Hej! Nu är vi påväg mot Karlstad. Sitter i...

imag0810_1314437 (MMS)

Hej! Nu är vi påväg mot Karlstad. Sitter i solen och väntar på en biltvätt som ska bli klar. Tydligen ska det vara kick ass väder i helgen, det Hade varit nice. Blir säkert sista gången vi får se sommaren på en stund! Hoppas ni får en fin helg med mycket sol och värme! Vi hörs :)


you might think I am lazy


dagens klädsel; gummistövlar och shorts i samband med friluftsdag

Hej! Gud vilken dag. Det har gått i ett exakt hela dagen. Firluftsdag på förmiddagen, lunch, inhandling av mat till fjälläventyr nästa vecka, mellanmål inför träning och sedan träning från halv tre till halv sex. Hann med både gym och simning, min kropp är helt körd nu.

Imorgon åker vi till Karlstad och kommer hem igen på söndag kväll. Ska på konfirmation till min kusin!

Trevlig helg till er alla


dagens detalj



mitt multismycke kan användas på många olika sätt, som jag hade det idag är ett av dem. Nöjd


dagens


överdelen består av en tröja från Åhléns och jeansen är Second hand


ta det då


min älskade kamera är åter hos mig

Hej dear friends.

Idag har det varit en så kallad "temadag" i skolan där temat för oss treor var sex, etik och moral. Inte så ansträngande med andra ord. Nu ska jag alldeles strax ta mig lite mat och sen får vi se vad som händer utöver kvällen.

Hoppas ni alla har det gott


home in my bed


allt i en snutt

Hej! Dagen i Mora har varit lång, men väldigt trevlig. Har shoppat lite, kan visa er imorgon eller något!

Nu är jag sjukt trött och vill bara soooooooova. Ska vänta på ett godnatt samtal från min pojkvän!

Hoppas ni har haft en bra dag!


Lunchar vid siljan i det fina vädret!

imag0802_1314097 (MMS)

Lunchar vid siljan i det fina vädret!


mjukstart


Idag kör jag på svart långklänning och fjädrar i håret

Hej ho! Vilken mjukstart jag fick. Jag är ledig i två dagar nu, klagar inte! Nu drar jag iväg till Mora över dagen, see you later


Te och tv. Kommer somna tidigt ikväll, är ...

imag0801_1314031 (MMS)

Te och tv. Kommer somna tidigt ikväll, är redan trött..


dagens detalj



idag pryder min nya fjäderextension mitt hår


BLOPPIS

Tänkte bara påminna er om att jag har massor av kläder kvar som jag ska bli av med, allt säljs för second hand priser så passa på!! Bloppisen hittar ni HÄR HÄR HÄR

morgonmys



God morgon! eller förmiddag. Började dagen klockan halv tio för att kika på Gilmore Girls som går på femman vid den tiden endast på helger. Dock, inte så otippat, var teven ockuperad av två små som hade sin morgonstund framför playhouse disney. Ville inte ta ifrån dem det, så istället surfade jag in på kanal5.se och satte på ett avsnitt av one tree hill. Följer inte det, tycker bara att den serien är sjukt mysig. En bra start på dagen kind of! Gilmore Girls är också sjukt mysigt! Är det någon som tittar på det ibland? Någon som vet om det går på någon annan kanal under resten av veckans dagar???

Nu ska jag sätta igång med städning av mitt rum, ska försöka komma i ordning lite till skolstarten imorgon. Satt uppe till 01.00 inatt och gjorde klart det sista arbetet jag hade kvar från tvåan, så nu behöver jag inte släpa på några rester vilket känns otroligt skönt!

see you


nordisk sommar


plugg, kaffe och liiiiiiite two and a half men, men bara liiiite

Typiskt mig att sätta på teven när jag ska få nytta gjort..
Det regnar och regnar och regnar. Det är ju nu vi ska ha finaste sensommaren, så vi kan sitta ute och äta frukost och njuta av solens sista varma strålar. Men, nordisk sommar är nordisk sommar.

Hoppas ni mår finfint


new in




Här har ni tre olika smycken som jag fick hem på posten igår! Hur de används och matchas får ni se inom en snar framtid på olika "dagens" shots!


view



klockan 10.30

klockan 13.00

En liten snabbspolning av förmiddagen vi har haft här hemma. Jag och syrran har lite lonelytime och vi har inte gjort annat än att slöa, äta, slöa, äta, kolla tv, kolla tv kolla tv......... Sjukt skönt.

Ska snart äta lite lunch och en stund efter rör jag mig ut för jogging.

Hoppas allt är bra!


Morgonmys med katten+ en sovande syster

imag0800_1313739 (MMS)

Morgonmys med katten+ en sovande syster


new energy


Heeej!! Jag vet inte vad det är med mig, men jag tror att jag blir lite små depp av att inte göra någonting. Bara gå runt här hemma. Rastlös och uttråkad som sjutton. Dock försöker jag njuta så mycket som möjligt, för det är bara en gång om året som man verkligen kan återhämta sig på detta viset, det här är ju också mitt sista "skol-sommarlov", måste ju njuta. MEN, känslor är känslor, kan inte lura mig själv med att det inte är liiiiiite tråkigt att gå runt här hemma utan att göra något. Samtidigt känner jag ingen lust att göra något heller???

Aja, hur som helst, idag har jag i alla fall jobbat på Tempo Äppelbo i nästan 11 timmar!!! Och jag känner mig så tillfredställd!! Det var jätteskönt att känna på en riktig vardag igen, nu är jag jättenöjd!

Ser fram emot skolstarten på måndag.

Nu ska jag och Katrine se på film!

Imorgon ska jag vara en bättre bloggerska. Jag har fått hem lite smycken som jag ska visa er, supernöjd!


dilemma


förmiddags-te och några tidningar

halluj. Sitter för tillfället i min säng och sappar igenom bloggar och lyssnar på musik. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska göra; 1. Gå igenom garderoben för att se om det är något som eventuellt behöer inhandlas inför hösten? 2. Kolla om det är något plugg och andra förberedelser som behöver göras inför skolstarten nästa vecka? 3. Snöra på mig pumorna och gå en promenad med voffsen?

Nu tänker ni säkert att jag kan göra allt, Dagen är ung!!! MEN, vi ska åka iväg till vår stuga om en stund, så jag hinner bara göra en grej, SÅ vad tycker ni????????


just nu - kamillate


rykande hett kamomillte och några avsnitt av The Hills


blow out


bild från förrgår, kollade in trollbröllopet (bygdespel som spelas varje år här i Äppelbo)

Hej! Vet inte vad som hände när jag kom hem, men luften gick ur mig totalt. det är väl något med att landa efter att ha varit på resande fot i 3-4 veckor.

Känner mig lite piggare idag, jag och Katrine gymmade på morgonen och nu ska jag alldeles strax ta mig lite lunch.

Hoppas allt är bra med er, vi hörs senare!


dagen

Kvällsfika med min fina farmor och tante(faster)

Hej! Tog lite paus idag. Dagen har varit väldigt fin så redan tidigt tog jag och farmor våra väskor och gick ner till centrum för en lunch och inhandling av ett par jeans till mig som jag hört rykten om att bara skulle kosta 99 kr. Och visst var det så, ett par fina jeans för 99 kr tillhör min höstgarderob nu, KAP!
Efter en sopp-lunch i solen på en uteservering vid älven tog vi vårt pick pack och vandrade vidare till min faster, så allt som allt gick vi ungefär 6 8 km (fick det bekräftat nyligen, att det var längre än vi trodde) idag, riktigt skönt, jättefint väder hade vi också! Lunkade och pratade i solen.
Imorgon ska jag åka hemåt, åker härifrån runt halv tio imorgon, så mig hör ni av när jag är hemma!
hoppas ni mår bra, kram

nya upptäckter

mitt svarta lack är köpt på kicks och kommer från märket Mavala (tror jag). Ett helt nytt märke för mig, som visade sig ha riktigt bra hållbarhet!

dagens

cubus över och indiska under. converse, h&m väska och raybans

the museum

Idag har vi varit på ett gammalt lantbruksmuseum. Vi fick erfara hur en riktigt välstående storbonde bodde och hade det och även ta del av alla redskap som användes. Sedan fick vi handla massa karameller i en gammal lanthandel(bild längst upp). Jag passade även på att pussa lite på den ena drängen (förlåt älskling, inte varje dag man träffar på sådana)
En allt som allt trevlig och intressant dag!

dagens detalj



ett knep som jag tagit till hela sommaren; en knut på t-shirt/linne/topp över ena höften för att lyfta looken

God morgon! Nu har jag precis lackat mina naglar i det hårda svarta. Ska bara dra på mig lite smink och sedan bär det av på museum med min farmor och min faster!


speciellt


Jag fick en väldigt speciell känsla när jag såg denna bilden, helt ovetande, på facebook idag.

Den här bilden blev tagen i mitt barndomshem igår. Fönstret på bilden var fönstret som fanns i mitt dåvarande rum, rummet jag har växt upp i, där jag hade mitt rum tills jag var nio år gammal. Ni ser väl vad som står/har stått? Hur som helst var det en liten tjej på 5-6 vårar vid namn Kamilla Lie som så stolt satte upp dessa hemgjorda, gula bokstäver på sitt fönster tillsammans med en balong, ett hjärta och ett löv. Jag kommer ihåg det som om det var igår! Huset blev sålt för ganska många år sedan, och det har ju bott människor i huset under hela tiden, som inte har någon anknytning till oss alls. Är det inte sjukt speciellt att detta finns kvar på "mitt" lilla fönster?

Bilden blev tagen av en vän till husets nuvarande ägare som också är bra vän med mammas lillasyster och jag har även hejat på henne et par gånger, antagligen därför hon lade upp det på facebook, för LITE speciellt är det allt.

Nu längtar jag tillbaka dit, det sitter ju sjukt mycket i väggarna och mycket av dessa minnen väcks i samband med bilden. Menmen, livets gång, förändringar måste till ibland!

Godnatt


magen på sin plats

den dagliga efterrätten till nyheterna

Hola. Jag och farmor sitter och kollar på nyheterna och äter bulle. Lite piggare efter lite socker och utanför farmor och farfars gigantiska fönster ser jag nu att det spricker upp och imorgon ska det tydligen bli väldigt fint, thumbs up!
Måste ju också säga (erkänna) att jag blivit en aktiv kaffedrickare, är mer eller mindre beroende. En kaffekopp efter frukost kickar igång dagen och humöret, vet inte om det är falska känslor, men nog känner jag av det när jag nu för tiden dricker mycket mindre, många dagar ingenting, på grund av min mage. Har läst att det inte ska vara bra i för stora mängder, och att vara frisk i magen är värt allt som behöver raderas och ta bort. Ta hand om era magar!

regnet piskar våra rutor

this is what we are facing today, regn.nu
Hej! segt idag. Sjukt regnigt, det gör mig i vanlig ordning väldigt sliten. Har inte gjort annat än att kolla tv hela dagen, lite det skönt det också. Några dagar måste ju vara sånna!
Ska nog lägga mig och sova en liten lur, känner inte för att göra något extra idag.
hope u guys r ok

du är du

i bloggande stund smaskar jag i mig dessa


Jag fick en tanke för en stund sedan. "Det finns inget facit på hur man ska se ut". Ganska självklart, eller hur? Men det tycks gömma sig något förvridet, fantasifacit i mångas hjärnor. Varför skulle annars folk få anorexi, bulimi och ångestattacker relaterat till utseende? Vem är det som bestämmer hur man ska se ut? Vem är det som planterar dessa sjuka idealbilder i våra hjärnor?
Jag tycker att alldeles för många faller i fällan där det hela tiden handlar om att sträva. Sträva efter det man själv tycker är det ultimata, det som är omöjligt att uppnå, en fantasi. Som vi alla vet så måste man kunna dra ett streck mellan fantasi och verklighet. Det blir en besatthet som för till att man förlorar sig själv, tappar fotfästet.
Jag går själv i den fällan, och av erfarenhet vet jag att det tillslut blir en riktigt ond och mörk cirkel.
Kliv ur den här cirkeln nu och få lite perspektiv! Se vad denna besatthet gör med dig och dina relationer.
Ta fram dina starkor sidor och utnyttja dig av dom. Sträva inte efter tillgångar, tänk en gång till och inse att du har dom.
Gör om och gör rätt. Fokusera på det som verkligen betyder något. Hälsa och relationer är väl en bra början, inklusive relationen du har till dig själv.
Tyck om dig själv, jag lovar att livet blir så mycket roligare!
Acceptera dig

Jag har egentligen lovat mig själv att inte vara så djup och känslosam i bloggen, men det här ämnet tycker jag är viktigt och det provocerar mig enormt. Varje dag ser vi ju vad den här besattheten gör med människor. Självsvält och operationer är bara en bråkdel av allt. Dessutom har jag själv varit i sitsen där ätstörningar styr ditt liv mer eller mindre, och vilket helvete det är. Fan alltså, var starka!
blablabla, nu är det ute, då går vi vidare.

dagens detalj

hellångt

rullar in i höstgarderoben

Här har ni den nya tröjan, himla go passform och otroligt fin och höstig färg! kommer från cubus

händelse i bilder

jag och farmor tog bilen upp till Øvrebyen här i Kongsvinger, för att det ska säga er lite mer kan Øvrebyen lika gärna heta gamla stan. Allt från förr i tiden är sparat där uppe, supermysigt. Vi passade på att luncha på ett mysigt fik!




lite utav det vi blickade utöver under lunchen. Vi var även på ett kvinnomuseum (tog inga bilder där).

liten snabb update om vad som har hänt så långt idag. Förutom detta har jag shoppat en stickad tröja inför hösten, som nu kommer med stormsteg, och handlat mat med farmor!

museum handla høst

hej, var meningen att vi skulle åka på museum idag, men vi skjuter upp det tills imorgon. Nu ska jag följa med farmor och handla lite och sedan får vi se vad som dyker upp. En sak är i alla fall säkert och det är att det är helt sjukt kallt i luften idag, är det nu hösten kommer alltså? Lite blandade känslor inför det.
Nu måste jag kila, kram

en liten här är jag

Hej! Som jag berättade i tidigare inlägg befinner jag mig hos farmor och farfar. Här bjuds det på god mat, massa mys och massa sötsaker (ex. Glass och kaffe efter varje middag, lyxigt?) och inte minst kvalitetstid!
Dagen idag har varit ganska lång. Vi klev upp strax efter 7 och käkade frulle osv innan vi satte oss i bilen och begav oss över gränsen för att Katrine skulle med en buss åt hemvägen. Jag och farmor tog en lång gofika innan vi efter mycket prat rullade tillbaka hit. Vi käkade lunch och gick ut för lite motion. Jag sprang ungefär en mil. Jag droppade en bildbomb här och sedan var det middag och nu har vi nyligen kollat på "Tore på sporet" (Tore förenar exempelvis syskon som aldrig träffats, sjukt gripande) och ätit glass och här sitter jag nu. Det var min dag i stora drag, har ändå hunnit med ganska mycket. Ett tydligt tecken på att dagen har varit lång är att jag vid middagen så glatt sa till farmor "Gud va länge vi satt och fikade i Torsby igår".

urklipp en vecka i Stavern

hela syskonklanen påväg till Stavern på semester

vi fick turen med fint väder från dag 1 och då var det stranden som gällde

vi hyrde trampbåt

<3

<3

även i år körde vi volleyboll på stranden i kvällssolen

mer strandhäng och sliten hund

syster och mamma

jag och mamma

middag ute


ännu mera strandhäng

te och yatzy





semesterveckan med familjen avslutades i Oslo för att lägga rosor i blomsterhaven för alla som drabbades av terrorattacken och för att äta en bit och umgås med släkt.

I Oslo kramade jag min familj hejdå och mötte upp min älskling för tre dagars mys och umgänge, nu sitter jag hos min farmor och farfar och kommer att vara här på obestämd tid, med andra ord vet jag inte när jag rör mig hemåt, dock gör inte det något, det är ju två veckor kvar av lovet!
min vardag handlar mycket om att ta det lugnt och inte stressa, mycket viktigt för att magen ska hålla sig stabil, vilket den nu har gjort i en hel vecka! otroligt skönt

här är jag

hej! I am alive, för er som undrar om mitt försvinnande. Efter för stor belastning och för mycket stress sa min mage ifrån i form av magkatarr. Efter en lång period med svåra magsmärtor och en hel dag med ett olidligt illamående åkte vi akut in till lasarettet för att ta reda på vad det kunde vara, och magkatarr det var. Dock bestämde jag mig, trots omständigheterna, att åka på den planerade semestern med mina syskon. Så i en veckas tid nu har jag befunnit mig vid havet där min morbror har husvagn, det har varit obeskrivligt fint väder så alla dagar har bestått av strandhäng och lugna stunder.

Nu mår jag mycket bättre och befinner mig för tillfället i Oslo dit min älskling även anländer imorgon! jag bloggar bilder när jag kommer hem om ett par veckor (ska landa lite hos farmor och farfar och sedan kanske en sista trip till Göteborg för denna sommaren).

Hoppas ni mår bra! KRAM

RSS 2.0