Läxhelg

Nu har jag precis gjort klart mellankrigstiden, nu slipper jag tänka på det.
Annars ska resten av helgen ägnas åt läxor. Jag måste bli klar med mina rester nu, det är bara så. Usch.. Men tänk va stolt jag kommer vara när helgen är slut.

Jag ska jobba imorgon på förmiddagen, inventering på ICA. På lördag vet jag inte vad som händer, så jag bokar in läxläsning redan nu. På Söndag ska jag döma en match, sen blir det läxor, sen blir det väl David på kvällen. Vilken extremt tråkig helg det kommer bli, men sånna måste man väl ha ibland? Längtar tills på söndag då jag bara kan va med David och ta det lungt och vara nöjd för alla rester som är borta.

Nu ska jag ut i skogen och springa och koppla bort tankarna lite. Sen ska jag fixa mig och åka till Vansbro och träffa Linda, för det är ju Valborg idag, och vad betyder det? Jo, party såklart :D

Hoppas alla får en toppenkväll! :)

puss på er!

Davidälskling<3


Dagens låt


Soool

Trevlig valborg!

jag och David har varit ute i solen hela dagen och bara segat, hur skönt som helst!

Ikväll blir det Vansbro för min del, får se vad kvällen bjuder på. Snart åker David hem och då ska jag gå ut och springa tror jag, det hade varit skönt, sen ska jag göra lite läxor om jag hinner.

Hörs sen

God morgon

Nu är ja gvaken efter elva och en halv timmes sömn. Skönt!

Träning

Bra magträning på endast åtta minuter!

Orörd blogg

Förlåt för dåliga uppdateringar nu, men jag har haft andra saker för mig.

Idag som sagt hade jag lite Norska på Svenskalektionen. Läste först "askeladden som kappåt med trollet" sedan visade jag det på film. Sen fick jag gå runt och lyssna när klassen läste på Norska, haha, det är så kul när Svenskar läser eller försöker prata Norska, det låter så roligt, haha.. Men jag tyckte att alla var förvånansvärt duktiga!

Imorgon är det Engelskaprov så ikväll blir det plugg. Ska ut och springa också, sen kolla på "du är vad du äter". Tiden emellanåt ägnas åt plugg..

Är hemskt trött också, känner att jag behöver ta mig en power-nap.

Vi får höras ikväll!

Hallå

Idag har det varit vanlig skoldag. Började med Norska idag så jag fick läsa lite. Imorgon ska jag hålla en hel lektion på Norska så jag har förberett den hela dan, därav ingen bloggning.

Nyss var jag och David ute på en promenad sen gick vi och gungade, gulligt va? hehe..

Kanske blir en tatoo för David ikväll också, får se :)

Nu är det mat, see ya!

Hej på er!

Hejsan!

Har inte uppdaterat sedan igår, har inte haft tid, eller jag har inte tagit mig tid. Eller ja, jag har haft andra saker för mig!

Kan ju börja med att David sov hos mig inatt sedan imorse hade vi lååång sovmorgon, jag började halv ett idag så vi sov till runt tio eftersom vi skulle med en buss som gick halv tolv, så himla skönt!
När vi kom till Vansbro gick vi först till lägenheten en snabbis sedan raka vägen till matsalen för brunch!

Skoladagen varade till kvart i sex idag, lite ändrade skoltider idag eftersom det var öppet hus så föräldrar får en chans att se hur det fungerar på lektioner osv.

Min fotbollsträning började sex så det var bara att byta om och springa iväg till planen. Träningen var helt okej, kände mig lite okoncentrerad, men sånna dagar har alla.

Nu ska jag ringa David, sen ska jag faktiskt sova. Jag har inte somnat före ett på över en vecka, och tro mig, det får man igen för. Jag är helt koma, helt totalt borta! Jag har aldrig varit i ett sådant tillstånd förut. Ikväll ska jag i alla fall somna före elva, måste verkligen vila ut!

Vi hörs imorgon!

Godnatt!

bilder från idag



alla fattar väl att det är chokladglass? haha..



26/4 09

God morgon!

Igår hade vi hur trevligt som helst, det blev massa tugg! Känns dom inte vi inte gjorde annat än att stoppa i munnen, hehe, men gott var det!
Min kamera hade inge batteri igår så Malin ska skicka bilder till mig senare, självklart kommer dom upp här då!
När klockan slog tolv gick jag och Matilda med systrar upp i köket och öppnade presenterna vi hade gett till varandra. Av mig fick Matilda ett silver-armband och jag fick en bok om träning och kost osv. Hur bra som helst! Det behövde jag verkligen.Tack så mycket! 

Vid halv ett cyklade jag och Katrine hemåt sen stupade jag ner i sängen när jag kom hem!
För en stund sedan kom hela familjen in i mitt rum med sång och en stor bricka med frukost, gratulationskort, ett tändt ljus och sen fick jag en påsklilja av Kajsa. En bra start på dagen! :)

Nu ska jag gå upp och packa och så, sedan vid elva har jag träning. Efter träningen åker David med mig hem, sen ikväll blir det bowling!

Här har ni gårdagens outfit;

förberedelser inför tjejkvällen

kom hem för en stund sedan. Jag och Matilda var som sagt på dansföreställning, hur bra som helst! Dansen blev klar ganska tidigt så vi drog iväg mot Äppelbo och stannade på gullängen där A-laget spelade match. Dom vann med 4-1, så bra jobbat!

Matilda ligger i soffan bredvid och vilar och snart kommer Marie och hämtar oss, sen bär det iväg till Vestbergs!

Vi har förberett all mat inför ikväll, det blir tre-rätters!  Förrätt: Kräftstjärtar, oliv och fetaost spett (tror vi i alla fall)
Varmrätt: Fläskfilé med möggelost. Efterrätt: bär med smält choklad med grädde.

Sedan har vi såklart handlat übermycket godis, så nog klarar vi oss ikväll!

Idag känns det verkligen som sommar, jag har sagt det förut också, men idag är det verkligen varmt!

Det blir antagligen ingen blogg för mig ikväll så vi hörs imorgon!

Ha en trevlig lördagskväll!

Hej sommar

Hejsan!

Idag har jag varit mycket ute i solen och bara njutit av den varma luften. Nu känns det som sommar!

Vid tre blir det dansföreställning i Vansbro med Matilda, och ikväll är det tjejkväll! Vi ska äta fläskfilét med möggelost på och pommes frites för mig och Katrine och Broccoli för Malin och Matilda eftersom dom följer LCHF. Vi ska ha hur kul som helst. Det blir säkert singstar om vi får tag på det, massa snack och skratt, och såklart MASSA godis :D
Kvällen kommer bli så lyckad!

Imorgon fyller jag år, då kommer det antagligen lite "släkt" hit på förmiddagen/dagen, sedan på kvällen förmodar jag och hoppas jag att vi ska bowla! :)

Nu ska jag följa Kajsa till Sonja, puss på er!


Godnatt

Nu ska jag sova. Är så otroligt trött!

Jag gick ut och sprang i ungefär 40 minuter, det var hur skönt som helst, jag hade så himla mycket energi!
När jag kom in blev det ett låååångt stretching-program. Är väldigt noga med det, vill inte bli stel!

Nej, nu faller ögonen igen.

Men imorgon blir det dansföreställning med Matilda, sen på kvällen blir det tjej-kväll med Systrarna Lie (jag och Katrine) Och systrarna Vestbergs( Matilda och Malin)! Fatta va underbart bra det är att vi alla är så tajta i både ålder och sammanhållning. Det är perfekt, alla känner varandra hur bra som helst och alla kommer överens hur bra som helst. Vi pratar verkligen om allt och vi har sjukt kul tillsammans!

Jag har haft en jättebra dag!

godnatt!

David Ekbom Ådahl♥

Hej allihopa!

Hejsan!

Nu kom jag precis hem från Vansbro. Jag och David åkte samma buss, men han fortsatte till Malung.. Men vi ses igen på Söndag! :)

Nu ska jag ut och springa tror jag. Det vore hur skönt som helst, värsta fina vädret!

Ikväll blir det chill, tar mig inte till Vansbro, så då får det bli lugn hemmakväll.

Nu ska jag lägga Kajsa sen ge mig ut och springa!

Puss på er

24/4 09

god morgon!

Idag skiner solen och himlen är helt blå, ja! :) Blir på så bra humör!

Vanlig skoldag som sagt idag, eller ja, buggtävling sista lektionen, men det ingår väl i idrotten.
Efter skolan ska jag nog till David. Umgås med han innan han åker til Sälen!

Annars har jag inte så mycket mer att komma med nu.

Vi får höras ikväll!

wääääähh

usch usch usch usch!!!!!!!!  Jag kom in i mitt rum och såg något svart som rörde sig på väggen. Gissa vad det var?! En stor, fet, grov hårig spindel! Och tro mig, den var inte liten! Helt seriöst, det är inte vanligt att man ser så stora. Alltså den var lika stor, om inte större, än en enkrona. Jag tycker sånt är så äckligt. Jag är inte rädd för dom om jag har kontroll på dom och vet vart dom är, men skulle dom typ försvinna och jag vet att dom finns nånstans, då får jag verkligen panik.
Som nu så är jag asrädd att det ska finnas fler. Att dom typ kryper upp i sängen och attackerar mig. USCH.
Jag känner verkligen att det kryper på hela kroppen. uuuuuuh!
Men jag var modig nog att ta några kort, ni vet, då hade jag kontroll ;)

Väldigt dålig bildkvalité, men ni ser ju hur stor den var :O Plus att jag tycker den ser mindre ut på bilden. Den var verkligen BIG!

Nog om spindlar. Ikväll har jag varit på träning, nu har vi även börjat på gräs i Vansbro. Åh vad jag älskar när man kan börja på gräset! Imorgon är det vanlig skoldag förutom att det är buggtävling för alla nior sista lektionen. Haha, ja, får se hur det går, bugg är inte riktigt min grej, menmen!

Imorgonkväll blir det kanske grill med Linda och Niklas, och antagligen några fler! Annars så ska jag bara ta det lugnt och göra lite läxor, kanske gå ut och springa och så :)

Så, idag började den berömda Aprilbarnperioden också! Vi var nämligen 6 stycken i vår förra klass som fyllde år inom tre dagar. Sebastian fyller år idag, den 23 April, grattis till honom! Maja fyller år imorgon den 24 April, congrats :) Sen på söndag den 26 April fyller Jag, Matilda och Emil år! :) Den sista heter Torbjörn och fyller också år den 26 April, fast det är ingen som har kontakt med honom mer, men han gick i alla fall i våran klass i sexan. Visst är det sjukt att fyra stycken från samma klass fyller år på samma dag i en klass på sexton? Det är helt sjukt. Plus att jag och Matilda har varit bästa vänner sedan jag flyttade hit, sen fyller vi år på samma dag (: Det är seek! Fast kul :)

Nu ska det ringas till älskling snart, sen sooova!

Godnatt!

Skolan

Hej bloggen!

Inatt sov jag ju som sagt vid David så jag har stängt ute bloggen lite. Vi hade hur mysigt som helst igår. David gjorde iordning världens godaste mat - kyckling och ris med en jättegod sås. Vi släckte i lägenheten och tände stearinljus och åt middag, hur mysigt som helst!
Sen innan vi gick och la oss kollade vi på långfilmen "australia" med Nicole Kidman och Hugh Jackman. Filmen var ganska långtråkigt, det var först i slutet som den blev bra.

idag hade vi nationella i matte, hur segt som helst. Jag är inte bra på matte så det var riktigt plågsamt att sitta där i nästan två timmar och bara räkna matte. Usch!

Nu ska jag åka hem, sen ikväll är det träning.

Pusss

Vansbro

Nu åker jag till David och blir kvar där tills imorgon och då får bloggen lida lite grann. Men det gör inget!

VI hörs imorgon! :)

22/4 09

God morgon!

Nu sitter jag och äter frukost och bara tar det lugnt. Jag satt uppe rätt sent igår och läste på till svenskaprovet idag. Jag är hyfsat pigg ändå tycker jag. Inte så trött som jag trodde.
En annan grej som är ritkigt jobbig denna morgon är att jag fryser så in i bomben. Mitt ena finger har dött också, alltså ingen blocirkulation, det är helt vitt. Det var hur jobbigt som helst att gå upp imorse när det kändes som om det var 8 minus i rummet. Nej fy!

Ni får ha en bra dag!

pusss

påläst och klar för kudden

Nu äntligen är jag klar med Svenskapluggningen. Känner att jag kan det hyfsat bra nu, jag tror att det kommer gå bra imorgon!

Är så himla trött nu så jag tänker inte skriva mer nu, kudden väntar på mig!

Vi hörs imorgon!

godnatt.

David Ekbom Ådahl♥

mamma går ner i vikt - dag 2

Måste bara upplysa er om en grej. Mamma har inte 99 cm i midjemått. Vi mätte nämligen på fel ställe, så hennes midjemått är nu mera på 89 cm.  lite skillnad ändå!
Men mamma fortsätter att kämpa på som aldrig förr!

Hon har även idag tagit en power-walk och 100 sit-ups! Skitduktigt!

Imorgon tror jag hon ska vila eftersom jag tror, om jag inte förstod helt fel, att hon börjar känna av foglossningen nu så då är det dags att ta det lite lugnt!

Domarkurs och plugg

Domarkursen var inte alls lika jobbig och tråkig som jag trodde. Jag kunde ju det mesta, det var bara repetition, så det var helt lugnt. Kursen gick relativt fort. Vi gick igenom massa gammalt, fick ett repetitionsprov och sen var det klart. Ja, och ni borde vara stolt över mig, Jag fick ALLA rätt på provet, wiiio ;) haha.

Nu ska jag plugga, plugga, plugga och plugga. Gud va tråkigt! Men det måste göras!
Jag börjar få huvudvärk nu också känner jag, får ta en ipren innan det blir värre.

Imorgon är det skola som vanligt. På eftermiddagen är det dans, imorgon kär vi med klackskor. Gaah, jag kommer vricka alla leder i foten. Nej, man får dansa på tårna. Sen efter skolan, på kvällen ska jag va med David, myys!:)

Imorgon ska det vara fint väder har jag hört, det är naajs!

Nej, nu blir det plugg

stress stress panik

Okej, dagen idag är inte okej!

Kommer till skolan och får veta att vi har Svenska prov imorgon. Inte bra, eftersom jag har domarkurs ikväll. Jag kan en del på svenskan men måste ändå repetera och titta igenom. Så nu blir det effektiv pluggning i två timmar sen dra jag till malung och är där tills nio ikväll, sen blir det plugg när jag kommer hem. Alltså kommer det att bli sent idag också. Jag är så trött på det här!
Som ljuset på tårtan så sa min mattelärare att vi har nat. prov i matte på torsdag så han ville att jag skulle göra klart kapitel fem tills då, jag har knappt börjat på kapitel fyra. Lider ni med mig eller? Jag lider med mig själv.

Min mobil vill fortfarande inte ge ifrån sig bilder, vi får helt enkelt ge den lite tid. Inge outfitbil idag alltså!

Nu måste jag plugga

21/4 09

God morgon! :)

Jag är vaken! Är ni stolta? det är jag! Jag somnade rätt sent igår också. Så det är bra gjort att vakna på första ringningen idag.

Jag tänkte att ni skulle få en outfitbild, men min mobil vill inte lämna från sig bilderna, så få se om jag får in dom efter skolan. Annars får ni stå ut ändå ;)

Det ser ut att bli fint väder idag också, himlen är då blå. Det är skönt!

jag har hört Alexander Rybak med Fairytale (Norska melodifestivalbidraget) på radion några gånger nu. Det är skitbra, för den låten är ashärlig!

Annars så nötar jag "Ayo technology".

Nu ska jag göra det sista rycket!

Vi hörs sen!

Kvällens låt


Godnatt♥

Dagen har bestått av läxläsning, fotboll, 90210 och en 30 minuters power-walk och ett åtta minuters magträning-program.
Ganska okej dag faktiskt!

Imorgon blir det skola, känner mig inte så pepp men jag måste. Sen på kvällen är det domarkurs i Malung. Imorgon blir dagen jobbig, jag skulle ju vara med David imorgon. Skitsaker som kommer ivägen.

Nu ska jag kolla runt lite, sen sova!

Godnatt everybody!

Daaviid♥


Mamma går ner i vikt - dag 1/ schema

Idag har vi satt igång mammas nya "livsstil". Vi började med att väga henne, räkna ut hennes BMI och mäta midjemåttet.

Vikt: 73 kg
BMI: 27,1 (
normalt BMI är 25, över det är man överviktig. Överskrider man 30 övergår det till farlig fettma)
Midjemått: 89 cm.

Sedan satte vi ett mål och det var;
Gå ner minst 5 kg för att komma ner till 25 i BMI

Träning:
önskemålet är mycket varierad träning så det inte blir långtråkigt.
Några bra exempel som vi har tillgång till är;
gym
löpa i skogen
spinning
promenader
cykla
styrketräning
power-walk

Idag har mamma tränat power-walk med stavar i minst 30 minuter och gjort hundra sit-ups. Det är hur bra som helst för att vara första gången man tränar på länge!

Nu är ni med mig och peppar mamma, det här ska hon klara!


Ny kategori

Nu har det kommit en ny kategori till min blogg, nämligen "mamma går ner i vikt".
Jag berättade ju att mamma ska börja träna och så för att gå ner några kilon. Detta gör hon enbart för att må bättre med sig själv och för att få bort fettet som är kvar efter fyra födslar.

Hon frågade om jag kunde skriva om det i min blogg så många följer hennes nya livsstil, på så sätt får hon lite press på sig vilket gör att det blir lättare för henne att träna. Så ja, absolut säger jag! Nu kommer ni få följa mammas nya livsstil!

I nästa inlägg kommer ni få se vad hon väger, vad hennes BMI ligger på och vilket midjemått hon har just nu. Sedan jämför vi igen om åtta veckor. Det här ska bli kul!

90210

Ja! Äntligen är det 90210 som vanligt igen! Jag har längtat så jävla mycket, det är helt sjukt.
Äntligen har man något att se fram emot. Annars brukar man få ångest när helgen tar slut, men när 90210 går på måndagskvällarna längtar man nästan tills helgen tar slut. Haha, nej så illa är det inte. Men man får inte ångest i alla fall ;)

Kom nyss hem från gullängen. Dala-Järnas damlag spelade match där idag mot Nornan. Det stod fortfarande 0-0 när jag åkte. Fick veta att jag ska på domakurs imorgon också. Inte kul! Mellan 6 och 9 på kvällen. Helt opassande tid om ni frågar mig. Jag som skulle va med David imorgon. Jävla skit!
Men det är ju bara en kväll, man får väl offra sig.

Nej, nu ska jag gå upp och sätta mig framför teven! :)
Efter 90210 ska jag faktiskt ut och springa eftersom det inte var någon träning idag och jag missar träningen imorgon så får jag träna idag. Blir en kortvända eftersom det blir mörkt, men det är ju bättre än ingenting! Varmvattnet är tillbaka också :)

Hörs ikväll!

Soool

Nu har jag ätit våfflor till middag, snacka om lat. Det stod en våffelsmet klar i kylskåpet, det var så lätt att bara ta den och steka några våfflor. Haha, jag känner mig laat!

Nu ska jag i alla fall gå ut och sätta mig i den fina solen. Sen fick jag reda på att vi inte har träning ikväll så då blir det träning med mamma och Katrine.

Inge varmvatten har vi heller så jag måste väl duscha vid Sonja ikväll, maha, skoj. Åh, vad jag är på drygis, känner mig asjobbig. haha..

Nej, jag går ut i solen nu.

pussss på er

The days song


då sätter jag igång

nu sitter jag och pratar mormor i telefonen. Hon har ringt för att avreagera sig eftersom datan inte vill funka för henne. Hehe, stackarn..

nu ska jag sätta igång med läxor. wish me good luck!


Sömntutan Kamilla!

Okej, nu förstår jag typ ingenting. Varför är inte jag i skolan? Jag vakna för en kvart sedan. Har inte varit vaken innan vad jag minns. Hur fan går det till? Jag ställde klockan imorse. Åh. Det är ju farligt, tänk om det blir såhär varje morgon, då är det kört för min del!

Fast när jag tänker efter kommer jag ihåg att mamma var in och försökte väcka mig, men jag kommer ihåg det jävligt långt borta, som om jag drömde. Åh! Fan också.

Nu ska jag gå och äta så kanske allt känns lite bättre

Dagens

Hahah, ni måste kolla på den här! Fyfan vilka härliga boys!

Du är vad du äter

Nu mår jag bra igen! Har längtat efter David så det har gjort ont i flera dagar nu, men nu känns det bra :)

Jag har haft en supermysig, lugn kväll! Nu ska jag nog gå och skala mig en morot och göra lite läxor. Är inte trött så jag sysselsätter mig med det. Jag har ändå sovmorgon imorgon så det är lugnt!

Just det, från och med imorgon och åtta veckor framöver ska jag bli mammas personliga tränare. Vi kommer köra lite "du är vad du äter". Mamma får stå för sin egen kost och så medans jag tar hand om träningen. Kul va? Om åtta veckor kommer mamma vara världens bejb ;)

Nu väntar skalaren, moroten och böckerna på mig. Vi hörs imorgon!

godnatt!

Ha en trevlig kväll!

Nu ska jag snart cykla iväg till tåget :)

Hoppas ni får en trevlig kväll för det kommer jag få! :)

hade bra!

Plugg

Nu har jag suttit med Mellankrigstiden en bra stund och nu är jag äntligen snart klar. Har bara några få frågor kvar att reflektera om nu. Skönt!

Jag är inne i en sådan period då jag är sugen på allt, hela tiden. Jag vill jämt ha någonting att tugga på, spelar ingen roll vad, bara det är nånting. Jag kan inte gå igenom köket utan att öppna kylskåpet eller skaferiet, det är helt sjukt!
Jag har i alla fall kommit på ett botemedel! Varje gång jag blir sugen så går jag och tar mig ett glas vatten. Det är inte gott, men suget försvinner helt och hållet eftersom vatten är ganska mättande. Så det passar utmärkt nu när jag pluggar. Då har jag bara ett glas vatten bredvid mig för varje gång jag blir sugen så dricker jag lite och då slipper jag springa upp och hämta någonting för det stör pluggandet så himla mycket. Om jag är sugen på någonting så kan jag inte koncentrera mig, så därför är vattenglaset perfekt!

Nu ska jag gå och äta middag, bakad potatis är det som står på menyn idag! :)

19/4 09

Hejsan!

Jag sov länge idag, tyckte jag förtjänade det efter min långa natt igår. Jag har blivit förkyld igen nu också, har ont i halsen och näsan är inte riktigt som den ska. Det är ju helt sjukt! Jag var ju nyss sjuk, det är orättvist..

Idag ska jag göra lite läxor, sen runt 6 hoppar jag på tåget David kommer med och åker med han hem :)

För övrigt har jag ont i HELA kroppen, jag är så jävla stel. Jag har ont i ryggen, låren och vaderna när jag går, sen kan de andra kroppsdelarna kännas i vissa andra ställningar. Gaah, det gör så jävla ont.

Nu ska jag göra mig klar på datan sen ska jag sätta igång med läxor!

pusss


Nu är dagen över

Nu har jag lagt mig för kvällen. Känns jävligt segt eftersom det är lördag, och det är sista lördagen på lovet. Jag känner att jag vill sitta framför teven med en te-kopp och bara mysa. Nästan så jag vill gå upp igen. Jag tror jag gör det! Haha, tänk vad jag kan övertala mig själv att göra saker bara genom att skriva.

Jag och Katrine var duktiga och tog en cykeltur till Malin och Matilda idag för att lämna en cykel. När vi åkte över bron fick jag lov att stanna och ta kort. Det var så jävla fint nu när isen har försvunnit, bara några isflak kvar och sen lyste solen på så himla fint! Dock dåliga bilder med mobilkamera, men det får duga.


Härliga vårkväll!

När vi kom hem bänkade vi oss framför Robinsson. Har haft en skön Lördag.
Nu ska jag gå upp med Katrine och dricka te och titta på tv.
Åh, imorgon kommer David hem, äntligen! :) Känns som en evighet sen sist.

Ni får sova så gott allihopa!

Dagens låt


Dags för grillning

Nu har alla anlänt och det är dags för grillning. Jag känner mig jätteosocial pga trötthet. Men jag ska försöka piggna till lite så folk inte tror att jag är sur eller så, fast dom vet ju varför jag är trött i värsta fall.

Jag är i alla fall hur hungrig som helst så det ska bli så jävla gott med grillmat nu!

Ikväll kan ni ge er på att jag ska ta det lugnt, inge stress alls, bara sitta i soffan framför Robinsson och koppla bort omvärlden. Man skulle väl haft godis också, synd att inte vi har godis hemma och att alla affärer har stängt nu. Blä, är godissugen!

Ha en trevlig kväll allihopa så hörs vi sen när det är dags att sova!

Bilder från nattens cup

Här kommer lite bilder från inatt. Dock bara bilder när vi befinner oss i omklädningsrummet eftersom jag inte hade möjlighet att ta kort under matcherna, men det är ju bättre än ingenting :)

Saknar Norge

Nu är jag vaken igen, och det är knappt måste jag säga. Är så slut, jag har ont i hela kroppen.

Sorry för det negativa inlägget imorse, men jag var så jävla trött. Nu fick ni uppfattningen om att jag hatade att vara där, men det stämmer inte. Det var faktiskt ganska kul om man bortser från kylan, stela ben, trötthet och magont. Vi hade ju faktiskt kul!

Men känslan på dom två sista matcherna är obeskrivlig. Det kändes som om man drömde, man var helt borta. Det kändes som om huvudet sov med kroppen sprang runt och gjorde det den skulle. Jätteäckligt. Man kände sig som en yr höna. Haha..

Idag fyller ju somsagt mamma år så runt fem kommer lite av Rogers släkt för att grilla:) När mamma, Jag eller Katrine fyller år känner man verkligen att man saknar att bo i Norge. Förut när vi fyllde år kom alltid våra släktingar och var med oss hela dagen. Nu kommer ingen, jo visst, Rogers släktingar kommer, det är hur trevligt som helst, men man saknar verkligen alla hemma i Norge!

Va skönt det känns att ha sovit lite. Men jag fick verkligen tvinga mig upp vid ett! Jag vill verkligen inte vända på dygnet för då kommer jag aldrig in i den normala rytmen, så då blev det tre och en halv timmes sömn. Bättre än ingenting!

Nej nu blev det ett långt, meningslöst inlägg.

See ya later

Världens längsta natt

Nu är jag äntligen hemma efter den längsta, jävligaste natten i hela mitt liv. Usch. Jag älskar att spela fotboll men inatt var det inte kul. För det första mötte vi lag som spela en eller två divisioner högre än oss, sen var man så trött så det enda man tänkte på var sin sköna säng och ett varmt, gott täcke plus att det var typ 5-7 minusgrader ute så man frös häcken av sig. En lyckad natt? Nej jag tror inte det. Tror inte jag är den enda som tycker så heller. Det ena laget pallade inte mer så dom lämnade WO (Walk-over). Jag förstår dom!

Visst det var kul att umgås med laget, det var verkligen skitkul, alla var övertrötta och sa massa knäppa saker och alla skrattade åt allt. Det var kul. Men att springa runt på en fotbollsplan mitt i natten när det är typ 5 minusgrader ute är inte kul!

Som strössel på glassen kan jag ju säga att vi förlorade alla matcher. Vore det inte för det laget som lämnade WO hade vi kommit sist, men nu kom vi i alla fall näst sist!

Jag kom hem runt halv nio. Så nu har jag nyss ätit frukost och nu kan ni ge er på att jag ska gå upp och lägga mig i mamma och Rogers MJUKA säng och sooooova. mmmmmm!

Grattis till mamma idag också som fyller 36! :)


Önska mig lycka till!

Nu drar jag iväg på nattcup, är riktigt taggad! Det ska bli skitskoj! Lite nervös måste jag erkänna att jag är också, men det hör till.

Mamma skjutsar mig till Vansbro där det ska inhandlas frukt och dricka. Sedan bär det av mot Leksand runt sju. :)

Ni får ha en trevlig kväll och sova så gott inatt, så hörs vi imorgon!

Puss

Laddar

Nu har jag suttit i solen i nästan två timmar och bara tagit det lugnt. Gick in för en stund sedan för att äta och nu ligger jag i min säng och funderar på att sova lite för att hålla mig vaken inatt.

Jag undrar om jag kommer vara helt borta och inte hänga med alls i spelet eller om jag blir mer på hugget och kommer spela skitbra? Det återstår bara att se!

Jag har så jävla mycket rester i skolan nu, jag kommer inte igång heller. Ni vet den här härliga känslan när man är klar med en stor uppgift? Man känner sig så nöjd och stolt. Den får inte jag nu när jag göra klart något, för jag vet att jag har så jävla mycket mer som ska vara klart. Därför blir jag inte motiverad att plugga. Det är inte kul. för jag vill mest av allt i hela världen att allt ska vara klart och att jag bara kan hänga med i det som är nu utan att bry mig om en massa jävla rester. Jag har ju faktiskt bra betyg och har aldrig haft problem med rester eller så. Tänk att en händelse som händer på mindre än en minut kan förändra så jävla mycket. Det är helt sjukt orättvist!

Nu ska jag sova

Sooolsken!

Jag förstår inte vad som händer med mig? Jag har jämt vaknat mellan nio och tio på lediga dagar, och jag har även varit pigg då. Nu vaknar jag runt tio och är hur trött som helst, så jag somnar om och sover till elva, halv tolv. Det är ju as sent! Inte likt mig, what is happening?

Jag blev i alla fall glad när jag kollade ut och såg den klarblåa himlen med en stor sol! Hur skönt som helst och efterlängtat! Jag skyndade mig att äta frukost och satte mig sedan ute.

Idag ska försöka sitta ute så länge det går, sedan vid sju så drar jag till Leksand på cup, hur kul ska inte det bli!

Annars har vi nyss tagit farväl av Therese, Madde och Alex som drog iväg mot Värmland. Morten håller på och packar och gör sig redo att åka tillbaka till Gotland. Dom var inte här länge, men det var trevligt sålänge det varade!

Nu väntar solen på mig folkens, men vi hörs sen!


Godnatt

Kom hem för drygt en timme sedan. Har haft en trevlig kväll. Höll på att frysa arslet av mig när vi var ute en stund bara, har inte fått tillbaka värmen riktigt än, men annars var det bara skönt att umgås och ta det lugnt med Linda igen, känns som att det blir alldeles för sällan nu förtiden, det är inte bra. Men ikväll hade vi trevligt!

Imorgon ska jag ägna dagen åt att vila, MASSOR. Jag ska ju spela fotboll imorgon NATT. För att orka det måste jag verkligen vila hur mycket som helst imorgon. Jag förstår inte hur jag ska klara av det. Men det ska nog gå!

Ne, nu ska jag sova. Men vi hörs imorgon!

godnatt allihopa, sov gott!

Plugg

NU har jag setat med SO- mellankrigstiden i ungefär en och en halv timme. Det är inte kul. Jag har en massa frågor som ska svaras på plus att jag sedan ska skriva över det på datan och reflektera. Nej, usch för skola och plugg. Längtar så himla mycket tills sommarelovet nu, är så jävla skoltrött.

Pratade med Linda för en stund sedan. Vi ska till Vansbro runt 6-7. Ska bli trevligt att umgås med henne, då får man tömt sig lite.  :)

Annars så är jag otroligt trött och funderar på att ta mig en liten power-nap. Skulle inte sitta helt fel!

pusss

banan/honungsmelon-smoothie

Idag har jag varit ute med Kajsa och kört ved. Gud va drygt det var! Jag var helt slut när jag var färdig, men då ville Kajsa att jag skulle spela fotboll med henne så då fick jag inte vila då heller. Inte nog med det, efter vi hade spelat fotboll skulle hon ha med mig upp på studsmattan. Nåja, lite motion skadar inte!

När jag kom in gjorde jag iordning en smoothie. Den innehöll;
två bananer
tre båtar honungsmelon
vaniljfil och mjölk efter ögonmått
Sen toppa jag med lite müslimix!

Hur gott som helst!

Idag ska jag va med Linda en sväng annars ska jag bara ta det lugnt och skönt är det!

Är hur sugen som helst på att ta med mig en boll till närmaste plan och lira lite också, får se hur det blir.

Hörs sen!

pusss

JAAAA!

Nyss skulle jag hämta min mobil bara för att kolla om den möjligtvis nu kunde funka efter några dagars vila (den gick ju sönder för några dagar sen). Jag tröck på knappen och den var lika död som förut. Sen gick jag iväg för att hämta en handuk för att torka håret. När jag kom tillbaka sa mamma ; Men du, den här funkar ju!
Då hade mamma tryckt på knappen och då plötsligt funkade den, shit vad glad jag blev och är. Det är verkligen jobbigt utan sin mobil, där har jag all musik och alla bilder och alla sms och allt. Nu ska jag sätta i mitt sim-kort och ladda den sen är älskling tillbaka till mamma igen!


Fotboll på gräs, kan det bli bättre?

Nu sitter jag här med hårinpackning och har nyss ätit räkor. Ni vet då man har på majonäs, salladsblad och räkor på en rostad macka, helst en vit macka. Det är så himla gott, man får sånna sommarkänslor. Vi åt mycket räkor i somras då vi var i Norge på camping. Saknar det!

Jag hade ju fotbollsträning vid halv åtta och idag var det premiär på gräs. Vet ni hur jävla kul och skönt det var att spela på gräs eller? Man såg verkligen hur alla fick mer energi och att alla verkligen gav 100 % hela tiden! Det är en sån skön känsla. På vintern är man inte lika motiverad att gå på träningar eftersom det är så trögt att spela inne, men nu när man får komma ut på gräs förstår man verkligen hur mycket man älskar fotboll! Och på Fredag natt är det nattcup, jag längtar!

Nu ska jag gå och skölja ur inpackningen sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på paradise hotel, yej :)

VI hörs imorgon!

godnatt!

Saknar dig David♥


Dagens låt


Gotland - here I come!

Nu har vi fått Morten, Therese, Madde och Alex på besök, trevligt!
Morten bor på Gotland så till sommarn ska våran familj dit och hälsa på, tror ni jag längtar eller? Gotland lär ju vara superfint på sommaren!

Vi har nyss ätit middag och nu ligger jag här och vilar, alltid så himla skönt och vila efter man har ätit.

Ikväll blir det träning, sen tror jag mamma ska göra iordning räkor som vi ska äta ikväll också. Har inte ätit det på år och dar känns det som, ska bli supergott!

Ne, nu ska jag lyssna på lite musik och bara ta det luugnt!

slarver

nu känns det som om alla nior i hela sverige får preliminärt intagssvar från gymnasiet de har sökt till, men jag får inte vet något, för jag har tappat bort mitt lösenord. Och utan det kommer jag inte in på sidan så ja, här sitter jag helt ovetande.
haha..

Bikiniångest

Det var en artikel i vecorevyn igår som handlade om bikiniångest. Alltså tjejer som får ångest redan nu för att bikinisäsongen snart börjar. Varför dom får ångest är ju såklart för att man inte känner sig bekväm med sin kropp. Man är rädd för att folk ska titta, tycka och tänka illa om ens kropp. 
Men, folk lägger inte ner tid på din kropp, de orkar inte bry sig för dom är alldeles för upptagna med att titta på sin egen kropp. Visst, folk jämför sitt utseende och sina kroppar med andra, men det är inte så att de kritiserar andras kroppar utan all kritik faller på ens egna kropp. Folk går och kritiserar sin kropp trots att de vet att det tär på självförstroendet något så fruktansvärt. Jag tycker att man istället ska ställa sig framför spegeln  och ge komplimanger till sin kropp. Det låter sinnessjukt, men jag tror verkligen på att det fungerar, gör man detta varje dag så förstår man tillslut att man verkligen är fin!
 
Det är ju så att ALLA är olika, ingen är den andra lik. Det måste vi acceptera! Oavsett storlek, intelligens eller utseende så är alla unika och speciella. För till syvende och sist så är det insidan som räknas. Har man en fin insida så kommer man långt här i världen. Insidan är absolut det viktigaste, har man en fin insida blir utsidan också fin!

Folk som strävar efter att se ut som andra människor kan ge upp nu! Ni kommer ändå aldrig att kunna bli som dom eller se ut som dom. För det första så är ni byggda på helt olika sätt. Det är nämligen så att om man har stora lår och breda höfter beror det inte alltid på att man har ätit för mycket skräpmat eller godis eller andra onyttiga saker, det kan faktiskt bero på benstommen. Man kan vara världens mest hälsosamma människa och ändå ha kraftiga lår och höfter och vara bred. Då kan man inte göra något åt det eftersom det går inte att banta för att få en mindre benstomme.

Det finns ingen facit på hur man ska se ut, alla ser ut som dom gör, och som sagt, alla är olika! Varför lägga ner tid på att klaga på sin kropp, när det faktiskt går att lära sig tycka om den? 

Nu inför bikinisäsongen, få inte panik, köp en bikini som du känner dig bekväm i, åk till stranden och njut av sommaren och var dig själv. Om man struntar i allt som har med kroppsfixering och utseende att göra och bara utstrålar sin personlighet är man mycket mer intressant och rolig. Folk ser på dig som en avslappnad och skön människa. Människor som hellre ligger och försöker att se snygga ut, uppfattas som stela och tråkiga. Jag vet att det är så, ändå tycker jag att majoriteten väljer att ligga och se stela och tråkiga ut och det enda dom vill är att se snygga ut.

Nej, ta fram erat inre och var er själva, det är då ni är som finast!


Sysselsätt er med web-tv

Idag fick jag veckorevyn igen, alltid lika kul, den tidningen är så jävla bra! Har precis bläddrat igenom den och nu ska jag nog sätta på ett avsnitt av paradise hotel, de tär ju sjukt bra, och om man inte har något att göra som jag nu, så är det perfekt sysselsättning!

Imorgon kommer det lite mer släktingar, kul att träffa dom igen!

nej, nu ska jag gå och borsta tänderna sen ska jag lägga mig med datan i knät och kolla på paradise!

Vi hörs imorgon!

godnatt!

David♥


Bloggsemester

Nu har jag haft lite bloggsemester känns det som. Det har varit skönt på ett sätt fast jag får dåligt samvete när jag uppdaterar mindre än normalt. Fast ni är ju bara människor ni också och förstår att dator och blogg är inte hela världen, det finns saker som är mycket mycket viktigare.

Annars har jag precis kommit hem från fotbollsträning nu, vi har nämligen träningsvecka denna vecka så det är träning varenda dag! Natten mellan fredag och lördag är det nattcup i Leksand också, det ska bli grymt skoj!

Tidigare idag var jag och simmade lite, otroligt skönt, man känner verkligen av musklerna man vanligtvis inte använder!

Nu sitter jag här med en te-kopp och bara tar det lugnt. Halv tio ska jag kolla på norska paradise hotel, har inte hängt med från början fast det kommer man lätt in i, sen ska jag nog kolla lite gamla avsnitt på datan, fast jag tänker inte bli beroende och besatt som vissa andra, (host host). Nej, jag ska titta på det med förnuft och inte bli en tv-missbrukare, haha..

Vi hörs sen!

annan dag påsk, regn!

God eftermiddag!

har blivit dålig uppdatering igårkväll och idag. Drog till David runt sex och  var kvar där inatt, kom hem vid fyra idag. Så då förstår ni varför bloggen har varit orörd.

Jag tänker inte lägga ner så mycket tid på bloggen ikväll heller, så vi får höras imorgon!

ps:inlägget nedan var ett gästinlägg av David<3

bingolotto

har inte bloggat idag för har  vart med min älskade david, vi käkade fikon och kollade på bingolotto igår så orkade inte skriva idag.

peace L / kamilla<3


mätt och belåten

Nu har vi nyss ätit grillmat från igår. Det smakade precis lika gott bara genom att lägga på allt på en "bordsgrill"(en liten grill som man bara kan ställa på bordet). Nu ska jag vila lite sen umgås lite med Norge innan dom åker.

Vid halv sex kommer Matilda hit sen ska vi ta en promenad till tåget och åka till vansbro.

Hörs senare!

pusss

Bilder från gårdagen












Det var full fart hela dagen igår, inte en sekunds vila. Men det var bara skoj!
Det blev också många fia med knuff matcher. Det var verkligen på liv ohc död här hemma igår när det gällde fia med knuff. Jag är rädd för att det börjar idag igen eftersom Trine nyss kom in och sa att nu är det dags för "ludomatch" (som alltså är fia med knuff).

Får se hur detta går..

12/4 09

Hejsan!

För ungefär en timme sedan kom Roger in och väckte oss. Vi har nyss ätit frukost och nu ska jag vila lite innan vi ska till gympasalen vid ett. Fast i nästan två timmar ska jag väl kanske inte vila så jag funderar på att gå ut och springa!

Annars idag så vet jag inte vad som händer, åker till David vid sex, men fram tills dess vet jag inte. Släkten åker hem idag, trist...

Nu håller jag på att föra över bilderna från igår så inom kort kommer dom ut på bloggen!


Trött och solbränd

Nu ligger jag här i Katrines säng och väntar på att Victoria (bonuskusin på 7 år) ska somna. Nu när jag lade mig ner kände jag verkligen hur slut jag är! Inte nog med det, ansiktet är varmt som satan också, det kokar. Fast jag ska inte klaga, det är grymt skönt med sol!

Nu tror jag Victoria har somnat så nu ska jag gå ner till dom andra igen, sen ska vi ut på nattpromenad i skogen, scary va? woooh!

Bilder kommer nog in imorgon, kommer va dödsslut sen när vi kommer in så jag kommer nog att somna efter noll minuter, men vi hörs imorgon!

Sov gott allihopa, hoppas ni har haft en bra påskafton!

Vårsolen skiner och alla är glada

den här dagen är helt underbar. Solen skiner och är hur varm som helst och alla är sitter ute och pratar och är glada!
Det är hur härligt som helst! Nu håller alla på att göra iordning till grillning också, det känns verkligen som en varm sommardag mitt i juli, kan det bli bättre? Jo, det vore bättre om David var här, men annars är allt toppen!

Jag knäpper kort för fullt så ladda nu, för ikväll blir det mycket att titta på!

11/4 09

Glad påsk allihopa!

Nu ska jag gå och äta påskfrukost med hela familjen sen får vi se vad som händer under resten av dagen!

Idag ska jag knäppa lite kort också som kommer in på bloggen senare!

Ha en bra påskafton!


Myskväll

Ikväll har jag varit vid David, vi kollade lite på film och tog det lugnt, båda var jättetrötta så det var skönt. Sen gick båda på Tiotåget och jag gick av i äppelbo och David fortsatte till Malung. Han ska till kläppen imorgon, sen på söndag kommer han hem, jag får väl hålla ut! :)

När jag kommer hem sitter hela familjen i köket med tända ljus i ljuskronorna och spelar fia med knuff, är inte det mysigt att komma hem till? Jo!

Imorgon ska det blir fiiiint väder, då ska jag sitta ute och sola näsan, yej :)

Har blivit dålig uppdatering idag, men vi har ju besök och jag vill inte vara osocial.

Hörs imorgon!

God natt, pusss!


10/4 09

Hallå!

Nu har vi nyss ätit en god frukost och nu sitter jag i badrummet för att Katrine ska duscha. Hon får inte göra någonting själv längre, ifall det skulle hända någonting, jag känner mig som en assistent åt en utvecklingsstörd, haha, stackarn..

Annars idag har vi som sagt hyrt gymnastiksalen, vet inte om jag ska vara med. Ska se om det går någon tidigare buss än fem till Vansbro. Då åker jag dit istället.
Idag är vädret helt okej faktiskt, imorgon ska det bli fint har jag hört. Det passar ju utmärkt eftersom det är påskafton imorgon! :) Hoppas mamma har köpt ett jättestort påskägg till mig!

Ha en bra dag!

Sov inte för länge på morgnarna

Ikväll har jag faktiskt klippt både Tomas och Truls. Jag tror det blev bra, det var inga katastrofer i alla fall, och det är ju bra för att vara jag!

Nu har alla gått och lagt sig, ovanligt tidigt tycker jag, men det är ju bra, så kanske alla kommer upp på morgonen imorgon och inte mitt på dagen. Det är så typiskt att man sitter uppe hela natten och sen vaknar den sista vid ett eller två. hehe..

Nu ska jag sova i alla fall, imorgon mellan halv tre och halv fem har vi hyrt gymnastiksalen för hela släkten så då blir det massa lek och spel!

Sov gott, godnatt :)

Rastlös

Nu är hela släkten samlad här i vårt hus! hehe.
Vi har precis varit ute på promenad och sen har vi spelat lite fotboll, skoj!

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, är så himla rastlös. Ikväll blir det nog massa prat med alla som är här, man har alltid så mycket att prata om och diskutera.

Annars så är det väl inget kul på tv heller så.

Jag saknar david!

Jävla mobil

Jag satt nyss och pratade med David i telefon då min mobil helt plötslit lade av och inte ville fungera mer. Jag slår på den om och om igen men den bara lyser upp sedan dör den. Det är inte batteriet det är fel på för jag hade laddaren i när jag pratade i telefon och då stod det att den laddade osv. Så jag vet inte vad det är för fel.
Någon som varit med om liknande?

Skön slappdag

Nu har jag gått runt hela dagen hittils och bara slöat och gjort bara det jag känner för. Gud så skönt det är!
Nu ska jag i alla fall ut och springa sen ska jag nog försöka göra lite läxor.
När påsken är klar ska jag ha gjort alla mina rester. Tror ni jag klarar det?

VI hörs sen, nu ska jag ut på en lång, skön springtur!: )

pussss

9/4 09

Goddag!

Idag är jag inte i skolan. Vet att jag är dum och att det kallas skolk, men jag känner mer för att vara hemma nu. Vi har släkt hemma och idag har vi bara onödiga grejer i skolan. Jag har redan så himla mycket frånvaro, en dag hit eller dit spelar ingen roll för mig längre.

Idag ska jag ut och springa. Det ska bli så skönt, jag har inte sprungit på jättelänge.

Mot kvällen kommer nog Trine, Truls och min morfar!

See ya later

Gäsp

Nu är jag så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen, mina ögon strejkar snart.

Ikväll har jag i alla fall umgåtts med David och familjen. Blev mycket prat om allt mellan himmel och jord och såklar tmycket skratt när vi började bli övertrötta, (speciellt jag och Henriette). jag skratta hela tiden åt precis allt, jag blir så himla dryg när jag är övertrött, jag skrattar åt allt, saker som inte ens är roliga, som är helt meningslösa. Haha..

Nu ska jag i alla fall sova. Imorgon blir det en lååååååång springvända. Fy va skönt! Längtar!

Jag fick veta att Trine, Truls och bestefar(morfar) kommer hit imorgon också! Hur trevligt är inte det då! Nu kommer det bara mer och mer folk hit, jag älskar det! Det blir så trevlig stämning, alla är glada åt att ha semeste och få umgås med familj och släkt.

Ne, som sagt, ögonen pallar inte mer.

Godnatt!

David♥


De tre musketörerna

Nu har jag kommit hem från skolan. Idag har det regnat hela dagen. Är det någon som har haft sol idag?
Här har det då regnat, och såklart har jag jacka utan huva och  ingen huva på tröjan heller så jag har gått med gymnastikväskan på huvet när jag varit ute. Man hittar alltid lösningar!

Om en och en halv timme ungefär kommer David, då ska vi hämta Kajsa och André sedan ska vi ha dom tills dom andra kommer hem från Mora. Tomas och Henriette är nämligen och hämtar mamma och Katrine nu!
Skönt att få hem dom, det är klart man saknar dom efter två dagar. Man har dom runt sig hela tiden annars, man tar det som en självklarhet, sen när dom försvinner bort en stund då känner man verkligen av det.
Jag skulle aldrig klara mig utan mamma och Katrine. Alltså skulle inte klara mig utan någon i min familj. Men det är ändå något speciellt med oss tre. VI har hållt ihop i vått och torrt. Det har liksom alltid varit vi tre. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och ja, det är svårt att förklara. Tilsammans är vi jättestarka! Man kan nog kalla oss de tre musketörerna! hehe..

Ha Ha

Ja, så kan det gå. När jag precis skulle till och öppna dörren för att gå till bussen, kommer bussen i full fart förbi. Oops..
Så nu får jag vänta till kvart över åtta, men det är bara skönt.

Just ja, ni skulle få se nagelkitet jag fick av mormor!

Jag vet inte riktigt hur apparaten fungerar, men jag tror man kan polera, skrapa bort gammal nagellack och fila naglarna med den.

Idag är det vanlig dag i skolan, men gissa vad? Det är våran sista riktiga skoldag innan påsklovet. Imorgon har hela skolan "ägg-tävling". haha, det innebär att alla klasser får en låda med olika saker och redskap. Sedan ska vi bara använda oss av sakerna i lådan för att göra någonting som får ägget att åka iväg så långt som möjligt. Alltså, klassen som har ägget som åker längst vinner. Haha, typiskt våran skola..

Nu ska jag passa på att plocka ihop lite i mitt rum. Hörs senare idag!

Hurry hurry

Nu har jag bråttom till bussen igen. Jag har sovit så lite dom två senaste nätterna så det kan väl bero på det.

Men vi hörs sen!

ha en bra dag!

Nu kan jag sova

Mamma ringde för en stund sedan och sa att allt var bra och att operationen gick bra och att dom nu hade fått ett rum där dom skulle sova inatt. Va skönt att veta!
Varför det hade tagit så lång tid var för att dom hade henne på  övervakning efteråt. Själva operationen gick på en timme, men dom hade kvar henne på övervakning några timmar till.
För övrigt så fick jag veta att hennes blindtarm var väldigt infekterad och om vi inte hade upptäckt det igår så hade den förmodligen spruckit och det hade inte varit bra, så tack gode gud för att vi märkte det igår!

Nu kan jag sova skönt i alla fall! Det är helt sjukt att ena sekunden är man så rädd och orolig och skulle inte kunna sova för allt i världen och sen när jag fick veta att allt var bra så blev jag lugn och då blev jag trött på en hundradels sekund. Konstigt.

Godnatttt!

Orolig

Kvällen tillbringades i Vansbro vid David, jättemysigt! Vi grillade med Andreas och Erika och skrattade en massa, hur trevligt som helst!

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Katrine fick operationstid vid sju och vid nio var hon fortfarande inte klar. Vad är detta? en blindtarmspoeration ska bara ta 30-60 minuter har jag hört. Fan, blir så jävla orolig. Jag kommer inte kunna somna innan jag vet hur det ligger till, kan mamma bara ringa snart! Jag tänker sitta vaken enda tills telefonjäveln ringer, tro mig!

Nu ska jag gå och vara lite social med familjen!

God natt allihopa!


David Ekbom Ådahl ♥

Kvällens outfit



Cardigan från Gina tricot
Linne från Gina tricot
Jeans leggings från Gina tricot.

Åj, ginatricot freak, hehe :)

Fotografen Julia

Julia var ut och fotade en skidtävling i helgen som sedan hamnade i Dalademokraten och Falukuriren! Uppmärksamma "foto:Julia svan". Skitcoolt!



Kanske du ska söka jobb på en tidning Julia? :)

Kaotiskt dygn

Jag berättade ju att Katrine både spydde och svimmade igår. Jag sa att det berodde på mensvärk. När Henriette och Tomas kom igår kväll/natt sa Henriette att det liknade symptom till Blindtarmsinflammation. Vi kollade upp på nätet och alla symptom stämde in på blindtarmsinflammation. Mamma ringde till någon "dygnet-runt-sjukvård" och berättade om Katrines smärtor osv. 
Hon som mamma pratade med sa att hon tyckte detta var ett typsikt blindtarmsfall och sa att mamma och Katrine skulle packa lite grejer och dra akut till Mora eftersom om det var blindtarmsinflamation så kunde blindtarmen spricka och det är mycket allvarligt.

Så inatt runt ett drog mamma, Katrine och Tomas iväg till Mora. Även om jag vet att blindtarmsoperation är helt ofarligt så blir man ju orolig. Sen var vägen hal och det var mörkt och dom skulle ut och åka nästan tio mil. Nej det var inte kul alls!
Jag låg vaken till halv tre och bara tänkte och var orolig. Jag hade ingen ro i kroppen alls..

Tomas lovade mig att höra av sig när dom visste. Runt tre kom ett meddelande: "Katrine har det bra. Hon ska stanna där över natten så ska hon antagligen opereras imorgon, gonatt vi ses snart!"

Okej, skönt att veta att hon fick hjälp och att det inte var så jätteakut, men ändå. Man är ju långt ifrån och vill ju såklart vara delaktig. Tanken på att Tomas skulle åka hem helt själv mitt i natten var inte så betryggande heller.

Jag sitter här helt rastlös och väntar på att mamma ska ringa, vi här hemma vet ingenting. Vi vet inte om hon har opererats, vi vet inte hur hon mår och vi vet inte när dom kommer hem. Varför ringer dom inte? Borde jag vara orolig?

Jag är så jävla trött både psykiskt och fysiskt. Jag är så jävla trött för att jag har sovit max 4 timmar inatt. Jag är så jävla trött på att våran familj ska råka ut för saker hela jävla tiden. När ska vi får vila?! Kan vi bara få ha ett normalt lugnt liv, utan all dramatik?

Skola

Sitter i skolan på sista lektionen. Slutar om en minut så nu ska jag gå in i klassrummet och avsluta dagen.

Jag är hemma om en halvtimme, vi hörs då!

7/4 09

God morgon!

Jättebråtttttom nu, måste sticka, vi hörs sen!

fy för mensvärk

Kom hem från Vansbro vid åtta. Då drack jag lite te, sedan hoppade jag in i duschen. Hade i hårinpackning medan jag kollade på tonårsliv. Ganska länge sen jag packade in håret nu, det behövdes!

Fick hemskickat ett nagelkit från mormor idag, trevligt :) Ni ska få se bild imorgon!

Nu väntar jag på att Tomas och Henriette ska komma, hoppas dom kommer innan jag somnar. Ska bli jättetrevligt att se dom igen!

Imorgon ska jag dra mig till skolan i alla fall, fattar inte vad som händer med mig, jag har blivit så jävla lat. Men jag tycker ändå att jag hade rätt att stanna hemma idag, hade så förbannat ont i magen. Katrine har inte heller mått bra idag, så jag kände att jag ville stanna hemma med henne också eftersom mamma och Roger skulle vara borta hela dagen. Katrine har nämligen spytt och svimmat idag. Tur att jag var hemma va? fyfan för mensvärk alltså!

Ni får sova så gott när det är dags :)

godnatt!♥

Klanten

Gissa vad jag har gjort?

Jo, jag fick låna hem en skiva som jag skulle lyssna på från Spanskan. Det fanns inget fodral eller något att lägga skivan i så jag la den mellan mina böcker i en plastficka, så att den inte skulle gå sönder. Sen på sportlovet så ligger skívan i min plastficka hela veckan, jag rör inte skivan en enda gång.
När jag kommer till skolan och ska lämna tillbaka skivan(hade fortfarande inte rört den) så ramlar skivan ut ur plastfickan, fast den var inte hel, nej den hade gått av på mitten. Hur i hela friden har det gått till? Har inte rört den en enda gång och jag tyckte själv att jag var försiktig med plastfickan hela tiden.
Jag fick ju typ panik och förstod ingenting så jag la tillbaka skivan i plastfickan och låtsades som ingenting.
Jag glömde sen bort att jag hade den där.

En lektion lite senare kom min spanskalärare fram till mig och frågade efter några papper. Dom papprena låg i min plastficka så jag tar upp plastfickan och gissa vad som åker ur? Jo, skivan som numera kom ut i två delar. Tror ni det var pinsamt eller? min lärare blev helt paff, och jag ba; Öhh, ehm, jo just ja, skivan har gått sönder och jag vet inte vad som har hänt.

Haha, jag lät nog lite obrydd när jag sa det. Menmen, som tur var kunde hon fixa en ny lätt.

Nu ska jag dra till Vansbro med Linda en sväng. Hörs ikväll!

pusss

aktiv

Än så länge idag har jag tagit alla mina stora kuddar och satt mig på balkongen och bankat av dom lite damm och så, sedan satte jag mig i solen och läste sen gick jag in och städade mitt rum. Duktig va? Nu luktar det rent här inne, skönt är det!

Nu tänkte jag gå ut och ta mig en promenad sen äta någonting när jag kommer in kanske, känner mig lite hungrig. Mamma bakade pizzafrallor igår,  vet ni hur gott det är eller? Man kan äta tusentals. Kanske ska ta några sånna, mja, får se vad det blir!

Nu ska jag gå ut i alla fall.

hörs sen!


Byte

I lördags när vi gick föbi kollektion såg jag världens finaste gladiatorsandaler i skyltfönstret. Det passar ju utmärkt då jag har tänkt byta mina. Då slipper jag krångla med pengar tillbaka och så, jag kan bara byta till dom andra, härlisch!

Jag längtar till sommaren, det är inte så långt kvar nu. Tänk värmen och lättklädd, sol och bad, inge skola, bara göra vad man vill hela tiden. Jag längtar så fruktansvärt mycket, sommaren är bäst!

6/4 09

God morgon!

Jag vaknade för ungefär tio minuter sen och nu ska jag snart gå upp och bara slöa, har världens tid på mig. Vi åker runt tio så i ungefär tre timmar kan jag går runt och göra allt i mina takt och bara segaa, riktigt skönt!

När jag kollar ut genom fönstret ser jag att himlen är blå även idag! :)

Vad händer idag?
Jag ska nog vara med Linda. Egentligen är det träning idag, men som sagt så är jag inte klar för att träna än så det får vänta tills torsdag.

Nu ska jag gå och äta breakfast, vi hörs senare idag!

Pusss

Underbart

Nu är jag hemma efter en underbart mysig kväll :)

Imorgon är det vanlig skoldag, sovmorgon till halv elva, det är inte helt fel :) sen kommer Tomas och Henriette på kvällen också, kulkul :)) Annars är det ju träning imorgon, men jag är fortfarande inte helt frisk så jag tänker inte ta risken att träna innan jag är hundra procent frisk, eller hundra procent frisk kommer jag aldrig bli, jag är ju typ förkyld året runt, men jag måste vara 97 procent frisk innan jag tränar!

Nu ska jag i alla fall sova!

Godnatt folkens!

D♥

Vårsolen kom fram även idag

Jag hörde att det skulle regna idag? Det har det absolut inte gjort. Solen har även varit framme idag, inte fullt lika mycket och inte lika varm idag, men helt klart dugligt. Imorse när jag vaknade var det lite grått men den blåa himlen kom fram inom kort. Jätteskönt!

Har nyss varit ute på en promenad med André och Ruff och nu sover lilla André så skönt i vagnen.

Nu ska jag nog plocka ihop lite i mitt rum, ser ut som, ja jag vet inte vad. Det är hemskt stökigt i alla fall!

Vi hörs ikväll!

pusss

Missa inte EMD på RIX FM nu!

Denna helgen är det EMD-weekend på Rix fm. Och idag mellan 13.00-16.00 tar dom över radiostationen. Alltså det är som är "on air". Jag sitter och lyssnar på dom nu och jag tror dom kommer fixa radiojobbet bra!

Åh när dom kommer till Malung alltså, Längtar så himla mycket, 17 April!

Sätt på Rix Fm nu allihopa!


5/4 09

Goddag allihopa!

Kom precis hem från Dala-Järna där jag har varit på konfirmationsinformation, eller vad man ska säga, har ingen aning om vad det heter men man träffar ju präst och går på några gudstjänster innan man konfirmeras, det var det jag gjorde idag i alla fall. Jag tyckte det var rätt tråkigt, men det är tradition i våran familj att konfirmera sig och det känns som en självklarhet att göra det, plus att jag vill göra det också. 
Egentligen är jag ett år försen, alltså jag skulle ha konfirmerat mig förra året, men i Norge är man femton när man konfirmerar sig så jag kände att jag ville va femton när jag gjorde det, så i år är det dags.

Annars ska jag till David ikväll, tills dess vet jag inte vad jag ska göra, mamma lagar ihop någon pastalunch nu i alla fall, sen kanske jag ska gå ut och cykla? Det var rätt länge sen, det ska jag nog göra :)

Hörs senare!


God natt

Nu är jag så himla trött. Mina ögon vill inte vara öppna mer.. Dags att sova!
Ska bara gå på toaletten och sminka av mig och borsta tänderna. Hörs imorgon!

Puss godnatt♥

varm dag

Kom precis hem från Vansbro.
Var först på rockslaget och kollade på några band sedan stack vi till Selins och satt där och väntade på tåget. En ganska skön kväll!

Nu vet jag inte alls vad jag ska göra, har jättetråkigt... Imorgon måste jag upp tidigt för att åka till Dala-järna på nå konfirmationsinformation (?). Ah, i alla fall, jag ska vara där halv tio(:O) alldeles för tidigt! 
Hoppas det blir sol imorgon också så man får lite eftermiddag ute i solen i alla fall. Har haft det så jävla härligt idag. Har varit ute precis hela dagen och bara njutit av solen. Ett tag somna jag till och med. Det är helt sjukt hur himla mycket solen värmer redan nu.
Vi var ju och grillade vi Sonja idag också. Hennes vägg är helt unik, den blir jämt så otrolog varm, och då menar jag verkligen jävligt varm. Eller alltså, det är jävligt varmt mot väggen eftersom solen lyser på där precis hela dagen. Gissa hur många grader det har varit där idag? jo, 50 jävla plusgrader! :O Shit, det gick knappt att sitta där. Hur blir det då till sommaren?

See ya!

vår vår vår

På träningen var det fem stycken, vad är det här? A-laget i Äppelbo ska kanske läggas ner och från dom andra lagen är det minimalt med ungar. Så brukar det inte vara..

Vädret är så himla fint idag, har suttit ute i över en timme och halvsovit , hur skönt som helst! Sonja har bjudit oss på grillmat senare, nu börjar det kännas som vår på riktigt, när man börjar grilla ute! Me like!

Nu ska jag vara barnvakt åt André medan mamma bakar bröd. Just nu står han och hoppar i min säng så jag får hjärtstillestånd snart.

Måste dra.

pusss


4/4 09

God morgon!

Har nyss ätit frukost och ska snart bege mig iväg på knatteträning. Ska bli kul och se hur många som dyker upp idag. Förra gången jag var där så var dom bara fyra stycken. haha..

Annars ska jag sitta ute i solen hela dagen, vädret är så himla härligt!

Föresten, natten till igår var det nån jävel som hackade sig in på alla spotlifes bloggar. Alla spotlifebloggarna var ur funkton igår. Där ingår alltså blondinbellas blogg. Jag fick panik, jag brukar ju läsa den varje dag. Vem fan orkar att hålla på så? väx upp säger jag bara!

Nej nu måste jag dra!

ha en bra förmiddag!

Brad pitt och Angelina Jolie splittras?

Säg att det inte är sant! Har brad och angelina gått skilda vägar? No way! Dom var ju stjärnparet nummer ett!
Dom ska vara ett par, brangelina is the shit!

Ne, nu blev jag riktigt besviken..

Gå in här och läs om skandalnyheterna!

good night

Trots att jag inte är så värst trött ska jag nog gå och lägga mig nu. Ska ju upp ganska tidigt imorgon, eller ja, inte så jättetidigt kanske, men det skadar inte att gå och lägga sig nu!

Hoppas alla har haft en bra dag i solen! Nu laddar vi för en ny, solig dag imorgon! :)

God natt ♥


förlåt förlåt förlåt

ber så mycket om ursäkt för hemskt dålig uppdatering idag. Men bloggen ville inte funka när jag kom hem, det gick inte att logga in. Vid halv sex åkte jag till David och då ville den fortfarande inte funka så det blev som det blev!
Jag har då inte mått dåligt för det! Jag har haft en så jävla mysig kväll, helt underbar! Allt känns så himla bra, wiie :)

Imorgon bitti är det knatteträning. Har inte varit där på jättelänge, men imorgon SKA jag! hehe..
Annars så  ska det bli SOOOL imorgon, så underbart! Jag ska sitta ute HELA dagen och på kvällen blir det antingen bada tunna med Linda och några andra eller rockslaget (tror det heter så). Vet inte riktigt vad än, men bada tunna låter otroligt frestande!

Vi hörs sen!

pusssssss

D♥

3/4 09

God morgon!


Jag har jättebråttom nu så det blir ett kort kort inlägg.

Vanlig dag i skolan idag. Solen skiner även idag, visst är det härligt? Då är man på bra humör!

Vi hörs sen!

ha en bra solig dag!

Tiden går så fort

Nu har jag lagt mig och känner mig ganska redo för att sova.

Dagen idag har varit ganska skön, blev mycket ute i solen och så. På kvällen efter barnen gick och la sig pluggade jag lite SO med mamma, den här gången gick det faktiskt bra. Man behöver nog bara komma igång riktigt och stänga ner allt som har med dator och mobil och allt som kan störa att göra.

Imorgon blir det vanlig skoldag. Tänk er! efter imorgon är det bara en halv vecka kvar typ sen är det påsklov, så himla skönt! Det går så fort. Snart står våran klass på flaket och ropar och firar att vi gått ur nian. Åh, längtar!
Sorgligt att klassen splittras dock..

Ne, nu ska jag sova. Hörs imorgon!

godnatt♥


Städkärring

Åh så skönt det var att ta en promenad i solen! När jag kom tillbaka satt hela familjen ute (inte Roger) så jag gjorde dom sällskap och satte mig där och solade näsan:)

Sen blev det middagdags och nu har jag nyss städat hallen och vardagsrummet, känner mig som en riktig städtant!

Nu ska jag försöka läsa lite igen, känner mig inte motiverad alls, det är så jävla tråkigt..

Kan inte jag bara bli helt frisk nu? även om det känns bättre så är det så himla jobbigt, blä, är så jävla trött på allt som har med förkylning att göra.

see ya!


Koncentrationsfömåga nere på noll

Åh vad jobbigt det är att plugga om inte koncentrationen finns. Jag försöker verkligen att sätta mig in i texten i böckerna men ingenting fastnar. Är det någon idé då?
Nej, jag går ut istället..

2/4 09

God morgon, eller förmiddag, kalla det vad ni vill! :)

Okej, jag ska inte inbilla mig att jag är frisk, jag är faktiskt fortfarande förkyld men jag kan ju säga att det har blivit bättre och det blir bättre och bättre känns det som. Skönt!

Nu har jag hittat sladden också, eller ja, mamma hade bara lagt undan den där den egentligen ska ligga, klantigt av mig att inte kolla där då.. :P Här får ni lite vårsolbilder!

Jo jag berättade väl att jag hade vaknat en morgon och kommit ut ur mitt rum och att jag såg en "stor" varelse typ en meter utanför köksfönstret? Här är denna "stora varelse" som jag lyckades fånga på kort, dock inte när den stod så nära eftersom den såg mig när jag diskret försökte knäppa kort på den, men på lite avstånd fick jag kort i alla fall!

André lunchar i solen

Det roligaste av allt var att han kom ut först (utan solglasögon) och kunde knappt ha ögonen öppna, tårarna bara rann och solen såg ut att vara väldigt störande för han. Haha, stackarn, de små ögonen tål inte så mycket. Så jag satte på honom ett par brillor och det tyckte han var skönt så han satt ju helt som vanligt med dom på och försökte inte på något sätt ta av dom och leka med dom som han brukar göra vanligtvis. Hehe, han var så söt!

Jag satt ute i solen och försökte plugga spanska, men solen lockade mer..

Men idag SKA jag plugga, jag måste. Fast jag struntar i spanskan idag. Ska fokusera på SO istället nu. Önska mig lycka till!

Det är inte fullt lika soligt och fint som det var igår, men det är varmt!

puss på er

Mysig kväll

Kom hem för ungefär en timma sedan. Har haft hur mysigt som helst, allt har varit underbart bra idag.
Allt känns hur bra som helst!

Jag är inte alls trött och vet inte vad jag ska göra tills jag blir det. Får väl sitta här och hänga tills ögonen faller igen.
Imorgon tar jag nog en sista vilodag. Skoldagen imorgon är så himla jobbig också. Men på fredag ska jag till skolan, fredagar är roliga :) 

Jag har fortfarande inte hittat kamerasladden, vet inte vart den har tagit vägen, plötsligt är den bara försvunnen. Men jag ska försöka leta upp den imorgon, tog så jävla coola bilder på bror ute i solen idag, haha.

Nu ska jag kolla lite andra blogga och så, sen sova!

hörs imorgon , god natt!

Solig dag

Idag har det faktiskt inte blivit så jättemycket plugg. Jag läste lite lite spanska när vi satt ute, men det blev ytterst lite, det var så skönt att sitta och halvsova i solen. (A)

Jag tog lite bilder när vi var ute men jag hittar inte sladden till kameran så ni får se dom sen!

Snart åker jag till Vansbro, myyys:)

Imorgon ska jag försöka gå till skolan, känner mig ju bättre nu så.

Vi hörs ikväll!

pussss

1/4 09

Hallå everybody!

Jag är jätteglad idag. För det första känner jag mig såhäääääääär mycket bättre och solen skiner som bara det ute! Man blir så himla glad av solsken! Jag ska lätt gå ut och sätta mig i solen, fast jag får lov att ta med böcker ut och plugga lite, men vafan, får man sitta i solen så ska man inte klaga!

vet ni? I sommar ska det komma något nytt program om olika kulturer och länder. Det går ut på att se skillnader mellan Sveriger och andra länder osv. Så igår ringde tv4 hem till oss och sade att dom genom kontakt med Sofia Rågenklint hade fått veta att vi har bott i Sverige sen fem år tillbaka och att vi innan det bodde i Norge. Sedan berättade dom om sitt nya program och undrade om vi ville medverka i ett program. Dom berättade vad dom hade för planer för våran familj. De ville bl.a att vi skulle ta med dom till Norge där vi kommer ifrån och göra något typiskt Norsk osv. Det är ju helt sjukt att våran familj ska medverka i något sådant, jag är fortfarande chockad! Mamma frågade om det var okej att vi diskuterade det hela lite och om vi sedan fick återkomma senare med svar. Det var helt okej.
Vi diskuterade fram och tillbaka och tillslut kom vi fram till att det inte skulle vara så dumt, så vi ringde upp tv4 och tackade ja. Fatta va kul! Så någongång i sommar kommer ni att se mig på tv4, återkommer med datum och så! 

och ni föresten APRIL APRIL DIN DUMMA SILL! APRILSNARR!

hahahaha.... jag vet att ni gick på det ;)

RSS 2.0