Var rädd om din munn!

Här kommer ett litet tips om tandborstar!

Av egen erfarenhet så har jag märkt att man ska byta tandborste en gång i månaden.
Tänk så mycket bakterier du får i munnen på en dag, allt detta borstar du bort med tandborsten, hur mycket bakterier lär inte sitta kvar i tandborsten då, även om man sköljer den? Ja, tänker man på det är det ganska äckligt!
För er som får munnsår ofta. Du har precis kämpat med dina munnsår och dom har äntligen försvunnit, BYT TANDBORSTE OMEDELBART! I din tandborste sitter alla munnsår bakterier. Fortsätter du använda tandborsten är risken att munnsåren kommer tillbaka. Sen att ni ska byta tandborste en gång i månaden är som sagt för att efter en månad är den inte så fräsch längre p.g.a. alla bakterier, sen är den ju säkert ganska sliten efter en månad.

Fast den ska inte behöva vara sliten, om ni borstar tänderna på rätt sätt vill säga. Nej, jag kan inte säga vad som är rätt och fel när man borstar tänderna, men jag vet att man inte ska borsta för hårt. Då kan ni förstöra tandköttet. De flesta munnsår kommer av att man har borstat tänderna för hårt. Det börjar med att du skrapar upp tandköttet med tandborsten. Ja, och vad kan man göra åt ett litet rivsår i munnen? nej, inget. Men sedan kommer det bakterier i såret och såret utvecklas till en stor smärtsam blåsa! Det går givetvis att behandla, men det gör ju ont så in i bomben! Så borsta tänderna försiktigt, så ni slipper alla besvär!  Ja, sen om ni borstar försiktigt och inte för hårt så blir inte tandborsten sliten, och ni kan då istället för att byta tandborste och köpa ny, KOKA tandborsten. Det tar bort alla bakterier och den är då redo för att användas igen! Så i längden sparar man pengar på att borsta tänderna försiktigt, det är ett enkelt sätt att spara pengar på!

Så tänk på det, borsta försiktigt, dina tänder får den rengöring de behöver iallafall!

kommentera mitt inlägg här :)
Postat av: Leonora - The Crazy one

Hoppas du haft en härlig dag :)

allt väl?

2009-03-12 @ 18:08:29
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: L

skriv ner din åsikt i min senaste inlägg :) tack så mkt!

2009-03-12 @ 19:35:32
URL: http://ssummeer.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Crazy one

sv; härligt :D

nja sådär, sjuk "/

gör du då?

2009-03-12 @ 19:38:37
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

ordet är ditt , kom med din mening :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0