Årsresumé tjugohundratio/2010

Januari
Jag firade in det nya året med släkten och njöt av ledigheten. Vintern för min del hade blivit lite annorlunda då jag gjorde mitt första år på fjällturism och mycket fokus lades på vintern. Det var fullt upp i princip hela tiden och första skolveckan på vårterminen åkte vi upp till Sälen för snöskoterutbildning!

Månadens resterande dagar var ganska lugna, några trippar till Kläppen för träning på egen färdighet gällande skidåkning, annars, som sagt, lugnt.

Februari
Jag gjorde mina två första praktikveckor i Kläppens skidskola, vilket verkligen gav mig mersmak!

 I samband med mycket vistelse i Kläppen hade jag tur och fick helgjobb/lovjobb i Kläppens livsmedelbutik.
I slutet av månaden tog jag mitt sommarpickpack och åkte iväg med Katrine, farmor och tante (faster) till Gran Canaria för två veckors semester.


Mars
En vecka in i mars återvände vi från värmen till kylan, bruna och fina!

Några dagar efter hemkomsten firade vi Roger som fyllde 40 vårar!

Jag jobbade nästan varje helg, och spenderade därför otroligt mycket tid i Kläppen. Även två nya praktikveckor i Kläppen var på ingång, och nu började vårsolen kika fram vilket var efterlängtat. Som tur är kommer familjen och hälsar på, för jag märkte snabbt att jag var väldigt ovan att ha så mycket tid ifrån dem. Inte så lätt som förväntat.


April
Vintersäsongen börjar lida mot sitt slut och jag jobbar sista veckan vid påsk. Så mycket tid hemifrån och många sömnlösa nätter resulterade i att bägaren rann över och en tidig morgon efter påsk klampade jag in genom dörren och möttes av en förvånad mamma som trodde jag skulle befinna mig i Kläppen. Jag hade fått väldigt nog och lämnat all min packning i bagagerummet i Kläppen och bara tagit första bästa buss hem på morgonen. Jag sjönk ihop på golvet och hikstade fram "nu får det vara nog, jag orkar inte mer, jag vill hem". Sedan åkte jag och mamma för att hämta mina grejer efter några timmars sömn. Det var sista gången jag var i Kläppen för den säsongen.

Den 26 April vreds min levårsklocka fram till 16 och det firades med en ytterst glamourös middag,

I samnband med min födelsedag fick jag även min alldeles första och egna Systemkamera, en Canon eos 1000D som används flitigt den dag idag!

Maj
Våren började ta fart och ny energi kikade fram. Vinterjackorna lades bort och lättare kläder åkte på.
Jag jobbade på i skolan för att hinna klart allt till sommarlovet.

I samband med 17maj åkte vi till Oslo för några dagars häng innan vi begav oss till Kongsvinger för att fira the big day där.


Kameran blev min nya hobby och jag började sakta men säkert förstå mig på de olika funktioner den hade.


Ute blev det bara grönare och varmare och i slutet av maj kunde man börja klä av sig på riktigt!


Juni
SOMMMARLOOOOV! tjöt vi med munnen från öra till öra. Jag hade bestämt mig för en helt fri sommar utan jobb. Bara göra precis som jag själv ville. Sommarlovet började med en trip till Oslo, tillsammans med David och Kajsa. Kajsa gjorde sin första resa utan mamma och pappa, vilket var stooooort.

De två sista veckorna i Juni spenderade jag i Göteborg/Orust tillsammans med David,

Efter dagarna på västkusten åkte jag hem igen för att fira Katrine som konfirmerades!

 Efter konfirmationen packade jag och Syrran lite grejer och satte oss på bussen till Stavern i Norge för lite campingsemester. Kommer ihåg att vi fick vänta på bussterminalen i Oslo i några timmar och blev tillslut sittandes på ett café tillsammans med massa gubbar och skrika och heja på VM-finalen, haha.. På stavern stannade vi två veckor, första veckan var ungdomsvecka och andra veckan var familjevecka!

På ungdomsveckan kollade vi film varje kväll,

Efter en vecka anlände familjen och då drog den så kallade familjeveckan igång!

Vi bytte ut filmkvällar mot volleybollkvällar,

Vädret var lite till och från, och de dagar det var sol pressade vi på stranden!
Efter två veckor i Norge åkte vi hem i några dagar för att ladda om batterierna, för nu var det dags för livets första tur till Gotland!

På Gotland var det full rulle hela veckan. Vi åkte kors och tvärs över ön för att se och uppleva, vi sov till och med i tält en natt, tror vi bara hade en dag på stranden, en riktigt fin vecka var det!


Efter en vecka på Gotland tog vi minibussen vi lånat av grannarna och tutade iväg hemåt. Nu var den gemensamma familjesemestern över och vi sade hejdå till Juli och hej till Augusti.

Augusti
Efter Gotland landade jag hemma i några dagar. Hela familjen hade fortfarande ledigt så vi tog våra saker och åkte till vår sommarstuga som ligger mitt i skogen vid en liten å. Där tog vi det bara jättelugnt med bad och sol!

Efter några dagar vid stugan åkte jag och Katrine till farmor och farfar i Kongsvinger för några dagar där innan sommaren var över,


Efter dagarna i Kongsvinger åkte jag hem för att avrunda sommarlovet, då det bara var en vecka kvar innan skolan började. Den veckan låg jag bara inne och kollade Gossip girl, två säsonger hann jag kolla igenom, jag var fast.

 Skolan började, vilket kändes helt okej med tanke på att jag gjort mycket på lovet.

September
Det var ingen mjukstart i skolan utan bara ett par veckor efter starten drog tvåan och trean iväg till Jotunheimen i Norge för en veckas fjällvandring. Vi vandrade med ryggsäckar på ryggen som vägde ca. 20 kg. Vi sov i tält varje natt i vind och kyla, gjorde mat på bensinkök hela veckan och gick ca. 8 km varje dag. Det var det mest utmanande jag gjort i hela mitt liv, på både gott och ont!



Den 25 september var den stora dagen, min mamma och Roger skulle gifta sig, vi hade väntat så länge på just den dagen. Som jag har sagt hundrasjutton gånger, det var den absolut finaste dagen jag någonsin upplevt! Det går inte att beskriva i ord, det var helt magiskt.



Oktober
Början av månaden var bara vanliga veckor i skolan med ganska mycket plugg, men i slutet av månaden fick vi ett efterlängtat höstlov och jag tog mitt pickpack och reste iväg till Oslo för att fira min oldemor (gammelmormor) som fyllde 80!

Efter några fina höstdagar i Oslo tog jag farväl av min släkt och familj och hoppade på bussen till Göteborg där jag skulle möta upp min älskling!
Jag spenderade resten av lovet i Göteborg/Orust. 


Sista oktober tog mamma och Roger med oss barn på hemlig resa, vilket visade sig vara experium i Lindvallen, en jättetrevlig familjedag!

November
Kylan började ta fart och vinterjackor och vinterskor åkte på. Den första snön föll vilket gjorde vardagen lite ljusare efter en riktigt mörk period!

Vi var även på årets första julskyltning, vilket fick mig i dunderstämning då jag älskar julen!

Vintersäsongen var på full ingång och i skolan var det mycket förberedelser. Vi blev bland annat ivägskickade på praktik en vecka i Kläppen då vi hjälpte till att ställa fram varor och göra det snyggt till öppning. Veckan efter praktiken åkte vi till Vemdalen för skidlärarutbildning. Det var en väldigt givande vecka! Påvägen dit krånglade det en hel del, som ni säkert minns? Om jag säger stulen skottkärra, ringer det några klockor då?

Under veckan i Vemdalen var det helt plötsligt 1.a december, så hejdå november.

December
Vi kom hem från Vemdalen lagomt till 2.a advent, men blev snabbt ivägskickade igen. Denna gången bar det av mot Funäsdalen för sjukvårdutbildning, också himla roligt och givande, men vid det här laget hade vi varit så mycket borta att det började bli lite påfrestande. Denna gång stannade vi bara borta en natt, och efter det nödlandade jag i sängen och blev liggande där till jullovet.
Julafton firade vi med grötfrukost här på morgonen och sedan julbord, tomte, julklappar och mys på kvällen! Jag fick en symaskin som jag önskat mig så länge och allt vara bara topp!


I mellandagarna åkte jag och Katrine till farmor och farfar i ett par dagar och firade jul med dom!


Annars har vi i mellandagarna bara umgåtts. Åkt pulka, åkt skidor och ätit masssa gottis och goood mat!

Idag är det nyårsafton och det betyder att vi har vår sista dag i 2010. Vi kommer att fira här hemma med släkten! Tre rätters, fyrverkerier och skönt umgänge, kunde inte önska annat!

Måste säga att jag har haft ett väldigt fint år och hoppas på att 2011 blir desto bättre!

Tack så hemskt mycket för det här året och tack till alla er som följer mig här, det betyder otroligt mycket!
GOTT NYTT ÅR på er, hoppas ni får den bästa kvällen, det förtjänar ni! STOR KRAM


gott nytt godnatt

Har suttit med årsresumé helt till nu, och är ännu inte färdig. Nu ska jag sova, ska upp vid elva imorgon och träna. Förstår inte hur jag ska orka kvällen imorgon, jag är undernärd med sömn. Ne, bäst att sova NU.

Föresten GOTT NYTT ÅR!!


victorias hemlighet


Ni missa väl inte den, enligt många, största modevisningen i världen på tv3 ikväll? Klockan 20.00 går victoria secret fashionshow av stapeln, don't miss!


påväg

påväg ut i pulkabacken, hörs senare.

latare är svårt


Jag vet inte, men en sötare, latare, mysigare och en hund som snarkar så högt får man förmodligen leta en stund efter. Jag betraktar den där hunden som en bebis, helt sant.

Om några minuter skall vi dra igång en film, knocked up om jag inte minns helt fel.

Hoppas ni har en trevlig kväll!


till er


Hittade en bild på mammas dator som jag tog i september. Titta va grönt och fint det var utanför! Tänker inte på det, men jag saknar faktiskt när det är ljust och färgglatt ute.

Var ute på säsongens första längdskidåkning för en stund sedan, kan inte säga att det var så roligt då det gick mer bakåt än framåt.. Annars sker inte så mycket, käkat en jättegod torskmiddag!

Fick också en kommentar där det var någon som tyckte att jag skulle göra en årsresumé, och det kommer jag att göra, precis som förra året, den kommer upp på nyårsafton :)

Sen bara en fråga till er. Jag är sugen på att byta lite "teman" här. Blir lite enformigt i längden eftersom jag har kört ganska samma race rätt länge, ni vet, dagliga outfits, inspirationsmotiv, meningslösa webcam-bilder.... Ja, ni förstår ;) SÅ, har ni några förslag på vad jag kan ta upp? Något ni tycker är extra roligt att läsa, se eller höra? jag är öppen för absolut alla förslag, så hit me! =)


hej


På morgonkvisten här har vi badat lite med de små och sedan ätit en låååååång och seeeeeen frukost. Nu tror jag det är dags för några minuters sömn, sjukt trött.

ses snart


home


Katrine hos tante (faster) igårkväll!

Nu är jag åter hemma igen efter en snabbvisit till Norge. Två jättetrevliga dagar!
Har passat på gymmet och spelat bowlingturnering på wii och inte så mycket mer ikväll, imorgon bitti ska vi bada i Äppelbos stora bassäng och sedan, om det inte är för kallt, ska jag nog snöra på pjäxor och röra mig ut på längdskidor för första gången i år, eller det blir fel, för sista gången i år kanske, men första för säsongen.

Hoppas ni tar till vara på dessa sista dagar i 2010, ni kommer aldrig mer i hela erat liv att uppleva 2010 igen, så passa på nu när ni har chansen!

hoho


Nu är vi på vår väg till kongsvinger där v...

100media_imag038 (MMS)

Nu är vi på vår väg till kongsvinger där vi ska hälsa på farmor och farfar i ett par dagar, jag och nelson sitter bak! :)


juldagen är till för



I den här stugan spelar vi Wii så blodet rinner. Jag och syrran körde ett två timmars pass på gymmet idag, men det var nog till ingen nytta, för nu har jag både tennisarm och ryggmuskelvärk så träning får vi gott om. Jag vill ha ett Wii, förstår ni vad roligt med Wii fit, spela tv-spel och få sjukt bra träning på köpet, världen blir bara smartare och smartare!

Hoppas ni har haft en trevlig juldag, här har det varit full rulle med besök hela kvällen,  mys mys mys!


Här har ni julklappen som jag och katrine ...

100media_imag037 (MMS)

Här har ni julklappen som jag och katrine gav till mamma och Roger! Himla fin är den, jättemysigt såhär på kvällen :) är så nöjd med gårdagen!


klappa för klappande julklappar



Allt ovan är MITT, jag har min alldeles egen symaskin!!!!!!!! Så länge jag har önskat mig det, helt underbart :)) Och att man till får massa tillbehör som sax, måttband, knappnålar mm. som ni ser, jag är överlycklig! TUSEN TACK TILL UNDERBAR FAMILJ.



Bland resten av julklapparna fanns bland annat kameraväskan ovan, som var otroligt nödvändig, och en snygg jeansjacka från LEVIS som kommer bli fin på i vår!


364 dagar kvar till julafton


Jag är överlycklig! Jag är två sidenpyjamasar rikare och en helt underbar present av mamma och Roger som jag önskat mig så länge, visar er imorgon!

Nu ska jag sova! den här julaftonen har varit helt perfekt.

see you


spanaspeja



En liten tomte vandrar runt med mig idag, spanande från min örsnibb!

Hoppas ni har en, än så länge, trevlig julafton! =)


god jul ♥


Kan ni gissa vad jag har fått i julklapp såhär på morgonkvisten? Ni som följer min blogg och gjort det en stund vet att jag för några veckor sedan la ut det här som julklappstips och nämnde även att jag själv önskade mig detta. Helt underbart!


GOD JUL PÅ ER KÄRA MÄNNISKOR!♥


julen som sådan







Ungefär som ovan har kvällen sett ut. Nej föresten, det stämmer inte. Efter vi klätt granen satte vi oss till rätta vid köksbordet och tog fram kortleken och spelade sjuan och drack glögg. Bara massa prat och mys, kvällen innan julafton alltså, det är något speciellt med den.

Imorgon klockan 09.00 anländer våra frukostgäster, då är det gröt för hela slanten! Senare på dagen kommer våra julgäster och ännu lite senare är det dags för julbordet and of course, ännu ännu senare knackar tomten på och då är det julklapparna som ska få lite uppmärksamhet.

Har ni någon speciell jultradition eller kör ni olika varje år? Här hemma kör vi mest på tradition, och det tummar jag upp för.

God lilla julafton på er


23 december, lille julaften




Nu är granen inne och ikväll ska den pyntas, syskontradition!

Kan ni förstå att det är julafton imorgon? Jag förstår inte att det kan gå så himla fort, det känns som om det var julafton igår senast. Men, julafton varje dag för min del.......

Nu är det middagsdags, vi hörs senare!

Puss på 


borta


Jag ska erkänna en grej för er. För några veckor sedan hittade jag en knöl i min axel, den var ganska stor och stenhård. It freaked me out. Jag låg vaken på nätterna och bad till gud för att det inte skulle vara the big C. Haha, jag ska inte gå in på vad jag låg och tänkte och spekulerade över.

Hur som helst, idag fick jag fingret ur röven och gick till en kunnig som fick känna på min knöl, som visade sig vara skulderbladshörn infektion, typ.

En klump är i varje fall borta, och det är den som satt i magen


det är det




Nu är det tidningar och te framför brasan som gäller, hoppas ni har det bra och känner att julstämningen flödar!


våffelfrukost


Käkade en sen våffelfrukost i sällskap med en sofis mode, för ungefär en timme sedan, happy holiday happy holiday happy holiday!

Den absolut finaste låten för tillfället är utan tvekan denna (för spotify). Här hittar ni den på youtube!

Jag mår mycket bättre, ingen feber har setts till på länge, så jag håller alla tummar och tår så jag håller mig frisk resten av lovet.

see you


jag får djur att gäspa







aj va kallt det är ute, klarade inte mer än en kvart, jag dog


carpe diem


Har fotat lite inomhus nu på förmiddagen och nu tänkte jag knalla ut en sväng för att se om jag hittar några fina motiv. Slänger upp några results här senare, fram till dess - njut av den bitande kylan som vi så snällt fått! 27 minus, det är nice


julstämning






Åh mina vänner, fyra dagar kvar, bästa dagen på hela året!


mumsens julchoklad på one two three


Bryt isär en stor marabouchokladkaka

Lägg skålen med chokladen över en kastrull med varmt vatten så chokladen smälter

När chokladen har smält rör du ner jordnötter

Häll smeten i små former och ställ ut på trappen i 5-10 minuter så de stelnar lite lätt (akta så de inte fryser!)

Lägg chokladen i fina former och ställ in i kylen fram till julafton =)

För lite variation kan ni göra exakt som ovan, men den här gången har ni i krossad mandel och russin i den smälta chokladen (min favorit, dundergott!!).

PUSS


still in the shit

fortfarande febersjuk, it feels sooo good.

Pepparkaksbak med min man! Har haft feber ...

100media_imag035 (MMS)

Pepparkaksbak med min man! Har haft feber i två dagar nu så det är därför jag har varit så frånvarande.. hoppas ni har haft en fin fjärde advent :)


återseende


Alltså igårkväll var jag lite halvless. Blogg.se fungerade inte på hela kvällen, eller jo, det gjorde det, men det fanns inga rutor att logga in på. Aja, var väl inte hela världen.

Det inlägget jag hade i tankarna var bilden ovan och texten att jag käkade kvällsmat och kollade på paradise hotel finalen, väldigt intressant va?

vi kan höras lite later, nu ska jag röra på mig!


två nya luer


Två nya mössor har jag hunnit haffa inför vintern, den gråa från NEFF och den hallonröda/mörkrosa från VOLCOM.
happy


mörkt här och mörkt där


Kommer ni ihåg när man var i 5/6års-åldern och hade tappat sina första tänder och gjorde precis allt för att visa sina luckor i munnen? I so do.

Ja, ni kanske redan har förstått det, men mina småsyskon är verkligen det absolut bästa jag vet♥

Jag och David skulle egentligen haft en mysdag i Kläppen med lite Snowboardåkning idag, men det blev så mycket strul så vi drog till skolan och kollade innebandyturneringen som höll hus i idrottshallen. Dagen har varit himla lång, vi har ju suttit på samme ställe i princip hela dagen, lite segt.

Nu är jag hemma och tycker det är lite halvtråkigt att det är mörkt när man lämnar huset och mörkt när man kommer hem, men snart är det jullov och då är det bara mysigt att det blir mörkt fort!

Om 8 dagar mina kära vänner, DÅ händer det, can't wait........

är ni klara med julklappar?


loverboy


Spenderar all min vakna tid med my loverboy. Det är bara mys mys mys och åter mys. Att vara ifrån varandra såpass länge som vi har varit nu de senaste veckorna är jobbigare än man kan tro. Men det tar vi igen nu!

Hoppas ni har en trevlig kväll, våra planer för kvällen är att åka skidor, kolla paradise och sen kolla skräckfilm, vart på listan vi befinner oss nu har jag ingen aning om eftersom jag skrev det här inlägget för två timmar sedan. yes you name it, tidsinställt sparar tiiid!

Kanske säger godnatt sen!


chokladkalender


En tradition jag har haft sen barnsben är att man varje år skall ha minst en chokladkalender i advent. De senaste åren har jag dock glömt att öppna varje dag och sedan glömmer jag bort som helt. Hittade faktiskt två helt oöppnade chokladkalendrar i min garderob från förra året här om dagen. Haha, det är väl mysigt? Det var inte chokladen kan jag säga..

Har ni också chokladkalender varje år, eller har ni något annat ni inte klarar er utan så här i juletider?


bloggtorka going on


Hola amigos! Mår ni bra?

jag har egentligen inte så mycket att berätta eller komma med, men tänkte bara visa att jag lever. Har ju en tendens att ligga lite på latsidan när det gäller att dra upp datorn nu för tiden. Men, inspirationen börjar säkert flöda snart, bloggtorkor har man ju hört talas om.

Har i alla fall två olästa tidningar som ska fördriva min tid en stund nu, finns inget bättre än att sätta sig till rätta med en kopp med någon varm dryck och bara läsa igenom några tidningar.

PUSS


höger vänster vänster höger


kände att det var dags att spexa till det lite, so here we go, en vänstermarkerad hand och en högermarkerad.

Har kollat på film och myst hela kvällen och nu är jag mer än klar för sängen, ses imorgon!


åh nu välkomnar vi julen på riktigt


Hej hopp gummileksak!

Jag lever i en stoooor mysbubbla. Vet ni varför? Det är jul nästa vecka för sjutton!!!!!! JAG ÄLSKAR JULEN. Jag är så sjukligt nöjd med alla julklappar också, jag kan knappt vänta till mina älskade skall öppna dem. Att ge bort är så himla mycket bättre än att få, tycker inte ni det?

Jag är på riktigt bra humör dessa dagar alltså, skulle önska det var jul lite lite oftare :)

Sitter och dricker lite kaffe (mjölk med kaffe) i köket och ser på när mina syskon leker ballerinalucia.

Ska nog städa mitt rum nu, sen ska jag nog köra ett träningspass! Vi hörs sen, jag lovar :)


Bildbomb katrines b-day






Har varit jävligt (helt enkelt uttryckt) dålig på att blogga de senaste dagarna. Jag har spenderat maximal tid med människor som står mig nära och inte prioriterat något annat, nu börjar dock vardagen sätta fart!

Här fick ni en liten bildbomb från i söndags då Katrine fyllde år, dock fanns det inte så många kort på henne utan som ni ser så har jag som vanligt ett behov av att vistas i centrum, så klart!


Sitter och kollar in gossip Girl med älskl...

100media_imag033 (MMS)

Sitter och kollar in gossip Girl med älskling. En liten skymt av min outfit, helsvart och halsband från perfect Home! See you


Har precis ätit årets första julbord, gott...

100media_imag032 (MMS)

Har precis ätit årets första julbord, gott var det, älskar julmat! Nu är det efterrätt sen ska vi åka och hämta min älskling, åh som jag har längtat, det har gått för lång tid nu. Ikväll blir det massa Mys med födelsedagsfirande! Hörs sen.


din dag



Idag är det exakt 14 år sedan mitt livs bästa vän kom till världen.

Stort Grattis kära du, du er best ♥


bildbomb









Har precis kommit in från bob/stjärtlappåkning med syskonen, supermys att få lite tid med dom, har varit borta alldeles för länge. Vaknade även med ett brett leende på läpparna idag eftersom min första tanke var att nu behöver jag inte stressa med att tvätta kläder, packa om och åka iväg på läääääänge. Jag ska bara vara hemma och ta det så lugnt som det bara går, inga krav någonstans. NJUTNING


över


Hej på er, skittråkigt med så kassa bilder, i know, men har inte hunnit ta några bilder de senaste veckorna.

Har hur som helst kommit hem nu och kommer att vara hemma en stund framöver. Känns himla underbart! Fart och äventyr i all ära, men det är väldigt skönt att landa hemma och känna att det är en stund till nästa intensivperiod kommer.

Dessa två dagar har vi iallafall befunnit oss i Funäsdalen på sjukvårdutbildning. Det har nog varit den roligaste utbildningen hittils! otroligt lärorikt och framför allt sjukt intressant. Dock gick inte vi runt i shorts och t-shirt som ovan, utan vi hade full skidutrustning på och agerade pistörer. Vi tränade på varandra, några var skadade och andra skulle hjälpa till och agera på rätt sätt när man kommer till olycksplatsen. Som ovan så fick de flesta testa på att transporteras faststpänd på en ryggplatta med nackkrage och hela kitet, men istället för att åka ambulans åkte vi skoterpulka. Får ni möjligheten någon gång att gå en sjukvårdutbildning, GÖR DET! Så himla bra att ha, jag känner en enorm trygghet och säkerhet gällande att vara först på plats vid en olycka och ta hand om skadade personer, nästan så man vill att det ska hända...

Nu ska jag nog släcka lampan och sova! Ses imorgon


nu åker jag igen


Jag är helt tagen av programmet "så mycket bättre" som går på fyran varje lördag klockan 20.00. Jag började kolla för tre avsnitt sedan och ångrar sjuukt att jag inte började kolla tidigare för det må vara det mysigaste och härligaste programmet någonsin! Videon ovan där Petter och September gör en duett med Septembers tolkning av Petters låt "mikrofonkåt" är det bästa framträdandet, se bara vad glatt Petter studsar runt!
Tittar någon av er på det också?

Förlåt mig för att jag inte har bloggat idag, det tar lite tid innan inspirationen flödar på som vanligt igen när man har haft "ledigt" så länge. Jag har egentligen varit allt annat än ledig, men bloggledig kan man säga. Nu blir det återigen två bloggfria dagar, för imorgon bitti klockan 06.00 är det avfärd till Funäsdalen där vi kommer att befinna oss i ett dygn för sjukvårdutbildning, ska blir väldigt intressant!

Efter det är jag hemma fram till jul, wiiiie, JUL, förstår ni, det.är.jul SNART! :):):)

PUSS på er alla fina


valsen bara fortsätter


Vilken jäkla entertainer jag är alltså, men min dag har verkligen bara bestått av dator och tv. Okej, undantagen har varit käk och träning (dock rullade paradise hotel för fullt samtidigt). Nu ska jag fortsätta mitt PH maraton och varva med lite tidningar och GLÖGG, tror jag är beroende, jag älskar glögg, antingen är det helt enkelt för att det är gott, eller så är det den härliga julsmaken som fångar mig.

Jag är också uberpigg, sov ju till tolv idag (mmmmmmm), så kommer nog inte kunna somna på några timmar, men vad gör det? Är ju ledig även imorgon!

kissbye


hela dagen har varit en vals


ååh va skönt det här är!!! Att nu efter två veckor med tidiga morgnar, intensiva dagar och tidiga kvällar är det så underbart att sova hur länge jag vill och göra absolut ingenting på dagen. Idag har jag bara kollat web-tv, suttit vid datorn och kollat film. Njuuuuuter.

Nu ska jag kolla finalavsnittet av ensam mamma söker, som jag ännu inte sett, och dricka en stor kopp med varm oboy och sen ska jag nog träna lite!

see you


home



Hejsan! Nu är jag äntligen hemma igen. Kom hem igår eftermiddag och då gick luften ur mig totalt, jag är döslut. Sådan tur att vi är lediga i två dagar nu, annars vet jag inte hur jag hade stått ut. I fredags, när vi var i Vemdalen, hade vi lite fredagsmys som ni ser ovan! Vi bakade lussebullar och drack glögg, samtidigt som vi sneglade på Idol och pluggade för undervisningsprov till dagen efter.

Det har varit en minst sagt intensiv vecka, men det har varit riktigt lärorikt och roligt. Mycket skidåkning och mycket lärdom kan man väl kort sammanfatta det, skitskoj!


RSS 2.0