nighti


Åj va fort kvällen rann iväg. Slog mig ner framför gossip girl och efter det gick jag ut och powerwalkade med hunden i koppel och syrran cyklandes bredvid. När vi kom in slog vi oss ner och spelade lite kort, mys!

Nu är jag verkligen stuptrött för klockan är ju halv ett i mitt huvud.

Imorgon är det skola igen, och vi har en så kallad "morotsvecka" där vi får ta ikapp allt vi ligger efter i, guld värt!

Nu avrundar vi söndagen tycker jag och tar nya tag för en ny vecka, good night.


wedding wedding wedding


Fotograf: Ida Melin

Fotograf: Ida Melin

Kollade igenom bilderna från bröllopet nyss. Det är lika rörande varje gång, jag har sagt det förut och säger det igen, den absolut finaste dagen jag någonsin upplevt!

Bilderna ovan la jag ut för att jag tycker biden längst upp, när jag scchhar på André är så söt och roligt och bilden längst ner är så jäkla häftig, lätt den coolaste bilden som togs på hela bröllopet!


proactive hudvårdserie + extraprodukter säljes





Proactives hudvårdsserie rekomenderar jag starkt! Jag själv använde det när finnarna gillade mitt ansikte. Efter en månads användning var nästan allt borta, helt sjukt. Självklart är det olika för alla hudtyper och hur mycket acne/utslag/torr hud man har. Man kan använda det till det mesta. Vill du ha mer lyster, mer återfuktning eller få bort jobbiga utslag så funkar det med proactive, men framför allt använder man det till att förhindra och ta bort acne.

Proactives produkter är himla dyra så detta är ett kanonerbjudande.

Om du är intresserad så går du tillväga såhär;
1. Maila mig på
[email protected] och berätta om du vill ha paket 1 eller 2 och om du vill tillägga pluspaket eller inte, eller om du helt enkelt vill ha alltihopa och väljer paket 3.
2. Kom ihåg att lämna ditt mobilnummer i mailet så kontaktar jag dig så vi kan bestämma hur du ska få ditt paket!

Det är först till kvarn som gäller, så har du bestämt dig är det bara att sätta fart!

SÅLT


Nu är vi påväg hem, har haft en riktigt sk...

imag0315 (MMS)

Nu är vi påväg hem, har haft en riktigt skön och mysig dag. Jag och syrran hade det skönt på en relax/spa avdelning, och lekte massa med Kajsa och André i barnbassängen. Vi har nyss käkat jättejätte god grillmat också,väldigt lyckad dag, man borde absolut spendera mer tid Me familjen på det här sättet! Ps. Bilden är från restaurangen där vi fick all mat serverat på ett tvåvåningsfat.


Framme, så rätt jag hade

imag0314 (MMS)

Framme, så rätt jag hade


Sitter i bilen påväg till...... jag har in...

imag0313 (MMS)

Sitter i bilen påväg till...... jag har ingen aning. Mamma och Roger har ju planerat en hemlig resa. Det enda jag vet är att vi rör oss mot sälen och jag har ju mina misstankar. I sälen, eller rättare sagt Lindvallen, så finns ju? Om ni inte vet borde ni googla. jag uppdaterar er senare om vart vi hamnar!


today


old new in


Begav mig till älvgården (second hand "shopen") idag igen, egentligen för att jag har funderat på de prickiga jag la upp här förra veckan, men fick veta att de redan var haffade! Tur för mig hittade jag ett par liknande, som ni ser ovan. Planen är att sy om dem till söta, vida femtiotals inspirerade shorts.

Har kollat in Idol, och väntar på slutresultatet.

Imorgon väntar en hemlig resa som mamma och Roger har planerat, spännande! Det enda vi vet är att vi åker vid tio på morgonen och är hemma vid sju på kvällen. Jag har verkligen ingen aning om vart vi ska, älskar överraskningar!

hörs sen!


dagens



cardigan VERO MODA halsduk GINA TRICOT strumbyxor PIERRE ROBERT

Bortse från träskorna är ni snälla, jag går JÄMT med dom när jag är hemma, men dock har mina martens suttit på fötterna idag!

Fredagsmiddag is on!


lugnalugn


Gör ingenting annat ikväll än att ta det lugnt med lite te och några tidningar. Är väldigt sliten och jag har verkligen inte tid att bli sjuk så avslappning på hög nivå är vad som gäller! Även huvudet får vila ikväll så vi hörs imorgon, puss


dagens



Kände verkligen inte för att stå framför kameran idag, men detta blev väl helt ok? Till detta hade jag ett par svarta leggings med diskreta detaljer.

Jag är sjukt trött och dåsig och känner nästan att lite sjukdom är på ingång.. Tur att vi får helg imorgon så jag har några dagar att vila upp mig på.

Skoldagen har varit krävande också så jag är verkligen inte in mood för något just nu, JO, lite sömn. Tror jag ska ta mig några minuter, förhoppningsvis vaknar jag till liv så jag orkar med kvällen!


coffetime



Hej hej. Ja, bilderna förklarar i princip allt jag gör för tillfället. Lyssnar på michael bublé, fick helt plötsligt störtcravings på hans röst. Han är så behaglig. 

Sedan var det ju koppen då. Där i finns det kaffe, med MYCKET mjölk. Jag är inne på min tredje kopp, och det är inte för att jag tycker det är så sjuhelsikes gott utan det är för att min mage är hård som betong, och kaffe motverkar detta problemet, resten får ni räkna ut själva!

Om en timme kommer jag röra mig mot kommunens huvudstad, the big and great Vansbro, och hålla min kära bfriend med sällskap ikväll. Haha, va motvilligt det lät. Det kommer självklart bli mysigt :D

well well, om vi har turen med oss så kanske kanske det kommer upp ett litet inlägg ikväll, annars vet ni vart jag är, och självklart hörs vi imorgon!

Ha en underbar kväll :)


dagens



stickad tröja H&M linne (under) H&M byxor INDISKA stövletter DIN SKO halsband PERFECT HOME

provade en annan kombination med the mysterious pants idag, blev lite bohemkänsla över det hela, that's nice.

Ni förstår inte hur mycket jag diggar mina byxor, det är så bekvämt att det inte borde vara tillåtet. Man kan dra upp dom till tuttarna om man vill, de sitter sjukt loose och har ett härligt tyg som ligger skönt mot huden. Precis som att dra på sig favoritmjukisarna. To good to be true!

ps. Creds till mamma som har varit duktig att fota!


training


Ja, eftersom det var vila igår kör vi på idag igen. Jag har redan gjort min träning idag, uberskönt. Man får så mycket mer tid på eftermiddagen. Jag sprang med pulsklocka i ungefär 40 minuter på idrotten!

Nu har jag svenska så att sitta här är lite förbjudet. schhh


in mood for some




hahah, jag dör av dom här bilderna, alla kameler; Släng er i väggen!

Det blev lite övertrött och rastlös stämning i huset nu ikväll. Efter en hel pluggdag smög övertröttanfallen på. Ett efter ett. Och det slutade som ovan, syrran ska ju alltid vara värst..

(observera att det hon har dragit över tuttarna är ett par helt vanliga mjukisbrallor)


inte idag nej


Ja, tyvärr är fallet så.. Har stort engelskaprov imorgon så ägnar hela kvällen åt plugg. Dock har jag tagit en paus nu för att kolla in paradise om tio minuter, men annars är det bara plugg plugg plugg. Roligt va? så troligtvis blir det inte mycket mer bloggning idag.

Men annars hörs vi imorgon!


dagens



stickad tröja GINA TRICOT jeans CHEAP MONDAY (syrrans) kängor DR MARTENS halsduk GINA TRICOT fjädrar i örat GAMMALT HALSBAND H&M


i did


Har ni sprungit? Det har jag! Den här veckan kommer jag egentligen lägga upp träningsschemat mest för min egen del eftersom motivationen har varit lite down ett tag. Genom att ha det skriftligt framför näsan och planera blir jag motiverad och mer taggad, och sen om ni också följer är ju självklart ett plustecken i kanten!

Befinner mig hos min love för tillfället, har tittat på paradise och nu spanar vi in Ullared. Humor.

Vi hörs imorgon, puss


dagens

 

tröja MONKI leggings GINA TRICOT halsduk GINA TRICOT kängor DR MARTENS

Och till det ute i kylan....

...min dunjacka som har legat i dvala nästan ett helt halvår. Jag kör på den även den här vintern, bara för att det är det skönaste jackan ever♥


dag 1


v.43


inspiration - boots


Jag hade dött lite om jag hade vaknat en morgon och dessa ubersnygga bootsen stod lite halvslarvigt i min skohylla. PRECIS sådana vill jag ha, håller ni inte med? snygga som få.

Det är verkligen inte min dag idag, eller ska vi säga, det här har verkligen inte varit min helg, är helt utmattad även fast jag inte har gjort ett dugg. Ingenting har velat som jag, allt har gått fel mer eller mindre denna helg. Låg dessutom och vred på mig i sängen till tre-halv fyra inatt, så jag är inge vidare pigg heller.

MEN nog om det, idag är det söndag, och vad betyder det? TV-KVÄLL!!


tips från mig till er



Jag går ofta och klagar över att jag inte äger några kläder och att allt är så himla tråkigt, och ja, ni känner igen er antar jag.

Men ikväll kom jag i underfund med att jag äger faktiskt en jävla massa kläder, i alla fall så jag klarar mig gott och väl. Jag hade nämligen sjukt tråkigt så jag drog fram massa kläder (sånt som jag inte använde också) och började prova. Provade massa olika kombinationer och fick fram ett antal nya outfits. Skitroligt ju!
Så nu har jag en helt annan syn på min garderob/klädstång (garderoben fick ni tyvärr inte på bild, för där ser verkligen förjä-veligt ut), jag har faktiskt mer kläder än jag tror.

Så ett natt-tips från mig till er; När ni känner att garderoben börjar bli sjukt tråkig och uttjatad och bara vill ha nytt nytt nytt (egentligen, när vill man inte ha nytt nytt nytt? hursomhelst, vi tänker kriiiiisläge) så öppna garderoben och rota fram allt som finns, och börja testa. Jag lovar att ni hittar några nya, roliga kombinationer som kanske tillfredställer ert shoppingbehov en stund till.

Och på kuppen sparade vi väl lite pengar också, nämen gud så bra!

godnatt på er


rastlös eller inte


Jag är nog världens tråkigaste idag, men jag har ju inte gjort någonting idag så därför har jag heller inget vettigt bloggmaterial, men ska försöka rycka upp mig tills imorgon!

Vi käkade i alla fall en dundergod middag, mysigt var det också, i vårat fina kök.

Nu ska jag och syrran kolla på "letters to Juliet", ska tydligen vara en riktigt bra film, nice. Har inte sett film på sjuttio år... Inte helt sant föresten, jag såg en film i veckan, men jag tittar ALDRIG på film, det tar så lååång tid. Rastlös youknow. Det där är lite konstigt dock, för jag kan, som idag, sitta en hel jäkla dag och inte göra ett skit, typ sitta i sängen hela dagen och sega på datorn. Det gör mig ingenting, men film altså, det gör mig rastlös om jag inte tycker om den.

Jaja, bla bla bla, nu ska vi sätta på filmen, hugs


the new pair


OCH så haffade jag ett par nya dr martens!....
.. Ne, tänk om det ändå vore så. Men syrran har haffat dessa ljuvliga bruna, skitsnygga! Må nog vara bland de skönaste skorna Och snyggaste.

För tillfället sitter jag i sängen med ett glas cola och är lika död som jag har varit resten av den här lördagen. Väldigt frustrerande, för allt jag tänker på är bara "jobbigt jobbigt jobbigt".

Vad hittar ni på ikväll?


jobbigt

Är helt sjukt slut i både kropp och huvud och framför allt ögonen. Känns som jag kommer att få feber eller nåt. Ska gå och lägga mig i sängen och vila lite och se om det blir bättre. Vi ses sen

fyyynd


Ett par syykt coola byxor hittade jag idag, köpte dem inte dock, avvaktar lite. 30 ynka kronor går de på, om du är intresserad, säg bara till så haffar jag dem åt dig! :)



Denna skinnjackan köpte jag och ni kommer tappa hakan, men 80 jäkla spänn alltså, sen var den min. Hoppas det gick bra med hakan!


second hand



Idag har jag varit på lite second hand shopping. Det är överraskande hur mycket roligt man kan hitta där, oftast är det ju grejer också som absolut ingen annan har eftersom sakerna är såpass gamla.

Så om ni åker genom Äppelbo och får syn på det gula huset, så gör ni ett stopp där!

Nu ska jag kolla Idol men efter det visar jag er det roligaste jag hittade och en snygg jacka som jag köpte!


vinterland


vinterland vinterland vinterland. Jag dog när jag möttes av ett tjockt snötäcke när vi anlände till Kläppen imorse. Precis som om vi hade kommit till ett annat land, här hemma är det ju ingenting alls. Bilderna ovan är från idag.

Tänkte posta det här tidigare idag, men jag hann inte eftersom jag skulle på besök till en liten tjej som jag kommer att vara barnvakt till en gång i veckan från och med nästa vecka och ut november, skall bli jätteroligt!

Har nyss ätit tacos här hemma och snart är det dagsi för Idol. Föresten, bajs att Alice har lämnat WO, hon var ju bland de bästa..


god hej morgon



God morgon! Hur ni mår? Jag sitter och käkar frukost och blir upphämtad om ungefär 20 minuter.

Tänk att det redan är fredag, ibland älskar jag att tiden går så fort. Det får gärna vara så att veckorna går ubersnabbt och helgerna och loven går sakta. Den här helgen ska jag inte göra någonting alls så risken att det går lite segare än vanligt är stor.

Vi hörs när jag kommer hem, PUSS


tips tips tips tips tips

Den har låten har visserligen funnits en stund, jag har hört den många gånger men har aldrig funderat så mycket över den, men den är faktiskt himla fin! Sök på gubben i lådan på spotify, eller klicka HÄR.

tea and nailpolish


Och så får jag posta ett till inlägg där jag berättar vad jag gör nu. Lika intressant som det förra inlägget, om inte ännu mer intressant! Jag har nämligen utfört alla mina behov för kvällen och sitter nu och smakar på lite te och målar om mina naglar till rött (älsklings). Det mörklila blev lite uttjatat så nu kommer jag köra rött for a while!

Sitter för tillfället vid mitt barbord men skall alldeles strax förlytta mig till sängen, känner att tröttheten börjar smyga sig på.

Imorgon blir jag hämtad ungefär kvart i nio av minibussen som ska ta oss till Kläppens sportshop där vi skall ha lite genomgång inför en praktikvecka vi ska ha där om några veckor.

OCH imorgon eftermiddag ska jag på en annan jobbintroduktion, berättar lite mer om det sen!

Okej, mina vänner, jag tror jag slänger in handduken och avrundar denna dagen. Godnatt och sov gott!


jag dricker loka och kollar på projekt runway, eller.. gjorde


Ja, lite typiskt mig, men jag glömde faktiskt att jag skulle blogga förut. Direkt efter outfiten hade jag laddat med ett inlägg, i och för sig var det inte så himla intressant, men då hade jag tagit den finfina bilden ovan och skulle berätta att jag drack loka päron och kollade på projekt runway. Ett himla intressant moment för mig med andra ord, som jag vet att ni så gärna skulle ha velat ta del av, men vad är det man säger, bättre sent än aldrig?


dagens


kofta GINA TRICOT linne H&M halsduk GINA TRICOT (syrrans) byxor INDISKA


hejhopp


God morgon! Hade en jätteskön kväll igår, gjorde ingenting annat än att äta god mat, kolla på paradise och sedan en film.

Nu ligger det snö på marken också, lite tragiskt och roligt på samma gång. När snön kommer betyder det att hösten är gone och det är blä, en fin höstdag slår mycket! Men det är alltid roligt när den första snön kommer.

I eftermiddag ska vi se någon teater, sen får vi se vad jag hittar på.

hörs


lugn lill-lördag


Nu åker jag till min boyfriend för en lugn myskväll. Mysdressen ligger nerpackad, men för tilfället ser outfiten ut som på bilden ovan (dålig bild, i knooow).

Vi hörs imorgon! KRAM


inte en aning


Idag blev dagen lite "inte som den skulle". Jag ställde klockan 06.00 i vanlig ordning igår kväll, packade idrottsaker och la fram kläder. Gick och la mig, och vaknade upp klockan 09.00 helt borta och förstod ingenting. Kommer inte ihåg att klockan har ringt och ingen har heller väckt mig. Var jag så trött imorse att jag inte vaknade av klockan utan bara reagerade med att slå av den? Jag minns verkligen inget, så frustrerande.

Jaja, så nu kör jag hemmaplugg för fullt och om en halvtimme ska jag hämta mina kära småsyskon på dagis.

Hörs sen


perfect


vi börjar denna bloggdagen med den här egoboost låten och den coola videon.


lilla droppe


svettdroppen passar ju bra med vad jag är i för tillstånd nu. Ja, svettdroppen är min, tuttsvett kallas det, som transporteras nerför magen, efter en hurtig cykelrunda.

Dagen har varit väldigt väldigt lång, vi har åkt typ sjuttio mil och när vi inte har suttit i bil har vi suttit på fyrhjulingar eller skrivit prov, så jag är helt döslut. Kom hem för knappt en timme sedan och nu väntar jag på att paradise ska börja, sedan ska jag ta mig en välförtjänad blund.

Hoppas ni har haft en bra dag, hörs imorgon, eller en liten godnatt post innan jag lägger mig!


gårdagens


skjorta BIK BOK linne H&M strumpbyxor OKÄNT stövletter DINSKO nitarmband BIK BOK


Hej! Två fartfyllda dagar är förbi. Igår v...

imag0306 (MMS)

Hej! Två fartfyllda dagar är förbi. Igår var det fyrhjuling teorikurs och idag har vi varit till ett ställe utanför Linköping för den praktiska delen. Då har ni förståelse för kass blogging. Jag är hemma runt tio, då får ni gårdagens outfit. Ses ses


god morgon



Good morning everY-bodY! förstod ni min betoning där?

har ni sovit gott? Det har jag, trots att jag somnade rätt sent igår, så blir det när man vänder dygnet lite.

Nu är det åter en ny skolvecka alltså, dock blir de två första dagarna lite annorlunda för oss i min klass, ska nämligen har fyrhjulingutbildning (haha) idag och imorgon. Imorgon ska vill till och med färdas typ 35 mil för att göra klart kursen, inte så funny.

Som ni ser ovan så käkar jag frukost, ska göra klart det sen dra till bussen!

au revoir


nytt i klädkammaren/skohyllan


yllebyxor från Indiska, me love♥

boots från Din sko


vackert









Hösten är utan tvekan den bästaste årstiden att knäppa kort på, så jäkla mycket snygga färger, och när solen skiner blir det så magiskt, och äventyrligt blir det när man knäpper vid vatten.

Man märker att hösten rör sig neråt för här hemma nu är det ju helt ruttet, för ett par veckor sedan var det lika vackert här som på västkusten, men nej, nu har hösten flyttat några mil söderut!


älskling:havet





Och en bild som gjorde sig ypperlig som skrivbordsbakrund;


Tog så himla mycket fina bilder igår nere vid havet så imorgon får ni en riktigt bildbomb, har mått sjukt illa ikväll så datorn har uteslutits helt.


havet


Underbart fint höstväder idag! Har gjort en liten utflykt ner till havet, beautiful.

Vill också bo vid havet!

more pics imorgon


hejhejhejhej



Hej hopp och ursäkta mig. Jag reste från Oslo till Göteborg igår och anlände rätt sent så orkade inte ta upp datorn då. Kvällen igår var i alla fall väldigt lugn, vi kollade tv i princip hela kvällen och vid halv tolv klädde vi på oss och knallade till mc donalds för en nattmilkshake. Det är så skönt med lov!

Idag har vi begett oss till Orust där det bjöds på jättegod sushi och sällskapsspel. Vi tar det bara väldigt lugnt och myser och har det bra, hoppas ni mår bra!

ps. bilderna är tagna från bussen igår.


catsuit


Hela utstyrseln på! inte direkt sådana skor jag tänkte mig när jag hade en detaljerad tanke tankestund, men dom ovan var också sjukt nice!

Vad tycker ni, catsuit, hot or not?


shopping tips


titta vad jag hittade på monki idag, ser ni vad det är? Precis, det är catsuiten, sjukt snygg! jag provade den, tog en bild som ni ska få se! Den här kan man både klä upp och ner så jag rekomenderar den verkligen.


sjukt snygga pumps, älskar rosetten, piffar upp den lilla svarta exempelvis!

catsuit och pumps från monki


slött


Hej hopp!

Idag är jag så slö, vill bara ligga och dra mig hela dagen, men det tillåter inte vädret riktigt.

Är för tillfället barnvakt till plutten ovan, som följer mig precis vart jag än går. Till och med när jag går på toaletten sitter han bredvid mig.

Ni vet ju att jag åker till Göteborg imorgon (eller egentligen åker jag först till Göteborg och sen till Orust om jag har förstått det rätt) så jag funderar på att ta med mig lillkillen ner till stan och köpa biljetter, men som sagt, slö, ork, ne.


bästa idag







bilder tagna av mig

bilder tagna av Katrine


bilder tagna av mig

Här fick ni lite bildbomb från dagen som varit. Gud vilken fin dag, så borde man spendera alla söndagar, det har varit en riktig söndagsdag! Vi mötte upp lite släkt och familj vi en sjö och slängde ut några filtar och drack varm choklad och bara pratade och njöt av det fina vädret!

Nu har jag en hel veckas ledigt framför mig, hur skönt! På tisdag åker jag till min älskling i Göteborg =)


vackraste årstiden


Den här bilden beskriver vad det har varit för dag idag. Behöver jag ens säga? okej, jag gör det ändå. SJUKT fin höstdag, blå himmel, strålande sol, knallgula löv, släkten samlad vid en sjö med varm choklad and you name it. Perfekt söndag!

Ni får se lite mer bilder sen, nu är det hundpromenad som gäller!


tankebekräftelse, totally sick

SJUKASTE EVER. Jag satt och klickade runt bland bilder på style.com tagna av Tommy Ton (überstor fashionfotograf) och funderade över alla unika och spexade kläder folk bär. Det krävs ganska utstickande outfits för att bli knipsad av Tommy Ton. Så då tänkte jag på hur JAG skulle klä mig för att fånga hans uppmärksamhet. Jag skulle satsa på skorna och köra någonting enkelt på kroppen, fast det ska ändå vara unikt. Så gällande kroppen tänkte jag svart all over, men jumpsuiten är ju inte unik längre, inte den pösiga i varje fall, men så tänkte jag; Hur många har en totally tight jumpsuit, som verkligen sitter åt hela vägen upp? Så alltså såg jag framför mig ett par svarta tights och en svart, långärmad body som görs om till EN tight jumpsuit, helst urringad i ryggen. Haha, shit, nu förstår jag hur mycket man hinner tänka på några sekunder bara, för det är ju omöjligt att skriva ner varje detalj, tar ju hundra år. Men i alla fall så tänkte jag väldigt detaljerat på detta. Till min jumpsuit skulle jag ha min jeansjacka från 80-talet med fårull på kragen och ett par sjukt färgglada och spexade klackar.

Helt plötsligt kommer det upp en bild på en person jag tyckte jag kände igen så jag gick in på hennes blogg för att se om jag såg rätt och då av en ren slump hittade jag dessa outfitbilder;


Och vad är det hon har på sig? Min tankedesignade, tighta jumpsuit(som förövrig är döpt till catsuit, passande namn!)!! Tydligen fanns den redan, men ni ska veta att jag aldrig sett den här bilden förut och aldrig heller sett någon catsuit, eller något liknande plagg överhuvudtaget, så jag tappade verkligen hakan när jag såg bilden för den var exakt på pricken som jag hade tänkt mig. Nu bar inte hon den precis som jag hade tänkt mig, men snyggt var det!

Kanske bara är jag som tyckte det här var sjukt, ni vet ju hur mycket man tänker och funderar, typ tusen tankar på en minut och så får man en sådan "bekräftele" på en tanke man har lagt ner mycket tid och detaljer på. Vad mycket virrvarr det blev nu, men jag är helt exhalterad!

ps. En sista detalj som jag också tänkte på är att man fick tänka på att göra någonting vid skrevet för att förhindra den berömda kameltån att skymta fram, typ fylla ut med en liten axelkudde eller något, och på bilden längst ner ser man ju tydligt att åtgärder har gjorts för att undvika kameltå-problemet.

det här var ju helt sjukt


morgonmys



God morgon! Har världens mysigaste morgon här. Sitter i den sköna soffan med ett dubbelduntäcke och tittar på tecknad film och dricker te. Kommer ni ihåg när man var liten och tog med sig täcket ut i soffan tidigt på morgonen när det fortfarande var lite halvmörkt och myste ner sig framför en tecknad film? Åh, det känns precis som en sådan morgon. MYS


the top two of the day


Någon sorts innergård utanför mammas moster och hennes mans lägenhet, sjukt fint tycker jag


Och sen får man ju världens bästa välkomnande innan man kliver in i Tomas (morbror,onkel) och Henriettes lägenhet, om man törs kliva in vill säga


dagens kalaslook



klänning H&M kilklackar H&M ring INDISKA halsband PERFECT HOME


hohohome


En fin bild från min oldemors 80 års kalas tidigare ikväll, här är alla oldebarn samlade. Alltså alla gammelmormorbarn. Haha, förvirrande det här med språken ibland..

Det blev en hyfsad tidig kväll vilket var himla skönt, var inte på "stanna uppe länge" humör.

Om ni kikar in straxi så kommer det en dagens!


Lördag


Hej hopp! Vaknade för ungefär en timme sedan och på den timmen har jag käkat frukost, druckit te och kollat en asdålig film med Olsen tvillingarna.

Vid fyra ska vi på 80 års kalas, fram till dess vet jag ej vad jag ska göra. Eller jo, Absolut ingenting, bara sitta här jag sitter nu och vara sjukt lat, himla skönt.

Vi hörs lite senare!


framme



NU är jag framme. Intog den gigantiska och sjukt sköna soffan ganska snabbt. Blä för långa bilturer, speciellt när man inte kan sova.

Imorgon är det 80 års kalas för min kära Oldemor (gammelmormor), så har inget annat planerat. Nu ska jag bara ta det lugnt och göra precis det jag känner för, GÖTT


goodbye sweden for a while


Japp så ser min säng ut för tillfället. Vi åker till Oslo om ungefär en timme och jag har nog packat klart tror jag, sjukt för att vara mig, vanligtvis har jag inte ens börjat vid den här tiden. 

Jag cyklar faktiskt i skrivande stund, blir förmodligen ingen träning på mig på hela höstlovet så passar på nu!

Vad ska ni göra på lovet?

Om vi inte hinner höras en snabbis innan vi åker hörs vi ikväll när jag är framme.
PUSS


dagens


gammal t-shirt JC halsduk GINA TRICOT leggings GINA TRICOT kängor DR MARTENS


nails


Har är de nymålade, lila naglarna! Det syns inte så bra på bilden, men det är mörklila. Köpte lacket för flera år sedan och hade nästan glömt bort att jag hade det, sedan hittade jag det imorse av en ren slump, och det visade sig att det var riktigt snyggt! Sådana hemmafynd är roligt


accessorize


En liten close up på ringen jag hade idag. Den kommer från Indiska och är ganska stor. Storleken på den gör att den kan liva upp en tråkig outfit, ganska nice. One of my favourites!


plugg och träning


Hej! Anledningen till att det glappar i mitt bloggande idag är att jag har prov imorgon, som ni så fint ser ovan så är det pedagogiskt ledarskap. Jag har inte varit på en enda lektion så jag har en hel del att läsa ikapp. Tur att är det intressant.

Sitter för tillfället och cyklar( känns som att det låter helt skruvat, men det är så jäkla skönt att trampa samtidigt som man kollar igenom datorn. För det första går tiden sjukt mycket snabbare och för det andra så slår jag ju två flugor i en smäll!) för att få att litet break från pluggandet.

Imorgon vid fem tiden rör vi oss mot Oslo där jag kommer att stanna på obestämd tid, en dag kvar nu, sen LOV!


dagens second hand


TRÅKIGT nog, så har jag på mig det här idag också. Vi har nämligen skolkort idag och när jag satt hemma och funderade på vad jag skulle ha på mig så var det endast outfiten ovan som kändes rätt. Jaja, det blir nog bra.


the good bfast


Hej på er! Mår mycket bättre i magen nu, fast imorse var den fortfarande kass så jag har faktiskt precis anländt till skolan. Jag tog det väldigt lugnt imorse. En lång varm dusch, en god frukost framför teven och äntligen hann jag måla om mina naglar, de har varit så äckliga ett tag nu. Mörklila blev det, show you later ;)


död åt det

Hej, jag har så jävla ont i magen att jag dör, nej, jag har redan dött. Så jag lägger inte ner någon energi på att blogga idag. BLÄ för det här, nu ska jag lägga mig och gråta lite. Ses imorgon!

Bildspel från bröllopet

Nu har det kommit upp ett bildspel från bröllopet på Ida Melins blogg (fotografen). Så himla himla fint, man blir ju otroligt kär i kärleken när man ser bildspelet med den passande låten till, ni måste kika! här här här här här


the candycake



Den ser farligt god ut eller hur? Och vet ni, DET VAR DEN ;)


dagens



blus JC luvhalsduk GINA TRICOT strumpbyxor H&M kängor DR MARTENS♥

Hej! Vet ni vad jag har gjort ikväll? Jag har gymmat i två jäkla timmar. Är helt slut i kroppen,(och huvudet!) de fem sista minuterna höll jag bokstavligt talat på att somna.

Ska alldeles strax sova, men först ska jag visa er tårtan som vi gjorde till Amanda igår, var beredda på kraftigt vattenfall i munnen!


hej tisdag


Hej på er! Igårkväll hade jag fullt upp med att fira Amandas 18 års dag. Efter skolan gjorde jag och Nellie en riktigt cool tårta, candy all over ;) Sedan drog vi till Vansbro och väntade in hela klassen för att sen gå och knacka på hos födelsedagsbarnet och överraska henne. Kvällen blev lyckad och tårta var hur god som helst! Ni ska få se bild på tårtan sen, när jag säger candy all over så menar jag verkligen candy all over.

Just nu håller jag på att jobba på mitt CV, snart är det dags att välja vart man ska lägga sin praktik och så vidare så då är det lika bra att ha det färdigt.

Lucnhtime, ses sen!


the famous run i the dark


Okej, sista erkännande. Jag är så jäkla mörkrädd, så mörkrädd att det finns ord för det. Jag är så rädd för det att jag måste ha någon som håller mig i handen eller på ryggen när jag vistas i mörker. Varje natt sover jag med minst en lampa tänd, annars kan jag inte sova, (om jag inte har sällskap då, men det är en annan sak).

Så nu har ni förstått lite hur mörkrädd jag är. Jag är garanterat mycket mer mörkrädd än vad alla ni är, TILLSAMMANS, nej, men nästan.

Då ska jag berätta för er, en av de värsta händelserna i mitt liv. Jag och min morbror Tomas skulle ut och springa en augustikväll, klockan var väl runt 22.00 snåret och det började skymma. Vi bestämde oss för en sträcka där 3,5 km är bara skog så långt ögat kan nå. I början tyckte inte Tomas att jag hängde på så han sa att han skulle vänta där skogen började. Vi tog i hand på att han skulle stanna och att jag inte skulle vända. Väl framme vid skogen stod han inte där så jag var nästan bestämd på att vända hemåt för fasen för att gå själv i skogen, men min envishet övertalade mig att gå vidare och jag intalade mig själv att min kära Onkel stod och väntade lite längre bort. Men jag sprang och sprang och inte var han att se. Jag började förstå att han inte stod och väntade någonstans och då började paniken komma. Jag hörde björnar, vargar, lodjur och andra farliga skogsvarelser överallt. Jag tror jag aldrig har sprungit så fort i hela mitt liv samtidigt som tårarna sprutade. Skall även tillägga att det var absolut ingen belysning alls där i skogen och klockan hade blivit så mycket att det var kolsvart ute.

När jag väl kom ut på vägen igen där det fanns belysning var jag så sjukt lättad över att jag överlevt, bokstavligt talat, jag trodde att jag skulle dö. Så jag började gå, och Tomas hade fortfarande inte synts till. Plötsligt stannar det en bil och jo vem tror ni det var? Tomas hade alltså kommit hem och frågat om jag var hemma och det var jag ju inte. Så när jag satte mig i bilen skrek jag först en massa fula ord som vi inte ska ta upp här, sedan brast vi båda i ett hysteriskt skratt, för är det inte ganska ironiskt att de två kanske mest mörkrädda människorna på jorden skulle bege sig ut i en kolsvart skog och springa? Och att vi dessutom gick var för sig?

Ja, en annan sanning är att jag alltid håller det jag lovar, som ni förstår.


Dagens


skinnjacka CHICY sjal H&M t-shirt H&M leggings GINA kängor DR MARTENS

(när man är ensam hemma får man vara lite kreativ med självutlösarn)


facelook



hej hå! Igår la jag inte in "dagens sanning" så därför får ni den idag istället. Alltså blir det sista idag eftersom förra veckan nu är över, haha, som om inte det var ganska uppenbart..

Om ni undrar varför jag har på mig en mycket fin gul tröja så är det för att jag ska sätta mig och cykla alldeles strax, av lite träning mår själen bra ;)

Jag slänger upp en outfit om några få också. Vet ni vad? Nu är det en vecka skola och sen loooooooov! Hur skönt?? jag kommer spendera lovet with my love, några dagar i Oslo och några dagar på hans hemmaplan, sounds good to me!


söndag


bild från tidigare i höstas

Hej på er! Vilket deppinlägg dagen började med. Menmen, nu har jag lugnat ner mig lite och funderar faktiskt på att gå ut och springa. Känner mig väldigt pigg och frisk idag!

Senare ikväll ska jag förmodligen till min älskling som har varit i Linköping hela helgen, och sen är det ju söndag och det betyder.... .. ENSAM MAMMA SÖKER!!!! haha, jag älskar det programmet, det är så mysigt! Klockan 20.00 på trean för er som inte har koll på det, det är fortfarande tidigt i säsongen så det är inte för sent att börja följa ;)

Vi hörs senare!


buhu


buuuhu, jag dör. Såg precis det sista avsnittet av gossip girl i säsong tre och nu mår jag helt åt håvete.. Ni som har sett det förstår säkert varför. Är det inte konstigt att ett tv-program kan påverka en så mycket? Nu kommer jag dras med den här klumpen helt till nästa söndag då säsong fyra börjar. bu fucking hu


kreativt i stugan

Gaaaaah, äntligen! Ända sedan mitt förra inlägg har internetet varit helt off. Lite irriterande, men jag har faktiskt haft lite plock för mig! Jag har nämligen påbörjat lite förändring på två jackor. Jackan nedan har jag användt en gång och har aldrig riktigt tyckt om den, dels för att den har varit för stor, så då tänkte jag att varför inte fylla ut den med lite fårullstyg? Så jag hittade lite "fårull" och nu har jag alltså ägnat dagen åt att mäta, göra mönster, klippa ut tygbitar och fästa tyget på jackorna. Nedan har ni ett nästan klart resultat av ena jackan;


före...


.... och efter!
Snyggt va? Jag är sjukt nöjd! Som sagt så sitter den bara fast med nålar än så länge, haha, såg nu att det även skymtar fram en hårnål där till höger. Men det är förstås bara tills vidare, ska nog sy fast det på riktigt imorgon =)

Jag har ju sedan i Augusti velat ha en skinnjacka med fårullskrage, så jag har provat den som finns på Lindex några gånger, men den sitter så blä på att det finns inte ord, så jag har lagt det lite på hyllan, men det här blev ju hur bra som helst, utan att betala ett enda öre ;)

ps. Den andra jackan får ni se när den är mer "fullbordad"!


in my face


goddag


God morgon..  ... Trodde jag ja, tills jag såg vad klockan var. MEN jag har faktiskt varit vaken sedan kvart i elva, har tagit det lite lugnt framför teven med lite god frukost and so on. Katrine var snäll och gjorde frukosten, så jag har haft en skön lördagsmorgon!

Någon som har några roliga planer idag? jag har absolut noll inplanerat och det är så skönt. Kan inte tänka mig något annat än att bara göra precis vad jag vill hela dagen och inte känna några krav eller måsten.

Nu ska jag göra en rundvandring i huset och se vad resten av familjen gör (ligger nämligen i sängen och har skönt). Vi ses sen!


sanning fyra


Det var nära att hända igår, men jag hann somna i tid! Det är nämligen så att när jag är väldigt, väldigt trött och stryker med när som helst så måste jag sova driekt. Det finns inget annat, för om bara fåtal minuter kommer min dödande trötthet att övergå till övertrötthet och då blir jag äckligt pigg och bara skrattar och är jävlig. Jag skrattar bara någon öppnar munnen, och älskar att jävlas och blir helt enkelt sjukt dryg. SÅ nu vet ni det, jag är en sådan som måste sova när tröttheten smyger sig på!


dagens?


Den lilla stunden jag hade, kläder på mig idag tänkte jag säga, haha, men en anständig outfit så viftade jag runt i min långa tröja från Cheap Monday. Jag tycker om den, lite mys i vardagen!

Nu är jag så sjukt trött att jag tror jag stryker med, jag marscherar med långa steg mot sängen, men med lite eftertanke så ligger jag faktiskt redan i sängen. Gud.så.skönt

Åh hej nu sattes "we no speak americano" på också, wihoo. haha, nej fy, nu tror jag att det är lämpligt att sova innan jag bli riktigt dryg. OCH DET ska ni få höra lite mer om i morgondagens sanning. PUSS GODNATT


hit me då


Jag såg den här klänningen och tänkte "yes, this is new year!". Är det galet och shoppa för nyår nu?

Okej, jag har sagt att ni får slå mig om jag inte följer mitt så kallade "bloggschema" som jag postade för några dagar sedan. OCH, varsegod, slå mig hårt, jag har inte fullföljt det jag skrev (förutom dagens sanningar!!) och därför förtjänar jag ett slag eller två. Men jag kan försäkra er om att nästa vecka blir bättre då jag kommer att befinna mig i en vanlig (FRISK) vardag.

Föresten, vem är er favorit i Idol? Jag älskar Geir, han är så jävla skön och en sån jäkla bra förebild att det inte är sant! Alla borde vara som honom, GO GEIR!!


sanning nummer tre


Japp, nu har ni det skriftligt! Jag är en riktig småätare. Jag lämnar inte köket utan att ha öppnat skafferiet eller kylskåpet. Visst är det hemskt? Jag gör det även om jag inte är hungrig eller sugen, jag gör det oavsett vad. Känns nästan som att även det är ett ticks, men nej, mer en jäkla dålig vana. Jag jobbar faktiskt på att skaka av mig det, i längden är inte detta så himla bra.

Någon mer som är lite sådan?


the wild berries


Igår testade jag något nytt. Visste ni att det kommit en ny fanta på marknaden? eller har den funnits länge? Fanta wildberries heter den i alla fall och den är sjukt god, en ny favorit tror jag! Om ni inte har testat, testa! Den är himmelsk!


dubbelvolt och död lagomt på en fredag eftermiddag


ÅÅÅH jag tror jag slår en dubbelvolt. Converse, ja converse, bästa skon i världen, men nu steg den bannemej ännu ett snepp i mina ögon. LEOPARDmönstrade converse? JAG DÖR. JAG MÅSTE HA helt enkelt


totally meningslöst utan pics

Helllu! Jag har typ en regel för mig själv som innebär att aldrig skriva ett meningslöst inlägg utan bilder, och här har vi (tyvärr!) ett meningslöst inlägg utan bilder. MEN, till mitt försvar så sitter jag vid en bildlös dator soo. Jag ska röra mig mot skolan en snabbis nu, men vi hörs senare :)

RSS 2.0