GOTT NYTT ÅRGOTTTT NYYYTTTT ÅR FRÅN ALLA OSS, TILL ALLA ER!♥

on our way to 2010

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!♥ Vi hörs nästa år :)

matlagningNu håller vi på att förbereda inför tre-rätters middagen och jag fick den stora äran att göra salladen. Så va tycks? ;)

Jag och Truls står för serveringen av efterrätten! Ska försöka komma ihåg att knäppa kort på alla rätter så ni får se vilken gourmé mat som blir serverad här på självaste nyårsafton!

en dag i snön


Som en liten bebis, var ju för kallt för att gå själv


syster

Det mest välpassande paret i hela värlen, utan tvekan!


sista dagen i 2009

Hej! Gud va jag älskar er! Era kommentarer gör mig tårögd, det värmer i hela kroppen! Tack!!

Idag är det inte 180 minus grader här så då passar jag på att sätta på mig träningskläder och bege mig ut för att springa. Hoppas det inte är så halt bara så jag halkar och slår ihjäl mig såhär på nyårsafton.

Hoppas ni får en bra dag, njut av sista dagen i 2009, den kommer aldrig tillbaka!

Årsresumé 2009

Årsresumé 2009


Januari:
Året börjades med en hel del slalomåkning och vi njöt av den fina vintern. Mycket umgänge med släkt och vänner hanns också med!Den 16 januari åkte jag, Katrine, mamma och hennes sambo och de två små till Oslo för att gå på Disney on Ice. Vistelsen i Oslo blev verkligen inte som planerad då det första som möter oss är ett väldigt tragiskt besked som tog hårt på oss alla, framför allt mig och min syster Katrine.


Våran älskade pappa hade lämnat oss för gott, somnade in på Gran Canaria i början av januari.


Detta vände upp och ner på hela min vardag. Jag gick inte till skolan på en hel månad, då koncentrationsförmågan låg på noll. Mitt mörka rum där jag kunde vara själv tycktes vara bättre än allt annat.


Februari:
Jag befann mig fortfarande i chocktillstånd och ingen mat i världen var frestande och inte heller frisk luft. Mitt mörka rum var fortfarande min bästa vän.

Begravningen ägde rum i mitten av februari.


I slutet av februari försökte jag ta mig ut lite och då var slalombacken ett bra alternativ. Vi började umgås med vänner igen, men skolan fick vänta.


Mars:
I början av mars tog jag modet till mig och började sakta men säkert gå till skolan igen. Det kändes inte bra alls då man fick förlåtande blickar vart man än gick. Folk ville komma fram och prata men vågade inte riktigt. Hela stämningen var bara stel. Jag var i skolan väldigt oregelbundet då humöret svängde upp och ner hela tiden.


I mitten av Mars träffade jag en som fick mig att må riktigt bra och fick mig sakta men säkert att gå vidare efter allt som hänt under vintern. David.


Jag spenderade mycket av min tid med David och blev bara mer och mer kär och hela världen blev en aning ljusare och jag gick i princip på fluffiga moln dygnet runt.


April:

Jag och David höll fortfarande ihop och blev bara tightare och tightare för varje dag som gick.
Den 26 april fyllde jag 15 och dagen spenderades med familjen och David!


Maj:

Skolan började närma sig sitt slut och jag upptäckte hur många rester jag hade kvar sen min förlorade tid under vintern. Det tog tid att sätta igång med resterna eftersom det hela tiden fylldes på med nytt material då det var provperiod i skola. Att läxor inte var någon prioritet behöver jag inte hålla hemligt, jag var ju så kär så jag ville inte göra något annat än att spendera hela min fritid med David.


I mitten av Maj åkte David hem till Göteborg/Orust och jag begav mig till Oslo för 17 maj firning. I sista minuten blev det bestämt att jag skulle få trevligt sällskap i Oslo på den stora dagen och på förmiddagen på 17 maj hoppade David av en buss på bussterminalen i Oslo!


Juni:

Jag jobbade på med mina rester och la allt annat åt sidan för en stund (inte kärlekslivet då, det var för svårt, men han fick stå ut med mina eftermiddagar fyllda av läxor). Jag satt uppe på nätterna med resterna för att hinna klart och jag kunde även gråta mig igenom en hel uppgift p.g.a. skoltröttheten.


Dagen innan skolavslutningen hade jag fyra rester kvar av arton. Lärarna som saknade mina inlämningar gjorde det klart för mig att jag har haft ett kämpigt år och att jag skulle lämna resterna bakom om mig och att inga betyg skulle förändras. Det var en otrolig lättnad. Högstadiet var avklarat!


Den 10 Juni gick jag ur nionde klass med ett leende på läpparna!David åkte hem till Göteborg för att jobba hela sommaren..


Juli:

Den 5 Juli var det dags för konfirmation! Jag var konfirmand ett år försent på grund av de norska traditionerna. Hela tjocka släkten kom till Äppelbo för att fira mig.


Samma dag åkte jag och syrran, Trine och Truls med min morbror och hans sambo till Stavern i Norge för en campingsemester. En hel vecka gick på campingen med mycket regn och rusk.

 
Efter mycket om och men kom jag mig på en buss och for iväg till Göteborg. Klockan tre på natten var jag framme och där stod David i regnet och väntade på mig.

Efter fem dagar i Göteborg ( en natt på Orust!) begav jag mig till Stavern igen för ytterligare en veckas campingsemester, denna gången med familjen.

I slutet av Juli fick jag avbryta min semester för att åka hem och jobba på Ica nära Äppelbo!


Augusti:

Stora delar av augusti fylldes upp med jobb. Det var ju inga problem eftersom vädret var kasst och min plånbok blev tjockare och tjockare!


Det närmade sig sommarens slut och det var snart dags för David att ta sitt pick pack och komma upp till Dalarna. Fyra dagar innan han skulle komma bad han mig om att åka till hans lägenhet och kolla posten. När jag kom dit var dörren upplåst och innanför dörren stod en kille med röd mössa som hade åkt tåg hela dagen för att överraska mig, obeskrivlig känsla.


Vi tog en sista semestervecka innan skolan började och David följde med mig till Svelvik i Norge där farmor och farfar har sommarstuga. Det var en vecka med mycket sol och bad och vi njöt då vi visste att det antagligen var den sista riktiga sommarveckan för detta året.


Skolstart och jag började på fjällturismlinjen på VUC.


September:

Skolan rullade på och vi blev en glad och livlig klass som blev väldigt sammansvetsade. Jag stortrivdes!

I slutet av September bestämde jag och David oss för att fortsätta vägen tillsammans som vänner. Det var en tung period, men vi hade fortfarande varandras stöd.


Oktober:

Det började bli kallt i luften och tjockare kläder åkte på.


På höstlovet åkte jag och Katrine till Norge hela veckan och umgicks med släkten.


Skolan gick bra och vardagen rullade på trots att humöret var upp och ner. Det visade sig att den första kärleken var svårare att släppa än vad man trodde.


November:

Nu hade det varit för mycket gråa och trista höstdagar och längtan efter snön blev allt större. Dock skymtade det ingen snö någonstans. Det var fortfarande för varmt ute.


Skoldagarna fortsatte som vanligt!

December:
I början av december åkte hela klassen upp till Lindvallen för femdagars skidlärar-grundutbildning. Vi hade två stugor som vi bodde i och det var fem roliga och lärorika dagar med mycket slalomåkning!

Jullov närmade sig och vi började julpynta här hemma. På Julafton samlades alla här hemma för en god julfrukost. Mitt på dagen åkte min familj till Norge för att fira julkvällen där!

Jag och Katrine åkte till farmor och farfar första juldagen och stannade där i två dagar. Resten av mellandagarna spenderades hemma med släkt och dom ska även fira nyår här.Så här sitter jag, dagen före nyårsafton och försöker memorera året som gått. Vilken resa! Jag har verkligen haft ett otroligt känslomässigt år och jag står klar och välkomnar det nya året med öppna armar! Trots mycket sorg detta år så måste jag säga att jag hade mitt livs bästa period mellan mars och september. Detta året har fått mig att växa och mogna som person. Jag har sett många nya sidor hos mig själv som jag aldrig någonnsin sett förut, lärt känna mig själv i olika och nya situationer.

Det här året kan bara beskrivas med ett ord ; Känslomässigt


later - årsresumé

Idag har jag varit en kass bloggerska, så för att gottgöra det tänkte jag dra en årsresumé ikväll! Så glöm inte att kika in!

datanerd

Hej och hopp!

Det första vi gjorde när vi vaknade idag var att gå till skolan här (100 meter härifrån ca) och hoppa i bassängen dom har där som var uppvärmd idag! Det var det skönaste på länge. Att börja morgonen med lite bad!

Nu är det dags för brunch här hemma eftersom ingen har ätit riktig frukost. Sen har jag lovat mig själv att inte sitta och nörda vid datorn idag, som jag gjorde HELA dagen igår.

Några inlägg ploppar upp ändå, så va lugna bara ;)

puss

hörs imorgon

nu ska jag förbruka min energi genom att sätta mig på cykeln och cykla ett par mil. Vi hörs imorgon alla glada! PUSSS PÅ ER

boost that energy


Det är inte alla som har turen att ha en lillasyster på fyra som är så händig att man nästan somnar när hon sveper sina små händer över ens rygg. Ja, jag fick massage varvat med att hon kliade, det var väldigt skönt!

Jag är så jävla rastlös. Jag vill träna, jag vill svettas som en gris, jag vill få ur mig energi. Är så överenergisk. Tror jag går alla här hemma på nerverna snart om jag inte förbrukar min energi.

året som gått


Jag får väl följa bloggtrenden och göra en "året som gått" lista. Hmm, undrar vad jag har hunnit med i år...


druckit alkohol ööhhhhh
rökt vatten pipa ööööh
däckat ööööh
fått minneslucka ööhhhhh
varit kär ööhhhhh
älskat / älskar någon av motsatta kön ööhhhhh
fått ett sugmärke ööööh
gjort ett sugmärkeööööh
haft oskyddad sexööhhhhh
haft ett förhållande i över en månadööhhhhh
kysst en främlingööhhhhh
strulat med någon av samma könööööh
strulat med någon av motsatt kön ööhhhhh
sovit i samma säng med någon av samma kön ööhhhhh
sovit i samma säng med någon av motsatt könööhhhhh
lekt med någons känslor ööööh
gråtit dig till sömnsööhhhhh
vaknat av att jag gråterööööh
skrikit ord som hora/slampa till nånööhhhhh
slagit till någonööööh
blivit slagenööööh
lärt känna över 10 nya människorööhhhhh
åkt skidorööhhhhh
varit på solsemester ööööh (going in february ;))
badat i havet ööhhhhh
haft snöbollskrig ööhhhhh
tittat på en hel fotbollsmatch ööhhhhh
inte sovit på en hel natt ööööh
varit på sjukhuset ööööh
sovit över 12 timmar ööhhhhh
sett en film mer än 10 ggr ööööh
fått IG ööööh
åkt buss i över 10 timmar ööhhhhh (varvat med tåg)
vart ute en hel natt ööööh
har blivit tagen av polisen ööööh
svikit en vän ööhhhhhööööh (ingen aning, det får vännerna avgöra)

how great

måste framstå med en grej, om ni är känsliga borde ni kanske inte fortsätta läsa detta inlägget, ni kommer nog få mardrömmar i flera veckor framåt. Det kan även ge biverkningar som kräkningar, huvudvärk och mensvärk, även för killar, illamående, yrsel, diaré etc.

Jag ska till Gran canaria den 24 februari och kommer hem den 8 mars, Jag vet, nu sitter ni väl och spyr redan, jag ska vara borta i två veckor drygt, hur ska ni klara er?

Haha, nej, skämt åsido! MEN FATTAR NI? :D Jag ska till varmare breddgrader och bara NJUTA!!!!!!! Nu längtar jag så mycket att det kryper i hela kroppen, medelhavet och SOOOL, here i come!UPDATE några timmar senare; HAHAHAHAHAHAHAHAHAH,  Kanarieöarna ligger inte vid medelhavet, det ligger vid Atlanten. hahah, men who can blame me, geografi är inte min starka sida ;)

my prins is hereJag är ägare av en ny mjukisdress och min lilla prins har anländt!

Känner mig ganska klar för sängen trots att jag inte är så trött. Nu har vårat hus öppnat och släktingarna kommer rulla in på löpande band nu fram till nyår. Det gillar jag, när alla är samlade! that's power

Hoppas ni får en god natts sömn för det ska jag! pussss

jag är kärKollade nyligen klart på Notthing Hill. Vilken jävla fin film egentligen, den får mig banne mig att tro på ödet. Är det ment to be liksom så kommer det hända, även om det första mötet är när man olyckligtvis spiller sin apelsinjuice över den framtida.

Filmen påminner mig om att jag är kär, så jävla kär, i kärleken

another video from christmas eve


video från julafton


the inside of the presents
Presentkort

Äntligen den nödvändiga laptop väskan, inga mer repor nu tack


headphones från skullcandy

Och tillslut alla julklappar från mamma (som jag handlade själv, haha)

Sen fick jag en skinnjacka som jag inte har tagit kort på och fråga mig inte varför?

Sen massa andra småsaker som tar för mycket tid att fota.

TACK SÅ JÄTTEMYCKET FÖR ALLA JULKLAPPAR!

julafton 09


haha, ni som känner Tomas (min morbror) blir väl antagligen inte förvånade när ni ser denna bild. HAHAH, jag dog när han kom in med den där dräkten på sig, OBSERVERA öronen! hahahahBarnen fick julklappar som var nästan lika stora som dom

Lilla Nelson fick en overall

Det var det jag hade att bjuda på i bilder, men lägger upp två videos senare. tjing

julen 09

kika in om en liten stund (om ni är vakna)! Då kommer lite update om hur julen var och vad som låg i mina julklappar, om jag fick några ;)

much thoughts

and now i am back home! Uppdaterar lite senare, är helt tom i hjärnan

"gör-vad-du-vill"dagar


haha, wierd bild från julafton. Lilla mopsen Nelson var självklart med och firade, en julrosett hade han också :)

Hoppas ni myser i dessa snöfyllda och stämningsfyllda dagar! Precis som jag gör.

Idag har jag gått upp sent, mycket sent. Ännu senare tog vi en promenad och när vi kom in gick jag ner i farfars minigym i källaren och tränade lite! Jag tar det väldigt lugnt och gör endast det jag känner för, inga måsten alls. Så skönt

Nu väntas middag med tante (faster) och hennes sambo, farmor och farfar, och syrran!

Juletider, mattider

Hej alla! Nu har jag anländt till farmor och farfar efter en dag med väldigt mycket julmat. Kvällen igår var toppen!

Undrar om det är bara jag som känner mig som en uppstoppad gris? Det tror jag nog inte, julen är väl i princip lika med MASSA mat, right?

Nu vet ni att jag lever i alla fall, hemfärd på söndag eller måndag. PUSS


birthday baby


grattis på 1-års dagen baby!

god jul, merry christmas, feliz navidad
Riktigt riktigt god jul allihopa!!! Det första jag gjorde när jag vaknade imorse var självklart att kolla om tomten hade lagt något i min julstrumpa, och det hade han! Bodylotion och massa tuggummi gömde sig där.

Nu börjar julfrukosten här och sen åker vi till Norge! Vi hörs när jag kommer hem igen på söndag (eventuellt innan). Och kom ihåg nu, HA EN RIKTIGT GOD JUL! :D♥

if you're nice you'll get it


Undrar om någon av alla julklappar under granen är till mig, hoppas jag har varit tillräckligt snäll i år!

Nu håller jag på och packar för fullt inför en trip till Norge imorgon för att fira julen där. Innan vi åker imorgon är det julfrukost här och folket anländer klockan nio så det är nog dags för mig att sova nu.

Jag ska upp med tuppen imorgon och självklart ska jag säga hejdå innan jag åker med ett och annat smått och gott! Det låter väl bra?

Sov så gott allihopa, STOR KRAM

den 23 skall granen kläs


syskonen och mamma sätter igång

voilá

HAPPY BIRTHDAY

GRATULERER MED DAGEN TANTE! :) :) :)

23/12 09 lilla julafton

God lilla julafton allihopa! Har fått lite konstiga blickar när jag har användt mig av "lilla julafton". Så jag ska göra det klart för er! I norge kallar man alltid 23 december för "lille juleaften".

Nu ska jag och mamma åka och handla lite!

Jag vet att jag är femtio år efter med det här,  men den är ju så jävla skön, haha


julstämningKänner mig riktigt julmysig. Mitt rum är nystädat och jag har tänt massor med ljus, på golvet ligger julklappar som ska slås in och i bakrunden spelas lugnande musik.

Nu mår jag bra

movietime


filmkväll här hemma. Hoppas ni får en mysig kväll

powernap ... eller

åjåjåj va man kan slockna alltså. Efter en sen lunch vid två, halv tre gick jag och la mig i min säng och sen blev det helg svart och så vaknade jag nu. Haha, ajdå, hela dagen bortblåst! menmen, nu väntar lite julstädning, wiiho.

kissbye

22/12 09 sneak peak

Jag blir så glad varje gång jag går in i mitt rum och tittar mot garderoben där min nyårs och juloutfit hänger så fint på galjar. Bara för att så tänkte jag vara snäll och visa er hur det ser ut där på galjarna! Hur det ser ut på får ni ju se sen.


Jul

Nyår. Skymtar vi en spetstopp tro?


the boot
Nu är jag klar med både nyårskläder och julaftonkläder. Är det någon annan som också är det? Så skönt att vara klar, har till och med hängt upp outfitsen på galjar så nu väntar de bara på att dras på!

Nya boots är också inhandlat då jag verkligen har brist på vinter "footwearing".

Kolla det erotiska ljuset inne på en toalett at the station ;)

Katrine gästbloggar.

Hejsan.
Kamilla är och julhandlar, därför har hon inte hunnit blogga idag. Vet inte när hon kommer hem, men blir såklart bloggning från hon ikväll någongång.

Nej, orkar inte skriva mer än så. Nu vet ni läget iaf.
chhhhaaao.

bild från sommaren -08

don't be serious about it

Försök 1


Försök 2


haha, det kan verkligen bara inte bli seriöst, ska bättra mig, promise :*

don't miss that


Om ni kikar in om fåtal minuter kommer den efterlängtade videoupdaten!


all blackJag bor i min jeansväst, kärlek till den alltså!

Nu ska jag ge mig på en kycklingsallad, hörs i en videoupdate senare!

i'm offnu rör jag mig bort härifrån en stund.

Sålänge tycker jag ni ska lyssna på paramores nya singel brick by boring brick

20/12 09

good day ya!

Hinner inte någon big bloggning nu. Ska dra oss till "the big city" (HAHA!) och handla lite. Men kika in lite senare då blir lite outfitbilder och kanske en videoupdate? Vad sägs om det?UPDATE: näsan rinner som ett härligt vattenfall

god natt
sådär, med ett par "bjud på dig själv" bilder med nemas make säger jag GODNATT :*

jag vet hur jag roar mig


den snygga rödajag är kär i syrrans nya fodral. Jag har gått sen början av november och varit bombsäker på att ett rött fodral ska sitta på mig på självaste julaftonen, och då blir man ju lite extra glad när Katrine kommer hem och visar stolt vad hon ska ha på sig på julafton. Man kan ju inbilla sig att hon var snäll och köpte den till mig så blir världen lite ljusare igen. Men hon klär den ju jättebra som ni ser!

jumpsuit for newyearGod morgen! Det visade sig bli lite senare än planerat inatt. Menmen, nu är det lov!

Idag var planerna att vi skulle åka och julhandla men vi väntar till veckan istället då det säkert är farligt mycket folk som är ute och handlar idag.

videoupdatef**king youtube som försämrar kvalitén X100

fridaymoodgash va kallt det är ute!! 20 minus eller vad? Aja, jag myser här inne i värmen med lite musik a la ENYA och några fashionmagasines

semesterlook
all i want for christmas

Förstår ni att det snart är jul? Jag förstår inte riktigt det. Vart är mina julkänslor?

Denna morgonen har spenderats i en gymnastiksal där låg och mellanstadieelever har framfört en jättemysigt julshow!  Om en vecka befinner jag med i Norge med nära och kära och det ska bli otroligt skönt, det är länge sen alla har samlats!Förra året på nattpromenad på julafton. Då var alla här hemma!

those short summerdaysVinter och snö till all ära men jag måste erkänna att jag saknar brunbrända ben och varma, soliga dagar

dreamcrushDet var en natt för inte så länge sen som jag drömde mig genom ett helt förhållande med Frank från Johan Falk filmerna.

Efter det har jag kommit på mig själv med att vara lite småkär i honom

inspoAlexander Wang flätan

ett plagg, fyra outfits


Virkad tröja från H&M, tror den gick på 150 kr.

Nu ska vi se hur mycket vi kan göra med den här tröjan....


Det är kanske så de flesta ser tröjan framför sig när den hänger där på galjen, men vänta bara...... tillsätt accessoarer i form av stora ringar, massa kedjor, handsmycke mm. Och voilá! inte så pjåkigt

Fortfarande tråkigt? stay to..


hokus pokus fillijokus

Om ni tycker att tröjan är för lång och att det inte helt faller er i smaken så...


... stoppar ni ner tröjan lite slarvigt på ena sidan i byxorna och det hela får en helt annan look

(jeansväst H&M runt 200 kr tror jag, kedjor glitter 199 kr, ringar glitter 69 kr H&M 30 kr)

Rota fram kläder i eran garderob, gamla som nya, och välj ett plagg och sätt ihop det till många olika outfits! Jag lovar er, det kommer ge goda resultat. När man börjar tröttna på sina kläder och bara vill ha nytt nytt nytt, men pengarna räcker kanske inte riktigt till så får man inte glömma att det finns så mycket möjligheter med de kläder man redan har!


17/12 09

God morgon!
Sitter här och äter gröt och försöker handskas med förkylningen som har anlänt och trängt sig igenom mitt immunförsvar. Chockerande huh?

Eftersom jag är hemma idag och har hela dagen på mig tänkte jag ta tillfället och visa hur några relativt tråkiga outfits kan piffas upp och bli smaash!

time to get a job

Hellu! Sitter nu och äter en mandarin som smakar äpple? haha

Tiden till att blogga finns inte riktigt just nu då jag fakstiskt ska börja söka lite sommarjobb! Nu?så sent tänker ni, men jag är überpigg, ni vet ju, jag vaknade halv tre idag..

hörs imorgon :*

HO HO HO, tomten härNu är jultomten KLIE i farten! Har använt i princip all min vakna tid idag åt att kika på julklappar. Det har även gett resultat! Annars hatar jag att handla julklappar just för att det är så svårt att veta vad alla vill ha, men man får helt enkelt lita på sin egen smak och hoppas och tro att de blir nöjda. Det är ju trots allt tanken som räknas!

Vad står på eran önskelista i år?

here we go againnu återupptar jag mitt godisförbud igen! Det förra föregick när jag startade bloggen, och nu känns det som om det är dags igen! Inget mer godis för mig på ett år, tror ni jag klarar det? Nästa jul kommer jag frossa!

16/12 09

God morgon säger jag till världen! haha.. Tolv timmars sömn och jag är väldigt, väldigt utvilad. Jag kom att tänka på att jag har inte haft en lugn stund på nästan två veckor så jag tog tillfället nu verkar det som.

hörs lite senare, kissbye

Katrine gästbloggar igen.

kollade igenom mina bilder och filmer lite och hittade några GAMLA videos! haha, roliga iaf.
enjoy. godnattkrångel

Jävla röv helvetes internet skit. Så nu är det sagt.

Har inte kommit in på internet på hela dagen, gaaaaaah.

Imorgon ska fanimej allt funka och då ska bloggen vara aktiv. Dock lider jag av världens bloggtorka. Nu får ni hjälpa mig!

ajajaj

aj! min tunga är jättestor! Råkade bita mig på samma ställe typ fyra gånger så nu har den svällt upp och är därmed ivägen för mina tänder vilket gör att jag sluddrar bort några ord ibland. ajaj, så kan det gå, ont gör det också.

godnatt

worktime

And now i'm home! Imorgon bär det av upp igen.

Jag kommer ägna hela kvällen åt plugg, eftersom det var villkoret för att få följa med upp imorgon också. Hinner säkert blogga lite under kvällen också, få se om jag hittar på något roligt!

14/12 09

God morgon! Nån som känner som jag och skulle kunna ge sin högra fot för att få sova längre?

Snart ska jag gå och äta frukost, sen bär det av mot Kläppen! See ya tonight


nighti

Åker iväg till Kläppen och åker skidor med klassen imorgon, är hemma igen runt sex.

Jag avslutar dagen med ett godnatt och låter den här låten tala ;


återföreningen

Glad Lucia allihopa! Här kommer videon då jag gav syrran tidernas födelsedagspresent.

Hennes kompis stod och gömde sig i en skrubb och hoppade ut och överraskade henne, ja, ni får se


De försenade bilderna från Lindvallen


Första kvällen börjades med tacos

smygkikar på inomhussurfning på experiumVi var snälla och köpte julklappar till de andra i stugan

Tom som får sitt hår fixat här ovan har en blogg som ni kan se här

Amanda skär lök
Här kom de försenade bilderna från Lindvallen.

Sen hoppas jag att ni hörde våran hälsning som Nellie framförde på P4 onsdag kväll. Haha, hon skulle önska en låt och hörde inte pipet (det som markerar att det är dags att prata) så det lät ungefär såhär;

"Hallå? hallå? Har det pipit? Ska jag prata?" hahahahah! Sen en hälsning och en låtönskan och allt detta spelades upp på radion när vi satt i bilen, magmusklerna vände sig in och ut av allt skratt.

hohohohome

så, nu är jag åter hemma igen! Undrar om jag ska få stanna här ett tag nu? Känns som om jag inte har sovit i min säng på 100 år.

Har inte så mycket att berätta så ni får lite bildbombning senare!

pimp this girl

Trots dessa juletider då man ska fokusera på att titta på grejer till andra, kunde jag inte låta bli att dregla øver dessa kedjor och ringar. Tur att man har en snäll tante (pappas syster)

Idag fyller min kära lilla syster,( som nu inte är så liten längre), hela 13 år!! Jag har varit organisatøren (finns det något som heter så?) denna dagen. Tänk va snäll jag är! Fixar frukost på sängen med ljuvlig sång som skär i øronen, sen førsvinner syrran och farmor ett tag och då skyndar jag och tante oss iväg och hämtar Katrines äldsta barndomsvän som hon inte träffat på två år. När Katrine kommer hem igen står hennes barndomsvän och tar emot henne och självklart tappar kära syster hakan och blir väldigt rørd och det uppstår ett väldans kramkalas och mycket glada toner (läs: och tårar!)  Inte nog med det, jag fick allt på film också som ni ska få se sen!

Jag är en väldigt snäll syster och en trogen bloggerska!

Dagens lookNu bär det av till Gardemoen för att välkomna farfar som varit borta i snart två månader!

Har införskaffat lite kedjor och två stora ringar idag. Ni får se närmare på det imorgon!

puss på er!

11/12 09

God morgen!

Äntligen fick jag min efterlängtade sovmorgon. Bara för att jag är så himla utvilad och överenergisk så ska jag ge mig ut på en powerwalk!

För att upplysa er om en annan sak så ska vi hämta farfar som kommer hem från Gran Canaria på flygplatsen ikväll. Tänk va förvånad han lär bli då hans två barnbarn som egentligen ska vara i Sverige står och väntar på honom!

framme

Efter några timmars resande är vi nu framme vi farmor. Eller nu och nu, har varit här i några hours.

Denna helgen blir full fart, shopping och födelsedagsfirande för lilla syrran som blir tonåring!

Nätet här är superduper segt, men ska försöka uppdatera hyfsat. Har ju haft ett litet brejk nu när vi varit i Sälen..me and my aunt right now!

dagens look


nyaste tillskottet i garderoben
jeansväst från H&M

home again

Nu har jag kommit hem efter fem dagar i Lindvallen med supeklassen! Har haft otroligt roligt.

Har massssssa bilder, men hoppas ni har förståelse för att jag är så JÄVLA trött så det kommer dröja ett tag innan bilderna kommer in här..

Imorgon runt 12.00 åker jag och syrran till kära hemstaden Kongsvinger och besöker farmor och farfar över helgen!

update från Lindvallens små stugor

En liten snabbupdate. Skidåkningen fortsätter och varje dag är den andra lik i stort sett. Börjar bli lite långtråkigt nu och hemlängtan kommer smygande.

Sista kvällen här nu och vi avslutar med en mysig middag och gott humör, imorgon åker vi hem!!!!

PS. Igår såg vi Ingmar Stenmark också. Shit, Gynning och Stenmark på två dagar? Kändisveckan?

6/12 09 Update från Lindvallen

Det har varit åter en dag med väldigt många timmars skidåkning! Dagen bjöd på många roligheter, bl.a då Nellie i min klass kom åkandes helt hysterisk för att hon nyss sett Carolina Gynning i liftkön. Självklart skyndade vi oss dit för att titta om detta verkligen var sant eller om Nellie hallucinerade. Jodå, där stod hon med hela kamera-teamet! Vi bad hon posa lite och det gjorde hon, endast för oss ;)Bild tagen av mig!

Hoppas ni är laddade för skol/arbetsvecka nu, och tänk lite extra på oss som får vara här uppe och lida med skidåkning oxh mys i stugan varje dag:(

Puss på er :*

lek i stugan, lek i snön, lek på skidor, livet leker

Nio timmars skidåkning, en Kamilla som är slut i benen, men jag klagar inte. Vi har det väldigt mysigt här!

Jag och Patricia var ute igår kväll och lekte lite på skidorna, medans kära Amanda var fotograf!Ja, tro inte att jag fejka bilderna, jag ÅKTE FAKTISKT! Bra gick det också!!! hiho

Patricia, henne gick det också bra för!

Sen avslutar vi med en mysig gruppbild från igår kväll!


Ikväll sker det afterski för oss, går vi verkligeni skolan nu?

Hoppas ni får en bra lördagskväll :*


En lite update från Lindvallen

Nu har vi varit i Lindvallen i Sälen sen ungefär fyra timmar tillbaka. Det har käkats tacos, gåtts en promenad i 4 dm snö och tittats på IDOL. Det är jul i alla stugor och det är jättemysigt stämning, backarna ser underbara ut och vi njuter!

Imorgon ska vi upp tidigt för att bege oss till backen och åka skidor. mmmmmm!

Kort tas hela tiden så dom får ni se när jag kommer hem på onsdag kväll!

Hoppas ni får en bra helg, puss :*

sleep tightPuuuh! Nu har jag packat färdigt, tror jag i alla fall. Efter lite bök och stök så har jag nu en PROPPFULL ryggsäck och en PROPPFULL STOR fotbollsväska. Så kan det gå, men mitt motto gällande packning är "Bättre med för mycket än för lite", och det stämmer ju så bra så!

Jag tror veckan i Sälen kommer döda denna tråkiga vardag, vi kommer nog ha väldigt roligt!

Sova var det ja, godnatt :*

3/12 09 dagens lookIbland är det jobbigt att vara i min position alltså. Var på ett möte idag och har massa efterarbete, plus att jag har prov imorgon plus att jag måste packa för nästan en hel vecka då vi åker till Sälen imorgon (skidor, mat, kläder och hela kitet!!!), sen är planerna att jag ska hinna med att träna idag också. Någon som vill byta med mig?

time to get the blogtime everywhere, anytime

Känns som att det är dags att sova nu, jag vet inte vilken del av kroppen som är pigg och vilken som är trött, men jag är väldigt trött fast samtidigt äckligt pigg med tanke på hur sent det är.

En upplysning bara, på fredag åker jag till Sälen med klassen för att gå en utbildning och kommer att stanna där till onsdag. Hur mycket tillgång till internet vi har där är osäkert.. Måste få fingrarna ur röven och skaffa ett mobilt bredband!

Godnatt på er :*

beautysleepSådär, då har jag sovit min skönhetssömn för dagen. Nu ska jag äta min kalenderchoklad, och sen har mamma köpt ett te som heter tomtesnurr, hoppas inte det är något "icke lagligt för ungdomar" i téet, det låter ju lite mysko tomte-snurr?

christmaslover

bad hairday

bad hairday var ett faktum idag, så då åkte hoodien på. Bra med huvor va, så håret göms lite diskret sådär?

Hoodien har väl egentligen hängt på min axlar hela dagen, och armarna har inte varit instoppade, smash! Kallt var det också imorse så det kanske var meningen med dålig hårdag så jag slapp frysa?

Idag matchade jag med en skjorta och en oversize T-shirt. Annars går det super att ha en vanlig hoodie till en stor jeansväst eller en stor jeansjacka. Ja, det ska va stoooort!

(OBS! lägg märke till mina finfina strumpor)

2/12 09 dagens looknail detail


styling, accessoera dina handleder


Gick nyss igenom mitt smyckskrin där det fanns hundratals gamla smycken. Plockade ut några och lät dom pryda min arm i några sekunder. Tänk vad man kan fynda med saker man redan har!

Nedan följer ett exempel

Jag tycker det är så stylish att kompinera massa olika armband så det ser lite "stökigt" ut. På bilden ovan har jag bara gamla smycken på mig, inte illa pinkat va?

Annars tycker jag att den stora herrklockan är en hit, används flitigt!

Även nitar är en killerdetalj

Kom ihåg! Rätt accessoarer kan piffa upp vilken tråkig outfit som helst

inspiration


Dagens lookHar precis varit ute på en löptur(idag också!!!!) och insåg precis att jag glömt ta outfitbild idag, och då hade ju redan kläderna åkt av, så därav har ni denna tråkiga outfitbild.

Nu är jag snäll mot mitt hår också som precis håller på att inpackas för fullt.

1/12 09

God morgon! Är ni vakna? Jag har varit vaken i tre timmar redan, men självklart, det är ju skola.

Slutar halv tolv idag så idag har jag mycket bloggtid, även om mycket av tiden ska gå åt att plugga inför ett stort prov jag har imorgon. kissss :*

RSS 2.0