PINK - den tio timmars långa resan tillbaka till sweden

Dagen efter konserten så skulle vi gå upp runt halv sex för att sedan lämna lägenheten senast kvar över 6. Detta var på morgonen alltså. Tåget som skulle ta oss till Karlstad åkte från stationen i Oslo halv åtta och eftersom vi skulle ta tunnelbana ner och köpa frukost och så, så ville vi ha god tid. På morgonen vaknade jag och fick en äcklig känsla av att vi hade sovit för länge. Jag väckte Katrine och hennes ögon blev betydligt mycket större när hon tittade på klockan. Den visade sig vara 20 över 6 och vi skulle ha gått för 5 minuter sedan. Vi väckte systrarna som sov så gott och jag sprang runt och skrek "ingen jävel sminkar sig, på med kläder och borsta tänder sen UUUUUT!". 7 minuter senare var fyra stressade och osminkade tjejer med tunga väskor springandes påväg till tunnelbanan.
Det är helt sjukt att vi endast en halvtimme efter vi vaknat anlände till stationen. Så vi fick god tid trots allt!

Så här skulle ni ha fått ett par bilder från när vi sitter på tåget, men dom behåller jag för mig själv då alla såg ut som vandrande lik och zombies!


Lunch i Karlstad


Efter mycket stress även i Karlstad satt vi äntligen på tåget påväg till Torsby. Min kära mamma hade kollat fel och sa att det var buss som skulle ta oss från karlstad. Men när vi kom till buss-stationen sa dom att tåget gick från tågstationen om 8 minuter. Det innebar att vi fick kuta till stationen och köpa biljetter. 1 minut efter vi satte oss ner rullade tåget iväg. TUR. Här sitter vi då svettiga och anfådda.

fikastopp i Torsby.


En kort resumé av dessa två dagar ; BÄST

kommentera mitt inlägg här :)

ordet är ditt , kom med din mening :)

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0