dagens sanning


Okej, det är faktiskt inte så äckligt som det låter. Det är mer som ett ticks än att jag tycker det luktar gott. Varje gång jag har kliat mig i huvudet måste jag föra fingret snabbt till näsan. Vet inte varför, men alla har vi väl konstiga ovanor.

Nu sitter jag här och öppnar mig så nu tycker jag ni ska öppna er också, har ni något sjukt ticks?


vacker höst



Hej på er, jag har svansen mellan benen. Jag har varit en usel bloggare idag, men jag har inte haft tillgång till internet till mitt försvar!

har knäppt lite höstkort idag, visst är hösten fin? speciellt när himmeln är så blå att man tror man aldrig har sett den mer blå förut och solen faktiskt värmer lite. Vi har haft några riktigt fina dagar nu!

Annars har jag bara legat raklång hela dagen, är fortfarande inte riktigt frisk, börjar bli sjukt trött på sjukdom.

Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs ikväll :)


ingen hit


bild tagen härifrån

bild tagen härifrån

Har sett att det kommit en ny trend på marknaden, och jag kan inte säga annat än att det är bland det fulaste jag sett. USCH. Att måla en tjock linje med svart kajal under ögat får en att se sjukt trött och hängig ut. Nästintill nerdrogad. Ne fy, bort med denna trenden.


hösten plock


Ett litet ihopplock på vad jag har haft på mig sedan skolan började. Vilken gillar ni bäst? Jag tror jag gillar 6.an och 7.an bäst, sjukt enkla, snygga och framför allt vädligt bekväma!


svar del 2

Hur många djur har du?
- Två stycken, en katt och en hund :)
du och johan "garbomannen" hermansson känner väl varandra har jag sett, då vet du säkert hur han är irl? berätta! :)
- Han är väldigt snäll och lyhörd och inte minst omtänksam, och jag tycker på något sätt att han visar ganska bra vem han är i bloggen!
finns det någon i din omgivning som du inspireras av när det gäller klädstil eller inspireras du bara av modebilder och kändisar o.s.v?
Det jag inspireras mest av är bilder, och då kan det vara snygg håruppsättning, snygga accessoarer, snygga kläder, snygga skor, ja allt. Oftast försöker jag mixa lite och ta inspiration från olika källor och sätta ihop det till en egen grej. Jag gillar inte att kopiera något rakt av. Sen när jag befinner mig i lite större städer finner jag mycket inspiration genom att bara gå på stan också. Det varierar lite, men som sagt, det är mest internet och tv som gäller.
vad tycker du om otrohet?
- När man går in i ett förhållande vet man konsekvenserna och bland dom finns att man ska vara trogen (om man inte bestämmer något annat med sin partner, men det är en annan sak). Så jag tycker det är fult och äckligt och sjukt osäkert. För när man är otrogen söker man bekräftelse för att känna att man fortfarande duger för andra, och det är så osäkert det kan bli. Nej fy, otrohet gör mig arg så nu tar vi nästa fråga.
vilket är ditt bästa smink och hår tips ?
- Jag har inga bra tips för jag är dålig på sånt där, men ett tips är att sminka sig väldigt neutralt till vardags och sedan satsa lite mer på skuggor, foundation och läppar till festligheter. När det gäller hår vill jag säga att tvätta det sällan, och istället skaffa ett bra torrschampo, det är guld värt!
vilket är ditt favorit te? :) alltså vilken smak?
Det absolut bästa téet jag någonsin smakat, smakade jag i somras på Gotland och det är EARL GREY CREAM, fy sjutton vad gott det är. Vi köpte med oss massa te hem från Gotland och nästan alla är fortfarande fulla men earl grey cream téet är slut för längesedan. Det var alltså så himla gott. Märket heter kränku och det är nog det bästa temärket som finns tror jag!

Så då var frågestunden över för denna gången, tack för roliga frågor :)


sköna underkläder


Det här inlägget skriker "spoooons", men jag har provat en bh därifrån och dom är sjuuukt sköna. Ni borde gå in och ta en kik, underkläderna är också skitsnygga, helt klart värt att fundera på om man ska klicka hem några sköna bhar!


sanning nummer 1


Okej, mitt morgonhumör är helt förjävligt. IBLAND ska jag tillägga då. Inte alltid. Men när det väl inträffar beror det på stress eller fel ord vid fel tillfälle. Förra gången det inträffade blev jag så störd och ARG att jag gick bokstavligt talat och bet ihop för att inte slänga ur mig något olämpligt till oskyldiga människor. Jag var så sur att jag inte kunde prata, och inte heller skaka av mig det. Jag var så jäkla sur att jag stannade hemma från skolan. Och vet ni vad? Jag var sur till klockan halv tre på eftermiddagen efter några timmars sömn. Det tycker jag är en pinsam egenskap. vädligt attraktivit! tycker ni inte?


svar del 1

Jag läste i något ganska gammalt inlägg att du haft ätstörningar, kan du berätta lite eller känns det för privat?

-Ja, det stämmer. Det började någon gång mellan sjuan och åttan och det berodde helt enkelt på att man hamnade i fel umgänge och påverkades för mycket av vad andra tyckte och tänkte. Det var den jobbigaste tiden jag någonsin haft, allt kretsade kring planering gällande intaget av mat och hur länge jag kunde hålla mig innan jag käkade en brödsmula till typ. Tvångstankar hit och tvångstankar dit. Hamna aldrig i en sådan grop och bana din egen väg och var nöjd med dig själv, det finns inget snyggare än människor som tycker om sig själv!

Hur många av dom här frågorna har du skrivit själv?

-Fan, du kom på mig……………….

vart ifrån ser du alla gossip girl avsnitt? :p
om du ser det på datorn, vilken hemsida?

-Jag tittar inte på det på någon hemsida pga. Dålig kvalité, men jag ser det på datorn, så, resten får ni räkna ut själva.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

-Det är svårt att säga. Jag tror att man känner att det är något speciellt vid första ögonkastet, men det kan ju också visa sig att personen i fråga är ett asshole, så jag tror att riktig kärlek endast kan uppstå när man känner personen.

Är din pojkvän din första kärlek eller har du några ex? ;)

-He is the very first :) 

Hur många år har du bott i Sverige?

-Sex år och tre månader, det står även i menyn här till vänster!

Vad är det du minst tycker om med dig själv?

-Helt ärligt så försöker jag inte lägga ner så mycket energi på vad jag inte gillar med mig själv, det tjänar jag absolut ingenting på. Men, jag hatar att jag har så lätt för att bli sjuk, och ibland har jag ett äckligt morgonhumör ;)

När fyller du år?

-26 April 

Berätta lite om din pojkvän! Man ser ju aldrig honom i bloggen :)

-Min pojkvän är ni nog alla lite bekanta med genom bloggen från förut. Han heter David och är arton vårar. Han tycker väldigt mycket om att åka skidor och inte minst mig, ;), han är född och uppvuxen i Göteborg/Orust, han älskar att laga mat och är världens underbaraste pojk!

Vad skulle du vilja ha på dig mest av allt i hela världen just nu?

-Mjukisbyxor och en stor t-shirt

Hur många hål har du i öronen?

-Ett i det ena och tre i det andra :)

Vem av tjejerna i gossip girl tycker du har snyggast stil? Och vilken kille dör du lite extra för?

-Vanessa har utan tvekan den snyggaste stilen, älskar den! En solklar tvåa får lilla Jenny. Och av killarna så dör jag nog lite av stygga Chuck, han är så mäktig ;)





Svarar på resten imorgon, nu ska jag sova, PUSS


lite kvällskos


Haha vilken äcklig bild såg jag nu. Ja, det är mitt te som till mitt försvar smakar gott i alla fall.
Sitter och tittar på idol och tar det lite loognt.

Har bestämt mig för att lägga mig hyfsat tidigt idag, nu ska jag banne mig bli frisk på riktigt.

Nu har det tagit sammanlagt 25 minuter att skriva det här lilla fjuttinlägger. Haha, hejdå


here we go


planning


Ligger i sängen under täcket med halsduk på huvudet och skulle önska att jag kunde ligga här resten av kvällen, hade inte det varit skönt eller.

Funderar faktiskt på att ta mig en powerwalk eller något. Jag har ju inte tränat på hundra år, men å andra sidan så har jag inte varit frisk på hundra år, så det går väl jämt ut? DOCK hade det varit skönt. fast det är ju inte bra, men i det här fallet orkar jag inte bry mig, jag behöver ny energi och den får jag när jag rör på mig. Okej nu har jag övertalat mig själv, powerwalk it is.

Glöm inte att kika in ikväll mina vänner, svaren på frågorna kommer då, och för denna vecka har jag planerat en massa outfits (inspirationen har varit ZERO latest), en videoblogg, fotografering by me OCH från och med imorgon kommer jag att lägga in en sanning ni inte visste om mig tidigare, varje dag fram till söndag. Nu har jag en mall att följa och hit me om jag inte följer den!


vårt fina kök







Såhär ser vårat kök ut för tillfället. Mamma har dekorerat alla fönster med bordsdekorationerna från bröllopet. Fint va?

Det ni ska göra nu mina vänner, är att klicka in er HÄR och titta på alla underbart fina bilder som Ida (fotografen) har lagt ut, Jag själv är helt gråtfärdig, så himla fina var de.

OCH ikväll ska jag svara på frågor, sounds good?


träning

Tiden fanns inte riktigt att lägga in fler träningsprogram i helgen. MEN, idag får ni en rolig, som inte tar någon tid alls och är väldigt effektiv!


bröllopsbildbomb


I salongen på morgonen

Där bjöds det på bubbel och nougathjärtan för bruden, brudtärnorna och frisörerna

Korkskruvar på Katrine

Lilla Kajsa blev också stylad

Resultat på Katrines hår, suuuperfint!

Bruden färdig och klar

japp, allt hår är hennes eget!


plingplingplingpling

sen var det dags för vårt tal! Jag är sjukt stolt över att vi faktiskt gjorde det för det satt ändå 120 förväntansfulla människor därinne :)

Katrine sa många fina ord och överlämnade sedan presenten från oss (boken som mamma håller i). Det var ett fotoalbum där vi hade skrivit ut och klistrat in bilder från alla år vi har bott här, alltså sex hela år, där vi tog varje år för sig, från 2004 till 2010. Tror det blev väldigt uppskattat!

Min bordsman var lilla André, och till dessert fick vi en outstanding cheesecake!

De fick ett varsitt ljus av alla gäster som de satte i små hål i varsitt hjärta. Fint va?

Kajsa, Jag, Trine och Truls






the cake, helt underbart fin och sjukt god!

första tårtbiten


min mamma och min boy

dans





SÅ fina

vid halv ett var det nattmat och sedan fortsatte dansen till långt på natt!



Vi avslutar bildbomben med denna fina bild!

Nu har ni fått en liten inblick i vad vi gjorde på lördagen. Tyvärr var inte min kamera med in i kyrkan, men det var jättemånga som tog kort även där så det är inte omöjligt att få tag i. Som sagt så var det den finaste dagen jag någonsin upplevt!

ps. Om ni vill se ett litet smakprov på vad fotografen har så kikar ni in här.


brudbuketten




Jag igår




åh ni förstår inte vad fint det var igår. Det var helt utan tvekan det finaste jag någonsin upplevt, någonsin! Hela dagen var så rörande och så himla fin, allt var helt perfekt, och stämningen var så jäkla uppåt och bra! Nu låter det nästan som om det var jag som gifte mig, och tänk då hur mamma och Roger känner?

När vi var klara i kyrkan åkte våran familj och fotograferades och när vi sedan anlände till festlokalen drog jag och Katrine igång stämningen med en överraskande discodans där vi hade några utvalda som skulle komma upp eftersom och hänga med i dansen. Det var skitcoolt! Hoppas att någon filmade det så jag kan visa er.

Jag och Katrine höll även ett tal som vi är väldigt nöjda med, kunde inte blivit bättre! ska försöka få tag på en film av det också.

Jag bildbombar lite senare, har lite grejer att fixa!


dag fem


Åj vad veckan har gått snabbt, och jag förmodar att dom flesta av er har följt träningsprogrammet här under veckans gång? ;) Ni måste ju känna er väldigt pigga och glada!

Fick i alla fall EN rapport om att det var EN duktig person som hade joggat med sin hund, creds to you!

Bara två dagar kvar av denna vecka, morgondagens träning slänger jag upp ikväll eftersom det är ont om tid imorgon.

Well people, Ut och cykla nu!


tjuvkiken



En liten tjuvkik som jag lovat. Vad tycker ni? Jag ÄLSKAR den!

Imorgon kommer jag inte blogga som ni kanske förstår, men på söndagen blir det bildbomd till tusen!


god morgon


Hej! Har nyss vaknat typ. Är inte frisk idag heller.

Jag börjar morgonen med gänget ovan, och om ni kikar in om en timme typ så ligger det en tjuvkik på min klänning här.

PUSS


nagelpyssel

Ja, som sagt så är det ju bröllop på lördag och jag ska ha en mörkblå balklänning, vill ni att jag ska ta kort på den så ni får ett litet smakprov? hur som helst så måste ju allt stå i stil och mina naglar har varit ett bekymmer för de har blivit så jäkla sköra och fula. De flisar upp sig när de blir lite halvlånga och därför har jag nu i över ett år klippt ner dom varje gång de börjar bli lite långa och alltid alltid haft nagellack med färg. MEN, till klänningen vill jag ha en naturlig färg på naglarna och jag vill även ha lite längd. Så nu har jag sparat naglarna en stund under ett rött lack och har jag nyss målat om dom med ett vitblankt lack med lite glitter från Make up store. Nu håller jag tummar och tår att de håller sig, annars vet jag inte vad jag gör.

före ... Snyggt va?..

och efter , Vad tycks? Själv tyckte jag det blev helt okej, inte för "jalla jalla" och heller inte för "färgat nagellack is the shit". Ganska neutralt och diskret, tror jag gillar det!


Dag fyra


Det enda ni får idag är en promenad, låt kroppen vila lite idag, imorgon kör vi hårt igen ;)

OCH, vilka joggade igår?


allt


God morgon god morgon!
Befinner mig inte i skolan idag. Vet inte vad det är för jäkla fel. Min hals gör ont som faen, min näsa rinner OCH jag har fått urinvägsinfektion. Perfect, bröllop om två dagar, dubbelperfect.

Sitter hur som helst och äter frukost nu och kollar på efter tio. Tror jag ska sätta på ett gossip girl avsnitt, måste ju kolla klart säsong tre nu så jag är klar till fyran börjar i oktober!

Hörs sen


dagens



Har nyss varit och kollat lite hur jag ska ha håret på lördag. För ni vet väl att mamma gifter sig på lördag?
Är ganska hektiskt här hemma, möten hit och dit, bakning hit och dit, klänningar hit och dit, smycken hit och dit, och ja, ni förstår.


dag nummer tre



Fick inga rapporter på några powerwalkare i måndags, så, hur gick det igår? Några som körde lite styrka?

Idag är det dags för joggning och tänk va skönt det kommer att kännas efteråt!

ps. frågestund fortfarande aktiv så fråga på nu!


varför inte..


Jag lider ju av en så kallad bloggtorka, så why not

Fråga på nu!


verkar som om tubsjalen kan användas till mycket...


love at first sight


Jacka to diiiie for från Acnes vårkollektion. Såg den först på filmen från visningen och det var definitivt kärlek vid första ögonkast.


luvtub


Min nya tubsjal funkar perfectly fine som luvhalsduk. Skitsnyggt!


day two


here we go, dag nummer två! Hundra procent gratis och det tar inte så lång tid. Så nu finns inga ursäkter!

Okej, upp till bevis, hur många powerwalkade igår? kommentera under


träning är viktigt


Hur mår ni? Många som har powerwalkat idag? ;) Jag kan tyvärr inte ta del av någon powerwalk idag eftersom min hals helt plötsligt har blivit askass, men en vanlig, lugn promenad kan nog gå för sig!

Nu ska jag bara slänga ihop lite kläder i en väska och dra mig mot vbro för en myskväll. Förmodligen blir det inga fler updates idag, men vi hörs imorgon, och då med en ny träningsform, bäst att ligga i nu!

ps. Kommer att lägga upp olika träningsformer varje dag den här veckan som ni har möjlighet att följa. Låter bra va? Träning är trots allt viktigt


today i am wearing


Hej hopp här har ni en ganska så enkel "dagens".

t-shirt H&M jeans VILA tubsjal GINA kängor DR MARTENS


Att se fram emot i eftermiddag!



Nu kommer vi överens om att alla utför detta under dagens gång, redovisning imorgon!

God morgon föresten


dots


Den här looken i helhet tycker jag inte så särskilt mycet om. Läderskärpet var helfel och jag tycker inte heller att hennes tatoo var speciellt nice. Men dock är den femtiotals-inspirerade rödprickiga klänningen topnotch! En sådan skulle jag vilja ha, men jag skulle matcha med en lång cardigan och boots.


ibland går det runt


Fikat var helt oemotståndlig, känner hur hela jag blir några inch större för varje tugga jag tar!
Nej för sjutton, jag har bara skojat med er. Jag tycker det är fullkomligt okej att ta sig en latisdag och frossa lite då och då. Då mår själen bra!

Och vad gör jag nu? Jo, jag cyklar på min fina cykel, som jag har i mitt rum. ja, jag har en cykel i mitt rum, lite trång yta att röra sig runt på, men det går helt okej.

Så alltså, efter fikat fick jag energi, tänk va allt går runt.

En liten sammanfattning av min dag:
Noll energi, död rättare sagt, småätit ur skafferiet, tagit lite fika OCH VIPS energi, och hej cykel!


shopping på låg nivå


röd och grå tubsjal GINA TRICOT, BIK BOK
kabelstickade strumbyxor H&M

Det var det enda jag haffade igår, för att jag på förhand hade bestämt att jag icke skulle handla. Alla vet ju att man alltid hittar något, eller hur? Man kan ju inte, INTE köpa något? eller är det bara jag som är helt bananas?

MEN för att vara mig är det helt otroligt, jag gör av med äckliga summor på en liten shoppingrunda annars. En grej här, en grej där..

Å andra sidan blir man ju skadad av att gå runt och lukta på hösten i affärerna, som om kläderna är extra lockande och fina nu när JAG har bestämt mig för att inte handla på en stund.

well well, tror ni jag klarar det?


vissa dagar är man


Ni vet att jag berättade igår att jag väntade besök? Här är en av besökarna. Min personliga favorit! Jag lovar er att det inte finns någon gosigare hund i hela världen, han är sjukt slö, ni ser ju själva.

på tal om slö, jag är helt sjukt slö idag, vet inte vad det är för fel, orkar ingenting, uffar åt allt och vill bara sova. Jag hade planerat att jag skulle träna idag, men bara tanken gör mig svettig. Istället, när jag väl är uppe och går, rör jag mig från sängen/soffan till skaferiet/kylskåpet. Det låter väl himla bra? Rullar väl fram imorgon dåra

Nej nu är det fika, soff/sängpotatisen (that would be me) är först vid bordet, of course


eyecandy


Måste bara dela med mig av den här bilden som jag klickade upp på style.com.
Har man litet huvud finns det inget snyggare än att kamma håret bakåt och sätta upp det i en stram "bulle" mitt på huvudet. tycker det är så jäkla snyggt! Plus att röda läppar är helrätt till naturligt mörkhåriga och wayfarer modellen funkar always and always. Snyggt!


shop untill you drop


Hej mina vänner!

Har spenderat hela dagen åt lite shopping med min kära pojkvän, halsuken på bilden ovan är en av kapen. Har dock inte handlat mycket, ett par strumpbyxor och två halsdukar. Måste vara ekonomisk förstår ni ;)
Visar er det andra imorgon!

vi kommer få lite besök alldeles strax så jag sitter och väntar som ett litet barn.

Tveksamt att jag bloggar mer idag, vi hörs imorgon :*


martens


t-shirt CARLINGS jeansväst SECOND HAND leggings GINA TRICOT kängor DR MARTENS

Mina martens har användts flitigt nu, asskönt att den säsongen är här. Love them!


hej hopp


Hej hej!

Har inte varit hemma i mer än en timme typ. Har ju haft träning idag. Och på den timmen har jag haft fullt upp, kan inte säga med vad, men fullt upp is the word.

Alltså ibland kommer jag på mig själv med sjukt konstiga vanor. Hur många här gillar honung, alltså BARA honung? Egentligen är det ju inte gott, men ändå kan jag ta en tesked och gräva i honungsburken för att sedan käka bara sådär. Hur äckligt? Sedan käkar jag oboypulver också, bara rakt av. Det är visserligen gott, men vilken normal människa gör det? är det ingen annan som har lika konstiga vanor som jag?
Era vanor kanske är ännu konstigare, tell me!

Nu är det idoldags, sedan blir det lite träning och lite plugg!

ps. outfit kommer i en reklampaus


m v g


Hej på er! Lite konstigt bildval, men det är en bra beskrivning på vad jag gjorde innan jag begav mig till David igår kväll. Om det är något som får mig att verkligen slappna av är det några tidningar och te. Älskar tidningar, framför allt modetidningar, det är så skönt att bara sätta sig ner och drömma sig bort en stund. Slår tv-tittning med längder!

Sitter i skolan och utvärderar fjällresan, ska även sätta betyg på mig själv. Det blir inte så svårt... MVG,MVG,MVG,MVG+,MVG,MVG

ps. Känner mig som en gammal tant, har sån jäkla träningsvärk i benen, jag är hur stel som helst, det tar en hel minut att flytta det ena benet över det andra.

Nej, vi ses sen


dagens




kappa JC kängor DR MARTENS byxor VERO MODA randig topp BIK BOK västhood BIK BOK (avklippta armar på en gammal hood)

Ni fattar inte vad sjukt ont jag har i mina ben. Efter den långa vandringen, och dum som jag är, benträning typ varje dag efter vi kom hem så dör mina ben nu. Det är så enkelt att träna benen omedvetet. Som att cykla, springa eller bara gå. Benen tar stryk, tack för att smärtan är över imorgon**


ä.l.s.k.a.r.


Hej hej och superduper hej!

Har ganska nyligen kommit hem från skolan och det första jag gör är att blogga, hur snäll är jag?

Ska städa och fixa lite innan jag återigen beger mig mot Vansbro för att spendera kvällen hos min man!

Outfit får ni om ca två minuter så stanna kvar!

ps. mina naglar är nu röda, älskar röda naglar, ä.l.s.k.a.r.


god.morgon


GOD morgon!
Om ungefär 40 minuter rör vi oss mot skolan, är ganska pigg, hur skönt.

Ja, vet inte om jag har så mycket mer att säga, mer än att det börjar bli sjukt mörkt på morgnarna (?!), fattar inte, det är ju bara september..

Jaja, frukoststund, puss


new new new



Nytt i garderoben, en kappa från JC och en sjal från H&M


dagens



blus JC jeans VILA kängor DR MARTENS ring INDISKA


höstsol


Bild från förra helgen i Järbo. Höstsol<3

Dålig update idag, eller inte bara idag utan varje dag nu en period. Bloggtorka är väl vad det kallas?

Idag är ursäkten att jag hade träning. Jag har väl berättat att jag tränar ett fotbollslag? Det gör jag i alla fall mellan fem och sex varje tisdag och torsdag. Så nu vet ni det.

om en kvart är det idol, så jäkla kul med auditions, bäst av allt typ.

Jag slänger upp en outfit straxstrax.


en liten morgonupdate



Var hemma hela dagen igår och ändå så lyckades jag åstadkomma minimalt med updates, jaja, livet är heavy ibland.

har typ hundratusen bilder från våran vandring också, ni kommer förmodligen inte få se alla, men jag vill visa er bilder och film från besseggen, helt sjukt var det. självklart tycker jag ju att ni ska uppleva det in real. Mäktigt.

Sitter i skolan och dicker päronloka, haha päronloka. Fick nyss veta att vi inte har några riktiga lektioner idag så det känns lite som om jag har åkt hit i onödan, lite smått surt sådär.

Ikväll slänger jag även upp en outfit.

puss


take a minute


Vet inte riktigt varför jag stannade till några minuter när jag såg den här bilden. Fastnade verkligen för hennes look, trasiga strumpbyxor med sötsöt jeansklänning toppat med rosett i håret, duktigt matchat!


some pics


På vägen upp till Gjendesheim





Lite bilder från de två första dagarna i Norge. Det är bara början gott folk, har så jäkla mycket bilder.

För tillfället sitter jag och dricker varm oboy och tittar på ensam mamma söker, finally är det igång igen!

PUSS


påväg mot jotunheimen


home


NU är jag hemma. Har tagit mig ett varmt bad och återhämtat mig lite efter den långa vandringen. Ni ska få se massa bilder senare, vi var ju trots allt borta i fem dagar!


puss


Nu drar jag till Sandviken/Järbo för en övernattning. Alltså, hemma imorgon igen, vet inte hur det blir med updatesen riktigt, men det märks, annars vet ni vart jag befinner mig.

PUSS på er och trevlig lördag!

ps. ring från indiska


new but old


Utsvängda jeans, köpte dom second hand för ynka 60 kronor

Rotade även fram ett par kostymbyxor från mammas garderob, så alltså, nytt för mig, gammalt för henne


the old suit




Hittade denna suiten i mammas garderob för "speciella anledningar och kläder jag vill spara". Det är en shortsdress med tillhörande kavaj som hon användt en gång, och det var på ett bröllop när min lillasyster var endast några månader, alltså 13 år sedan!

Tänk vad det förändras, idag när man ska på bröllop ska det helst vara 50-tals inspirerat och starka färger med några rockiga skor och pärlor.

Den här suiten var väldigt simpel och klassisk, dock tyckte jag den var stilig!


bored


Som ni ser så gör jag något som jag med säkerhet inte har gjort på över ett år, och det är att lägga ansiktsmask.

Gud, jag har så jäkla tråkigt, vad.ska.jag.göra.

Jag skulle kunna träna och sedan ta ett långt bad och ta i hårinpackning och skrubba fötterna and so on.
MEN

hinder nummer 1. jag är sjuk, ni vet, ingen träning
hinder nummer 2. vi har ingen hårinpackning hemma

fast dock skulle jag ju kunna lägga mig i ett bad och bara ta det lugnt, MEN då kommer vi till
hinder nummer 3. jag har nyss smörjt in mig med B.U.S och då ska man väl inte blöta ner kroppen på en stund, innan det har hunnit torka. SÅ

tillbaka till frågan, VAD SKA JAG GÖRA?!


heading to jotun......


Mitt läkemedel och min föda. Jag är liiite bättre idag, och om jag blir bättre för varje dag som går nu så är jag förmodligen bättre på måndagen då vi beger oss till Jotunheimen i Norge för att fjällvandra hela veckan.

Är ganska nervös för den resan, jag har aldrig gjort något sådant förut, och nu har jag, på det, missat alla viktiga informationslektioner i veckan. Blä, men jag tror det kan bli häftigt. Ska ju vara mäktig natur där, så vi får hoppas på många bra bilder!


he say he do


Så det var sant trots allt, sick


still ill

Hej hopp, skulle bara meddela att jag inte mår så vidare idag heller och har egentligen inte så mycket kul att dela med mig av. Återkommer lite senare. puss

lanvin-h&m h&m-lanvin?


OM ryktet stämmer, att lanvin ska göra ett samarbete med hm, så är det helt totally sick.

Det är inte direkt en small deal, det är en jävla big deal


monki collection



inspiration


Dagens inspiration, tänker inte säga något om outfiten, ni ser ju själva. Det enda jag säger är, fan att jag inte bor i ett land där det är shortsvänligt väder året runt!


new nails - allready


Okej, jag ger upp, jag klarade inte av att ha naturliga naglar en vecka en gång. Det krävs mycket för att dom ska bli friska och fina igen, vilket krävs mycket tid, och jag ooorkar inte pilla med dom dygnet runt. Så nu känner jag mig hemma igen i ljusblått nagellack. Lata mig..

Men jag ska nog gå och fixa naglarna på riktigt innan bröllopet. Är det någon som har gjort det på klipphörnan i Vansbro? har dom kvar det där? Någon som kan priser i sådana fall?

Äntligen har vi fått honung i huset så nu dränker jag téet med honung i hopp om att bli bättre. puss


happy fall


bild från skolan igår,  mandis and me

Nu har jag kollat typ tusen avsnitt av the hills och börjar bli sjukt uttråkad (har egentligen varit det hela dagen, men nu går det fasen över styr), save me!

Föresten, vilken jäkla fin dag det är idag, dock har jag inte känt på den, bara tittat, men jag får höstkänsla all over. Är inte det lite kul, det är ju faktiskt årets första höstdag idag. Happy fall people!


sjuk


God morgon! Helvetet har brutit lös, för första gången på över ett halvår har jag blivit riktigt förkyld och fått feber, så idag är jag hemma och vilar upp mig. Har fått i mig en bra frukost som ni ser och jag känner mig faktiskt lite lite piggare nu än när jag vaknade.

Ligger och kollar på the hills för att få tiden att gå någolunda fort för det här är ju så jävla seeeegt.


RSS 2.0