bad start

Hejsan hejsan!

Dagen idag var inte lika "på topp" som igår. Men det har varit rätt bra ändå! Den började lite kinkit bara, haha.. Vädret är ju väldigt dåligt idag, och mamma och Katrine har dragit iväg med bilen till Karlstad så hemma finns ingen bil. Då är det ju självklart att jag ska cykla. Var inte så pepp på det från börja, ännu värre blev det också när jag satte mig på cykeln och det började regna. Sen hade jag lite bråttom också, och mitt på vägen hoppade kedjan. Så ja, inte en så bra start kanske, men jag överlevde :)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, göra lite "egenmys". Tänkte sätta mig framför teven men en påse naturgodis. mmmm. Inte helt fel!

pusss

31/7 09

God morgon! Börjar ett idag så jag har haft lite sovmorgon! Skönt :)

Innan jobbet nu ska jag bara kolla Tv och kika lite i klädkatalogerna vi har fått hem.
Haha, det är typiskt mig! Jag har gått hela vintern och hela våren och längtat efter sommaren så man gå lättklädd osv. Men nu, då längtar jag till hösten! Då man kan börja klä på sig igen, och ja, haha, tur att varje årstid har sin charm :)

ha en bra dag!

Humörsvängningar är fullkomligt naturligt

Förlåt för dunderkass uppdatering idag, men jag har jobbat, varit barnvakt och träffat Linda en sväng. Så nu först har jag tid! Dagen idag har varit en toppendag! jag har varit glad och pigg i stort sett hela dagen. Hur skönt som helst! Skulle önska alla dagar var så! Menmen, man kan ju inte styra över hormonerna, ena dagen älskar man livet och andra dagen är allt åt rena helvetet. Ibland vill man bara gråta och ibland vill man bara vara för sig själv. Ibland vill man bara prata med någon som lyssnar, som inte säger nånting, utan bara lyssnar, det skulle kunna vara en kudde.
Ibland vill man ha alla sina nära och kära omkring sig för att känna trygghet. Ibland vill man bara bort.

Humöret skiftar på alla människor, ena dagen är aldrig den andra lik! Tro inte att du är sjuk eller lider av depression bara för att du är deprimerad en dag. Alla människor har sina deppiga dagar. Man får vara ledsen! Känner man att man blir lite hängig och slut, och känner att allt inte är helt på topp, tillåt dig själv att vara ledsen då, den dagen kommer förr eller senare varken du vill eller inte.

Åj, va mycket det blev skrivet nu, men det jag ville komma fram till var att humöret skiftar så fruktansvärt mycket. Man kan tycka det är jobbigt, men det är bara att acceptera, för det är fullkomligt naturligt!

Man ska njuta extra av de dagar då man känner att allt är på topp dock!

Godnatt everybody!

good mood

Hej! Det gick jättebra på jobbet idag, var lite trött i början men det gick över efter en kaffekopp och ett Äpple!

Just nu är jag barnvakt och ska senare hem till Linda för att ta en kik på hennes nya rum!

Känner mig jätteglad och pigg idag, känns väldigt, väldigt skönt!

Har ni hört? Medelhavsvärmen är påväg tillbaks igen, den ska komma nu i Augusti! Ååh va skönt! Vi behöver lite solljus så all depression (stavning?) försvinner. Tycker ovanligt många har varit i en deprimerad period nu! Jag vet att folk blir gladare och piggare av solen! Jag blir också det!

XO

30/7 09

God morgon! Nu har jag gjort mig iordning och ätit frukost och just nu ser jag på TV. Egentligen vill jag bara gå och lägga mig i sängen igen och sova så länge det behövs.. haha. Jag älskar att sova!

Aja, jobb i alla fall, ska cykla upp, ungefär 4 km är det. Skönt med lite luft på morgonen, då kanske jag vaknar!

Aja, nu ska jag nog dra, see ya!


Rubrikbrist

Sitter och kollar på Big brother från Linda Rosings tid, haha, när var det ? 2003? haha.. Linda har precis åkt hem, jättetrevlig kväll. Satt bara och pratade men det har vi inte gjort på länge. har saknat henne!

Imorgon är det jobb som gäller, helt okej faktiskt! SKa cykla upp så hoppas på FINT väder! Efter jobbet ska jag till LInda och kolla på hennes nya rum!

Sov så gott allihopa så hörs vi imorgon :)


Ice age

Nu ska jag och syrran bänka oss framför teven och titta på Ice Age - PÅ NORSKA! Så HIMLA mycket bättre än det svenska och engelska. HAHA, love it

stolt

Nu har jag cyklat ungefär ett och ett halvt mil och känner mig asnöjd! Ska börja göra iordning lite mat till mig och katrine, det blir en pastarätt!

Annars ikväll ska jag nog träffa Linda, få se vad vi hittar på!

pusss

Öland, England, USA

Hejsan, Kamillas syster här.
Det ploppade upp en fråga i mitt huvud nyss. Hur säger man Öland på engelska? Eftersom man inte använder ö i engelskan så fick jag inte ihop det.

Någon som vet?


29/7 09

Hallllo!

Vaknade för ett tag sen men satte mig framför teven med frukosten och jag orkade inte göra nånting annat förns nu, så det första jag gör är såklart att blogga!

Idag jobbar jag inte, så jag ska ägna dagen åt att vila. Tycker ni att mitt liv låter lite enformig? Jobba,vila, jobba, vila...
Men det är två måsten just nu. Jag har fått så lite sömn och vilat alldeles för lite. Igår var det riktigt läskigt. Jag var yr hela kvällen, alltså då menar jag verkligen att allt snurrade. Sen blev jag helt plötsligt så äckligt trött att jag inte kunde kontrollera nånting längre. Usch, jag var nästan rädd att jag inte skulle vakna idag. haha, nej så illa var det inte. Men det är äckligt!

Idag ska jag göra mat här hemma åt mig och Katrine! It's gonna be a pastadish! Lite inspiration av David :)

puss på er

I ♥ nitar


nitarmband
nitbälten (för midja)
kläder med nitar på

I love it!


I miss my cell

Nu har vi ätit färdigt och ska bege oss till gullängen (fotbollsplan). Ikväll vet jag inte vad som händer, antagligen bara chill - som vanligt..

Min mobil är nu inskickad på lagning och sålänge har jag fått en ful, gammal, sug sony ericsson. Det går inte att göra nånting med den..


En dagens outfit också;

jeansskjorta från BIK BOK
Oversizat linne från Gina Tricot
Shorts från H&M

middag!

Nu är jag hemkommen efter åtta timmars jobb. Jag och Katrine har huset för oss själva, Malin är också här, så nu har jag gjort iordning en god kycklingsallad!

28/7 09

God morgon!

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet, tänkte bara slänga in ett inlägg innan :)

Har ni ibland sånna dagar då ingenting funkar, gällande utseende? Då håret står åt alla håll, och absolut inte vill som du vill, då sminket (för er som sminkar er) blir kladdigt och ojämt, eller bara en dag då man inte fattar vad som är fel men att ändå ser att något inte är som det ska? En sådan dag har jag idag! Jag ser livlös och trött ut, fast jag har inte ändrat på mina morgonrutiner och ser precis ut som vanligt,  men just idag ser jag väldigt trött och grå ut. Men det kan ju finnas en logisk förklaring, och det är för att jag är just livlös, trött och grå! Jag har ju inte fått någon riktig sömn på sjukt länge..

Aja, det går säkert över under dagen!


ha en fin dag! puss på er


tiden flyger iväg

Gud va dum jag är! Imorgon ska jag upp tidigt, eller ja hyfsat i alla fall. Jag ska nämligen jobba imorgon. Klockan tio börjar jag och då är det väl okej att gå upp runt halv nio så man hinner äta och så. Nu är klockan nästan kvart över tre och jag är vaken. Fy Kamilla!!! Jag måste börja lära mig att lägga mig i tid. Jag är ju helt död dagen efter. Tur att kaffe finns säger jag bara!

Nu ska jag i alla fall sova, hoppas alla sover gott!

pussss godnatt

This little girl

Jag har fått en beundrare, som är fäst vid mig hela tiden, som knappt kan släppa taget om mig. Hon är väldigt liten och väldigt kärleksfull, hon är väldigt go och glad, även väldigt pratglad. Hon ligger i min säng just nu, det har hon gjort i två nätter. Först lägger hon sig i sin egen säng sen smyger hon ner efter ett tag och lägger sig försiktigt i min säng och säger "jag vill sova med dig Kamilla".

in my bed


Opassande?

Nu är blondinbella inte längre blondin, utan brunett! Kanske det blir en brunettbella?

Nej, jag tycker det är coolt att hon gör en sån förändring. Hon är nog medveten om hur många som kommer reagera på det här, blandad reaktioner såklart. JAg reagerade väldigt chockad först, visste inte riktigt vad jag tyckte. Tyckte egentligen att det var dumt eftersom man känner igen henne mycket för just hårfärgen. Men det är ju hennes liv, hennes hår, det är klart man söker förändring om man har sett likdan ut i 18 år!

27/7 09

Hejsan! Här blir det långa morgnar i sängen. Äter nämligen frukost nu! haha.. Men det är bara skönt!

Har drömt väldigt konstigt inatt, men just nu har jag glömt bort vad det var, hade det nyss men plötsligt försvann det, haha.. 

Aja, vi får höras mer senare!

Härlig känsla

Nu har jag lagt mig i sängen och väntar på att älskling ska ringa. Nu är jag skönt slut i kroppen efter ett spinningpass. Nu tänker ni säkert att jag är out of my mind. Men jag var inte särskilt trött och jag skulle ändå vänta på att David kom hem så han kunde ringa så då fördrev jag tiden med att cykla. Och jävligt skönt var det!

Imorgon börjar fotbollen igen, så då blir det träning på kvällen, resten av dagen tar jag som en överraskning.

Nu ska jag kolla runt lite, sen ska jag godnatta med älskling sen ska jag sova!

Godnatt puss på er♥

Tired

Nu är jag väldigt mätt och belåten. Är precis hemkommen från Sonja och har ätit väldigt god mat! Nu är det precis som om någon har släppt en sten i mitt huvud för nu är jag så trött så jag kan knappt hålla ögonen öppna.

Ikväll ska jag kolla på en film på Norska trean, med Nicole Kidman. Skönt. Har väl kommit in i nån sorts filmperiod som det verkar.

Nu ska jag vila lite. pusss

booooom

Vad ska jag göra? Är så jävla rastlös och uttråkad att jag går under snart. gaaah. Jag vill hitta på något SKOJ.
Eller nej, en mysig middag med film efteråt tilsammans med ÄLSKLING i detta tråkiga väder hade passat bra.

Men nu får jag anpassa mig efter hur det ligger till och tyvärr så är inte David här, så då får man hitta på annat.

This is making me bitter

miss you babe

26/7 09

God morgon! För mig är det god morgon i alla fall känner mig väldigt pigg trots att jag pratade med älskling i telefon till halv fem inatt!

Mina planer idag är att bara ta det så lugnt som möjligt och vila ut riktigt! Har liksom inte hunnit komma in i "hemmalivet" än eftersom jag bara har jobbat sen vi kom hem.

En upplysning; Jag är helt crazy i Michael Jackson!! Jag lyssnar inte på annat nu, jag sitter och kollar på "true Hollywood Story" med Michael Jackson, och ja, jag är helt fast! Det finns inte låt av han som inte är bra!

ah, nog om det. För min del nu är det dags för frukost. Senare ska jag nog klicka på en film!

pusss

Avklarat

Nu är tre dagar på jobbet avklarat och nu är jag ledig fram till torsdag! Skönt.  När jag kom hem gjorde Roger iordning riktig gourmémiddag - spearibbs (stavning?) med klyftpotatis och jordgubbar och grädde med vit chokladsås på. mmmmmmm säger jag bara!

Ikväll är det lite fest här och var, men jag tror jag stannar hemma, är inte så pepp på fest utomhus när det är så kasst väder..

Blir filmkväll med syster istället. Äntligen har jag fått tag på High school musical 3 så nu ska det kollas :)

see ya kisssss

25/7 09

God lördagmorgon! Idag ska jag jobba från 10-14 sen är jag ledig resten av kvällen! Kanske blir utgång ikväll, får se.

usch va trött jag är, skulle helst vilja krypa ner i sängen igen och bara sova till världens ände. Jag är så sjukt trött!
Är det någon som vet varför jag, som prenumererar på veckorevyn, inte får gåvorna som de som köper tidningarna i affären gör? Mina tidningar är helt tomma medans de som kommer ut i affär har prylar i sig.

aja, nu ska jag read som blogs och sen ska jag dra!

pussss

Smarta lösningar

Alldeles nyss kom Roger ner och sa att vi skulle ta in tvätten för att det skulle blir regn, och ja, vi hade inget annat val än att bomba hela köket med kläder;





Haha, undrar vad alla ska säga när dom vaknar och kommer ner imorgon..

Nu ska jag lägga mig för att orka med ännu en dag på jobbet imorgon!

Vi hörs imorgon!  godnattt


Sliten

Nu är jag hemma efter en riktigt jobbig dag på jobbet. Det var väldigt stressigt.. Är helt slut i huvudet nu.

Ikväll blir det lugnt, ska kolla på nån film tror jag och bara ta det helt lugnt.

Har inte så mycket mer att berätta, see ya

24/7 09

God morgon!

Nu har jag duschat och städat och packat upp allt, så nu är mina morgonsysslor avklarade så nu kan jag sätta mig i lugn och ro framför teven och äta frukost. Åh va skönt!

För övrigt börjar jag jobba vid ett idag så jag har några timmar att ta det lugnt på.

Vi får höras mer sen!

Semester - sista veckan - familjeveckan




minigolf


Påväg in till stan , Henriette, Katríne och jag


haha


Henriette

Syster

Sista dagen var vi på sommarshow med Kajsa och André

På kvällen var det dags för räkmiddag



Syster och mamma

Världens bästa

Dagen efter räkmiddagen åkte vi till Sandefjord där vi steg på en färja som skulle färda oss till Strömstad. Från Strömstad skulle vi sedan hemåt..

På båten , bjuder på den! Tro mig allihopa, jag shoppade TAX FREE

Sandefjord

Plötsligt kom det in två katter när vi handlade på Tax Freen

Det var sista bilden vi har från semestern. Har haft det hur skönt som helst trots att vädret inte har varit kanon! Nu ser jag faktiskt fram emot att skolan ska börja. Att få börja om helt, helt på noll. Det ska bli väldigt skönt!

semestershopping


blus från Gina Tricot

oversizekavaj från H&M

Linne från BIK BOK

Linne från BIK BOK

jeansskjorta från BIK BOK


Converse

cardigan från H&M


nitarmband från BIKBOK

Fick en väska av Davids mamma! Jättefin är den, tacksam!

Göteborg med älskling



lunch utanför liseberg

sorry, det är ett jävla krångel att rotera


Det var alla bilder jag fick från mobilen, resten kanske kommer sen. Jag var ju till Orust också, där Davids mamma m. familj bor. har lite bilder därifrån också. Bilderna ovan var endast från Göteborg och tagna med älsklings mobil

Första semesterveckan - ungdomsveckan


Plockade snäckor för att göra smycken

Jag och Trine

nattbad, Trine, jag och Henriette

kvällstur med båten

Trine och Katrine sover

Truls

Den första soldagen och såklart njuter jag som bara den! Lite konstig ställning med benen såg jag nu, haha..

Trine och jag

Tomas och Henriette

Kvällspromenad


Det var lite av första veckan. Sedan åkte jag till Göteborg, har inte så jättemycket bilder därifrån, men lite har jag, den stora frågan är nu om min mobil är snäll och ger ifrån sig bilderna..

Hemma!

Nu är jag hemkommen, kom hem runt 12 inatt och nu är jag fit for fight för lite jobb. Jag har haft en underbar semester och ska blogga mer om den ikväll!

Hoppas ni får en fin dag!

update

så nu snor jag några minuters internettid av min kära morbror!

Jag är hemkommen från älskling, eller ja, tillbaka på campingen. tråkigt att åka hem.. Jag har haft det hur bra och roligt som helst!

min mobil vill som vanligt inte ge ifrån sig bilder så dom får jag försöka lägga in när jag kommer hem om en vecka.

jag har fått några jävla blådor i munnen så jag har haft feber av dom i två dagar nu så idag har jag varit och fått medicin och så, hoppas det går bort! 

Nu ska det vara fint väder lite framöver har jag hört, så nu blir det heldagar på stranden, härligt!

Nu ska jag vara lite social!  puuuussss på er!

Hoppas ni njuter av sommarlovet som jag!

Påväg mot älskling

Nu sitter jag hemma vid mormor och Per och ska klockan 23.00 sätta mig på en buss till min älskling!

jag ska vara i Göteborg tills på onsdag sen åker jag tillbaka till campingen! Sen om två veckor måste jag hem och jobba igen.

Jag har inte så mycket mer att berätta mer än att jag fortfarande njuter av min semester!

Semester

Nu har jag varit här i nästan två dagar, och gud va skönt det är! trots att det är dåligt väder så är det underbart. jag och Trine har shoppat både igår och idag. Det är så mycket rea överallt så jag har fått mig två tunikalinnen och en cardigan och en kavaj för endast 300 kronor!!! sjukt billigt! Det är så skönt nu när Trine har körtkort då vi bara kan ta bilen och dra iväg när det blir lite tråkigt! Imorgon ska det i alla fall bli fint väder. Då blir det stranden hela dagen!

Ni ska få se bilder och så, men som vanligt så krånglar min mobil..

skulle bara upplysa om att jag har det underbart och mår hur bra som helst!

puss på er!

Nu drar jag!

Nu är jag ganska stressad! Jag kom precis hem från konfirmationsfirningen! Jag har haft en u  nderbar dag och fått jättemånga fina presenter och en stor summa pengar! :)

Nu ska jag ha semester i nästan tre veckor! skönt!

Jag kommer inte blogga mycket alls, men vi kanske hörs lite då och då!

pussss

Förberedelser och välkomnande av släktingar som rullar in på löpande band

Nu har det kommit två morbröder med flickvän/familj. Roligt! Snart kommer väl morfar med familj hoppas jag :) Dagen har gått ut på att förbereda inför konfirmationen imorgon. jag bakade muffins förut, jättegoda blev dom! Sen var jag ute och plockade blommor, då såg jag ut såhär;

Mina snygga (ROSA!!!!) gummistövlar åkte på!

Nu börjar jag känna mig trött så jag ska nog gå och duscha nu sen ska jag krypa ner under täcket! Imorgon kväll åker jag till Norge och stannar borta i nästan tre veckor! Det ska bli så himla skönt! Bloggen kommer nog lida lite då eftersom det antagligen kommer bli taskigt med åtkomst till internet.. Men jag ska njuta av dessa tre veckor och verkligen bara ta det lugnt. Det bästa av allt är att jag kommer få några underbara dagar med älskling mitt i alltihopa också! :)

Ni får hade så bra! Önska mig lycka till nu då när jag ska prata om homosexualitet i kyrkan imorgon!

puss godnatt

SOMMARLOV!!!

Äntligen! Nu är det sommarlov på riktigt! :D Åh va härligt! Nu är det bara konfirmationen imorgon med massa härliga människor, sen drar vi till Stavern i Norge på camping, Vid havet, en HEL vecka! mmm. Efter det åker jag till Göteborg till min kära älskling! Åh va jag längtar! Sen till Norge igen och avslutar min semester med en till vecka på campingen.

Sitter nu och äter en tonfisksallad och ska till och börja baka chokladmuffins till imorgon! Just nu är jag hemma själv eftersom de andra skulle iväg och duka.

Är så himla slut, det passar ypperligt med semester nu!

puss på er

4/7 09

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott! I mitt rum inatt var det så varmt att jag kanppt kunde andas när jag vaknade. Usch..

Nu är jag i alla fall fit for fight för ltie jobb. Skönt med lite variation men helst av allt skulle jag väl egentligen få sommarlov nu, men snart. Eller imorgon rättare sagt!

Hoppas ni får en bra dag i solen, ni som har sol då, det har vi!

Sliten

jag var ju som sagt och badade med Kajsa och André. Eller ja, fem minuters bad hann vi med innan det kom världens regnskur och världens åskväder. Vi hade picknick inne i omklädningsrummet! hahah..

Ikväll har jag sovit från åtta till tio sen har jag setat och pratat med familjen.

imorgon ska jag upp och jobba så nu ska jag sova!

godnatt

Bad med syskonen

Nu är jag hemkommen! Nu är jag klar med konfirmationsundervisning, nu är det bara konfirmationen kvar som är på söndag!

det är dags för bad med syskonen nu. Vi får höras ikväll!

Dagens;
Overzise T-shirt från Gina Tricot
Shorts från gina Tricot
Skor från Din sko

3/7 09

GOd morgon!

Nu ska jag bara äta upp min frukost sen drar jag iväg till Dala-Järna. Sista dagen idag! Ikväll ska jag nog hitta på något med Linda!

Vädret håller i sig, me like!

Ha en bra dag♥

"härlig är sommarn"

Nu är det verkligen sommar och ddet betyder att jag har legat ute på studsmattan i typ 3 timmar! Hur skönt som helst!
Nu ska vi dra iväg och bada lite, skönt med ett svalkande dopp!

vi hörs mer ikväll!

2/7 09

God morgon!

Sitter nu och äter frukost och lyssnar på musik. Om en halvtimme blir jag hämtad och då åker vi iväg till Järna, även idag. Nu är det bara en dag kvar! Jag tycker det är ganska mysigt att bara gå runt där. Det är så härlig stämning och alla är för det mesta glada! Det som har varit jobbigt är att det är ganska långt att åka fram och tillbaka varenda dag..


Åj, va dårlig kvalité det var, är väl lite skakis på morgonen..

Linne från Gina Tricot
Shorts från H&M
Franssandaler

avgjutning av mitt ansikte

igår gjorde vi en avgjutning av mitt ansikte på konfirmationen!


Lite läskigt var det!

Brown sugar


Titta va brun jag var förra året efter en vecka i Norge! (Jag i blå T-shirt) Tänk er, i år ska jag vara där i nästan tre veckor! Då hoppas jag på den brunfärgen gånger tre!

Konfirmations Supé

Nu har vi precis kommmit hem från den såkallade supén. Det är en middag med konfirmanderna och deras familj! Det var jättegod mat och trevlig stämning!


Jag hade på mig en ny, somrig klänning från H&M!

Shopping ♥


Franssandaler från Din Sko

Shorts från H&M med nitar på fickorna

Klänning från H&M

Linne från Gina Tricot

Öppen rygg har det också, skitsnyggt!

Linne från Gina Tricot, kan även användas som klänning

Shorts från Gina Tricot


Konfirmation

Är just nu i Dala-Järna på konfirmationsförberedelser! Jag och Malin ska ta upp Homosexualitet och när människor gör misstag i sina liv. Vi ska prata om det i kyrkan på söndag. Som tur är hade jag ett inlägg från förut på bloggen som handlar om homsexualitet. Perfekt, då blir det lite mindre att göra!

Dagens låt

Asså jag har kommit i underfund med att Chris Daughtry har BARA bra låtar! Jag har inte hört en enda låt som är dålig med han! Så nu sitter jag och laddar inför dagen med den bästa låten han har gjort, enligt mig!

1/7 09

Härregud, nu är det redan första Juli. Det går så fort.

Godmorgon föresten! Jag är på jättebra humör idag och känner mig glad  och pigg :) Det trots att vädret är lite halvkasst idag. Nu bär det snart iväg på konfirmation och idag ska vi förbereda oss inför söndagen då jag ska konfirmera mig!

Dagens;

Vardigan från VILA
Nytt linne (köpt igår, kan även användas till klänning) från Gina Tricot
Nya jeansshorts (också köpta igår) från Gina tricot
Nya "gladiator"sandaler med fransar (köpta igår)

snygga va?

Håret är uppsatt i en väldigt slapp "bulle".

Sulla med tiden så sömnen blir kass

Åj va sent det blir jämt.. Jag är ledsen för dålig uppdatering, men efter konfirmationen idag så ringde Malin och sa att vi skulle till Borlänge så jag fick slänga i mig lite omelett och dra iväg på shopping. Jag handlade två par jeansshorts, två linnen, en klänning och ett par gladiatorsandaler med fransar! Ni ska få se kort sen, hittade inte kameran ikväll.

Så nu vet ni varför jag inte uppdaterat idag. Just nu sitter jag och äter lite flingor(utan mjök eller youghurt, bara tort). jag brukar inte äta såhär sent, men jag var helt skakis. Jag fick inte i mig mycket omelett för det blev så stressigt. Sen har jag inte ätit efter det så hela jag skakade. Hur läskigt som helst, nu förstår jag hur viktigt det är med mat!

Nu måste jag sova, upp tidigt imorgon!

RSS 2.0