min dag

Nu har älskling kommit och vi väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan äta middag. Grillmat blir det även idag, mmmmm! Vädret är härligt idag också. Har legat ute en stund men vågar inte mer dock, min kropp är ju ganska mätt på sol nu.. haha..

Om ungefär två timmar ska jag och Katrine ta en ridtur längs älven tänkte vi. Ikväll vet jag inte vad som händer..

Imorgon blir det skola tidigt för ett matteprov sen åker jag hem och pluggar vidare. Dom här två veckorna kommer bli helvete!

31/5 09 - MORSDAG

Hejsan allihopa! Nu har jag varit vaken i ungefär två timmar. Det svider i hela kroppen, fick lite för mycket sol igår. ooops.
Man tror ju att solen inte tar så mycket och att det inte är farlig. Men det är just den här solen som är farlig, då vi inte är vana vid sommarsol och inte har fått något underlag ännu. Så smörj in er med soskyddsfaktor för sjutton!

Idag är det morsdag och det betyder att man ska vara extra hjälpsam mot sin mamma och vara omtänksam och ta hänsyn ( mer än vanligt så alltså)!

Annars kommer älskling idag också! :)

Vi får höras sen!

Underbar dag

Idag har dagen varit härlig! Massa sol och bara umgås med familjen, hur skönt dom helst!
Här kommer lite av dagen i bilder;

Kajsas födelsedagstårta. Egengjord av mamma! Hur fin som helst!

Födelsedagsbarnet!

Grillning

Efter klippningen fick Kajsa en jättefin inbakad fläta!

Imorgon kommer älskling, så skönt det ska bli! Han har bara varit borta en dag, ändå känns det som flera veckor.

Nu ska jag sova, sov så gott allihopa!

frisörsalong på nätet

Måste bara tipsa om en hemsida som säljer hårprodukter och plattänger osv. för inte så farliga priser! Det är som en frisörsalong, fast på nätet. Perfekt ju! Här hittar du den sidan

Färgning och klippning av hår

Nu sitter jag med slinghätta och färg i håret, och snart ska jag klippas. Tänk va skönt att man har en i släkten som är erfaren frisör sen 30 år tillbaks, så man kan klippas och färgas hemma. Det diggar jag!

Hahahaha


Hahah, såhär ser min rygg ut nu, inte så snyggt. hahahahaha

Dagens outfit


Oversize-tröja från Gina Tricot
Shorts från vero moda
(Fransväska från Cubus)

Egentligen var det jag hade på mig i Vansbro då det inte var lika varmt som nu, men när jag kom hem åkte både tröjan och shortsen av så det är väl bikini som är min "dagens outfit" idag. Eller som nu har jag på mig shortsen och bikiniöverdel. Så jävla skönt att sommaren är här! Lättklädda dagar!!

30/5 09

Idag är det inte vilken dag som helst, utan lilla Kajsa fyller 4 år idag! Åj, tiden går så himla fort! Grattis lilla älskling.

Dagen började med att mamma väckte mig runt halv åtta för att vi skulle väcka Kajsa med frukost och presenter på sängen. Sen åkte vi till Vansbro en sväng sen när vi kom hem la jag mig på studsmattan och solade i ungefär två timmar. Tro det eller ej, men färgen smyger sig sakta men säkert fram. Haha, ni ska se min rygg, jag har streck efter rosetten hänger ner när man knyter bikinin, ser askonstigt ut. Kan försöka knäppa kort på det så ni får se sen!

Snart kommer det lite släkt för att fira Kajsa. Sen ikväll blir det klippning för min del och grillning med familjen, mysigt!

VI hörs sen!

Skinnjacka och bikini

Nu har jag legat ute på studsmattan och solat hur länge som helst så nu tar jag en paus och bloggar lite grann! Tycker det är hög tid för att visa er min skinnjacka och min bikini;



Skinnjacka från chicy.se




bikini från Gina Tricot

Vårshow


Det är jag i rutiga byxor och svart polotröja som fetingdissar rektorn! Efterliknar min mentor ;)

Emil som rosa pantern

Jag i röd klänning!

Hampus och Elias som datanördar

Hallå!

Hejsan bloggen!

Nu har jag precis kommit hem efter en eftermiddag/kväll med älskling innan han åkte vidare till Malung!  Vi var och kollade på studenterna med följe som skulle på bal idag. Så himla fina alla var! Åh, nu längtar jag tills jag tar stundenten!

Fina Linda och Niklas!

Dennis, Niklas, Linda och Madde!

Fina Erika och Andreas!


Åh, så underbart! Studentbal och sommar, kan det bli bättre?


Nu ska jag i alla fall lära mig spela gitarr på riktigt har jag bestämt! haha.. Wish me good luck

29/5 09

Hejsan!

Vårshowen igår gick hur bra som helst! Mycket bra och positiv respons! Jag ska lägga över några filmer så ni får se.

Idag är det hur fint väder som helst, och det gillar vi!  Efter skolan ska jag och älskling och kolla på studenterna innan deras bal. Linda ska på bal med sin pojkvän och sen Davids kompis Andreas och hans flickvän!

Får höras mer ikväll!

28/5 09

God morgon!

Idag flög jag upp klockan sex. Det har aldrig hänt förut! Men jag var väl inställd på det eftersom jag hade lite grejer kvar att packa för idag.

Det börjar bli lite pirrigt nu, men inte så att det är jobbigt, utan det är mer det här pirret då man vet att något roligt ska hända!

Nu sitter jag i alla fall och äter flingor och kopplar av lite!

Idag blir det dåligt med blogg eftersom vi har sista föreställningen klockan 18.00 idag, sen åker jag till älskling. Men ni får hålla ut, vi hörs imorgon!



Tre bra saker

Sa att ni skulle få se skinnjacka och bikini, men tyvärr så hittade jag inte kameraladdaren. Så ni får se det så fort jag får möjlighet!

Imorgon är det vårshow-föreställning. Wow, va fort det går! Jag känner mig faktiskt KOlugn. Inga bekymmer alls, kan allt bra!  Det är tre föreställningar och det ska bli skitkul!

Eftersom jag inte har något att skriva om just nu så tänkte jag göra en "självkänsla lista", alltså tre bra saker som jag har gjort idag;

Gjort det bra på dansen
• Tryckt på knappen
• Ryckt upp humöret

Ni får sova så gott! 

Godnatt puss!

Dagens låt

TEAM USA - My Friend is a Pro (Album Version) from Mike Thomas on Vimeo.


min skinnjacka är här

Nu har min skinnjacka kommit, och den är provad. Den passar perfekt! Dock kunde ja ginte ta kort på den nu eftersom båda kamerorna dog. Men ikväll ska ni få bild på den och min bikini :)


Nu ska jag äta och kika lite i veckorevyn som också kom idag, sen ska vi riiiida!

27/5 09

God morgon!

shit va trött jag är! Usch. Idag ska vi ha genomkörare och genrep med vårshowen. Ska bli skönt att slippa böcker och jobbiga lärare.. Imorgon är det nämligen föreställning, waaah. Det är rätt mycket som krånglar så jag vet inte hur det kommer bli, men det brukar ju fixa sig i sista minuten.

Annars så ska jag och Katrine rida efter skolan idag, sen blir det nog läxor på kvällen.

Igår skulle jag göra läxor, men mina ögon ville verkligen inte hålla sig uppe så jag gick och la mig för att ta en power-nap på en tjugo minuter. Det slutade med att jag sov i två timmar och vips så var hela kvällen borta, så inte mycket plugg igår. åh...

Hoppas ni får en bra dag!

det börjar dra ihop sig - betygsättning på måndag

Nu har jag nyss ätit en god sallad och nu har jag tänkt sätta igång med läxor. usch!

Nej, jag har inte tid med blogg. tyvärr.

pluggpluggpluggg....

saknar älskling

Skola

Sitter nu på SO lektion. Tror jag ska göra omprov på andra världskriget snart..

Annars är vädret helt okej även idag, nu känns det att sommarvärmen tar över vårvärmen!

Resten av dagen kommer att ägnas åt att plugga, plugga, plugga. På måndag sätts betygen, och jag kan säga en sak; Min lista med rester är låååång!

Nu är det dags för prov! hejs

God natt!

Nu går jag och älskling och lägger oss! Vi hörs imorgon! :)

Godnatt puss

nu är det dags för ridning igen

På onsdag blev det bestämt att vi skulle sätta oss på hästryggen och lära känna hästarna. yej!

Nu har älskling kommit hit också, :):)

25/5 09

åj åj vilken dag! Hur soligt och fint som helst!  Hörde på "vakna med the voice" imorse att sommarsolen har kommit för att stanna, låter inte det hur bra som helst?
åh sommar!

Det känns att det drar sig mot slutet. Alla blir sega i skolan, till och med lärarna! Man har inget att göra, för de sista grejerna är avslutade osv. Det är så jävla skönt! Fast jag har iofs massa rester, men jag jobbar på det!

Nu ska jag kolla om min skinnjacka har kommit, wiie!

pusss

Dagens outfit

Nu är jag hemma en snabbis och packar om lite och hämtar böcker inför skolan imorgon.

Slänger in en bild på det jag har på mig idag

24/5 09

Godmorgon alla glada! eller jag, godmorgon och godmorgon.. För mig är det godmorgon. Jag och älskling åt precis frukost och om ungefär en timma ska jag dra hem och säga hej till mamma och katrine som precis har kommit hem från Idre. sen sa jag ju förut att det var några nyinflyttade som ville ha hjälp med sina hästar, så dom ska vi titta på idag.

Ikväll blir det tillbaka hit igen, och imorgon är det skola, uuusch. Den här långhelgen har gått alldeles för snabbt.

vi får höras mer sen!

myshelg med älskling

Åj åj åj åj vad bloggen lider nu. Men jag lider inte kan jag upplysa er om! jag är nu mitt i en lång jävla mysig, bäst långhelg med älskling. Vi har bara tagit det lugnt och ätit massa god mat. Eftersom vädret inte har varit på topp så har vi för det mesta varit inne. nu ikväll har det dock varit helt okej så vi tog oss en liten promenad!



jag älskar dig!

Ikväll ska vi mys ner oss i soffan och kolla på film! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas på fint väder!

jag lovar att uppdatera lite imorgon, skärpning nu!

Pussss

bloggtorka

Sorry för dålig uppdatering. Hade en bloggfri dag igår vilket var ganska skönt..
Var i skolan igår till ungefär fem och resten av kvällen spenderades med älskling!

Ikväll ska vi på BIO - djävlar och demoner. Hoppas den är bra!  Annars känns det som att dagen kommer bli seg, jag börjar känna av min hals igen också, not good.. usch!

Vi får höras sen, puuuuussss

Tchad

Nu sitter jag med SO hemtenta. Uppgiften nu är att skriva om ett U-land i Afrika och jag har valt Tchad. För att komma i lite stämning så hittade jag deras nationalsång, haha, as bra!

Nej, nu måste jag verkligen plugga vidare.

mmmm, det doftar så gott här! Älskling lagar en god pastarätt så snart blir det mat!

Hörs imorgon!

No time

Hejsan bloggen!

Jag har lite klent med tid för att blogga. Men nu ska jag i alla fall dra mot vansbro till älskling. Det kommer inte bli mer blogg ikväll, men jag hoppas att ni har haft en bra dag och kommer ha en bra kväll, så hörs vi imorgon.

Puss på er.

Trött

Jävlar vad trött jag är. Eller jag är pyttelite piggare nu efter en liten power-nap i skolbibliotekets soffa. hehe..

Jag och älskling försov oss lite imorse så jag kom något försent till skolan, men dagen har gått så himla segt, usch vad jag är skoltrött!

Ikväll blir det plugg med David, det behövs nog verkligen nu.

Nu blir vi utslängda från biblioteket, men vi hörs sen!

och föresten!!!! AQUA ska göra comeback nu, efter tio år! :D fan va bra!

17 maj helgen

Dagen igår började med frukost och Tv-tittning då det sändes 17maj morgonTV från slottsplatsen. Sedan åkte vi ner till centrum och tittade på lite barntåg och allmänt glada människor!

Vid halv ett gick jag och Katrine iväg till bussterminalen och mötte älskling! :) sen gick vi till Eilefs och träffade massa släktingar och gamla bekanta! Trevligt!

Kvällen sen bestod av grillning med familjen hemma vi Tomas och Henriette. Runt tio packade vi ihop, satte oss i bilen och drog hemåt. Vid två halv tre kom vi hem, så det blev inge skola idag. Har nyss ätit frukost och det säger väl sitt. haha...

Lite bilder från helgen;




Mer bilder kommer sen, har inte fört över bilder  ännu ;)


Solsken och glada människor

Hejhej!

Nu sitter vi hela släkten hemma vid Tomas och Henriette och har precis ätit grillmat. Vi ska nog snart bege oss hemåt..

Dagen har varit jättefin! Solsken och glada människor!

Har givetvis lite bilder och filmer som ni får se senare, när jag kommer hem!

Hade bra, pussss

gratulerer med dagen norge!

Idag är det 17maj vilket betyder att det är Norges nationaldag! På teven sänder dom redan intervjuer med folk som är ute och uppklädda och man pratar med kändisar vad dom ska göra på den stora dagen och så vidare. Alla är på så bra humör och det är så himla bra stämning!

Nu ska jag fixa håret och sminka mig, sen ska jag sätta på mig bunaden. Att sätta på sig den kommer ta en bra stund, det är mycket som ska pillas med och fixas med. Vi får höras ikväll!

Stolt över att vara norsk medborgare - en välförtjänd vinst

Alexander Rybak förtjänade denna vinst så otroligt mycket! Han lägger verkligen ner kropp, tid och själ på musiken.
Jag läste idag i Se och Hör att han nyss gjorde slut med en flickvän han nyss blivit tillsammans med eftersom det skulle vara så fullt upp med musiken nu ända fram till September. Så han tyckte det var det bästa, att göra slut. Det stod även att han tycker det är jättejobbigt och att han är olyckligt kär i denna tjejen.

Så han förtjänade verkligen detta mer än någon annan, då musiken betyder så mycket för honom att han ger upp kärleken.

Gratulerer Alexander!

NOOOOOORGE

JAAAAAAAAAA! FATTA NORGE HAR VUNNIT EUROVISION SONG CONTEST! HÄRREGUD!

Imorgon blir det så jävla mycket drag och firande överallt, fan va kul!

FYFAN VA HÄRLIGT!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

åjåjåjåj... JA! :D

Power

jävlar vilken power det är i Marlena Ernman och hennes låt! Detta gjorde hon otroligt bra, alla vi här stod upp och ropade och klappade som tokar när hon var klar, tror det kommer gå hur bra som helst för Sverige kväll!

Nu är jag förväntansfull på Alexander Rybak som representerar Norge ikväll, den låten är också grym!


En dag på stan

Nu har vi kommit till Tomas och Henriettes lägenhet efter en lång dag på stan, och sen var vi ju en l ite sväng till oldemor! Lite shopping blev det, det är inte så lätt att hålla sig undan när det är affärer precis över allt men hur mycket fint som helst..

Aja, vad jag har köpt får ni se senare, lite bilder från dagen får ni dock;

Haha Linda, känner du igen dom här? ;)

Shopping med syster

Manchester United blev mästare i premier league, och alla hoppade och dansade och slängde glas och spruta champagne överallt i Tomas Pub.

Hade tråkigt på en jävla spårvagn


Ja, det blev lite klent med bilder idag, men jag vågade knappt ta fram kameran för det var så mycket folk och man vet aldrig, plötsligt är det någon som rycker kameran från en. Inte bara kameran utan andra grejer också, jag gick med min väska mot magen och höll i den hela dagen. Vissa personer är så jävla duktiga ficktjuvar så det är sjukt!

Nu ska jag chilla lite med en kopp te och Norsk Choklad, mmmm!



Ni missar väl inte Eurovision ikväll om en timma?

Framme

Äntligen framme i Oslo vid min kära morbror och Henriette! Jag känner mig så klar för sängen så det är inte klokt, kommer inte sitta uppe länge till, men lite snack lär det väl bli.

Imorgon drar jag iväg ner till stan runt 11 kan jag tro.

Sov så gott!

Godnattpuss!

Saknar dig älskling<3

Jag i Bunad

Nu är jag vid farmor och farfar och har nyss provat min bunad, ååååh vad fin den var! Äntligen äger jag också en bunad!
Vi gick såklart ut i kvällssolen och tog lite kort, och här har ni en bild på mig och farmor!

Så ser alla kvinnor ut på 17maj! Det är få som inte har bunad. Åh vad jag längtar tills jag får sätta på mig den på söndag!

Föresten så är tante (tante= faster på Norska) och hennes familj här också, mycket trevligt! Nu ska jag gå och vara social med dom. Vi hörs ikväll!

PUSS

Norge - here I come

Nu är vi på G, snart drar vi. Usch, jag har nästan ångest att jag ska behöva sitta i bilen när det är så fint väder.. Aja, något bra väntar när vi kommer fram i alla fall, hela vida släkten! :)

Jag har lagt över lite ny, fräsch musik på Mp3:n nu också så resan blir nog inte så tråkig! Jag hoppas på en superhelg. Det bådar gott än så länge. Imorgon är planerna att gå på stan och shoppa lite, sen på eftermiddagen blir det middag hos mormor sen på kvällen är det Eurovision, det missar ni väl inte?

På sönda är det 17maj och så blir det upp tidigt och dra upp til oldemor och fixa sig, på med Bunad och dylikt, sen ner till centrum och umgås! Vid ett kommer älskling också, det kan inte bli bättre! :):)

Bara vädret håller i sig hela helgen så är jag supernöjd!

Vi hörs när jag kommer fram ikväll!

Min frisyr idag, ska nog ha den även på söndag, passar hur bra som helst till Bunad! (Norsk högtidlig klänning.)

puss på er


Trerätters middag i skolan

Ååh va jag är mätt nu, inte jobbigt mätt utan skönt mätt! Vi har nyss haft slutprov i hemkunskap, och provet var att göra en tre-rätters middag. Världens roligaste prov! Det gick hur bra som helst och det var hur gott som helst! Ett välförtjänt MVG! :) Om jag har tid över när jag kommer hem ska ni få recept och tillagningsinstruktioner!

Annars nu så väntar jag på att mamma ska hämta mig, sen bär det av hemåt och packa klart. Lite tråkigt att behöva åka bil så långt idag då vädret är strålande! Jag älskar solsken och blå himmel, plus att allt blir bara grönare och grönare nu, soooommmmar!! :)

Vi hörs sen!

15/5 09

God morgon!

Vädret är härligt idag, jag har en härlig dag i skolan, sen åker vi till Norge i eftermiddag. Kan det bli bättre? Jag är på bra humör idag!

Dagens outfit inomhus;
Oversize-tröja från Gina Tricot
Fransväska från Cubus
Jeansleggings från Gina Tricot

När jag ska ut drar jag bara på mig en jeansjacka från Cubus och byter ut den lilla fransväskan mot en oversize-väska!

Ha en bra dag!

lat

Jag har blivit så lat. Blir trött på mig själv. Jag orkar inte göra nånting alls. Bara sega, vad e det här?

Idag satte jag mig för att plugga, men jag orkade verkligen inte så istället tog jag på mig dunjacka och mössa, tog med mig kudde och täcke ut på studsmattan och la mig där i solen och sov i en timme. Haha, det var skönt som satan!

Ikväll har jag gjort lite på lägenhetsuppgiften vi har i hemkunskap och sen nu har jag påbörjat packningen eftersom vi åker till Norge imorgon. Det ska bli så skönt, saknar alla!

Nej, nu måste jag fortsätta, vi hörs imorgon!

sov så gott♥

Dagens andra låt


Dagens låt


Lunch - ost/skink-sallad

Nu sitter jag och äter min lunch - ost och skink sallad!

Den består av ;
vanlig isbergssallad
Majs
gurka
purjolök
fetaost
skinka på burk

Hur enkelt som helst!

JA JA JA JA JA JA JA JA!

JA! Istället för att jag och David ska få plågas ändå tills måndag för att träffas så kommer David åka ett tåg från Göteborg till Oslo på söndag morgon. Och vem är i Oslo då? Jo , jag! :)))  Då kommer vi spendera hela dagen i Oslo tillsammans, plus att det blir en dag tidigare! ååh, jag är överlycklig!

Nu kom min lunch, juummmy, ost&skink-sallad som står på menyn! :)

Hemmaoutfit - Det fula är ofta det bekväma

Jag sa ju att jag skulle dra till skolan nu, men det blev inte så. Känner mig för det första inte så bra idag, plus att jag inte kan provet så jag fortsätter att plugga flitigt och ser om jag är redo för det imorgon istället.

Idag har jag hjälpt mamma att hitta lite kläder åt henne tills på söndag. När jag stod och rotade i hennes garderob hittade jag världens mysigaste (och största) stickade kofta. JIPPI! Jag som är så frusen av mig, fattar ni va skön den är? Jag älskar den! Den är jätteful och utsliten men den är jätteskön att gå runt i hemma. mmmm!

Haha, känner mig jättesexig! stor, gammal, sliten kofta och raggsockor. Kan det bli bättre? hehe..

14/5 09

God morgon!

Jag är fortfarande hemma. Är så jävla trött så mitt huvud hänger inte riktigt med..

Jag får väl passa på att plugga medans jag väntar på bussen!

Sen vill jag bara ägna en tanke åt pappa som skulle ha fyllt 37 idag♥

Träning - med hund

Nu ska jag och Katrine gå ut på en power-walk med våran lilla hund. Ska bli skönt att koppla bort huvudet från alla äckliga böcker!

Estudio Español

estoy estudiando español. Qiuiero entreno y dormidor.. ggaaah!

Haha! Usch, jag har prov imorgon och jag dör, det är så jävla mycket. Nu får jag panik, jag kommer inte klara det. Jag kommer förlora mitt MVG, jag är hundra på det. Jag ska väl försöka så gott det går..

Imorgon ska jag packa för fullt för på fredag bär det av till Norge. Först ska vi hälsa på farmor och farfar sedan drar vi vidare till Oslo. Åh va skönt det ska bli att träffa alla igen!

För nya läsare kan jag meddela att jag ursprungligen kommer från Norge och att jag har bott i Sverige i fem år nu. Jag saknar faktiskt Norge fruktansvärt mycket.

Nej, jag skriver kort senare. pussss!


Hemma

Äntligen!  Nu är jag hemma efter en väldigt lång skoldag. Sitter och käkar äggmackor och bara njuter av att få vila. puuh! Det har varit fullt ös hela dagen verkligen. Först nat. prov i Spanska, sedan gympa. Sen prov i Engelska, sen dans i tre timmar. Men jag överlevde, och nu känns det faktiskt ganska skönt.

Ikväll blir det plugg som vanligt den här vecka. Ni har säkert förstått att jag har en riktig plugg-vecka. Det känns skönt att få saker gjort!

Nu är det redan onsdag, i övermorgon åker vi till Norge, hur kul dom helst! Fast ännu bättre när vi kommer hem igen, för då har David kommit hem, åååh vad jag längtar!
 
Nu ska jag äta upp, och börja med Svenska.

vi hörs senare

13/5 09

God morgon!

Nu känner jag mig lite stressad, har precis påbörjat frukosten och jag måste gå till bussen strax.
Så jag skriver inte mycket nu, men vi hörs sen när jag kommer hem ikväll!

två veckor kvar - håll ut!

Blev ingen träning för mig idag, har alldeles för mycket plugg på. Känner att jag börjar få panik nu, det är bara två veckor kvar och jag har massor som ska göras. usch.. Men jag kommer nog klara det, bara man vill så kan man klara i princip allt. Det är bara att kämpa på i tve våckor till, sen är det ju slut på allt det hårda och vi kan börja förbereda till skolavslutningen utan att ha en massa plugg över sig. Härligt!

Imorgon är det ännu ett nationellt prov. Nu är det dags för spanska.hm..

Sen blir det dans från två till fem imorgon, sjukt skoj! Nu är det bara två veckor kvar till vårshowen, gaah, blir nästan lite nervös. 

Nej, nu ska jag plugga lite Engelska, sen ska jag soooova :)

God natt allihopa!

Saknar dig älskling..

pluggpluggplugg

Nu är ännu en hemtenta färdig. oh så skönt. Men nu är det bara att sätta igång på en ny, blä! Och nu är det dags för engelska också, ännu värrre. Nej, possitiv inställning nu, det här kommer gå så bra, jag kommer klara det här galant och ja, det kommer gå bra helt enkelt!

Kort skoldag

Nu är jag hemma efter en mycket kort skoldag. Kom till skolan vid åtta, satte mig vid skolbänken för nationella i kemi. Kände mig ganska lugn. Men det ändrades snabbt när jag tittade igenom provet. Det var nog det svåraste provet jag nånsin fått. Jag blev riktigt förbannad tillslut, hur i helvete kan dom tro att vi ska kunna saker i professor-nivå?!
ååh.. blir så irriterad.

Aja, vi blev klara så tidigt så vi behövde inte vara kvar, så vi fick skjuts med Nille hem.

När jag kom hem handlade jag åt mamma sen gjorde jag mig en god Tonfisksallad som jag äter nu!



Dagens outfit:
Oversize-tröja från Gina Tricot
Linne från Gina tricot
Svarta Jeansleggings från MQ
Väska från Glitter

12/5 09

God morgon!

Idag är det en ny dag och nya tag. hehe.. Det är så himla ifnt väder idag så jag skulle helst vilja stanna hemma och sitta ute i solen. mmmm så skönt det hade varit! Men har man skolplikt så har man..

Efter skolan blir det träning, jag åker inte hem mellan eftersom träningen är såpass tidig idag som halv fem. Jag får njuta lite av solen då istället, om den är kvar vill säga.

Nu sitter och äter frukost och ska alldelels strax gå till bussen.

VI hörs ikväll!

Trevlig kväll

Vid fem drog jag till Linda för att fira  henne. RIktigt trevligt med trevliga människor! Hur god tårta, smörgåstårta och CHOKLADBOLLAR som helst! Jag åt nog minst tio stycken chokladbollar, har aldrig skådat godare.
Runt åtta åkte jag hem för att kolla på 90210 och plugga lite. Jag sket i plugget och tog mig en lång joggingtur och en lite cykeltur sen lite magträning när jag kom in. Åj, värsta träningspasset ju! Det var skönt som bara den!

Nu väntar jag på att David ska ringa, sen blir det god natt. Är fruktansvärt trött och måste få lite sömn inatt så jag orkar med nationella i KEMI( :O ) imorgon.

Hur har eran kväll varit? Min har varit bra!

God natt på er!


Tråkig period

Nu är jag hemma och har nyss ätit middag. Verkligen skönt att komma hem, skoldagarna är så långa och tråkiga..
Kvällen framför mig består av plugg plugg plugg.. usch.

Jag ska försöka träffa Linda också så hon får sin födelsedagspresent! :)

Det är inte så mycket mer från mig just nu, har absolut inget kul att berätta, händer inget roligt nu förtiden.

Vi får höras senare!


11/5 - Linda och Davids dag!

Grattttis  på er Linda och David!! :) 17 bast båda två!

Nu har jag precis ätit frukost och om tre kvart ungefär går bussen till Vansbro. Känner att det är lite jobbigt att gå upp när man vet att man inte börjar förens halv elva. menmen, nu när jag ändå är upp går det ju bra!

Ikväll ska jag plugga lite som vanligt, sen ska vi se om jag åker och grattar Linda en sväng också :)


Dagens outfit;
cardigan från Gina Tricot
Linne från Gina Tricot
Jeansleggings från Gina Tricot
Väska - present från Vecko Revyn

Åter igen, kväll

Nu är det kväll igen. Va fort det går!

Imorgon är det skola. Det var ju nyss fredag! Hoppas veckan går fort för i veckoslutet åker jag till Oslo för att fira 17mai på söndag. Tror ni jag längtar eller? Sen ska jag ha min fina "bunad" som jag fått av farmor och farfar, en jävligt dyr klänning, är så himla tacksam! :):) Sen ett extra pluss om veckan går fort är att jag fortare får träffa älskling, nu känns det som om det har gått flera år när det bara har gått tre dagar. hm..

Imorgon åker jag och matilda till vansbro runt kvart över åtta för att handla lite. Jag ska i alla fall ha en mascara och ansiktskräm och färg för ögonfransar.

Nu ska det sovas, puss godnatt!

Varning för känsliga människor

Katrines lag vann med 8-0. Grattis till dom!

Innan vi åkte på match skulle jag visa mamma en knöl jag har haft på armen i två veckors tid. Det är som en liten böld, typ som en stor finne. Fast det som gjorde att det inte var en finne var att den var svart blå typ. Som ett blåmärke som såg ut som en finne. Sen mitt i var det en svart prick.
Hursomhelst så satte jag mig bredvid mamma och skulle bara klämma lite på den och då kom det ut typ svart/brunt gäggaktigt var. Fan va äckligt det va. Det var som att klämma en finne fast det kom mer och det var brunt. uuuuuh! Det var så äckligt. Jag fortsatte att klämma och det kom bara mer och mer och mer. Tillsut kom det bara blod, men nu är det uppsvullet och det är ömt. Kan någon hjälpa mig, Vad är detta?

bitch Kamilla?

Det händer något konstigt med mig, jag lovar. Jag har aldrig haft sånna humörsvängningar som jag har nu, och jag har aldrig varit så bitchig som jag nu. Jag brukar vara snäll och vänlig och inte snacka skit, men i slutet av förra veckan började jag bli less på allt och blev elak och humöret gick upp och ner. Ena sekunden var jag hur glad som helst, andra var jag jättesur och grinig och tredje var jag ledsen och upprörd. Sen tillkom en bitchig sida också, alltså att vara elak och snacka skit. Sådan är inte jag!

Men, enligt mig så beror det på att en del av mig saknas, och det är David. Allt hände efter han åkte. Det måste vara så, utan han känner jag mig rastlös och vilse, kan inte slappna av riktigt.

Detta beteendet tycker jag inte om, och det är viktigt att alla vet, jag är INTE sån.


det bästa som finns är morötter

Matchen gick hyfsat, 0-0 blev och ändå spelade vi ganska segt och flummigt idag. Ganska nöjd!

Jag förstår i nte vad som händer med mig? Asså nuförtiden så kan jag få världens abstinens på morötter. Jag har aldrig varit så jätteförtjust i morötter förut, men nu äter jag det som om det vore godis. Jag äter det jämt! Det är helt sjukt gott. Mmm, skulle kunna äta hur många som helst. Nu när jag kom hem var jag überhungrig. Det enda jag tänkte på var morötter. Alltså, haha, morotsKamilla. Har hört att man får finare solbränna av det, då kommer jag glänsa som en gudinna i sommar så mycket morötter som jag äter. hehe..

Klockan tre är det middag vid Sonja, sen är det match på gullängen.

ikväll blir det plugg.

over and out

10/5 09

God morgon!

Nu sitter jag och äter frukost och laddar inför match. Är riktigt pepp!

Idag blir det mycket fotboll, efter min match har Katrine match här i Äppelbo, så då ska jag supportra lite. Ikväll ska jag ta itu med lite läxor/rester.

Imorgon är det skola som vanligt, usch! Sen fyller älskling år imorgon också, :)

Nu ska jag bara ta det lugnt i en timme till, sen blir jag hämtad.

Hoppas ni får en bra morgon!

önska mig lycka till!

Sliten

Nej, nu får det vara nog! Nu har jag setat med läxor hela dagen, usch va trött jag är nu. Det roliga tog slut ganska snabbt..
Jag visste väl att jag inte hade blivit tokig..

Nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner långt under täcket och sova min skönhetssömn. mmmm va skönt!
Imorgon ska jag gå upp och äta en rejäl frukost, sen bär det iväg på match i Malung, ska bli skoj!

Ni får sova gott, för det ska jag!

Jag saknar min älskling, det gör ont i hela kroppen..

Godnatt!

plugg plugg plugg

åh vad jag pluggar, jag har i princip pluggat hela dagen. Pluggat och sovit.. haha. Vilken härlig lördag! yeah.
Jag sov från halv fyra till sex, tror ni det var skönt? Ehm, svar ja (:

Nu är jag i alla fall klar med hemtentan i biologi - genetik. Det är skönt! Nu har jag påbörjat hemtentan om huden och våra rörelseorgan. Tro det eller ej, men när man väl kommer igång är det ganska roligt. Om man tänker på hur mycket nytt  man lär sig och hur mycket intressant det faktiskt står. Jag vill faktiskt inte sluta, jag vill bara fortsätta och fortsätta, det är faktiskt riktigt roligt!  Var det verkligen jag som skrev det där? what, nu har jag nog slagit i huvudet..

Dagens plugg-låt


Goddag

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår helt okej, lite frusen bara.. Träningen var skön, bara lite avslappnad lekträning, inge seriöst alls. Det kan vara skönt ibland.

Nu har jag i alla fall satt mig med läxor, det är helt sjukt, jag sitter klockan två på en lördag och gör läxor när solen skiner ute. Jag är ganska stolt nu, fast det känns skönt att göra det, jag har faktiskt slutbetygen att tänka på, så det är nu eller aldrig. haha..

jaja, nu ska jag plugga vidare.

Frukost


Nu sitter jag ocg äter frukost.

Ska snart på träning, känner mig lite snuvig, antar att en förkylning är påväg, hoppas den håller sig inne tills på måndag så jag kan vara med på matchen mot Malung imorgon.

Annars idag ska jag umgås med Linda, vet inte riktigt vad vi hittar på, men ah, det kommer nog bli kul! :)

Ni får ha en bra morgon så hörs vi senare!

Dagens inhandlade

Var ju som sagt i Borlänge med mamma och  Katrine idag, här är vad jag köpt;

Kan ju börja med att slänga in en bild på middagen idag. Det är nog det bästa som finns, när man ska ut och åka lite längre och mamma har gjort i ordning en sallad som man äter i bilen. mmmm


Oversize tröja från Gina Tricot
Väska från Glitter
Svarta jeans-leggings från MQ
Ballerina pumps

Jeansleggings och Pumps

En till oversize tröja från Gina
Fransväska (inte ny)


T-shirt från Gina tricot


T-shirt från Gina Tricot
Skärp från GIna Tricot

Örhängen från Glitter (sorry för dålig kvalité)

Väska från Glitter

Ballerinapumps

8/5 09

God morgon!

Nu sitter jag och äter frukost och ska alldeles strax gå till bussen. Efter skolan idag åker som sagt jag, mamma och Katrine till Borlänge för lite shopping och fotboll så det blir mer bloggning om det ikväll!

Varje gång jag ska åka iväg någonstans efter skolan så blir jag så stressad för det känns som om jag måste ta med mig så mycket, sen har jag inte koll på om jag har med mig allt och vad man ska ha med sig, alltså , varför blir det så?

Aja, nu måste jag gå..

Hoppas ni får en bra dag!

pusss

bas-shopping

Nu har jag packat lite gymnastikkläder och böcker osv inför morgondagen. Imorgon är det  min och Julias tur att hålla i en idrottslektion. Det blir kondition, löpning! Kul ska det bli!

Efter skolan imorgon åker jag, mamma och Katrine till Borlänge och shoppar lite sen ska vi titta på fotboll. Äntligen en trip med bara oss tre, det ska bli grymt skönt!

Imorgon blir det inhandling av basplagg, det behövs verkligen! Sen ska jag köpa vita converse, det är det jag vet, sen får jag väl se om jag hittar något fint.

Nu ska jag sova i alla fall, vi hörs imorgon!

pusss

7/5 09

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår ganska bra, lite trist att David åker till Göteborg idag, men jag sitter och tröstäter mammas nybakade lingonbröd så nu känns det lite bättre. haha..

Anledningen till att jag är hemma så tidigt idag är för att vi inte hade någon spanska, eller jo, men ingen lärare, det stod på en lapp att vi skulle jobba på egen hand, och det gör jag lika gärna hemma, så därför är jag hemma nu!
Jag vet att många reagerar på att jag är mycket hemma från skolan, men jag är fruktansvärt skoltrött och väldigt ofta sjuk.

Ikväll blir det träning, sen ska jag plugga..

vi hörs sen!


Beställd!


6/5 09

Hejsan bloggen!

Gick upp lite sent imorse så det blev inte tid för bloggning..

Skoldagen var precis som vanligt. Dans sista, det går hur bra som helst nu, börjar få in danserna riktigt så vi lever ut varje rörelse, det är skitkul!

Nu ska jag packa lite grejer och åka till David, sista kvällen med han nu på en och en halv vecka. ångest..

Jag och mamma ska beställa jackan från chicy.se nu också, hoppas jag!

ikväll ska varje sekund spenderas med min älskling så det blir inge mer blogg idag, vi hörs imorgon!

puss på er!

black nails


God natt!

Nu går jag och lägger mig. Vi hörs imorgon!

PUSS GODNATT

Bad day

Hallå!

Som sagt så hade jag huvudvärk imorse så jag åkte ner till skolan vid halv elva då huvudvärken hade lagt sig lite. Vi slutade vid två, men eftersom jag missade nationella i matte imorse så gjorde jag det då istället.

Efter skolan gick jag till älskling sedan åkte vi hem till mig.

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, men det märks.

Har alla haft en bra dag?

Min dag har inte varit så bra, har haft a bad day om man säger så, men det har väl alla ibland. Ingenting har funkat för mig idag, hoppas det är bättre imorgon.

Vi får höras senare!

5/5 09

God morgon!

Jag vaknade med världens huvudvärk imorse, så jag fortsatte sova en stund. Men nu har jag vaknat och huvudvärken har nästan släppt helt, så jag tar ett tåg vid tio till skolan. Typiskt att huvudvärken kom just idag, då vi har nationella i matte, borde ha gjort det, vill inte ha rester.

Sitter och äter en skål med flingor och ska snart gå och sminka mig och så.



Jeansjacka från Cubus
Baslinne (svart) från BikBok
Linne (mönstrat) från Gina Tricot
Leggings från Gina Tricot
Fransväska från Cubus

God natt

Nu är det ganska sent, så det är väl dags att sova. Jag kan inte sova, saknar min pojkvän..
Har ångest nu. På torsdag åker David till Göteborg och stannar där i nästan en och en halv vecka. Hur ska det gå? Jag kommer seriöst dö, jag pallar knappt en skoldag utan honom. uuh..

En rolig grej var i alla fall att mamma har pratat med en nyinflyttad till Äppelbo idag. Dom har två hästar som dom inte har så mycket tid med, så jag och Katrine skulle jättegärna få komma dit och hjälpa till! Perfekt, jag har längtat efter att få börja med hästar igen sen jag hit kom, det är ändå fem år sen nu. Har ju ridit hela livet, men det upphörde när jag flyttade hit. 

Imorgon är det nationella i Matte, inte så kul. Jag suger verkligen, och då menar jag suger, på matte..

Nej, ska jag sova nu kanske? Jag tror det.

Godnatt på er!




Dags för shopping


Denna jacka ska beställas i beige imorgon, mmmmm

Vita converse, ett måste!

Gladiatorsandaler, födelsedagspresent från Tomas och Henriette. Tack tack så mycket!
 



Det här är lite önskemål i alla fall.

Nu ska jag i alla fall köpa mycket basplagg, det behövs verkligen! Många linnen och tischor, tunikor mm.

Ska bli skönt att få förnya innehållet i garderoben lite grann!

JA!

Shit va härligt! Vinst med 2-0 på premiären, det är en bra utgånspunkt för resten av säsongen!
Fan va skönt!

Seg bloggare

Ja, jag vet. Vart har jag tagit vägen?  Igår hade jag dömning på gullängen klockan ett, där stannade vi till fem typ, eftersom A-laget hade match. Sen hem och äta middag sen åka till Vansbro, så jag hade helt enkelt inte tid igår. Men ni står väl ut? 

Idag har vi våran första seriematch så jag är riktigt taggad och lite nervös. Men det ska bli kul! Om 20 minuter blir jag hämtad.

Efter matchen åker jag raka vägen hem och pluggar lite. Nationella i matte imorgon, det kommer gå rätt åt skogen, seriöst. Jag suger på matte!

Vi får höras ikväll när det är läggdags!

Trevligt?

Vi bor granne med en av kyrkogårdarna här i Äppelbo. Jag har aldrig tyckt att det har varit obekvämt eller så utan det har varit helt okej, eftersom själva platsen är fin. Men det har i alla fall alltid varit en stor häck runt kyrkogården så man inte ser rätt in till alla gravstenar och så. Men nu plötsligt har dom tagit bort den häcken för att en grav stod ltie utanför och de anhöriga ville inte att den skulle stå så själv och så utanför. Okej, jag kan förstå dom, men ändå inte.

Nu är jag lite grym, men människan som är nergrävd är faktiskt död och kan inte märka någon skillnad på om den står själv eller med andra gravar. Och vi som är grannar med kyrkorgården tycker absolut inte att det är trevligt att se rätt in i massa gravar när man kollar ut genom fönstret, jag tycker inte det är okej att bara ta bort häcken på det sättet, man borde i alla fall prata med grannarna först!

Som idag, då var det begravning där. Och varje gång jag kollade ut gonom fönstret såg jag bara en massa svartklädda, sörjande människor. Jag vet inte hur ni känner, men jag blir i alla fall sorgsen av det. Bara tanken på en begravning gör mig sorgsen, och då gör det inte saken bättre om utsikten från fönstren i vårat hus är begravningar och gravar och kyrkogård och ja, ni fattar.

Jag kanske överreagerar, men jag tycker att det är fel att dom gör så utan att prata med oss först!

Plugg

Det är inte kul att sitta inne och plugga när solen skiner, plus att det är lördag, blä!

Valborg i bilder



Det började lite segt, så jag och Linda bestämde oss för att gå in på toaletten och knäppa lite kort. Det här är bara ett kort ( svartvitt) av femhundrasjuttioelva. Orkar inte lägga upp alla.


Jag kollade igenom alla bilder och på 95 procent av bilderna var jag inte normal, så alltså, en av dom

Fina Linda

Lindas pojkvän, Niklas

HA HA HA.. i bilen påväg mot efterfest

Nattpromenad

På efterfesten spelades det gittar och folk sjöng med så vackert!

Hjälpsamma Linda

Sen begav vi oss hemåt

Sen fick Linda ont i fötterna så hon ville ha ett par platta skor, så Niklas var snäll och ställde upp

Så, det var en del av min valborgskväll/natt i bilder

2/5 09

God morgon!

Jag trodde att jag hade knatteträning idag, men när jag frågade en annan tränare i laget så hade jag inte det. Nu är det försent att gå och lägga sig igen, jag är ju pigg nu! hehe.. Men det är bara skönt, då får jag mer tid till läxor!
Mitt mål är att vara klar med andra världskriget på måndag! Det  måste jag fixa.

Och nu, äntligen mina vänner fick jag in bilderna på datorn, så i nästa inlägg kommer några pics (:

Det är strålande väder idag också, så himla skönt! Dock ska jag sitta inne mycket med läxor. Jag skulle ju kunna sitta ute tänker väl ni nu, men jag kan verkligen inte koncentrera mig ute i solen.

Hoppas ni får en bra morgon!

Systrarna Vestbergs

Nu har Matilda och Malin anländt :) Nu har det blivit två helger i rad med dom, alltid lika kul!
Alla är lite sega idag, men vad kan vi förvänta oss? Det var ju faktiskt valborg igår!

Bild från i vintras

Vi har nyss ätit kvällsmat, och nu känner jag att tröttheten kommer smygande. Ska inte bli för sent ikväll, jag ska träna småpojkarna imorgon klockan tio.

och vet ni? Jag slipper vänta hela helgen, för David kommer hem imorgon igen, JA! :) Va skönt. Saknar min pojk!

Nu ska jag gå och vara social. Men ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

Puss på er

Sommarkänsla

Katrine fick in bilderna på sin dator så hon skickade en bild till mig via msn. Så här kommer en bild från idag på studsmattan. Om ni är väldigt överkänsliga och inte tål att se lite hud så scrolla över detta inlägg för jag vill inte ha några omogna kommentarer. Annars om ni tycker som jag, att det är helt naturligt, så ta del av min sommarkänsla!


Dumma kamera - härliga sol

Nu kom jag och Katrine nyss in från studsmattan. Jag vet inte hur länge vi har legat och bara njutit av solen, nästan tre timmar tror jag! Hur skönt som helst. Somnade lite på slutet också, kanske sov en halvtimme sammanlagt.
Så nu har jag fått några nya fräknar i ansiktet, visst är det skönt med vår? Det var till och med så varmt att jag vågade dra upp tröjan och sola magen också, premiär för i år. Åååh, sooommmmar, kom till mig!

Ja, och sen har vi den dumma kameran, det går verkligen inte att få över bilderna, helt omöjligt! Känner att mina inlägg blir tråkigare och tråkigare, dels för att jag har inget speciellt att skriva om, sen dels för att jag inte har några bilder. Men shit happens, ni och jag får helt enkelt vänta.

Nu ska jag ut på en joggingrunda, vi hörs ikväll!

1/5 09

Hejs!

kvällen/natten var lyckad, mycket skratt!
Den började hemma vid Niklas, och tillslut hamnade vi i Äppelbo på efterfest. Klockan Halv fem började vi gå hemåt. När klockan var fem gick jag och la mig och klockan åtta skulle jag upp för att sedan jobba klockan nio. Det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde, jag var äckligt pigg faktiskt.
Sen blev det fem timmars inventering på ICA, gick helt okej.

Nu ska jag gå ut och lägga mig på studsmattan, sen ikväll har jag bjudit hem Matilda och Julia, mys!

Just ja, läxor var det också, ja, får ta mig tid till det också!

Ni ska få bilder från gårkvällen/natten också, men kameran strular väl, så ni får inga nu.

Pussss

RSS 2.0