#höstsöndag #familjosläkt #MYS

 
Dunderhelg

Lördag kväll

 
Familjen på besök, tradtionell norsk mat och tända ljus i höstmörkret - Livskvalité
 
 

köttfärsbiffar och korvmiddag

God kväll,
 
Så har ännu ett dygn passerat. Har haft en skön ledig dag idag. Bara slöat och segat och fixat lite praktiska saker. Passade även på att experimentera i köket (är inte naturbegåvning, snarare tvärt om, öva öva öva..). Idag blev det hemgjorda köttfärsbiffar, och måste säga att det blev HELT OK. Köpte köttfärs på affärn, knådade ihop 800gr med två ägg, salt och peppar och gjorde åtta mellanstora biffar. Innan stekning tryckte jag ner hackad paprika, lök och tomat. Serverade som ovan, smetade lite philadelphia på biffarna! Så då har jag lunch för hela veckan, massa tid sparad.
 
Annars så har jag ganska precis kommit hem efter korvmiddag och kaffe med tjocka släkten. Supermys.
 
NU är det kvällste och tv, imorgon är det vardag igen

hittar rytm

Hej hopp! God måndag kväll.
 
Lite glest när det gäller uppdatering, skyller på seg uppkoppling och väldigt mycket "jobb, träna, äta, sova".
 
Kickade igång den nya veckan med 7 timmar på jobbet, 1 timmes dans, inhandling av matvaror och nu kvällsmat med slösurf och sneglande tv-titt. Känner att rutinerna börjar hamna på sin plats, men VILKEN tid det har tagit att stadga sig. Jag har bott här i 3 månader nu, och jag har liksom inte hittat någon rytm i vardagen. Nu börjar det dock bli bra, vilket resulterar i ett inre lugn hos mig och förmågan att värdesätta de små vardagliga sakerna, som är väldigt viktigt för att jag ska må bra.
 
Till helgen kommer familjen på besök, sen jobb ytterligare en vecka och SEN har jag ledigt 10 dagar. Första ledigheten sen påsklovet i April!!! Kommer njuta hemma i Äppelbo, helt  underbart.
 
SES

söndag

God söndag förmiddag
 
Gillar söndagar här, allt står helt stilla, vilamodus, siesta. Bara att gå upp ur sängen, sätta sig i soffan och njuta av seriemaraton på norska motsvarigheten till femman. Dricka kaffe hela dagen och inte ha några måsten what so ever. 
 
Senare tänkte jag knalla till gymmet och styrketräna lite sen kanske jag snörar på mig mina sprillans nya martens och tar banan in till stan för en promenad, eller så gör jag inte det. Idag gör jag precis det jag känner för just där och då, helt ok!

ny måndag

 
God måndag! Ny vecka, nya tag.
 
Fantastiskt sommar/höst väder idag, vilken tur att jag är ledig fram till fyra så jag får känna på lite sol, som vi inte har blivit bortskämda med i sommmar. 
 
Hade en helt underbar sönag igår. Började dagen med styrketräning, sen brunch med mina sambos och sen tutade vi iväg till Kongsvinger för släktmys hela dagen. Vi åt massor med chokladrutor och bara umgicks, för mig den perfekta söndagen!
 
Nu är det friends på tv, ses

RSS 2.0