sommartider


vår termometer

Hej! hur mår ni? Jag och de två minsta har haft strandhäng även idag, riktigt skönt!

Har alldeles nyligen ätit en sallad framför teven och nu ska jag sätta mig på verandan med en kopp te och bara ta det lugnt. Älskar att det är sommar, älskar att det är lediga dagar. Det finns verkligen inget bättre!


dagens


"vilken härlig dag"



Vilken mysig dag jag har haft! Det började med att jag och André tog cykeln till värdshuset här i Äppelbo och fikade, sedan åkte hem och tog oss lite lunch och när vi ätit upp tog vi vårat pick pack, hämtade upp Kajsa och åkte till Ticknäset, som är en jättefin badplats vid Busjön här i Äppelbo. Vi befann oss där hela eftermiddag, riktigt skönt. Så nu har jag tagit årets första dopp!!!

För tillfället sitter jag med en kopp kaffe och försöker piggna till lite inför en träningsrunda, tror det blir löpning.

Hoppas ni njuter av värmen!


det blommar








det blommar så fint här hemma

Egentligen var detta inlägget till för gårkvällen, men datorn ville inte vara med längre.

Idag har jag inte mått så bra. Jag vaknade upp och käkade frukost sedan blev min mage heltokig så jag fick gå och lägga mig igen och under resten av dagen har jag haft lite feberfrossa, men det börjar bli bättre så nu har jag rensat en häck här hemma från ogräs. Ska gå ut och fortsätta alldeles strax, sedan ska jag ta en snabbdusch och cykla iväg på Kalas!


om jag hade något bra att placera


Sedan earl grey cream anlände hit hem dricker jag te mest hela dagen

Halloj! Mår ni bra?

Jag har haft en riktig seg dag. Under eftermiddagen somnade jag på vår utesoffa på verandan och sov en timme ungefär. Nu tänkte jag bege mig ut på en cykeltur och se mig lite omkring, känner mig lite rastlös.

Om en vecka är tanken att jag ska bege mig till Norge och sedan vidare till Göteborg, till min kära älskling, men först väntar en hel vecka med husarbete!


god dag


tjaaaaaannnare

Hej på er! Hur mår ni? bakis? utvilade? trötta?

Jag mår bra, väldigt utvilad och glad! Det var trevligt igår. Tjocka släkten var samlad i vårt kök där det blev mycket stim och stoj och skratt under kvällens gång! Jag tog dock kväller tidigt eftersom lilla Kajsa sover i min säng den här helgen, så gick och la mig med henne.

Nu har vi nyligen ätit brunch och nu tänkte jag sätta mig på balkongen och ta en kopp kaffe och ta det lite lugnt.

Hoppas ni mår bra!


pausar en stund


NU har vi precis kommit hem från hembygdsgården där det bjöds på fina tal och resning av majstång.
Regnvädret tog tyvärr övertaget och fick oss att åka hem ganska tidigt.

Nu tror jag middagen har påbörjats, så det står väl inte på förän gästerna rullar in. Lika trevligt vid varje tillfälle tycker jag, mysigt när alla samlas!

Hoppas ni har haft en, än så länge, fin midsommarafton och att det kommer bjudas på många fler fina stunder under kvällen.


detaljer





dagens detaljer

1. virkat
2. "björklöv" i öronen som det blev sagt idag
3. gula naglar
4. midsommarstång i ruskväder (imma i vänstra, övra hörnet)


just nu


en stund för mig själv


tips


TIPS!!!!!!!!!!!!

VÄRLDENS, UTAN TVEKAN, BÄSTA TE ALLA KATEGORIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kränkus EARL GREY CREAM. Jag smakade det första gången på Gotland förra året och jag blev helt frälst, det smakar så fruktansvärt perfekt. Vet inte om man kan köpa det här i närheten, men vi har hursomhelst haft turen att få hem lite från Gotland nu när vi har lite gottlänningar på besök (mammas bror m. fam).

Har ni möjligheten, TASTE IT!


midsommar


Fin, somrig balkong efter en stunds målning, nya kuddar, ny vaxduk och nya blommor med nya krukor

Hej! och GLAD MIDSOMMAR!!! :):)

Vi har haft lite segmorgon här med stor frukost och lite förberedelser inför ikväll då vi ska bjuda på midsommar/grillkalas. Det regnar ju så vi har satt upp ett tält över balkongen så vi har möjlighet att sitta ute ändå, när det har blivit så fint där ute!

Jag och syrran ska bege oss ut på blomplockning alldeles strax och dekorera lite här hemma.

Vid fyra ska vi till hembyggdsgården och dansa runt stången, mysigt mysigt mysigt, känner mig lite som en gammal gumma, alla andra i min ålder ska förmodligen ut och partaja idag?????


i min väska


i brist på annat material visar jag er härmed innehållet i min väska, som jag i princip alltid bär omkring på.

Solskydd för ögon (gråter av solljus), kladd för läppar, mobil, plånbok, tuggummi är bra efter några kaffekoppar och sist men inte minst Handkräm (torra händer klarar jag ej av). Ringen såg jag nu också, den brukar oftast sitta på fingret eller stanna hemma.

Just det, spillde kaffe över min dator IGEN. Ger upp mig själv snart. Den ligger i alla fall på tork, men jag förmodar att det inte blir några allvarliga problem. Tror inte ens det blir ett enda ett.

Nu ska jag ut och tuta med bilen, vi ses!


dots



Duktiga mamma som ikväll har sytt sig alldeles egna kuddfodral att ha på kuddar som ska vara på utemöblerna! Hon har sytt på knappar och gjort knapphål och allt, och så snyggt det blev!!! Vad tyckte ni?

Jag tycker det är jättefint!

har inte riktigt funderat över hur många bra funktioner min symaskin har, ska verkligen använda den i sommar, ska faktiskt börja sy några olika tygväskor för att se om det kan bli något snyggt att ta vara på!


tygväskan



finfin ny tygväska från Odd Molly, tycker jätte mycket om den.

Vilken lååååång dag. Kvällstimmarna gick fruktansvärt sakta, det händer väldigt sällan. Dock ganska skönt, att man får känna att tiden inte rinner som sanden mellan fingrarna!

Innan middag gick jag, Katrine och Ruff (hund) ut på en megapromenad på 1 mil, riktigt skönt!

Imorgon ska jag göra min första dag på mitt sommarjobb, som trädgårdsskötare/hushållerska på Nyåkern1*, så ska försöka få lite sömn så jag är utvilad och pigg imorgon. Ska bara visa er några jättejättefina kuddfodral som mamma har sytt ikväll, superfina! Kika in om en sekund så är de uppe!

puss 



(*Nyåkern 1= här hemma)

just nu


back


älskling på kvällspromenad

Tjenare! nu är jag hemma igen. Lite blandade känslor, dels skönt att träffa familjen igen, dels tråkigt att lämna david..

Har precis varit iväg och sett på Kajsa när hon spelade sin alldeles första fotbollsmatch, blev lite sentimental när hon sprang runt på planen och kämpade, lilla pluppen.

Nu ska jag äta lunch och sen röra mig ut på en lång, fet promenad. PUSS


gårdagens

Långkjol, t-shirt och flätat bälte. till det- röda, låga converse.

dagens höjdpunkter




1. promenerade längs havet
2. en läs/inspirationshörna på en jättefin affär
3. promenerade i en park

Hej! imorse tog jag ett tidigt tåg in till Göteborg och väl framme duschade jag och käkade lunch med David och sedan gav jag mig ut på stan. Shoppade lite second hand och tog mig en riktig långpormenad!

Nu ska jag och min älskling gå ut och äta middag och sen blir det korpfotboll med Davids jobb, jag är åskådare!

PUSS

the ocean

Hej! Har precis kommit in från en liten utflykt. Vi cyklade  ner till havet och fikade och kastade boll. Vädret är inte alls på topp idag, men det är helt underbart ändå, med havet och den friska luften OCH (det bästa av allt) inga myggor!!!

Hoppas ni har det bra!

en update från orust


fönsterinredning på ninavis

Hej på er! Hur mår ni?
Jag befinner mig för tillfället på Orust tillsammans med Davids småbröder. Vi leker och umgås lite medan deras föräldrar jobbar!

Det ser ut att kunna bli riktigt fint väder idag också, vilket jag inte tycker vi har blivit bortskämda med de senaste dagarna.

Igår var det stort kalas för Davids äldsta lillebror som fyllde sju med massor av tårta och någonting som är helt nytt för mig sedan förra sommaren, nämligen äggost! Har någon hört talas om det någongång?

Åker tillbaka till Göteborg imorgon bitti och sedan tillbaka hit på fredag kväll för att sedan åka hem till Dalarna på lördag!

vi ses

i gbg


hej! För er som inte hängt med riktigt så befinner jag mig för närvarande i Göteborg hos David. Kom fram igår kväll och då tog vi oss en lååång promenad efter min långa, rastlösa resa.

Nu ska jag alldeles strax ge mig ut på stan för lite shoppings, passar på när david jobbar;)

Hoppas ni har det bra vart ni än befinner er! PUSS


sommar och sol


"I vår rabatt"


just nu


Hejsan hoppsan! Sitter för tillfället och äter lunch. Har legat i solen varvat med att hänga tvätt hela dagen (eller i alla fall än så länge), det är ju sjukt varmt! underbart.

Nu ska jag gå ut och fota de små som springer runt som galningar i vattenspridaren!


just nu


just nu


vackra syster



Gratulerer til deg som ble ferdig med åttende klasse i dag.

Åh vilket skönt väder, har legat ute och sovit en stund. Nu funderar jag på att klä om till träningskläder och cykla en sväng, det vore skönt.

Under kvällen ska jag röra mig mot Vansbro och gå på studentfirning hos Linda, sen får vi se vad som händer resten av den här helgen. På söndag åker jag hur som helst till Göteborg, kanske ska ta det lugnt fram till dess, det skadar väl kanske inte!

ses


skolavslutning i Äppelbo






Gick upp med tuppen imorse för att följa med mamma och barnen till kyrkan här i Äppelbo och se på skolavslutning. Det väcker ju några minnen, skolavslutningen är sig precis lik som när jag gick på skolan här. Saknar det enormt mycket. Så mysigt!

Vi fick sommarlov igår, är det inte helt ofattbart, att det redan är sommarlov? Om exakt ett år står jag där, med studentmössan på sne och ropar "fy fan vad jag är bra!"


dagens klädsel


dagens klädsel to be worn in church


sorry

jag är så hemskt ledsen för att bloggen hamnar sist i prio listan nu för tiden, men det är så himla mycket nu i slutet av skolan och förberedelser inför kommande UF året. Jag har aldrig känt så innan, men jag har verkligen inte haft tid att blogga. Dock börjar det svalna lite nu, saker och ting kommer i sin ordning och jag börjar beta av massor. I övermorgon är det lov och då blir det blogg för alla slantar, det kan jag lova!

PUSSSSS


nu sover vi en skvätt






Det har varit en väldigt fin och trevlig dag! Nu är jag sjukt trött och kommer somna på högst 2 minuter efter att jag lagt ifrån mig datorn.

Vi ses imorgon!


dagarna går


är så sjukt kär

Hejsan hoppsan fallerallera!
Det har blivit dåligt med blogg nu den sista tiden, men det händer ju så mycket annat.

Idag har jag spenderat hela dagen med min älskade pojkvän. Skulle ha hoppat på en buss till honom imorse men den missade jag, så för att undgå att behöva vänta hela dagen på nästa buss så hoppade jag på cykeln och cyklade iväg till Vansbro (1,4 mil). Det var, tro det eller ej, ganska skönt och det bästa av allt är ju att jag fixade det på 33 minuter!!!! Kul när man kan se resultat av sin träning. För två år sedan tog det över 1 timme för mig att cykla dit, så det känns bra!

Imorgon är det uppstigning vid gryningen och rulla iväg till Kongsvinger där en konfirmation väntar, sedan blir det hemfärd redan imorgon kväll. Skönt att slippa packa något.

NU ska jag sova. Bjussar på lite bilder imorgon kväll om det inte blir alldeles för sent!

GODNATT


godnatt




Hej! Ligger nu i sängen och skall till och sova, men tänkte bara kika in och säga godnatt. Den här underbara sommardagen avslutades med kvällsmat i köket med lite tända ljus och mysprat. Imorgon ska jag träffa min älskling och förhoppningsvis blir det lika fint väder imorgon också så vi kan sitta i solen!

Kom ihåg bloppisen också mina vänner!

Godnatt kram.


Bloppis juni 2011


Orange Linne, passar allt från S-L. Linnet delar sig i ryggen så det får en sjukt snygg öppen skärning (syntes tyvärr inte på bild).50 kr


Persika linne, passar en MEDIUM. 50 kr


grönrutig skjorta, Passar S-L. 50 kr

eldiga tights, passar S-M. 50 kr

Sammetstights, passar S-M (väldigt tighta i midjan). 50 kr

brun ballongklänning, passar S-M. 50 kr

Leopard Cardigan, passar S-L. 100 kr

prints tröja, passar S-L. 100 kr Såld!

jeansväst (köpt secondhand), passar M-XL. 20 kr

mörkblå T-shirt, passar S-L. 50 kr

tubkjol, passar S-M. 50 kr

slitna jeans, passar 36-38. 70 kr  Sålda!

Grå långtröja, passar S-L- 100 kr.


Svart klänning med snöre, passar S-M. 50 kr

orangerutig skjorta, passar S-L. 50 kr Såld!

blåtvättade jeans, passar 38. (hög midja) 50 kr

Linne med broderi, passar S-M. 20 kr

facelift T-shirt, passar M-L. 50 kr

Leopard strumpbyxor, passar S-M. 20 kr

blommig blus, passar S-L. 50 kr

Ballerinor med nitar, stl 39. 100 kr

Franssandaler, stl 38. 100 kr

Vita ballerinor,stl 39. 50 kr Sålda!



Sådär, bättre sent än aldrig.

Om någonting måste skickas står ni för frakten, så räkna i så fall med 35-50 kronor extra ungefär.

Om det är något ni är intresserad av och vill köpa skriver ni mail till mig där ni anger plaggets/skornas namn. Ni kontaktar mig på [email protected] eller på privat meddelande på Facebook.

Först till kvarn som gäller!


sommar sommar sommar sommar....


God morgon! Vilken knallstart jag fick på denna dag. Gick upp vid åtta och hoppade i träningskläder och satte mig cykeln och knatade iväg ungefär 1 mil sen hoppade jag av cykeln vid eljusspåret och sprang 5 km. Inte helt fel!

Nu har jag precis käkat frukost och ska alldeles strax ta av mig till bikini och lägga mig i solen med några tidningar och en kopp kaffe, riktigt fint väder idag! sommar sommar sommar sommar sommar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ses sen!


hit och dit


Hej på er! Känner mig nästa lite otrogen. Har lagt ner så mycket tid på mitt och Amandas nystartade UF företag att jag har glömt bort lite av allt annat som finns i mitt liv, bland annat har jag bytt ut den här bloggen mot vår företagsblogg denna veckan. Dock kommer det inte att bli så mycket mer jobb med företaget nu fram till hösten. Vi har hållt på med lite marknadsundersökningar och förberett så allt är klart till hösten så vi bara kan sätta igång att jobba!
Klicka på bilden så kommer ni direkt till vårt företags, Active UF, blogg! Där står lite om oss och våran idé osv.

Annars så händer inte så fruktansvärt mycket. Pluggar nu in i det sista för att bli klar innan lovet som går av stapeln på fredag! Ska bli fruktansvärt skönt.

Syrran kom hem från London idag också, så nu blir storbildvisning av bilder! Vi ses imorgon


RSS 2.0