kvällsjobb


kvällsjobb och chai-latte

God kväll! Tar en paus från jobb och säger hej. Jobbar med skidskolebokningar. Det är så otroligt stor efterfrågan på skidskola, mycket större än förväntat! Vi har totalt fullbokat hela den här veckan och även nästintill knökat till helgen, och vi har också en hög bokningar som ska klämmas in framöver, så kul, det här hade vi aldrig kunnat drömma om!

Om en stund ska jag lägga undan jobbet för dagen och se på film med syrran. Är helt slut efter en otroligt intensiv dag i backen. Att få dela med mig av kunskap om något jag brinner för och se att det ger resultat ger mig så otroligt mycket tillbaka och jag ryms av högar energi, så tröttheten är så värd!

Hoppas ni alla mår bra och njuter av lovet (för er som har det)!


Full rulle under vackra dagar


Bild från idag

Hej! Passar på att säga tittut när det finns en lucka. Hoppas ni alla mår bra!

Just nu är det fulla rullar här. I måndags hade vi premiär för årets skidskola och efter det har det varit full fart med både det ena och det andra. Bokningar i högar, massa glada barn, magsjuka från tisdag till torsdag, massa glada barn fredag, skidskola skiskola skidskola! Allt förutom magsjukan har varit sjukt roligt! Och vilket väder vi har!!! Älskar den här tiden på året, den mörka höststenen försvinner från bröstet och allt känns så himla mycket lättare!

Idag har jag haft en relativt lugn dag med bara en skidlektion, sen tog jag och mamma pickpacket och körde upp i skogen och parkerade vid vägen för att sedan vandra på skidor in till vår stuga där småsyskon och styvfar befann sig. Vi grillade och fikade och hade jättemysigt!

Imorgon drar vi igång Active Snow Camp som är ett skidskoleläger som pågår till fredag, spännande spännande!

Nu ska jag ta en blund, jag kommer säga hej med jämna mellanrum den här veckan!


säg hej till gubbenvoff voff

Hej på er! hur mås det? Jag fryser för det mesta, känner mig inte så rustad för kyla konstigt nog, det är alltid lite lite för kallt.

Nästa vecka far jag iväg på andra delen av Tjejer och Ledarskap, det ska bli otroligt kul. Det var sjukt lärorikt förra träffen så jag hoppas det blir minst lika givande den här gången!

Ikväll ska jag mysa massor med David, och imorgon klockan 16 tar jag helg, wihoow:)

HEJ KAJSA!

IGÅR VAR JAG SJUK. HADE LITE ONT I MAGEN, MEN IDAG ÄR DET MYCKET BÄTTRE! ÄR DET KALLT HEMMA? ÅKER NI SKIDOR? JAG OCH ONKEL TOMAS ÅKTE SKIDOR I FÖRRGÅR, NELSON VAR OCKSÅ MED.

HOPPAS DU MÅR BRA, PUSS FRÅN MIG


RSS 2.0