Japp, så enkelt är det!

 
Fick nyss insikt i ett väldigt smart ordspråk på norsk morgontv;
 
"Det som gjør deg glad, det er sunt"
 
 

Lite chai tack!

 
Fösöker kurera en lindrigare influensa här och plötsligt blev jag sugen på chaite, något jag inte har smakat på evigheters evigheter. Alltså, min version; chaite från garant, värmd lättmjölk (sparar lite i kastrullen för skumning), en knutta kanel och en tesked honung!

påsken 13

 
Och så har vi ju påsken, som tycktes vara lång i år, positivt alltså. Jag hade ju turen att få lång lång helg och spendera den med en efterlängtad familj. Min position var isen på högåsens å, i en solsstol med en kaffekopp i ena handen och något gott i andra handen, solglasögonen i högsta hugg och näsan rakt upp i vädret. Detta resulterade givetvis i en knallröd panna och ett pandaliknande utseende. Påsken för min del var precis vad jag behövde!
 
Vi kan väl konkludera med att man inte behöver så mycket mer än sin familj och ett glatt väder för att må bra!
 

Vinterns upplevelse - Hemsedal

 
Tänk vad tiden kan gå och det man förut tyckte var tankerensande istället bara blir till bry? Det är så jag har känt med bloggen och därför inte bloggat sedan i julas. 
 
Dock har jag kommit fram till att bloggen är ju lite som en investering för framtiden då jag kan gå in i kika tillbaka på händelser från ungdomastid till tidig vuxenålder. Så därför ska jag nu lägga upp minnesvärda inlägg och händelser, för mig själv att läsa och enbart det, en egoistisk åtgärd med andra ord. Sen får andra intresserade bara känna sig hemma!
 
Här kommer i alla fall en bildbomb från resan jag gjorde med mitt kära jobb till Hemsedal för drygt en månad sen. Troligtvis den roligaste resan någonsin, men en salig blandning av allt man kan önska sig; oslagbart vacker natur, skämtsamt bra före och massa flams och dans på bordet + den sjukaste afterskin i hela världen! Embrace it!
 

RSS 2.0