semester update

HEEEEEEEEEJ! antligen fick vi tillgang till natet. Tyvarr ar det ett fking internetcafe sa jag kan tyvarr inte bjussa pa nagra bilder... Jag har sjukt mycket bilder sa nu har ni natt att se fram emot ;) Vi bara NJUTER har. det ar stralande sol och 30 grader varmt vilket ar jakligt onormalt pa den har tiden av aret har nere, sicken tur vi har!

jag har lyckats fa en fin branna efter endast tre dagar pa stranden, like that! Hahaha, men ni skulle sett mig efter forsta dagen i solen, HAHAHA, jag sag ut som en uppsvalld tomat i ansiktet.

Ikvall ska vi bara ta det lugnt tror jag, eller sa kanske vi kikar forbi hotellet som ligger granne med oss och kollar om det ar nagra bra band ikvall. Nu ska jag inte uppta eran tid langre, det har tog val flera timmar att lasa. Hoppas ni mar bra och njuter av sportlovet! PUSS

dilemma

Hej! Nu är vi framme hos farmor och farfar. Resan gick bra, var riktigt snöigt, men annars gick det fint! Eftersom vi ska upp sjukt tidigt imorgon så ska jag gå och lägga mig nu. Är så taggad inför morgondagen, kommer bli så jäkla skönt att gå av planet och känna den varma luften. mmmm. MEN jag har ett fett jäkla stort problem. Jag har glömt det viktigaste av det viktiga typ. Mina SOLGLASÖGON ligger kvar hemma. Åh, blir så less på mig själv, har ingen lust att pröjsa för ett par nya just nu, hoppas jag hittar några billiga.

Hur det blir med internetåtkomst där nere vet jag inte, vi kommer i alla fall lämna datorn hemma. Kanske hittar ett internet cafe som kan få bli min vän på kvällarna. Men nu ska jag ha semester och kommer inte blogga allt för mycket!

SOV SÅ GOTT ALLIHOPA SÅ HÖRS VI OM NÅGOT DYGN. PUSSSS

travel look


hoodie BIKBOK t-shirt H&M cykelshorts GAMLA LEGGINGS leopardtights H&M skor CONVERSE hörlurar SKULLCANDY

Nu åker jag till Norge, hoppas ni får en trevlig kväll. Kanske slänger upp ett inlägg när vi kommit fram. Imorgon runt halv elva går flyget. VAMOS A LA PLAYA!

STOR PUSS PÅ ER


23/2 09



God morgon! Väntar på att hämtas upp av skolan. Vi ska nämligen åka upp till slalombacken här och bygga hopp och bara leka idag. En bra sista dag i snön innan vi åker till sol och värme!

Ibland får jag nypa mig i armen för att se om det verkligen är en skola jag går i eller om det bara är ett sjukt sammansvetsat gäng som hänger ihop och har råkul. Bilden ovan är från när vi var på utbildning i Lindvallen.
Dagen kommer nog bli bra! Ikväll runt 6 snåret ger vi oss av till Norge. PUSS


stackars hatten



BUHUUUUUU, jag råkade trampa på min stackars hatt. neeee, jag köpte ju den för att vi skulle resa. BLÄ, aja, må den vila i frid. Kanske ska ta med mig den ändå, bara för att. Kan ju vara lite coolt, lite trashit sådär. haha, eller vad tycker ni? ;) Jag fick den där hatten sjukt billigt, kanske var en mening med det. Kanske hittar jag en superball hatt där nere?


had some work done



Hejho. Bjuder på en osminkad bild. Ni kanske inte ser att jag har had some work done, men JO det har jag. Ögonbryn och fransar är ifyllda med lite färg. Hoppas det håller i sig hela semestern, vore chill.
Jag tror jag är typ världens blekaste människa utan smink, och nog den som är mest olik mig från med smink till utan smink. Helt sjukt. Menmen, resultatet blev helt ok.

Nu ska jag i all tystnad sätta mig och trampa på cykeln framför teven en stund. Alla här hemma har lagt sig så jag är helt ensam, farligt skönt!
PUSS


jag har på mig



Jeansväst H&M t-shirt CARLINGS leggings ÅHLÉNS


skönhetsförberedelser


Hejsan! Blev lite stressigt imorse så bloggning och dator var något som det inte fanns tid för.

Pluggade till ungefär halv två inatt, kändes jäkligt skönt när man klev upp imorse. Men det var värt det för provet gick sjukt bra, good good Kamilla! Ikväll blir det lite skönhetsförberedelser inför resan. Ögonbryn och fransar ska färgas och ben och dylikt ska rakas och kanske till och med ska lägga en ansiktsmask? Har inte gjort det sen jag var 11 år eller något, haha, ooopsi.

Dagens look kommer lite senare, PUSS


kvällsupdate

Tänkte bara göra en snabb update. Är sjukt irriterad på mig själv för att jag alltid ska utsätta allt till deadline typ. Alltså, jag har haft hela helgen på mig att plugga men ändå väntar jag till kvällen före provet. Alltså jag börjar plugga NU klockan kvart i elva på kvällen.

Aja, vill önska alla nya readers som har klickat sig in idag HJÄRTLIGT VÄLKOMNA. Hoppas min blogg föll er i smaken och att ni stannar kvar här, annars önskar jag er lycka till vidare med att hitta det ultimata för er! ;)

Ne, nu var det plugga ja. SHMACK

sporty fall 2010


Gläds av att hösten 2010 kommer bjuda på så mycket sporty. LOVEIT

(bild 1&2 house of holly, bild 3 unique)


omotiverad


sorry för fking webcambild

Hej hopp. Sitter och äter nutella på sked och dricker te, farligt gott. Ska sätta igång med lite plugg nu, har hört att vi har prov imorgon, really poppis!

blääää vill inte plugga, känns bara omständigt och jobbigt. Ne, jag loggar in på style.com och kollar igenom de senaste modevisningarna från LONDON FASHIONWEEK istället!


humörsvängningar och perioder

Sitter och tankar min MP3 till resan. Jag byter playlist på spotify ca tre gånger i månaden typ,min musiksmak är som humörsvängningar. Har alltid olika perioder. Här är mitt humör och min period för tillfället KLICK 


katrines


Nu har min lilla sis Katrine också skaffat sig en blogg. Klicka på bilden om ni vill ta en look!


HISS & DISS boots


YES, dr martens kängor får vara med på HISS LISTAN idag. Dels för att dom är så jävla snygga och även för att de är sjukt comfie, och eftersom de inte är fodrade passar de utmärkt till både vinter OCH vår. BIG LOVE!


Hm, hur ska jag börja. Jag tycker inte illa om uggs för dom är sjukt sköna att ha på fötterna, PLUS att de är varma. Men det är tyvärr det enda, de är sjukt fula och jag blir förvånad varje gång jag ser folk som använder dom till päls och kappor och liknande. WHAT? Ska du ha uggs måste du kunna matcha så det ser mysigt och "vinter" ut. Matchar du dom till kappor och päls ser det ut som om du bär tofflor till en morgonrock typ. Ska du ha uggs på fötterna så rekomenderar jag stor DUNJACKA och ljusa jeans till. Det kan faktiskt se ganska mysigt ut.
Sen en grej till, satsa på äkta vara!!
clear?


put your converse on, give me summer


(bild tagen av Esmeralda Nilsdotter)

Give please! Så jävla hett med converse, både på killar och tjejer! Till sommaren ska jag ha tusen olika par, det passar ju i princip till vad som helst.

Nu när våren smyger sig fram och man får vårkänslor i hela kroppen så börjar längtan efter sommaren också kännas, det får gärna bli sommar NU. Allt är så mycket mer fresh på sommaren. Speciellt kläder och brun hud!


söndagsfrukost



Det här skulle inte vara en helt fel outfit för dagen. Ska se om jag hittar en nice hoodie nånstans långt bak i garderoben.

God morgon föresten! Sovit gott? Tänkte jag skulle gå upp och äta frukost nu. Hör att familjen vistas i köket, mysigt med familjefrukost, speciellt på söndagar! Hade ni också det så när ni var små? Vi brukade ha familjefrukost nästan varje söndag och det såg man alltid fram emot för då var det extra god mat på bordet och sen gjorde mamma ÄGG. Det ska jag införa när jag skaffar barn och familj!

Ne, frukost time, PUSS


shoppingdagdrömmer


Hej allihopa! Förlåt för min dåliga uppdatering. Vet ni vad jag har gjort istället? SOVIT.

Är sjukt shoppingsugen. Vi planerar att åka till Las Palmas under semestern för shopping. Las Palmas är ju huvudstaden i Gran Canaria och vet ni vilka kedjor som härstammar från Spanien? *trumvirvel* MANGO OCH ZARA bland annat. My god, och vi ska till en huvudstad? Kan inte bli fel liksom. Hoppas att det regnar en dag så vi kan shoppa med gott samvete, men endast EN dag!

Nu sitter jag och ser på melodifestivalen med en kopp te, haha, en lördag som 40 typ? Nejdå, jag gillar faktiskt lugna hemmakvällar. PUSS


20/2 10



God morgon fellas! Morgonen har väldigt lugn och skön. Bara tittat på tv och chillat läget liksom..

Nu har jag precis ätit en Apelsin och tänkte titta på avsnittet av glamourama som lades upp igår. Senare måste jag plugga, känns jäkligt populärt! Vi hörs senare PUSS


sköna daniel

hahahaha, jag skrattar ihjäl mig. Hittade en sån jävla skön kommentar i kommentarsfältet under ett av inläggen i kissies blogg. Shit vilken skön snubbe..

Postat av: Daniel
2010-02-19 at 23:57

Måste säga att jag gillar verkligen din stil. Jag menar du vet ju uppenbarligen att du ser ut som en av Madame Tussauds jävla vaxdockor. Men du bara ångar på ändå. Och då är det ju ändå inte bara utseendet du har emot dig, du är ju en totalt pantad jävla fitta också. Men det tror jag du har på känn,det också. Nä, men jag gillar verkligen det att trots att alla hatar dig, och att du ser ut som om du vore Barbies pojkvän i ansiktet så kör du ändå med din tuffa attityd: “Fuck it, I’m C-kändis”.


bikinin lite halvt på sne



Jag längtar så jäkla mycket till sol och värme nu. Det kryper i hela kroppen. Hoppas hoppas hoppas verkligen på fint väder de 12 dagarna vi är där.

När jag ser den här bilden tänker jag på en solig dag på sensommarn där bikinin sitter lite halvt på sne och ingenting görs seriöst. haha, bikinin lite halvt på sne, hell yeh

månadens pic


Hahahahah, måste vara typ månadens bild eller nåt.

hahaha, jag dör


the look of today - dr martens

åååh jag älskar mina nya DR MARTENS. Dom sitter som en smäck på fosingarna. Modellen heter AIR WAIR, och det är verkligen ett passande namn, de är superlätta att ha på foten! TUSEN JÄVLA TAKK MORMOR OG PER!!!!!


Dagens sjuk-look?
Oh my god, LOVE my vältränade ben, mjaaaaoou.
hahah, ne skämt åsido..

Hoppas ni har en fin kväll!


stressa ner med tuggummi


mamma kom hem med dessa härligheter nyss. Undrar om hon tycker jag är stressad? hahahah


dåsa vidare



Sitter och äter en sallad och försöker pusta ut efter städningen. Det var inte det roligaste jag har gjort på länge om man säger så, snarare tvärt om. Ikväll blir det myskväll framför let's dance och kanske någon film om det går nån bra.

Nu ska jag gå och dåsa lite, höhö


20 kg per väska


efter!

Inte dåligt va? Vet inte hur jag ska klara att hålla mig inom marginalen 20 kg per väska.


nu ska det röjas rejält


före.....


fyra vårtrender


sportinspirerat

less is more

prints

militärinspirerat

Dessa fyra trender är nog vad jag kommer att utgå ifrån när det är dags för vårshopping. Det kommer bli niiiice


dr martens love

weeeeho, mina dr martens ligger nu och väntar på att hämtas ut. MY GOD det kryper i hela kroppen. Vem trodde att ett par kängor kunde tillfredställa en så mycket? Det känns som att vara nykär!


think you are in the wrong place


 Hahah, vah? äre ett skämt eller?! Jag såg nyss en mygga, och tro mig, det var INTE i syner, jag SÅG den. Rakt framför ögonen på mig flög den. Stackarn.. tror den har kommit till fel land eller något. hahah, jag dör, en mygga i februari?


tar det väldigt lugnt




Hellu. Sitter här och varvar mellan film, veckorevyn och tekoppen. Tar det väldigt lugnt men andra ord, känns som att det behövs.

Har även ringt jobbet och sagt att jag inte kan jobba i helgen, formen är inte på topp. Är febrig och döförkyld. Verkar inte bli bättre heller, hoppas verkligen verkligen att det lägger sig tills vi åker.

Hoppas ni har en jättefin kväll så hörs vi senare eller imorgon! PUSS


put on a smile, no can't



Röv. har nyss sovit en timme och känner mig nu sämre. ååh, blir så trött, skulle kanske ha hållt mig inne idag? blä

Dagen idag har varit helt okej. Det var inte så mycket folk så lite dött sådär, men jag och kära Nellie gjorde det roligt för oss i alla fall. Men lite allsång när liften stod still och lite småa och goa onödiga upplysningar i högtalarna så det hördes över i princip hela anläggningen.

Känner mig överstressad, sjukt jobbigt.


time to get some rest



Som vanligt rinner tiden bara iväg och jag kommer på vid midnatt att jag har tusen saker att göra. Ingen fara, jag är van.
Imorgon är det friluftsdag och jag har ingen aning om tider så jag bara chansar på att gå upp en viss tid och hoppas att någon ringer mig imorgon eller hämtar upp mig eller nåt? Det låter som en plan!

Jaja, dags att sova nu, GODNATT PUSS


bidra


Tycker ni alla, som inte redan gjort det, ska ge ett bidrag till rädda barnens katastroffond. Pengarna kommer då att gå direkt till de drabbade i Haiti. smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950.

Jag har skänkt 50 kronor.


kamilla





Var precis ute och knäppte lite kort. Inte så lyckat, men kan inte påstå att vi la ner så mycket energi heller. Jag är trots allt sjuk, men det var skönt att få lite omväxling. Mitt liv består bara av datan och tekoppar och lite lite tv just nu. Imorgon har hela skolan frisluftsdag i alla fall och då blir det skidåkning i Hunflen!

Nu ska jag gå och söka lite sommarjobb, hoppas ni har en fin kväll!


packa upp och packa ner



Hejsan! Här ni mitt härliga rum som det ser ut just nu. JAG STORTRIVS! Nej, men ni kanske fattar anledningen till varför det ser ut såhär? Jag håller dels på att packa upp alla kläder jag har haft i Kläppen i två veckor sen ska alla sommarkläder ner, och nu har jag samlat allt på golvet. Det är lite rörigt, men rörig människa, rörigt rum?

Idag ska jag typ knarka te och bara ta det jättejättejättelugnt. Imorgon är det skidåkning som gäller och då ska jag vara tillräcklgit pigg för att kunna vara med.

Tänkte försöka knäppa lite nice pics idag. see ya


time to sleep



nu är det nog dags att gå och lägga sig. Det sägs ju att sova är en bra metod att bli frisk på, perfekt för mig i läget som det är nu då.

Känner mig bara otroligt, äckligt trött på datorn nu. Har inte gjort annat på HELA dagen. BLÄ

Imorgon ska jag få något gjort. Vad sägs om lite plugg? Dock blir det hemmplugg, i mitt tillstånd ska man nog inte vistas i skolan. höhö

godnatt PUSS


we are the world for haiti


Seriöst, jag sitter och gråter, så jäkla fint. Många, många världskända artister som har ställt upp på att göra en ny version av "we are the world" för alla drabbade i HAITI.

Värd att kolla på, FINT


fettisdagen


Eftersom det är fettisdagen idag så unnade jag mig en fet varm choklad. Eller, jag behöver ingen ursäkt för att dricka det. Känns som om jag har levt på det när jag har varit i Kläppen. Men, det är ju trots allt fettisdagen så det var väl inte mer än rätt att dricka det just idag. Dock ska man väl äta semla? Aja, det åt jag i söndags ;)

Sitter och vårshoppar, min mormor och hennes man Per är så snälla att dom betalar mina Dr martens OCH lite vårkläder. TUSEN TAKK


twitter

Följ mig med lite mer personliga, kortare uppdateringar på twitter. Kommer uppdatera ofta med korta små inlägg där ni får veta det absoluta senaste! http://twitter.com/kamillalies


dr martens


 Fräschaste kängorna ever? Ja, dessa är nu påväg hem till mig, ett par gorgeous dr martens kängor.

Hoppas ni mår bättre än mig. Jag är helt död, näsan rinner som ett härligt vattenfall som jag också sa förra gången jag var förkyld och hela kroppen är som en lång överkokt spagetti. Ligger i sängen och kollar ikapp alla glamourama avsnitten jag missat.

See ya little later


sjuk

Jag är så jäkla sjuk. buhu stackars mig. Jag har så massa jag MÅSTE göra men inte orkar. Jag orkar typ inte ens blogga. Illa då eller? Hoppas ni har förståelse.

Dagen idag har varit bäst. Hela backen för oss själva och massa skoj. Dagen imorgon blir likadan så jag MÅSTE bli bättre. Hoppas ni alla är friska och pigga. PUSS

lilla lilla pulkabacke

Idag ska vi vara i Hunflen hela dagen. Uppdaterar när jag kommer hem i eftermiddag! PUSS

happy happy me


HEMMA! äntligen. Gud va skönt det var att kliva inanför dörren och känna doften som luktar HEMMA. Att det kom två överlyckliga småsyskon och kastade sig över mig gjorde inte saken sämre. När jag anlände bjöds det på tacos och som efterrätt åt vi semlor och allt spårade ut när mamma tog fram extra grädde.

Åh va jag älskar att vara hemma igen. Hur pallar ni 16 åringar, som flyttar iväg för att gå på gymnasiet, att vara utan eran familj?

Nu ska jag packa upp och packa ner igen. Det som ska ske är att jag ska byta ut skidkläderna mot badkläder, shorts och t-shirts och bikinis och sandaler. MY GOD jag åker SNART


hem hem hem



Tjatja. Nu sitter jag på wärdshuset i Kläppen efter en lång och ganska seg dag på jobbet. Börjar bli riktigt sjuk nu..

Som tur var kikade David förbi en stund nyss, lite boring att sitta här själv. Om ca 50 minuter går bussen hem och jag kan knappt vänta, har sådan jävla hemlängtan.

jag har inte fått åka skidor på hela helgen heller, BUHU.

peppande inlägg? Jag har i alla fall haft en räääktig god weekend, som alla danskar här skulle sagt.

TAKE ME HOME


jag lever

I'M ALIIIIVE! 

Har jobbat hela dagen idag och känner att jag börjar bli riktigt sjuk. Inte okej.. Men hellre nu så jag är frisk tills vi åker! Annars gjorde jag min sista dag på skidskolan igår vilket var riktigt tråkigt. Har haft sjukt kul och skulle gärna vilja vara kvar några veckor till, menmen, duty calls.

Ikväll blir det schlagermys här i stugan, hoppas ni har en fin helg och lika fint väder som vi har här! PUSS


taday


wiiho, jag är typ kändis på våran linjes hemsida (klicka på bilden så kommer ni dit). Ser ni mig längst fram där med gul mössa och världens ölmage? Yepp that's me!

Lektionerna idag gick bra! Skönt att ha det överstökat. Ikväll är det evakuering i sittliften vilket betyder att vi antingen ska hissas ner eller hissa ner någon från liften. Jag som är så jäkla höjdrädd....

Idag har det varit såååå kallt, har inga fötter kvar.

see ya PUSS


take me home



God morgon! Redan torsdag? hm. Jag är lite nervös nu för jag ska hålla i två lektioner själv idag.

Annars är det ju full fart mot helgen, men för min del blir det som sagt bara jobb. Vill bara åka hem nu...

Hoppas ni får en rolig och bra dag! PUSS


10/2 10

God morgon! Om en timme är det dags att bege sig mot skidskolan och dagen verkar bli helt underbar. Himmeln är knallblå och solen smyger sig fram bakom bergen. Inte helt fel!

Sitter nu och titta på vakna och äter frukost, eller har ätit. Det är redan onsdag, allt går så fort. Jag ska jobba hela helgen sen på söndag rör jag mig hemåt, det ser jag fram emot.

Hoppas ni får en bra dag! PUSS

frågor och svar


 

Hur många gånger i veckan tvättar du ditt hår?

Jag vet att man inte ska tvätta håret så ofta eftersom det sliter jäkligt mycket. Men jag tränar väldigt ofta så det vissa veckor tvättar jag håret varje dag annars blir det varannan dag.

 

Är du på G med någon? ;)

Hm, är jag det? ;)

 

Vad använder du för smink? Typisk vardagssminkning?

Jag använder mascara, ögonbrynspenna och kajal. Jag börjar med att lägga på ett tunt lager mascara, sedan målar jag ögonbrynen. Sen lägger jag på ännu ett lager med mascara och efter det lägger jag pyttelite kajal i ögonvrån.

 

Vad har du för planer inför sommarlovet?
PS. Din blogg rockar!!

Vi i klassen har snackat lite om sommaren, och planerna är att åka på peace and love tillsammans och sedan ska jag försöka jobba så mycket som möjligt.


 

Kommer du att jobba mycket denna säsongen?

Jag kommer nog att jobba i princip varje helg fram till i mitten av April :)

 

Hur ofta festar du? :o)

Typ aldrig.

 

Och vad tycker du om t.ex. kenza, kissie, blondinbella m.m.?:):):):)

Ha en bra dag!!

Kissie är en jäkligt skicklig människa som har lyckats locka en niondel av Sveriges befolkning till hennes blogg bara genom att dra provocerande skämt. Det är ju ett tecken på att människor är så jäkla överkänsliga och inte kan ta grejer med en nypa salt. Lite kul tycker jag.

Kenza är bara en helt vanlig tjej som lever livet. Har inga speciella åsikter om henne.

Blondinbella blir lite för klassisk för min smak. Jag tycker hon verkar väldigt tråkig, hon är ju bara 19 år och lever som om hon vore 40. Sen tycker jag att det blir lite för mycket av det här ”Hej jag vill rädda absolut alla tjejer i hela världen. Titta bara på mig så kommer ni att tillfriskna från alla sjukdomar ni nu måtte ha”

 

Ska du byta gymnasium?

Det märks!

 

har du färgat håret eller äre din naturliga färg :)?

Ehm, jag färgade mitt hår mörkt förut men sedan ångrade jag mig och började bleka slingor regelbundet. Så jag tror att mitt hår sakta men säkert har gått tillbaka till det naturliga. Den färgen jag har nu är väldigt lik min naturliga i alla fall ; )

 

Tycker du om -eller älskar du någon i Äppelbo ? ;)

Hahah, nej, jag hatar ju min familj så

 

Delar du mycket med din syster och din mamma ? pratar ni om det mesta ?

Har du något tips på hur man ska kunna öppna sig för sin mamma ?

Jag delar i princip allt med dom. Dom är min närmaste och bästa vänner, sjukt skönt.

Jag tycker personligen att det inte är barnets ansvar att kunna öppna sig för sin mamma (eller pappa). Den tilliten måste föräldrarna ge dig ganska tidigt. Men om det ändå har gått snett någonstans där och du känner att det är obekvämt att kunna öppna dig för din mamma så tycker jag att du ska börja med att dela med dig av ditt liv, din vardag. Alltså, berätta vad som hände i skolan under dagen eller vad ni gjorde igår kväll när du och kompisarna var ute. På så sätt involverar du din mamma i ditt liv och det gör att det blir mer naturligt att prata om andra djupare och mer privata grejer också.

 

Har du några kärlekstips?
Om man känner personen bra och vill prata med den ensam tex, har du några tips på vad man kan säga?
Hur visar man för någon att man är intresserad?

Din blogg rockar!
 

Jag har inga speciella kärlekstips men att alltid vara ärlig och öppen och sen självklart kommer man alltid längst med att vara sig själv! Sen vet jag att det alltid är lite attraktivt med svårflörtade människor ;)

När man vill ta kontakt med en kille/tjej man är intresserad av så är det första bästa man kan göra att bara prata. Häng inte upp dig för mycket i VAD ni ska prata om utan prata på om allt mellan himmel och jord för i själva verket är det ingen av er som kanske koncentrerar sig på vad som sägs, bara det sägs något. Så brukar jag känna i alla fall. Försök att dra fram dina bästa sidor!!

hur mkt pengar spenderar du på kläder på en månad? :)

Det är inte så mycket faktiskt. Jag shoppar i perioder och inte regelbundet så vissa månader blir det mer än andra och det är aldrig samma summor!

Hej, kul med frågestund :D
Hur lång är du och hur mkt väger du?
vad hade du för betyg när du sluta nian? hihi(a)
Är du tillsammans med David igen?:)
kram


Jag brukar alltid säga att jag är 1.70 för att jag vet att jag ligger där någonstans men har inte riktigt koll, men nu har jag faktiskt mätt mig och jag är hela 172 cm :D Vikten har jag noll koll på, men typ 60 kanske?

Jag hade 250 p. Typ 4 MVG, 2 G och resten VG eller något.

Nej, det är jag inte. Men vi är väldigt väldigt good friends :)

Äter du bara nyttigt eller brukar du även "frossa" i chips, godis eller läsk? Har du någon last?:D Din blogg är kanon!

Jag frossar typ aldrig i godis och chips. Eller jo när jag är i de rätta perioderna ; ) men nu har jag inte ätit godis eller chips sedan före jul. Jag hade en jäkla läskperiod för en stund sedan men den har gått över nu och tack för det. Tror inte mina tänder mådde så bra då.. Jag vet inte om jag äter så nyttigt men jag äter inte onyttigt heller, typ det jag är sugen på och det som blir serverat ;)

Last? Vad är det??? :P

hur många läsare har din blogg ? (:

När jag är här uppe och uppdateringen inte är lika bra som vanligt sjunker den ner till 30-40 om dagen, men annars ligger det mellan 60-100 typ :)

Hej!

din blogg är super. Vem tycker du är bäst i din klass? du måste tycka Nellie och Tom va? För det gör iaf jag :D

Hahah, retards. Nellie och Tom är i alla fall skönast ; )

Är det inte jobbigt att bo så tätt intill dina klasskamrater hela tiden?

NEJ :D DOM ÄR BÄST!

hur ofta tänker du på mig?
Jag tänker alltid på T <3

vem tycker du i din klass är bäst på att sjunga?

Hahaha, Det måste bli Nellie. Vi lyckades spela in när hon låg i solariumet och sjöng i söndags. Hahaha, cute

Sådär 20 frågor är besvarade.  Nu ska jag ta mig lite käk sen ska jag ut och springa!


"semester och brunbränd kropp"



God morgon! Nu har jag kommit in i fasen där jag bara tänker "sol, hav, strand, värme, semester, sommarkläder, bikinis, brunbränd kropp..." HELA TIDEN. Jag kan knappt vänta med att komma hem och börja packa och shoppa inför resan. Nu är det bara 15 dagar kvar tills jag lämnar de nordiska markerna.

Kommer ni ihåg min rosett på ryggen i början av förra sommaren?

Om en timme börjar vi och det vräker ner snö här. Kommer inte att se mer än en knapp meter framför mig idag. Igår var det klarblå himmel och stor sol, fick till och med lite fräknar!

Hoppas ni får en bra dag! PUSS


golfklubban



Hej fellas! Idag har en ny vecka börjat i skidskolan och handledare har bytts ut. Jag har en grupp på tre danska killar som är i min ålder alldeles själv (eventuellt). Dom är ju tre huvuden längre än mig, whaao. Haha, men det är ju bara kul!

Föresten så brukar jag kallas golfklubban av min familj just för att mina ögonbryn ser ut som golfklubbor när jag gör det så kallade förvirrade carefacet typ "vadå? är du knäpp"

Sen kommer jag nog få en hjärtinfarkt snart för att jag har druckit osunt mycket energidryck på senaste.

Fortsätt ställa frågor också, frågestunden är fortfarande aktiv!
PUSS


ask me


Så länge tiden och internetet inte riktigt räcker till för så mycket bloggning som jag skulle vilja så drar vi igång en frågestund!

Fråga på om precis vad och hur mycket ni vill!
Den håller i sig så länge jag tycker det är lämpligt så passa på nu för sen kanske det är too late

AVSLUTAD!


outfits





Här har ni lite ihopplock av några av mina outfits det här året.

Idag är det 18 minus här uppe vilket gör att ingen av oss är riktigt pepp på att åka ut. Men man måste väl kanske ge det en chans. Lite utav dagen kommer i alla fall ägnas åt att plugga. Vi har även tvätt-tid och soltid ikväll. Imorgon är det off to work som gäller igen!

Jag blir så jäkla glad när jag tänker på att om två och en halv vecka ligger jag och steker i solen på Gran canaria!

Hoppas ni får en fin söndag i det fina vädret, PUSS


bloggtorka

Hej alla elever!

i detta inlägget kommer ni att få läsa om min syster som åkte skidor, bananer i pyjamas och mössor.
(Följande text var meeegafjortisen Duvans förslag att skriva om)

Idag har min syster Kajsa åkt skidor och hon var jätteduktig och släppte liften och bromsade helt själv. Duktigt, ja!



(följande text var Amandas förslag att skriva om)

Bananer i pyjamas är två bananer som springer runt i randiga pyjamasar och tror är dom kan göra världen bättre genom att vara goda själar som är snälla mot alla. Jag kollade ofta på det när jag var liten och var nog innerst inne lite småkär i dessa bananer. "bananer i pyjamas lalalala.."



(följande text var Nellie Aalhuzeins förslag att skriva om)

Mössor är något man har på huvudet för att värma öronen så man inte blir sjuk när det är vinter ute. Vissa har även mössa på sommaren och inomhus för att vara coola. Ni som inte vet vad mössor är borde slå upp era ögon och fundera på att ta ett IQ test eller ett "Hur mycket och bra utvecklas jag" test.

GODNATT


snart

inlägg på G


play with your life



God morgon! Nu har det redan gått en vecka ur våran praktiktid.. ding ding ding, här går det fort. Som tur är ska jag vara i skidskolan även hela nästa vecka!
Vi kommer att bli kvar här över helgen och kommer därmed att få massa fri skidåkning, kan inte bli så mycket bättre!

Kom även på att nu är det lite mer än en veckas praktik kvar och sen går jag en vecka i skolan sen bär det av till stränderna. gash, är det nu man säger att livet leker typ?

Hoppas ni får en fin dag, PUSS


tjejerna regerar


Tidigare ikväll hade vi vårat första bråk för denna veckan. Bråket handlade om vem som skulle gå och handla och vi tjejer tyckte att det var killarnas tur. Vi bråkade och skrek som galningar och var helt crazy och bråket blev bara mer och mer seriöst. Jag kokade upp och mina ordspyor satte fart. Anledningen till att vi skulle gå och handla var att vi inte hade frukost för morgondagen.

Tillslut hade killarna slut på argument som "vi orkar inte" "vi är slut efter dagen" blablabla.. Sen kom dom på höjdaridén " VI KAN JU ÄTA RISET FRÅN MIDDAGEN TILL FRUKOST IMORGON!"

Eftersom vi tjejer var så måna om att vinna diskussionen tog Nellie bestämt kastrullen med ris i, HARKLADE sig och spottade världens loska och blandade om.

Jahapp, då var det färdigdiskuterat och killarna gick med svansen mellan benen och handlade frukost.

hahahahahahhhh


don't you fall



Jag kanske inte berättade att vi har lånat med oss en canon eos från skolan? well, det har vi i alla fall gjort så vi tar typ tusen bilder per dag och ALLA älskar att ställa sig framför kameran och posa. Och jag verkar vara bland dom ALLA.
På bilden till vänster ska jag precis till att ramla över räcket i trappen. Sjukt att Maja lyckades knäppa ett kort just då. Trappen är så jäkla smal och då är det inte kul när man snubblar. Jag flög över räcket och rakt ner på golvet. Tappade luften en stund och fick en bruten tumme, hjärnskakning fick jag också på köpet.. LYCKAT? ne, men med en lindad tumme och en lång natt med massa sömn känns det nu bättre och jag är fit for fight för ännu en dag i skidskolan!

PUSS


Katrine gästbloggar.

Hejsan! Lillsyrran gästbloggar igen :)
Kamilla är ju som ni kanske redan vet i Sälen på APU och jobb.
Hon skickade ett sms och frågade om jag kunde ta kort på hennes och mitt rum, för att någon ville ha inspiration. Så jag tog snällt kameran och tog lite bilder.

Kamillas rum;





Mitt (Katrines) rum;




 

Hejsvejs!


pics




Hej ho. Nu sitter jag här igen och ska alldeles strax bege mig mot skidskolan. Tycker dagarna går väldigt, väldigt fort.

Igår kväll var vi ute och tränade lite, några gick och några sprang. Jag var bland dom som sprang, och roliga och smidiga som vi är tog vi oss an barnbacken och sprang hela vägen upp. GO US

De första dagarna vi var här i stugan var det så kallt så vi satte på ugnen och värmde oss där, som ni ser på bilden ovan. OCH det är inte ens skämt, det var jäkligt kallt här och ugnen var en perfekt fottinare!
Ha en bra dag! PUSS


skratt



God morgon! Nu ska vi dra oss mot skidskolan. Uppdaterar mer ikväll. Kan upplysa er om att det enda vi gör här är att fjanta oss och skratta så magen vänder sig in och ut. PUSS


no puss



Tekoppen är med även här. Kan upplysa er om att jag har blivit teberoende och SOCKERBEROENDE. Fattar ni att jag har FYRA sockerbitar i den lilla koppen?

Idag har jag varit assisterande skidlärare och det har varit asskoj! Små härliga ungar som lär sig att åka skidor.
Nu funderar jag på att gå till grannstugan, som förövrigt är en solstudio, och lägga mig i ett solarium och sova. That sounds good.

Ikväll ska vi äta tomatsoppa, och imorgon är det ut i backen igen, HEY HO


1/2 10 praktikdag 1

Good morning fellows.

Skolpeppa? vi sitter här runt det extremt stora bordet och äter frukost. Om en timme ska vi stå klara ute i backen. Undrar hur det kommer går för mig.. Jag kunde inte ha med min 4-åriga syster att göra, gällande att lära henne att åka skidor, i mer än en halvtimme innan tålamodet rann ut i sanden (SNÖN). Så.. detta blir spännande!

Hoppas ni får en fin dag och denna oregelbundna uppdatering är det bästa jag får till just nu. ALL FOR YOU. PUSS

RSS 2.0