Är inte världen alldeles för ytlig?

Jag vill veta en sak! Hur kommer det sig att de populära och bra bloggarna oftast är skrivna av bloggare från Stockholm? Varför är det Stockholmsbloggarna som är framgångsrika?

Det finns nog ett rimligt svar på det. Det är för att det enda folk är intresserade av i dagens samhälle är ytlighet, ytlighet och ännu mera ytlighet! Därför har Stockholmarna en fördel i bloggvärlden eftersom där är det så mycket olika affärer, skönhetssalonger, dyra resturanger/café mm. Extra bra går det för dom som har bra med pengar också, för dom kan ju skämma bort sig själv lite, och dela med sig av det glamorösa livet i bloggen. Alltså , mitt svar på den frågan; Ytligheten är vad som lockar folk till bloggar nu för tiden!

LIte synd dock, folk som är smarta och verkligen vill komma någon vart med sin blogg, som att driva stora, viktiga diskussioner och debatter, dom sitter där framför sin dator och lägger ner enormt mycket tid på sin blogg, och vad får personen igen för det? Jo, kanske 10-20 läsare om dagen. Knappt en kommentar. Men det bryr sig inte folk om, för det enda dom vill veta av är lyx, ytlighet och pengar!

Är det så det ska vara?

kommentera mitt inlägg här :)
Postat av: Anonym

Sv: Okej <3 Med mig är det bara fint!:)Händer det något skojigt hos dig idag då? :DKram

/Linnéa

2009-03-12 @ 13:51:38
URL: http://twistandshine.blogg.se/
Postat av: Johanna

det har du rätt i, tråkigt att det ska vara så =(

2009-03-12 @ 14:13:15
URL: http://materialgirl.webblogg.se/
Postat av: emma

Fin blogg :)

2009-03-12 @ 14:47:57
URL: http://imgonnamoveon.blogg.se/
Postat av: jessica

håller med dig helt och hållet! tycker det är synd att det inte finns så många affärer t.ex här i malmö som det finns i stockholm och när man ser något snyggt i stockholms-bloggarna så blir plötsligt plagget extra dyrt eftersom man måste betala frakt om det nu ens går att beställa hem..

2009-03-12 @ 16:47:38
URL: http://jeessica.webblogg.se/
Postat av: cajsa

du har rätt till viss del kan jag tycka.. ;P

2009-03-12 @ 16:49:02
URL: http://cajsasblogg.devote.se.

ordet är ditt , kom med din mening :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0