Världens snyggaste skola

Igår var det öppet hus på gymnasieskolan i Kongsvinger , alltså i den Norska staden där jag växte upp , och är även föss där för er som inte vet. Flyttade till Sverige när jag var 10.

Hursomhelst , den skolan jag gick i då var ju en vanlig barnskola , alltså från 1-7 , (systemet är anorlunda i Norge) sen när man var klar där flyttade man till högstadiet och sen tillslut till gymnasiet. I kongsvinger fanns det inget roligt gymnasium utan det var mer teoretiska linjer och inte så mycket praktiskt asså , det var mer plugga plugga om man säger så , som matte , SO , Norska , Engelska , No osv.
Men året efter jag flyttade , lades den skolan ner och hela skolan flyttades till ett annat bygg i en annan del av byn.
Det var då stora planer om att bygga ut den gamla skolan och göra det till en gymnasieskola. Jag tänkte inte så mycket på det utan trodde mer att det bara skulle bli en större skola , men att själva studierna  inte skulle förändras så mycket.
HA , det trodde jag det , så var det verkligen inte när jag kom dit igår , jag höll på att smälla av. Jag har aldrig sett en så JÄVLA fin skola i hela mitt liv , det var som ett stort, lyxigt slott , det går inte att förklara.
Tog iaf några bilder ...
Det här är vad som möter dig när man kommer in , det är väl också "huvud"rummet där alla hänger på raster osv.(lägg märke till "spiral"trappen som börja mitt på golvet , och bara försvinner upp i ett hål i taket , det är så snyggt så det finns inte ord, lägg även märke till det svarta bakom trappen , det var som en biosal , alltså fullt i stolar och sen längst ner var det världens filmduk och ett litet bås där det fanns mikrofon , alltså det var en förläsningssal. jag är helt chockad.) Bakom mig där jag står var det också en stor resturang/café!

Bibliotekets övervåning.
Caféet i BIBLIOTEKET , ja , du läste rätt , café i biblioteket!
 Sådär såg det ut i princip hela skolan , stora fönster överallt och det nyaste modet du nånsin kan hitta.
De snygga trapporna fanns även i biblioteket , på nervåningen var det böcker osv , på övervåningen var det arbetsplatser osv , tänk er , tvåvånigt bibliotek!
 Ja , ni ser ju , skitsnyggt
Det här var bara biblioteket , då kan ni föreställa er resten av skolan , DUBBELT så mycket snyggare. Jag tog itne så mycket kort runt omkring för jag tänkte på annat just då.

Ja , hela skolan var så grymt snygg och helt jävla ny och modern! HElt sjukt. Jag tror faktiskt att det är roligare att gå i skolan och att man blir mer motiverad om skolan är snygg. Man såg iaf på alla elever igår att dom trivdes och hade kul!
det som ocksp var snyggt det var att man kunde stå på nerevåningen och se upp och då var det som en öppning i taket så man såg upp på övervåningen liksom , det såg ut lite som kupolen på nåt vis , fast fem gånger så mycket snyggare!
Jag är hel chockad över att dom får till det så otroligt på ett relativt litet ställe.
Jag är verkligen imopnerad!

kommentera mitt inlägg här :)

ordet är ditt , kom med din mening :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0