hösthösthöst



sitter och dör lite för mig själv här, två perfekta höstjackor, och jag menar verkligen perfekta, precis något i det stuket jag är ute efter, dock kan jag inte bestämma mig för vilken av dom. Sedan är halsduken nere till höger helt awesome, höstshopping, here I come!


gårdagens


playsuit CARLINGS cardi MONKI kängor DR MARTENS

Sorry för no bloging igår, men jag hade fullt upp hela dagen.

Hörs sen


natural nails


Hej på er och förlåt, men jag har, tro det eller ej, glömt av att blogga idag. Haha, fy skam.

Har försökt göra lite missat skolarbete sen innan lovet, men det har inte gått så vidare bra, tror jag avslutar nu.

Har precis målat om mina naglar till något mer naturligt med lite glitterskimmer i, helt ok nöjd!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, varit middagäst, och powerwalkat en jäkla promenad, inte så mycket mer än så.

Ska gå och sminka av mig och bortsa tänder, PUSS


hur många säsonger finns det av GG?

Hej på er! Jag undrar om någon av er är gossip girl fan och vet hur många säsonger det finns? tacksam för svar!

ursäkta språket men jag måste

fyfanihelvete vad illa jag mår. ÄT FÖR GUDS SKULL INTE TRE BAUTA MORÖTTER OCH DIPPA DOM FÖR VARJE TUGGA DU GÖR. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Jag tror seriöst jag spyr snart, jag kommer aldrig mer i hela mitt liv kunna äta dipp och inte morötter heller på en stund. uuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh

saturday night


Nu har barnen somnat så nu har jag lite ensamtid. haha, jag låter ju som en fulltime mamma!
Men hursomhelt, jag har lagt dom så nu har jag dukat upp med morötter och dipp och te och tagit med täcket upp i soffan där jag ska kolla in de sista avsnitten av gossip girl ur säsong 2.

Jag njuter av den här kvällen, det är helt tyst, jag är i princip hemma själv, helt underbart!


kvällens inspirationsbomb


lördagsmys


Myskväll här hemma. Måste säga att jag dör av de små ibland. "Jag älskar dig kasa" "Jag älskar dig åsså", kan inte bli så mycket sötare..


möhippa



Här har ni ett par bilder på hur hon såg ut, haha, inte konstigt att folk såg bekymrat på mig när jag anlände.

Glömde nämna att hon gick runt och sålde kondomer också, det är alltså vad hon gör på bild 2.


today


Vilken dag, tog mig en lång jogg, väntade på att André skulle vakna så jag kunde sätta honom i vagnen och koppla hunden och börja vandra mot fotbollsplanen. Väl framme möttes jag av luriga blickar. Efter att ha vandrat genom ett hav av blickar fick jag tillslut höra att jag precis missat en riktig show där mamma suttit och spelat sitra (stavning??) för att få ihop lite pengar (?!). Sen möttes jag av en dragqueen-sminkad/klädd mamma med cowboy hatt. Jag tog ett kasst kort med min mobil, ni ska få se sen.

Efter matchens slut vandrade jag hem igen (mina ben är väldigt slut) och nu har jag skickat Kajsa till en kompis och bänkat André framför teven med lite godis så nu kan jag ta det lite lugnt. Har bland annat gjort mig en sallad.

Ska nog kolla lite gossip. Vi hörs sen, PUSS


kidnappningen






Okej, vaknade för knappt en timme sedan av att hela Äppelbo klampar in i hallen och sjunger "god morgon, god morgon hör fåglar sjunga glatt....."

Det var alltså människorna som skulle kidnappa mamma och hennes Sambo Roger till möhippa/svensexa, ni kan tro det var full fart här..


the fifties



nu ska jag avslöja en liten hemlis för er. Jag har en liten hemlig crush på femtiotals stilen. Tycker den är sjukt inspirerande. Prickiga klänningar i vadhöjd, höga kjolar och blus och huvudbonad och runda solglasögon, OCH röda långa naglar givetvis. Fint!

ps. Jag kan titta på femtiotalsfilmer bara för att jag tycker kläderna är så fina, även om filmen uppriktigt suger. Walk the line är en favorit, den har både stilen och handlingen..


god morgon


God morgon! Mår lite bättre idag, magen är fortfarande väldigt bubblig, men sålänge det är lite bättre så hoppas vi att det fortsätter åt det hållet.

Har nyss käkat frukost tillsammans med gossip girl. Hon är verkligen en nice frukost date, även te-date, date överhuvudtaget kanske jag skall säga?

Hoppas ni trivs, vart ni än är. Hörs senare, PUSS


höstbubbel


ååh fräsch, brun sommarhud. Bara jag som har lite höstdepression?

Illamåendet blev värre så jag har sovit nästan hela kvällen, min mage bubblar som om någon trycker ner ett sugrör i halsen på mig och blåser. Sjukt frustrerande..

Så, i hopp om att det är bättre imorgon gör jag mig nu ett glas oboy och tittar på gossip girl till jag somnar. Good idea? you bet.

godnatt mina vänner, PUSS


dålig


Sitter och dricker te och ska nu i dessa sekunder sätta på ett avsnitt av gossip girl. Jag börjar få seriösa besvär med magen, har känt mig lite illamående hela dagen och nu börjar det ta fart. Hoppas inte magsjuka hoppas inte magsjuka..

ska försöka vila bort det, vi hörs sen. PUSS


inspoo


oooh, tror nog att den klänningen skulle göra sig nice i min garderob


heltok



Hej på er! Nu är humöret bättre, efter några timmars sömn och lite mat.

Trots regn och rusk igår så hade vi det ganska trevligt. Istället för att tälta hittade vi en stuga där vi övernattade och hade lite olika aktiviteter på kvällen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning lite innan David dyker upp.

Vi hörs senare


inte så bra

Nu är jag hemma igen, och jag behöver sömn så jag får humöret tillbaka, har en riktigt jävulsk dag, så jag antar att vi hörs ikväll!

xoxo


good night folks, hörs på onsdag!


dagens



jeansjacka VINTAGE skjorta JC playsuit MONKI boots DIN SKO bandeau BIKBOK

Är det inte typiskt att det idag, då skolan började, ska bli superväder, som i sommarväder? åh gud, jag ger upp.

Imorgon är det tältning som gäller ja, antar att jag måste packa lite pickpack.

see you later


fam irvoll




Ett litet ihopplock ur fam irvolls visning på Oslo Fashionweek.

Herregud, satt nyligen och skrattade av förtjusning när jag hittade på dessa bilderna. Kollektionen är utan tvekan den roligaste jag sett. Blev plötsligt väldigt sugen på att köpa några plagg och hänga upp dom i mitt rum som prydnad, haha! Läste också att Lady gagas stylist befann sig i lokalen då visningen ägde rum, och det förvånar mig inte...


school - check


Okej, då kan jag gladerligt (egentligen sorgelit, men vi går in med possitiv inställning från början) meddela att skolan är igång igen. Hela veckan handlar om introduktion och redan imorgon ger vi oss av till Sälen för tältning, och vi fick även veta att en fjällvandring i Norge är på gång om ett par veckor, det är ganska spännanade.

Nu ska jag koka mig en kopp te och kolla gossip girl. Outfit is also coming up soon.
PUSS

ps. Fjädrarna som hänger i högra örat är ett gammalt halsband som jag så fint har gjort om


halleluja-moment


o.my.god jag har dött lite här för mig själv. Kolla in den där feta fårskinnsjeansjackan. My god, om jag inte hittar någon sådan i butik lovar jag er att ska göra en egen! En prickig blus är också något som är ett måste i min garderob i höst, så jag fick verkligen ett halleluja-moment när jag såg denna bilden.


kvart i två


Hej! I helgen har jag bara kopplat av och spenderat tid med min boyfriend, himla skönt har det vart.

Imorgon är det skola, jisses, det här har ju gått superfort, vart tog det långa underbara sommarlovet vägen?

Idag blir det bara lite "tid till mig själv dag". Träning, kanske ett bad, noppa ögonbryn, hårinpackning, måla om naglarna and so on. Sen ska jag lägga mig hyfsat tidigt så jag överlever att gå upp imorgon. Vet ni hur länge jag SOV idag? Kvart i två. Ja ni läste rätt, KVART I TVÅ. Okej att ligga och dra sig så länge, men sova?!

Nu ska jag kolla ett par avsnitt av gossip. PUSS

ps. tröjan på bilden är från bikbok


autumn

Det här jävla höstvädret drive me mad. Trots att den här outfiten inte är så speciellt "höstig" så är färger och material hösträtt. Med animalprints och skinn är du redo för hösten!

Blir inte väldigt mycket blogg för min del idag, vi hörs imorgon!


every day, alla anledningar


Dagens inspiration, långa längder funkar alltid, i alla lägen numera. Snyggt och praktiskt eftersom det går att klä upp lätt som en plätt och även klä ner. En dag på stan med ett par sneakers eller flipflops och flugbrills och stora shopping väskan på axeln? A piece of vardag!


total pain


klackar till the big wedding

Förlåt mig för att inte ha informerat er om att vi drog till Mora imorse, men hade helt enkelt inte tid. Har varit vaken sedan kvart i sex (!!!!!!!) imorse, it's a total pain. Så nu ska jag powernapa en stund, och om några timmar anländer min boy efter några långa veckor ifrån varandra.

See you

xoxo


new


Blus JC

Tröja JC


to be continued


Här har ni en liten sneakpeak på ett projekt som har på gång. Ger ingen detaljerad information än, men jag lovar er, om det är möjligt att genomför så kommer det bli grymt!


webstyling


Skitkul grej dom har börjat med på h&m's hemsida, man får prova kläderna online innan man köper dom! ,Fast just det att "prova" kläderna tycker jag är lite korkat då kroppen på kvinnan ovan är sjukligt smal, men det är ju ett perfekt sätt att matcha ihop en outfit för att sedan klicka hem!

Satt och hade lite tråkigt och satte ihop en potentiell våroutfit, ganska fresh va?


tiger of sweden





Tiger of Sweden, Bilder från Carolines mode

Stiligt är mitt ord.

Några nyckelord för kollektionen från mig till dig:

prints, batik, siden, dressat, och inte minst klassiskt

cardiganen på bilden längst ner, oh mine, come to mama


blommigt



bilder tagna från Sofis snapshots

Inte så otippat men ack så glädjande är att blommigt kommer tillbaka även i vår, om inte blommor är vår, vad är?


the fall is here


Eftersom vädret visar endast regn och rusk och åter lite regn idag kan man ta dagen till nytta av att prova lite höst outfits. Outfiten ovan är väldigt rätt för hösten, svart, skinn, sotad mejk, och ett linne i antingen prints, eller som i detta fallet, göra ett basic linne lite mer spännande genom att riffla några hål.


go hope


Skitsnygg styling på Hope's visning!

Dagen har gått jättebra och till min förvåning ganska snabbt. Har precis (för en timme sedan) kommit in från en skön powerwalk och tror jag ska gå och sminka av och borsta tänder och bädda ner mig med gossip girl.

Har skolångest så det räcker gott och väl åt hela distriktet också, det låter väl bra? Förstår INTE vart lovet tog vägen.

Hörs imorgon med fler updates från Stockholm fahsion week's visningar.

PUSS


prints


modeveckorna för vår/sommar 2011's kollektioner är i full rulle och på bilden ovan ser ni en het trend som både funkar i höst och som kommer hålla i sig till våren, Mönster, eller så kallat Prints!
Nu är det väldigt in att mönstermatcha och det gör man självklart efter egen smak, så mixa på!


tröööött

nu hoppas jag ni tycker synd om mig, för godness, ta mig till sängen, need some beautisleeeeeeeeeep

jadå



Bilderna är ett fint perspektiv på hur mitt humör är för tillfället, sjukt rastlös och helt slut.

Sitter faktiskt och trampar för att bränna lite psykisk energi. Gud, och vet ni vad? Imorgon ska jag upp 7 (!!!!!!!!!!!!!!!) för att vara barnvakt, OCH hundvakt, till halv, fucking, fem (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
jaja, nog om det, tyckte ni skulle veta bara.

(ni får ju tycka synd om mig om ni vill)


(BARA om ni vill!)


Nu ska jag få den här cyklingen gjord sen ska jag bädda ner mig med gossip girl som alla andra kvällar (dagar) den här veckan.

(kom ihåg att ni tycker synd om mig bara om ni vill)


loose


Copenhagen fashion week - American Retro

åh ge mig shortsen, lovely loose


höstkylan här för att stanna?


Som ni vet så har vi ju nu passerat mitten av augusti (sjukt fort har det gått) men inte trodde jag att sommaren var över för det? Augusti är trots allt en sommarmånad och därför gör det mig så jävla besviken att vindarna är bitande kalla. Inatt trodde jag mina sista timmar hade kommit då den kalla vinden blåste rakt genom mitt myggfönster och rakt på mig som då låg med huvudet alldeles under, som ni ser på bilden.

Stackars mig visste heller inte hur jag skulle få ut det där jäkla myggfönstret så där låg jag hela natten och var i närheten av att frysa ihjäl. Skall det vara såhär i augusti?


bär


Har nyss varit ute på en bärtur med Kajsa och André, några vita och gröna lingon och blåbär små som myggor.

Nu ska jag kolla in ännu ett avsnitt av gossip innan jag och hunden beger oss ut på en kvällsjogg. PUSS


this new bag


I'm in need for a new bag and this bag i would kill for to have


sunny


Åh äntligen lite finväder! Har såklart tagit varenda lilla minut ute i solen.

Om en halvtimme ska det påbörjas lite grillning, perfect bbqweather ;)

Har faktiskt inte så mycket mer att säga er för tillfället, vi kan höras senare, PUSS


höstinspiration


Kabelstickat är en hit för den kommande hösten. Precis i samma modell och färg som på bilden ovan vill jag att ska hänga väldigt synligt på mitt klädstativ. Tröjan är från Marc Jacobs


inspiration


fashiongirl.com

Dessa looks får stå för dagens (nattens?) inspiration. Perfektion är ordet


kvällens


Här har ni kvällens, har varit på bygdespel och kopplat av lite!

Dagen har varit himla skön, MEN himla lång, imorgon ska jag sova lääänge.

Nu ska jag somna till gossip girl, hörs imorgon :*


mycket


ursäkta mig för att inte ha upptaderat tidigare men det har, tro det eller ej, varit full rulle här sedan sju imorse. Det började med att vi satte tre små ljus i en muffin och tog med så många paket som armarna kunde bära och ställde upp oss utanför sovrumsdörren där André låg och "sov", och vandrade in med "jag må han leva!" Efter det kollade jag på några avsnitt av gossip girl och sedan begav jag mig ut på en morgonjogg. Efter det duschade jag och så (ganska självklart) sedan slängde jag in hunden i duschen i samma veva och gjorde ren honom också, SEN städade jag hela badrummet där damtorkning, damsugning, golvtorkning, rengöring av toalett, handfat och dusch ingår. Sen allra senaste var en timme i solen. SÅ, som ni ser, jag har haft mycket för mig på förmiddagen.

Vanligtvis strosar jag fortfarande rundt i pyjamas vid den här tiden på dygnet.

Nu ska jag gå och fira min bror. PUSS


lait corporel


Fick panik imorse när jag insåg att jag kanske missat veckans nummer av sofis mode (är numera beroende), de ska ju egentligen bara säljas från tisdag till torsdag, men vilken tur jag hade när jag såg att det fanns några kvar i hyllan på ica, så, kvällen räddad.

Sen skulle jag bara visa er en bodylotion jag fick med mig hem av tante (faster), har aldrig hört talas om märket, men den luktar himla gott och mildt plus att den är dryg för huden, very nice.

Kaffetime, see you


inspiration


Det här föll mig i smaken så jävla bra, shhhmock sa det. Dock tyckte jag hon kunde bytt ut skorna mot något enklare eftersom jumpsuiten redan sticker ut så mycket. MEN annars, WOW!


gårkvällens


Detta gled jag runt igår kväll, bland annat när vi käkade på kinarestaurang!

västhood (gammal avklippt ziphood) BIK BOK spetstopp GINA TRICOT shorts SECOND HAND boots DIN SKO fjäder TRADIVARIUS (gran canaria)

Nu är jag åter hemma och det är faktiskt himla skönt, nu ska jag bara ta det så lugnt som möjligt fram till skolan börjar, vilket faktiskt är om en och en halv vecka, ENDAST, usch va fort det går.

Nu sätter jag mig i soffan och gör ett återseende med flickorna från satc. PUSS


kines


Nu drar vi iväg på kinarestaurang, ses imorgon kväll då jag är hemkommen! Puss på er vänner


trädgårdsinspiration


Jag har upptäckt en helt ny sida av mig själv, den som verkligen beundrar och reflekterar över stilar på trädgårdar. Jag Ä.L.S.K.A.R fina och mysiga trädgårdar med lite gamla mysiga möbler, mycket blommor och buskar. Den sidan av måste ha kommit ganska nyligen för aldrig har jag reflekterat över hur mysig farmor och farfars trädgård är, allt är så välordnat och snyggt. Titta bara på den här lilla myshörnan, helt frälst är jag!


gårdagens


jeansväst SECOND HAND klänning H&M träskor PERSSONS

Igår trippade vi runt på stan och tog en kaffe längs älven och vandrade på min gamla skolgård.

Idag har jag haft en sjukt slappdag som har gått ut på mycket snack och många koppar med te. Har dock precis varit ute och löpt, runt NORGES STÖRSTA TRAVBANA.

Imorgon ska vi käka kinamat, jag trivs. PUSS


semester stavern 2010












Lite av bilderna från första veckan vid campingen i Stavern.

Nu måste jag sätta igång med packningen


avslappnat



spännis i morgonbad

som ni såg så slängde katrine upp ett inlägg där hon meddelade att jag åkt iväg till stugan. Har precis kommit hem därifrån och har haft två helt underbart lugna dagar. Där finns ingen tv, inget nätverk, ingen radio, ne typ ingenting så det var bara att plocka med sig en massa tidningar och slänga på en kastrull med vatten på gasolspisen och göra en kopp te och bara läsa.

Nu ska jag packa ihop lite clothes och sen dra iväg till Kongsvinger, min kära hemstad, och besöka farmor och farfar i några dagar.

Kanske hinner slänga upp ett inlägg innan jag drar, annars hörs vi  med några få updates om dagen i Norge. Puss


minibloppis


Klänning/tunika stl S, använd 1 gång, 50 kr

tunika stl 34/36, använd max fem gånger, 50 kr

bikini, stl 38 på varje del, ALDRIG använd, (trosorna är fortfarande inplastade) 25 kr/del

Skriv i kommentarfältet under här om intresse finns! Först till kvarn!


lilla stugan i skogen

Kamilla har packat sin väska och åkt till lilla stugan mitt i skogen i några dagar, så det blir inga inlägg på några timmar. Men när hon kommer tillbaka så har hon något att visa er :)
KRAM!
/systern


Semester på Gotland 2010


Visbys gator

domkyrkan

villavillekulla

tofta strand

roadtrip






fick lov att bildbomba från den underbara trädgården. Det var det finaste stället jag var på på hela semestern, utan tvekan. Det kändes som om man hade hamnat i rik, engelsk familjs trädgård.

tältning

uråldriga raukar

strand snäck

solnedgång

uteserveringar

En underbar vecka, lite för mycket regn men what evah, vill definitivt tillbaka


...allt vunnet!



Rätt svar: Klädstativ!

Snyggt och nödvändigt, ännu en "två flugor i en smäll"


dagens inspoo


Dagens inspiration får bli den här sensommaroutfiten. tight tight under och loose stickat över. goergous!


friskt vågat..


Nästan klar, någon som kan gissa vad som försigår?


håll utkik, projekt på gång


Håller på med ett sjuhelvetes projekt, resultatet visas later. PUSS


bootiematch


under hela gårdagen vandrade jag runt i mina sprillans nya träisar för att få dem lite ingådda. När jag sen på kvällen tog av mig dom och landade på marken igen kände jag att baklåret och rumpan var stel.

SÅ dessa verkar ju vara ett jäkla bra köp, en fryd för ögat och en kamp för rumpan!


second hand shopping


En förbannat nice regnkappa som bara hängde där framför ögonen och ropade "buy meeee". Den blev min för FEMTON KRONOR, sick. hennes & mauriz står det på eteiketten ;)

jeansväst för ynka 45 riksdaler.

Inte så tokigt att nästan bo granne med en second hand shop!


dagens


Imorse var vädret underbart, vaknade med en klarblå himmel i synen. Precis när det var dags för oss att trampa iväg till affären kommer det förbannade regnet och det var bara att bita ihop och byta ut sneakersena mot gummistövlar, SÅ idag har dom invigts!

gammal gammal regnjacka, playsuit CARLINGS, gummistövlar TRETORN.


sommarinspiration



Eftersom vädret tillåter hyfsat lättklätt idag så spottar jag ut två inspirationsoutfits.

Jag gillar båda på olika sätt.

I sommar tycker jag blommigt och pilotisar är jävligt stiligt och felfritt, och gällande det svarta fodralet piffas det upp till en somrig outfit med hjälp av bandanan och solisarna.

Nu ska jag sätta rumpan på cykelsadeln och trampa upp till ica nära och handla lite åt mami. Bilen is sönder.

See you


stylistjakten


stylist: Me
Foto: sofis modes summerteam


stylist: Katrine
foto: Sofis modes summerteam


urklipp, outfits, gottelandet


1. hoodväst BIK BOK (gammal avklippt hood) jeansskjorta GINA TRICOT bandeau BIK BOK cykelshorts AVKLIPPTA LEGGINGS skor CONVERSE
2. collegetröja BIK BOK shorts SECOND HAND skor CONVERSE scarf i håret WEEKDAY
3. playsuit MONKI collegetröja BIK BOK solskydd GINA TRICOT
4. blus GINA TRICOT bandeau BIK BOK shorts VERO MODA solskydd GINA TRICOT
5. playsuit CARLINGS flipflop (mycket gamla) H&M solskydd GINA TRICOT
6. långklänning BIK BOK flipflop H&M solskydd GINA TRICOT väska PRESENT FRÅN FÖRRA SOMMAREN AV DAVIDS SNÄLLA MAMMA NINA


dagens


Outfiten den här dagen blev ett resultat av något jag bara slängde på mig i all stress innan bussen om några få minuter skulle avgå till Malung.

Blev inte så dumt ändå, kul med nya upptäckter!
Okey fellows here we go;
hoodväst GAMMAL AVKLIPPT HOOD FRÅN BIKBOK linne GINA TRICOT shorts VERO MODA


new in - welcome to me



Under min lilla trip till Malung idag för att hämta ut min dator (som jag sitter och skriver från nu, wiiiiie) idag så kikade jag in i skoaffären "Ares skor" där jag absolut förväntade mig att komma ut tomhänt ifrån, antar att jag underskattat Ares skor, för inne där hittade jag precis det jag letade efter, som jag letat efter hela sommaren, men min goda fe har liksom inte utropat "that's the shit Kamilla, dom är för dig", men inne på den berömda och underskattade Ares skor hittade jag både gummistövlar och träskor.

Så, Ares skor, välkommen till min plussida!


infall


Min kära vän Johan har lanserat sin första singel, lyssna på! riktigt bra.


det är ett gott land


Tänkte kort dra en kortupdate om vad som hände på Gotland, var ju debut för mig på ön.

Första dagen gick vi inne i Visby centrum och blickade på alla härligheter i de gamla gatorna som är förvarade sedan flera hundra år tillbaka, magiskt.

Men vänta nu, nu håller jag faktiskt på att utelämna en rolig grej. Påväg mot muren som så fint är uppställd runt staden blir vi haffade av sofis modes summerteam. De berättar om tävlingen som de kallar "stylistjakten" och vill gärna att vi deltar. Det är en chans man inte vill missa så där hängde vi i ett par timmar och resultaten blev strålande! Kan visa er ett smakprov senare...

Andra dagen åkte vi till pippilandet (som jag vill att det ska heta) men till min besvikelse heter det "kneipbyn", där höll vi hus i regnvädret hela dagen och blickade in i självaste villavillekulla.

Tredje dagen tog vi vårat pickpack och bilade mot söder och fikade i en trädgård lika idyllisk som ett engelskt palats trädgård, innan vi pickpackade upp tält och slog läger vi havet.

Fjärde dagen kan ni då förstå att gick ut på att bila tillbaka och se alla uråldriga fenomen som Gotland bjuder på.

Femte dagen tog vi en riktig semesterdag och passade på att åka till en himla fin strand när vädret ändå tillät det, regn hela veckan hade ju inte varit en höjdare.

Sjätte dagen gick vi upp tidigt och begav oss till lummelundagrottan där vi blev guidade långt under jorden.

Sjunde dagen var det raka vägen mot färjan som skulle ta oss till fastlandet och på hemvägen gjorde vi ett stopp på IKEA där vi köpte en jäkligt nödvändig grej till mitt rum som ni ska få se senare!

Och angående bilden så tar jag till uttrycket "en bild säger mer än tusen ord", för den här bilden säger precis vilket humör vi var på den nästnästsista kvällen. Jag lovar att inte någon som gick förbi inte undrade vad vi hade tagit under kvällen


inspiration


bild från stockholmstreetstyle
Nu såhär innan jag beger mig för att hämta min dator bjuder jag på lite "inte likt mig" inspo. Klassiskt, ledigt och snyggt! Med bandeau BH framstickande piffar det upp outfiten lite och ballerinorna gör looken riktigt bekväm.

PUSS


åh kära gotland


bild tagen i Visby

Hej fowks! Nu är jag åter hemma och har tagit förmiddagen i form av en återhämtning iförd basketlinne och mjukisbyxor, där jag bland annat snuttat på en av alla tiotals tesorter vi köpte i en liten te-affär i Visby, läst ut den underbaraste boken jag någonsin läst alla kategorier och läst det nya numret av sofis mode.

 

fick imorse veta att min dator är klar för att hämtas också så ska kolla upp lite busstider och hämta min livlina.

 

uppdaterar er med bilder från semestern lite titt som tätt, see you


Kvällens outfit; shorts VINTAGE kort colle...

imag0259 (MMS)

Kvällens outfit; shorts VINTAGE kort college tröja BIK BOK (för endast 29 kr, kap!) Skor CONVERSE scarf i håret WEEKDAY hoppas ni har en trevlig kväll medan jag njuter av min sista dag innanför murarna i Visby :*


God morgon friends! Har våran sista dag på...

imag0253 (MMS)

God morgon friends! Har våran sista dag på Gotland innan vi imorgon rör oss hemåt. Idag ska vi kolla på lummelunda grottan och kolla lite affärer på stan. Hörs när jag är hemma, puss. Ps. Ta bilden med en nypa salt, jag är bauta trött


RSS 2.0