ett två tre


Idag har det handlat om att fånga alla solstrålar, iskall cola och bra människor.

Jag kan också avslöja att jag från och med 1 juli blir Oslo-bo på obestämd tid!

Nu njuter vi av våren, till fullo


befinner mig i Oslo
I bilder har min dag hittills sett ut som ovan; kaffe i den stekande solen och färdats med en hiss som bjöd på utsikt utöver hela Oslo, jag blev en aning svag i knäna av alldeles för hög höjd.

Trevlig helg!


sommar på förskott När dagarna bjuder på regn livar jag upp med lite "sommar och sol" känsla i form av blommiga skor och jordgubbar! Det är väl okej att ta lite sommarkänsla på förskott? saknar sommaren, jättemycket


ensamUpptäckte nyligen att jag tyckte det var väldigt skönt att vara totalt ensam och ta hand om mig själv lite; göra mat till mig själv, spela dunderhög musik, sjung med så högt jag vill, gråta om jag vill, skratta om jag vill, fisa om jag vill, rapa om jag vill, gå naken om jag vill. Okej, jag kanske överdriver en aning nu, men kom bara fram till att det var fantastiskt skönt att vara ensam!

På bilden ser ni min lunch, gott vare


onsdag, hej!


God onsdagmorgon! Pluggar hemifrån idag, har lektion först klockan 14.

Har börjat morgonen med lite ytligt tidningsbläddrande och en kaffekopp eller två.

Imorgon far vi till Oslo över helgen för bland annat begravning och släktmys, hoppas på fint väder!

Få nu en bra dag!


(lördag kväll) Söndagen som den var


Kajsa dokumenterade lördagsmyset igår

söndagsfrukost på hög nivå

skitunge

Kul att både lördagen och söndagen såg typ exakt likadana ut. Vaknar upp, käkar frukost, tar med kaffekoppen ut i solen och sitter där så länge som du bara kan. Är det inte härligt? det är underbart.

Den här veckan går åt till plugg plugg och åter plugg, nu börjar det dra ihop sig!

Trevlig måndag!


vårrus

Förmiddagen har inneburit varsin solstol, varsin kopp kaffe och en krocketmatch. Vi fick även ta del av ett tydligt vårtecken i form av blå knoppar längs husväggen! Det känns så nice att våren är här, tycker ni inte?


härligt


God morgon! Nu är det så fruktansvärt härligt bara. Våren är kommen och allt hårt och intensivt arbete börjar avta sakta men säkert, trots att det varit kul så ska det bli skönt att ändra fokus lite!

Igår satt vi ute i solen länge länge och odlade lite fräknar, samma visa blir det idag! underbart.

Nu är det frukost, kram


qualityfamiljetid, det är kvalitetstid

Det är så himla fullt upp nu med skidskola, uppåk i skidåkning, skolarbete och den regionala UF-mässan som är nästa vecka! Full fläkt, vilket betyder att massa får läggas åt sidan. All tid jag får över spenderas med familjen.

För övrigt njuter jag till fullo av att våren är på ingång, älskar det!

Hoppas ni mår bra!


söndag på bästa sätt


megafrukost megalänge

Skidskola 1 timme


Lunch i solen

Söndagen hittills har varit som jag tycker är allra bäst. Kvällen kommer att bli väldans lugn, mental förberedning inför skola imorgon, hiho. Har inte varit i skolan på 6 (!!!!!) veckor. Nu är det fullt ös med avslutande arbeten framt till studenten.

Hoppas ni mår bra!


RSS 2.0