kvällste

Sitter och dricker kvällste, köpte massa nytt te idag så nu har jag att gotta mig i många kvällar framöver. Styrkepasset blev hårt och effektivt idag, var lite sent ute, MEN skönt att köra igenom kroppen lite!
 
Nu ska jag sörpla klart och sen ska jag dyka ner i min sköna säng

social morgonfågel

 
Jobbade tidigt idag. Himla skönt så man får lite kväll. Jag är en riktig morgonfågel och är som mest effektiv och social på morgontimmarna och gillar att undangöra praktiska, "ensamma" sysslor på eftermiddag/kväll. Så nu, såhär på kvällskvisten, sitter jag och planerar min matsedel (inte helt lätt att hitta en struktur och rutiner när man är på egen hand, har ju blivit servad av kära mor sen blöjan) och dricker en kopp lakritste och laddar inför ett styrkepass på ett gym 10 min gångväg bort. Har varit sjuk ca en vecka så det blir skönt att komma igång igen!
 
Annars är det jobb imorgon igen, 11-19 och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Kanske göra några chokladbollar och kika film?
 

solskensdag

 
Helt fantastisk höstdag som har innehållit långpromenad, kafferast, köttbullemiddag och skogsutflykt. Spenderades med min finaste familj + solsken på det. Himmelskt!

husdjur

 
Söta mysisar till husdjur
 
Det är mycket som är mysigt med att vara hemma

home sweet

 
Hemma i lugnet, helt underbart

lite perspektiv

Igår hade jag en minst sagt tråkig söndag. Tog tag i mig själv och avslutade dagen med en kvällstur upp till ett beryktat ställe, och jag förstår varför det ryktas. Oslo är verkligen vackert ur det här perspektivet

söndag

 
Söndagsfrukost; Amerikanska blåbärsplättar med färska bär och blåbärssylt, en kopp Earl Grey cream och ett stort glas vatten.
 
Nu; Vänner-marathon
 
Sen; Styrketräning

oh yes it is

Jobbveckan slutförd, jag pustar ut och njuter lite.
Imorgon är det siesta
Nu är det lördag

mjukstart

 
IBland är det så fruktansvärt skönt att bara kliva i tofflorna på morgonen, göra sig några mackor och en kopp te, vandra tillbaka till sängen och riva igång seriemarathon. Mitt bland alla tidiga träningsmorgnar är morgnar som detta helt ypperligt, hoppas ni får en fin dag!
 

hipp hurra

Ja må han leva, ja må han leva! Imorgon fyller lilla gubben 5 år. Vilken stor gubbis, han är ju vår lilla plutt. Vi firade lite i förskott här hemma eftersom jag inte kan vara med på stora dagen imorgon!
 
Rullar alltså tillbaka till Oslo imorgon bitti och gör mig redo för två intensiva jobbveckor innan jag rullar tillbaka hem igen. Upptäcker att jag verkligen är en riktig hemmagris(läs:familjegris), mer än jag trodde. 
 
Nu ska jag göra mig redo för sängen (!!), tidigaste på länge. Känns lite som om man ska till skolan imorgon, åååh om det ändå vore så. 

Gott åt själen

Bilderna får tala för vad dagen har innehållit,
 
En sak är i alla fall säker- hemmamiljö är vackert

vackert mysigt

Är hemma över helgen för att mysa med familjen och se min lilla tomtesyster i det årliga Trollbröllopet. Mysigare helg hemma i lilla Äppelbo får man se sig omkring efter

hashtag

#morgonmys#gröt#OS#cougar town#mopps-snark#kaffe

ultimata söndan

 
Vilken söndag. Sovmorgon, seg frukost med cougar town-maraton och alldeles för mycket kaffe. Tre träningssugna och en mopps hoppar in i bilen och styr kursen mot nökkelvann där det bjuds på ett tufft och härligt spår kring ett glittrande vatten i strålande solsken. Pasta middag, OS handboll och avslutningsvis för tillfället kvällsmat.
 
Imorgon ska jag åka och hälsa på farmor och farfar, 10 mil en väg så det blir en liten roadtrip med mig själv. Gillar att köra bil med bra musik, avkopplande!

nytt och fresh

Nya träningskläder och skor dagen till ära. Veckans andra par skor, båda till olika syften. Det unnar jag mig!

kommer igång

 
God morgon! Sitter och lyssnar på first aid kit, kollar in höstkläder och laddar upp med turkisk yoghurt och grönt te inför intervallträning i mina sprillans nya springskor från nike. Uj, vilken lång mening, hängde ni med?

RSS 2.0