#happyweekend

DÅ ÄR DET HELG!!!! Ofantligt länge sedan jag hade ledigt en helg, jag ska njuta rumpan av mig och ladda batteriet för julkaos på jobbet. Sovmorgnar, lååånga frukostar, träning, utgång och massa god mat, TREVLIG HELG! Vi kanske ses


God morgon

Frukost, kaffe och Home and Away! Har sagt det förr och säger det igen, Home and Away är sjukt feelgood, rekommenderas!


Fredagsmys

Tacos och fredagstv, helt ok!


Plums

Hej och hå! Sist vi hördes av skulle jag avnjuta en ledig kväll och bara chilla. Fallet blev helt något annat; dagen slutade med en full arbetsdag och igår höll jag igång på jobbet i 13 timmar, så idag är jag helt slut! Sitter som en säck potatis i soffan och häller i mig kaffe för att vakna. Ikväll väntar bara 5 h arbete, otroligt skönt!

Nu ska jag fortsätta glimta på Home & away, sjukt mysig serie.


Tisdag

Goddag! Började dagen med 40 minuters jogg och benstyrka och har nu duschat och gjort mig iordning för att dra till jobbet en sväng. Är egentligen ledig men ska hålla en minikurs om säsongens ytterkläder imorgon på personalmötet så måste förbereda lite! Annars kommer det bli lugnt för mig ikväll, bänka mig i soffan med en stor kopp te och ha seriemaraton, härlig tisdag ;-)


Helgen

God måndag natt/morgon. Vad fort helgen gick! Invigde helgen på jobbet fredag kväll och rivstartade lördagen med jobb fram till 18 och sen raka vägen till förfest med kollegorna för att sedan röra oss vidare mot huvudfesten där det serverades middag och god dryck. Kvällen/natten avslutades med massa dans och skratt!

Idag har det varit en ypperlig söndag med sen frukost, lite städning och sen roadtrip till Kongsvinger för att fira min morfars födelsedag. Kom hem för en dryg halvtimme sedan och ska nu sova gott och ladda upp inför ny vecka:-)


Friday

Hej och goddag,
Är otroooligt seg idag, lika seg som voffsen nedan!

Skönt att veckan går mot sitt slut, ska bli skönt med en riktig segsöndag, ladda upp batteriet.

Annars är allt väldigt bra :-)


Morgonträning

God morgon! Har precis avslutat ett hemmapass för mage och rygg och nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det kaffe och sen in till stan för skojakt. Ska på arrangerad fest med köpcentrumet jag jobbar i på lördag, vore ju fint att ha något att ha på sig!


Lunch

Tror jag börjar mästra kockelering, min alldeles egna köttfärs :-)


Skön morgon

Hej hopp! Den lilla bildserien nedan visar hur min morgon sett ut; började med en talrik gröt, promenerade till gymmet i vintersolen, körde intervaller en halvtimme, promenerade hem, duschade och nu sitter jag framför Home & away med mellis och kaffe. Nu ska jag bara ta det lugnt fram till jobbdags!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/738128/images/2012/pic_509a3cdaddf2b364d800185d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/738128/images/2012/pic_509a3cebe087c324f2f2cc83.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/738128/images/2012/pic_509a3cede087c324f8dcdc29.jpg" class="image">


Swisch...!

Åj va fort dagen har gått! Men så är det när det är händelserikt. Började dagen med styrketräning, sen shopping ett antal timmar och nu är jag precis hemkommen från middag med släkten. Nu ska jag ta fatt dammsugaren, trevlig kväll!!
(inlägget krånglade igårkväll)


Ledig

Påväg in till stan för klänningshopping, med mig har jag kaffe och varm halsduk!


God kväll

Hejs, skulle bara visa vilken fin och GOD soppa som stod på bordet när jag kom hem från jobbet! Det är vardagslyx det :-)


Hurtig morgon

Min morgon drog igång 09.00 med snabb frukost för att sen knyta på mig löparskorna för en morgonjogg, och för övrigt fram tills nu har jag duschat, städat köket och gått promenad med voffsen! Pjuh, nu sitter jag bänkad framför teven med mellanmål och kaffe


Åter i Oslo

Då har jag ankommit Oslo igen och sitter med kvällsmat och en tidning. Ska inte dröja alltför länge innan jag lägger mig, ska upp på gymmet imorgon bitti och svettas lite! Hoppas ni har en fin söndagskväll


Söndagen so far

Supermysig och lugn helg! Har bara myst med min familj, kollat på ljushavet på kyrkogården, gått promenader och tagit det väldigt lugnt. Om ett par timmar far jag tillbaka till Oslo och vardag, full fart fram till jul!


Söndag Förmiddag

Kaffe och inredning i riktig söndagsanda


Home sweet

Hej hopp, long time no see! Jobb och träning är i princip vad mitt liv går ut på, vet inte vad och hur man ska skriva om det. Mindre kul,

Därför passar jag på att blogga när jag gör något mysigt. Som ni säkert har förstått älskar jag att komma hem och vara med mina kära och andas frisk luft, det är må bra-faktor!

Är hemma på helgbesök nu och laddar batteriet efter lång arbetsvecka med familjemys, god mat, promenader och mycket sömn


RSS 2.0