sommarkväll

Oslo bjöd på riktig sommar idag. Vilken tur att jag slutade 17. Köpte kyckling och tillbehör och satte oss i den överfulla parken för grillning och skönt häng!
 
Imorgon ska jag på middag med min gammelmormor, mysigt. 
 
take care
 

helgen

tjuvlyssnade på Bruce Springsteen med favoriter
 parkhäng med hamnen som utiskt
 
Lördag kväll och söndag handlade om återhämtning efter jobbvecka och samla ny energi, det gjorde jag i form av avslappnat umgänge. Nu är ny jobbvecka i full gång! Dock känns det som om vi går mot helg redan, det går så fort. Jag får långledigt efter den här veckan, från lördag 20.00 till tisdag 16-00. LYX! Då kommer hela familjen hit och hälsar på, det blir stughäng och chillmode till tusen, supermys!
 

HEJ KAJSA OCH ANDRÉ

HEJ PÅ ER GULLEUNGAR! HUR MÅR NI? HOPPAS NI MÅR BRA OCH ATT NI ÄR FRISKA FRÅN FEBER.
 
JAG SAKNAR ER SÅ JAG SPRICKER. NU ÄR DET INTE LÄNGE TILLS VI SES. DET BLIR JAG GLAD AV ATT TÄNKA PÅ.
 
I HELGEN VAR JAG VID ONKEL OCH HENRIETTES STUGA. TRINE, ELVIS OCH KATRINE VAR OCKSÅ DÄR. DET VAR MYSIGT.
 
SAKNAR ER MINA SMÅ, ÄLSKAR ER, PUSS FRÅN STORASYSTER

minisemester

Kvällsmat i kvällssolen efter ett långt lördagspass
fångade lite söndagssol innan roadtrip med syster till...
....en mysig sommarstuga där vi möttes av det här gänget
lååång frukost i solen
strandhäng
grillning
kvällsmys
 
Hade en minst sagt mysig mini semester från lördag-tisdag förmiddag. Nu är jag back on track med massa ny energi! Det är viktigt att ta till vara på de stunderna man får, bara en liten minut kan göra mycket

Hej Kajsa

HEJ KAJSA! JAG SAKNAR DIG DUNDER MYCKET. JAG SKULLE ÖNSKA ATT JAG VAR MED ER NU.
 
HOPPAS DU MÅR BRA. VA ROLIGT DET SKA BLI FÖR DIG ATT TRÄNA TILL TROLLBRÖLLOPET, VI FÅR PRATA I TELEFONEN EFTERÅT SÅ KAN DU BERÄTTA HUR DET GICK.
 
JAG JOBBAR OCH JOBBAR.
 
HÄR FÅR DU EN ROLIG BILD, VI SES OCH HÖRS SNART, PUSS MIN ÄNGEL

innelåst

Dagens energigivande frukost. Behövdes efter två dagar med huvudvärk.
 
Jag som tänkte dra ner till stan och gå på skattekontoret och fixa lite praktiska grejer, tills jag tittade ut genom fönstret.. Blixt och dunder i exakt samma sekund och spöregn som skulle slå ner mig any time. Tror jag stannar inne.
 
Börjar jobba 16, hoppas vädret har gett sig till då, kommer liksom inte undan promenaden till bussen.
 
Hej ho

mitt egna bästa sällskap

 
När man är helt ensam får man vara sitt egna bästa sällskap. Jag gör det i form av att fixa ihop super duper kvällsmat med lakrits som efterrätt och en svensk film på det. 
 
Hej soffa, hej tekopp, hej filt, hej Wallander

kliver

 
Goddag! Sedan sist vi hördes av så har jag kommit hem från Västervik men åkt hemifrån lika snabbt igen. Jag kom hem förra söndagen och var hemma i ett antal timmar, sen drog vi med hela mitt flyttlass till Oslo där jag nu befinner mig och har lämnat en vällyckad första arbetsvecka bakom mig. Kunde inte fullfölja hela arbetsveckan dock då jag lördag morgon vaknade upp med hög feber. Lite surt att ha haft det släpandes hela helgen, men vilan var värt det för idag känner jag mig mycket bättre!
 
Vaknade upp imorse och hoppade in i en dusch och sen tog jag bilen och inhandlade veckans matsedel. Känner mig så vuxen. Helt plötsligt går jag själv i affären och plockar mat, kör runt i en liten bil, städar och fixar och tar mitt ansvar och jobbar 8-timmars pass 5-6 dagar i veckan. Helt plötsligt tog jag klivet in i lite av en annan värld. Mamma, hvor er du?????
 
Nu sitter jag hur som helst och dricker kaffe och ska snart bege mig till banken för att öppna nytt konto osv, ni ser, ännu en grej som kan räknas till vuxensidan!!
 
Aja, tror ni förstår budskapet med hela det här inlägget, ville bara yttra min tankar lite:)

RSS 2.0