hejhå

Skulle bara berätta att vi har förflyttat oss till Göteborg och att vi idag har spenderat hela dagen i göteborgs skärgård på några öar med sol och bad och mycket fint att se. Kanske lägger upp några bilder senare!

Gissa vilken film jag har biobiljetter till på torsdagkväll????

dagen






Idag har jag, David och Davids lillebror gjort en lång utflykt som ni får följa genom bilderna. Vi cyklade en bit, gick längs havet en bit där vi bland annat träffade massa hästar som gick och betade. Sedan kom vi till en badplats där vi badade och solade. Underbart!

Nu ska vi göra tacos. PUSS


dagen idag



Vi har verkligen haft världens underbaraste dag här idag! Vi började med att käka frukost ute i det sjukt varma vädret, sedan tog vi cyklarna ner till havet där vi solade och badade. När vi kom hem var det dags för grillning av grillmat och till efterrätt grillade vi marshmallows. Älskar underbara sommardagar, det väger tyngre än alla andra årstider gånger tusen!

Nu börjar jag bli jäkligt trött så funderar på att gå och borsta tänder och gör mig klar för sängen.

Hoppas på lika fint imorgon, hoppas ni mår bra!


underbar sommardag




En liten sneakpeak på våran dag, lägger upp mer bilder sen för nu ska vi äta godis och kolla på "det regnar köttbullar"!PUSS


update

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA! Har inte haft tid att uppdatera idag, men idag har vi åkt till en fin liten hamnby och kikat lite och käkat glass. Sedan har jag faktiskt provat på Zumba (träningspass med afrikansk/salsa/western/hiphop dans) idag, sjukt skoj! Och nu ikväll har vi grillat med några av Davids kompisar och spelat lite basket och så. Kort och gott så har det varit en fin dag och imorgon ska vi fira midsommar på liseberg! PUSS HEJ

hej.hemskt.mycket.hej


Hej på er! Kom väl fram igår. När jag anlände bjöds på räkor och på senkvällen/natten satte vi oss på cyklarna och jag fick en lång, guidad tur genom samhället här!

Idag har det varit sol nästan hela dagen så då har vi bara legat ute och degat, haft vattenkrig, hoppat studsmatta och vissa har lekt på fyrhjuling.

Nu väntar grillning och senare är det sagt att vi ska träffa lite folk och spela lite basket och åka skateboard, mina specialitéer,or nooooot. Bänkar mig nog bredvid och kollar på och knäpper lite kort!

Hoppas ni njuter av sommaren för det.gör.jag


Snart framme i Göteborg! Därifrån rör vi o...

imag0169 (MMS)

Snart framme i Göteborg! Därifrån rör vi oss vidare mot Orust :) cykelshorts och t-shirt med min västhoodie över var mest bekvämt idag! Puss


morningmood


God morgon! Sitter och tittar på dr phil, morningmood, wiiiho!

Nej, ska snart börja klä mig och packa ihop lite innan jag rör mig ner mot bussterminalen, klockan två rullar bussen!

Här är det knallfint väder, hoppas det är likdant hos er!

Have a nice day people.
XOXO


frågor och svar

vad använder du för mascara? :)

Jag använder max factors masterpiece mascara. Den ger sjuk volym och "spretar" på fransarna! My favourite

gammalt blir nytt


Tidigare ikväll såg jag en bild där en tjej hade klippt av armarna på en gammal ziphoodie och använde den mer som en väst. Blev sjukt inspirerad och tyckte det såg jäkligt bra ut så vips var armarna borta på min svarta.

Numera kallar jag det hoodvästen!
(Hahah, och bortse från alla hundhår)

Vad tycker ni?


like a call from heaven


Gick in på weekday på vägen hem idag, men inte för att handla, nej bara för att kika. Men så hittade jag det här, perfekt sätt att få bort håret på nu när det är sommar OCH det är leopardmönstrat. like a call from heaven! Det bara låg där och ropade "köp mig, köp mig" och snäll som jag är så gjorde jag det!

100 kronor på weekday


kaos



de här två bilderna visar er att jag lyckades få på rosetthårbandet på mitt stora huvud och det visar även mina svarta ögon!

Gav nämligen syrran uppdraget att färga mina fransar igår. Istället för att färga fransarna färgade hon hela området runt, way to go! Absolut ingen förändring på fransarna. Jaja, tur att det inte kan tvättas bort ;)

Kom precis hem från stan och fy fasen vilket jälva kaos. För det första var det så jälva varmt att jag storknade. För det andra gick jag vilse femtitusen gånger pga allt folk och för det tredje så var tunnelbanan inställd så jag fick springa runt och leta buss. NU är jag helt slut och har bäddat ner mig i soffan med en kopp te. Kvällen blir lugn!

imorgon vid två åker jag till GÖTEBORG


god morgon


Hittade en bild från 1800-talet!

Nej, men i alla fall från 2008. Det är när man ser bilder som man verkligen förstår hur mycket som har hänt och förändrats, helt sjukt.

Solen skiner idag! Inte ett moln på himmeln så nu ska jag nog gå ut och lägga mig och schteka lite innan jag rör mig mot stan där jag ska fixa lite biljetter inför resan imorgon!

PUSS


framme

Hej  på er! Nu är jag framme, sedan ett par timmar tillbaka. Sitter här själv med Nelson och inväntar de som bor här som har varit på båttur idag!

Har lite "two and a half men" maraton här för mig själv då de spelat in nästan alla avsnitt.

Nu ska jag ta fingrarna ur röven och skaffa skype också, hörs sen eller imorgon, PUSS


hejdå

Nu drar jag mig mot norges huvudstad! Vi hörs när jag är framme :) PUSS


sisterstyle


Berättade jag förut att syrran hade fått hem en KICKASS jacka?

Här har ni den, så jävla underbart NICE! Stor huva, pösig modell och snygga märken, ohyes!

Får inte berätta vart den kommer ifrån, men ni kan ju få dregla lite här, ögongodis!


ohändigt



De trodde att kostnaderna för en reparation skulle bli lika mycket som att beställa en ny på försäkring så inom en snar framtid är förhoppningsvis en ny phone påväg hem till mig. Men tråkigt att skärmen ska behöva se ut sådär ett tag till, sjukt irriterande. Men kan ju inte skylla på någon annan än mig själv, I was borned klantig..


dagens



jacka H&M (två år gammal) ziphoodie H&M HERR linne H&M bandeau bh BIK BOK byxor VERO MODA skor H&M

Skulle egentligen bara haft min bruna skinnjacka över, men märkte snabbt att det var iskallt i luften så slängde på mig en huvtröja och en lite tjockare jacka. Tråkigt, när kommer sommaren?


puss


Nu drar jag mig mot Dala Järna för att lämna in phonen! God morgon föresten!

Dagens kommer senare, PUSS


the old lady


Här har ni henne i egen hög person! Kolla frisyren, glasögonen och örhängena som hon så genomtänkt har matchat med sina färgglada kläder.

Grymmaste gamla damen!

creds


emotion


Hey fellas!

Nu är det kungliga bröllopet över för oss dödliga. Har suttit bänkad hela dagen, trodde aldrig att det skulle intressera mig men gud va tagen jag blev! Alla fina klänningar och håruppsättningar och fina tal och ja, det finns inte ord. Många tårar har fällts idag.

emellanåt när det blev lite segt fick tidningarna ovan underhålla mig, så dagen har varit lagomt okej sådär!

Nu sitter jag som vanligt på kvällarna och nördar inne på style.com och låter inspirationen spira. Ska visa er världens coolaste tant strax. Satt här och skrattade av förtjusning för mig själv!

IMORGON ska jag lämna in min mobil istället, tog mig aldrig upp ur sängen tillräckligt tidigt imorse. På kvällen beger jag mig mot Oslo igen också och på tisdag eller onsdag ska jag bege mig vidare. Kan ni gissa vart?

Kolla in strax så ska ni få se min favorittant som hamnade i style.com's "style-notes" mapp!


det kungliga bröllopet


Har suttit och kollat in det kungliga bröllopet hela morgonen, eller hela dagen rättare sagt, klockan börjar bli en del nu!

Otroligt vackert, otroligt stort och otroligt mäktigt och inte minst rörande.

Jag blir helt frälst av att se alla präktiga klänningar som alla drottningar och prinsessor bär upp alldeles utmärkt!

Nu är det snart matdags här hemma, fläskfilé och pommes om jag inte hört fel. Dock är det mamma som lagar maten idag och inte jag, fast det blev inte alls så dumt igår faktiskt ;)

Vi hörs lite senare mina vänner!


ny header


Ni har väl kanske märkt att jag bytt header? och lagt in lite egobilder i menyn.

Känner mig inte hundra med headern, men den är i alla fall lite ljusare och mer somrig än den förra! Har ni några förslag på en snygg header? Jag känner mig helt fantasilös och har noll ork att lägga ner energi. Om det är någon som vill sponsra mig med en header så är det bara att höra av sig! haha..

Imorgon ska jag lämna in min stackars mobil som har femhundratusen sprickor i skärmen. Hoppas de kan göra något åt det!

Hörs imorgon, PUSS


new in and nothing out


långtröja MONKI

långtröja BIKBOK

linne med snörning i midjan BIKBOK

playsuit från MONKI

bandeau bh BIKBOK

bandeau bh BIKBOK

hårband med rosett GINA TRICOT
är dock lite för litet för mitt stora huvud (stor hjärna som ska rymmas) så tror jag ska ge den till Kajsa, då blir hon nog glader!

Det var allt som inhandlades i Oslo, mycket sommarrea nu så lite tråkigt att jag inte kunda handla mer, men nu har det blivit lite väl mycket den sista tiden.


hemma



Hej på er! Som på bilderna ovan avslutade jag och Kajsa våran semester igår. På filtar ute på gräset i den varma solen med glass. Kajsa föredrog dock att sitta i skuggan då hon "nyste" så mycket om hon satt i den starka solen. Kan dö av henne ibland, säger så mycket gulligt.

Igår kväll runt halv nio tiden kom vi hem och togs emot av lilla andré på två år som kollar lite blygt ner i golvet och pillar med sin t-shirt samtidigt som han mumlar "Jag har sNaknat dig kasa.." Haha, då kan ni tänka er någon som dog fullständigt, stackars killen måste ju ha fått fuktskador så många pussar han fick.

Idag har jag haft världens skönaste dag, gick upp halv elva för att vara barnvakt. Vid tolv gick jag raka vägen tillbaka till sängen och somnade om till halv tre, helt underbart!

Lite senare ska, hör och häpna, JAG laga middag. Kan visa bilder sen när jag bränt ner köket :)

PUSS på er


sol, strand, grillmat


Igår var det såpass fint väder att vi drog till en strand och låg där en stund. Och rolig som jag är så glömde jag kameran så inte ett enda kort har jag från strandvistelsen igår.
När vi kom hem slängde vi på kött på grillen och satte på pommes frites och njöt av lite grillmat. Sommarkänslor för alla slantar igår. Underbart!

Idag avslutar jag och Kajsa våran semester och rör oss hemåt, men jag åker tillbaka hit redan på söndag!

Igår hade jag föresten på mig min nya playsuit från monki, ni ska få se den sen, simpel som bara den men fortfarande apsnygg!

PUSS


gårdagens


Igår på dagtid gled jag runt i virkat linne och en ny bandeau BH under och jeansshorts

På kvällen drog jag på mig min nya, långa tröja från monki.

skorna är från h&m och klockan är från cheapo


yesterday


turister vid slottet











Dagen igår var underbar! Jättefint väder, mys med nära och kära, och en kväll vid aker brygge där vi satt och tittade ut över havet. Visserligen var det inte helt tyst då VM-parken var alldeles bakom där de visar matcher på en stor duk och folk är helt i exstas(spelling??). MEN väldigt mysigt!


today











Lite bilder från dagen som varit. GODNATT


morgonstund


God morgon! Som ni vet så är lilla Kajsa med hit och trots att hon var vaken lika länge som oss andra här, ungefär 01.00 (veeeeeldig glad i deg mamma:) :) :) :):) ) he he he he, så vaknade hon halv nio, så på den tiden har jag hunnit sätta på en film åt henne, göra frukost och gå en promenad med nelson. Känner mig som en mamma! ha ha

Lite senare idag ska vi ner på stan, kanske hinner sova en stund innan, sjuukt trött.

KISSBYE


semester


Hej vänner! Som tidigare nämnt så har jag inte varit hemma, har ägnat tid åt betydelsefulla saker och då sätter jag bloggen åt sidan youknow.

Håller i alla fall på att packa, ikväll åker jag till Oslo med min älskade lillasyster, får även sällskap av en mistyrious guy i ett par dagar, hmm ;) Nerå, David hänger på också, mysigt!

Nu har jag semester och det vill säga att det mesta går före bloggen så en uppdatering om dagen får ni vara nöjda med! Vissa tråkiga regniga dagar kanske det blir fler. Men vafasen nu är det sommar :D

Vi hörs my friends! PUSS


nytt och nytt


skjorta GINA TRICOT

t-shirt med axeldetaljer H&M

tant linne/blus GINA TRICOT

Virkat linne GINA TRICOT

kort kort t-shirt GINA TRICOT

Shorts VERO MODA

Bikini H&M

bikini H&M

Linne H&M

klänning H&M

tre basic oversize linnen H&M

espadrillos H&M

Shoppingen från i fredags lite försenat, men har inte varit hemma sedan dess. Har haft en underbart skön gårdag med en massa mys. Underbart!

En annan ögonsten jag fick med mig hem i fredags var en för jäkla underbar balklänning som ska användas under bröllopet som går av stapeln i höst.

hur den ser ut får förbli en liten hemlighet ;)


i'm off


Off to borlänge, see ya duuuudes


inte ok


Hej! Har mått så jävla dåligt idag, har verkligen haft världens värsta dag, både otursdag och må piss dag. Huvudet har dunkat precis hela dagen. Har även haft en helvetes otursdag, tappade min phone i marken så hela skärmen har femhundratusen sprickor, MEN den funkar fortfarande, till och med touchen, men det suger fasen hårt ändå. Tappade även en köttkniv rakt ner i parkettgolvet med spetsen först och det resulterade i världens hack.  that fking sucks. Skitdag, hoppas på bättre imorgon då det blir uppdatering av sommarkläder. Gud så gÖtt.

hej hå blå


10/6 10


God morgon! Sitter faktiskt och cyklar, hurtig som jag är.

Om en och en halv timme beger jag mig mot vansbro för att kolla in stundenterna som går ut idag, congrats!

Vädret verkar vara lysande, underbart!

No more to tell
xoxo


stress inför skräck


Här får ni en halv outfit från gårdagen där Robin är med och pryder bilden så fint!

Idag var den sjukaste morgonen på länge. Vi skulle resa från skolan halv nio imorse. 08.36 ringer min mobil och jag vaknar i all hast, slänger på högtalaren samtidigt som jag går till min väska och börjar dra på mig kläder. Ni kan ju tänka er vem som undrade vart jag var då vi faktiskt skulle ha åkt för fem minuter sedan.. fem minuter var max tiden innan dom skulle dra utan oss. Som tur var hade jag övernattat i vansbro och fyra minuter(!!!!!!) senare, alltså 08.40 sitter vi flåsande i en bil påväg mot paintballen. Helt jävla sinnesjukt. FYRA minuter, shit va stolt jag är.

Paintballen var förövrigt den mest skräckslagna händelsen på länge. Fejkade att jag blev träffad, för att slippa att bli träffad, och om jag var ute på fältet satt jag bara och gömde mig, så det var jätteroligt! :)

puss på er 


mys




Måndagskvällen blev otroligt mysig! Den gick ut på promenader, lite gänghäng, och avslutades med tända ljus, te, cola, grönsaker och dipp i Amandas kök.

Jag är så glad och lättad över lovet! Det har gått så himla fort det här året, och om de två åren som återstår går lika fort så är det verligen guld!

Redan på söndag far jag till Oslo, skön start på lovet!


upp och ner


Tummen ner för att jag är sjukt trött och slut och lider av svår sömnbrist.

Tummen upp för att jag idag har fått det efterlängtade sommarlovet! Tack och bock, den här sommaren kommer bli guld.

Bilder och så från klasskvällen, som slutade i tjejmyskväll, kommer lite senare. Måste vakna lite först!
xo


not bad


Nu har jag tränat, duschat, sminkat mig, klätt på mig, flätat håret och gjort en smoothie! Inte illa pinkat endast tre timmar efter hemkomst!

Ska rulla mot vansbro med mamma och lilla Kajsa nu, vi hörs imorgon!

XO XO kamilla


gone by


Hej hey! Idag har jag banne mig blivit klar med det sista så nu är det lov alltså, gud. så. skönt.!

Ikväll blir det lite avslutningshäng för klassen hemma hos mandis, vad jag vet så har studenterna maskerad idag också, kanske tar med mig kameran och fångar lite roliga människor.

Om två dagar får jag LOV på riktigt, förstår inte vart all tid har tagit vägen. Men det är som många i klassen säger, man brukar alltid vara taggad till tusen när sommarlovet börjar närma sig, men jag känner inget speciellt.
Kanske beror på att året inte har varit så slitit gällande skolarbetet. Fysiskt har det varit en utmaning, men fan va kul vi har haft! Ångrar inte mitt val en sekund!

Nu ska jag cykla vidare, höhö puss


today's




Jeansjacka SECOND HAND t-shirt CARLINGS strumpbyxor H&M skor CONVERSE solglasögon GINA TRICOT


red nails baby


God morgon! Idag försov jag mig faktiskt inte (WOOOW!!). Haha, men det värsta är att om inte mamma kommit in för en timme sedan så hade jag utan tvekan försovit mig eftersom min klocka hade ringt ungefär en halvtimme före vilket jag har noll minne av. TUR att det endast är TVÅ dagar kvar! håll ut.

Idag ska jag bocka av det sista och göra mig fullständigt klar vilket kommer bli så jävla skönt.

Nu ska jag gå och ta mig någonting och dricka och sen springa till bussen.

XO XO


kvällsdrömmar


Hejsan everyone. Sitter i min ensamhet i köket och dricker te och strosar runt här på internet OCH tar egobilder, viktig grej, sysselsättning nummer ett asso.

Undrar om jag ska vara vaken hela natten, spendera hela natten här och upptäcka nya bloggerskor med inspirerande stilar.

Kan knappt vänta till onsdag då jag äntligen kan säga "the fucking summerlov IS ON". Jag och min lillasyster Kajsa, på endast fem år, skall dra iväg helt ensamma till storstaden Oslo på vår egen lilla semester nästa söndag. Vet ni hur mycket jag längtar efter att få komma bort härifrån? Det här stället ger mig negativ energi. Så som ni förstår så kommer det inte spenderas många dygn här i sommar.

Så vär så snill å ta meg imot med åpne armer Norway!

Som tur är ska min familj på sommarturné i ett par veckor i Juli då det blir campingliv i Norge en vecka och en härlig, skön (premiärvecka för vår del) på Gotland!
 
Right, få se om vi hörs sen eller om jag faktiskt går och lägger mig nu. Time let us know. puss


dagens



En lite konstig dagens, men har inte orkat lägga ner någon energi på att posa framför kameran idag ;)

Linnet ovan till ett par ljusa jeansshorts, simple!


dagen idag


Min dag i helhet, hittills i alla fall, har gått ut på att gå upp rätt så sent, sätta mig i frisörstolen ( som i mitt fall var en köksstol eftersom våran frisör är en släkting och kommer hem) och klippas och färgas, sedan har jag borrat ner mig i svenskaböckerna. Första delen av dagen tyckte jag om, vilken tjej tycker väl inte om att bli fräsch i håret? Men andra delen kunde jag varit förutom.

Nu sitter jag och cyklar ( ;) ) och ska snart ta en kvälltrip till Vbro och se om jag träffar på någon filur.

Hoppas ni har haft en skönt dag, PUSS


light and bright


Och så var håret ca en centimer kortare och mycket ljusare, otroligt skönt! Har inte klippt mig sen november och inte uppdaterat färgen sen september. Fy skäms.

Gårkvällen sög hårt alltså, fifan.

Men whasup folk? Jag sitter här och drar på tiden för alldeles snart måste jag sätta igång med tråkig rättning av arbeten och bla bla bla, härligt va?

XO XO


På väg till Vansbro för att kolla in feta ...

imag0147 (MMS)

På väg till Vansbro för att kolla in feta raggarbilar! Ha ha ha ha ha


dagens




t-shirt CARLINGS cykelshorts OMSYDDA LEGGINGS skor CONVERSE solglasögon GINA TRICOT klocka CHEAPO

Runt middagsbordet idag kom mamma på stjärnidén för att få till en riktig mys famljekväll. Och vad jag vet så håller dom på att sätta upp ett tält i trädgården nu, ja, ni kan ju gissa vad vi ska göra ;)


splash,boom




En av fågelungarna hade gått vilse....... HA


Bildbomb från dagen vi har haft ute i solen, ooooh så skönt


rolig info



Utanför vårat hus är det kaos just nu, eller det har om inte annat varit jäkla kaos. Vi har nämligen fällt de flesta tallar runt omkring här och efter en fälld tall hittade vi dessa hoppande på marken, helt utan mor sin. Vi la dem i en blomkruka och grävde lite mask i hopp om att de skulle klara sig och att deras mor hittade dom.

Idag har i alla fall mamma hittat dem och de kommer förmodligen klara sig, så var ej oroliga mina vänner! hahah, ne, men det jag ville komma fram till var;

för det första: Hur fan överlever dessa sköra djur det enorma fallet och dundret?
För de andra: Fågelungar är det äckligaste jag någonsin skådat, BLÄ


mössor på



Hej! Rörde mig hemåt efter mösspåtagningen i skolan, tycker det här året har gått så fruktansvärt fort. Hoppas de två åren som är kvar går ännu fortare, känner för lite frihet.

Sitter och käkar toast och dricker oboy för tillfället, känner mig som världens nyttigaste människa, men jag har en träningsfri dag och då tänker jag leva ut den till fullo, ha ha ;)

Nu ska jag gå ut och sola sen väntar plugg och träning med de små.
PUSS


alla är vi fiskar små


God morgon ya'll!

fruktansvärt trött är jag, en plåga. Fast, har hört att om man säger att dagen ska bli bra då blir den det(?) SÅÅÅ mina vänner, den här dagen kommer bli guld, solen skiner och himmeln är helblå även idag, så det kan inte bli annat än bra.

Njut av den fina dagen som ligger framför er och väntar! XO


äkta vara


Hehe, just have to, måste dela med mig av en liten händelse påväg hem idag!

Går förbi en parkbänk där en gammal, förmodligen berusad, man som så glatt slänger ur sig " Ne, men vilken fin och söt fläta du har! Är den äkta?"
hahahah, typ tack och bock " JA, den är äkta"

Och tro inte att jag är otrevlig mot gamla människor, tvärt emot faktiskt, tycker dom är sjukt söta!


today's




t-shirt BLACK BOOK FOR H&M shorts H&M klocka CHEAPO skor CONVERSE

Hejsan alla! Det är så jävla underbart vackert väder nu så jag har noll lust att sitta framför datorn. Blir så glad av vädret, älskar det! Jag är fasen typ två centimeter från att bli klar med hela ettan också vilket känns GÖTT.

Sen är det en vecka till sommarlov och som strösslet på glassen så spirar blommorna och kärleken,

Livet känns lite lagomt okej sådär!

puss


hellu

kass bloggning i know. om några straxar kommer dagens look mina vänner! kika in då =)

summer


sommaren 09

Tycker det är så underbart jäkla skönt att solen börjar värma ordentligt och inte minst börja ge oss färg! Har legat ute hela dagen och pluggat i solen vilket resulterade i en bränd rygg, men det gör fasen inget för nu är sommaren här!

Jag har känt det dom senaste dagarna, att jag mår mycket mycket bättre när det börjar bli ljust och varmt. Jag känner mig mer tålmodig och mer glad, någon annan som känner så?

Om en timme ungefär ska jag dra iväg med syrran och träna knattarna!

Have a nice evening babes


allmänt sjit


God morgen! Försov mig idag.. Ja, är det inte typiskt? Ja la mig för sjutton tio igår.
Egentligen spelar det inte så stor roll, jag kommer ändå få mer gjort här hemma.

Tror jag ska gå ut och lägga mig i solen och plugga klart svenskan, sound like a plan!

PUSS PÅ ER


RSS 2.0