Nagellackborttagningsmedel gör naglarna torra

Nu har jag suttit med spanska hela jävla eftermiddagen och kvällen. Jag har verkligen missat så mycket så jag måste sitta och översätta ALLA texter. Det tar ju hundra år. Jag stannar hemma imorgon och pluggar på. Jag har både So, Spanska och fysik som måste göras. Så det är inte så jättemycket kvar nu, och skönt är det!
Har pratat en heldel med mormor på telefon idag också. Hon läser mig blogg och har sett att jag fixar mina naglar regelbundet. Fast hon blev inte glad när hon hörde att jag använde nagellackborttagningsmedel så hon sa att hon skulle skicka en apparat som tar bort nagellack(om jag förstod rätt). Skitbra ju! Nagellackborttagningsmedel gör att naglarna blir torra och bli risiga och så lättare. Det är ju inte bra, inte konstigt att mina naglar har blivit så svaga på sistonde.

Nu har jag i alla fall lagt mig i sängen, är ganska trött så jag ska nog sova alldeles strax. Imorgon har jag bestämt att jag ska vara frisk, jag måste vara frisk imorgon, imorgon ska jag träffa dig! jag bara måste, kan inte vänta längre!

saknar dig så himla mycket.

God natt allihopa!

Dagens låt (nr 2)


hjälpsamma jag

Nu har jag nyss hjälpt till att lägga in en header på denna bloggen.

estudio español

Just nu sitter jag med Spanska. Ska göra ett missat prov imorgon. Kommer aldrig få in allt som behövs..
Spanska har blivit ganska svår, jag har haft ganska lätt för spanksa förut fast nu har det blivit lite svårare, fast jag ligger i!

Jag är så himla rastlös, vet inte vart jag ska ta vägen. Är trött på att bara vara hemma och inte göra nånting alls.

nej, nu måste jag tillbaka till böckerna.

Dagens låt


Kära släkt

Till helgen kommer förmodligen Tomas och Henriette! Jättebra tycker jag, det blir alltmer oftare vi träffas och det är hur bra som helst.
För nya läsare så är Tomas min morbror("onkel" på Norska, som alltså jag säger) och Henriette är hans flickvän.
Världens mysigaste och roligaste människor är det!

Tomas & Henriette, det skal bli morosomt at dere kommer, gleder meg masse! :)

Jobbigare jobbigast

Imorse kände jag mig faktiskt ovanligt pigg efter omständigheterna. Jag tänkte att det var ju bra, då kunde jag göra lite saker idag som, ja .. ;) Men oavsett så blev det värre när jag kom till skolan.  Näsan rann, hela tiden! halsen gjorde ont och jag fick huvudvärk efter ett tag. Så yej! Jag ringde mamma runt tio och sa att hon skulle hämta mig. Ganska dumt att åka hem pga min frånvaro men om jag ändå skulle springa ut från varje lektion var femte minut så får man ändå inte in någonting, det är omöjligt att hänga med plus att det stör dom andra, så jag kände att jag hade ingenting i skolan att göra.

Jag ska nog hjälpa mamma lite hemma nu, (ville hon i alla fall). Får väl vara snäll och hjälpa till, trots att jag inte känner mig så motiverad, menmen :) 

Efter städningen ska jag vila, vila, vila... nej, nu vill jag bli frisk, är så jävla less på det här!

pusss


31/3 09

God morgon på er!

När jag vaknade idag såg jag mellan springorna på persiennen att himlen var blå och solen lyste. Tror ni jag blev pigg då? JA :) Sedan när jag gick ut ur mitt rum såg jag något stort och konstigt alldeles utanför ett köksfönster. Blev först lite rädd men blev ju ganska nyfiken så jag tog kameran och gick dit i hopp om att få en bra bild. Det visade sig vara ett stort rådjur som stod en knapp meter utanför fönstret och åt fågelmat. Snacka om häftigt! Tror jag aldrig har sett ett rådjur på så nära håll. Men tyvärr så såg det mig när jag försökte att smyga upp kameran lite diskret, så det sprang iväg. Den hade även två kompisar som stod lite längre bort. En liten morgonupplevelse var det i alla fall!

Idag är det vanlig dag i skolan. Jobbigt känner jag, är fortfarande sjuk och skulle helst vilja ligga hemma och vila. Men sådan tur har inte jag. Jag får väl hem och vila efter skolan...

Nu ska jag packa väskan sedan gå till bussen.

Vi hörs antingen i skolan eller när jag kommer hem!

ha en bra dag!

Vad är skillnaden?

jag har tänkt på en sak!

Pojkvän och killkompis är två ord som liknar varandra, eller dom är egentligen exakt likadana, fast man bara har ändrat på orden fast de fortfarande har samma betydelse. Förstår ni? Det är två ord som borde betyda exakt samma sak, men det är två ord med två helt olika innebörder!

Pekar en tjej på två killar och pekar ut den ene som hennes pojkvän och den andre som hennes killkompis vet alla andra precis vad hon menar. Pojkvännen är hon kär i och killkompisen tycker hon om som vän. Men vad är det egentligen för skillnad på orden? Och vem har bestämt att det ska heta pojkvän när det gäller "sexuell" kärlek? och vem har bestämt att det ska heta killkompis när det gäller kompis kärlek? Varför inte tvärt om? Det skulle lika gärna kunna vara så eftersom orden är helt lika varandra.

Lika åt andra hållet där det heter flickvän och tjejkompis. Varför är egentligen så?

Nu är det nog dags för kudden för min del, är hur trött som helst!

Men vi hörs imorgon!

godnatt♥

Nu vill jag bli frisk

Usch, nu är jag så jävla trött på förkylning! Vill att den bara ska försvinna nu på en gång!
Jag har varken smak- eller luktsinne nu. blä!

Jag har i alla fall haft tid att mixtra lite med kameran!


Ikväll är det 90210(gamla program vilket jag inte tänker slösa min tid på!). Usch va tråkigt med gamla program. Förut gick man nästan och längtade hela veckan, nu känns det bara tråkigt. Ska försöka göra lite läxor isället och sedan kolla på dokumentären "tonårsliv" på ettan halv tio istället!

Vi hörs senare!

puss

Hallå!

Hallå allihopa!

utvecklingssamtalet gick faktiskt förvånansvärt bra! Trots min höga frånvaro så sköter jag mig utmärkt och har bra betyg, härligt!

egentligen är det träning idag men för min del blir det vila vila. Är så himla slut i kroppen, orkar ingenting. Jag har tvingat mig genom hela dagen i skolan, sjukt jobbigt. Nästa vecka får vi prelimenära(stavning?) svar på gymnasieintagningen, känner mig ganska lugn, tror nog att jag kommer in på det jag vill! Jag har ju sökt barn och fritid men är fortfarande lite osäker. Det är lite fram och tillbaka hela tiden, funderar ju på fjäll. Vissa dagar känns det rätt och vissa dagar känns barn och fritid rätt. Vet inte just nu hur det blir, men det löser sig säkert i slutändan!

Förutom att jag har haft det jobbigt med mig själv idag så har skoldagen varit helt okej!

Vi hörs ikväll!

pusss♥

30/3 09

God morgon!

har alldeles nyss vaknat. Känner mig inte så mycket bättre idag, fortfarande jätteont i halsen. Näsan är inte fullt lika jobbig som igår, men det kanske kommer senare, who knows! Jag vaknade i alla fall runt halv fem och hade jättesvårt att somna om. Usch va drygt det här är!

Idag är det utvecklingssamtal, åker med mamma till skolan runt halv tio. Ikväll är det egentligen fotbollsträning, men det kan ju jag bara glömma.

Nu ska jag gå och äta frukost, vi hörs senare idag!

pusss

Bilder från gårdagen

Här kommer lite bilder från det lilla jag var ute igår!

Linda

Linda, Niklas och Robin(?)

Malin och Emelie kom en sväng också! (ingen bild på emelie)

några pojkar

Sedan åkte jag hem, men det var trevligt så länge det varade!

Uppdatering av köket

Nu händer det grejer i köket! Det går framåt nu, jättekul att se! det blir bara finare och finare för varje dag, nu längtar jag riktigt mycket tills det blir klart!

Vårat "walk-in" skaferi är uppe nu, dock inte helt färdigt, lister ska på och dörren ska målas!
Som ni ser så har vi även satt upp nya panelskivor!

Jao , det är väl den största förändringen just nu, sedan kommer det upp bilder när det är klart, det är verkligen inte länge kvar nu. Det är väl taket och golvet och några smådetaljer och sedan alla lister! Det kommer gå fort, wiie :D

Jag ska sova nu, har utvecklingssamtal imorgon klockan tio. Usch, jag längtar inte om man säger så..
Vi hörs imorgon bitti!

god natt!

Sämre och sämre

Jahapp, min förkylning blir inte bättre, nej, den blir sämre! Jag är så jävla less just nu.
För det första så hade jag planer idag som jag verkligen hade sett fram emot! Och för det andra så blir jag så jävla sjuk när jag väl blir sjuk, jag kan inte ens resa mig upp från soffan utan att bli yr. Halsen bränner och näsan bara rinner och rinner, och ju mer jag snyter mig desto torrare blir jag under näsan vilket gör förbannat ont. Så ja, lite synd om mig är det faktiskt! Men jag överlever, ingen har dött av influensa! (hoppas jag i alla fall :S)

Jag fortsätter i alla fall att proppa i mig en massa c-vitaminer, dricker fruktansvärt mycket fruktsoppa som är rik på c-vitaminer!

Ikväll blir det läggdags tidigt, jag måste ju upp till skolan imorgon om jag inte har feber..
 
Tills det är läggdags kommer nog kvällen bestå av dator och tv. Jag orkar inget annat, orken ligger nere på noll. Möjligtvis så orkar jag läsa några sidor i systrar i jeans, var ett tag sedan nu. Skulle väl ha tagit itu med lite läxor.. blä.

Nej, nu vill jag utomlands! ett varmt ställe.. Så härligt det vore!

Puss på er

29/3 09

Hej på er!

Jag mår inte bra idag. Jag har så ont i halsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, näsan rinner och jag är helt yr. Jag åkte hem tidigt igår pga feberkänningar. Febern har inte kommit ännu men det skulle inte förvåna mig om den kommer smygande snart.
Skit också!

Aja, jag får väl vila så mycket som bara möjligt idag för jag måste tvinga mig till skolan den här veckan, får inte få mer frånvaro nu, ligger lite risigt till...
Det enda jag har gjort idag är att ha kollat på tv. Först repris av Robinsson sen reprisen av finalen i let's dance. Jag tyckte väl innerst inne att Laila och Tobias skulle vinna, men Magnus och Annika förtjänade det! Han har trots allt utvecklats enormt!

Vi får höras senare.

puss

Earth hour

Jaha allihopa, har ni släckt alla lampor och allt i huset/lägenheten nu? Om inte så är det dags!
Jag är hemma vid LInda nu och on har inte tid att göra det eftersom vi ska ut och hon är inte färdig än, så då satte jag mig lika gärna här.

Hemma vid oss är det i alla fall kolsvart nu. Mamma och Roger sitter nog och myser med värmeljus framför öppna brasan!

Snart ska vi åka till Vansbro och feste lite. Äntligen händer det någonting i vansbro, hur länge sen var inte det?

Vi hörs imorgon!

hoppas ni får en trevlig kväll!

pusss

Förkylning på ingång

Nej, va orättvist! Nu börjar jag känna av förkylning..

Ni vet att jag skrev att jag skulle börja med lite läxor? Efter att ha läst ett tag så la jag mig i sängen för att vila i kanske fem minuter bara. Det är inte så lätt att hålla sig undan, sängen står ju bara där och ser allmänt skön ut. Hm, ja, lite mer än fem minuter blev det nog. Snarare två och en halv timme, hehe.. Oops, där somna Kamilla visst.
Aja, skönt var det i alla fall!
Men när jag vaknade kände jag av förkylningen i både näsan och halsen. I början av en förkylning känner jag mig jämt jättesjuk på morgonen när jag precis har vaknat, sedan kan det gå över efter en liten stund. Sen några dagar efter kommer den riktiga förkylningen och då känner jag ju av det hela dagen. Men varför är det bara när man har vaknat när förkylningen är påväg? Förstår inte.

Nu ska jag gå och se om det finns något att äta i detta hus, är jättehungrig.

Vi hörs sen!

pusss

28/3 09

God förmiddag! eller jag ser på klockan nu att det faktiskt är eftermiddag.

Jag tänkte gå på knatteträning idag, är ju hjälptränare. Men igår satt jag uppe till halv två och rensade garderoben. Jag satte i alla fall klockan på halv nio imorse för att gå på träning till tio. sex minuter över tio vaknade jag. Då hade jag stängt av klockan i sömnen. Jag har INGET minne av att den ringde. Det är så typiskt mig. Blir så irriterad!

Har nyss varit och handlat med mami och nu ska jag sätta mig med lite läxor. Läxor på en lördag:O Men , det är mitt eget fel.

Ikväll blir det party med några girls, skoj! :)

Hörs sen!

pusssss

Julia och Kamilla - mästerkockarna

På hemkunskapen idag skulle alla göra sin egna fiskrätt. Jag och Julia kollade på nätet och hittade något intressant, nämligen "fish and chips"! Idag var det dags att göra det i alla fall. Vi gjorde först en gegga som vi doppade torskbitarna i. Fast innan geggan rullade vi fiskarna i mjöl. Sedan la vi dom i maskinen man friterar i( har ingen aning om vad det heter). Där låg dom tills dom fick en gyllenbrun färg och blev knapriga.
Sedan strimlade vi bakpotatisar, sedan la vi dom i kallt vatten ett tag innan friteringen för då blir dom extra spröda! Sedan la vi i potatisen också. Pommes friten blev verkligen helt perfekt, ja, alltså helt perfekt!
Inte nog med det, det var skitgott också!

Kolla va duktiga vi är! helt hemgjort!(eller skolgjort kanske man ska säga i detta fallet)

Friterad torsk, jummm!

Visst ser det gott ut? fan va vi är bra!

Hemma - slut!

Nu har jag kommit hem och gissa om jag är slut? Jag tror jag dör snart.
Har haft en SUPERTREVLIG dag, mycket skratt, har fortfarande ont i magen efter allt skratt! Vi kom till Borlänge rätt sent så vi hade inte så jättelång tid på oss, men inte trodde jag att vi skulle ha så bråttom som vi fick. Det började med att vi gick in i några affärer och kollade och tog det lugnt. Sedan gick vi in på GINA TRICOT och kollade. Det var ju så jävla mycket fint där så jag plocka på mig hur mycket som helst och gick in i en provhytt. Stannade där ganska länge, ja plötsligt var det bara en och en halv timme tills det stängde och vi skulle äta och så. Jag hade fortfarande inte köpt någonting. VI bestämde i alla fall att vi skulle äta först, så vi gick till tacobaren och åt GOD mat!

Matilda

Efter vi hade ätit var det typ 40 minuter kvar tills det stängde så då fick jag panik. Jag hade ju fortfarande inte köpt något så jag sprang in på CUBUS och köpte det jag skulle ha där och sen ner på GINA och köpte lite grejs där. Så jag hann inte ens med vissa affärer idag, det var typ bara CUBUS och GINA TRICOT. Helt sjukt, så brukar det aldrig vara!
aja, fick mig i alla fall nånting!


Jeansleggings från GINA TRICOT


Jeansjacka från CUBUS

Fransväska från CUBUS

Cardigan från GINA TRICOT

Ja, lite blev det i alla fall! Är nöjd.
Provade vita converse och en jacka också, ska köpa det nästa gång, det dröjer nog inte så länge! Denna gången fanns det varken tid eller pengar.
Men till påsken då får jag pengar!

Nu ska jag lyssna på lite musik och städa mitt rum lite. Ska nog vänta på Katrine, hon kommer hem runt ett.

Pussss

God morgon!

God morgon bloggen!

Har ganska bråttom nu. Sitter och nästan kastar i mig en skål med flingor.
efter skolan idag blir det Borlänge med Matilda och Julia, nu blir det shopping girls;)
Kommer hem sent ikväll, så vi får höras då!


ha en jättebra dag!

puss påer

Träning och Spanska

Kom precis hem från träningen. Det som gäller nu är att hoppa in i duschen och sen lägga sig med spanskaböckerna och läsa helt tills man somnar. Inte så kul, men det är sådana tråkiga, nödvändiga saker som man bara får ta tag i och göra varken man vill eller inte!

Imorgon efter skolan blir det en trip till Borlänge med kära Matilda och Julia! Det ska bli skönt att få lite påfyllning i garderoben!

Imorgon blir det dålig uppdatering här, men ni får ett morgoninlägg och ett kvällsinlägg där ni antagligen får se allt jag köpt!

Ne, nu måste jag sätta igång med alla göramål. Vi hörs imorgon!

Puss på er, och sov gott när det är dags!

Dagens låt


Goodie day

Sitter här i mitt rum och pluggar Spanska, har läxförhör imorgon. gaah, tråkigt..
Idag i skolan fick vi våra efterlängtade skoltröjor, alltså nu känner jag att det verkligen har varit värt att bråk och alla duskussioner! tröjorna är skitsnygga!
Ja, alltså jag tänkte ni skulle få se en bild, men min mobil krånglar hela tiden nu. Så bilderna kommer inte in nu..


Alltså jag börjar tro att jag är lite smågalen. Jag har inte tänkt på det så mycket förut men idag insåg jag att jag är grymt rädd för avgaser. Typ varje gång det kommer en lastbil eller en buss och liknanden så får jag för mig att hålla andan i det dära lufttrycket som kommer efteråt, jag vet egentligen inte varför, men jag tror det är för att inte få i mig avgaser och föroreningar. Jag håller verkligen andan! Det är ju helt sjukt, vilken tvångstanke. Har gjort det så länge jag kan minnas!
Lika med avgasrör. Om en bil står och går och jag ska gå bakom bilen går jag helst en lång jävla omväg runt avgasröret typ, shit asså, helt sjukt! Är jag galen? :P

Ikväll är det träning,!

Nu ska jag fortsätta estudio Español!

26/3 09

god morgon!

Idag upptäckte jag att mina flingor var slut så idag fick det bli smörgås. Jaja, det går det också.

Idag är det den 26 mars och det betyder att det är precis en månad tills jag fyller år! Eller ja, det är inte bara jag som fyller år då, Matilda fyller också år då! Är inte det ganska sjukt att när jag kom till Sverige så var Matilda min första riktiga vän här, och sen visade det sig att vi fyller år på samma dag! Skumt fast ändå skitskoj! :)
Men inte nog med det, när jag kom var det tre i klassen som fyllde år den 26 April. Jag, Matilda och Emil. När jag kom var dom ju redan två stycken så folk blev lite halv häpna när jag sa att fyllde år då. Sedan ett år senare kom en ny kille till klassen. När vi frågade när han fyllde år fick vi ett svar som slog alla av stolen tror jag. Haha.. Han fyllde också år den 26 april. Haha, då var vi fyra i en klass på sexton som fyllde år den 26 april! Haha, en fjärdedel av klassen fyllde år den 26 april!

Idag är det vanlig torsdag, lång jobbig förmiddag.

Ikväll är det träning.
Får se om jag har tid att uppdatera i skolan annars hörs vi när jag kommer hem!

pusss

Fy skäms på fräcka tjuvar

Nu ligger jag i sängen och ska fixa mina naglar lite. Ska börja med en sån där två veckors period där jag tar bort och sätter på nytt nagellack från trind nail repair varje kväll! Naglarna blir jättestarka av det.

Ska titta igenom lite böcker och se om jag har läxor tills imorgon också, tveksamt att jag kommer göra någonting men det är ändå skönt att ha koll!

Jag rifflade ju upp mina jeans igår, nu har jag varit duktig och tagit kort på det!


Igår när jag kollade min plånbok var typ tvåhundra spänn borta. Jag fick panik. Jag visste att jag hade haft plånboken i skåpet i skolan på dagen, där jag inte har något lås, så jag var helt säker på att någon hade stulit mina pengar. Jag har gått hela dagen idag och varit frustrerad och irriterad och besviken på mig själv för att jag inte har skaffat ett lås.
När jag kommer hem frågar jag mamma för säkerhetsskull om hon hade lånat pengar av mig. Hon tänkte en stund sen svarade hon " ja, just det! Jag tog typ hundra åttio kronor till Katrine för jag hade inga kontanter". Tror ni det var en lättelse eller? Jag blev så jävla glad! Men jag har ändå bestämt mig för att skaffa lås. Sorgligt nog så finns det nog en heldel i skolan som är fräcka nog att öppna andras skåp och stjäla saker.

Nu ska jag nog sova, blev helt plötsligt sjukt trött!

Vi hörs imorgon bitti!

Godnatt♥

träning, tv , plugg

Sitter och kollar på du är vad du äter. Tycker det är kul att kolla på, man får ju faktiskt lära sig grymt mycket om kost, och vad som är bra för olika människor osv.

Tränade nyss gjorde jag också, blev ungefär 40 minuter spinning, skönt!

Ikväll ska jag ägna kvällen åt att plugga spanska. Ska nog göra prov imorgon om jag inte minns helt fel. Det är så mycket prov för mig nu så jag har inte koll på när och var och hur och vilka. alltså, åh...

Ne, nu börjar det igen efter reklamen.

Vi hörs ikväll!

pusss

krig i Sverige?

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lång dag i skolan. Från tio över åtta till klockan fem, usch, alldeles för länge!

Jag har i alla fall ätit våfflor nyss, det är ju trots allt våffeldagen, klart man äter våfflor! Jättegott.

Alla nior som vill håller just nu på med en vårshow som ska visas upp som föreställning senare i vår. Idag skulle det filmas lite och då skulle vi ner i skyddsrummet. Alltså, skyddsrummet, jag har hört namnet och så, men aldrig tänkt på vad det egentligen är. När vi kom ner stod det bara en massa saker som skulle förvaras, typ julsaker, påsksaker och andra saker som hade varit uppe i skolan förut. Alltså ett förvaringsställe var det första som slog mig.
Jag tyckte att detta skyddsrum var oändligt långt och tog aldrig slut, det var bara en massa dörrar som man gick igenom, rummet, eller ja denna källaren kan man väl hellre säga, tog aldrig slut.
Tillslut kom vi till en lång korridor med en massa rum i, som en hotellkorridor. Jag fattade typ ingenting. Sen kollade jag in i rummen, och där fanns det jättetrånga våningssängar med hur hård madrass som helst. I ett rum fanns det en rutten toalett och i ett annat fanns det ett pyttelitet kök. tankarna började snurra i huvudet, hm skyddsrum? Nu började jag förstå innebörden av ordet. Såklart! Det var ju verkligen ett skyddsrum, om det någonsin skulle bli krig. Är det inte helt ofattbart att när våran skola byggdes så tänkte man på att det kunde bli krig och byggde därför ett skyddsrum. Jag tycker det är jätteskumt.
Känslan av att gå där nere var obeskrivlig. Jag kände mig som en jude under andra världskriget som gömde sig för omvärlden. Man förstod hur otroligt tråkigt och smutsigt deras liv var. Nere i skyddsrummet fanns det inga fönster eller någon kontakt med omvärlden överhuvudtaget. Alla golv var jättesmutsiga och sängarna var hårda och toaletten och handsfatet var möggligt. Tänk om det skulle bryta ut krig och man skulle få lov att bo där, kanske i flera år. Det är helt sjukt, tänk att det finns människor i världen som lever så. Ne, det är fruktansvärt!

Min första tanke var "vilket slöseri med plats!". Men sedan efter mycket tänkande så är det verkligen inte slöseri med plats! Vi i Norden tar förgivet att våra länder är fredfulla och vi är så goda, och krig kommer aldrig utbryta här. Men våga att möta verkligheten säger jag bara! Det är klart att det kan bli krig i vårat land, risken finns!
Vi ska inte gå och ta förgivet att det aldrig kommer hända, vi ska bygga skyddsrum, vi ska vara förberedda ifall någonting skulle hända!
Visst, vi ska absolut inte gå och tänka att imorgon blir det krig osv. Men man överväger att avskaffa alla skyddsrum, just för att det är slöseri med plats. Men vad händer med oss då, om kriget skulle komma hit? Då har vi ingenstans att ta vägen!

Här går vi i Sverige och tar förgivet att det är såhär det ska vara, fred! Men vi är så otroligt egoistiska! När flera hundratusen familjers hem och människor bombas i månaden i andra länder så får dom bara en pytteliten text som knappt syns på sidan av en tidning. Men om däremot om en kändis hör i Sverige skulle snubbla på sina klackar och stuka foten så skulle det bli världens uppslag på första sidan och folk skulle prata om detta i dagar, om inte ens veckor! Hör ni vad sjukt det låter?
Att leva i krig är faktiskt verklighet och vardag för många människor, alla har det inte så bra som vi. Men detta tänker inte vi på, utan vi går och klagar på att maten i skolan är äcklig och att lärare och föräldrar tjatar och att nageln har gått av och sådana småsaker, när det sitter andra människor i världen som inte vet vart sin familj är, eller måste sitta i beredskap för en bombning när som helst.
Vafan har vi att klaga över? Vi har det så jävla bra, men vi tar det förgivet att ingen är tacksam över det vi har!

Det var verkligen en tankeställare för mig att gå ner till detta skyddsrummet idag.
Jag är så jävla glad att vi har fred i vårat land!

Här får ni se lite bilder.

köket

Trånga hårda sängar


Mysig toalett

Och så lortig blev man av att gå där nere i max fem minuter, ja, vi hade svarta strumpor från början!


Ja, inte så delikat va? Ändå så är detta lyx mot vad vissa andra i krig lever i.

Kära Sverige/Norge, och ja Norden överhuvudtaget, var tacksamma!

Onsdag - våffeldagen!

God morgon på våffeldagen allihopa!

Varför heter det våffeldagen, finns det någon speciell historia?

Jag sitter i alla fall och äter frukost och ska snart bege mig till bussen. Har ju som sagt nationella nu på morgonen, får se hur det går då, hoppas vi får ett lätt ämne att skriva om!

Biologiprov har jag också idag, önska mig lycka till!

Får se om jag har tid att uppdatera i skolan. Annars när jag kommer hem ikväll, jag ska nämligen gå övertid idag, vi har dans sista och idag ska vi få hjälp av en riktig danslärare och hon kunde inte komma förens halv fyra, då vi egentligen slutar, så ja, vad gör man inte.. Kommer nog förhoppningsvis hem runt sex!

Ha en jättebra dag i solskenet!

Riffla upp dina jeans

Jag ber så mycket om ursäkt för rätt dålig uppdatering och tråkiga inlägg idag. Har helt enkelt inte haft tid.
Min mobil är helt körd så det blir inga bilder nu heller..

En grej som är positiv är i alla fall att jag har haft jättemysigt i Vansbro ikväll! :)

Jag gjorde nyss ett nytt försök att klippa lite hål i ett par andra jeans och dra upp dom lite snyggt, mitt ord för det är hur som helst "riffla upp dom". Jag vet inte vad det heter så då hittar jag på ett eget ord. Fast det kanske heter riffla? jag vet inte, har bara fått för mig att det är ett bra ord, kanske har hört det någon annanstans, är det någon som vet om det har ett namn så att säga? :P hehe... Jag har i alla fall rifflat upp ett till par jeans nu, och denna gång lyckades jag! blev faktiskt snyggt! Dom ska på i skolan imorgon.

Imorgon börjas dagen med nationella prov i Engelska, skrivdel, OH NO! Kommer inte gå alls, jag är så dålig på grammatik och sådant i Engelska, usch!

På eftermiddagen har jag biologiprov, det är ganska lätt, tror det kommer gå bra!

Ne, fy farao vad trött jag är nu!

Vi hörs imorgonbitti!

puss godnatt! ♥

god dag

Hallå alla!

Kom precis hem från skolan. Fick skjuts hem idag, skönt att komma hem tidigare än vanligt!
Idag har vi diskuterat färdigt om skoltröjorna, nu är allt fixat med priser osv och redan idag ska det första kartongen hämtas ut! Kul att se hur dom ser ut, *host*. Nedå, dom är säkert fina!

På fredag är det bestämt att jag, Julia och Matilda ska till Borlänge för lite shopping! Skönt att på lite nytt i garderoben!

Nu ska jag äta sen vid fem drar jag mig till Vansbro.

Vi hörs ikväll när jag kommer hem!

Vi hade ingen slöjd idag så vi fick håltimme så jag, Matilda och Julia gick till Håkanssons och tog en morgon fika, jättemysigt var det! Tog några bilder, men nu krånglar USB sladden igen, så ja, om min mobil vill senare så får ni bilderna ikväll!

Puss på er

24/3 09

God morgon!

Idag är det tidig morgon igen. uuh så jobbigt det är att gå upp, men man blir ändå lite pigg när man drar upp persiennen och ser solskenet!
Som tur är börjar dagen med en lång syslöjdlektion, skönt!

Åj, va klockan går fort, min buss går om tio minuter och jag har inte packat i böckerna osv.

ha en bra dag!

puss

det traditionella godnatt inlägget

Nu har jag precis kommit ur duschen och lagt mig i sängen. Är inte så jättetrött, men det kommer väl sådär plötsligt som vanligt snart.

Hoppas på fint väder imorgon, inge jävla snöstorm, usch.

Jag har faktiskt inte så mycket mer att komma med ikväll, men det är ju tradition med god natt inlägg, kan ju inte sluta med det bara för att jag har dålig fantasi ;)

God natt folkens!

Måndagen

Har haft en trevlig måndag! Blev ingen träning dock, det var ju snöstorm, snacka om att jag hade blivit sjuk om jag hade tränat..

Jag och Linda gick i alla fall till Håkanssons och åt en skitgod baguett och drack lite te när hon kom!


Sen mötte vi Malin. Malin och Linda simmade och jag gick och la mig i ett solarium i brist på något att göra.


Idag har jag pratat med Studievägledaren också, fick lite kalla fötter när det gällde valet till barn och fritid, tyckte att det började kännas tråkigt, så jag undrade om det var möjligt att byta till fjäll i omvalsperioden, och det skulle fixa sig sa hon! Härligt. Det är ju ganska många lika kurser, men lite mer ute är man dick på fjälllinjen, passar mig mycket bättre!
Får se vad det blir då :)

Föresten så slår jag huvudet i väggen snart. Vafan är det tv4 håller på med?! ett gammalt avsnitt av 90210 idag också! Jag blir så irriterad! ååååh.

Jaja, nu får jag tid med lite SO istället, måste sätta igång.
Hörs senare ikväll!

Pusss

Skoldag klar

Sitter i skolbiblioteket och har precis slutat, Ska vänta in Linda som kommer runt tio i fyra, sedan ska vi på en lite rundtur ;) dagen har gått ganska fort och har varit helt okej!

Jag kommer stanna kvar i Vansbro tills min träning börjar klockan sex, sedan åker jag hem runt halv åtta, ikväll är det 90210 också! Härligt! Och ni missar väl inte premiären av tonårsliv? Det är en dokumentärserie som kommer sändas på SVT1 varje måndag halv tio på kvällen. det ska bli kul att se!

Nu ska dom stänga biblioteket här, bibliotekarien jagar ut mig nu! haha..

Vi hörs sen!

23/3 09

God morgon!

Fick världens härligaste väckning idag. haha. Alltså jag kände att det var någon som kollade på mig, men det som väntade mig var jag inte beredd på. När jag öppnade ögonen stod mamma typ två centimeter från mitt ansikte och halv ropa " BÖ!". Fyfan va jag hoppa till, blev skiträdd! haha. Jaja, pigg blev man i alla fall.

Nu har jag nyss ätit flingor och ska packa lite träningsväska osv. Fast jag vet inte om det är inne eller ute träning idag? gaah, det är ganska svårt att packa då ju.

Nu skiner solen, :) Men fick höra att det inte kommer vara länge, mitt på dagen idag ska det börja regna och bli kallt. FAN.

Nu ska jag klä på mig, vi hörs kanske i skolan, annars när jag kommer hem. Vilket är ganska sent kom jag på, jag ska ju stanna kvar i vansbro till typ halv åtta idag, så vi hörs ikväll!

ha en bra dag!

Sjukt bra kväll

Kom precis hem, har haft en jättemysig kväll, har kollat på beck bland annat. :) känslorna bara far genom kroppen, härligt.

Nu ska jag gå och borsta tänderna, tvätta bort lite smink osv. Sen ska jag lägga mig och sova. Är så himla trött just nu. Som tur är har jag sovmorgon imorgon, hur skönt som helst. Måste dock gå till tåget, mamma och Roger åker till Mora imorgon vid nio, hoppas att det inte snöar då i alla fall.
Jag vill ha sol och mark utan snö!

Vi hörs imorgon!

Godnattt puss

Skinande rent

Äntligen är rummet färdigstädat!  Skönt att ha det gjort!

nu ska jag nog gå och bada Kajsa och André sen ska jag sminka mig och klä på mig, jag tror jag vet vad jag ska ha på mig nu, det blir något enkelt vardagligt bara, ni får bild sen!

Det doftar gott i hela rummet nu, det luktar rent och pärsika doftljus! :)
 

Fyfarao, varför ska det snöa nu?! blev så arg imorse när jag kollade ut, nu när våren var påväg! fan också. Nu blir det tunga vinterskor ett tag till då,eller? Hoppas snön försvinner!

Nu ska jag och kajsa dra upp och bada, pussshejs

uttjatad bild? yes. Får nog försöka få med Kajsa på en till bild, men hon är så himla envis!


beslutsångest

Nu har jag precis kommit ur duschen, och vet ni vad? Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig ikväll.

Kom med förslag? Säg någon fin kombination, det ska vara ganska vardagligt, fast ändå se bra ut!

Nu ska jag nog städa rummet, väldigt roligt, or not. Men det behövs, det gör det verkligen!

Nu måste jag sätta igång, vi hörs sen!

PAAANNNIIIIK

Alltså, vad ska jag ha på mig ikväll ?!  Jag får panik, jag kan inte bestämma mig, jag är så jävla trött på mina kläder!

Hjälp mig!

22/3 09

God morgon bloggen!

Jo igår skrev jag att Amrican Pie 2 sög. Men jag ångrade mig efter ett tag, när man kom in i filmen lite mer, alltså den äger, den är så jävla rolig!

Jag förstår inte vad som händer med mig? Jag som jämt har tyckt det varit underbart skönt att sova länge på morgnarna men den här helgen har jag vaknar runt åtta både igår och idag, eller idag vakna jag till och med HALV åtta :O WHAT?
Fattar ingenting.

Jaja, jag tycker ändå inte att det är negativt, då får man mer ut av dagen!

Idag ska jag städa mitt rum riktigt ordentligt, det var ett tag sen nu, när jag är färdig ska det lukta RENT och det ska skina överallt! hehe..

Nu ska jag gå och äta frukost.

Vi hörs sen :)

piggare piggast

Sitter i soffan och kollar på American pie 2. Filmen suger typ, men har man inget annat för sig på en lördagkväll så aja :P

Är inte så värst trött så jag ska nog kolla klart på filmen, får se om jag är trött då. Jag sov ju två timmar på dagen idag så det är kanske inte så konstigt att jag är ganska pigg nu.

Men jag uppdaterar inget mer idag!

Vi hörs imorgon

godnatt pussss

Gulliga syster

Är inte min syster för gullig?

Jag och mamma sitter och kollar på Robinson sen kommer katrine ut ur sitt rum och går raka vägen ner och stannar nere ett bra tag, jag hör att hon håller på med tallrikar och med mikron men tänkte inte så mycket på det.

efter ett tag kommer hon upp med detta till alla tre:


Nachos och te!:)

Supersnällt!

Dagens låt

Alltså, den här skulle varit ett bidrag i melodifestivalen, den hade lätt vunnit ju!

Jag ser livet ur ett annat perspektiv

Varje nyårsafton sitter man och hoppas att det nya året kommer bli det bästa ever. Det gör i alla fall jag. Jag trodde verkligen att det skulle bli ett kanonår, vet inte varför.

Det verkade som om jag trodde fel, bara två veckor efter nyår började helvetet, helvetet har suttit i tills nu, jag har inte repat mig riktigt ännu, hittils har året varit helt förjävligt. Jag har tagit snart tre månader på att repa mig, och jag är fortfarande inte helt bra.

Allt känns lite bättre nu, jag börjar komma in i skolarbetet och bli mig själv igen, den glada Kamilla. Jag är inte lika mycket ledsen längre. Jag tror jag börjar komma ur en obeskrivligt jobbig period som har varit så psykiskt utmattande, jag tror inte att dom som inte har varit i det förut inte förstår hur jobbigt det är, alltså, det är obeskrivligt.

Antagligen kommer jag aldrig repa mig helt, det kommer alltid finnas, eller inte finnas om man ska säga så, jag kommer alltid vara medveten om det, men nu känns allt mycket bättre och jag tror att jag vid det här laget är redo att gå vidare, men att man känner så kanske också bara är en fas. Det vet jag inte, jag vet ingenting, allt är oförutsägbart.

Hur som helst så känns det som att allt kommer ta en positiv vändning nu, jag känner mig starkare, piggare, gladare! Jag mår nästan bra igen. Året är ännu ungt och jag hoppas att året kommer bli kanonbra trots omständigheterna.

Trots mycket sorg så har jag under denna period lärt mig att ta vara på livet, kom ihåg att livet är ett värdefullt lån som kan tas ifrån dig på mindre än en hundradel! Jag har också lärt mig att ta vara på alla i min omgivning, inte minst familj och vänner. Man vet aldrig vad som kommer hända så gör det bästa utav varje situation. Gå inte och irritera dig över småsaker, hitta ALLTID det positiva vid saker och ting, det finns ALLTID något positivt.  Ha en positiv inställning till livet och tveka inte på din styrka eller dina möjligheter, DU KAN!

När tragiska saker inträffar som berör en, ser man livet ur ett helt annat perspektiv. Man känner att man vill hinna med alla, visa att man tycker om sin omgivning och visa att alla är värdefulla.

Är det inte konstigt att man inte börjar tänka så förens det inträffar något tragiskt,? sånt tänkande ska man ha ändå, alla borde tänka så! 

När ni kommer i en jobbig situation, kom ihåg att ni aldrig är ensamma. Ni har alltid någon som ställer upp. Var aldrig rädd för att visa dina känslor, gråt när du måste, spelar ingen roll om du sitter vid skolbänken eller i ett viktigt möte, GRÅT UT BARA! Skratta när du känner för det, krama en person när du känner för det osv. Och det vitkigaste av allt, PRATA! prata med alla, om allt, allt du vill ha ur dig, prata prata prata prata prata. Det är den bästa terapin i hela världen, att prata. Har du inte tillgång till någon när du känner att du vill prata, ring någon, dom har alltid tid att lyssna på dig!
Ingenting får bort den tunga klumpen i magen som det gör när man pratar, och jag menar verkligen att du ska prata om allt som faller dig in, få ur dig allt du skulle vilja ha sagt.

Åj, nu blev det ett jättelångt inlägg, men allt detta är läsvärt, det är viktigt!

Ta till er det!


Frusen

Det är så jävla kallt i vårat hus så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag håller på att frysa ihjäl, föttern är iskalla, händerna är iskalla, allt är iskallt, det är jätteobehagligt.  

Idag runt två somnade jag och sov till fyra, tror ni det var skönt? svar Ja! Jag behövde det verkligen! Nu har jag precis kollat på lite TV. Det gick inget bra, som vanligt..
ikväll klockan 20.00 är det Robinson på 4:an i alla fall , det ska ses!

Det ser ut som det blir en hemmakväll med familjen, yeh yeh, det får väl duga antar jag. Familjen är mysig!

Nu ska jag digga lite musik och bara ta det lungt, skönt va?
Jag har världens vilo/slappdag idag, jag har inte varit så avslappnad på länge, gud va skönt det är när jag tänker efter! Alla behöver en sådan dag. Ta er tid till att bara gå omkring i slappa kläder och bara ta det lungt en dag, det behövs!

Puss på er

underhåll mig

Ändrade plander, jag har inge skjuts till Vansbro så vad ska jag göra? Jag vill INTE sitta hemma hela dagen, då dör jag hellre.

Kan ni komma med förslag? 


God morgon!

God morgon på er!

Just nyss bestämde jag och Julia att vi skulle träffas i Vansbro för att hon ska köpa gladiatorsandaler och jag ska lämna tillbaka mina, hehe.. Men tyvärr så går ingen buss före tre så jag får väl fråga om skjuts, jag tänker inte cykla eller gå ett och ett halvt mil alltså!

Affärerna stänger två idag så man lär komma iväg ganska snart!

Annars idag har jag inga planer alls, får väl ta det som det kommer.

Imorgon blir det musikdirekt i alla fall! :)

Vi hörs senare!

pusss

Dåligt köp

Nu har jag bestämt mig för att lämna tillbaka gladiatorsandalerna! Jag vill ha pengarna till en skinnjacka eller några andra saker till veckan! Sandalerna kommer jag inte använda förens till sommaren, så då är det bättre att köpa grejer som man behöver nu. Gladiatorsandaler kommer jag köpa närmare sommaren!

Nu ska jag sova, jag är så hemskt trött!

Vi hörs imorgon folkens!

God natt!


Skoshopping

Efter skolan idag mötte jag upp Katrine och kajsa, vi gick först till Kollektion för att Katrine skulle köpa tights, det var inte meningen att jag skulle köpa något, men jag hitta typ snygga gladiatorsandaler så jag fick bara lov att köpa dom!
sen gick vi till Ritex och där hittade jag såklart billiga vårskor, alltså i desperat behov av det just nu, sen ska jag ju köpa converse, men då måste jag ju till blge först, det blir nog nästa vecka!

Bara 115 kr. man tar väl chansen?

asså jag har blivit osäker på dom, kan ni berätta vad ni tycker om dom? det är ju inte försent att byta om det skulle vara så. Jag vill nog kanske ha några som är lite grövre och lite högre, sen vill jag nog ha brun/beige. Vad tycker ni?


Tänkte ni skulle få en bild från hur jag hade det i skolan innan jag gick ner till bandyn

Eftermiddag med Julia


asså min cam har så himla roliga effekter, eller ja, för mig och Julia som har dålig humor så är det skitkul. Jag har skrattat så mycket så magen värker! Men kolla vilken otroligt cool bild! Det är denna jag bjuder på av alla fula för ´dom andra va så HEMSKT fula! haha..

Men vi tog lite andra roliga kort också!



Ja, vi hade kul iallafall!

Bandy - vad har hänt med våran klass, 9a?



Alltså, jag vet att jag gjorde narr av våran klass i det förra inlägget, men jag tar tillbaka det. Ska jag berätta en jävligt rolig sak? VI KOM TVÅA :O Alltså vi förlora på förlängning! Det är ju skitbra, fattar inte vad som hände med oss, Skitduktigt!

Efter skolan följde jag med Julia hem, det blev massa skratt, ni får se bilder sen!

Pluggdag

Det här kan man verkligen kalla en PLUGGDAG! Jag började med nationella prov i Svenska, skrivdelen, på morgonen. Gick skitbra tycker jag! Fick verkligen satt ord för allt och fastnade inte en enda gång!

Sen tog jag upp datan och började skriva på hemtentan i biologin. Ska inrikta mig på hur tvillingar kommer till och varför just de föräldrarna får tvillingar osv. Ni kanske vill veta lite om det sen? Lämna en kommentar och berätta vad du tycker!

Klockan elva är det lunch, inte så länge kvar nu. Fick information av Julia om att vi har spelat tre matcher och spelat två oavgjorda och förlorat en, haha mitt svar till det var bara " Bara förlorat en? :O hahaha, rekord ;)" Typiskt våran klass:P Tror dom spelar sin fjärde match nu eftersom Julia inte vill svara på mitt meddelande. Jag vill ju också vara med, jävla skitproblem hela jävla tiden!

Nu ska jag skriva ut lite fakta om tvillingar!

Vi hörs sen!

pusss

20/3 09

God morgon folkens!

Åj va fort det går, nu är det den tjugonde igen, vad betyder det då? Jo, det betyder pengar det!

Jaha, ja känner mig riktigt taggad nu, för nationella prov, idag är det skrivdel, det ska nog gå bra, är ganska duktig på att skriva. Alltså då får ni bortse från bloggen, där orkar man ju inte vara grammatisk korrekt eller bry sig om stavning och meningsbyggnad eller styckeindelning ja, osv :P
Vi ska skriva en text om "nattliv", hm.

Efter nationella provet ska jag börja skriva på biologitentan, tar med mig datan och sägger mig i en "glugg" som vi kallar det i våran skola, det är som ett öppet rum i korridoren kan man säga, det finns lite soffor och bord och sådant där!

Jag har hunnit ta lite outfitbilder idag också!



Väska från Veckorevyn
halsduk från Indiska
Skjorta från Vero moda
jacka från H&M
leggings från Gina tricot
gamla skor

Ni får ha en trevlig morgon, så bloggar jag från skolan :)

puss på er!

CHOCKAD

Fick nyss en sjukt wierd nyhet, shit! Kan tyvärr inte dela det med er, men ni kan ju få veta att jag är helt chockad, och ja. Shit!

Nu ska jag nog gå och duscha och lägga mig med datan i knät helt tills jag somnar!
Jag tycker det är jättedålig stil av lärarna att dom tvingar på mig ett nationellt prov imorgon när vi har innebandyturnering. FY! Men dom gör det ju för mitt eget bästa såklart! Man får väl passa på med sådant när man inte missar några andra lektioner.

Jao, vi hörs sen!

pussss

Vår-in-handling

 Inget vårplagg kanske, men helt klart sjukt fin! Kanske köper den så jag har den till hösten igen! från BIK BOK




BIK BOK

BIK BOK





ah, detta är typ lite av allt jag vill ha, jag ska även ha en skinnjacka och vita converse. Jag ska även ha gladiatorsandaler från ELLOS. Asså, det är säkert sjukt mycket mer, men kommer inte på det just nu.

Dagens (stylisch)



Den där ska jag helt klart ha, ingen tvekan, ska inhandlas nästa vecka!

Dagens låt

Haha, så jävla härligt låt!

Överraskningsdagen

Nu är jag hemma efter en dag i skolan. Skoldagen var ganska rolig faktiskt, mycket diskussioner och tjafs kring pengarna som ska in till skoltröjorna/byxorna. Men jag tror det löste sig tillslut.

Iallfall så fick jag en till glad överraskning när jag kom hem, nämligen ett nytt nummer av veckorevyn som låg och väntade på mitt bord, härligt!


När jag kom hem gick jag in i köket och då typ satt Katrine och skrattade, sen visade hon mig en tidning, ah, det var faktiskt ganska skrattretande:P

HAHAHAHA.. Förvånande? svar nej. HA HA!  Det var inspektion i skolan igår och tydligen får vi helt klart underkänt, typ 15 av 18 elever går ut utan fullförda betyg. härregud, det är sagt att skolstyrelsen har till 18 juni på sig att komma på en lösning på problemet. Alltså, våran skola suger.

Nu ska jag gå ut i det fina VÅRVÄDRET :D Härligt att våren är påväg! Ikväll är det träning, ska nog gå på den idag. Är väl dags att börja dyka upp igen. Jag har i alla fall skickat ett långt meddelande till min tränare om varför jag inte har varit på träningar på sista tiden. Ni som inte vet kan gå in på kategorin "Kamillas dagbok - svåra tider".

Hörs ikväll!
 pussss

Skolan

Sitter i skolan på SO,håller på med mellankrigstiden, skittråkigt.
Hemtentan ska vara inlämnad på tisdag. Paniik!

Idag ska jag nog på träning, har inte varit på träning på jättelänge nu´. Känner mig inte så värst sugen på fotboll just nu,men det är väl för att det fortfarande är snö på backen och för att vi tränar på en slaskig grusplan.. usch.

Nu ska jag go back to the class..

Hörs senare!

19/3 09

God morgon!

Sitter och äter frukost. Har blivit ganska duktig på att gå upp på morgnarna nu, jag znoozar bara i typ 20 minuter, det är mycket bättre än förut så jag kunde znooza i mer än en halvtimme, då var det bara att stressa upp och kasta vatten i ansiktet och typ borsta tänderna så fort att man missade tänderna och skrapade upp tandköttet som utvecklades till blåsor, så man kan säga att det är lättare att få munblåsor om man stressar ;) Sen var det bara att kasta på sig smink, men nu hinner jag till och med sitta vid datorn ett bra tag innan bussen går också! :)

Asså jag fick en jättebra start på morgonen, jag plockade bort lite på mitt bord och då såg jag ett paket från veckorevyn! Och jag visste ju vad det var! En oversize väska och en en liten liten parfym "flaska" från Sarah Jessica Parker :)


(dålig mobilkamera kvalité)

parfymen luktade ganska gott, och väskan var sktisnygg!

Allt detta hade ett totalt värde på 500 kr, men jag fick det för 99kr + porto, bara för att jag började prenumenera! Skitbra ju! :)

Nu åkte bussen upp på Säla så nu ska jag göra det sista innan jag går till bussen!

Just ja, Julia frågade vilka mina berömda frukostflingor var igår, och mina berömda frukostflingor är cheerios! Dom hära runda ringarna, det är jättegott!

Åh, nu började dom spela EMD - baby goodbye på radion! Härligt!

Måste dra, pusshej!

God natt

Nu är jag så jävla trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag vet i alla fall att jag ska sova, och det ganska snart!

Imorgon bli det skola som vanligt, vanlig jävlig torsdag! usch. Men imorgon är det sista skoldagen för på fredag har vi innebandyturnering hela dagen, fy va härligt! Och såklart ska jag spela, orkar inte sitta på en läktare hela dagen, och våran klass kommer ju äga alla, haha, i våra drömmar i alla fall!

Ne, det fick bli ett kort inlägg, är så fruktansvärt trött!

Vi hörs imorgon bitti!

Godnatt

Hemma

Nu har jag precis kommit hem. Kvällen har varit perfekt!

Jag ska gå och borsta tänder och så nu, kanske skriver ett inlägg när jag lagt mig.

Hörs!

Nervös

Kom precis hem från skolan, har fixat mig lite och så för att åka till Vansbro med sex-tåget. butterflies!

Nu ska jag försöka få i mig lite mat, har blivit dåligt med det idag!

Skriver ikväll, puss på er!

18/3 09

God morgon på er!

Igår köpte mamma mina berömda frukostflingor så just nu sitter jag och äter en skål med dom!

Jag har varit skitsmart gällande mascara! Först hade jag Max Factor masterpiece max mascara, den är ganska dyr och hur bra som helst, jättemycket volym får man av den borsten!
sen så köpte mamma en mascara åt mig och den var en billigare variant av max factor och den var inte alls lika bra som den förra. Så jag kom på nåt fruktansvärt smart, jag satte i den gamla borsten i den nya billiga mascaran, och VIPS så fick jag långa fina fransar igen och det var precis som att jag hade köpt en dyr, bra mascara!
Så är ni smarta för att spara lite pengar, så köp först en mascara med bra kvalité på borsten, borsten ska helst (enligt mig) vara i gummi som är böjbar med korta korta fransar på. Sedan när din mascara är torr köper du en ny, denna gång en billigare och sätter bara i den gamla, bra borsten i den nya mascaran, då får du lika fina fransa som av den förra mascaran plus att du har sparat pengar! Smart va?

Nu ska jag äta färdig sen bär det av till skolan!

ha en bra dag!

Good night

Nu har jag lagt mig i sängen för att snart sova.

har varit i Hunflen hela kvällen, ganska trevligt, Fast ISIGT!
Nu har Tomas, Henriette och Truls åkt hem också, alltid lika tråkigt att dom ska behöva åka, men nu kommer dom ju tillbaka om två och en halv vecka eller vad det är, så det är bra!

Imorgon har vi bad på gympan, jobbigt säger jag bara.

Gud va jag har haft en superdag! Hoppas resten av veckan blir lika bra!

Nej, nu är det sleeptime!

Godnatt!

Dagens (konstigaste)

Idag tycker jag alla har varit allmänt borta i huvudet och korkade. Alla har missuppfattat vad den ene sa eller inte förstod vad man menade osv. Verkligen ALLA jag har pratat med idag har varit helt okoncentrerade och helt borta.
haha, ganska kul tycker jag, men ganska tröttsamt om man får lov att säga om alla meningar man säger under en dag.

Hoppas det inte blir så imorgon! :P

hemma

Nu är jag äntligen hemma igen efter skoldagen. Det har faktiskt inte varit jobbigt alls i skolan idag, bara kul! Helt sjukt att jag säger det, men idag var det mycket skratt och trevliga människor osv :) det blir man glad av!

Imorse när vi kom till skolan stod det en polisbil på skolgården och två poliser stod på en snöhög och undersökte en skoter, antagligen stulen, som någon har lämnat där. Varför i hela friden just på en skolgård?
Jag tänkte ju direkt på bloggen så jag tog lite avståndskort!

zooming, sorry för dålig kvalité

Efter skolan Kom Tomas, Truls och katrine för att bli omvisad i skolan. Jag var deras Guide! Asså gud vad man tar allt förgivet, man tänker liksom inte på hur fin skola man egentligen har innan man verkligen visar upp och berättar om den. Vi har så otroligt mycket grejer och mycket bra i våran skola, sådant som vi tar förgivet, men tänk vilken tur vi har egentligen! Ja, man ska verkligen uppskatta det man har, en dag kan det vara försent. Och det gäller ju såklart inte bara skola och prylar men såklart att man har människor runt om sig som bryr sig!

Vi fick i alla fall komma in i bildsalen och titta, där finns det ju så himla mycket grejer, det doftar kreativitet där inne, våran bildlärare är otroligt kreativ! Precis när vi skulle till och gå därifrån höjta han till och kom springandes med en grymt snygg stol!

Snygg va? Jag tycker den är ascool!

Nu ska jag försöka få i mig en matbit, jag har knappt fått i mig mat överhuvudtaget idag pga nerver.

Vi hörs sen! :)


17/3 09

God morgon!

Har nyss ätit en smörgås och är nu klar för att gå till bussen. Skoldagen är inte så jättelång idag, slutar två så det är ju ganska skönt.

Tror Tomas och Henriette skulle hämta mig idag, dom ville se hur skolan ser ut så visst, man ställer väl upp och gör en liten rundgång!

Nu måste jag kila, vi hörs sen!

Ha en bra dag:)

Dagens (godaste)

Dagens godaste är Hubba bubba godistuggumi, med rosa klet inuti! Fy satan vad goda! Jag har tuggat så mina käkar är helt slut!

Men gud va man tröttnar tillslut, usch, men dom tre första är goda!

Filmkväll

Nu blir det film resten av kvällen, Switch ska vi se på. Tydligen en norsk film om en pojke som åker Snowboard. Har hört att den är bra, får hoppas det då!

Imorgon är det skola igen, usch då. Måste verligen jobba ikapp resten nu, blir så jävla jobbigt att gå till skolan och veta att man ligger efter i så mycket. Den här veckan ska jag göra Biologi i alla fall!

Fy farao! Varför i helvetet sände dom ett gammalt avsnitt av 90210 idag?! Blev så förbannad! Här går man och längtar hela veckan, så sänder dom ett gammalt avsnitt, WHAT? åååhj

Skriver inget mer idag, ska ju kolla på film nu sen sova. Men vi hörs imorgon bitti!

Go natt allihopa!

vansbro

Det blev en kort vända till Vansbro. Kändes som en väldigt nyttig trip, först in på godishuset och handlar hur mycket godis som helst sen till Håkanssons och fika. Fast jag har lite ont i magen denna dag så jag fikade inte och ska inte äta godis heller. Sen är det ju måndag idag, jag har ju lovat mig själv att vara duktig och bara äta godis på lördagar. Tror ni jag klarar det? Det vet jag att jag kan!



Jag drack i alla fall en stor kopp med jordubb/gräddTE

Visst ser det gott ut? Nej Kamilla, bara lördagar!

Nu hyrde jag High School Musical tre, så äntligen ska den ses! Jag var ju borta när den gick på bio så jag hann aldrig se den. Har velat se den hur länge som helst så nu äntligen!       Idag ska jag träna, sen ska vi nog åka pulka i Hunflen sen också. Ikväll blir det film!  Vi hörs sen, puss på er!         

16/3 09

God morgon!

Igår avslutades kvällen med en film, flykten från Alcatraz. ganska tråkig film, men filmen var baserad på en verklig historia så det var faktiskt ganska gripande. Att det kunde vara så jävligt, där skulle man bara slita och plågas. Annars brukar man då få lite "frihet" i ett fängelse, men där vr det helt sjukt instängt. Usch. Förbli ickekriminella säger jag bara!

Idag är planerna att åka till Vansbro och hyra film och fika lite osv. Sen ska vi till Hunflen och åka pulka i slalombacken!

Ibland så blir man så ställd när man hör Patrik Isaksson på radio eller om man hittar han på youtube Live, man tänker liksom inte på att han är känd, man är ganska van att se han titt som tätt här i lilla Äppelbo, som en helt vanligt människa, alltså det är han ju såklart, men man tänker inte på HUR många som vet vem han är, från hela Sverige liksom. Jag tycker det är skitkonstigt för det tänker man inte på när man ser han eller pratar med han osv. Men jag tycker ´hur som helst att han är en grym sångare och han har så otroligt fina och bra låtar!
Men detta är nog min favorit!

Dagens (värsta)

idag har jag haft en otroligt rolig dag, men det finns en nackdel. Just min nacke gör så jävla ont så det finns inte ord. Jag har så ont på höger sida av nacken så det finns inte ord, det spänner och värker 24/7. Hallå, Dessa bekymmer ska jag inte ha föräns om minst 20 år. Jag har varit vid en massör förut men det blev ej bättre. Nu törs jag knappt gå till en massör för nu gör det så ont så jag går nästan och gruvar mig för att bli masserad även om jag inte har beställt tid. Det kommer göra så jävla ont, men jag måste väl gå dit någongång. usch.

Är det någon som har ett bra tips? Något jag kan göra? Kanske ett kärringråd?
Snälla hjälp mig!

Otursdag?

Kom precis hem från Hunflen. Har varit där sen runt halv elva idag så jag är ganska slut i kroppen!
Har så inihelvete ont i nacken och axlarna, jag har typ muskelknutar som ligger och spänner så jag tror jag dör snart! aj.

Jag och Tomas ska iallafall ut och åka längsskidor sen, ska bli skönt.

Vi har haft världens otur i backen idag, jag och Truls. Haha, Liften har gått av för oss två gånger, det vill säga att repet som liften sitter i går av, haha, när vi är mitt i backen, ah, skit kul, då står man bara där liksom och fattar nätt och jämt vad som har hänt.
Sen har vi ramlat typ tusen gånger var. Jag började åka bräda och jag är fortfarande ganska ostadig på bräda, så det blev ett antal tippar. Sen skulle resten av familjen komma upp sen, och ha med sig korv och våfflor osv. Sen började jag och Truls bli hungriga men dom hade fortfarande inte kommit, och det dröjde så otroligt länge så vi blev ju bara mer och mer hungriga. Tillslut var båda helt yra och helt okoncentrerade. Det var då vi ramla som mest.
Sen inte nog med det, andra gången liften gick av så fick truls staven mellan bena när han ramla, det var väl inte så skönt, plus att staven gick av. haha, en Scott stav för flera tusen. Härligt! Otursdagen!


 Så kan det gå.

Nu ska jag nog gå och vila lite, sen bär det av ut i spåret!

Hade bra!

15/3 09

God morgon!

Sitter och ser på Disney Channel, magi på Weverly place. Haha, det är faktiskt bra!
Har nyss ätit en skål med flingor och nu bär det snart av till Hunflen.

Ikväll vet jag inte vad som händer, det blir väl säkert nånting with the rest of the family!

Ja, vi hörs efter Hunflen!

Ha en bra dag! 

En trött Kamilla

Nu är det nog dags för sängen för min del. Ah, nu tänker ni säkert ; gud va tööör hon är, går och lägger sig klockan elva på en Lördag?!.

Men för det första ska jag upp tidigt imorgon för hela dagen ska spenderas i Hunflen! Sen har jag varit i Hunflen ganska länge idag, sen har det varit übervarmt i HELA huset så jag har nästan fått feber av det, ah, så jag är ganska slut nu. Vi har ju ledigt på måndag så för mig är lördagen  imorgon ;)

Ne, nu ska jag jump to the bed. Men vi hörs imorgon!

Godnatt puss!

la voix, nästa stopp, Moskva

Grattia Malena Ernman! Det förtjänade du!

Jag höll ju på EMD, men när det var klart för dom höll jag helt klart på Malena! Tycker låten är mäktig och man får lite "snövit" känslor av den, hehe.. alltså fina känslor från förr i tiden när man var jätteliten och kollade på snövit, ja , varför jag fick dom känslorna är väl för att Snövit sjunger lika som Malena, alltså när Malena går upp och hackar sådär högt i rösten, aja, lite komplicerat var det där, men då låter hon ganska lika som snövit alltså. haha, ah, just det!:P

Jag tror att hon har goda chanser i Moskva iallafall, en ovanlig och intressant låt, det är nog en låt som når Europas hjärtan!





Hunflen


Truls

Katrine & Malin

Henriette & André

Kajsa & Tomas. Vilken bra förebild Tomas är, verkligen. Som tur är tar Kajsa inte efter, Duktig tjej!

Nu ska jag springa upp och sätta på teven. Melodifestivalen! :)
HEJA EMD!

Vilka tycker ni ska vinna?

puss

hemma

Har precis kommit hem från Hunflen. Skitkul var det, eller skitkul kanske är fel ord, det var skönt, roligt att umgås med alla igen! Ikväll blir det mys framför teven, melodifestivalen ikväll! :)

Jag vet inte vad jag ska göra nu, hittar säkert på något!

Annars då, vad har ni gjort idag?

Lördag

Good morning yah!
Sovit gott?

Vakna för ungefär en halvtimme sen. Åh, det är så mysigt att se att vi har lite släkt hemma! Truls, Tomas och Henriette anlände igårkväll, jättemysigt!

Idag ska vi till Hunflen, det blir massa brädåkning och slalom! Längtar!
Nej, nu är det frukost, men vi hörs sen!

Puss på er

Gör dina gamla tråkiga byxor snygga och fräscha


Före

Efter

Fick lite inspiration från Naztybunnys blogg. Tycker det är så grymt snyggt, men jag lyckades inte med det andra benet, men det är inte sista gången jag kommer riffla upp mina brallor;)

Dagens (härligaste)

Dagens idag är det härligaste jag har varit med om på länge!

Det var en diskussion jag och Matilda och Julia hade i matsalen idag. Hrmf. Det är jag som är lite komplicerad, jag vet, men jag har mina starka åsikter! 
 
Jo, läs noga nu, detta är faktiskt ganska viktigt! :P

Om man är ute och festar en fredagkväll. Sen blir klockan över tolv, då är det ju egentligen Lördag! Men ändå säger dom  att " Jag var ute och festade hela fredagsnatten!". Men egentligen var det ju lördagsnatten eftersom det har ju blivit lördag då! Jag tycker det är konstigt att man inte säger Lördagsnatten då. Liksom, varför säga Fredagsnatten om det är lördag? haha.. Det är ju absurt om man tänker efter. Alltså, säger man att man festade hela Fredagsnatten, så om det ska bli rätt då så har man varit ute från Torsdag till Fredag! Fattar ni? Jag tycker att jag har rätt!
ska vi inte börja med det? Att säga att vi började festa på fredagskvällen sen fortsatte vi hela Lördagsnatten! Det är ju så det är. Varför säga Fredag om det är lördag? Ja , jag har rätt!

Matilda och Julia tyckte iallafall att jag var helknäpp och dom höll på att gå av på mitten av mig båda två. Jag har inte sett dom skratta så mycket på länge.

Det var helt klart det härligaste idag, trots irritation och mycket oenigheter, så var det helt klart en jävla härlig diskussion. haha..
Jag fick väl en si sådär fem magruter efter vi var klara. pfffff!

Dagens låt



Vilken härlig låt det är! jag blir stark av den, känner att självkänslan kommer krypande!
Den här har nog en ganska bra chans imorgon, fast jag håller fortfarande på EMD!

pirr?

Jag har en härlig pirrig känsla i magen. Varför då? Det har inte hänt något speciellt i mitt liv nu, eller jo, men bara tragiska grejer. Varför har jag butterflies i magen idag? hm. 
Skön känsla är det iallafall! 

Nu ska jag städa badrummet, har lovat mamma att göra det, så vad gör man väl inte för sin mami :)

Ikväll ska jag och Matilda hem till Patrik och hälsa på alla killar som lanar! vad är det som är så kul med att lana? Eller spela CS eller alla dessa datorspel överhuvudtaget? ja, jag har sagt det förut och jag säger det igen, Vilket jävla liv att litta framför datan HELA dagen. Eller, jag är en ganska stor datanörd myself, men jag sitter inte och slösar bort en hel dag på skjutspel. Ne, jag ser inte det roliga i det! 

Nej, nu måste jag slita mig. Hade bra! 


Fredag den trettonde

Det känns lite wierd att skriva "fredag den trettonde" som rubrik igen. Jag hade ju det nyss kändes det som, men det är ju faktiskt en hel månad sen, men ändå, det är inte ofta det är så tätt på varandra!

Ingenting konstigt eller olyckligt har hänt idag, det enda var väl att jag och Julia brände bullarna på hemkunskapen. Duktigt! Men ack så goda ändå!

Och nu är det HELG! fy farao va skönt! Jag har längtat efter just denna helgen i evigheter, ikväll/inatt kommer Tomas,Henriette och Truls hit. Det ska bli skitkul att dom kommer och det ska lätt bli slalom och snowboard HELA helgen! :) Och gissa vem som har ledigt på måndag då? Jo , det är jag det! Så otroligt skönt! bättre kan det inte bli!
Henriettes blogg är värd att titta in på. Hon har ett utbud på jättemånga fina grejer hon själv har gjort. Halsband, armband, stiackade hårband, fina burkar och målningar mm.

Nationella proven idag gick ganska bra faktiskt! Jag tyckte faktiskt det var skönt att sitta i nästan en och en halv timme och bara koncentrera sig och ta sig TID med samma sak. Det var inge stress alls och det var så lungt. Ida ghade vi läs och hör förståelse. Båda tog tre timmar tillsamman varav trettio minuter gick åt till en bensträckare. Så det var inte alls så illa som jag hade trott.

På gympan körde vi boxning idag, gud så roligt det var! Vissa grejer var jättejobbiga och man fick verkligen pressa sig själv. Älskar det!

Jag tänkte lägga in ett kort på ett par fotavtryck så ni kunde få gissa vems. Men min mobil krånglar så det får bli sen!

Vi hörs sen!

God morgon!

Jag har lite brottom nu, måste packa ner frukt och dricka osv, Måste vara välutrustat idag, ska ju sitta i tre timmar med prov! 

Sitter och slänger i mig lite flingor nu i alla fall.

Jag hinner inte skriva mer nu, men vi hörs senare idag!

Ha en bra morgon allaihopa :)

Nighti night

Här sitter jag och filar naglarna. haha..
Känner mig så himla duktig! Jag var i säng klockan tio idag också! Känner att jag behöver extra mycket sömn inför morgondagen, nationella prov, usch..

Dagen har varit helt okej, har varit übertrött, men annars har det varit lungt! :)
Roger fyller 39 idag så vi har haft lite tårtkalas, gott!  Grattis Roger!

Innan jag somnar nu ska jag läsa lite grunder i Engelskan, och sen systrar i jeans!

ooops, nu måste jag springa iväg och kissa, men vi hörs imorgon hörrni!

Godnatt

Träning

Nu har jag gjort lite magträning. Skönt för magen det!


Träningsoutfit.

Ja , jag vet, träna i strumpbyxor, men den magträningen jag nyss gjorde blir man inte ett dugg svettig av, utan det bränner som satan i magen bara. Man skulle lika gärna kunna köra det med jeans!

kiss

Sweet summer

Nu vill jag ha sommar! Tänk va skönt att klä sig ledigt och inte dra på sig sega jeans varenda dag. Bara gå med bara ben och bar mage! my god, längtar!

På fötterna i sommar kommer det helt klart sitta gladiatorsandaler!  det ska också köpas nästa gång det blir shopping!
(bild från google)
Ungefär så ska mina se ut, en ganska låg modell, i brun/beige. Lite grövre ska dom dock vara!
Passa verkligen till allt, jeans, shorts, klänning, kjol, ja allt!

Men såklart ska det väl blir några klackar i sommar också!

Åh va jag längtar, i sommar ska Kamilla befinna sig på beachen i Norge och bli ännu brunare än förra året!

Dagens snyggaste



En solklar "dagens". Snart blir det shopping, och då ska denna bli MIN!

Jahapp, detta var premiär för min "dagens". Vad tycker ni om det?

Ny kategori

Nu tänker jag piffa upp min blogg lite med en kategori som heter "dagens". Där kommer jag lägga in just vad jag tycker var "dagens händelse" Dagens skönaste"  "Dagens snyggaste"  "Dagens frisyr"  "Dagens snyggaste plagg osv." Ja, helt enkelt den bästa/sämsta "dagens" enligt mig!

Var rädd om din munn!

Här kommer ett litet tips om tandborstar!

Av egen erfarenhet så har jag märkt att man ska byta tandborste en gång i månaden.
Tänk så mycket bakterier du får i munnen på en dag, allt detta borstar du bort med tandborsten, hur mycket bakterier lär inte sitta kvar i tandborsten då, även om man sköljer den? Ja, tänker man på det är det ganska äckligt!
För er som får munnsår ofta. Du har precis kämpat med dina munnsår och dom har äntligen försvunnit, BYT TANDBORSTE OMEDELBART! I din tandborste sitter alla munnsår bakterier. Fortsätter du använda tandborsten är risken att munnsåren kommer tillbaka. Sen att ni ska byta tandborste en gång i månaden är som sagt för att efter en månad är den inte så fräsch längre p.g.a. alla bakterier, sen är den ju säkert ganska sliten efter en månad.

Fast den ska inte behöva vara sliten, om ni borstar tänderna på rätt sätt vill säga. Nej, jag kan inte säga vad som är rätt och fel när man borstar tänderna, men jag vet att man inte ska borsta för hårt. Då kan ni förstöra tandköttet. De flesta munnsår kommer av att man har borstat tänderna för hårt. Det börjar med att du skrapar upp tandköttet med tandborsten. Ja, och vad kan man göra åt ett litet rivsår i munnen? nej, inget. Men sedan kommer det bakterier i såret och såret utvecklas till en stor smärtsam blåsa! Det går givetvis att behandla, men det gör ju ont så in i bomben! Så borsta tänderna försiktigt, så ni slipper alla besvär!  Ja, sen om ni borstar försiktigt och inte för hårt så blir inte tandborsten sliten, och ni kan då istället för att byta tandborste och köpa ny, KOKA tandborsten. Det tar bort alla bakterier och den är då redo för att användas igen! Så i längden sparar man pengar på att borsta tänderna försiktigt, det är ett enkelt sätt att spara pengar på!

Så tänk på det, borsta försiktigt, dina tänder får den rengöring de behöver iallafall!

Är inte världen alldeles för ytlig?

Jag vill veta en sak! Hur kommer det sig att de populära och bra bloggarna oftast är skrivna av bloggare från Stockholm? Varför är det Stockholmsbloggarna som är framgångsrika?

Det finns nog ett rimligt svar på det. Det är för att det enda folk är intresserade av i dagens samhälle är ytlighet, ytlighet och ännu mera ytlighet! Därför har Stockholmarna en fördel i bloggvärlden eftersom där är det så mycket olika affärer, skönhetssalonger, dyra resturanger/café mm. Extra bra går det för dom som har bra med pengar också, för dom kan ju skämma bort sig själv lite, och dela med sig av det glamorösa livet i bloggen. Alltså , mitt svar på den frågan; Ytligheten är vad som lockar folk till bloggar nu för tiden!

LIte synd dock, folk som är smarta och verkligen vill komma någon vart med sin blogg, som att driva stora, viktiga diskussioner och debatter, dom sitter där framför sin dator och lägger ner enormt mycket tid på sin blogg, och vad får personen igen för det? Jo, kanske 10-20 läsare om dagen. Knappt en kommentar. Men det bryr sig inte folk om, för det enda dom vill veta av är lyx, ytlighet och pengar!

Är det så det ska vara?

Hemma

ÅKte hem lite tidigare idag. Vi hade ju ändå bara Spanska kvar, då det var prov så jag struntade i det. Plus att jag verkligen märkte hur trött jag är när jag kom hem. Jag kan knappt hålla ögonen öppna.

Imorgon är det nationella i Engelska, ladda ladda.. Usch.

Ja , det var allt jag hade att komma med nu.

Senare idag ska ni få ett tandborste tips!

God morgon

God morgon på er!

Sitter och äter frukost, som vanligt vid den här tiden. Är inte sugen på skola idag, känns bara drygt och jobbigt.
Ska i alla fall åka dit, sen får vi se hur länge jag klarar.

Idag händer det inget speciellt, ska väl läsa lite Engelska, har Nationella prov imorgon. Vet, man kan inte läsa på det, men man kan ju repetera lite grunder osv.

Nu ska jag äta klart, sen gå till bussen.

BTW så är vädret VACKERT idag:)

ha en bra dag!

Duktiga mig

Som jag skrev förut så har jag Spanskaprov imorgon. Jag satte mig ner och började läsa, men jag insåg efter ett tag att jag inte skulle bli så mycket smartare av det, jag har missat så många lektioner och anteckningar så det var ganska svårt. Jag får helt enkelt ta igen allt jag missat och sen göra provet när jag är redo.

 I stället följde jag med mamma och handlade sen tog jag mig en springtur, :) Sen kom jag in och duschade och packade in håret. Nu är mitt hår silkeslent!
sedan gjorde jag lite Engelska och sen gick jag och "la" mig. Jag ligger i sängen i alla fall, och det har jag gjort sedan tio, det är inte vanligt för mig, att lägga sig före elva! Duktiga mig!

Nu ska jag läsa lite systrar i jeans, för er som inte har hängt med så har jag nu börjat på den tredje boken. Det är dock andra gången jag läser dessa böcker, eller trean har jag aldrig läst. Jag tror inte jag läste slutet av tvåan heller. Jag var väl så seg med böckerna då, men nu är jag på hugget! Böckerna är ju skitbra!

God natt på er allihopa!



Desperat

Jag är desperat, jag vill se filmen "systrar i jeans andra sommaren" nu! Är det någon som vet om den har kommit ut som DVD? 
Tacksam för svar!

Plugg

Kom hem från skolan nyss, eller ja, jag har hunnit äta middag och så. Fick veta i skolan idag att vi har Spanskaprov imorgon. jaha, då gäller det att plugga hela dagen idag. Nej, det ska jag inte, jag ska ta en paus och gå ut och springa. Man orkar ju inte sitta HELA kvällen.

Ett tips till er andra som ska plugga; Först äter ni så ni blir mätta och belåtna så ni inte sitter och är hungrig när ni ska plugga, då tappar ni koncentrationen. Sen går ni på toa och gör er klara där så ni inte blir kiss/bajsnödiga mitt i pluggandet, det stör! Sist men inte minst sätter ni på er det skönaste och det största som finns i garderoben. När man pluggar ska man vara bekväm i kläderna, det ska inte kännas spänt eller tajt någonstans utan man ska känna sig mjuk, rörlig och pösig! Som jag nu, jag har världens största mjukiströja på mig och även världens största mjukisbyxor, låna gärna kläder av föräldrarna så dom verkligen är stora! Då slipper man sitta och känna sig stel p.g.a dom jobbiga jeansen eller den tajta tröjan. Har man sköna kläder så kan man koncentrera sig bättre på plugget!

Skolan idag var som vanligt, inget märkvärdigt alls!

Någon tyckte att dom var roliga och gick och "bajsade" frigolit bitar.

Julan

Nu ska jag plugga, vi hörs senare!

puss

Följ bloggen

Följ min blogg med bloglovin

Skolan

Just nu sitter jag i biblioteket i skolan. Har en jäätttelång håltimme eftersom Biologin är inställd. Tack för det, jag som inte har pluggat till prov..

Börjar ett igen hursomhelst, då är det Engelska. Fick veta idag att jag ska göra Nationella i Svenska sista timmen också, kul. Svar nej!

Hörs sen!

11/3 09

God morgon!

Nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på Rix Morgon zoo! Älskar rix morgon zoo, man kommer i så bra stämning!
Idag ska jag till skolan, har simning på gympan idag, sen är det vårshow idag också. kommer hem runt fyra, bloggar då!

Ha en trevlig dag allihopa!

puss

Utnyttjat dagen på bästa sätt

Idag känner jag mig riktigt nöjd med dagen, förutom att jag inte gick till skolan, men ajg har fått gjort så mycket ändå.

Först gjorde jag klart en massa rester. Det var jätteskönt!

Senare åkte jag och Katrine till Hunflen, åkte bräda först, vilket jag börjar bli duktig på! Sen åkte vi massa skogsbanor med skidor!

Jag

Katrine

Vi kom precis hem från Hunflen, vi passade på att svänga in vid Nille och Marita och hämta ett jättefint tv-bord som jag har fått av dom! :) tack!

Så ser det ut i mitt rum nu! Härlisch!

Nu ska jag läsa lite biologi.

Vi hörs imorgon :)

god natt!

Flitiga Kamilla

Idag har jag pluggat så mycket att min hjärna spricker snart. Jag är skitstolt över mig själv!
Jag gjorde klart alla rester i SO och en inlämningsuppgift i Svenska. Bra jobbat Kamilla!

Annars så ska jag till Hunflen idag och åka bräda och skidor med Katrine!

Nu går det framåt i köket alltså, nu har bänkskivorna kommit på, på ena sidan och vi har även satt i ugnen. Det kommer bli så fruktansvärt snyggt så det finns inte!

Kolla vad fint det blir!
Vi hörs ikväll.

Puss

10/3 09

Hallå allihopa!

Idag är jag hemma från skolan. Alltså det måste vara något fel med mig på morgnarna! Jag sa ju i helgen att jag skulle skärpa mig den här veckan, och gå till skolan varje dag. Men på morgnarna så är jag så jävla dö så jag orkar inte, spela ringen roll om jag lägger mig nio kvällen före, jag är ändå lika trött. Jag stänger helt enkelt av klockan omedvetet och somnar om, sen är det kört. Blir faktiskt irriterad på mig själv!

Hursomhelst så ska jag göra massor med läxor idag, jag ska försöka bli klar med alla rester innan påsk så då är det bara att sätta fart. Usch, det är så overkligt att det är jag som måste bli klar med alla rester, och att det är jag som ligger efter och måste ta tag i mig själv, sådana problem brukar jag aldrig ha.

Jaja , nu väntar religionböckerna på mig.

Dagen idag

det har funnits bättre dagar än idag, men den dög helt klart!

Jag och katrine var ut och sprang en kort vända, skönt var det!

vad är det som hände rmed mina naglar? Jag har användt Trind nail repair regelbundet som man ska och mina naglar har varit jättefina. Men nu plötsligt börjar som spricka och har blivit jättetorra. Finns det någon logisk förklaring till detta? Kan någon hjälpa mig?

Nu ska jag läsa lite spanska, ska göra läxförhör imorgon. Missade ett förra veckan.
Puss på er, god natt!

Här kommer lite bilder från skolbänken

Julia pluggade flitigt

Elias

Matildas mössa på sne, stickad av min mamma!


not ready

Sitter och kollar på "the secret life of an American teenagers". Förstår egentligen inte varför jag kollar på det , det är så dåligt så man känner sig tvingad att titta på det. haha..

Nej usch , idag har jag varit seg i bloggen. Är så otroligt trött. Men man har väl sådan dagar också.

Ang. delarna ut min dagbok. Ehm, nu vet ni vad som har hänt och det känns bättre för mig. Men jag kommer dock inte fortsätta, känns lite för privat och tätt på just nu, trodde jag var redo men det var jag inte..

lägger in bilder sen.

puss

Följ min blogg

Följ min blogg med bloglovin

Trött

Usch´, jag är helt slut. Vid halv fem somnade jag och sov till halv sju. Det är inte likt mig.
Bara det att städa ur lägenheten och få hem alla saker tar väl på psyket.
Jag och katrine ska i alla fall ut och springa nu så jag piggnar till lite.

Har lite bilder från skolan idag som kommer sen :)

Puss

Kamillas dagbok - del 2



Söndag 18/1 22.49

Känner mig helt tom , vet inte vart jag ska ta vägen , allt jag tänker på är tråkigt , ingenting är kul längre , känns som livet inte har nån mening. Vill bara spola tillbaka hela livet och hindra pappa från alkoholen. Vill tillbaka. Vill umgås med han iaf en sista gång innan han lämnar oss  , mig.  Känner ingenting , allt är helt tomt , vet inte själv vad jag känner och hur jag känner , kan inte förutse några reaktioner , plötsligt kommer det ena , plötsligt kommer det andra. Försöker tänka på sådant som jag vet gör mig glad vanligtvis , men även det är tråkigt , allt är tråkigt . Nu vet jag verkligen vad ordet TRÅKIGT innebär. Det här är TRÅKIGT. Jag har aldrig haft TRÅKIGT i hela mitt liv förut. Nu har jag TRÅKIGT. Hela livet är TRÅKIGT just nu.

Fyfan va tråkigt.


Måndag  19/1        11.05

Känner ingenting . Vad jag har erfarat dom här två dagarna är att ångesten och saknaden och allt det jobbiga kommer på kvällen. Det är då man börja tänka , man tänker så mycket att hjärnan knappt orkar med. Man blir trött. Man undrar om det fanns nåt man skulle kunna göra för att det skulle vara annorlunda. Man undrar om det inte hade blivit så om vi hade umgåts mer eller om jag hade ringt mer eller om jag bara hade åkt dit utan att tänka så mycket innan , bara varit tillsammans med honom. Igår när jag la mig hade jag riktig panik. Jag var rädd för allt. Nervvrak på hög nivå. Jag kände att den här jobbiga processen aldrig skulle gå över , att jag får gå hela livet utan att veta när det kommer en ångestattack. Jag orkar inte med det här på kvällarna. Kvällar är jobbigt och tråkigt. Tycker inte om det här , nej , jag hatar det! 

Men såhär på förmiddagen har jag inga känslor i kroppen. Jag vill bara koppla bort allt och inte tänka på det. Vill inte att någon ska fråga mig hur jag mår , för dom borde veta hur jag mår , bara genom att titta på mig. Dom får nöja sig med det svaret. Jag vill inte att dom ska fråga mig , jag vill låtsas som om allt är som vanligt.  Idag är det bestämt att vi ska åka hem. Det tycker jag inte om. Jag tycker inte om att vara någonstans , vill inte vara någonstans heller. Vill bara vara nånstans där det inte lever , vill vara själv. Nej det vill jag inte, jag vet inte vad jag vill.

Här sitter jag , patetisk , i väntan på att vakna från denna mardröm.


Dagens outfit




Väst från Vero Moda
T-shirt från Gina Tricot
Basic linne från BIK BOK
Jeans från BIK BOK
Klocka från Norske smykker
Örhängen från H&M
Sjal (i håret) från CUBUS

ändrat

Besökarna blev några fler efter jag la mig igår så här får ni ändringen! Det syns inte så bra, men 175 unika beökare hade jag igår!

God morgon

Vaknade för en halvtimma sedan. Sitter och äter en skål med flingor just nu.
Jag har sovmorgon idag så jag åler med tåget som går 09.53. Skönt, två timmar kvar. Ska gå coh slöa hela morgonen!
Ska nog försöka fota  lite outfit också, innan jag åker.

Det är något fel i mitt rum. Det finns inge el i mitt rum. Det är bara taklampan som funkar. Allt som sitter i vägguttagen funkar inte. vad är fel?

Nu ska jag vara social med Katrine.

hade bra!

besöksrekord

Idag hade jag besöksrekord på 167 unika besökare(blå). Visst, det är ju ingenting mot andra stora bloggar, men min lilla blogg som knappt blev läst av någon förut. jag är jätteglad och hoppas att besökarsiffrorna bara stiger! :)

Sammanfattning av dagen

- Gick upp runt åtta och tog hand om Kajsa och André
- lämnade André vid Sonja
- läste ut systrar i jeans andra sommaren
- Tränade
- gjorde en hårinpackning
- åt middag
- gick ut och skottade snö
- gick en promenad med André
- Gick in och drack te
- fick nya vantar och ny mascara av mamma

(ser ut som att armen är i på vänstra vanten. Men, nej, det är inte en arm, vet inte vad det är. Ja , just det, armen ser ju mörkhyad ut, jag är inte mörkhyad.)
-Drack te
- och givetvis bloggade en massa hela dagen
- var barnvakt hela dagen

ja , min dag i en enkel sammanfattning.

Nu ska jag lägga mig och börja på systrar i jeans tredje sommaren. Längtar!

För tredje gången idag tackar jag för ALLA kommentarer! Jag är så tacksam för att ni bryr er. Ni förstår inte hur skönt det är att veta att man har så mycket stöd. Även från människor man inte känner. Jag känner mig 50 kilo lättare. Tack så hemskt mycket. Hoppas ni fortsätter att vara med mig på bloggen!

Gonatt ni fina läsare!

puss

Kom ihåg att stretcha!

När man tränar så jobbar musklerna. Dom krymper då för att kunna bygga upp sig bättre. När du är färdig med träningen är det viktigt att du stretchar riktigt! Då drar du nämligen ut musklerna ogen och du undviker att bli stel och få stora klumpiga muskler. För er som vill ha stora klumpiga muskler är det ju en annan sak, men tänk på att det är väldigt osmidigt att vara stel. Tänk på att stretching drar som sagt ut musklerna och då får man långa, smidiga muskler och man blir även vig, vilket gör dig ännu smidigare!

Så kom ihåg att strecha VARJE gång!

Förut stretchade inte jag. Jag tyckte det var slöseri med tid. Men jag märkte sen hur otroligt stel jag hade blivit. jag som höll på med gymnastik förut. Då kunde jag göra allt , jag var vig som en akrobat. Jag gick ner i slitt,spagat, alltså ja , jag gjorde allt! Så efter varje träningspass stretchar jag, och jag har blivit betydligt mycket vigare! Man är mer rörlig och som sagt smidig!

skakis

Nu är jag skakis, fyfarao, det som hände nyss skrämde skiten ur mig!

Mamma och Sonja står och pratar medans André är bakom dom och leker med sin nya hammare. Jag sitter och dricker te. Plötsligt ramlar André och börjar gråta, det gör ju ungar när dom slår sig, inget märkvärdigt. Men sen blir det tyst, först trodde jag att han hade slutat gråta, att allt var bra igen. Men sen blir mamma helt vit i ansiktet och börjar skrika "Men André, vafan?!" sen börjar hon slå han i ryggen och skaka han upp och ner. Jag fattade ingenting. Det enda jag förstod var att han inte andades. Mamma fortsatte slå och skaka men inte ett ljud kom. Han blev mer och mer blå och stel. Jag fick panik oc rusade dit och slog allt jag kunde i ryggen på han. Just då började han skrika. TACK GODE GUD! jag är fortfarande skakis. Jag vill aldrig mer vara med om något sådant igen......



New TV



Det här är min och Katrines nya tv. Den ska hänga i mitt rum. Katrine fick en stereo med förstärkare och stora högtalare som hon ska ha i sitt rum.

jag vet, jag vet, den ser inte så fin ut på bilden, men den är riktigt fin. Dålig kvalité på mobilkameran kallas det!

Snöstorm

Just nu sitter jag med Kajsa i knät. Jag har precis tänt ett doftljus som jag fick av Julia i julklapp. Jordgubbsdoft. Det luktar underbart och lukten sprider sig i hela rummet på mindre än fem minuter!

Imorgon är det dags för skola, den här veckan ska jag vara hård mot mig själv. Jag ska gå till skolan varje dag, ska inte ligga kvar i sängen på morgnarna. Nu är det dags att skärpa sig.
Jag ska även göra några prov den här veckan tror jag.

Sen ska jag nog gå ut och skotta snö. Det behövs, det har snöat HELA dagen. Det vore väl trevligt för mamma och Roger när dom kommer hem, att ha en nyskottad gård!

Nu ska jag sätta på en film till Kajsa!
 Åter en gång, TACK SÅ HIMLA MYCKET för allas stöd! Det värmer!

Alla nya läsare, välkomna ska ni vara! Hoppas ni fortsätter att kika in på min blogg!



Puss på er , från mig och Kajsa

Dagens låt


Träning

Nu cyklar jag, IGEN!  Men det är så skönt.

Tack för alla fina kommentarer! Tack för att ni bryr er!

Nu ska jag cykla vidare!

Kamillas dagbok start 18 januari 2009

Snabbsammanfattning av helgen:

I fredags åkte vi till Oslo. Kom fram och la oss för att sova. 

Dagen efter gick vi upp rätt tidigt.  Åkte ner till byn , mamma , Tomas , Henriette , Roger , Kajsa och André lämnade mig och Katrine på STORO köpcenter.  Jag och Katrine shoppade i tre fyra timmar sen tog vi "tricken" (vet inte vad det heter på Svenska) upp till Grefsenplatået sen gick vi därifrån till oldemor.

När vi kom in var Kine och Marianne där. Jag fick en känsla av nåt konstigt för alla tittade på oss så konstigt. Jag tänkte om dom var besvikna för att vi hade varit och shoppat ist för att vara där och umgås med dom.   Jag kramade om dom. Gick på toaletten och funderade vad det var , men tänkte sen inte så mkt mer på det. När jag kom ut från toaletten skulle jag visa vad jag hade köpt. Då hade dom flyttat mina påsar in på oldemors sovrum och där inne var även mamma , Roger , Tomas och Katrine. Mamma stängde dörren bakom mig och jag började prata på och var glad för att jag hade handlat! Sen sa mamma plötsligt ; Jag har ett väldigt tragiskt besked från Gran canaria..    

•-          Nej , jag vill inte höra , jag vill inte höra , vill inte veta , vill inte höra.  Sa jag helt förvirrad och rädd.

Jag tänkte först på att det hade hänt farmor och farfar något , som att flygplanet hade störtat när dom va på väg ner igår eller att nån av dom hade kollapsat. Det slog mig fort att det var något med pappa och jag frågade;

•-          Är det pappa?

•-          Ja.. Säger mamma

•-          Är han död?

•-          Ja

Sen ville inte Kamillas ben bära henne längre. Jag satte händerna för ansiktet och sjönk ner på golvet i hysterisk gråt. Det var en helt obeskrivlig känsla av ångest , panik , sorg , och allt på samma gång. Det att jag nyss hörde att min pappa är död.. Han är DÖD. Allt snurrade i huvudet. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag fick knappt luft , jag ville spy , jag var yr , jag blev äcklad , jag tänkte på farmor och farfar , jag tänkte på mig själv , tyckte synd om mig själv och katrine , allt tänkte jag på , men mest av allt att jag aldrig skulle få se pappa igen , att han aldrig skulle finnas till hands nå mer. Han är borta , jag kommer aldrig få krama min goa pappa igen , kommer aldrig få känna hans konturer , kommer aldrig känna hans armar rumt mig eller hans klapp på huvudet. Jag låg där i en minst en halvtimme och bara grät och grät. Mamma , Roger och Tomas flockade sig runt mig och Katrine , jag låg i Tomas famn , under hela tiden strök han mig på ryggen och i håret. Men det hjälpte inte , den enda jag ville skulle trösta mig var min goa pappa. Jag ville ligga ihopkuren i hans armar och bara känna han andas och hans hjärta slå. Jag ville att han skulle hålla om mig och pussa mig i pannan och på huvudet och säga att allt skulle ordna sig , att allt skulle gå bra , det är bara en dröm , du kommer vakna snart , jag kommer vara hos dig hela tiden , jag kommer aldrig lämna dig , känn dig trygg hos mig , du kan ligga här tills resten av världen inte existerar om du vill , nu är det du och jag , jag kommer alltid finnas här för dig.

Jag fattade inte vad som hände , allt var bara svart , jag ville inte var där , jag ville inte vara hemma , jag ville inte vara nånstans , bara försvinna från allt.                             

Den minuten ändrade allt i mitt liv , jag som hade byggt upp mitt självförtroende , jag var så glad , allt var så bra , jag hade fått ordning på livet , Men allt gick från himmel till helvete på 1 sekund....


En stor dag

Idag är det en stor dag för mig.

Idag tänkte jag börja publicera bitar ur min dagbok som jag har skrivit under den sista tiden. I den första delen kommer ni få veta vad som har hänt och varför jag har varit väldigt ostabil på sistonde.
De flesta som läser min blogg vet vad som har hänt, men jag har märkt att jag har en heldel nya läsare. 

Det är viktigt att ni vet att jag gör detta för att det känns som en sorts terapi att dela med sig av vad som har hänt. Genom att få skriva av sig så andra kan förstå min situation. Med detta vill jag komma med ett budskap, jag vill att ni ska tänka till när ni läser min dagbok, jag vill att ni ska förstå att du bara lånar livet och att man ska göra det bästa utav varje situation!

En annan stor anledning till varför jag gör detta är för att ju mer jag delar det här med människor deste lättare känner jag mig och desto bättre mår jag.

Om ni vill veta mer om detta, håll utkik. Jag tänkte att ni skulle få en del varje dag. Är detta något som intresserar er så kika in varje dag.

Första delen kommer idag!

8/3 09

Mamma och Roger åkte till Karlstad till IKEA imorse. Jag gick upp och tog hand om Kajsa och André. Eller ja , Kajsa sitter väl framför teven hela tiden som vanligt, så det var väl bara André man fick kolla efter. Runt nio åt jag frukost, sen gick jag ut med André för att han skulle sova. Nu sover han vid Sonja och Kajsa och Katrine sitter uppe och tittar på tv.

Idag ska jag läsa klart "systrar i jeans andra sommaren", sen såklart börja på den tredje. Ska träna också! Det är det jag vill få gjort idag. Det blev inge Hunflen för just nu består backen bara av is vad jag hörde. Klockan tre är det middag vid Sonja.

Ha en fortsatt trevlig förmiddag :)

Jag har blivit kär!

Kolla in snyggingen. Lyssna in den härliga låten, allt är härligt. Fiolen är verkligen pricken över i:et! Plus att killen har en jävla snygg charm!  Detta är Bidraget från Norge som kommer uppträda i Eurovision song contest i Moskva! Dessa så kallade "fördomare" som dömer alla låtar innan Eurovision tror att denna låt är bland dom tre bästa. Det förvånar mig INTE! Jag har blivit kär i låten. Den slår alla Svenska bidrag tillsammans!



jag glömde en sak, jag är kär i killen också, Alexander Rybak

Hemma

Nu är jag äntligen hemma. Dagen idag har både varit fysisk och psykisk jobbig.

Det har verkligen varit min otursdag idag! Först var jag bitter på att vi skulle slösa bort en lördag på att städa ur en lägenhet,(det visade sig dock att det var mycket trevligt att komma till Kongsvinger att få träffa alla, men innan vi åkte var jag sur och trött).
I Malung köpte vi en Apelsinjuice. Jag var såklart envis och skulle klara av att hälla i en mugg själv på en guppig väg. SPLASH! All Juice över mig och där satt jag med dyngsura kläder och hade inget ombyte med. Jaha , skitkul! Då var det bara att ta av sig byxor, tröja och strumpor och sitta och frysa HELA vägen. Det gjorde inte situationen bättre! Som tur var fick jag låna kläder av Moa, så vi svängde in dit och hämtade byxor och troser. haha..
Vi skulle egentligen inte vara där , utan bar ahämta kläderna och åka, men vi kunde ju inte motstå den nya familjemedlemmen där! Nämligen Kosmo, deras nya fina, söta, gulliga valp! naaauw, jag smälte när jag såg den, gud så gullig. Jätteliten kropp med långa ostadiga ben som halkade runt på parkettgolvet på 10 veckor. En liten nos med en blöt tunga som slickade dig belåtet i hela ansiktet. Så härligt!



Städning...



Ska sova nu. Vi hörs imorgon!

Godnatt på er allihopa!

Kongsvinger

Nu har vi varit i Kongsvinger hela dagen. Var skönt att träffa Familjen igen!
Dagen har gått ut på att städa lägenhet, handla Norsk mat och äta middag vid Farmor och Farfar där även Jan och Tante var med!

Nu är vi på väg att åka hem igen, ikväll ska jag nog sätta upp en teve i mitt rum och lägga mig och kolla på film hela natten. så skönt det hade varit! Imorgon ska jag till Hunflen och åka bräda :)

Om det inte blir alldeles för mycket att göra med alla saker vi har med hem, så bloggar jag när jag kommer hem!

Tack för alla kommentarer, det är trevligt :)

puss på er!

7/3 09

Nu drar jag till Norge en sväng. Kommer hem ikväll!

Hörs då! :)


Filmkvällen blev en bastukväll

Som sagt så var det "filmkväll" vid Patrik igår. Vi kollade på en film, madagaskar 2. Haha , asså, det måste ligga i släkten att skratta åt animerade och tecknade filmer. Jag och Katrine kunde inte hejda oss i börja av filmen , haha, konstant! Vi har väl fått det från Tomas!
Men filmen var ju rolig!

Efter filmen gick vi ner och bada bastu och bubbelbad. Så jag vill kalla kvällen en bastukväll för där spendera vi resten av kvällen/natten! Det var skitskönt. Först basta tills man blev genomblöt, sen gå ut och sköja av sig, och efter det sätter man sig i bubbelbadet och njuter! Hur skönt som helst! Blev mycket skratt med flickorna igår. Det var jag, Katrine, Malin och Matilda. Systrarna Lie and Vestebergs!
Patrik och Robin var också med igår, trevliga pojkar!
Är det någon här som någonsin har testat att flyga med sidofläsket? Det gjorde jag igår. Idag har jag ont i sidorna.

Systrar!

Kocken och cyklisten, the one and only, Kamilla!


Jag gjorde pannkakor och förrätten var ängasoppa (tror jag det hette iallafall)
Ursäkta smutslig ugn, men som sagt, vi renoverar köket, såklart ska den äckliga ugnen bytas ut!

Dukat och klart! Visst är jag duktig? (hehe , en liten Kajsa som hade lite otur med bilden:)

Efter middagen blev det lite träning, här är min kära (eller egentligen mormors) cykel!


Cyklade i 50 minuter. Cyklade 2 mil, och brände 751,5 kalorier.

Annars cyklar jag bara i 30 minuter, men sitter man vid datorn samtidigt så går det riktigt snabbt och det är riktigt kul att sitta och trampa samtidigt som man surfar. Det är det bästa jag någonsin gjort, för annars tycker jag det är skittråkigt att sitta ensam i rummet på en cykel i en halvtimme, men nu fördriver jag tiden med annat, skit bra!
Ni som har en spinningcykel och en lap top, gör som jag!
Plötsligt är det inte lika "ohälsosamt" att sitta vid datorn!

Chris Brown åtalad för misshandel mot sin flickvän Rihanna

Det är ju helt sjukt! Chris Brown har inte slagit sin flickvän bara en gång , utan många gånger! Vad e det här?
Polisen har undersökt saken närmare och har hittat blod i hans bil och på soffan osv. Allt tyder på att det är Rihannas blod.
Det här kommer han förlora många fans på. Han som har gjort så många otroligt fina låtar om kärlek. Han är en hycklare! Jag älskar hans låtar, men kan knappt lyssna på dom mer, mår illa av tanken.  Han har då iallafall förlorat ett fan nu iallafall som jag vet är hundra procent säkert. Jag hatar misshandel, spelar ingen roll om det är man mot man eller kvinna mot kvinna eller man mot kvinna eller kvinna mot man. jag avskyr det! det är det fulaste som finns!

Chris brown är en ung söt kille som har hela sitt artistliv framför sig. Varför vill han förstöra det? trodde han inte att detta skulle komma ut? I så fall är han verkligen naiv och verkligen inte mogen!

Nu får det räcka, jag vill ha slut på alla fulheter!


Filmkväll

Jaha , nu sitter jag på cykeln igen!

Ikväll har det blivit bestämt att vi ska ha filmkväll och "vi" vet jag faktiskt inte vem är än :P Jag vet att jag, Matilda, Malin, Poä, Katrine, Robin och Elin ska vara med iallafall. Sen var det väl några fler också.
Ska bli trevligt iallafall!

Imorgon klockan åtta på morgonen åker jag, mamma och Katrine till Kongsvinger. Vi åker hem på kvällen. Ska bli kul att se farmor, farfar och tante iallafall!


Nu ska jag cykla vidare. Får se hur sent det blir ikväll, om jag bloggar när jag kommer hem!

puss

Blondinbella+djurhatare=sant?

Jag har inte brytt mig så mycket om detta innan men reagerade idag  när blondinbella hade på sig en kaninpälsjacka.
Hon har säkert minst 5 olika pälsjackor. Hon har jämt på sig dom och verkar inte ha något emot att köpa minst fem till.
Då är min fråga; är hon en djurhatare?
Har hon inget emot att djur pinas och plågas och dödas för att deras päls ska användas till kläder?
Tycker hon det är okej att djur får lida p.g.a. människor som henne?
Själv är jag emot detta. Skulle aldrig sätta på mig en äkta päls. fejk går bra, men aldrig äkta djurpäls!

Jag har lämnat en kommentar och frågat om detta i hennes blogg. Kanske tar hon upp det. Hoppas på det så vi kan få ett svar. Skulle vara intressant att veta om Blondinbella är en djurhatare.

Håll utkik efter svar på Blondinbellas blogg!


Fredag/lördags mys

Nu ska jag gå och göra pannkakor! Är jättehungrig nu så det behövs att fylla magen lite.
Vad äter nill middag idag? Någon god fredagsmiddag kanske? :)

Imorgon är det lördag, det hade varit mysigt att överraska familjen med en god middag. Eller nej föresten , jag åker till Norge imorgon bitti. Men vi är hemma igen till melodifestivalen. Har ni något tips på något man kan göra iordning som lite kvällsmys framför teven? Något enkelt bara :)

Själv har jag ett tips till er!
Perfekt lördags/teve snacks;
Morötter och stjälkselleri med dipp :) Mellan alla dippar är det bara att välja och vraka. Vi brukar ha sourcream dippen, den är ganska ny i en blå förpackning från OLW. Rekomenderas! (Om ni inte gillar stjälkselleri så kan ni använda gurka eller alla tre om det skulle vara så. Använd fantasin och kom på något som passar just dig!)

Annars om inte Grönsaker och dipp faller dig i smaken, så kan ni köra på det gamla vanliga ; Ost och kex. Det passar alltid och det finns så mång aolika sorters oster och så många olika sorters kex att man hittar alltid något man tycker om! Ni myndiga kan ta ett glas vin till och för dom mindre, är det jättegott med TE till. Det finns jättemånga olika sorters TE. Mitt favorit är Liptons Strawberry!

Där har ni fredag/lördagsmys mat!

När ni ska ha helgmys, ta fram det finaste serviset ni har. Då känns det extra högtidligt. Då blir det ännu godare!
Såhär ser min te-kopp ut på en helgkväll!

Så, nu kan ni komma med förslag till mig:)

Första världskriget

Sitter och skriver på en inlämningsuppgift i SO. Det handlar om första världskriget.
Innan jag började tyckte jag det lät hur tråkigt som helst och jag trodde att jag inte skulle förstå någonting alls.
det visade sig vara fel! Jag slog upp boken och började läsa och besvara frågor, ju mer jag besvarade och läste desto mer förstod jag av alltihopa. Ja gkan inte fatta att folk kunde hålla på så. Kriget var mellan trippelalliansen och ententen.
Trippelalliansen bestod av Tyskland,Italien och Österrike-Ungern. Ententen bestod av Ryssland, Frankrike och Storbritannien.

Efter man har läst om hur folk krigade, hur folk stupade och hur män såg sina kompisar ligga döda bredvid dom helt stela och nästan bli ett med all lera och skit som fanns på marken. Tänk att ligga på marken och bli attackerade och se sina vänner stupa och ligga bland lik och folk kan nästan inte skilja på döda och levande! Och alla soldater vill mest av allt i hela världen hem till sina familjer. Tänk att vara mitt uppe i en sådan situation då du inte vet hur många dagar, timmar, minuter och till och med sekunder du har kvar att leva. Tänk att inte veta vad din familj gör eller hur dom mår, tänk som en familj att ha sin pappa och man ute i krig och inte veta om han lever och polötsligt en dag kan det bara komma en dödsrapport på trappen. Det som är det värsta att samhället har nästan inte föräbttrats. Det är definitivt inte fred i världen och unga soldater skickas ut i krig, iväg från sin familj.
Jag tycker det är så hemskt, jag blir gråtfärdig.  Åter igen är detta något som folk väljer, väljer att kriga istället för att lösa konflikter på annat sätt. Varför är människor så jävla korkade?!

Våga vara snäll!

Jag är en trogen läsare på blondinbellas blogg. Igårkväll kom ett inlägg där någon hade fråga om hon trodde på Gud. Det gjorde hon inte eftersom hon ansåg att världen var för ond för att det skulle finnas en Gud.

Hon nämde även att den kristna religionen gör det svårare för homosexuella att binda sig.
Jag måste bara få utveckla det, för det är något som irriterar mig något så fruktansvärt.  De flesta som är kristna anser att deras tro är god. Har dom då tänkt igenom allt, alltså, kristendomen diskriminerar homosexuella. Kristna är emot att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan, eller gifta sig överhuvudtaget! Är det en god tro då, om man diskriminerar andra människor? Det tycker inte jag. Och vart tog "alla är lika mycket värda" vägen? Det säger väl också den kristna tron. Jaha , varför får inte då homosexuella gifta sig i kyrkan då, precis som oss heterosexuella? Är det någon skillnad? Vi är alla lika, ingen är mer värt än någon annan. En människa kan inte rå för sin suxuella läggning. Man kan inte rå för sina känslor!  Om en man får känlsor för en annan man, vad ska han göra? Visst, han kan dölja sina känslor för alla andra, men han inte INTE dölja dem för sig själv! Varför inte leva ut känslorna då istället?
Problemet är att människor nu mera är så rädda för vad andra människor ska tycka om dom. Dom är inte nog säkra på sig själv för att stå för sina val och handlingar.
Om alla skulle lita på sig själv och vara säkra på sig själv skulle ingen döma andra, alla skulle vara nöjd med sig själv och inte bry sig om vilka val andra människor tar. Mår  man bra över sig själv orkar man inte lägga ner tid på att lägga sig i en annans liv. Förstår ni hur jag tänker?
Varför måste alla dömas? Varför kan inte alla få leva sitt liv på sitt sätt? Varför kan inte alla vara nöjda med sitt liv istället för att döma andras liv?
Det är just det jag menar, osäkra människor dömer andra människor för att må bättre över sig själv. Varför ska det vara så?
Åter en gång , var stolt över den du är, låt ingen trycka ner dig. Du är unik! Oavsett sexuell läggning, kön, hudfärg, hårfärg, ögonfärg osv.

Istället för att hitta alla negativa saker hos människor, varför inte lyfta fram det possitiva? Jag vet hur det är, det är lätt att skämta med sina kompisar. ´Det kan t.ex. komma en kommentar som "hahah , har du sett dina hängpattar eller?". Ja visst , sådana kommentarer är helt vanliga bland tjejkompisar nu förtiden. Och nu tänker säkert vissa, "men hallå! Det är ju bara skämt!". Men det är inte okej att skämta om sådant. Även om man säger att man skämta efteråt så är det väl klart att den presonen det handlar om tog åt sig, även om den inte visar det, så hörde den ju vad som blev sagt, klart att den tjejen som hörde att hon hade "hängpattar" går och kollar på sina bröst i spegeln sen.
Och varför dessa dumma kommentarer? Jo för att vi ser en massa fina saker vid en annan person, men vi är helt enkelt är för fega för att vara snälla, våran stolthet är för stor för att ge komplimanger. Man är rädd för att ens stolthet ska brista. Man är rädd för att det ska vara töntigt.
jag ska säga vad som är töntigt! Jo, hur jävla töntigt är det inte att säga en dum sak till sin kompis, en kompis som man tycker om, som kanske aldrig har gjort dig något dumt. Varför ska du då ge din kompis en ful kommentar, eller ge någon överhuvudtaget en ful kommentar? Har du något fult i tankarna så håll det för sig själv!
Tänk va många som mår dåligt över sig själv p.g.a. alla dessa fula kommentarer som bara har varit ett "skämt" från första början. Men som sagt , skämt eller inte skämt, människor har känlsor, och det känns!
Tänk på vad ni säger!


Vore det inte bättre att framhäva allt det fina vid en person? Tänk vilken fin miljö vi skulle leva i då. Alla mår bra över sig själv och ingen lägger ner tid på att kränka andra människor, eftersom behovet av att kränka någon för att må bättre över sig själv inte finns, eftersom man redan mår bra över sig själv. Alla är snälla mot varandra! Inte snackar skit, ingen mobbing pågår eftersom alla är säkra på sig själv. Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker den snälla världen inte ens är något att fundera över, utan det ska vara en självkklarhet att det ska vara så! Varför väljer vi då den världen, där människor säger fula saker till varandra för att dom helt enkelt är för stolta för att vara snäll?

Ni människor som känner er osäkra på er själva och kränker andra människor på alla möjliga sätt, försök att göra någonting åt det, ni är också unika. Dra fram det possitiva hos er själva! Det är inte bara viktigt att ge andra komplimanger, det är nästan viktigare att ge sig SJÄLV komplimanger! Gör man det kommer den otäcka osäkerheten att försvinna, då kommer du må bra över sig själv!

en sista grej! Nästa gång du är ute med kompisar eller umgås med din familj eller vem som helst, så ge någon en komplimang! Efter du gjort det så vill jag att du ser hur personen reagerar, antagligen så blir personen rörd och jätteglad. Känn då efter vilken otroligt skön känsla du får, av att göra någon glad! En sådan känsla kan man leva på hur länge som helst!

Jobba för en bättre miljö!

Dagen idag

Dagen idag har varit helt okej. Ganska lugn för min del, har egentligen inte gjort någonting alls idag , bara tagit det lungt. Bara gått och slöat. Tror jag behövde det!

Imorgon kanske jag stannar hemma från skolan för att göra klart SO. Jag måste verkligen ta tag i mig själv nu, Jag får inte hålla på såhär längre. Jag kommer sänka mig enormt om jag inte sätter igång. Varför är livet så orättvist? Det är som att man inte får den tid man behöver för att återhämta sig helt. När ska jag då få tid att göra det om det hela tiden kommer saker ivägen?

Nu ska jag lägga mig och läsa systrar i jeans!

Godnatt på er!


Huvudvärk

Just nu har jag huvudvärk. Vet inte varför , det bara kom.
Runt åtta gick jag upp för att kolla på "du är vad du äter", sen när jag slog på trean var det premiär på "stockholm- Arlanda". Jag blev så jävla besviken , jag har typ väntar hela dagen på att kolla på det. Är det någon som vet om det sänds någon annan dag?

Har tränat lite idag också , hehe , Kajsa var med också. Plötsligt kom hon in och sa " åh , Kamilla , jag vill också träna". Så då stod hon bredvid mig och försökte göra olika övningar :)
 
Vi hörs sen!

Dagens låt - Beyonce feat R. kelly if I were a Boy.

Lyssna på den , jag har inte varit så jätteförtjust i den här låten förut men när R.kelly la sig i låten blev den skit bra! Vilken underbar röst han har!

5/3 09

God dag!

Idag är det torsdag! tänkt er. Redan! Skönt med Helg snart!

jag funderar på att börja lite lätt med träningen idag, min hals känns mycket bättre, är fortfarande lite snuvig men det sägs inte vara farligt (?).

har inte så mycket mer just nu, men en sak är säkert, ju mer nya fina vårgrejer jag ser desto mer galen blir jag. jag vill ha pengar NU! vill ha en massa nya vårsaker!

God natt

God  natt inlägget kommer ganska tidigt idag. Jag ska nämligen ha en Te dejt med Katrine nu och sen när jag lägger mig måste jag läsa SO så jag får ta det nu så det inte blir så himla sent!
Dagen idag har varit väldigt skön. har fått mycket frisk luft!
Fick veta idag att vi måste åka till Norge på lördagen, det är inget jag känner för, hoppas vi bara ska åka över dagen..

Jag är så otroligt trött! Efter att ha druckit varm oboy med Kajsa gick jag upp och la henne i sängen och läste för henne. Sen när jag hade läst klart ville hon att jag skulle krypa ner bredvid henne. Jag tänkte hela tiden "inte somna Kamilla , inte somna!" Men vad tror ´ni hände? Jo , såklart somna jag. vad hade jag förväntat mig? Så nu är jag helt förstörd. Det går inte att somna så på kvällarna. Åhj, är sådär äckligt trött så man bara vill somna och inte vakna på hela veckan. Aja , tur att jag ska lägga mig snart!

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket. Ni får sova så gott!

puss godnatt!

Veckorevyn

Fick hem veckorevyn idag igen. Asså , vilken bra tidning! Alltid så bra spalter och bra modetips som är billiga! älskar tidningen. Jag blir så glad varje gång den kommer hem i postlådan. Då kan jag bara sätta mig med en kopp te och läsa och koppla av och låta tankarna befinna sig i modevärlden :)

Nu känner jag att jag skulle ha gjort SO, men jag orkar inte. Jag ska nog läsa lite innan jag börjar med uppgifterna. Usch, hatar SO.

Först ska jag gå och dricka te med mamma och Sonja tror jag!

Puss

Härlig dag

Gud vilken härlig skoldag, synd att den är över. Som sagt så var det friluftsdag idag , jag var i Hunflen. SKitkul. Jag åkte med Julia, riktigt roligt!
Började med skidor. Vid lunch bytte jag till snowboard. Denna gången hade jag Tomas bräda. Den visade sig vara mycket enklare att åka på än Henriettes. Jag tänkte hela tiden "vafan håller jag på med, jag kan ju inte det här iallafall, det är ingen idé!" MEn sen när vi gick av liften så skulle jag prova och jag kom runt på en gång och svängde tillbaka som ett proffs :U haha. nedå , men asså det gick hur lätt som helst, så nu kan jag också åka :D

kom precis ur duschen , det är jobbigt att åka snowboard, blev alldeles svettig!
Haha , jag gjorde rätt många vurpor idag ändå , men det hör väl till. Jag gjorde en riktig fuling nere vid liften. Jag skulle försöka svänga ner i kön, men det klarade jag inte av så jag räta ut bräda igen, men det jag inte såg var att det just då kom en kille som tänkte åka förbi. Haha , min bräda kapade han nåt så fruktansvärt, han flög flera meter. haha.. stackarn. jag är så dum! :P

Här kommer lite bilder, inte många dock!

Julia på bräda

Julia och Alex

slalomoutfit, inte världens finaste men defintitivt världens skönaste!

breakfast


4/3 09

God morgon!

Nu har jag precis borstat tänderna. Tänkte gå och sminka mig alldeles strax. Guuu va skönt det är att inte behöva gå till skolan. Jag behöver inte ha på mig stela jeans utan jag kan gå i leggings med stora raggsockor på fötterna och en stor slapp tröja till. Jag är kär i den outfiten. Så jävla skönt!

Nu fråga mamma om jag skulle äta, då blir det frukost nu då!

Vi hörs i eftermiddag när jag kommer hem!

puss

God natt

Ikväll var jag som sagt i Hunflen med Julia och Matilda. Katrine och Malin var också där men dom "kör ju sitt eget race" som Katrine brukar säga. Matilda gjorde illa knät så jag och Julia blev det tillslut som åkte. Matilda satt dock inne i två och en halv timme. Gud va tråkigt, men hon passade på att posa lite framför kameran när jag joinade henne inne ett tag.
Hon skulle försöka vara lika cool som killarna

haha.. :)

Nu ska jag sova , jag är helt slut. Tro det eller ej men nu känns det som att förkylningen kommer tillbaka. Jag har även ett jobbigt lock för vänstra örat. Nej , nu fick jag tinitus också. what! Imorgon blir det heldag i Hunflen , tror ni jag tycker det är skönt att slippa skolan eller? svar ja.

Gonatt puss!


Heja mammas tekakor

Kom nyss hem och just nu sitter jag och lyssnar på Erik Hassle med Hurtful!
Skolan idag var chill , när vi stod utanför syslöjdsalen och väntade på våran första lektion blev vi tillsagda att gå upp igen eftersom vi hade Vilda Vansbro vinkeln hela förmiddagen. Det går ut på att komma på nya uppfinningar allat från design till prototyper till kreativitet. Sedan skickar man in bidraget och kan vinna pengar på det sen. Den minsta summan man får är 500 kronor. Jag och Alex vann 500 kronor för en idé vi hade förut, vi delade på pengarna, skitkul! Tror jag köpte en väska för dom 250 kronorna.
Ja , så hela förmiddagen gick åt till det.

Sen hade vi bara två lektioner efter lunch så det var skönt.
Mamma har bakat tekakor så nu ska jag ta några sånna och äta mig proppmätt. Nejdå , men jag är så hungrig och dom är så goda så jag skulle kunna äta hundra stycken känns det som!

Ikväll blir det Hunflen från 6-9 med Julia, Matilda och Katrine!
Imorgon är det friluftsdag, jag har valt Hunflen. En heldag i Hunflen med kompisar , helt perfekt!

Nu ska jag äta.

kiss


3/3 09

God morgon!

Nu har jag nyss ätit upp en skål med flingor och lagt på ett nytt lager med trind nail repair , de tär nagellacken jag la ut en inlägg om förut, den gör naglarna starkare och har även en fin glans. Naglarna ser jättefräscha ut! rekomenderas!

Nu är det dags för skola , känns inge kul.. blä
Vi hörs i skolan om jag har tid , annars hörs vi när jag kommer hem!

ha en bra morgon!


Impulstankar

Nu är dagen över. tråkigt.. Jag har haft en jätte bra dag! Känns jättetråkigt att den är över. Jag brukar inte känna såhär men nu på senaste tiden har jag sysselsatt mig själv  med roliga och nödvändiga saker. När jag tänker efter så är det en utmärkt terapi jag gör för mig själv. Jag har alltså gått i terapi omedevetet , och det är jag som är psykologen! otroligt. Tänk att jag vet vad jag behöver på ett omedvetet konstigt sätt. Nej nu blev det krångligt. Jag vet iallafall att det jag gör nu får mig att må bättre, därför ska jag forstätta! Och vad jag gör för att må bra vet jag inte , eller jo , ni vet att man kan tänka , "åh , det där skulle jag gjort, gud va skönt det skulle vara , men nej , det går inte , jag måste göra det och det och det och det etc......." När jag får upp en tanke i huvudet som säger "det där borde jag göra" då gör jag det! Inga funderingar , det är bara att göra det direkt! jag har inte suttit framför teven en enda gång idag förutom 90210. Det är rekord för mig, jag har alltså varit sysselsatt på mina impulstankar. Det känns jättebra! Det är en utmärkt terapi för mig.
Det är det som är så dumt med skolan just nu, med tanke på omständigheterna. Nu har jag äntligen hittat ett sätt som får mig att må mycket bättre , men så kommer skolan in i bilden och förstör allt. Är jag i skolan och får en impulstanke (ah , jag döpte det till impulstanke) så kan jag ju inte utföra det eftersom jag har andra saker som ska göras i skolan. Ja , jag vet , det kallas vardag och alla människor har en vardag, men jag vill inte ha vardag just nu , jag vill må bra igen. det förtjänar jag väl?

Nu ska jag läsa systrar i jeans.

Go natt!

workout

just nu sitter jag på spinningcykeln. kör inte direkt spinning, men cyklar lite lungt iallafall. Känns som att det är bra att göra eftersom vi har fotbollsträning idag så jag inte ligger efter med träningen, jag är ju förkyld så jag vill einte vara med UT och springa. Kör lite lungt inne ist.

Har nyss varit ute och skottat HELA gården. Det är ganska mycket jobb. Snacka om att jag blev svettig! sen var jag på bilblioteket med Kajsa och André och lämnade några böcker.

Klockan åtta blir det 90210 med massa apelsiner och te :D

puss sålänge

Våren på ingång

Åh , jag sitter och kollar på alla nya, fina vårkollektioner. Jag blir helt galen, det kliar i hela kroppen. Skulle bara vilja klicka hem allt jag såg, hade jag haft råd med så skulle jag inte tveka en sekund! Kläderna i vår är skitsnygga , jag tror speciellt GINA TRICOT har lyckats otroligt bra med vårkollektionen i år. Där kommer jag handla en heldel!

Give me some money please!


The surprise!

Mamma kom hem för ungefär en timme sedan. Gissa vad överraskningen var? Jo , jag och Katrine städade HELA huset! Vårat hus är ganska stort ändå. Gissa om mamma tyckte det var skönt , hon blev jätteglad! Det är alltid kul att göra någon glad! Det är ett tips om ni vill göra den som sköter hushållet hemma glad, städa huset så den personen slipper göra så mycket som vanligt den dagen. Man kan leva i flera dagar på att se hur nöjda och glada de blir. Det är hur skönt som helst , man blir så nöjd med sig själv.

Jag ska nog börja med SO idag. Första världskriget och lite religion. Usch.

Nu ska jag nog äta en Apelsin och vila lite framför teven.

Vi hörs sen!

2/3 09

God morgon!

Idag blir det inge skola för mig, det känns lite jobbigt just nu.
Katrine hade ínte heller n¨n bra dag idag så vi ska vara hemma idag. Vi har planerat världens överraskning åt mamma, men ni får veta sen vad det är. ;)  Det blir iallafall skit kul när hon kommer hem igen!

åååh , jag lämnade Kajsa på dagis idag. När vi kom dit möttes vi först av Tim som frågade mig ;"kommer du ihåg att du var hemma vid mig?" Sen pratade jag lite med han. Sen när vi kom in i lekrummet där alla barnen var så springer en liten pojke efter Kajsa och sträcker ut armarna och vill ha en kram. Kajsa ser han inte för hon har ryggen till. Sen säger en fröken att han måste fråga först. Då vänder sig Kajsa om och den lilla pojken går fram till henne och säger; "kan jag få en kjaam Kasa?" Sen kramade dom varandra! Tror ni jag dog eller? jag höll på att smälla av, dom var så jävla gulliga. åååh. Tänk er vilket drömjobb och gå upp tidigt på morgnarna och gå till dagiset och möta alla barn och bara sitta på golvet med dom och leka och prata och få höra på alla roliga kommentarer. Åh , jag längtar till jag är klar med skolan!

Nu ska jag fortsätta med överraskningen!

puss på er

Äntligen!

Nu! äntligen är jag klar med Fysiken. Fy farao vad jag har hållt på länge med den. Jag började veckan efter jullovet! Men nu är den klar , jag skrev typ hundrasjuttioelva sidor tror jag. Usch va drygt det var.

Nu ska jag iallafall lägga mig ikväll och vara nöjd över att den är klar. JIPPI!

Nu ska jag lägga mig och läsa tills jag somnar. Imorgon är det skola , har dock sovmorgon så jag hinner umgås lite med familjen imorgon bitti. Tänkte följa Kajsa på Dagis :)
Idag har jag haft en jättebra dag! Fler sådana dagar vill jag ha!

Vi hörs imorgon :)

puss god natt!

datanördar



Såhär sitter jag och katrine i mitt rum nu, med varsin dator och nördar. Nejdå , det är väl Katrine som nördar. Jag ska faktiskt börja med fysik nu, jag är ju duktig som vanligt! haha...

Tiden försvinner

Asså imorgon börjar skolan , det är helt sjukt! Vi fick ju nyss sportlov!

Idag har jag varit jätteduktig! Först storstädade jag mitt rum , det luktar jätterent och gott här inne nu :) sen storstädade jag badrummet , bra Kamilla!
Efter jag städade kollade jag lite på vasaloppet , grattis Daniel Tynell (om det stavas så)!
Sen efter att ha kollat på fullt i skidåkare blev jag sugen själv så jag gick ut och knäppte på mig skidorna och tog en lång vända på älven och sen upp i eljusspåret , var ute i ungefär en timme! skönt.

Sen drog jag, mamma, Kajsa och André iväg på Barnkalas åt Tim och Alexander. Sofia Rågenklint och Patrik Isakssons barn! Hur kul som helst :) Alla barn är så söta. Jag vet att det är mitt framtida yrke , att jobba med barn , jag älskar barn!
Där åt vi god tårta och lekte en massa och sen var det dags för skattjakt, då tog Sofia med alla barn ut för att utföra en massa uppgifter för att dom tillslut kunde få tag på skatten , när vi närmade oss skatten började "kapten krok" (som i detta fallet var Patrik) ropa med läskig röst "Ni får inte ta min skatt" osv. Alla barnen blev lite skraja men det gick över när Patrik tog av sig sin stora pälskappa och visade att det bara var han. Ni skulle sett då hur alla ansiktsutryck blev mer avslappnade. Skithäftigt! Jag har en massa bilder därifrån , men jag tycker det känns dumt att lägga ut bilder på andra männsikor och andra människors barn utan dera tillåtelse så jag låte bli att lägga ut dom. Det får bli ett minne som bara jag får ta del av själv helt enkelt!

Nu ska jag gå ut och hämta ved för det är så himla kallt i vårat hus!

Vi hörs i gonatt inlägget!

puss

1/3 09

Är det bara jag eller går tiden otroligt fort? Nu är det radan första mars! what.. det är helt sjukt.

God morgon föresten! :)
Tycker det är rätt tidigt att gå upp nu , med tanke på att det är söndag och sista lovdagen osv. men Kajsa sov bredvid mig inatt så jag vaknade av två ögon alldeles upp i ansiktet , det är alltid lika mysigt!

Jag har inga speciella planer för dagen , det enda jag vet att jag vill och ska göra idag är att åka längdskidor på älven. Det har jag inte gjort på länge , det ska bli skönt!
 
Lilla Kajsa ligger här bredvid mig och läser en H&M katalog för barnkläder. Hon sitter och pekar och säger "åh , den va fin, Kamilla den vill jag ha"  Hon är så gullig.

Nu ska vi nog gå och klämma i oss lite frukost!

 Jag och tokfian :)


RSS 2.0