from last week


Hola amigos! Såhär såg jag ut en dag i förra veckan, shorts som jag själv sytt om från byxor.

Har haft en bra första dag på praktiken, har ju varit där förut så det var ju inget nytt. Nu på eftermiddagen kom jag på att det skulle vara mysigt att åka hem ikväll så nu sitter jag på bussen påväg till Äppelbo! Åker dock upp imorgon bitti igen.

Hoppas ni har haft en bra första dag på veckan!

sedan fick jag en fråga om vart jag köpt min kappa, som jag använde mycket i höstas. Den har jag köpt på JC för 999 kr eller något. Vet ej om den finns kvar i butik, men nu vet du i alla fall!

PUSS


Hann inte uppdatera innan jag åkte, men va...

100media_imag050 (MMS)

Hann inte uppdatera innan jag åkte, men var i alla fall och åkte skridskor förut, och visst var det vingligt, men alltid lika roligt! Nu är jag framme i kläppen och har precis gjort mig hemmastadd här tillsammans med killarna. Ikväll blir det lugnt, kolla lite tv och så. Hoppas ni har en fin kväll! Ps. Ingen har Internet här så det kommer bli dåligt med Blogg, men jag lovar att säga hej så fort jag får möjligheten. Puss på er


Jan30 2011


God förmiddag! Allt väl? Jag har varit vaken sedan tio ungefär. Har segat lite på morgonen med frukost och så.

Nu ska jag börja packa och förbereda inför den kommande veckan, då jag ska vara i Kläppen!

Under dagen blir det ett kortpass på gymmet och så tyckte jag att det nämndes att vi skulle iväg och åka skridskor, haha, jag har inte åkt skridskor på över ett år så det blir intressant ;)

Mellan 6 och halv 7 beger vi oss ikväll, hörs senare!

PUSS


godnatt


shiiiit nu är jag trött. Godnatt på er människor, inatt kommer jag sova gott!


just nu...




... sitter jag och skriver inköpslista inför kommande veckan, då jag som sagt ska ha praktik i Kläppen. Skall praktisera i tre veckor men jag kommer förmodligen åka hem nästa helg, så imorgon handlar jag bara för en vecka. Har även dragit på ett lager till med det gula lacket, denna gången blev resultatet betydligt bättre!

För att vara sysselsatt på kvällarna under praktiken kommer jag ladda med två säsonger av entourage och en mattebok, heheheeh ;) Sedan ska jag också packa med mig mina längdskidor så jag kan röra på mig däruppe.

Har insett nu att det kommer gå sjukt snabbt fram till åtminstonde påsk, vi har i princip fullt upp varje vecka, hur skönt är inte det då, läääääängtar jag så sjukt efter vår och sommar!

Hörs


yo esta dia




beautiful











Strålande sol, familj, umgänge, aktviteter och välmående.

Vilken sjukt underbar dag, vi har varit ute hela tiden sedan frukost till nu. Det finns inte ord för hur fint vädret har varit idag, jag har haft vårkänslor i hela kroppen, helt underbart! Jag har till och med lyckats åka 6 km i längdskidspåret.

Nu ser jag fram emot en mysig lördagkväll, där jag har absolut noll inplanerat.

puss


this is a good morning and a good day it will be


God morgon från oss här i stugan!

Det blev ganska sent inatt, men trots det är jag pigg och glad. Vädret är helt sjukt underbart så jag ska käka frukost nu och sedan ta med mig kameran och gå ut och knäppa lite, ljuset är magic!

Vi ses senare my friends, visst är det så att bra väder ger bra humör?


impuls


Hejsan hojsan! Vi bestämde oss för att agera chaufförer ikväll, Jag, Amanda och Syrran, så för tillfället är de två sistnämnda iväg och hämtar ett gäng som så glatt skall på en 20-års fest här i lilla byhålan.

Som ni ser ovan (väldigt dåligt dock) så har jag invigt mitt nya, gula lack. Måste stryka på ett lager till för att det ska bli riktigt knallgult, för tillfället är det lite genomskinligt, men orkar inte göra det nu.

Förhoppningsvis dyker tjejerna upp när som helst så vi kan bege oss. Inviger också min nya jumpsuit ikväll!

xoxo


fredagsmois



Nu är det fredagsmys på hög nivå! Amanda har tagt vägen förbi och nu sitter vi i köket och dricker te och smakar på semlor och snicksnackar lite!
 
Hoppas ni har en fin fredagskväll!

PUSS


Loading for workout


Hejsan hoppsan fallerallera.
Sitter och äter lite mat för att få ihop lite energi till styrketräning. Vet inte vad det har varit den här veckan, men den har gått fruktansvärt fort och jag har knappt haft någon tid över till exempelvis träning. Idag dock har jag lite tid såhär på eftermiddagen så då tänkte jag ta ett pass på gymmet!

På söndag rör jag mig mot Kläppen för tre veckors praktik, först en vecka sportbutik och sedan två veckor skidskola!

ses


nytt



Nytt i mitt ägo idag är en jumpsuit från H&M (jättejättejätte fin) och tre nagellack från depend. Lite fredagspresenter!

Hoppas ni har haft en bra vecka och att ni nu med nöjda och belåtna miner tar HELG.


hay


Hola!!!!!!!

Visst var jag väl väldigt dålig på att ge bloggen uppmärksamhet igår, det kan jag erkänna. Men ibland har andra saker första prio.

Sitter för tillfället på en lektion om lavinsäkerhet, riktigt intressant, snön är helt otroligt kraftfull.

Have to keep up, vi hörs sen.


finare än


Finaste ringen, helt underbar, en sådan skulle gärna få sitta på migg finger, dagen lång, dygnet runt och året runt.

Hoppas ni är pigga och glada! Just nu sitter jag i skolan och jobbar med lite förberedelser inför vandringen i Sylarna.

Have a nice morning


ur






inspiration ur Sofis mode


fin kväll med läppstift och tidningar


Sämsta storlek ever. Går tydligen inte att få bilderna större från mamis dator..

Skulle bara visa er att jag är jättefin i läppstift sminkat av Kajsa!

Hoppas ni har en fin kväll, själv njuter jag av kvällen som inte innebär en gnutta plugg.

Nu ska jag bläddra genom veckans Sofis mode och ta en kopp med kaffelaffe


give me summer


Här har ni en liten skymt av hur jag ser ut idag. Åh vad jag känner att nya kläder skulle sitta fint. Vill att det ska  bli vår så man kan klä sig lite ledigare! Har sjukt mycket på önskelistan inför sommaren, ledtråd; färgglatt och maxilängder!

see ya


night


(sadface från förra veckan)

Nu blev jag klar med plugg, klockan kvart i fucking ett på natten. Jag dör, kommer vara d.ö.d. imorgon. fuck.

nu ska jag sova, bla bla bla bla.

GODNATT


laslus



Hayho! Nu är jag åter hemma efter tre dagar hemifrån. Sitter för tillfället med en spanskabok och en stor kopp kaffe. Har prov imorgon och kan inte skryta och säga att jag kan alltför mycket så nu gäller det att hålla sig pigg och glad för resten av den här kvällen kommer att ägnas åt "hola, me llamo, hablo Español, uno dos tres...." Japp, tänk er det fast typ tre steg mer avancerat. Bara att sätta igång med andra ord.

Många av er kanske inte vet att jag har läsglasögon? Jag har haft tre par glasögon under mitt halvlånga liv, och jag använder dem i ca. en månad efter jag fått dem sen glömmer jag bort att de finns. Efter ungefär två år utan att ha användt glasögon vid tv-tittning, läsning och vid datorbruk börjar synen fladdra och då har jag oftast skaffat mig nya glasögon. I dagsläget fladdrar min syn vid läsning så jag ska försöka använda glasögon framöver för att se om det blir bättre.
Dessutom känner man sig riktigt smart, så antagligen så får jag ett kick ass betyg på provet jag ska göra imorgon.

hej


swesport 2011










och vips så var det tisdag. Jag som lovade er att höra av mig lördag kväll, tänk va fort tiden går när det händer grejer hela tiden. En snabb sammanfattning av den missade tiden är jag väl skyldig er! På lördag kväll åkte jag till David där vi hade myskväll med film and so on, på söndagen gick vi upp sent och segade precis hela dagen och igår var jag i Stockholm på Swesportmässan!

Och för er som missat det, så handlade mässan om att massa olika företag och märken (inom sportbranschen) ställde ut sina produkter för vintern 2012! Hela dagen igår var väldigt rolig och givande. Berättar inte så mycket, låter bilderna tala istället.

PUSS


glad frukost



Vaknade, för att vara exakt, 11.47 idag. Lite tråkigt att sova bort hela morgonen, men idag kunde jag inte styra det, brukar alltid vakna vid tio och ta ett medvetet beslut om jag ska gå upp eller inte, men idag sov jag dunderhårt till 11.47. Det positiva är ju att jag känner mig sjukt utvilad och det är skönt!

Käkade en, bokstavligt talat, glad frukost med Katrine medan Kajsa och André studsade runt som små fågelungar.

Nu ska jag dra på mig träningskläder och gå på gymmet en stund. Mitt kort går ut på måndag så idag blir sista gången jag tränar "gratis" för denna gången.

Hoppas ni har haft en bra förmiddag och att resten av dagen blir toppers, fast det är ju klart, vi hörs ju innan dagen är slut!


kväll


Har ägnat hela kvällen åt famlijemys framför let's dance och nu sitter vi och slökollar på en film på ettan.

Efter filmen stupar jag nog i säng, pretty tired.

Imorgon kväll tar jag en buss til David och tillbringar resten av helgen där =)

Puss och godnatt!


in out up down here there


Hejsan fellas. Sitter och snackar med min pojkvän i telefonen och dricker ett stort glas cola. Har varit så sjukt seg hela dagen och inte gjort något annat än att kolla på entourage och äta typ.

Jag har heller ingen outfit att visa er idag eftersom jag har varit hemma och gått runt i mysiskläder hela dagen, så inget roligare än en t-shirt och ett par velourbyxor alltså, som ni alla kan föreställa er hur det ser ut.

Nu ska jag bläddra igenom modesidorna i veckorevyn och sedan får vi se vad som händer, PUSS


right nu


Hejsan! Tar det uberlugnt. Är jätteslö i hela kroppen, men jag funderar på att gå ut på en promedais eller något, det får mig säkert att piggna till. MEN FÖRST, några sidor veckorevyn och ett avsnitt entourage!


let's study.... ..... fashion


hay på er. Sitter med läxor och en färskprässad apelsinjuice. Dock är det inga vanliga läxor utan det jag pluggar är 2012's trender i sportbranschen. Måste ju vara den tråkigaste läxan någonsin.....



..... ELLER INTE! det här må vara det roligaste vi kommer att göra någonsin under dessa tre år, i alla fall om jag har något att säga till om! Det jag ägnar en stor del av min fritid åt, har jag nu fått i läxa, kan ej bli bättre. Att plugga trender är alltså en förberedelse inför swesport mässan i Stockholm på måndag där vi kommer att bjudas på modevisningar, föreläsningar och leverantörer från olika sport/friluftsmärken som pratar om nästa års trender. Can't wait!


cravings


haaaaaay. Jag fick plötsligt lattecravings igen efter ett litet uppehåll, så nu ska jag slå mig ner med min latte och skåla med datorn som kommer bjuda på entourage!


dagens


Sorry för cirkeln, men ibland funkar det bara inte ;)


in this very


Hej hopp, här sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig hem, slutade för drygt en timme sedan, men busskommunikationen i den här kommunen suger verkligen så om man inte slutar före halv tolv så är det bara att vänta snällt till klockan är halv fyra.

Har inga speciella planer för kvällen, bara ta det lugnt förmodligen, börjar ana lite huvudvärk också så jag vet inte om plugg är det optimala.

Vi hörs när jag kommer hem!


mörkblå


God morgon. Sitter i skolan och väntar på att den första lektionen skall dra igång. Måste erkänna att jag drömmer om att ligga i sängen med täcket lååååångt uppdraget över huvudet och sova några timmar till, MEN en dag till, sen är det helg!

Blev så trött igår så jag stupade innan jag hann blogga. I eftermiddag har jag inga speciella planer, lurar på om jag ska plugga lite, fast jag lovar inget, man vet aldrig hur tillståndet är då ;)

you will hear from me later


making breakfast


Har precis stått i köket och durat klart på vår magic bullet som fick röra ihop en fräsch frukost till imorgon!

Jag och mamma gjorde ett pass på gymmet ikväll också, himla skönt.
Imorgon är det vanlig skola igen, eller ah, vi ska börja planera en ny fjällresa, fast denna gången planerar vi för en vintervandring, och då är det givetvis mer risker, som laviner och liknande. Jag tror att den resan kommer bli den absolut största utmaningen i mitt liv hittills så jag är lite nervös. Skulle ni tacka ja till något sådant om ni fick chansen?


look at the sadface


Hej hopp! Kom precis hem efter en lång dag i skolan. Egentligen brukar Katrine vara snäll och ta en "dagens"bild innan jag "klär av mig"(när vi kommer hem), men idag var hon inte snäll så nu är jag jätteledsen. Det betyder kanske att jag måste ta självutlösaren vilket jag haaaatar, eller ogillar starkt.

Vi får se vad jag hittar på. Idag ska jag träna också, men det blir senare!

ses snart


innan du anar


Har just precis varit och handlat åt the family. Nu sitter jag i köket och dricket te och läser lite kataloger.

Har precis dealat lite med syrran så inom en snar framtid kommer jag att få tillbaka en gammal goding som jag saknat sååå mycket. Kan ni gissa vad jag pratar om?

ses senare


just nu



Plattång lockat hår, min hallonröda mössa från volcom och bus med André.


slo sle sla slö


Har haft en riktig slömorgon. Har varit vaken sedan nio men det enda jag har gjort är att kolla in entourage.

Vädret verkar vara helt underbart, funderar på en promenadis, dock är det blankis på 97 % av vägarna, men det är väl därför man har spark??

Lite senare ska jag sätta igång med lite plugg, denna gången svenska, vill verkligen verkligen inte sitta i slutet av terminen och kämpa för att hinna klart med allt så blod och tårar rinner som alla andra läsårs slut, NYA tag.

See you later


.


INSPIRATION


done


Hej ho nu är engelskan INLÄMNAD. gött.

Nu tar jag resten av kvällen med en kopp varm oboy och angry birds och kanske några avsnitt av entourage. Inge dålig kväll alltså. Jag är ledig imorgon också, så egentligen no need to go to bed early.

gött gött gött


det rullar


Här sitter jag och kurerar mitt hår och dricker te! Har precis passat en och en halv timme på gymmet vilket var gott efter en och en halv veckas sjukdom.

Jag är på lite jättebra humör idag eftersom sjukdomen börjar försvinna på riktigt, vardagsrutinerna är tillbaka och inte minst träningen är igång igen och sedan en lite smygis som gjorde min dag lite sådär extra. Fick veta att vi nästa måndag åker till Stockholm över dagen för att gå på swesport mässan, ÅH jag har längtat.

Nu ska jag skriva på en engelskatenta, har till midnatt på mig!

see you


dagens



jumpsuit H&M cardigan JC stövletter DINSKO plånbok (runt halsen) (A)BOUT - JUNKYARD.SE

På kärt återseende! Länge sen jag slängde upp en "dagens".

Alltså det här låter väl helt sjukt, men idag har jag NJUTIT av att vara i skolan. Har varit så glad över att göra något annat än att gå hemma så det finns inte. Tänk att man kan vara pepp på skolan, skön känsla.

ironiskt dock att jag inte har en enda lektion imorgon

see you


study


Här sitter jag i min ensamnhet och pluggar engelska. Fick nyligen veta att vi har haft en ganska stor inlämning och skall ha presentationer i veckan, vilket jag missat pga all sjukdom som har förekommit den senaste tiden. Så nu är det all in.

Imorgon börjar mitt liv igen vilket känns helt jävla underbart. Är så sjukt trött på väggarna som finns i vårat hus och allt som har med det och göra för tillfället. Måste få tillbaka lite vardagsrutiner, jag överlever inte en dag till där jag bara vandrar runt här hemma.

Vi hörs imorgon, all fresh, med en outfit och annat gott, det ser vi fram emot!!


så ere

jag är ledsen. Jag jobbar fortfarande på att bli frisk och jag gör absolut ingenting på dagarna så det finns absolut ingenting att blogga om, men på måndag börjar min vardag igen och då lovar jag er att uppdateringen här blir myyyyycket bättre. See you then

.


Hej! ber om ursäkt för askassa bilder, men min systemkamera ligger batteridöd i sin väska.

Idag mår jag mycket bättre, har till och med varit till skolan en snabbis, (vet inte om det räknas, var där typ 5 minuter).

Jobbar på att vända på mitt dygn, på lovet blev det lite fel dygnsrytm. Har precis sovit i ett par timmar, är helt sluuuut.

Det här inlägget kändes sjukt meningslöst, men vad gör man inte

see you


heard the big news?




still ill



Nemen heeeeeeeeeeeeeeeeej. Jag har haft några helt, rent ut sagt, förjävliga dagar. Mother of god. Jag har typ dött, men ändå överlevt nätt och jämnt.

Aja, jag börjar, som tur är, bli bättre nu!

Hoppas ni har förståelse för att jag inte bloggat under de senaste dagarna, men ni skulle inte heller brytt er om att ta upp datorn under sådana omständigheter.

Det enda som och piggt och glatt med mig just nu är mina naglar, målade om dem igår för att få lite färg på vardagen!

Jag kommer inom kort att komma tillbaka i bloggrutin, börjar redan imorgon, PUSS


it is a bitch

mår ännu pissigare idag. Kan inte fatta att jag har sådan otur att bli sjuk igen. Inledde ju lovet med sjukdom och nu avslutar jag med samma visa. Det är fan inte rättvist, argsamt.

Kurerar halsen med glass, sirap och ingefä...

100media_imag048 (MMS)

Kurerar halsen med glass, sirap och ingefära och entourage


yap

sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk, yej

känner mig sjuk - thumbs down, jobbar på förbättring - thumbs up


Ja, läget är lite orättvist i och med att jag inte alls känner mig frisk och rask, snarare tvärt emot. Halsen kittlas exakt hela tiden, och känner mig lite febrig så nu har jag ätit en halv honungsburk (inte överdrift), druckit två matskedar fiskolja (Omega 3 och C-vitaminer), som ni ser ovan - Citron med stort C(-vitaminer) och massa strepsils. Hoppas hoppas hoppas jag känner mig bättre imorgon, har ej tid för att vara sjuk.


new day, new energy


Hej hej hej,  hemskt mycket hej.
Hur mår ni?

Jag är på mycket bättre humör idag vilket jag tackar för, sjukt jobbigt att ha sådant pissigt humör.

Har precis haft ett snabbesök av Linda-Marie med lite snicksnack osv, händer inte för ofta..

NU är jag jättehungrig så nu ska jag äta en tidig middag, eller sen lunch, vad ni vill, och sedan ska jag städa mitt rum, som förövrigt ser helt åt ******* ut.

see you


bulle blå


Hola hola.

Den här kvällen har jag återigen gjort ett pass på gymmet, måste ju passa på, fick månadskort av mamma i julklapp, sedan har jag och syrran spelat lite tennis på Wii och spelat lite kort, och nu får bilden ovan förklara vad som händer resten av kvällen.

Mitt humör är bättre, tror lite träning gjorde susen.

Imorgon har jag lite saker jag måste få gjorda, hoppas att jag har superduper energi OCH att humöret är myyyycket bättre.

NU - entourage och te.


Tacos is what's going on


En beställning av en liten 5-årig syster som bums ville ha familjemys med TACOS, väldigt viktigt.

Har det sjukaste humöret någonsin idag, är så aggresiv att det finns inte, stör mig på allt och alla och känner verkligen för att strypa någon. Misstänker grov pms.

Och sedan för att klargöra rubriken jag släppte inatt där det stod "här har ni mig" och sedan postade jag en bild på Amanda. Rubriken och bilden hade inget att göra med varandra, utan med rubriken menade jag "Hej, jag har varit borta hela dagen, men ville bara att ni skulle veta att jag lever".

see you, tacotime


en latman

hej hå, bulle blå. Hatar att posta utan bilder, men just nu hittade jag ingen lämplig bild, men vafasen. har egentligen inget roligt att säga heller. Tänkte göra lite kaffe och se sista avsnittet av Entourage, säsong 1.

här har ni mig


Åh va irriterade ni lär ha blivit idag när ni klickat in er här och inte hittad en enda liten pytte update ens. BLÄ, know the feeling.

Har hur som helst intagit Kläppens backar hela dagen, vilket inte var helt fel. Bilden ovan är från förra året, OCH Amanda som ser farligt spyko ut, har för bara någon vecka sedan haffat körkortet, GRATTTTTTIS!

Anledningen till att jag la ut ett kort från förra året var att vi var på samma ställe idag också, sjukt coolt med alla dessa istappar som pryder.

Imorgon kör jag hemmahäng, så vi lär nog ses en hel del!
GOD NATT


nu

- entourage och te

check


Har precis passat en timme på gymmet, hade hela lokalen alldeles för mig själv, rätt skönt ja.

Resten av kvällen kommer jag att se ut som ovan, there is nothing more soft! Om allt går efter planerna kommer jag åka upp till Kläppen imorgon och åka lite skidooor, och sedan ska jag dra tummen ur rumpan och köpa mig ett par nya googlar, som håller hela säsongen. Har ju inte haft någon vidare tur på den fronten. Vilka det blir och hur de ser ut får ni se imorgon kväll, har inte riktigt bestämt mig ännu.

see you


dagens?


Japp, dagens dagens! Och en liten grej att påpeka bara, Underskatta EJ sportsbh till vardagsligt bruk! Tuttarna sitter precis där dom ska, inga jobbiga band som åker ner och stora myskläder (som jag har idag) sitter mycket bättre. Inte så nice till tajta överdelar, men oversize - tummen upp!


that's what's going on (repris i favorit)


here we go


Okej, nu har jag klivit in i entourage-världen. Tänkte ge det en chans eftersom många säger att det är så sjuuuukt bra. Tiden får visa!

Nu ska jag gå och fresha upp mig lite, sen ska jag vara snäll och sy upp mammas gardinooor


vs


.


kom hem dåe


ja


Sedan vi hördes sist har jag tittat på ett program om farliga chimpanser och spelat kort och druckit goboy med syrran! Tänkte berätta det för er, eftersom jag anser det vara riktigt roligt :) hehehehehehehehe

Ne, men jag och våran lilla tax var faktiskt ute och sprang förut, riktigt skönt! Har inte gjort det på en stund. Jag har även varit snäll mot mitt hår idag, då det fick sig lite inpackning (gjorde faktiskt inpackning igår också, OCH tränade för den delen, så jag körde lite favorit i repris). Imorgon ska jag ta det jättelugnt, precis som idag! Kanske sy upp mammas gardiner, ni vet, jag kan göra det, helt själv, eftersom jag har en egen symaskin, jag fick den i julklapp.

Nu ska jag nog sova, i min säng


omvandling


Ovan har ni hur det såg ut FÖRE

och här har ni restultatet!

Betalade ungefär 30 kronor för byxorna så det blev ett par riktigt billiga shorts som jag är säker på att jag kommer använda i sommar!

Nu när vår/sommar katalogerna börjar trilla ner i postlådan blir jag sjukt sugen på sommar, det är så mycket roligare att klä sig på sommaren och hela stämningen är så skön på sommaren. Jag är lätt en sommarmänniska, vinter är bra, men sommar är mycket mega super bra!


debut


Har gjort debut på min symaskin ikväll! Resultat kommer inom kort.


that's what's going on



veckan i fria händer


tjenis.

Under denna dagen har jag tagit farväl av släkt som for tillbaka till sina hem, lagat en jättelyxig köttbullemiddag, gått runt i ringar, gått runt i ringar, gått runt i ringar, passat två timmar på gymmet, spelat Wii, och nu sitter jag här och dricker te. Vilken intressant dag.

Nu har jag en hel vecka framför mig fylld med ingenting, så jag har fria händer. Det blir mycket symaskin då jag ännu inte haft chansen att prova den, kanske en och annan tur till Kläppen, mycket träning OCH självklart häng i soffan med massa filtar och en bra movie.


från oss till er


goddag puss från mig och André till alla er!


Gårdagens



Vi har varit i Kläppen hela dagen och lekt i snön och åkt skidor! Jag är supertrött så kommer nog inte blogga mer idag, men vi hörs imorgon.


gårdagen







Bildbomb från gårdagen.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! Vi hade jättemysigt igår. Gjorde inget speciellt, men som ni säkert vet, med rätt sällskap blir det alltid bra!


RSS 2.0