säljes - silver shampoo och silver balsam


Nu säljer jag en stor flaska silver-shampoo och en stor flaska silver-balsam på grund av missförstånd vid beställning. De är beställda från lyko.se och är aldrig använda, inte ens en liten droppe har lämnat dessa flaskor.

Säljer båda för 100 kr. (ordinarie pris är 150 kr), alltså ett kap eftersom de är helt oanvända!

Kan meddela att dessa flaskor håller sjukt länge, har själv haft sådana i vanligt shampoo och balsam och det är helt sanslöst vad länge de räcker, riktigt bra är de också!

Det är först till kvarn som gäller och ni kontaktar mig på; [email protected] eller i privat meddelande på facebook!


hej!


Hej och hopp! Kan ju förbereda er alla på inte allt för bra bilder den här veckan, eftersom syrran har fått låna med sig min kamera till London (JA hon är påväg till London och jag är SJUKT AVIS).

Annars då? Jag sitter och pluggar lite för tillfället. Vi har haft kalas för lilla Kajsa som fyller 6 år imorgon, det är sjukt, hon var ju alldeles nyss en liten baby. Tänk när hon är lika gammal som jag är nu, då är jag 28, åjåjåj vad jag kommer vara en jobbig höns-syster.

Nu ska jag fortsätta med plugget sen går jag ut och springer.

SES


vi kommer ikapp lite

Hej på er mina vänner! Det här har varit en fruktansvärt lång dag. Känns som om den här dagen har varit två hela dagar. Dock är det ganska skönt, att man känner att tiden sträcker ut sig lite ibland och låter oss stackars människor hänga med. Det blev en impuls resa till Borlänge med Familjen efter skolan, köpte tre basic plagg. Kan visa när jag kommer hem! (hos David).

Nu ska jag gå och våldgästa min pojkvän som spelar tv-spel. jag kanske till och med får vara med?

dagens bild - "sommarkänslor på hummelvis"


Fotograf: Jag
Modell: Fröken Humla


upcoming


dagens middag; salladsburgare

Hej på er! igår var jag hos min älskade och bara myste och idag har vi haft fullt upp i skolan hela dagen. Vi har ju dragit igång med Ung Företagsamhet i vår klass och jag och Amanda har stora grejer på gång. Vi är mitt uppe i marknadsundersökningar och informationspresentationer osv osv. Tror stenhårt på vad vi har påbörjat! Kan berätta lite mer om hela konceptet senare.

Nu ska jag plugga och senare blir det en springtur!


luta dig tillbaka





inbland är det så himla skönt att bara luta sig tillbaka och tänka på vilka underbara människor man har runt omkring sig


dagens


så grönt och så fint


Det är så fint och grönt i vår trädgård! älskar när sommaren smyger på.

Hej på er! Provet idag gick bra, skolan förövrigt gick bra osv. Nu sitter jag med en kopp kaffe och en våffla och laddar inför en cykeltur på ungefär en mil eller så, sedan tänkte jag avsluta med att springa 5 km. Kan tänka mig att det blir skönt att sova sen!

Förstår ni att det endast är två veckor kvar i skolan nu? är det inte helt sjukt? Jag ska ha mitt sista riktiga skol-sommarlov, vart tog tiden vägen?

Men jag klagar inte, jag älskar att mina år på egna ben finns alldeles runt hörnet!


busy me


Vi har så kul nu alltså. Plugg plugg plugg plugg plugg... Någon mer som har det så? Eller är det jag som alltid har så sjukt mycket grejer in i det sista?

Imorgon har vi ett fetingprov på 29 frågor, så jag är upptagen ikväll.

ses imorgon


två bilder från gårkvällen


Kajsa blev fin i håret efter ett besök av frisören

grillning på vår skogsinspirerade grillplats

Hade en väldigt mysig kväll igår, och dessutom fick jag mina toppar klippta, vilket var väligt skönt för mitt hår.

Ikväll ska jag på bio med min älskling, den fjärde Pirates of The Caribbean filmen, spännande!


just nu


för tillfället

Mörk choklad, en kopp kaffe och hej på dig plugg


utmattning på eget initiativ


bytt till ett ännu knallare rosa lack

Hej på er! Jag gick upp vid tio tiden imorse och käkade lite frulle, drack kaffe och läste tidning och så, tog det allmänt lugnt. Sedan drog jag på mig träningskläder och gick ut och avverkade 1 mil i eljusspåret.
Det var länge sedan jag blev så sjukt slut av jogging, det var inte så att jag tog ut mig mer än vanligt idag, men ändå ville jag bara lägga mig ner och dö typ. I och för sig är jag i den rätta veckan för att någon fysisk uttmattning överhuvudtaget gör en dubbelt så slut. Det är inte lätt för oss tjejer som förlorar så mycket blod regelbundet.

För tillfället sitter jag i min säng och väntar på att få en toppklippning. Vilken lyx för oss, att få hembesök av frisören!

ses


dagens


dagens idag, svart och enkelt


nails


Såhär ser mina naglar ut nu. Egentligen är det nagellacket som var tillägnat att bäras stillsammans med min bunad, men jag gillade det så det fick sitta kvar!
Knallrosa är läckert.


.....................


dagens dagens dagens dagens


hej


bild från i söndags

God morgon! Sitter i skolan på lektion för tillfället. Är helt slut, eller mer riktigt riktigt trött. Behöver mer sömn alltså..

I eftermiddag kommer jag förhoppningsvis få en mycket givande eftermiddag med mycket plugg och glada miner!

kram


på bondgården bor det djur, i massor










Här är bilderna från söndagen då vi åkte iväg till en bondgård för att kika på djur. Det var hur mysigt som helst, djur gör mig glad!


måndag





Här fick ni lite bilder från i måndags då vi var ute på shopping exakt hela dagen. Jag köpte mig bland annat en hatt och David köpte sig ett pannband och ett par solglasögon.

I söndags var vi på bondgård, de bilderna får ni ikväll eller imorgon!


17 mai 2011












min morbror!

fina hjärtegull


Hade en jättetrevlig dag igår! Den börjades i Oslo centrum med familj och släkt och sedan rörde vi oss mot Kongsvinger där dagen avslutades med middag och kvällsfika hos kära farmor och farfar.

Bilder från resten av helgen kommer under de närmaste dagarna, kunde inte blogga i Oslo för nätverket på datan krånglade.


in oslo




Bilder tagna på vägen till Norge igår i en park i Torsby.

Hej på er! Nu är vi framme i Oslo. Det har vi i och för sig varit sedan i går kväll, men då åkte vi raka vägen till mammas moster och hennes sambo för att grilla och umgås.

Nu på morgonen gick jag bara upp och hoppade i träningskläder och gick ut och körde intervallträning i en timme. Nu har jag alldeles precis käkat frukost och ska nog ta mig en kaffekopp innan jag går och klär på mig lite annat än myskläder.

Idag är planerna att åka upp till Holmenkollen (högsta skidhoppbacken i Norge) för att kolla hur det ser ut där efter de byggde ut. Där uppe höll ju VM i längdskidåkning hus också!

Vi hörs ikväll!


new


Två nya nagellack från depend, ett ljusare glitterrosa och ett riktigt knallrosa. Snyggt!


hej på er


Hej! Gud, det känns som en evighet sen jag sist satte mig ner för att blogga, vilket det i och för sig är också.

Den här veckan har bara handlat om skola känns det som, jag har gjort tre nationella prov och ett vanligt prov så det har varit minst sagt fullt upp!!

För tillfället har jag precis blivit klar med att packa, åker till Oslo imorgon, det har jag ju inte ens berättat, men det gör jag i alla fall. Ska träffa släkt och familj och sedan är det ju 17 Maj på tisdag, det blir nog trevligt!

Nu ska jag gå och ta mig en dusch och sedan hoppa i säng!

see you


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKLING, DU Ä...

imag0679_1305140 (MMS)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN ÄLSKLING, DU ÄR BÄST! ÄVEN ETT STORT GRATTIS TILL DIG KÄRA LINDA!


lite krångel sådär

vet inte vad det är för fel på den här skitbloggen, har publicerat massa inlägg men ser nu att de inte kommit upp? tråkigt.. aja, ska be syrran ta med min kamera imorgon så jag kan fota lite dagens! ja, jag befinner mig i Vansbro fram till tordag. Någonting måste vi ju få höras :)

Bloggar från skolan imorgon, PUSS

prosit


Heeeeeeeeeeeej. Det blev ingen hård förkylning det här som tur är! Hatar att vara förkyld, men nu är jag bara lite snorig och inget annat, så det är bara att tacka för.

För tillfället sitter jag och förbereder mig inför svenska nationella, den muntliga delen som infinner sig imorgon. Har hört att det inte är så komplicerat så det ska nog gå bra!

Om drygt 3 timmar rör jag mig mot Vansbro till David så planen är att bli klar med plugget innan det. Hinner tyvärr inte att ta kort på plaggen idag heller, men jag ska göra det så fort som möjligt!

see you


rensning


åj åj åj, satte igång med ett jäkla projekt i eftermiddags och blev alldeles nyligen klar. Jag har gått igenom ALLA mina kläder och varit jättehård mot mig själv och lagt allt som inte har användts på över ett halvår i en hög och det andra i en annan hög. Ni kan ju gissa vilken hög som blev störst? Jo, den med kläder som inte används. Så, det gör lite ont, men jag har bestämt mig för att köra en rejäl bloppis här, ska försöka ta kort på allt imorgon, sen kommer det upp lite pö om pö under veckan eftersom det är så mycket, håll utkik!

Nu ekar det i min stackars garderob, har typ ingenting kvar. Haha, men hoppas jag får sålt lite så jag kan fylla på med lite nytt!

Nu ska jag kolla ett par avsnitt av glamourama, vi höres


kaffe och mörk


hola hola.

Tog en jäkla sovmorgon idag, sov till typ halv 12, men det var skönt, behövdes nog.
Sedan gjorde jag och David iordning en brunch, sen har vi inte gjort så mycket här, bara tagit det väldigt lugnt.

Nu har jag precis lämnat av David på tåget så nu får vi se vad som händer resten av den här dagen! Blev ju så himla fint väder, hoppas det håller i sig, då mår jag bra.

Vi hörs senare!


new



jeans från LEVIS köpta på second hand, benen ska kapas och kanten ska vikas upp, voilá!

Virkad stråväska från KLING, födelsedagspresent från min pojkvän.

NÖJD


just nu


.. sitter jag och dricker av Davids cola glas och läser lite H&M magazines. Tar det allmänt lugnt i och med att jag har blivit förkyld. Inte sådär superroligt, men så blir det ibland.

Har shoppat lite second hand idag och mottagit en sen födelsedagspresent från min älskling!
Kika in om två och en halv sekund så får ni se :)


hej ho



Hej ho.

Vad gör ni och hur mår ni? jag mår bra och gör inget speciellt alls. Känner mig lite lite halvseg och har lite lite ont i halsen, men det är ingen fara!

Idag har vi börjat med UF (ung företagsamhet) i skolan och jag är sjukt peppad, ser väldigt mycket fram emot att allt drar igång på riktigt nästa läsår!

Senare ikväll åker jag och tar hand om min sjuka pojkvän, och pluggar till nationella imorgon (!!). Skrivning i engelska B. Hatar skrivning, jag kan sitta i flera år och aldrig få något avslut på det hela.....

Well well, see you


dagens


Okej, detta är en dagens i en jättefin kvalitét. lite coolt tyckte jag. Lite "kort på tv" känsla.

Skärp från veromoda, tröja från h&m, byxor från bikbok och till det hade jag vita converse. PUSS


yesterday


gårdagens

Hemma efter en dag i Mora med min älskling, nu väntar jogging.


vi hörs imorgon (igen)

Asså rumpa. Jag har kämpat sen klockan tre och försökt få in EN jäkla bild på den här datan, men inte lyckats. Det var bilden som stod för dagens klädsel. Kanske inte är meningen att jag skulle lägga upp den idag? Nu ger jag hur som helst upp och bänkar mig framför teven och väntar på att min pojkvän ska komma hem.

hey you


Rolig godmorgon gest.

Jag har frusit exakt hela dagen, hur kallt som helst. För en vecka sedan gick vi runt i shorts och linne,  nu skulle jag behöva min dunjacka och täckbrallor.

Sitter i skolan nu och jobbar ikapp lite. Efter skolan ska jag på gymmet, sen får vi se vad som händer!

see you


en liten fusk


Hej! Vardagen är tillbaka, och det är skönt. Dock har jag inte varit i skolan idag, var en mix mellan tung huvudvärk och "godmorgon älskling, jag mår inte så bra idag, jag tror vi måste ta en mysdag hemma...". Fyfyfy. Imorgon är det back on track!

På onsdag ska jag följa med min kar till Mora där han ska ta bort sitt gips, sedan är det vanliga vecka, veckan ut. Hoppas allt är bra med er, vi hörs imorgon! :)


RSS 2.0