dagens



hoodie BIKBOK skjorta H&M t-shirt H&M byxor VILA klocka CHEAPO


MORMOR

GRATULERER MED DAGEN MORMOR!! =)

hej hopp hopp


Heeeeey! Har i princip alldeles nyss kommit hem, valborg idag ja, öööööverskattat. Haha, men jag ska träffa en kompis jag inte har träffat på åratal och sen ska kvällen/natten gå ut på att kika MASSA filmer.

Om circus 40 minuter är maten klar, familydinner, brukar smaka helt okej alltså.

Nu ska vi ta lite outfitpics, stay tuned. PUSS


sneak peak of today


Godmorgon solstrålar! Jag sitter här i min egna skam efter att ha slagit av klockan och sovit vidare. Det händer för ofta nu förtiden, är det för att jag har ny mobil och inte vet hur man snoozar eller är det för att jag sover för lite?

Ska hursomhelst ta mig till skolan runt halv tolv, vilket är alldeles för sent, men ni vet ju hur mitt motto lyder "bättre sent än aldrig". Haha, stämmer fasen bra in på mig.

Ni har väl inte missat skvallerbloggen som har startats upp här i området? Kan inte låta bli att tycka det är kul, men ni borde variera eran bloggning så ni inte bara skriver om mig och Johan, tänk va enformigt för era läsare ;)

Hoppas ni får en bra dag! PUSS


Kvällskoppen


Sådär, får säga att mitt motto är "bättre sent än aldrig". Ni fick ju outfitsen tillslut, right?

Sitter här med tekoppen as usual, känner att ögonlocken börjar bli jäkligt tunga. Ska bara titta på lite aktuella kläder inför morgondagen sen är det dags för sängen.

Imorgon är det valborg också, har ni några planer? Själv har jag precis kommit fram till att en god middag och mysigt umgänge med familjen är precis vad jag behöver, så för min del blir det otroligt lugnt!

Godnatt my friends♥


gårdagens


foto: Katrine

halsduk GINA TRICOT t-shirt CARLINGS byxor VERO MODA


dagens


foto: Katrine

hoodie BIKBOK linne DE PALMA leggings BIKBOK hörlurar SKULLCANDY


go for a run


Fast här fortfarande, men nu ska jag ut och springa. Kika in om circus en timme, vi vet vad som väntar! =)


photography


modell: lillasyster
Fotograf: Jag

Här har ni min första bild från Kameran som jag är riktigt nöjd med, se bara, gorgeous.


relax



Hej allliiiiihopa! Känns så tråkigt att det blir så lite bloggning, men så är det när man går i skolan och har andra saker att göra på kvällarna. Men, gör så gott jag kan!

Låter bilderna tala för vad jag sysselsätter mig med just nu, en iskall smoothie och några tidningar, that's relaxing.

sen är planerna att gå ut och springa men vädret är ju inte direkt peppande.

Nu ska jag inte LOVA något, men kan nästan garantera till 90 % att det kommer upp ett par missade outfits ikväll.

PUSS


Bloggar imorgon, filmtime! Puss

Bloggar imorgon, filmtime! Puss


rubriker är alltid kul


Heya'll! Sitter i väntan på mat och kollar på tv-spels fotboll och dricker monster. hö

Klockan sju ungefär ska jag möta upp Amanda och ta en promenad och snacka lite skit och imorgon har jag sovmorgon till halv ett. Feeling good alltså! Hoppas ni har en trevlig kväll och så ska ni kolla in här senare för då kommer det upp en outfit =) PUSS


right now


Har precis varit på en liten fika med garbo. Mycket snack om allt och inget typ, ganska trevligt!

Nu sitter vi i skolan och pluggar järnet, eller?

efter skolan ska vi gymma och kvällen kommer vara så att säga internetlös. Tråkigt, men en outfit kommer upp senare. PUSS


godnatt


Hejsan alla! Sitter ensam i köket med min älskade tekopp och filosoferar över livet. haha, föresten så heter jag Gunn och är 50 år!

Ne, men jag har precis varit ute och sprungit i typ en timme, jätteskönt! Nu återstår det bara lite påläsning sen är jag klar för sängen. Imorgon bitti har vi nationella i Engelska, tror det kommer gå fine.

Egentligen är det helt sjukt hur stor plats en liten skrivruta på internet kan ta i ens liv. Den här bloggen har blivit lite utav min image! Den tar upp sjukt mycket av min tid och jag älskar verkligen det jag gör. Utan bloggen känner jag mig rädd, nervös och exposed...


sweet 16

t


Lite bilder från the big day igår. Hade en riktigt trevlig kväll med familjen, kan inte begära så mycket mer, och en systemkamera rikare?! Kan inte förstå, sjukt tacksam!!

Och ett påpekande, jag är INTE full på första bilden, CLEAR


lookie


jeansskjorta BIKBOK t-shirt H&M halsduk H&M klocka CHEAPO jeans BIKBOK

BUHU... Mina jeans sprack nyss, nu är hårdträning som gäller!!! Inga fler spruckna jeans, HÖ


Har tvättat mina converse, as New :)

imag0082 (MMS)

Har tvättat mina converse, as New :)


Dagens



Tröja BIKBOK jeansvästen som jag bor i H&M leggings GINA TRICOT ringar GRAN CANARIA,GLITTER

ÄLSKAR min nya kamera!!!!


tack tack takk takk


min min min min min min min, lyckligast i världen


Videoupdate i vårsolen (yesterday)

Den här skulle jag ha lagt upp igår men självklart krånglade allt som gick att krångla då, så here you go!


Min pojkvän

imag0050 (MMS)

Min pojkvän


loookie


jacka H&M halsduk H&M t-shirt favoriten från CARLINGS sammetsleggings ELLOS and DR MARTENS.


Dagen i pics


Fina Julia





Det har varit världens underbaraste vårdag idag. Började med att jag mötte upp Julia för lite frukostfika och lunch, sedan åkte jag hem och satt ute i solen och bara njöööt. Sedan kom lite släkt för att äta tårta och umgås lite, jag fyller ju faktiskt år imorgon för er som inte visste det!

Jag har laddat med lite inlägg som kommer upp nu under kvällen!
PUSS


25/4 10


God morgon! Vaknade runt nio och fick alldeles nyss sällskap av sis i sängen. se vad sjuk hon är, typ halsfluss och feber, stackaaaare..

Om ca en timme sticker jag iväg till vansbro och möter upp Julia Svanis på en fika, har inte träffat henne på sjukligt länge så det ska bli kul!

Ikväll blir det myyyys

PUSS


the goped


Denna filur har blivit min kompis i eftermiddag, HAHA, det är sjukt kul ju! Jag och pensionärerna liksom! Jag gjorde till och med en liten film till er så ni kan få ta del av den underbara resan jag gjorde på den lilla GOpeden;


hi there


Hejsan people! Igår var jag inte hemma en enda gång faktiskt, stannade kvar i Vansbro efter skolan för att gå på en övningskörningskurs som skulle vara hela kvällen och efter det var det klasshäng, sååå därav dålig bloggning då.

Igår kom min morbror och hans girl från Oslo hit på överraskningsbesök så det blir helgmys med dom resten av helgen!

Sen en grej som ni inte visste var att jag numera har glasögon på mig vid datorn och när jag läser. Blir sjukt snabbt trött och får huvudvärk annars så jag antar att min syn har försämrats. Not good, ser ju ut som om jag vore 20 år äldre med brills på mig.

hörs ikväll! PUSS


23/4 10


God morgon! Slept well? Inte jag, eller när jag väl sov så var det inga problem. Problemet låg i att det var sjukt svårt att somna igår kväll.

Sitter i skolan och har precis avklarat en engelskläxa. Har bara två lektioner idag sen är det raka vägen mot helg, underbart jävla sköööönt. I helgen ska jag ta det lugnt och bara göra precis det jag känner för, jag har två olästa tidningar hemma, NÖJE. Annars ska jag på övningskörningskurs idag, haha, håll er inne de närmaste två åren typ..

Och vad händer på måndag mina kära vänner?


Sushi time!

imag0045 (MMS)

Sushi time!


today today


skjorta H&MHERR t-shirt H&M (som jag förövrigt fick av syrran igår, thanks!) sammetleggings JOSEFSSONS kängor DR MARTENS

Och nyduschat hår och ett ansikte som hänger med!!!! ;)


Dr martens på idag!

imag0040 (MMS)

Dr martens på idag!


vårjackor

Något som jag inte behöver oroa mig över är om jag har någon tunn jacka att ha på mig nu när våren börjar komma, jag har några stycken att välja mellan men ändå är en ny på ingång. Mode och trender gör att man samlar på sig mängder med kläder. Kläder som kanske bara användts en gång. Men här kommer de berömda vårjackorna som hänger hemma hos mig;

1.Skinnjacka från chicy.se

2. Sliten jeansjacka från cubus

3.Skinnjacka jag fått i julklapp

4. gammal jacka från h&m

5. Jeansjacka från gamla dagar från lee

6. Fakeskinnjacka från H&M.

Några stycken var det ja, vilken är snyggast tycker ni?


new in


Lite nytt i klädkammaren på senaste tiden. Inte så typiskt mig kanske, eller inte alls faktiskt. Kan ju bekräfta det med mammas kommentar. Hon står och kollar på mig länge (hade linnet på mig) så jag frågar självklart vad det är och då säger hon "Det är så konstigt att se dig med sådana kläder, du som alltid har varit så tjejtjej" haha, men det blir nog riktigt nice till jeansshorts i sommar! Och om vi kollar på kepsen så vet jag faktiskt inte själv varför jag beställde den, men jag tycker keps på tjejer blir snyggare och snyggare för varje dag som går sen skyddar det ju mot solen så det blir också bra i sommar ;)


springstyle


Den där fjädern i örat har blivit stammis, helt fast.

Har funderat lite fram och tillbaka på hur jag ska göra med vårkläder. Jag har nog kommit fram till att jag använder inte kläder efter årstiderna utan jag använder samma typ av kläder fast på vintern klär jag givetvis på mig lite mer medan jag på våren börjar klä av mig lite. Det är bara på sommaren jag använder annourlunda kläder då det går mer i shorts och enkla linnen and so on. Så jag har bestämt mig för att använda det jag har fram till det blir dags för sommarshopping, vilket iofs inte alls är långt bort, för sommarkläder är oftast billigare och då får jag mer för slanten. Visst klarar nog jag mig på det jag har fram till sommaren!
Och apropå vårkläder så kommer det ett inlägg lite senare om lite kläder gällande våren ;)

STAY TO


today i'm wearing...



Hej hopp allihopa!
Har precis kommit hem efter att ha varit borta i ett dygn ganska exakt. hmm wierd, vart har jag varit tro?

Har precis druckit upp min tekopp och sitter nu och fipplar med min htc, hittar nya grejer precis hela tiden, sjukt kul!

Ska försöka hitta lite bloggmaterial ikväll, känner mig på blooooggghumör, good huh?
PUSS


20/4 10


God morgon alla grisar därute!
Har precis käkat upp en skål med flingor och nu har jag ingen aning om hur jag ska fördriva tiden i en timme. Då kommer minibussarna från skolan och hämtar mig och färdar oss upp mot Kläppen. JA ni läste rätt, KLÄPPEN, fast inte skidåkning som man kanske skulle vilja, utan idag blir det skoteråkning. fear enough!

Och angående min nya phone så kan jag inte säga så mycket om den ännu för jag förstår mig fasen inte på den riktigt, haha.. Men kan säga att telefonen är relaterad till facebook vilket är grymt! Kontaktlistan är som vänlistan på facebook där det står senaste uppdatering och om de snart fyller år and so on, och även profilbilden syns till, fast till skillnad mot vänlistan på fb så finns mobilnumret här, nice huh?

hoppas ni får en bra dag, PUSS


*trumviiiiiirvel*


kaboooooom
htc hero


in your face

Amanda och Nellie, GÖR NÅGOT ÅT DET, som normalt folk :)

inspooo


God morgon my biirds, har sovit till nu och det känns jäkligt skönt med tanke på att jag inte har sovit riktigt på över en vecka!

Dock är jag kass i halsen och seg i huvudet, men det är sjukligt fint väder idag så om jag sätter mig ute i solen så blir det nog lite bättre! Ska även gå och hämta ut min mobil som har anländt om jag orkar, vad det blev för någon får ni se senare ;)
PUSS


Sitter och sörjer lite. Inge mer skidåknin...

dsc00030 (MMS)

Sitter och sörjer lite. Inge mer skidåkning i kläppen den här säsongen, känns inte ok.


svampbob fyrkant


Kom alldeles precis hem och titta vad som väntade i mitt rum, sick!


Sista dagen...

dsc00027 (MMS)

Sista dagen...


Ute i backen nu, näst sista dagen idag.. V...

dsc00018 (MMS)

Ute i backen nu, näst sista dagen idag.. Vet ni? En ny mobil ligger hemma och väntar på på mig;) kan ni gissa vad det blev?


Påväg till kläppen!

dsc00016 (MMS)

Påväg till kläppen!


i'm off in a few


Tjenix. Håller på att packa för fullt inför tripen till Kläppen över helgen. Nu är det nog (förhoppningsvis!!) sista helgen jag packar och åker iväg på en stund. Ni fattar inte vilket hat jag känner till packning och resandet för tillfället, BLÄ.

Något positivt är i alla fall att jag igår fick hem ett linne som nog kommer bli en favoriiiit i sommar, åååh sommar.
PUSS


Vad händer?



Idag har vi fått oss några chockartade syner. Först kommer kära Tom till skolan imorse, med en mössa på huvudet, vilket han nästan ALDRIG har, jag drar av honom och möts av bebisfjun. Okej, allt var som vanligt förutom Toms nya frilla. Efter lunch när vi gick in på svenskan anlände Isac, en annan kille från klassen, också  han med mössa på, och han har verkligen ALDRIG mössa. Jag drog av även honom mössan och möttes av 0.5 mm stubb. Inte okej. Alla killar som läser detta, take my advice, behåll håret på huvudet för snaggat är not fine, PUSS


16/4 10



gammal jacka H&M jeansväst H&M t-shirt H&M leggings GINA TRICOT halsduk GINA TRICOT boots DIN SKO

God morgon! Idag skiner solen och himmeln är blå igen! =) Har ni hört om vulkanutbrottet på Island? Tänk er va hemskt om askan skulle ramla ner här och förgifta oss allihopa.. hmmm

Ikväll åker vi iväg ett gäng till Kläppen och stannar där över helgen, sjukt tråkigt att det är sista helgen men det är också ett steg närmare sommaren :) :)

Vi  hörs sen, PUSS


press


Hej hopp, jag har kommit fram till att jag ska sluta lova er grejer, som igår när jag lovade jättebra bloggning och två outfits idag, då kände jag press och allt vände åt andra hållet så från och med nu bloggar jag på känsla och det jag känner för just där och då och jag kommer inte lova grejer. CLEAR

Bilden ovan får tala för vad som upptar min tid om dagarna/kvällarna. Jag en stor redovisning på måndag som måste bli bra, så här är det ingen vila förän det är klart!

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon, PUSS


Busy girl

Hej friends! Jag har bloggat JÄVLIGT dåligt idag, men det har sina anledningar. Dels så går jag ju i skolan, det visste ni väl kanske inte? Sen hade vi ganghang hos mandiiis och sen var det plugg och träning för hela slanten. Ibland hamnar bloggen på andra, tredje eller till och med fjärde prioritering och det vet jag att ni har förståelse för! 

Nu ska jag plugga lite till och sen är det dags för the beautysleep. Imorgon kan jag lova er bättre bloggning med en outfit från idag och en för imorgon. Sounds good? PUSS

HahaHaha, jag dör, robin i min klass har s...

dsc00007 (MMS)

HahaHaha, jag dör, robin i min klass har skaffat årets tuggummi!


Sitter ute och njuter av den VARMA solen, ...

dsc00006 (MMS)

Sitter ute och njuter av den VARMA solen, mmmmm


14/4 10


Gooooood morgon! Jag gick upp sjukligt alldeles för tidigt idag, men jag kan ju tycka det är lite skönt med lång tid på sig. Om ni inte visste det så är verkligen det VÄRSTA jag vet på hela jorden STRESS.

Nu ska jag äta frukost i lugn och ro, det var ett tag sedan!
PUSS


förbannade i-nät


Sitter och försöker få lite plugg gjort. Trodde jag aldrig skulle göra/säga detta, men fan va internet S U G E R ibland!! Jag försöker ta reda på lite fakta om längdskidor och dess historia, men hittar jag något? öh ne. Blir lite bitter, har letat ihjäl mig läääänge nu. FÖR länge. Tror jag kokar en kopp te eller nåt istället..


dresscode in the sun



Jeansväst H&M linne NELLY.COM sammetsleggings JOSEFSSONS boots DINSKO ringar GRANCCANARIA/GLITTER hörlurar SKULLCANDY armsmycke NELLY.COM

Har precis kommit hem från skolan och nu ska jag nog låta solen bilda lite fräknar i mitt ansikte sen ska resten av kvällen gå ut på att plugga och träna!


k and k

Hahahahaha, jag dör, kollade igenom bildarkivet på datan och hittade den här filmen. FAN va mycket konstiga saker vi höll på med förut, haha, ENJOY


hej hopp



God morgon mina friends! sitter inne på lärarrummet och väntar på att gå igenom presentationen som jag och Nellie ska ha för några åttor idag.

Vädret är lika underbart även idag så jag är på jättejättebra humör!!

Hoppas ni får en goodie day :)


dagens bekväma



t-shirt CARLINGS (som jag förövrigt bor i, älskar den!!!!) hoodie BIKBOK byxor VILA

Har varit jäkligt bekväm av mig gällande klädseln på senaste tiden. Men brukar jag känna att jag inte vill sätta på mig något avancerat så funkar alltid en lite oversize t-shirt och ett par jeans/tights!


eeeey mama


Sorry för bad update idag, eller nej föresten, jag ska sluta ursäkta mig, man kan inte hinna med allt hela tiden förstår ni små guldkorn ;) haha nejdå, men jag har faktiskt haft lite kvalitetstid med fröken Linda i eftermiddag, ytterst trevligt!

Nu har jag precis varit ute och sprungit, och ni, gör inte samma misstag som mig och tro att det är sommar, för det är det INTE. Jag körde väldigt lättklädd när jag sprang och jag frös häcken av mig.  Så det gäller att klä på sig kära barn!

haha, känns som att mina mammiga sidor kom fram i detta inlägget, så vi tar ett sista budskap här; Stoppa inte köttbullar i näsan!

(ps. DAGENS OUTFIT incoming sooooon)


they could use a holiday

Sorry Nellie, ditt gästinlägg fick åka på semester en stund, kände att de välformulerade orden hade gått vilse ;) Så vi får bara ursäkta Nellie som har blivit lite virrig på sina äldre dagar, men vem blir inte det?


eyecandy


Dom här har fått en plats i min skohylla, även dom har jag fått av mormor and her husband! THANKYOU


new in my wardrobe



Här har ni två goodies som har införskaffats på senare tid. Har faktiskt fått det av min kära mormor och hennes man! Lite längre baggy shorts och en fejk skinnjacka!

Imorgon ska ni få se mer som har blivit mitt på senaste tiden, nu är det dags att sova.
 
puss♥


gooooooood day


dunjacka CARLINGS tröja BIKBOK byxor VEROMODA skor CONVERSE

Har precis kommit hem från Malung där vi hämtade upp min efterlängtade little sister som har varit i Oslo hela lovet. Nu är hela familjen samlad här hemma igen, det var ju ett tag sedan..

Älskar vädret som har varit idag, jag har verkligen njuuuutit!

Nu ska vi käka sallad här, vi hörs senare fellas. PUSS


skräckslagen råttjakt

När vi satt ute idag så kommer våran sadistiska katt med en råtta i munnen. Och varför jag skriver sadistiska är för att hon ALLTID leker med råttan i typ en halvtimme innan hon käkar upp den, bokstavligt talat. Kunde ju inte låta bli att filma, och stackars råttan blev så förvirrad att den var påväg att hoppa ner i min stövel. OCH då dog jag totalt, my gooood va mitt hjärta slog ett dubbelslag. Enjoy the movie;


våååååååår


Istället för att gå ut och springa efter frukost gick jag ut och satte mig bredvid mamma och SOLADE. Solen värmde sjukt mycket, kunde till och med ta av mig till linne utan att frysa. Helt underbart!

Men NU ska jag ut och springa, nu finns inga ursäkter!

Njut av dagen människor =)


11/4 10


God morgon! Pigga och glada? Jag har legat här coh snoozat i en halvtimme. Hade från början tänkt att jag skulle skutta ur sängen och dra på mig träningstightsen och gå och ut och springa. Nu planerar jag att käka först, kanske är smart med lite energi först ;)

ååååh kollade precis ut genom fönstret och gissa vad som möter mig? En jävla blå himmel och en sol, ne, morgonjogging it is!

NU - fukost.


god kväll


Sitter här helt ensam i mitt rum och sörjer. Nej, sörjer gör jag inte, passade bara väldigt bra i den meningen.
Jag sitter med en liten plastkudde på magen, ni vet där man får ont när man har mensvärk, vad nu det partiet heter? Ja, där i alla fall, har jag denna plastkudden som innehåller en vätska som stelnar och blir kokhet om man trycker på en knapp som finns inuti kudden. SJUKT skönt, även om man inte har mensvärk som i mitt fall nu. Den lugnar ner och bara ger en skön känsla, you should try it!

Haha, okej, det här inlägget blev bara för sponsrat typ, fast så är det inte..

Skulle egentligen bara berätta att jag sitter här själv och har absolut ingenting att göra : )


bbq


Årets första grillning här hemma för min del och mamma är grillmaster, jaaaa grillmat. Inom en snar framtid ska jag anordna en grillkväll här hemma med klassen!

Visst känns det som vår alltså, grilla, bar mark, sol och värme, åååååh va skönt


take a run



Nu saknar jag värmen, sitter och blir lite halvdeprimerad över det gråa vädret här. Dock börjar det ju faktiskt bli rätt varmt här också. Tänkte faktiskt gå ut och springa och piggna till lite, kanske kan skippa understället idag, tillåter vädret det? We'll see, hörs sen!


mobilproblem


VS.

Nu har beslutsångesten slagit in, som ni vet så är det på tiden med ny mobil och jag har varit ganska säker på en iphone 3gs, men igår hittade jag sony ericssons nya xperia, sååå, någon som vet något om dessa mobiler och vilken som är att rekomendera????


take the time to think


hmmmm, varför lägger jag upp den här bilden? Nu tycker jag ni ska fundera en stund!


helt borta


Eeeey yo. haha, hur mår ni? Nu är jag hemma igen, ÄNTLIGEN. Gud va skönt, lite tråkigt att jag åkte ifrån den fina dagen som skulle ha kunnat varit i backen idag, men ni fattar inte vad borta jag har varit idag. Jag har alltså inte sovit ett piss inatt, och då menar jag verkligen INGENTING. Jag har skrämt mig själv idag med att vara överdrivet borta i huvudet. Jag har typ suttit och pratat och svarat på frågor fast jag sover, och det tog ungefär en halvtimme att skriva ett sms för att jag somnade säkert 6 gånger bara helt plötsligt och vaknar hastigt och märker att jag fortfarande skriver. Jag har varit helt sjuk idag, så nu ska jag ta det lugnt hemma hela helgen.

Hoppas ni får/har en fin kväll. pusssssssss. nej inte likt mig, PUSS


Hejsan! Sorry att jag inte uppdaterat på e...

dsc00003 (MMS)

Hejsan! Sorry att jag inte uppdaterat på en stund, men det har varit så jävla mycket fram och tillbaka på sistone. På två dagar har jag hunnit åka hem två gånger, känner mig som en studsboll som alltid studsar tillbaka hemåt. Har även sovit jäkligt dåligt inatt, eller ingenting alls rättare sagt så jag dör typ när som helst. Nu sitter jag i alla fall och väntar på att mamma ska bli klar hos tandläkarn så vi kan dra till kläppen och hämta mina grejer. Nu flyttar jag hem och stannar där LÄNGE


Hittade en skön sovplats tillslut, ha ha

dsc00002 (MMS)

Hittade en skön sovplats tillslut, ha ha


Nelspels har kommit hit till mig, nu ska v...

dsc03631 (MMS)

Nelspels har kommit hit till mig, nu ska vi på utflykt;)


Sitter på after skin och firar in ledighet...

dsc03630 (MMS)

Sitter på after skin och firar in ledigheten, ha ha


tuesdat night, guitarsound



Hej! Hoppas ni har förståelse för den dåliga uppdateringen..
Dagen idag började med lite åkning (för en gång skull!!!!) sen bar det av till jobbet där jag befann mig till ungefär halv åtta, sedan drog jag hem till Matilda och käkade middag och nu sitter vi nere i hennes rum och jag ligger och lyssnar på hennes fina toner!

Är sjukt slut i hela kroppen (OCH HUVUDET!), sista dagen med jobb imorgon, sen ska jag soooooooova sååååå jävla länge VARJE morgon.

Slänger upp några inlägg i löpet av kvällen nu när jag har internet. Ses snart!


hokus pokus

Ni kommer inte tro på vem som köpte krossade tomater av mig igår alltså! *trumvirvel*........................ GRY som är programledare för körslaget och radiopratare på mix megapol, HALLÅ? Helt seak ju, jag trodde inte att det var hon först, men fick sedan höra att hon befann sig i Kläppen, så who else? sjuuuukt

Say hi till matilda! Undrar vad vi ska gör...

dsc03628 (MMS)

Say hi till matilda! Undrar vad vi ska göra på taket?


hello, i'm dying here



HOLA CHICOS! Hur mårrr ni? jag är sjukt rastlös och ja blääääääääääääääääää. haha..

Sitter på Wärdshuset, IGEN ja, idag ska jag sitta här mycket längre än igår också, börjar 14.00. Imorse när jag klev upp tänkte jag" YES!!! det är sol idag så då kan jag sitta ute", men nu verkar ju solen har förlorat slagsmålet mot molnen, vafan solen, stå på dig lite!

Har precis druckit upp en varm choklad, det gillade smaklökarna.

det här är seeeegt, puss på er


update

Hejsan hoppsa, i am alive! Nu har vi precis städat och packat ut oss ur stugan så nu ska vi dra med all packning ner till receptionen och sen ska jag dra och jobba.

Nu är det bara tre jobbdagar kvar sen är jag klar där for ever, lite trist, men sen är det LOOOOOV.

puss på er

Titta vad jag fick av jobbet! Cute Huh?

dsc03626 (MMS)

Titta vad jag fick av jobbet! Cute Huh?


down


Hahah, schnugg bild!
Är så jävla less nu alltså, har inte sovit en blund inatt och har jobbat från sju imorse och ska tillbaka till jobbet om en halvtimma. NOT popular. BLÄ
Har gått och frossat choklad hela dagen för att hålla mig pigg och det har resulterat i ett jävla illamående. Ehm, good day? Glad påsk typ.

Nej, men seriöst, det är påskafton idag!! :) GLAD PÅSK PÅ ER ALLA! Lite tråkigt att inte få fira den med familjen som är tradition, men vi är ju ett skönt gäng här uppe också så det ska nog gå bra. Hoppas ni får en trevlig fortsatt dag/kväll. Jag slutar 19.00 så vi hörs säkert då! PUSS


til mormor og per!

Hello! Nu är det Kamillas lillasyster Katrine som gästbloggar igen, och jag ska skriva lite på norska till min mormor och hennes man föratt de vill se när André (våran lillebror) fick sin cykel av dom.

Dette inlegget er til mormor og Per. Tenkte att dere kunne få se ett fint bilde når han sykler. Kan bare si att han ble veldig glad, og han lengter til all snön er borte så han kan få sykle hver dag! :)



Skulle egentlig legge inn en film også, men den fungerte ikke, så dere får nöye dere med et fint bilde isteden :)


update from kläppen

Hejsan hoppsan fallerallera! Har precis vaknat och tagit mig en dusch and so on. Som ni såg så kom jag fram levande till Kläppen igår också. Jag är helslut idag så jag har bestämt mig för att inte åka och bara ta det lugnt tills jag börjar jobba. Börjar 16.00 så fram tills dess ska jag hämta lite mat och bara chilla. Hoppas ni njuter av påskelgen, kissbye

Har anländt till kläppen och sitter nu och...

dsc03620 (MMS)

Har anländt till kläppen och sitter nu och kollar på film, hoppas ni har en trevlig kväll. Puss


nytt i skohyllan


Ballerinaskor med nitar på var också med i paketet från Nelly, perfect då alla mina ballerinor har gått sönder! Kommer inte ihåg pris, men vet att de var billiga, super! TJING


new stuff




Ett armsmycke och ett linne från Nelly var det mamma väckte upp mig med nyss. Linnet gick på 129 kr och armbandet 99 kr tror jag. Happy!


just throw yourself into it



Hej hopp! Visst är jag modig som hoppade i hålet i isen?! Är sjukt stolt, var så otroligt nära att fega ur, men sen bara kastade jag mig i det, bokstavligt talat.

Är sjukt trött så fundrar på en powernap, måste ju packa det sista innan jag drar till Kläppen runt halv sex idag. Jaja, en lite vilostund kan jag nog unna mig!

Ska försöka fixa ett internet som jag kan använda när jag är borta, lite segt utan internet i en vecka. Ne, nu väntar en nap, kissbye


Fy fan vilken kick, skitkul! Här har ni m...

dsc03618 (MMS)

Fy fan vilken kick, skitkul! Här har ni mig och Nellies Splash, hon befinner sig alltså under ytan här, Haha! Rolig upplevelse :)


Sjukt nervös, om en halvtimme är det dags ...

dsc03614 (MMS)

Sjukt nervös, om en halvtimme är det dags att bada isvak..


RSS 2.0