Fredag den trettonde

Det känns lite wierd att skriva "fredag den trettonde" som rubrik igen. Jag hade ju det nyss kändes det som, men det är ju faktiskt en hel månad sen, men ändå, det är inte ofta det är så tätt på varandra!

Ingenting konstigt eller olyckligt har hänt idag, det enda var väl att jag och Julia brände bullarna på hemkunskapen. Duktigt! Men ack så goda ändå!

Och nu är det HELG! fy farao va skönt! Jag har längtat efter just denna helgen i evigheter, ikväll/inatt kommer Tomas,Henriette och Truls hit. Det ska bli skitkul att dom kommer och det ska lätt bli slalom och snowboard HELA helgen! :) Och gissa vem som har ledigt på måndag då? Jo , det är jag det! Så otroligt skönt! bättre kan det inte bli!
Henriettes blogg är värd att titta in på. Hon har ett utbud på jättemånga fina grejer hon själv har gjort. Halsband, armband, stiackade hårband, fina burkar och målningar mm.

Nationella proven idag gick ganska bra faktiskt! Jag tyckte faktiskt det var skönt att sitta i nästan en och en halv timme och bara koncentrera sig och ta sig TID med samma sak. Det var inge stress alls och det var så lungt. Ida ghade vi läs och hör förståelse. Båda tog tre timmar tillsamman varav trettio minuter gick åt till en bensträckare. Så det var inte alls så illa som jag hade trott.

På gympan körde vi boxning idag, gud så roligt det var! Vissa grejer var jättejobbiga och man fick verkligen pressa sig själv. Älskar det!

Jag tänkte lägga in ett kort på ett par fotavtryck så ni kunde få gissa vems. Men min mobil krånglar så det får bli sen!

Vi hörs sen!

kommentera mitt inlägg här :)
Postat av: mathilda

ha en bra fredag!:D

2009-03-13 @ 17:36:05
URL: http://mathildasspot.blogg.se/

ordet är ditt , kom med din mening :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0