inspirations-smäll




Hej! Eftersom jag har varit en usel bloggerska idag bjuder jag på en inspirations-smäll såhär på kvällningen. Min morgon började med Minnesgudtjänst framför teven direkt från Oslo domkyrka, satt under tiden i tårar och kände mig allmänt dyster under förmiddagen. Även om varken jag eller någon av mina anhöriga har blivit drabbade av detta känner jag mig ändå så berörd av det hela, känner sådan sjuk medlidenhet till alla familjer som blivit efterlämnade, det gör ont i hela bröstet.

På eftermiddagen fick jag en magattack igen, ni vet det jag skrev om för några veckor sedan, svidande, frätande känslor under bröstet och ner i magen. Så dagen har inte varit sådär toppen bra. Men imorgon är en ny dag!

Hoppas ni mår bra, nu ska jag somna till The Hills med en kopp te, Godnatt


tack Kajsa


andra plats pris utdelat personligen av Kajsa

Hej! Vet ni vad jag har glömt berätta?? eller jag tror jag har glömt det i alla fall. Idag har jag deltagit i mitt första triathlon någonsin, och jag kammade hem andra platsen! Så eftersom jag inte fick den fina kransen som tilldelades första pristagaren tyckte Kajsa att jag skulle få ett fint andra pris, och det är den fina blomman ni ser ovan!

Nu ska jag ta med en kaffekupp och lite choklad och kika några avsnitt av The Hills.


Jag tänder ett ljus


jag tänder ett ljus för alla människor som gått det brutala ödet till mötes i Oslo under gårdagen.

Mina tankar går till alla som på något sätt drabbats av denna hemska tragedi.


regniga dagar


regniga dagar ser ut som så


ett steg bakom


Tjolahopp!

Har alldeles precis betat av en lunch på Äppelbos värdshus och nu tänkte jag ta på mig lite oömma kläder och hjälpa till att skrapa av tapet från väggarna i vardagsrummet där vi nu håller på att renovera lite. Förstod egentligen inte riktigt vad som var på gång, helt plötsligt var hela rummet tomt och sen började dom vandalisera väggarna där inne, men efter en snabb förklaring snappade jag upp att det ska renoveras. Varför inte? let's go.


dagens



regnet till ära kör vi somrigt påklätt idag med mormors gamla boots från 80-talet, shorts från indiska, linne från carlings, gammal ziphood från bikbok och jeansjacka från Levis.


the westcoast











Ett litet urplock från helgen i Falkenberg. Det var första gången i Falkenberg för mig och det var definitivt inte den sista. Tyckte det var så fint!


minimal maximalitet


bild från style.com

I tråkiga stunder surfar jag runt på style.com för att inspireras och upptäcka stilar världen över, och i blå oversizad skjorta knäppt till sista knapp, orange läppstift, rayban aviatiors, snortajta jeans och låga, platta boots vill jag gå klädd i höst


The way it is


rosa naglar

Hej! Är ganska precis hemkommen från vår sommarstuga som ligger låååångt in i skogen vid en liten å där det varken finns mottagning eller vägguttag. Lite skönt, att koppla bort allt för en stund och bara fokusera på lugnet.

För att få undangjort dagens träningspass trampade jag hem på cykeln, ungefär 1,5 mil, det känns sådär lagomt i mina ben och rumpa för tillfället.

Snart hoppas jag det blir någon form av middag, hungern smyger sig på!


Nyligen hemkommen med posten; inuti denna ...

imag0782_1311173 (MMS)

Nyligen hemkommen med posten; inuti denna finns bloggmaterial för flera dagar framöver. Tack så mycket Nina!!


Just nu; avkoppling efter tre timmars gräs...

imag0781_1311169 (MMS)

Just nu; avkoppling efter tre timmars gräsklippning


tillfället


kaffe och fia med knuff på verandan med systern

Halloj! Efter en finfin middag (mera precis kräftsoppa till förrätt och lax och färskpotatis direkt ur ugnen till varmrätt) satte jag och Katrine oss på verandan och spelade ett par rundor fia med knuff. Så sjukt tråkigt att det blir underhållande.

Nu ska vi sadla om och gå ut på jogging respektive cykeltur, hope you guys are good


kapfynd



inte visste jag att mina tår var så knubbiga, haha, det bjuder jag på!

Gjorde ett kapfynd på Indiska! Ett par enkelremmade, flätade skinnsandaler som var nedsatt med ett antal prosent, inte mig emot!


coming...

Jag har, på typiskt kamillavis, lyckats glömma min kamera på Orust så jag har väligt lite bloggmaterial att komma med för tillfället, MEN med hjälp av snälla människor är mitt minneskort påväg upp till Äppelbos skogar så inom kort kommer det att bjudas på makalösa bildbomber! stay tuned

en trip till Fredrikshavn, Danmark




blickar utöver Göteborgs skärgård


















mys på Fredrikshavns gator










promenad på stranden


två trötta påväg hem efter en lååång dag

Tripen till Fredrikshavn i Danmark igår var mer än bäst! hade så himla mysigt med att bara strosa runt och uppleva ett nytt ställe tillsammans med min älskling, tio tummar upp!


en liten uppdatering

Hej mina kära vänner! åjåjåj, här njuter jag av ledighet och semestrande. På den senaste veckan nu tillsammans med David har jag hunnit med ett par nätter i Göteborg, en helg i Falkenberg, några dagar på Orust och nu är vi påväg till Danmark på Dagsutflykt! Sitter för närvarande och bloggar från Stena Line färjan. Tycker om när det händer mycket, frihet!

Som ni har märkt hamnar inte bloggen riktigt i fokus, men nu har jag semester och då får det bli det det blir!

Hoppas ni mår bra och njuter av ledigheten, bilder bjuds på i massor när jag är hemma igen.

magpain


bild från en liten utflykt vi gjorde idag

Halloj! Idag har det varit en seg dag. Ganska halvdåligt väder, sådant som gör en enormt sliten. Jag och farmor pallrade oss ut på en långpromenad på eftermiddagen i alla fall, vilket var väldigt skönt. Efter promenaden fick jag dock sjukt jobbiga magsmärtor så jag fick gå och lägga mig.
Vet inte vad det kan vara, får sådana smärtor ibland, det svider under bröstkorgen typ, som om det fräter i tarmarna och sen blir magen svinstor och stenhård. Någon som känner igen sig? Någon som har någon aning om vad det kan vara? Tar emot alla tips och råd som kan tänkas!

Nu ska jag lägga mig och läsa tills jag somnar. Imorgon bär det av till Oslo och sedan till Göteborg, godnatt.


morgonläsning


började morgonen med lite läsning

God förmiddag! har precis suttit och skypat lite med nära och kära, nu tänkte jag koka lite kaffe.

Började dagen med några kapitel läsning idag innan jag gick ut till uppdukat frukostbord på balkongen. Älskar att vara hos farmor och farfar, man blir så uppvaktad hela tiden.


just nu


skype med syrran


for dere der hjemme som vil ha en liten sneak


lunsj på balkongen


stue

utagang til balkongen

gjesterom (crashed by me)

kjøkken

fra allrommet til gangen (bad første til høyre, kott andre til høyre, soverom til venstre, strømrom rett fram)

gangen

allrommet

spisestue (også en del av allrommet)


bad


soverom (helkroppsspeil!!!!)


eftermiddagssol


Kaffe i kvällssolen

Hej! Mås det bra?

Jag mår jättebra! Jättekul att komma hit och se hur farmor och farfar har fått det i sin nya lägenhet. Det bästa tyckte jag var den gigantiska balkongen där jag har spenderat hela min dag med en bok i solsteken, helt underbart! Nu har min faster med respektive dykt upp också så senare mot kvällningen blir det grillning och massa mys.

Hoppas ni har det bra!


tryck ihop


packing going on

Hej! Jag har nog inte berättat att jag åker till norge idag?? Jag kommer hur som helst att bege mig till kära farmor och farfar idag för ett par/tre dagars umgänge för att sedan röra mig vidare mot Göteborg till min kära pojkvän. Har inte riktigt bestämt mig för hur länge jag stannar, men det visar sig, gissar på ett par veckor eller så! Kommer givetvis blogga under tiden :)

Nu ska jag dressa om till lite träningsvänliga kläder och cykla mig en runda innan jag duschar och sedan blir upphämtad 18.30 ca.

puss


just nu


Har blivit lite kär i inredning


en liten en


en halvkass dagens

Efter ett storstädningsryck tog vi cyklarna och trampade iväg till Gullängen för att kika lite fotboll då pepes cup har gått av stapeln i eftermiddag. Blev väl till mestadels Kaffedrickning och småprat, men det är väl så det ska vara.

Nu ska jag klä om till träningskläder och gå ut på springtur.


no excuses


tja

hur mår ni?
Jag mår bra. Tycker faktiskt att det är skönt med lite dåligt väder. I och för sig är det ganska fint nu, men på förmiddagen regnade det som bara den. Skönt att få lite distans från solen när man har varit aktiv mitt i solsteken ett par dagar flera timmar i rad. Jag får väldigt lätt ont i huvudet vid för mycket sol.

Nu ska jag ta tag i mig själv och dra fram damsugaren och göra alla här hemma en tjänst. Har gått och dragit på det hela dagen men nu är det dags, no excuses!

Ses


RSS 2.0