update


myshörnan, eller vad tycker ni?

Gabbe och hans lilla handduk, som han ska klara sig på i dessa åtta dagar som vi befinner oss här..



hay hopp. En liten bildbomb fick ni eftersom jag har noll att bjuda på. Vi åker skidor hela dagarna och har förläsning på kvällarna, mycket fritid blir det inte. MEN jag överlever, det är lärorikt!

Hoppas ni alla mår bra!

Orkar inte sitta och pladdra om inget, så vi hörs kanske imorgon!

PUSS

strul med tur

OKEJ, äntligen framme. Jag dör va skönt det är. Jag trodde på riktigt en stund att vi skulle bli kvar i Sveg och aldrig komma fram. MEN det visade sig att om man bara vill så löser allt sig. Lite charm och lite lednsa miner så smälter vem som helst!

Okej, ska försöka fatta mig kort; Allt strul började i Sveg där vi som tur var fick tag i en dator med internet så vi kunde kolla när nästa buss gick. Vi blev sjukt stressade när vi såg att sista bussen gick vid sex tiden och klockan då var sju. Vi blev helt galna och sökte på allt som gick att söka på och tillslut hittade vi en buss som skulle gå om en och en halv timme, men dock var det inte den linjen vi hade beställt biljett för. Panik. Men vi tänkte att vi kör, det får gå som det går, vi måste ju komma fram. Lite fjäsk och lite flört och lite tårar måste ju ta oss till Vemdalen. Dock fanns det ett problem, all vår packning låg kvar vid stationen och vi var på en ICA på andra sidan byn och den bussen vi skulle ta skulle avgå från ICA så vi skulle alltså få lov att släpa våra hundratals ton tunga väskor (ingen överdrift, jag lovar de vägde ton!) genom hela jäkla byn.
När vi kom fram till stationen hittade vi en skottkärra som stod så fint och prydligt mot väggen, vi kollade på varandra och tvekade inte länge "vi tar den!". Konstiga blickar mötte oss när vi tutade fram med en skottkärra med ett berg av väskor på genom den lilla byn. Väl framme vid busshållplatsen bestämde vi oss för att ställa kärran i en snödriva för att det inte skulle verka skumt. Dock var det lite dumt att just på den busshållplatsen vi stod skulle det vara chaufförsbyte så busschauffören som väntade på sin buss hade sett hela våran operation "ställ skottkärran så att det inte verkar misstänksamt". Lite pinsamt när han sedan konfronterade oss. Väl på bussen skyllde jag på att vi var tre tjejer från dalarna som var lost här och inte visste hur vi skulle göra. Jag spelade jättebekymrad, bussachaufförerna smälte och sa snällt åt oss att gå in och sätta oss så skulle det lösa sig och skottkärran skulle de ta med tillbaka till stationen åt oss, men vi måste komma ihåg att aldrig sno grejer, viktigt. Framme i vemdalen by visste vi inte hur vi skulle ta oss till Vemdalsskalet (anläggningen), dock träffade vi på ett gäng som hade beställt taxi så där fick vi hoppa in och nu sitter jag här, trygt framme i stugan!

Ah, mycket strul med mycket tur kan man kort sammanfatta det. GODNATT

Alltså allt är helt sjukt. Ingenting har g...

100media_imag021 (MMS)

Alltså allt är helt sjukt. Ingenting har gått som planerat men ändå har vi haft sådan jäkla tur, vi höll på att bli kvar i Sveg för att vi kollat fel busstider och för att komma med en annan buss fick vi sno en skottkärra för att få med våra grejer. Busschauffören kliade sig i håret när vi hade fel biljetter och kontrollanter blev inte så glada när deras skottkärra stöd övergiven i en snöhög. Det var ett smakprov på våran resa, men tro det eller ej, nu är vi påväg mot vemdalen!


Bild från igår. Nu är jag, Lisa och Amand...

100media_imag017 (MMS)

Bild från igår. Nu är jag, Lisa och Amanda påväg till vemdalen där vi ska gå slao steg 1 utbildningen. Vi har ett byte med två timmars väntetid i Sveg så vi kan höras då! Puss


Bild från igår. Nu är jag, Lisa och Amand...

100media_imag017 (MMS)

Bild från igår. Nu är jag, Lisa och Amanda påväg till vemdalen där vi ska gå slao steg 1 utbildningen. Vi har ett byte med två timmars väntetid i Sveg så vi kan höras då! Puss


heeeeeey


Heeeeeeeeeeeeey. Idag har vi haft en familjeutflykt igen! Överraskningen var mest till de små, så Mora Träsk var det som gällde. Fast ja, vad ska jag säga, man dras ju med, tror nästan jag tyckte det var roligare än ungarna.

Hann även med lite shöpping, så jag blev med en riktig luvhalsduk som jag så länge velat ha, så himla bekväm och snygg, sen köpte jag en byxdress och en tubklänning, jul och nyår snart ni vet!

Nu sitter hela familjen, minus kajsa som har somnat, och tittar på SÅ MYCKET BÄTTRE. Är det bara jag som älskar det programmet? sjukt mysigt.

Imorgon åker jag till Vemdalen för utbildning, så om en vecka ungefär är jag en kompetent skidlärare! typ i alla fall.

Hörs sen!


armysnowboard


den här jacka skriker det "genooooomtänkt" om. Jävligt praktisk, jävligt snygg, håller värmen och håller trendmåttet genom att vara armyinspirerad. A hell of a nice snowboardjacket. Jag dör, jag måååååååååste ha den. Okej, jag måååååste inte, men jag viiiiiiiiillll ha den. 1900 kr känns dock lite för tungt för min plånbok för tillfället då jag redan har en fint fungerande jacka. Men ändå, look at it, screaming "buuuy me!!"............

ännu ett julklappstips

Ännu ett julklappstips från mig till er! Det känns som om jag är all into pyjamas och mys i år. Tycker att det passar sig jättebra att köpa lite snygga underkläder och sovplagg i julklapp den här julen! Allt ovan är från Gina tricot och ni får det för en väldigt billig peng =)

tips


Dagens tidinställda blir ett tips (inte julklappstips dock) från mig till er!

När ni kommer hem efter skola jobb, så börjar ni direkt på allt ni vill ha gjort under dagen, sluta inte fören du är färdig. När du är klar med allt, ANDAS UT, sätt på dig bekväma kläder och känn att du inte behöver göra ett jäkla skit resten av kvällen. Vad vill du göra? jasså det säger du, men gör det då!


tråkigt

Hej på er! Humöret är inte på topp idag eftersom jag låg vaken i princip hela natten och försökte hitta en ställning där det inte stack och kliades på kroppen. Jag ville bara dö alltså, sjuukt jobbigt. Så idag har jag inte jobbat, är helt döslut.

MEN imorgon blir det bättre för tro det eller ej (jag är överlycklig!!) men alla utslag är GONE :D

 

Sitter och dricker te kopp efter te kopp och kollar in en final i top model, hoppas de andra kommer hem snart för det här suuuuuger.



miss you

lanvin hearts h&m

Imorse klockan 08.00 släpptes Lanvins kollektion i utvalda butiker och på nätet. Jag kan tänka mig att många stod och trängdes i kylan och var uppe grytidigt för att haffa det man ville på nätet, och det är fullt förståeligt, för det här samarbetet är storslaget, aldrig kunde man tro att en sådan topdesigner skulle gå med på ett samarbete med H&M.  Gick in och kollade nätet nu, och det enda som sken i ögonen var "sold out, sold out, sold out, sold out, sold out, sold out....." Förvånad?

julklappstips


Nu när vintern är här och det mörknar på kvällarna finns det inget bättre än att slänga av sig dagens kläder och hoppa i mjukiskläderna, men vore det inte skönt att ha en snygg pyjamas att hoppa i? Jag skulle vilja ha en svart silkespyjamas, helst i en jättestor storlek så jag känner att försvinner, MYS! Tror inte ni att syrran, mamsen eller till och med mormor skulle bli glad för pyjamasen ni kommer ge dem i julklapp? ;)


red dots


Kolla.hur.jag.ser.ut, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Jag har fått utslag på hela kroppen och det skyller jag bannemig på det äckliga solariumet jag solade i idag. Fy skrutt.

Dagen har varit helt okej annars, våra uppgifter den här veckan är att hjälpa till att fixa och ordna i butiken så den är klar och "upp-packad" till Öppningen om tre veckor!

På återseende på bloggen klockan tio imorgon bitti med ett tidsinställt inlägg!
PUSS

dagens bomb


Första kvällen på hela säsongen som vi bodde i Kläppen, jag och Amanda satt själva i en stuga och käkade marsansås på sked. Jag skulle upp dagen efter och göra min första dag på Kläppens livs!

Efter en helg ensam med Amanda bytte vi stuga och resten av folket anlände. Stugan var så jäkla kall att vi turades om att värma oss framför ugnen.

Jag ramlade ner från trappen..

vi hängde i soffan

Nellie var på gott humör!

Vi var hurtiga

Amanda lekte i snön

Tom plattade sitt långa hår




 
Här fick ni lite bildbomb från förra året i kläppen. Anledningen är för att vi befinner oss i Kläppen alldeles precis nu, förmodligen är vi nere i shopen och jobbar för fullt, och eftersom vi är här så är det ganska begränsat med internet och därav begränsad bloggning, SÅ jag har laddat upp med ett tidinställt inlägg per dag!! Bra va? :D

Så dagens inlägg var en bildbomb från förra året, kika in imorgon och se vad som bjuds på då!


Välkommen till sjungarbacken plus

Hej! Nu är vi framme i Kläppen (sen några timmar tillbaka). Känns skönt att vara tillbaka!

Dock, som ni ser ovan, har vi jäkligt sköna tillgångar den här veckan. Allt som står ovan är gratis och tiderna stämmer inte, eftersom vi är själva i Kläppen får vi göra allt precis hur länge vi vill! ubernice.

Imorgon har vi samling klockan 08.00 i shopen, det ska ju öppnas en till shop här så får se om vi får hjälpa till att flytta dit grejer och fixa and so on.

Imorgon klockan tio kommer ett tidsinställt!

PUSS


off to..


Så ser det ut i min säng för tillfället. Ni kanske vet eller inte vet, men jag åker ju till Kläppen ikväll och kommer att vara där fram till fredag, och som ni säkert förstår är vi inte där för nöjes skull utan vi kommer att ha praktik måndag-fredag. Backarna är inte öppna så det närmaste vi kommer åkning blir att slå ner rumpan på en stjärtlapp!

Nu tänkte jag göra lite spanska homework, see you!


parkan var väldigt fin


Den där parkan hade väl varit ganska härligt mysig nu med några sköna stickade plagg under. Vad säger ni? Jag säger ja.


juuuuuuuuul





Mysigt va? Kan knappt vänta till julen är här, inte långt kvar nu :))))))


Buwling


Hej! Har precis kommit hem från bowlingen, och som ni ser ovan så segrade den absolut rätta personen!

Var ju på julmarknad tidigare också, supermysigt! Jag fick ett par raggsockor och beställte ett par mörkorangea pulsvärmare av en dam som stickade på beställning, för ynka 60 kr skulle jag få ett par pulsvärmare! happy.

Kan lägga upp lite bilder från julmarknaden sen!


köttblåsa


Hej hopp! Hur mår ni?
Jag vaknade upp med munnen vidöpppen och fick inge luft genom näsan, har dessutom fått en förkylningsblåsa (och här talar vi en bautastor köttblåsa) på sidan av tungan som skaver mot tänderna varje gång jag pratar och äter. Låter bra va? Förutom det mår jag ganska bra :D

Nu ska jag följa med mamma och handla lite mat till kommande veckan, ska ju på praktik i Kläppen så måste ladda upp med lite mat! Efter det ska vi åka på julmarknad (wiihoo, mer jul!!!), det kommer nog bli ubermys!

Ikväll blir det lite bowling med Linneri och hennes homies!

see you


lanvin hearts h&m


från höger; Elettra Wiedemann, Elisa Sednaoui, Eling Kling. Alla i klänningar från Lanvin <3 H&M.

Åh sitter och tittar på bilder och filmer från Lanvin <3 H&M's haute couture visning. Kläderna är helt underbara. Jag ser färgglatt, stilrent, spralligt och även lite smoking inspirerat, dressade kvinnor! Skulle gärna vilja ha en klänning, mina ögon fastnade mest för den gula som Eling Kling har på sig ovan (hon bar den på gårdagens visning). Trots att det är H&M är klänningarna ganska dyra, men för att vara Lanvin är det ju nästan loppis! De flesta klänningarna ligger på 1499 kr.

Klänningarna ovan är ju bara tre kretationer av många många underbara plagg, det finns ju ascoola t-shirts också för 300 och 400 kr. Det är ganska prisvärt! Gå in här för att kolla in bilder från gårdagens visning.


hon fór


Åjåjåj, vaknade för ungefär 40 minuter sen, och jag sov väldigt länge. Nu kommer jag förmodligen sitta uppe hela natten, vilket kommer vara väldigt underhållande för min egen del då Katrine har dragit iväg till Norge och jag är helt totally ensam!

Just nu sitter jag i mitt rum och dricker glögg och läser det senaste numret av veckorevyn medan spotify listan rullar i bakrunden.

Vi hörs lite senare!


dagens





cardigan JC linne H&M strumpbyxor H&M kängor DR MARTENS halsband PERFECT HOME vantar H&M (köpta förra året)


mysig korv och hungriga syskon


Dagens lunch; två korvar, sex melonbitar, fyra äppelkakor, fyra klickar grädde och ett glas mjölk! + en flaska glögg.

eller?


Nej, mer som dessa två senaste bilder såg den ut. Två korvar och två mysiga syskon stod på menyn idag! Visst är dom fina, Kajsa och André? ögonjuveler.

Ni förstår inte vad skönt det är med HELG! Kom hem vid tolv och då släppte jag allt som hade med vardag att göra och tog ett stort och bestämt steg in i helgen!


Gran canaria februari 2010


Katrine första kvällen

Katrine och jag första kvällen

Första stranddagen, jag osminkad och peppad på att få lite färg på kroppen

mexikansk lunch

väääärme

Solnedgång från balkongen

kvällspromenader

sköna dagar på stranden

Vi hamnade mitt i en festival som liknade pridefestivalen

Sol och bad, VILL.HA.

spanade in surfers, dock fuskade dom som ni ser

åh jag blir knäpp, brun och fräsch, tänk att ha sommar året runt, underbart!

Katrine blir serverad friterad anka på en kinaresturang, sjuuuuuuukt gott.

fina sommarkvälloutfits

baaaad

Nästsista kvällen

Sista dagen på stranden (FAN va äckligt mitt hår var, jag dör. Haha)

varning för vågad bild, men jag dör (igen), gud vad mycket roligare det känns att ha lite färg på kroppen. Blev plötsligt i akut behov av en utomlandsresa. Någon som bjuder?

Ne, men jag hoppas verkligen att det blir en trip till Gran Canaria även denna vintern, sjukt skönt med lite värme!

Kommer ni ihåg den lilla videon jag kippte ihop? Haha, jag dör (igen igen) av coolhänget på balkongen, jag var cool!


myspysfyssys



Med två olästa tidningar, ännu en kaffe latte (helt jävla frälst) och massa tända doftljus i rummet känner jag mig väldigt avslappnad.

Har precis spanat in PH, måste säga att det tog sin lilla tid, men nu börjar det faktiskt bli lite spännande!

Nu ska jag kolla igenom bilderna från Gran Canaria i vintras och drömma mig bort till värmen!
Hoppas ni har en trevlig kväll, imorgon är det helg!


lite slött och lite depp, vissa dagar är sådana


Hej på er! Idag har jag haft en riktig slödag, har inte känt mig så pigg och frisk.

Har nyss ätit middag, som ni ser ovan. Jag är all into julen för tillfället så vad passar inte bättre än risgrynsgröt till middag då? Jaja, och middagssällskapet var en h&m katalog med julkläder, juljuljuljul!

Annars så är inte mitt humör på topp denna kväll. Har tagit farväl av David som åkte till Stockholm idag, han kommer hem på söndag och då åker jag till Kläppen för praktik en veckas tid och när jag är klar där kommer jag att åka på utbildning i en vecka och veckan efter det har jag också fullt upp på annan ort så vi kommer kanske inte att ses på över tre veckor vilket gör mig lite depp.

Nu ska jag klicka mig igenom lite bloggar och sedan krypa ner i soffan och förmodligen ligga där resten av kvällen! vi hörs sen.


yesterday's


Gårdagens såg ut såhär!


Hej! Har inte hunnit blogga idag, försökte...

100media_imag013 (MMS)

Hej! Har inte hunnit blogga idag, försökte slänga upp en outfit den ynka halvtimmen jag var hemma men nätet ville inte.. har iallafall simmat med syrran och sen har jag och min älskling varit på lyxresturang(heheheh)! Nu ska vi hyra film från Telia, den nyaste beck blir det förmodligen :) hoppas ni har en fin kväll! Ps. Tror jag har fått feber igen, bu fucking hu


ja


Hittade en gammal bild från i våras på Davids dator, kolla in brownien, jag vill va brun nuuu!

Har en lite kortisrast nu, måste kila, vi hörs sen, meningslöst inlägg, hejdå

 


olika dagar olika ord



Hej på er fellas!

Sitter för tillfället och kollar på tv med en kopp kaffe latte (är helt frälst nu när jag kan göra det hemma!!) tillsammans med min älskling!

Jag har föresten kommit i underfund med en grej. Jag vet inte om det är individuellt eller om det gäller alla, men med mig funkar det som så att vissa dagar så har jag sjukt bra ordföråd och kan sätta ord på precis allt och vet precis vad jag ska säga och är väldigt välformulerad. Andra dagar dock babblar jag bara och kan inte sätta ord på någonting och allt blir bara sludder. Har ni det så?

Ps. Kan ni gissa vilket tv-program vi kollar in?


hej


beatutiful day

Äntligen blev det lite kallt igen så vi slipper det där slasket.

IGÅR förstår ni hade jag inte tid att blogga då jag hade fullt upp hela dagen, men idag är det inte lika hektiskt!

Hoppas ni mår bra, nu ska jag röra mig mot en sjukvårdslektion, ses sen!


Tiden bara rinner iväg när man har roligt


psykögon

Hej! Nu har jag och Katrine gymmat i en timmes tid och nu ska vi snart bege oss mot Gullängen fotbollsarena och käka lite pizza med ett glatt fotbollslag!

Vi följde inte med och badade idag, syrran svek mig, jag som såg så mycket fram emot att plaska :(

När vi kommer hem igen kommer jag bara slänga ner lite grejer i en väska och röra mig mot pojkvän. Mys.

Kanske hinner ses en stund innan jag åker, annars vet ni vart jag är =)


denna morgon som det är


Hejsan! Tro inte att jag vaknade nu för jag var vaken gööööööööööörtidigt. Halv nio hoppade jag upp ur sängen och började städa, och nu skiner mitt rum som aldrig förr! Åj, hoppas ni inte slog era små hakor nu.

Tro det eller ej, men jag har varit jätte pigg och alert denna morgon! Till och med gjort frukost till hela familjen, en riktig husmor är vad jag kallar det.

Nu tänkte jag köra igång med lite homework, och sen träna lite!

Hörs sen, PUSS


nattbak


Här är nattbaket innan gräddning! Några kick ass fruktmuffins kommer det bli.

Syns imorgon friends, PUSS godnatt


ff



Såhär ser det ut hos oss nu, mojsigt va???? Vi har föräldrafritt här hemma så då går vi wild med Kaffe latte, tända ljus och en film, en SVENSK film dessutom.

Jag har faktiskt haft en härlig lördag, hoppas ni också har haft det!

När filmen slutar nu (alldeles strax) ska vi gå ner och nattbaka muffins, det är nämligen fars dag imorgon så mammas man Roger ska få en liten uppskattning.

Åh hejsan, där slutade filmen. Jag tycker det är hur mysigt som helst med svenska filmer, spelar ingen roll hur dåliga dom är, men för er som verkligen uppskattar bra filmer, sätt er inte och titta på underbar och älskad av alla. Jag tyckte den var mys, men den var verkligen inte bra, haha.

NU- muffinsbak

PUSS PÅ ER


lite granna sådär update


Nu är Linda i duschen och jag sitter och väntar på att hon ska bli klar så vi kan röra oss mot my place.

Vi har bara tagit det lugnt, gjort lite efterrätter och så tills imorgon!

Ikväll ska jag vara barnvakt för mina småtroll till syskon, det blir mer än mys tror jag. Imorgon är det fotbollsavslutning med laget jag tränade i somras och vi ska åka på äventyrsbad,(weeeeeiiii!!!!) och jag och syrran har också fått äran att bada, så då ska vi leka, massor. hehehe

Hörs sen!


hej



Hejsan svejsan! Jag gick upp förvånansvärt tidigt idag (för att vara mig alltså, för en annan är det säkert sen, men whatevar). Jag vaknade vid halv tio, hur sjukt? Jag brukar sova till tolv på lediga dagar.

Vid elva åt vi frukost med tända ljus och massa mys. Jag fick minst sagt en bra start på dagen!

Nu befinner jag mig hos Linda som förbereder för 20-års kalas imorgon, tänkte hjälpa med lite bak och så.

Hoppas ni har en bra lördag so far!


get some boho to that rock and rock to that boho


och med det säger jag godnatt! PUSS


fridaykiss


Fredagspuss från mig till er, nu är det Idol!


give away


Ni minns väl den här tröjan? Ja, jag har gett bort den till syrran. Jag har verkligen försökt att gilla den, men jag misslyckades. Den ser fin ut när den bara hänger där men på ser den knas ut, på mig på mig. Men på katrine på katrine sitter den som smäck.
Ibland funkar inte allt som man vill!

Nu har jag suttit här alldeles för länge, pillat med bilder and so on till vänster här. RASTLÖS

HEJ


i.n.s.p.i.r.a.t.i.o.n.


ooh, den här outfiten föll mig i smaken! MINUS hatten. love love love till helsvart♥ Det är fint för kroppen.


se upp


Back to purple nails.

Alltså jag är ganska upprörd nu! skulle precis till att logga in på blogg.se när jag skymtade en bloggtitel "14 år och gravid, ung mamma" (eller något liknande). Jag blev ju självklart nyfiken och kollade igenom den här bloggen, och bloggtiteln verkade inte ljuga, för på bilderna var det en liten tjej med en himla stor mage. Höggravid i vecka 37, 14 år, är det ett skämt eller? Vart håller dina föräldrar hus lilla flicka.

Jag vill har barn, jag vill jättegärna ha barn, det är min högsta önskan, men det är inte aktuellt förän om 10-15 år. Innan det ska jag leva mitt liv och uppleva saker och samla på mig kunskaper och erfarenheter och upplevelser som jag kan dela med mig av till mina barn, och lära dem och stå på sina egna ben. Hur kan man ge sitt barn en bra och stadig uppväxt om man själv är ett barn och inte har några erfarenheter?

Och den tiden då hon är småbarnsmamma och ganska låst till det, DEN TIDEN kommer hon att vilja ta igen i ett annat skede i livet, förmodligen när barnet blivit mer självständigt, och hur fräckt är det att ha en mamma som lever tonårsliv?
Som förälder är man skyldig att ge sina barn en bra uppväxt, och det gör man inte som 14-åring.

Nej, jag brukar inte lägga ner den här typen av energi på andra, men sådana saker som det här gör mig illamående och riktigt upprörd.

 Hoppas att alla ni som läser det här och har hela livet framför er, är kloka och förståndiga och väntar lääääänge med att skaffa barn.


två lektioner från helg


Nu är jag hemma hemma och har i princip tagit helg, gud va skönt! Imorgon har vi endast två lektioner, och de är lagda på morgonen så jag är klar vid halv tolv, mama likie likie.

Dagen började ju lite tråkigt när jag insåg att jag inte hade några lektioner idag, men jag väntade till klockan tio då min kära pojkvän slutade för dagen. Vi vankade hem till honom, glodde lite tv och dator, gjorde en ubergourmé lunch och vid klockan ett somnade vi och vaknade inte förän tre och efter det har timmarna bara runnit iväg. Man kunde ju tro att dagen ska ha gått hur segt som helst, med tanke på att vi faktiskt inte gjort något speciellt alls, men den har gått så fort. Trots allt har det varit en skön dag!

Nu börjar paradise om en kvartis, kvällsunderhållning, surt att det bara håller på i en halvtimme dock.

Såg att jag glömde nämna förut att mina nya telefon är en HTC WILDFIRE för er som inte visste det. Nu har jag hunnit pilla ganska mycket med den, och den har många fler plus i kanten i mina ögon än heron, good so far.


say hello


Say hello to my new phone!

 

Pärlan ovan fick ersätta min spruckna hero. Jag är nöjd än så länge, hämtade ut den igår så har inte haft den i ett dygn ens, tiden får visa!

 

Är faktiskt i skolan idag, ganska skönt med tanke på att jag legat hemma hela veckan i sjukdom. Dock var det inte så roligt när jag kom hit och upptäckte att ingen från klassen var här. Jag måste bli bättre på att kolla schemat, sånt här är det värsta jag vet.

Hörs sen!


latmanskost


Gourmémiddag på gång som ni ser. Ägg, bacon, festis OCH loka, haha.

Nu börjar projekt runway, see you


vinterland


Såhär ser det ut utanför vårat fönster idag, och detta hände bara på någon timme igårkväll. So welcome winter!

Vaknade upp med världens huvudvärk imorse så jag drog upp täcket igen och fortsatte sova, och vet ni, jag vaknade för en halvtimme sen. Huvudvärken är borta och jag svettades enromt under min lilla powernap så förhoppningsvis var det febern som dunstade.

Nu ska jag gå och ta mig lite käk, ses sen


middag


Titta vad vi precis har tagit ur ugnen, una pizza grande!

dagens middag alltså, yum.


new in


En fin liten skinnväst som jag köpt av Caroline Lundh på hennes bloppis!

nöjd.


lattemagi


Hej på er! Förlåt för noll inlägg igår, men febern är fortfarande inte väck så igår var mitt huvud alldeles för överbelastat för att ens slå upp en dator (okej nu ljög jag, för jag knarkar The Hills och det finns ju på datorn, men det skillnaden förstår ni ju själva). Åkte dessutom till baby igårkväll för att bli omhändertagen ( ;) ) och där bryr jag mig inte om att ta upp datorn.

Kom i alla fall hem för en stund sedan och Syrran var helt i exstas (stavning?) eftersom hon lärt sig göra kaffe latte, vilket hon vet att jag gillar, så hon kunde inte vänta med att få låta mig vara smakråd. Till min förvåning så var den fruktansvärt god, dock ville hon behålla sin lattemagi för sig själv så jag fick inte skriva något recept här, to bad, för den var riktigt god!

see you


ema


Sitter bänkad framför EMA på mtv, kollar ni också?

Blev besviken på Katy Perry, hon sög ju live.
Sitter nog här hela sändningen, vi hörs imorgon!

ps. febern är också tillbaka, suck


inget vidare resultat


Jag

syrran


Jag och Katrine var ute på en promenad för en stund sedan. Egentligen hade jag inget ork till det, men gjorde det mest för att se om lite frisk luft skulle få mig att piggna till lite, men tror inte det gav något vidare resultat.

Är åter bänkad i sängen med datorn i knät och har denna gången bytt ut trocadero mot cola. man får faktiskt frossa i läsk när man är sjuk. sådeså.

Väntar på att syrran ska blir klar med födan så vi kan dra igång ännu ett avsnitt av The Hills.

See you


hej


hej hå fellas!

Gårdagen slutade illa, för det första begav sig pojkvännen och för det andra så fick jag feber!!! bu fucking hu.

Innan jag somnade igår så låg jag och skakade i sängen av feberfrossa, visst är det väl det härligaste som finns?

Mår lite bättre idag dock, lite seg i huvud och kropp, men det får tålas! Gottar mig med nappar och trocadero, hoho. Och the hills rullar på för fullt, trots omständigheterna så är söndagen ganska bra so far.

PUSS


Dagen i bilder






Har egentligen inte gjort så mycket idag förutom en promenad med älskling i det fina vädret, där jag faktiskt fick ihop några fina bilder! Jo, en grej till har jag gjort, har påbörjat ett litet projekt med en stickad tröja som jag tänkte jag skulle göra om till en kofta. Hoppas det blir bra, är inte riktigt klar ännu, har lite syjobb kvar.

Nu är det alldeles strax middagsdags, hoppas ni har en skön saturday!


kvällsstund har gull i munn


härligt enkelt stilrent och lite skönt halvrockigt.

Om jag skulle ut någonstans nu, och det var vår, så vill jag se ut som ovan!


fredag


Hello. Vi bara myser här hemma. Mamma och Roger är ute och vi agerar barnvakter, fast bara åt en för tillfället för som ni ser ovan så har lilla gubbis totalslocknat.

Nu börjar idol om en kvart och det är superviktigt med fredagsmys när man är 5 år, så här ska dukas upp med popcorn och massa chips och mys!

Hoppas ni har en fin kväll!


Hello, i am olga


Såhär ser mina ögonbryn ut för tillfället. Är i full gång med lite färgning, så slipper jag den där förbannade brynpennan en stund framöver. Det som är viktigt nu är att jag inte glömmer tiden, för sitter färgen i för länge, då blir det kolsvart, och ni kan ju tänka er hur det ser ut ;)


ledigt


God morgon! Gick upp för en stund sedan och gjorde mig lite ägg och bacon och käkade det i sällskap med ett gammalt avsnitt av the hills. Nu har jag ett stort glas goboy (som vi säger här hemma) och ska dra igång ännu ett avsnitt, och jag är på så bra humör idag, för vet ni? nu är det helg


oh mine


blää, jag har så himla tråkigt.

Det går inget bra på tv överhuvudtaget, eller jo, nyss gjorde det! Har ni sett Ladies på östermalm eller östermalmladies eller va sjutton det heter? haha, så jäkla roligt. Tre gamla kvinnor som tar oss med i deras luxiga liv bland Stockholms highclass människor. Sånt är ju lite roligt.

Men tillbaka till mitt liv. fasen va tråkigt, vad ska jag göra? Jag vet att jag ska titta på paradise vid elva, men nu då..? Okej, nu hör jag att det är kvällsmat på gång, men sen har jag massa dötid.
Annars brukar ju jag tycka det är skönt med dötid, men nu, nej.

well well, kvällsmat först. PUSS :) :) :) :) :) :) :) :)


smarties


syrran på bild

Ikväll satt jag och Katrine och pratade om att vi hade så mycket kläder som vi har tröttnat på och inte använder, och då kom vi på den ubersmarta idéen, nämligen att plocka på sig alla dessa kläder och lägga dem i en hög på golvet, och sedan var det bara att välja och vraka. Ganska smart ju, bara för att du själv har tröttnat på en grej betyder inte det att det inte finns någon annan som gillar det!


hej hopp

testar tidsinställning

dagens


Idag har jag haft på mig denna skapelse, tillsammans med svarta strumpisar och dr martens.

Och hörni, lite lat får man vara ibland. Idag fanns det inget annat i mitt huvud än "mjuuuukiskläder" när jag klev innanför dörren.

see you


två tidningar en juice


Två tidningar och ett glas färskpressad juice, ne, jag klagar inte.

Första inlägget klockan sex på kvällen, det är inte dåligt det!

Har hur som helst befunnit mig i skolan hela dagen, duktig som jag är, och vet ni vad? Imorgon är.jag.ledig. YES! hur skönt.

Slänger upp en halvkass outfit här snart, be back!


next, gym


Hej hå, nu drar jag och gymmar med min kära väninna Linda. Efter det kommer jag att befinna mig hos min pojkvän hela kvällen, så hör ni inget så vet ni vart jag är! Paradise hotel ska också tittas på, dock är det lite lame den här säsongen, tycker ni inte?

Vi hörs sen eller imorgon, PUSS


Låtarna för tillfället






goddag


Hej på er! Satt uppe ganska länge och bökade med min header inatt, till mitt försvar var jag sjukligt pigg. Vet ni hur lång tid det tog att göra den förbannade streckkoden?! Men det var det värt för det blev ju häftigt! Vad tycker ni?

Jag kör på hemmaplugg idag, vet inte hur det är med er, men jag får mycket mycket mycket mer gjort hemma.

Nu ska jag gå och leta lite fösvunna papper, vi ses sen!


yatzy


Lite roligt är det, att jag inte bloggade igår, eftersom jag hade några inlägg klara. Men, det gör väl inget om jag tar det nu? bättre sent än aldrig!

jag och älskling spelade faktiskt yatzy igår, skitkul ju, och jag vann gigantiskt överlägset som ni ser!

Gårdagen var den längsta dagen jag haft på länge, den tog liksom aldrig slut, och när jag går och lägger mig är det sällan jag somnar direkt men igår dog jag på en gång.

Jag har förövrigt inte varit i skolan idag, utan vankat hemma i mjukisbrallor och tjocktröja så jag slänger inte upp en outfitbild, om inte ni är intresserade av att se hur jag ser i min toppform då?


cravings


Ja, vad ska detta föreställa? Det är faktiskt glögg och en skorpa med julsmak. Glögg är ju adventkvällarnas dryck, tycker ni det är för tidigt att dricka det nu? Det är bara början av november och jag har såna julcravings att det finns inte. Vill att det ska bli jul jul jul nu nu nu! Det är så jäkla mysigt, jag ä.l.s.k.a.r julen.


gårdagens



gårdagens ser ni ovan, ganska casual!

Om ni kikar in om en stund kommer ni få veta vilka cravings jag har för tillfället!


juice


Hej på er my friends, long time no see!

Jag var så jävla lat igår helt enkelt, spydde på att öppna datorn så jag struntade i det. Istället var jag och simmade i ungefär en timme och bara myste med babe.

Har gjort mig en färskpressad, hemgjord apelsinjuice, må nog vara det godaste i världen, helt hundra procent natruligt också.

Nu ska jag ringa några samtal, vi ses sen!


hejhej no head


God morgon! För er som har lov kanske det inte är godmorgon förens om ännu en halvtimme, fuskisar.

Själv har jag varit vaken sedan kvart över sex (buhu). Försöker så gott det går att göra lite svenska, känner inte så stor motivation, det är trots allt måndag, man längtar tillbaka till sängen.

see you


RSS 2.0