag försökte spara, ingenting fungerade. Efter jag började använda Trind så har mina naglar blivit mycket starkare och jag kan ha långa utan att de går av. 

Jag tycker det är viktigt att man fixar och vårdar sina naglar, eller händer överhuvudtaget. Det mest ofräscha som finns är när någon är lortig under naglarna och har snustorra nagelband och torra eller lortiga händer. Det är det värsta jag vet!

Saker att tänka på gällande naglar;

Klipp dom regelbundet
• Alla naglar MÅSTE vara lika långa, annars ser det väldigt slött ut
• Ta en spetsig nagelfil eller något liknande och skrapa under naglarna så du får bort all lort som kan ha fastnat där. gör det regelbundet, flera gånger om dagen om det behövs
• Fila naglarna efter klippning eftersom dom då kan vara väldigt ojämna
• Måla dom regelbundet med nagelförstärkande nagellack. Då håller dina naglar sig fina och starka och de går inte av lika lätt och flisar sig inte.
• Återfukta dina nagelband regelbundet. Torra och skadade nagelband gör att naglarna växer saktare. Ju finare nagelband desto finare naglar!

Saker att tänka på gällande händer;

återfukta, återfukta, återfukta! Det är verkligen A och O. Torra händer är fruktansvärt ofräscht. Tänk på att inte smörja dig överdrivet mycket med alltför feta och parfymerade krämer. Då kan huden fort reagera med utslag och värre torrhet. Milda flytande krämer är bra! Kom ihåg, allt med måtta!

12/6 09

God morgon!
 
Just nu sitter jag med André, som dricker fruktsoppa i mitt ,knä. Jag gick upp för ungefär en timma sen för att vara barnvakt även idag. Det blir lätt så då både mamma och Roger jobbar och jag och Katrine är lediga. Menmen, jag klagar inte, Kajsa och André är bäst!
Älskling ligger fortfarande och sover.

Idag ska vi vara barnvakt hela dagen vad jag vet. Ikväll åker vi nog hem till älskling!

Ont i halsen har jag fått igen också, ååh.. Det är helt sjukt, men jag blir verkligen ALLTID sjuk.. blä!

Hoppas ni får en bra morgon!

Furuvik


Kvällens outfit;

Skinjacka från chicy.se
Tunika från Gina Tricot
cardigan från vila
Jeansleggings från Gina Tricot. (Jag bytte dock till mörka jeansleggings sen för att de ljusa gick sönder precis innan jag skulle åka..)
Pumps från skohuset, maha
Ringar från glitter och H&M
armband från Bik Bok, Pearls for girls och ett jag fick i Julklapp av Julia.
Klocka - present från mormor


På bussen dit satt Elias och spelade gitarr

Gick och käkade ganska snabbt


Elias och hans band uppträdde

Ser ni vem? Ja, ni ser rätt! Jag såg Robin bengtsson Live, stod längst fram, knappa två meter ifrån han!
Har massa bilder och massa filmer. Filmer kan ni få sen, men jag orkar inte lägga upp alla bilder.

Och här har ni IDOL- Alice!

Sedan åkte niorna iväg på en hemlig resa;

På bussen dit satte jag mig med vecko revyn och jordgubbar och bara vilade

Det fanns massa saker att göra där, bland annat det här, laserdome.

Jag och Julia kör hårt

Hahah.. Usch va trött jag var. Klockan var typ fyra på morgonen

Det var alla bilder jag har, för sedan dog min kamera. Vi kom i alla fall hem halv åtta imorse.
Jag gick och lade mig på en gång och lite över ett var det nån som öppnade min sovrumsdörr och då öppnade jag mina ögon och så stod älksling där. Den bästa väckningen man kunde få!


skolavslutning

Som ni vet så gick jag ur nian igår. Har en massa bilder och filmer. Kanske lägger in filmerna sen,  men tar ju så jävla lång tid att ladda upp på youtube..

Här kommer lite bilder i alla fall;

Stipendium delades ut

Uppträdande (Matilda och Julia sjöng Haleluja, hur fint som helst! Har bara film så nu får se sen!)

Våran vagn med klassen! Jag längst till vänster i tanfärgad skinnjacka

Kommer sakna våran klass

Syskon

Efter min avslutning åkte vi till flottaren (hotellet) och åt tacobuffé. Tomas och Henriette på bilden!

Min avslutningsoutfit;

Med blommor från älskling



Sedan på kvällen åkte vi till furuvik. Var inte så väldans roligt, men visst, sista kvällen med alla nior!
Bilder kommer sen

Bilder av traktor och vagn


Alla skyltar med dikter till alla i klassen åkte så klart upp på vagnen, ni ser min skylt till vänster där med stor, fet, lila övertext!

Skilsmässa för klassen

I denna ska hela vår klass stå och skrika att vi gått ut nian imorgon

Bilder från avslutningsmiddagen


Mina fina vänner! Julia, Elias och Matilda


Posarna i klassen

Bästa klassen på middag!

Lärarna står och sjunger. Fatta alltså, dom sjöng en snutt om ALLA elever i nian. Det är ganska många. Hela låten tog ungefär 20 minuter!!

Detta sjöng dom om mig!

Sliten

Dålig uppdatering idag. Men det har sina orsaker. Jag har nämligen haft fullt upp med skola och avslutningsmiddag och efter det åkte jag direkt till Järna för att fixa med traktor och vagn tills imorgon! Nu är klockan fem i ett och jag ska upp 06.00 för att hinna göra mig iordning imorgon bitti. Min avslutning börjar 08.15. Just nu är det mycket blandade känslor angående avslutningen, ska bli väldigt tråkigt att klassen splittras men samtidigt skönt att slippa allt slit och tråkiga ämnen. Det här har helt klart varit de tre jobbigaste åren i mitt liv hittils!

Måste erkänna att det kändes väldigt konstigt att städa ur mitt skåp som jag haft i tre år

9/6 09

God morgon, god morgon!

Fatta att nu är det bara en dag kvar innan sommarlov! Det går så fort. Det här året har bara försvunnit!

Det ska bli så otroligt skönt att få gå ifrån skolan imorgon och ta allt man har varit med om och upplevt som en erfaring. Jag har verkligen lärt känna mig själv på dom här tre åren!

Idag är det avslutningsmiddag klockan ett. Min outfit får ni på bild i eftermiddag!

Ha en bra dag så hörs vi!

God natt

Nu går jag och lägger mig. Imorgon blir det första tidiga morgonen på jättelänge. jobbigt.  Avslutningsmiddag klockan ett sen fotbollsträning halv fem, fullt upp hela dagen!

Godnatt seee ya

hemma

nu är jag hemma igen. skoldagen bestod av en timme i teatern Inte så drygt kanske. haha..

Träffade Linda en sväng också innan jag och älskling åkte hem till mig!

Nu har vi nyss ätit pastasallad med skinka, ägg och fetaost. Hur gott som helst var det!

Hörs sen!

bilder från crusingen








8/6 09

God morgon! Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma tillbaka från ICA så jag kan äta frukost. Vi hade inge mjölk och jag MÅSTE ha mjölk till mina flingor, äter inget annat på morgonen ;)

Annars så åker vi till Vansbro om tre kvart ungefär, ska köpa lite smycken osv. Sen blir det skola.

VET NI VET NI VET NI? :O Jag skulle egentligen åka till borlänge för att köpa avslutnignsklänning idag. Jag ville verkligen inte det, men var ju tvungen eftersom det börjar bli rätt bråttom. Sen plötsligt kom jag på att jag hade en oanvänd klänning som jag köpte på mellandagsrea förra året. Jag sprang till garderoben och provade den, och ja, den satt som smäck! Alltså, jag slapp åka till borlänge och nu behöver jag bara åka till vansbro för att pimpa upp klänningen med smycken och en kuvärväska! Så jävla perfekt! Klänningen är dock inte vit eller ljus som jag ville, den är brun, men matchar man rätt med accesoarer blir det skitsnyggt plus att man antagligen kommer sticka ut lite, är väl säkert den enda som har brun klänning! Outfitbil på det får ni se på onsdag!

Här kommer en dagens outfit;

Haha utan att jag visste det så fick ni till och med att smakprov av min klänning, i alla fall halva, till höger där!

Svarta jeansleggings från MQ
blus från Vero Moda
skinnjacka från chicy.se

Lat

Jag borde lägga ner lite tid på att föra över lite bilder så ni får se hur min kväll var igår i bilder. Men vet ni? Jag är så himla lat idag. Eller idag, jag har blivit väldigt lat. Så idag får ni inga bilder! Plus att Tomas och Henriette har kommit till oss också så jag vill umgås med dom och inte sitta här och uggla.

Annars ska jag nog till älskling en sväng ikväll, miss him!

Imorgon blir det nog inhandling av skolavslutningklänning. Bara två dagar kvar i skolan nu, fatta va skönt!  Ååååh, längtar så jävla mycket tills på onsdag!


hörs sen

7/6 09

God morgon!

Nu har jag nyss vaknat och försöker piggna till med lite frukost. Om två timmar ska jag döma en match, just är det inte så populärt men jag vaknar väl snart hoppas jag!

Ni skulle ha fått en outfit från gårdagen men jag blev så stressad så jag hann inte igår..

Hoppas ni får en bra morgon så hörs vi senare idag!

hemma

Nu är jag hemma efter en lång, rolig kväll i vansbro. Skulle ha stannat längre men har en dömning klockan elva imorgon bitti. Eller idag till och med.

Nu ska jag borsta tänderna och soova, är så himla trött!

Saknar min älskling!


God natt!

fina, billiga, handgjorda smycken

funymariedesign.se

Hemma

Nu är jag hemma en sväng och packar fotbollsgrejer till matchen imorgon! Ska alldeles strax åka tillbaka till älskling :)

Ser att jag börjar få lite bråttom nu, men vi får höras imorgon!

Ha en trevlig kväll allihopa!

pussss :*

Dagens låt nummer två


Dagens låt


iskallt

Åh va jag också vill ta studenten nu! Aja, tre år till så är det min tur!

Just nu sitter jag och fryser, det är så jävla kallt, det ska ju vara sommar nu. Ikväll drar jag och älskling hem till mig och är barnvakter sen imorgon är det först match sen cruuuusing! Hur kul som helst, äntligen lite fart i lilla hålan.

See ya later

5/6 09

Hejsan!

Har alla haft en bra morgon? Det har jag, vaknade bredvid älskling vid halv elva. Vi gick upp och åt frukost och nu sitter jag här och om ungefär två timmar ska vi gå och kolla på studenterna! Grattis till alla som tar studenten idag!

Nu är det bara två skoldagar kvar sen på onsdag är det sommarlov! så jävla skönt.

Vi får höras mer senare idag, nu ska jag gå och fixa mig lite!

pusss

Vilat upp hjärnan

Runt tio lade jag mig i sängen för att läsa lite, mina ögon blev mer och mer hängiga. Tillslut somnade jag. När jag vaknade var klockan nästan två. Så snacka om att min hjärna har vilat upp sig nu. Jag tror min hjärna behövde vila, jag har ju nästan överansträngt mig för att bli klar med alla rester. Dock är jag inte riktgit klar än, men vet ni vad? Jag är så nära målet nu!

Annars har jag nyss ätit en god laxmiddag!

Nu ska jag ta nya tag och börja med plugget igen, skönt att detta snart är klart!


4/6 09

God morgon på er!

Jag kom precis hem från älskling. Sitter och äter frukost och ska snart börja med plugg. Jag hade ju match igår. Vi vann med 2-1. Dock spelade jag ingenting eftersom jag kände av min hals när jag började röra på mig. Så nu sitter jag här me dlite halvt snuva. Usch, det är väldigt viktigt att absolut inte träna innan man är HELT frisk!

Idag blir det slutspurten i plugget. Jag har en grej kvar som ska göras hemma, sen två prov som ska läsas på, sen är jag i princip klar! Det är så jävla skönt!

Vi får höras mer sen!

"man kan hvis man vil"

Norskt ordspråk i rubriken, finns säkert även på Svenska men det låter inte lika coolt ;)

Skulle bara visa er att min "mina rester" lista minskar betydligt och synligt. Jag har fått gjort jättemycket den här veckan och jag är väldigt stolt över mig själv!


Titta, från 12 till 4 rester! Det är inte dåligt


spill-Kamilla

Förlåt för himla tråkiga inlägg!  Jag har en del på just nu så bloggen får faktiskt komma i sista hand. Tog en paus från pluggandet vid halv ett och tog med mig André till David då mamma och Kajsa skulle på hälsokoll. Vi tittate på när han möblerade om lägenheten sen åkte vi hem igen och nu har jag nyss ätit en god salladsskål. Jag har blivit besatt av sallad nu den här veckan. Det är bara sallad jag är sugen på, inte på "riktig" mat om man säger så. Sjukt, men sallad är så jävla gott! 

Vad är fel med mig? Varje jävla grej jag gör så spiller jag på mig. Alltid! Det slår aldrig fel. Som idag när jag skulle öppna ett fetaost paket så spruta jag fetaostsaft på hela tröjan. Mysigt va? Jag spiller jämt! Saft, mjölk, vatten, juice, sås, alltså alla mat och skit överhuvudtaget. Börjar bli riktigt trött på det!

Fick veta att jag ska spela match idag också, lite pirrigt är det, men det brukar gå över när man kommer in i matchen.

Får höras sen!

3/6 09

God morgon!

Kom hem för ungefär en timma sedan. Har sovit hos älskling inatt, och jag har ju fått tillåtelse av min mentor att plugga hemma nu när jag få mer gjort hemma än i skolan. Så jag åkte hem tidigt för att sätta igång. Dock tänkte jag att jag skulle äta frukost innan jag började med plugget men eftersom det varken fanns bröd eller flingor hemma så får vi lov att handla innan jag kan äta, och jag kan inte plugga på tom mage så då får det bli plugg efter handling och frukost.

Nu ska vi dra i alla fall.  Puss på er!

Gick mot min egna vilja

Tro det eller ej, jag gick mot min egna vilja och gjorde om HELA arbetet. puuuh! Det känns så jävla skönt att vara klar nu efter alla omständigheter. Nu är jag stolt!

Skulle ha bakat med Matilda och Julia nu, men det blev inte så. Nu har jag motivationen uppe och då är det lika bra att fortsätta. 

Ikväll åker jag till älskling!

Hörs

Jobbigt läge

Nu har jag setat hela morgonen och gjort SO. Jag skrev över 3 sidor och reflekterade hur bra som helst, på MVG-nivå. Jag skulle bara skriva mitt namn längst ner sen var jag klar. Då råkade jag markera allt utan att jag märkte det och fortsatte skriva. Vips allt var borta. Jag fick panik och tänkte att jag hade ju sparat mitt arbete så om jag tryckte bort det och sen tryckte upp det igen så kom det tillbaka. När jag tryckte på krysset kom det upp ett meddelande om jag ville spara mina ändringar. Jag var i chocktillstånd så det enda jag tänkte på var att mitt arbete skulle sparas så jag tryckte på spara. När jag tryckte upp det igen fanns det endast en bokstav i mitt arbete. Tre timmars arbete rätt ner i toaletten. fyfan. Jag blev helt galen. Jag hade verkligen lyckats med det arbetet.. Jag ska försöka ta hjälp av en dataexpert och se om det går att fiska upp mitt arbete nånstans. Hoppas det!

Så ett tips om det skulle hända er; Ta det lugnt, det går att hitta tillbaka bara du inte släcker ner programmet. DÅ kan du backa dig tillbaka. Om du inte vet vad du ska göra, ta hjälp av någon annan. Gör ingenting själv om du inte vet vad som ska göras! Få inte panik och göra hastiga handlingar som jag.

Hemskt



Det här är hemskt. Ett spårlöst försvunnet plan över atlanten. Nu blev min flyrädsla snäppet värre..

Tisdag

God morgon!

Idag regnar det, åh så tråkigt. Men det är klart, någon gång skulle det ju komma. Egentligen är det flygdag som gäller i skolan, men jag stannar hemma för plugg istället. Känner att jag behöver bli klar nu!

Annars så blev det dålig uppdatering igår eftersom vårat internet dog, eller ja, vi fick ingen kontakt med någon server.

Ni får hade så bra så ska jag försöka slänga upp lite roligare inlägg under dagen, puss på er!

Dagens låt


galen?....

Nej det tycker jag inte! Jag och Matilda har nämligen cyklat till skolan idag. Det är 1,4 mil och det är inte så långt som det låter.  Matilda hämtade upp mig runt åtta och ci begav oss till skolan. Det tog ungefär 50 minuter. Vi gjorde lite skyltar till traktorn och sen gjorde jag matteprov, sen cyklade jag hem igen och nu har jag precis kommit hem och jag har så himla ont i låren. Och rumpan för den delen. Men jag överlever!

Nu ska jag få lite plugg gjort, behövs verkligen. Jag är i alla fall klar med matten nu och kommer få ett G!

Vi får höras mer sen!

RSS 2.0