nyårsafton :)

NU har vi nyss ätit en underbar trerätters middag :) Nu är det "bordhockeyturnering" på fullt allvar här :P  trevligt är det :)
Vid tolvslaget ska vi sitta i karet och se på fyrverkerier , det är verkligen det bästa som finns :)
Tänker inte sitta här mer nu , men jag vill önska alla...

....ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR! :)

Gott nytt år

fyfan va jag är lat och slapp. Har inte kommit ur pyjamasen än. KLOCKAN ÄR KVART I FEM! :O härre gud..

Ikväll blir det tre rätters och massa mys. vet dock inte om det blir fest eller om jag ska vara hemma. För att vara helt ärlig lutar det mer åt hemma. Även fast folk blir besvikna osv så ska man väl göra det man känner för.. ?

Undrar vad jag ska ha på mig?  Blir väl min nya stickade kofta med leggings och nåt fint linne/tunika under.
usch , jag är trött


tjossan

skönt

Nu har jag precis kommit in från en skön skön skidtur. Åkte en lång vända , började på älven sen in i skogen. Var ute i lite över en timme :) enda nackedelen var väl att jag skrapa upp skinn på hela hälen så nu har jag ett mysigt skavsår :S

Nu ska vi äta GOD köttgryta a la mamma , det är så jävla gott :)

kisshugs

:)

 Henriette har stickat ett hårband till mig. Skitsnyggt tycker jag. Det blir så personligt och fint när det är "hemmagjort" , och sen så har ingen annan ett sådant om dom inte har köpt precis lika garn och stickat. Så jag är ganska ensam om det :)  NÖJD*

:) :)  Nu ska vi åka skidor


...........

Har precis vaknat , ska äta frukost nu. Sen blir det skridskor och skidor hela dagen :) Dom har kört upp världens finaste skidspår på älven och isen på hockeyplanen är jätte fin så nu känns det som en riktig vinter :)

Förövrigt bada vi kar igår , mysigt :)

Skriver väl mer ikväll.

Bowling

Idag var vi och bowlade i Malung! :) skitskoj :D även om det inte gick så bra :P 

Kom precis hem så nu ska Henriette laga gourmémiddag ; ) 
Sen kommer väl LInda , Emil, Oscar och Matilda. Då ska vi nog bada kar , hoppas temperaturen sjunker då , nu är det 52 grader så man blir skapligt kokt om man går i där nu :P haha..   Vi ska döda alla bakterier där i så då måste det upp i 55 grader sen är det bara att spola i kallvatten för att få det att sjunka :P  aja. få se hur det blir..

Hade en konstig äcklig dröm inatt också.  Jag bråkade med massa folk , sen retade jag upp dom så mkt att dom kom springande efter mig och hällde massa vätska på mig. Sen blev dom helt bleka i ansiktet och sa ; ÅJ , vi hällde den där kemiska vätskan som Jennie (våran kemilärare) sa var dödsgiftig att bara få på kroppen :S 
Så jag fick panik och skulle springa upp till jennieoch fråga om det fanns nåt hon kunde göra. Utanför hennes kontor träffade jag en som jobbade på ambulansen så jag frågade henne om det fanns nåt att göra hon ba; Kanske , hur känner du dig i halsen?
Då sa jag; - Typ torr och sen kliar det .
Då sa hon; Tyvärr , då kan jag inte göra nåt.
Då satte jag huvet fem centimeter från henne och frågade panikslaget ; kommer jag dö?
Hon ba ; ja
Sen gick hon bara därifrån. Blev så jävla rädd , sprang runt och grät.
Jag var ju liksom i skolan , då skulle jag dö i skolan och aldrig få se min familj igen. Fyfan, det var skithemskt.
Asså jag blev så rädd så jag minns att jag sa till mnig själv i drömmen liksom att ; hoppas att jag drömmer , nu ska jag vakna för det här är förjävligt.
Då vakna jag som tur var.  När jag vakna då och fick se att ajg var i mitt rum blev jag så jävla glad att det finns inte ord , jag satte mig upp och kollade runt mig så jag verkligen såg hela rummet  , jag satt fan å flina för mig själv , asså ja , det går inte å beskriva , det var jätteskönt och få veta att det bara var en dröm.

Som ni kanske förstår nu så är jag superrädd för döden. :P

Dagen idag

Dagen började med att gå ner och äta frukost (som vanligt), sen var jag dö också som vanligt :P Jag gick runt och surrade lite. Sen kom jag på att jag skulle flytta ner i mitt rum igen efter att ha lånat ut det till Morten Och Lotta som åkte imorse. Så då gjorde jag det , då fick jag se att mina julklappar stid i en påse på golvet , så då började jag plocka upp dom också. Fick mycket smink och parfym och sånt så jag rensade mina korgar och tog bort allt jag inte använde av smink, parfym, hårgrejs etc. det var verkligen allt möjligt. När jag var klar var det knappt nåt kvar så då passade det bra att byta ut det med nya grejer :) Sen fick jag ett smyckskrin också :) skitfint! Så då la jag i alla mina msycken däri och städade lite och sånt. Skönt att få tillbaka sitt rum säger jag bara!  Jag grejade och fixade så mkt att jag glömde bort tiden.. Vi skulle nämligen vara i gympasalen klockan 13.00. Ragge hade hyrt den i en och en halv timme för att kunna umgås med sin släkt innan han åkte. Ja , hursomhelst så var klockan halv ett när jag kolade på klockan , och jag hade inte gjort nånting , hade liksom vaknat och inte gjort nånting så då var det lite stressigt. Var i gympasalen kvart över ett typ :P  Sen lekte vi lite och spelade fotboll och bandy osv :) skoj! 
Sen efteråt gick jag, Tomas och Katrine ut och sprang en vända.

Senare var det fika hos Sonja , gött :)

Haha , när vi skulle gå hem så var vi ungefär vi skolan när mamma plötsligt sa ; men va f**n nu har jag glömt Ruff ju(våran hund). Så jag sprang tillbaka , men nejdå , ingen hund att se där. Då kom jag på att det var jag so hade lämnat Ruff till Roger när han skulle gå hem för jag visste att vi hade ungar och allt att ta med hem. Fyfan va borta man kan va ibland xD haha :P

Nej nu ska jag inte skriva mer , :P

chingihej

Nya köket

  Såhär ser det ut i våran utbyggnad. :)  Det är inte klart än , men det är jättefint redan nu så jag längtar tills allt är helt färdigrenoverat :) det kommer bli skitsnyggt! 

Ni får gärna kommentera ! :)

dagens låt


27/12-08

  Har inga bilder från denna dag , så då får det bli en egobild :P

Kom nyss in efter att ha gått med Ruff och André på en lite promenad :) skönt.
Nu har jag stängt in mig i Lekrummet och ligger på den stora madrassen som är här , chillalalalaläget ; )

HA HA , hade en rolig dröm inatt. Jag , farmor , farfar och nån mer , minns inte vem , skulle åka till gran canaria. Vi hade en häst tror jag som jag och den personen som jag inte vet vem red på. Farmor och farfar cyklade , det var alltså på det sättet vi skulle ta oss till gran canaria :P hahaha ... Sen var det massa tok på vägen , vi mötte båder mördare och allt. Sen stannade jag och den som red med mig i Alperna och åkte lite skidor med allt äppelbofolk xD  Sen när vi var klara var farmor borta så då trodde vi att mördaren hade tagit henne , och blablabla :P Jag tror jag träffa nån kille som jag blev kär i också :P haha.
Det är så konstig känsla för man känner sig lite upprörd när man vaknar på nåt sätt för man ville ju vara kvar för man har blivit kär , haha, man har liksom fortfarande fjärilar i magen när man vaknar (a) :P  Men vem det var det minns jag inte :P
hehe .. gud ja , mina drömmar är konstiga ibland...

tjohej

Andra juldag

Kom nyss hem efter att ha varit vid igeltjärn och åkt skridskor och grillat osv :) jättemysigt , men kallt! ikväll ska vi äta räkor , längtar tills det ; ) Annars känner jag att det luktar rök av mig nu , det luktar ju jättegott :P Idag åker Bestefar m. fam. hem , tråkigt... Morten och Lotta är kvar tills söndag och tomas kvar tills på torsdan :) Henriette kommer imorgon också :)
Har inte lagt in några bilder på datan än från igeltjärn , men jag lägger kanske in dom sen.

.........

Nu har vi nyss badat kar/tunna/badestamp :) det är så jävla kallt på vägen till tunnan men fan så skönt å komma I :D aja , satt väl där ett tag , gick in och duschade , sen spelade vi lite kort och nu sitter jag här , en aning trött är jag faktiskt.. Ska nog lägga mig snart så jag kan gå upp lite tidigt imorgon så jag får nånting utav dagen , Trine , Truls , Tone och bestefar åker hem imorgon och det är ju inte så kul. Då börjar man liksom känna att julen är över nästan , det är tråkigt det ...... 

Imorgon ska vi kanske åka till en sjö och åka skridskor och fiska och grilla och sånt :) myyys!

Nej nu ska jag sova , är trötter ..

Gonatt allihopa.


Juldagen

 Vi har tillbringat mestadels av dagen ute i pulkabacken :) Där hade vi brottningsmatcher coh gjorde änglar och vette allt va vi gjorde. Kul var det iaf :) Sen åkte vi ju jätte mkt bob och pulka såklart , Truls och Trine hoppade också (:  Nu är det mat , gott julbord :) :)

Julafton

 Jag hade den bästa julen nånsin igår tror jag! :) Vi åt JÄTTEGOD mat ute i det nya köket vilket gjorde stämningen på topp! :)  Sen kom tomtarna och delade ut lite av alla miljontals klappar :P Sen när dom gick tog vi restren av julklapparna själva , alla öppnade julklappar och va glada , själv tycker jag om lite spänning så jag vänta med att öppna mina tills alla hade öppnat sina. Jag tog klappa för klapp och mamma sa att jag inte skulle öppna klappen från mamma och Roger förens jag hade öppnat alla andra klappar. Jag fick jätte mkt fin , TACK! Tillslut var det dags för mamma och rogers klapp. gissa vad jag fick ? ... EN HELT NY EGEN FIN LAP-TOP :D:D:D  har önskat mig det så länge att det finns inte ord , att få det i julklappvar verkligen såhääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket över mina förväntningar , hade inte en aning om det. är så jävla glad just nu så det finns inte ord, Katrine fick också en :)  Så tante , nå har vi lik data :)
TACK SÅ JÄTTE MKT MAMMA OCH ROGER , UPPSKATTAS VERKLIGEN FRÅN TOPP TILL TÅ , HAR INTE VARIT SÅ GLAD PÅ LÄNGE. När jag öppna julklappen och såg vad det var så spruta verkligen tårarna , det gick inte å behärska , jag storgrät :O Det var dels en belöning för att vi inte har ätit godis på ett år och sen att vi har vart så snälla och duktiga och till skolarbete! :) Så det lönar sig att vara snäll och duktig! ;)  Vi avslutade kvällen med att ta en sparkpromenad :) jättemysigt :) TACK FÖR EN UNDERBAR JUL!

Lilla julafton

 GRATULERER MED DAGEN TANTE! :)
Nu sitter hela släkten här och bara myser :)  föresten när jag tittar på klockan nu så är det faktiskt julafton :) GOD JUL!   det är så stämningsfyllt i juletider :) älskar julen!  Snart kommer Morten och Lotta och imorgon kommer bestefar och Tone , så då är alla på plats :)

Imorgon bitti ska vi äta gröt vi Sonja , mysigt och gott :)  
var nyss ute och sprang :) skulle möta Linda så då passa jag på :)

NU ska jag gå och bota min hals :P  Ha en riktigt god jul! :)

Hem kära hem

 nu är man äntligen hemmam igen , skönt!  Fick träffa min småfisar igen , :):):) Nästan det första jag fick veta igår när jag kom hem var att jag skulle upp och jobba idag. Så nu sitter jag här trött som en gris för att jag la mig 2 inatt. aja , har väl mig själv å skylla kanske :P lite klirr i kassan blir det iaf.

Imorgon är det julafton :O va fort det går!
Idag ska mamma fixa klart alla julklappar , hoppas hon får med allt då , litar ju påhenne så det är la lugnt ; P
Alla julklappar som vi har med från Norge ligger kvar i morfars bil i Norge , så jag hoppas inte dom glömmer dom , då är det lite kris ... 
Menmen , nu ska jag nog äta lite frukost :)

bilden är från i våras på skolfotbollDM finalen där vi kom tvåa , :)
saknar fotbollen.

Det bästa som finns

  vill bara säga att mina syskon är nåt utav det bästa som finns!


Igår var jag och farmor till sytanten , känner mig taskig när jag säger sytanten men hon är ju en sånn så :P. Iaf , hon tog lite mått och så , så om typ tre veckor ska jag dit och prova den , sen ska hon fortsätta sy , sen i mars är den färdig , :D  På 17 maj kommer jag har bunad på mig :) :) :) lääängtaar! 

Idag blev det en lång frukost med farmor och Katrine , vi prata om allt från himmel till jord. Mest prat blev det väl om våran familjesituation som den är nu och vad som har hänt förut osv. Vi kom fram till att alla tycker det är jätte jobbigt att våran barndomsgårs har blivit såld och att det har flyttat in nya folk där.. Men det är smällar man får ta när vissa personer inte sköter sig som dom ska.. hm.. 
Idag kommer nog Tomas hit en sväng och hälsar på , få se om vi åker hem idag eller om vi åker imorgon , det kvittar egentligen när för det är jättemysigt att vara här men samtidigt längtar jag hem också. 

Hoppas jag får massa pengar på julafton så jag kan köpa mig kläder och lite pryls , skulle inte sitta fel! 

Idag känns det som dagen blir slapp , har absolut ingenting jag måste göra. Jag kan bara ta det lungt hela dagen , guu va skönt.

Skriver kanske mer sen om jag har lust ;)

chingeling

:)

  Ja , idag skriver jeg på norsk så lenge jeg skal skriver til Trine. 

Jeg vil bare gratulere deg med lappen! Nå kan du kjøre hvor mye du vil og hvor du vil og hvor langt du vil :) 
Håper du kommer å besøker oss litt mer nå :)  Savner deg og savner den gamle tiden når vi var sammen nesten hele tiden.  Skal bli koselig å feire jul med deg og familien da! :)

Ses på mandag! :)

19 december 22:33

Idag kom tante igen. Vi hjälpte henne att komma igång lite med hennes nya dator sen åkte vi ner på byn och handla lite blommor och så :) Sen åkte jag och Katrine på julshow på Hov. Haha , där bla Trine var med som hockeyspelare och hoppade med sin häst i full hockeyutrustning :P snyggt. Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag och farmor åka till en sytant och ta mått så min bunad blir färdig snart :) wiie.

Annars händer inte så mkt imorgon , blir nog en springvända , skönt :) 


Träffade , och såg många gamla bekanta idag , det var trevligt , men det känns som om det bara är jag som har förändrats , tycker nästan att alla är sig lika :P menmen , det kanske bara känns så , :)

Nej nu ska jag natta.

Saknar kajsa & Andrè ..... Känner att jag skulle vilja ge båda två en smällfet puss på munnen , ....

Serinakaker

   Nu har vi bakat fem bakplåtar med farmors berömda "Serinakaker" :) Dom blev jättegoda och jättefina! Vi hann bara med att baka det idag eftersom det är ganska mycket pet osv med dom , men är man två som hjälps åt , som vi var, så går det ganska fort , plus att det blir mycket roligare att baka om man är två , speciellt om man står och sjunger jullåtar och pratar om gamla minnen :')  hehe.. 

SERINAKAKER:
300 g. smör/margarin
250 g. socker
2 ägg
1/2 tsk hornsalt
1 tsk vaniljsocker
ca. 1/2 kg hvetemjöl

prydnad på kakorna:
sammanvispade ägg
hackade mandlar
pärlsocker

Smör och socker blandas ihop i en bunke. Tilsätt ägg och de andra ingredienserna. Arbeta de till en deg. Ställ in bunken i kylskåpet tills det blir kallt, vilket gör att den blir lättare att arbeta degen sen. Rulla sedan degen till många små kulor , smörj en bakplåt och tryck kulorna lite neråt när du lägger dom på bakplåten. Pänsla kakorna med ägg , och strö på hackade mandlar och pärlsocker. Ställ in dom i ugnen på 200 grader. Dom ska stekas tills dom blir ljust gyllna.


BAKDAG :)

   Idag är det bakdag :)  Vi har bakat dom första kakorna nu , så vi ska väl baka lite mer hoppas jag :)     skriver kanske mer sen så ni får veta vad vi har bakat , kanske ni får några idèer på vad ni skabaka kanske ? :)

Haha , gammal bild som fan , typ två och ett halvt år , väcker ju några minnen :')

Finished

Nu är alla julklappar helt klara , fyfan va skönt. NU återstår bara julklapp åt mamma men det är också i princip fixat :) gött , nu är det bara chill resten av denna vecka , sen blir det skönt att komma hem också :)


GO JUL ALLIHOPA :)

christmas shopping :)

 Nu om ungefär en timme drar jag till charlottenberg för att julhandla så ni som har mitt nummer ni måste verkligen bomba min inkorg idag :)   Hoppas jag hittar allt det jag ska , men¨det mesta är ju redan fixat men bara det att kolla på massa kläder är något jag kan leva länge på :)              

chingleling

Hjärtat åkte fan helt upp i munnen på mig , har inte varit så rädd på länge!

 Jag och farmor sitter uppe i köket och småpratar litegrann , Katrine var nere i källarn själv. Plötsligt skriker hon hysteriskt och ropar att vi måste komma ner , jag kollar mot källartrappen och ser världens fetaste rök som kommer upp för trappen , jag kutar ner och hela rummet är fyllt med massa rök och mina ögon svider efter bara några fåtals sekunder.
Katrine står där nere panikslagen och jag säger åt henne att krypa fram till trappen så hon inte får i sig mer rök. Jag går också ner mot golvet och börjar krypa runt för att titta om det är någonting som brinner och farmor håller på för fullt att öppna föstren som sitter uppe vid taket så hon hade svårt att se och andas riktigt.
Jag ser att det är eld i öppna spisen och att röken kommer därifrån.

Katrine hade nämligen gått ner för att tända och sen hade hon glömt att öppna spjällen så det slutade med att hela huset blev rökfyllt och fyfan va det lukta skit efteråt.
Det var läskigt också eftersom jag verkligen kände att röken trängde in genom näsan och munnen och ner i lungorna och det var så äckligt för jag fick liksom ont i hela bröstet på nåt vis , och lika att man fick så ont i ögonen att man bara ville stänga dom och lägga sig ner och sova.. Så det lär väl hänga ihop på nåt sätt , det här med rökförgiftning. För röken gör att man får ont i ögonen att man bara vill stänga dom , man blir också trött , därför är det lätt att somna om man har vart i röken ett tag , sedan tränger den ner i lungorna och sen vaknar man aldrig mer..

Jag har aldrig förstått hur man kan bli förgiftad av rök , men nu gör jag verkligen det. 
Och tänk en sån här liten sak då , mot alla jättestora bränder här i världen , så var ju det här ingenting , och jag reagera så mycket.

MAN SKA HA RESPEKT FÖR ELD OCH RÖK!


......

 

Hur skönt som helst att springa. Känner mig riktigt pigg! Ikväll blir det mys framför öppna spisen med NORSK WIENERPØLSE :D guu va jag saknar det! Imorgon blir det Charlottenberg och på torsdag ska jag nog åka till Simhallen och simma lite :) På fredag är det julshow på Hov , så jag tänkte dra dit och kolla på när Trine rider och så :) På lördag ska jag till en sytant och ta mått så hon kan börja sy min bunad :) Sen på söndag blir det nog bak bak , eftersom mamma är sjuk och inte kan göra så mkt just nu så då tänkte jag vara snäll och göra det ist :) På måndag blir det hemfärd hoppas jag , så det är fullt upp här också :) 

Jag saknar mina små ögonstenar redan...



mmmm

   Funderar på en springrunda snart så jag kommer igång lite. Ska bli skönt har inte tränat riktigt på länge nu pga sjukdom så nu ska det bli skönt att komma igång igen :) 
Resten av dagen vet jag inte vad vi ska göra , märks väl!

Jag upptäckte nå windows live idag. det är som facebook typ , man har det i samband med msn messegner och det där . det är typ som en profilsida för msn :P lite krångligt , men ganska smart också egentligen. Men bilddagboken slår väl allt antar jag , Det är ganska bra!

Ge mig några roliga kommentarer allihopa :)

Farmor & Farfars balkong på deras spanska lägenhet där i am gonna be in two weeks this winter :D

  Längtar som en jävla tok

Rolig helg

I lördags var det dags för 40 års-kalas för Anders. Temat var Thailand , så dom hade gjort i ordning "Thailand" i garaget. Eftersom det är så viktigt att inte få hepatit A+B nu förtiden så skulle alla vaccineras och det var ju såklart min och Matildas uppgift så där stod jag ute i -180 grader (kändes det som iaf) i nylonstrumpbyxor och frös röven av mig. Men det gick över när vi kom i in i Thailand :) Hela kvällen var ganska rolig , tillslut var det väl några som fick för mkt , men sånt kan hända ;) Vi åkte hem runt halv tre. Det  var ganska skönt att lägga huvet på kudden då ja.

Igår vare det bara hemmachill , var ute med mamma och sparkade en promenad , sen var vi till Sonja och åt middag , men annars gjorde jag inte mkt annat igår.

Imorse gick jag upp runt 7 för att duscha och packa osv. Sen f'òr jag och Katrine till Norge. Resan gick ganska fort så det hann aldrig bli jobbigt. Nu sitter jag här vid min kära farmor och farfar och ska vara här till nästa måndag :) MYYS!

Blir nog en sväng till charlottenberg för att julhandla i veckan också ,så nu är allt som det ska :)

JULLOV! :)

chingiling

Idol Final 2008

                 Kevin eller Alice ,? För mig spelar det ingen roll. Har försökt att gemföra dom , men det går inte :O Dom är precis lika bra på sitt egna sätt. Helt sjukt va jämt det är. Båda kommer komma grymt långt ändå så KÄMPA BÅDA TVÅ :)


Tänk om det skulle blir så att det är precis 50-50 liksom , två Idolvinnare på samma år är väl inte dåligt ? :)

Dagens låt

 I get it for you - Less Than Four


Dagens låt

Carola - Himlen i min famn

Lucia

Luciaträning från 12 till 15.20 idag. Bättre än att sitta vid skolbänken men ändå dryg i längden..
Gick väl sådär.  Alla har inte stenkoll på texter(jag är defenitivt en av dom) och det är olika pauser och massa. Ja , men det brukar gå bra på föreställningar :) I år är Jonna Lucia , helt rätt tkr jag!
Samling 06.30 på fredag :O ganska tidigt , svar ja :O

Kom och kolla på oss i medborgarhuset i vansbro på fredag :) första föreställningen är halv nio på morgonen! Andra minns jag inte när den börjar :P      

:O

Haha , min syster förvånar mig mer och mer för varje dag som går, hon är 3 år.
Jag la ju nyss ut en bild på Robin. Sen får Kajsa ( min syster) syn på bilden och kommer springande och säger;  "Det är ju Robin :D"  jag kunde inte säga något utan blev helt ställd för liksom hur kunde hon veta det ?
Sen när hon komlite närmare sa hon " Kevin sjunger också med han"  asså jag lovar , min haka dunka nog ner i golvet. Hur fan kan hon veta det ? :O Hon brukar inte kolla på idol, plus att hon bara är tre år , treåringasr brukar inte va intresserade av sånt :O Asså , blir så chockad av henne. Men kul är det , kan nästan fråga henne om man är osäker på något , funderar på om Kajsa blev född allmänbildad :P

...



så jävla fin. 

jag trodde hon skulle bli rädd , men snarare tvärtom :)


Dansföreställning , sminkning


Dansföreställning 7/12-08


Dansdockor



Julshow idag :) Jag var med och dansade i dock-gruppen. Skitkul , det gick jätte bra! 
Jag ska helt klart fortsätta med dans , hur kul som helst!
Ja och ni ser ju på bilden hur vi såg ut , skitgulliga ; )


Nu blir det käk , har inte ätit sen halv tio , nu är klockan halv fyra! :O  hungrig? svar ja.
 Sen ska jag nog träna , kanske skidor ? åkt skidor har jag inte gjort på två år tror jag så det ska bli intressant och se hur det går ;)


PEACE!

"klassträff"



Hade en liten "klassträff" idag med inte ens halva klassen , men aja :P  det var iaf jättetrevligt , mycke skratt :)  Vi var hemma vid Patrik också för att ha det sagt :P


Fan jävla skit , Robin är ur idol :O han skulle ju va med i final. vart ska man få se han nu då ?

:)

  
Fick nyss se att Zac Efron är aktuell med en ny film i April :)) 
Det handlar om en man som är 37 och sedan plötslig blir 17 , 17-åringen är då Zac.

Han är så obeskrivligt fin , guud, skulle kunna äta upp han ... ;D



scary..

Nu händer det konstiga saker..  Det verkar som nån vill våran kommun nånting eller nåt?   Först allt med Elias (vet inte om jag får nämna allt så jag gör inte det)  sen hände det med Magda lite och igår när jag gick å la mig, klockan var runt 00.00, så hörde jag en bil som var utanför vårat hus och nån smällde hårt i en bildör och gick med snabba steg fram till våran dörr och knackade hårt på fönstret bredvid. Jag vågade inte gå och kolla , inte ens gå  upp ur sängen så jag ringde från min mobil på hemtelefonen, Roger svarade. Sen sa jag ; Du det är någon som knackar på fönstret nere du kanske ska gå och kolla vem det är? 
Roger; Nej det är ingen där.
Jag; Inte nån bil nånstans eller nånting?
Roger; Nej?
 
Så då sket jag i det och tänkte att jag hade inbillat mig allt och somna.

Imorse sa mamma att Roger också hade hört nånting igår när han skulle lägga sig och han hade öppnat fönstret och kollat men inte sett nånting . Asså vi har båda hört att bildörrar smälls igen och att folk går och knackar på fösnter osv, men det var inte ett fotspår i snön , så vafan händer ?

Jag är skiträdd för sånna saker , har alltid varit det , det är det värsta jag vet. Men jag är inte så värst rädd nu , fattar ingenting ?          


Nån som vet nånting?

RSS 2.0