intensivt och effektivt


Vilken dag! 8-20 var jag i full rulle. Dagen gick i alla fall fort, jag har förstått nu att effektivitet och aktivitet är verkligen är det rätta för mig, snarare än att ligga inne och sappa på teven hela dagen. Det kan säkerligen vara skönt någon enstaka gång, men jag blir knäpp av att inte göra något.

Hur som helst, dagen har bestått av skola, körskola och träning. Startade min intensivkurs på körskolan idag, och det innebär som namnet lyder, det är intensivt. Sitter fortfarande och pluggar, fick läxor tills vi träffas imorgon. Inser nu att det är länge sedan jag fick hemläxor sist, har inte haft det på hela gymnasietiden!

Dagen imorgon blir nog inte lika sen, men dock intens, vi ses


söndagssliten


Söndagslunchen serverad

Är sådär söndagsslut som man kan vara ibland efter en hård vecka. Kan inte direkt påstå att veckan som varit har varit så hård, men man blir trött av att inte göra något, jag har mer överskottsenergi när mina dagar är fyllda till fullo, konstigt det där..

Ska ändå försöka få lite gjort idag, klockan är ju redan snart halv 17, det går så FORT


förmiddagsstund


God förmiddag! Dagen började med en fet familjefrukost som innehöll alla kostcirkelns delar, och nu sitter jag och dricker kaffe, skrollar på datorn och lyssnar på radion.

Hörde att det skulle falla minst 5cm snö typ nu, det känns ju inte sådär vidare roligt. Känner mig så redo för sommar, fresh start, det känns rätt i tiden!

Annars kommer dagen bjuda på en långpromenad med syster och hund till Busjön, kanske fånga vackra vyer på bild? Sen har jag bestämt att mitt rum ska städas idag, har insett att jag inte har tid att göra det de två närmsta veckorna så det får bli idag, annars måste jag förmodligen sätta på mig en gasmask inom en snar framtid.

Nu ska jag dricka upp och sätta igång


Gårdagen i bilder


Fotboll åskådning med Mamma och Katrine


Chill i solen

Gofika med stort G på 14-års kalas


Dagen/kvällen avslutades med romantisk komedi tillsammans med Katrine, en helt OK dag och lite till


mjukstart


Rivstartade, eller ej, dagen med en te-kopp och Nyhetsmorgon. Nu beger vi oss till Gullängen för fotboll, hejs


salt effekt



Nämen vad har vi här? Mitt favoritgodis stod och väntade på bänken när jag kom hem, salta grodor, farligt beroende framkallande.

Blev en effektiv förmiddag/efterunch för mig idag! Kort sammanfattat; Upp och hoppa, frukost, buss till vbro, körskolan, kaffe, jobb och gym- allt innan 14.00. Stor kontrast mot övriga dagar som den här veckan har innehållit.

Nu är jag åter hemma och ska ut och lunkjogga med Katrine snart, kommer förmodligen inte kunna gå imorgon, men det behöver jag egentligen inte heller.

hejs


systertid







Från att vara planerat 4 personer blev vi bara två som åkte till Hundfjället idag! Jag och min gullefis Kajsa har haft en supermysig systerdag med skidåkning, trollbesök och den hittills bästa våfflan vi båda någonsin smakat.

Nu ska jag skutta till sängen, imorgon ska jag upp och svänga förbi körskolan innan jag går och jobbar!

hopp hopp,


kvällsmys


glass, te och norska Paradise Hotel med syster yster, det är kvällsmys!


Mitt läge


Ser ni att vårens få solstrålar har lämnat efter sig spår?

Som bilden visar berättar precis hur mitt mode ser ut för tillfället! Befinner mig i Hundfjället med mina systrar plus en till goding. Förhoppningsvis skiner solen, att några få strålar tränger sig genom molnen räcker, bara vi får hälsa i alla fall, hade ju känts skönt efter alla dessa nedebördsdagar! Anledningen till att jag bara hoppas och spekulerar är att jag inte vet hur det blir då det Du just nu sitter och läser är tidsinställt.

Yepps pepps, är hemma runt 18.00, Ha en God dag!


gyllene hud och böljande luft



Sommar hade väl suttit fint nu. OM jag längtar?


tre veckor kvar


Körkortsplugg och en tekopp, om tre veckor smäller det...! Hm, lite kul med "smäller" i just det sammanhanget, men ta det inte bokstavligt alltså

Det känns så jäkla bra att resten av veckan är lite fartfylld till skillnad mot de gångna dagarna. "Dra mig baklänges i fuglekassa" (som bror min säger, 4år,) vad tråkigt det har varit!

Imorgon far vi till Hundfjället för skidåkning och på fredag är det jobb! Har fått förfrågan om att vara ledare på ett handikappläger i juni, så planeringen börjar nu och pågår fram till lägerveckan, otroligt otroligt roligt, drömjobbet!


pysslar och pusslar


Såhär ser det ut i stugan för tillfället. Fick en bambiögon förfrågan om att bygga dockmöbler. Rätt roligt faktiskt!

Just nu är det lunchpaus, samtidigt som jag sneglar lite lätt på Så Ska Det Låta.

Pfffff, börjar bli lite less på lov egentligen, blir så sjukt rastlös, vad ska man göra????


vardagskärlek


En syster som fick dåligt samvete för att hon åkte iväg en sväng imorse och lämnade mig ensam en ytte pytte stund, kom tillbaka med en "förlåt mig" gåva.

Inte nödvändigt ur mitt tycke, men hon gjorde sin storasyster ack så glad♥

Nu sitter jag och bläddrar i det tjockaste magasinet på länge och surplar kaffe

familjen är ovärderlig, kom ihåg det


Snygg skinnjacka - SÅLD







Jättefin skinnjacka med snygga nitdetaljer och perfekt passform! Passar S-M och kan matchas snyggt med i princip allt. Jackan är i nytt skick då den är använd ett fåtal gånger. 500kr vill jag ha (nypris: 998kr). Kontakta mig på 0738038236 eller maila till [email protected]

FÖRST TILL KVARN!

SÅLD


inser

skrollar ner och inser att dagens inriktning i bloggväg utan tvekan har varit mat, dock omedvetet. Hm, ja så kanske det är när man har tråkigt, man äter? Onekligen verkar det vara så i mitt fall. Vi får se om morgondagen bjuder på något annat.

Jag vet en sak i alla fall, och det är att jag packar minimalt med saker och far till skogs för en natt långt från civilisationen, helt underbart!


då kojar vi


Inte dåligt för en totalt nybörjar amatör när det kommer till matlagning. Lite brända potatis och sådär.

Gästerna var belåtna


stekspaden i högsta hugg


Mästerkocken är i full aktivitet, hur resultatet blir återstår att se, gästerna måste ju avgöra


friskt med rörig frukt


Nu är det en iskall smoothie och samhällsplugg som gäller, efter en lång och skön joggingtur som botade en del av min rastlöshet


Grytigt i soffan


 hopps,

Befinner mig i så jäkla konstigt mood, är sjukt rastlös men ack så orklös, och resultatet av det är frustration och irritation. Ibland är det bara

Hänger i alla fall i soffan med mexikansk gryta, proviva och web-tv i brist på annat kul.

Ska säkerligen ta tag i lite studerande så småningom


Alla barnen fick på påskdagen





Alla barnen fick gå ut på ägg-jakt imorse då vi under frukosten fick veta att påskharen hade varit här innan vi vaknade!
Alla fick ett varsitt ägg denna påskdag

För övrigt är vädret lite halv halvt idag, tänkte snöra på mig passande skor och gå ut på jogging. Annars får vi se vad dagen bjuder på, städa plugga eller så kanske?


Glad Påsk


Vilken fantastisk dag! Strålande sol, underbar åkning med världens bästa familj, precis perfekt!

Glad påsk på er allihop!


fin dag



min lilla plupp

Dagens start blåstes av i Kläppen för ett snabbt skidtest till en uppgift i skolan, det var fantastiskt fint väder, skidbacke och strålande sol kan vara bland de bättre kombinationerna. Kom hem hyfsat tidigt och då satte jag mig ute i solen och myste med äldsta lillasyster och lillebror, dagen har med andra ord varit Helt OK!

Imorgon tar vi påsklov den närmsta 1,5 veckan!

Hej ho


morgonplugg


God morgon! Började dagen med frukost och körkortsplugg, det är nämligen så att tid och rum för båda körkortsproven är bokade, inom en månads radie, nu ska det liggas i hårt.

Under resten av dagen väntar skolplugg, inte långt kvar till slutet!!

hej


RSS 2.0