inspiration



PINK!

Åh va jag längtar till November!! Gissa vad jag ska då? Jag ska på PINK! i Olso! JAAAG LÄNGTAR. Jag, syrran, Matilda och Malin. Yej, det kommer bli grymt!


Accesoarer♥


check out our webbsite

God morgon alla glada! Sitter i skolan och är precis finish med min första lektion. Eller "lektion". Det vi har gjort är att fota till hemsidan (Länk:http://www.fjallturismutbildningen.se/). Gå in och kolla vettja, där finns massor med bilder från våra utflykter och tidigare treor som var till kebnekaise osv! (bilderna finns under "media")
 
Aja, Blev en väldigt kort dag idag. Slutar halv tolv, tycker det är lite jobbigt för jag har absolut noll att göra! Kanske ska försöka do some funny på bloggen idag, det kanske hade varit nåt?

see ya later pussss

jag är inte längre i Äppelbo

Nu har jag förflyttat mig till älsklings lägenhet. Blir här tills imorgon! Skulle bara berätta det, få se om det blir ett sista inlägg för dagen senare!

Nu ska jag ta ett varmt baad!
puss på er

Changed stile

Haha, gud va min stil har förändrats på det senaste året! Jag kollade igenom kategorin "dagens outfit", och bläddrade längst nerifrån till högst upp, och tro mig, det är stor skillnad på dom som ligger längst ner och dom som ligger högst upp! haha, take a peek!

The kitchenmaster


Tro det eller ej, men jag gör faktiskt en tacopaj, detni!

Dagens outfit


Säg nej till mobbing

Kom att tänka på en grej i samband med att jag sitter och tittar på ett barnprogram på disneychannel om en liten pojke som är utsatt för mobbing varje dag i skolan.

Visst har mobbingen minskat drastiskt? Eller är det bara i våran kommun? Jag ser aldrig någon som blir mobbad längre, inte heller någon som mobbar! Visst är det bra? Eller vad vet jag, det kanske händer bland de yngre varje dag, kanske jag bara blir blind för det för att folk i min omgivning växer upp och får en annan syn på allt? Små barn kanske ännu håller på.

Hoppas att mobbing dör ut helt en vacker dag. Det är väl ganska orimligt att det händer men drömmar kan man ha! Det är fruktansvärt att en människa ska bli utsatt för sådant!

Mot mobbing, that's me!


30/8 09

Wow, i'm up! Det var lite tidigt tycker jag. Eller nej det kanske inte var det? Jag la mig runt elva igår, det är till och med tidigare än vanligtvis på vardagar. Haha

Sitter faktiskt och väntar på att jag ska bli hungrig så jag kan gå och äta frukost. Jag brukar inte alls vara sugen på mat när jag är nyvaken utan det kommer efter en halvtimme/timme.

Aja, inget mer att berätta såhär på morgonen.

peace out 


In the lonely times

Nej, jag kan inte gå och lägga mig än, jag som har så jävla roligt nu kan ju inte gå och lägga mig i någon tråkig säng helt ensam, nejnejnejnej

Godnatt people



När man inte gör nåt då gör man .... Förändring?

oops, nu slank det in en ny färg här. Lite förändring gillar vi, trots att vitt är väldigt tråkigt, och vääääldigt vanligt så gillar jag det. Det får bli lite fotosession här imorgon så jag får någon header som passar bättre!

this night

Vilken seg kväll, här sitter jag då alla andra är ute och roar sig. Varför är inte jag med då? Ne, jag har en infektion i njurarna. hell yeah!
haha, nej nu ska jag inte vara sådan.

Kvällen tillbringas i alla fall med en milkshake och bloggen♥

The king of pop

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på ett två timmars långt program om Michael Jackson, Älskar den killen! Han är/var grym!


Skoja bara, det börja halv sex, så nu hinner jag äta middag och så innan!

Dagens outfit


29/8 09

God morgon alla!

Nu har jag sovit ut, gud va skönt det var! Ska gå ner och göra mig en smaskig frukost och bara ta det hur lugnt som helst! Klockan tre idag ska jag nog på fotboll med några girls, sen ikväll blir det  mys med älskling!

Ne, nu kurrar magen! Breakfasttime :D bästa måltiden på hela dagen!

Äntligen! - inhandlade kläder


oversize, vero moda

oversize, Gina Tricot

oversize, Gina tricot

oversize, Gina Tricot

basic, Gina tricot

Basic, gina tricot

jeansleggins från Vila, love it!

oversize, sjukt snyggt att stoppa in lite slappt i jeans! Gina Tricot

slitna jeans från Vila

Köpte även tre par spetstrosor! Och sen min klocka, men den har nu ju sett! Om inte så bläddrar ni bara ner några inlägg :)

Godnatt alla!

Svar kommer!

lovar att svara på alla kommentarer som rullar in på bloggen nu senare, har inte tid just nu. Måste kila!

puss på er♥

"take it easy" kväll

Nu drar jag ut med Linda en sväng. Inge fest eller så, utan bara en lugn kväll med mycket snack om allt möjligt!
Eftersom det inte blir något märkvärdigt är outfiten ganska vardagslig och bekväm.



Annars så har jag en urinvägsinfektion som har gått upp i njurarna så jag har så jävla ont så jag knappt kan gå, inte så skönt. Känns lite småläskigt sådär, men jag går på tabletter nu i alla fall och hoppas det blir bättre!

friday night

hellu bloggen. Jag är faktiskt nyvaken, belive it or not. Va skönt det är att sova sådär på eftermiddagen efter en lång dag!

Nackdelen med att sova så på dagen är att jag blir väldigt godissugen och väldigt lättirriterad när jag vaknar. Så nu har jag lugnat ner mig med lite choklad och en festis, då känns det genast bättre!


minisarna njuter av fredagskvällen med popkorn, och även dom festis

Undrar om mamma ska koka ihop någon god middag snart? det får vi hoppas på!

full fart mot helgen

Hellu, en liten snabb update här. Ska iväg på svenskalektion alldeles strax, nästa sista lektionen för idag, sen är det heeeelg! :)

Torsdagsmys

Jag och älskling hade ett väldigt sug efter något gott ikväll, så vi köpte en gurka, några morötter och en god chipsdipp! Perfect torsdagsmys 



Såg även att bilder från när vi var i Norge i slutet av sommarlovet kom med in på datan nu!

Visst ser det härligt ut? Kanske jag inte vill ha höst och vinter ännu, trots allt


Nu är det dags för kudden, vi hörs imorgon!

Pussss godnatt

Ny klocka♥

Förlåt att jag inte har kommit in med bilder på kläder ännu, men jag hittar inte sladde och har kasst med tid!

Nu ska jag i alla fall åka till älskling och spendera kväll och natt med honom :) Får se om jag uppdaterar en gång till ikväll!

här har ni min nya klocka i alla fall, och en skymt av min oversize leopardcardigan!

jag vill veta mer

Sitter just nu på datalektion, vad jag har hört ska vi inte göra så mycket idag..

Asså jag tänker på det där jävla telefonsamtalet som kom inatt, hela tiden.. Det är en jävligt obehaglig känsla. Just nu vill jag att personen ska ringa igen så jag kan höra vad det var för fel. Tänk om det fanns nåt jag kunde göra? Tänk om tjejen (läs: antar att det var en tjej) var i akut behov av hjälp. Tänk om hon är död nu? usch.. Jag vill veta mer!

scary as hell

Jag vet, jag la inte in  några bilder igår, bad me! Jag hittade inte sladden...

Jag är fortfarande skakis, det här var ingen rolig natt.. Klockan 01.04 ringde min mobil, dolt nummer.
Yrvaken som jag var svarade jag. I andra sidan luren hörde jag en gråtande röst som sa; "Snälla hjälp mig! Jag hittar inte min mamma, jag är jätterädd."  Ett chockat "va?" kommer från mig och personen fortsätter; "Snälla, du måste hjälpa mig, jag hittar inte min mamma och jag vet inte vad jag ska göra"  Personen grät.  Jag blev asrädd och la på...

Efter jag lagt på började hela kroppen skaka. Rösten gick rätt in i ryggmärgen och en lång äcklig rysning gick genom hela kroppen.  Jag kunde inte röra mig, så rädd var jag.

Fyfan, det tog lång tid innan jag somnade igen. Hemsk natt..

Kvällsdrog

nu blir det en kvälls-te-kopp med syrran, bilder på the clothes kommer straaax!

glöm inte att kika in senare

Hej hej bloggen!

Sitter och gör terminens första läxor, och gissa vad? Det känns faktiskt bra! Det är sjukt, jag är aspepp på det här skolåret! Kommer satsa till hundra procent!
enough about school...

Ska hang out med Linda lite idag, senare ikväll kommer som sagt mina inshoppade clothes så glöm inte att kika in då!

peace dudes!


Jag och halva syster just nu

26/8 09

God morgon!  Just nu sitter jag i skolan och har en lååååång håltimme, börjar igen halv ett.

För övrigt så fick jag en väldigt bra start på dagen *host host*... Vaknade klockan åtta och insåg att det bara var en kvart till min första lektion började. Jag lovar er, jag har aldrig varit så snabb i hela mitt liv. Jag är faktiskt en allmänt trög och seg människa, asså fysiskt. Men imorse sminkade jag mig, fixade håret, borstade tänderna, tvättade mig osv osv. Ni vet alla morgonrutiner på 15 MINUTER! Kan ni tänka er? Jag är så jävla stolt!

Aja, nog om det.. Ikväll tänkte jag visa upp kläderna som jag köpte i måndags, grattis Kamilla!

gaah

Sitter i skolan och gör... ehm. Ingenting. Raaastlös!

Shopping ♥

Igår gjorde jag och Katrine en trip till Borlänge för lite shopping. Och det blev en massa oversizade koftor och massa basictoppar/linnen och två par jeans och en stooooor klocka! ah, me like :)

Til mormor

Linja jeg går på nå heter fjällturismutbildningen i Vansbro. Linja dreier seg mye om å väre ute i naturen, og når snöen kommer så kommer vi til å väre oppe i fjellene å jobbe! Som skilärer, i skibutikken, i utleie, i heisen å i bakken osv. Det er hva vi  kommer til å gjöre i 1 klasse.
I andre klasse kommer vi til å få velge "inriktning" som vi kaller det her. Da får vi velge om vi vil lese om åssen man får en slalombakke til å fungere og åssen man ordner med heis og bakke osv. Eller så får vi velge om vi vil lese om turisme och aktiviteter for turister i fjellene. Da skal jeg velge turisme och aktiviteter!

Ellers på skolen har vi vanlige fag som matte, Engelsk, Svensk, Gym og Naturkunskap!

(läs: Detta inlägget skrev jag för att mormor undrade vad jag gör och vilka ämnen jag har i skolan! Och varför jag skrev på norska får ni lista ut själva ;) )

tummen upp för skola

Nu har det anländt fullt i folk till vårat hem. Jag försöker så gott jag kan att vara social, men jag känner mig inte pigg asså......

Imorgon är det dags för skola igen, och ja, jag längtar faktiskt!

gott för själen

yes, imorgon är det min tur att skämma bort mig lite, imorgon ska jag spendera varje krona jag har på en helt ny, innehållsmässigt, höstgarderob!! HELL YEAH

pisshälsa

Nu är jag hemma igen efter en kväll och en natt och en underbar förmiddag med älskling!

Åter igen är jag barnvakt åt minisarna, just nu känns det bara jobbigt, för min förkylning har tagit överhand och jag mår pisssss!

update later

I neeed


Kan någon hjälpa mig? Vart kan jag hitta en orkesterjacka till ett ganska rimligt pris? Hjäälp mig, i'm desperat!

Ny header på ingång

Syrran håller på att trixa och mixa med en ny header till mig, jag tror det blir skitsnyggt! Gud va bra att ha en syster som ställer upp då man är så jävla lat...

hej, jag har det sämsta immunförsvaret någonsin

Förkylning på ingång, gaaaaah

22/8 09

Hej lördag! har precis vaknat upp och tänkte gå ner och äta lite frukost.

Idag är planerna, än så länge i alla fall, att åka till älskling. Vad vi ska göra visar sig senare! 

Annars är jag så jävla shoppingsugen nu så det pittrar i hela kroppen. Ska försöka att komma iväg imorgon..

aja, ha en trevlig morgon! puss

kära familj

Min barnvaktskväll är nu över då mamma nyss kom hem. vad ska jag göra nu då? Jo, träna tror jag. Vet det är inte bra att träna så sent på kvällen, bla bla bla.. Jag gör det ändå!

Ikväll ska jag spend some time med min syster, Katrine. Mysigt!

Haha, rolig kommentar från lilla Kajsa nyligen ; Åj vilka muskler jag har på min fot!! (pekar på fotknölen)
Jag; åh lilla vän, det där kallas fotknöl..
Kajsa; (lite besviken) åh, jaha..

auw

do you like?

Min design får duga såhär sålänge tror jag! Som vanligt vill jag ha det väldigt enkelt och "rent" om man säger så, inte så mycket klotter som många andra gillar. Det här passar min smak bra tror jag!

Kamilla goes NANNY

Ja, jag vet, min blogg måste fräschas upp lite. Jobbar på det, men mitt humör har kommit tillbaka lite nu så jag är väldigt atksam och försiktig med vad jag ger mig in på. Inga komplicerade saker nu alltså, då kommer mitt humör sjunka

Som sagt ska jag be sis hjälpa mig, hon kan sånt.. Just nu är jag barnvakt för min två minisyskon

blabla

Håller på med designen fortfarande. Håller på att spricka, varför ska allt vara så jävla komplicerat när jag ska hålla på? Ska vänta på syrran. Så länge ska jag gå och köra ett spinningpass, mmmmmm

change

Sitter här och dricker milkshake och pysslar lite med min design. Eftersom det blev så mycket snack om ändring av designer idag här i bloggvärlden så blev jag också lite inspirerad!


Morgontrip

hur mycket är klockan? Jo, den är fem över tolv, och jag har varit vaken sen kvart i åtta. På dessa timmar har jag hunnit sätta mig i en bil med fjäll 1or och 2or. Vi vandrade upp på skalet och gjorde varm mat, och vandrade sedan ner igen!

jag och älskling gjorde gourmé mat däruppe, älgbiffar med klyftpotatis och bearnaisesås, haha! gott var det, trost att vi inte var så hungriga då vi precis hade ätit frukost.



hurry hurry

Ajajaj, kass uppdatering.. Har lite bråttom nu, ska döma match. Men jag uppdaterar senare

tidsfördriv

Hejsan! Jag har faktiskt en giltig ursäkt till varför jag inte har uppdaterat och det är för att åskan har tagit internet hemma. to bad.. Så nu sitter jag i skolan och benyttjar mig av nätet där! 

Vädret var ju underbart idag, jag och älskling satt ute på balkongen och solade, och fick lite sol på våra kroppar! Vädret ska bli fint imorgon också, mmmm, det gillar vi :)

Aja, ointressant inlägg, vi hörs imorgon!

pusss

huvudvärken ger sig aldrig

Hej hej, och sorry för kass uppdatering.. Idag har jag varit i skolan en och en halv timme, verkar helt okej :)

senare ska jag till farbror doktor och kolla min hals och min feber osv. Och ja, jag är nervös.......
Ikväll ska jag sova vid David, sen imorgon bitti åker vi på en hemlig utflykt med klassen och är borta tills på onsdag så mig hör ni nog inte av förens på onsdag eftermiddag!

Dagens outfit;

Blus Gina Tricot
Jeans Bik Bok
Nitarmband BikBok
Stor ring H&M

Till det hade jag min skinnjacka från chicy.se och converse

16/8 09

God morgon! Visst är det typiskt, nu när skolan ska börja, att jag blir sjuk? Jo, så är det alltid. Jag är frisk och fin på alla lov, men när skolan börjar, ja då blir jag sjuk..

Idag ska jag ta det så lugnt som möjligt för att friskna till inför morgondagen, alltså första skoldagen efter lovet, på en ny skola. 

Aja, nu ska jag gå och se hur det går för älskling att vara barnvakt

svelvik i bilder - del 3


Jag och älskling tog en kvällspromenad efter middagen


183 trappsteg, slut? .. aha

Älskling uppe på ett berg, och jag var scared as hell

Svelvik i bilder - del 2


Dagen efter kom tante (faster på svenska) med sin familj. Vädret var på topp då med så det passade utmärkt med en båttur

stekhet

Säkerhet före allt, så jag körde på en go gammaldags orange flytväst med jeansskjorta utanpå för att det var lite kyligt

flirty girl

På kvällen blev det grillning igen.

(förlåt att inte jag syns på så många bilder, men jag gillar att va fotograf)

Dagen efter åkte vi över med båten till Holmsbu och tittade lite, då var det min bejb som körde

Vädigt fint ställe med en väldigt fin pojk

Senare på eftermiddagen tog jag och älskling båten själva och la oss här och solade i nästan tre timmar, så underbart skönt!

ice cream time

svelvik i bilder - del 1


Jag och älskling fick en egen liten sovstuga, supermysigt!

frukost på balkongen

Soool


Älskling i havet

På kvällen blev det grillning, och vem var grillmästare då, jo my bejb


Vi kollade på en halvsorglig film, och syster bölade i en timme efter, inge överdrift, och självklart skrattade vi andra så vi höll på att gå av


Sen åkte Katrine och Malin hem, men min och älsklings semester fortsatte! bilder kommer senare

Hemma

Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka i Norge! det var väldigt dyrt att vara uppkopplad på nätet där så det blev inge blogg som ni märkte. Bilder från veckan kommer snart!

Förmiddag

Idag är det en stor sol här i Oslo, hur skönt som helst! Vi har ätit frukost på balkongen och varit i lekparken och solat medans Kajsa och André har lekt för fullt :)




11/8 09

God morgon! igår blev det mycket packning och träning osv. så jag hann inte blogga.
Nu har vi i alla fall anländt till Oslo, och ska snart ge oss av till Drammen där farfar ska hämta oss och sedan skjutsa oss vidare till deras stuga i svelvik! Där ska vi vara tills på Lördag, det ska bli så himla skönt!

Dator och mobilt är med så mig slipper ni inte ;)


10/8 09

God morgon! Kan ni fatta? Om exakt en vecka börjar skola, vart tog sommarlovet vägen? :O shit va fort det går..
Dock längtar jag till skolan börjar, sommarlovet har ju inte varit det bästa, för mig i alla fall. Det var två och en halv vecka där i mitten av Juli som var underbar. Det har ju regnat och inte varit nån sol alls nästan.

Aja, jag känner på mig att denna sista vecka också kommer blir underbar! Jag och älskling åker ju till Farmor och farfars stuga i Norge idag. Det ska bli så skönt! Hoppas vädret vill som oss bara!

Puss på er

Kvällens

Nu är vi hemma efter en sista jobbkväll! Nu ska vi soooooooova, helt slut.. Imorgonkväll åker vi till Oslo, sen på tisdag åker vi vidare till Svelvik, farmor och farfars stuga :)

Godnatt people!



Trollbröllopet

Jag och David jobbar i kiosken på trollbröllopet hela helgen. Ikväll är det sista kvällen! Jag tycker det är så mysigt där, allt ligger vid vattnet och det är jättemycket folk som har med sig filtar och köper godis och myser ner sig för att titta på spelet. Väldigt härlig stämning! Efter spelet får man gå ner och hälsa på trollen och titta i trollgrottan och såklart ville jag visa älskling trollgrottan!

Jag, lilla Kajsa och David

Och nej, jag har inte pissat på mig...

Om en liten stund ska vi gå iväg till Sonja och få i oss lite mat, sen bär det av till Lämåsen (där trollbröllopet utspelas)!

pusssss


9/8 09

hejsan!  sorry för askass uppdatering igår men jag jobbade ju igårkväll så..

Det blir samma sak ikväll också. Snart drar siis till Norge, jag och älskling åker efter på tisdag! :) Då blir det nästan en hel vecka vid farmor och farfars stuga, vid HAVET! :) myyys!

Vi hörs sen

Morgonmys



Det här var vad ´som mötte oss i köket imorse! Två milkshake A LA mamma :)

8/8 09

God morgon (förmiddag)!  Har precis vaknat, haha..

Varför kunde inte det fina vädret stanna lite längre? Idag är det molnigt...

Idag ska ni får lite bilder!

pusss

Sorrrry

Förlåt, sa att jag skulle lägga upp lite bilder idag, men nej, jag gör så mycket annat! Aja, imorgon ska jag försöka ta mig tid.

nu ska jag i alla fall sova, puss på er!

Lite längre fram i tiden



Tänk om man hade mer pengar, mer tid och inte gick i skolan, då skulle jag köpt mig en sån här underbar sötnos NU!

Tro mig, i framtiden ska jag ha en mops, finaste hundarna i hela världen tror jag! Titta bara, visst smälter man?

7/8 09

Hejsan!

Blev en sen morgon idag. Ha nyss ätit frukost, våfflor och flingor! mmm.
Nu tänkte vi gå och spela lite fotboll, sen får vi se vad som händer! 

Pussss

Godnatt♥

Nej, vet ni, bilderna kommer imorgon, jag är så trött nu.. Bara jag hittar sladden så, hittade inte den nu.

Nu ska jag lägga mig bredvid min älskling och soova! Sov så gott, och ni som redan sover hoppas jag ni sover gott :)

puss♥


Sommar

Helllu :)  Idag har vi bara tagit det lugnt i det härliga sommarvädret! Va skönt med lite sol igen!!

Nu ska vi snart dra och kolla lite fotboll och ikväll blir det baad :)

Kan slänga in some pics ikväll, puuussss


Världens bästa överraskning

GIssa vad alla? Just nu är jag hel igen, ingen jävla saknad, alla bitar är på plats! Min älskling har kommit hem igen, och den här gången är det inte en pryl, utan min riktiga älskling, David har kommit tillbaka! :D

Han skulle egentligen ha kommit på Söndag, tror ni jag blev förvånad när jag skulle hem till han och hämta ut hans post och sen när jag skulle gå in var dörren upplåst och det luktade mat när jag öppnade dörren. Jo, där stod min man och gjorde middag till oss! Jag förstod ingenting, bara pep och var överlycklig!

Jag älskar dig min prins!♥


Sista dagen på Ica

God morgon! Hade jävla problem med att somna inatt, usch, jag låg och vred och vände på mig tills klockan var halv fyra ungefär. Jag höll på att bli tokig! Så nu är jag väldigt trött, menmen. Det är min sista dag på jobbet idag också, så nu är det ungefär två veckor till skolan börjar så lite semester får jag innan skolan.

Nu ska jag dra iväg!

Hoppas ni får en bra dag, puss!


stupid as hell

Christ sake, klockan är halv två, och jag är vaken?! Jag börjar kvart i nio imorgon..

gaaah, aja, nu blir det ett snabbt godnattsamtal till älskling sen ska jag sova, nu är jag arg på mig själv!

JAAAAAAA! min älskling har kommit!

Jaa, äntligen, som jag har längtat, men nu! Min älskling har kommit! Åh, jag är så överlycklig, äntligen går det snabbt!

ehm, vadå snabbt? Jo, jag har fått tillbaka min snabba, härliga mobil :)

hello people

Fick en fråga om vart jag jobbar, och det är ett enkelt svar - ICA nära Äppelbo!

Förlåt att jag inte uppdaterat tidigare, men jag har varit barnvakt åt min underbara småsyskon! Gissa vad vi har gjort? Vi har plockat bär och sedan gjort smoothie! Va gott det var, nyplockade hallon och lite svarta vinbär och vaniljyoghurt och mjölk, mmm!

Idag har veckorevyn kommit, sen har jag köpt sofies mode, så nu har jag lite att göra! yej, älskar modetidningar!


4/8 09

God morgon!  Idag ska jag bara jobba 5 timmar, efter det har jag inga speciella planer. Jag har tappat bort min mobil också, så ingen får tag på mig. haha. Aja, ni som vill nå mig får höra av sig hem!

Nu på morgonen har jag målat naglarna med nagelförstärkande medel. Naglarna blir så himla torra, eller jag händerna överhuvudtaget, av att handskas med pengar och papp och sådan hela dagarna. Får försöka vårda händerna så gott det går! Jag smörjer ständigt in mig med handkräm, så att mina händer blir torra på det sättet är ingen risk, men man känner sig "torr" efter en dag på jobbt.

Vi får höras när jag kommer hem, pussss!

god natt

mmmmm, sköna känsla!  sitter och pratar med älskling nu, ska sova sen.

sov gott! puss ♥

Jag är fast

Ni vet den där underbara, härliga känslan man får efter man har tränat? Då man känner sig så välmående och nöjd! Jag älskar den känslan, jag får aldrig nog av den, åååh! Så ja, nu åter igen, ska jag träna! Dock blir det styrka och inte kondition den här gången!

i och för sig så gör jag helt fel, man ska träna på förmiddagen och inte på kvällen. Det är inte bra för sömnen att träna på kvällen, men shit the same, det är då jag har tid!

Hörs efter mitt träningpass!

webTV - det smartaste som finns!

´Hejsan hoppsan!

Hemma efter en lång arbetsdag! Slutade för ungefär en timme sedan och har hunnit ätit och så efter. Ikväll ska jag bara ta't lungt! Sen är det jobb imorgon igen, har bara två dagar kvar nu.

Hur är det med allihopa? Jag mår faktiskt bra idag, lite mensvärk hit och dit, menmen :)

Nu ska jag kolla på webTV ;)

3/8 09

God morgon!  Nu är det måndag igen, vilket betyder starten på en ny vecka, men inte vilken vecka som helst. Nämligen veckan då min älskling kommer! :) ååh, va jag längtar!

Idag ska jag jobba från 10-18. Blir en ganska lång dag.  Annars har jag inga planer för dagen, får se då!

ha en bra dag!

bloggtorka

Just nu lider jag av bloggtorka och vet inte alls vad jag ska skriva om. Ni får gärna komma med förslag, om det är nåt ni vill veta, eller sånt ni tycker är kul att läsa, need help!

Ska i alla fall kolla lite webTV på trean nu!

sov gott♥

that wonderfull feeling

Tröttheten blir bara s'mre och sämre, nu är jag så trött så jag stupar snart. Men jag är fast bestämd på att träna. Just den känslan efter man har haft ett 30 minuters intensivt träningspass, ingenting slår den känslan! Jag älskar den, man känner sig så jävla, ja, jag vet inte,.. Stark!

Efter det ska jag definitivt sova! Hoppas alla ni är mycket piggare än mig och har en trevlig kväll :)

tiiiired

Hejsan! Sen första update idag, men jag kom hem för inte så länge sedan. Blev ganska sent inatt, så vi gick hem till Niklas (Lindas pojkvän)  och la oss.

Hursomhelst, har nyss ätit frukost. Känner mig inte frisk heller. Hoppas jag inte blir sämre, orkar inte med det nu..

update

Nu är jag hemma efter en 4 timmars jobbdag! Har precis ätit en sallad och nu sitter jag vid teven och vilar lite.
Ska strax till Linda. Vi är inte säkra på vad som händer ikväll men nånting blir det väl!

Aja, lite update var det i alla fall. Hoppas ni har det bra!

1/8 09

God morgon! Blev väckt av en lite Kajsa som var hungrig klockan åtta imorse. Så nu har jag hunnit piggna till lite! Vädret är jättefint idag, helblå himmel, inte ett moln att se, så idag har jag ingenting emot att cykla till jobbet!

Ikväll är det utgång, så perfekt att det blev fint väder!

hoppas ni får en fin dag♥

jag är världens lyckligaste tjej

Ikväll har jag spelat spel med Kajsa, pratat med älskling och tränat! känner mig nöjd med kvällen!

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och jobba. Imorgon kväll är det utgång som gäller!

Ville bara säga att jag är världens lyckligaste tjej som har världens bästa pojkvän!
Godnatt

RSS 2.0